Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0
فعالیت‌های انتخاباتی در مراکز آموزش عالی مجاز می‌شود؟

شروط « دانشجو» برای حضور نامزدهای ریاست جمهوری در دانشگاه‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه روسای دانشگاه‌ها باید شرایط را برای حضور دانشجویانی که می‌خواهند در ایام انتخابات فعال باشند، فراهم کنند، تاکید کرد: هر دانشجو، استاد یا کارمندی حق دارد در هر ستادی که تایید می‌شود و در معرض رای مردم قرار می‌گیرد، فعالیت کند و هیچ‌کس حق ندارد به او معترض شود و اعمال سلیقه در این بخش ممنوع است.
به گزارش ایسنا، دکتر کامران دانشجو در مراسم نشست روسای دانشگاه‌ها که در محل دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی برگزار شد در خصوص تلاقی امتحانات دانشجویی با انتخابات گفت: یک مشکلی که در زمان انتخابات در هر چهار سال یک‌بار به وجود می‌آید، این است که زمان انتخابات به امتحانات دانشجویی برمی‌خورد که در این راستا باید راهکاری ایجاد شود چرا‌که حق دانشجو و استاد است که با خیال راحت در انتخابات شرکت کند.
وی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید به عنوان قشر نخبه و پیش‌رو در جامعه به شمار می‌روند، تاکید کرد: بر این اساس این دو قشر باید فعالانه در زمان انتخابات حضور داشته باشند و ما نیز درصدد هستیم که بین انتخابات و امتحانات تعادلی ایجاد کنیم تا دانشجویان و اساتید بتوانند فارغ از دغدغه امتحانات فعالیت داشته باشند.
وزیر علوم با بیان اینکه احتمال دارد انتخابات به دور دوم نیز بر خورد و طولانی نیز شود، گفت: بهتر است که قانون‌گذار در این زمینه فکری کند چراکه همه انتخابات ریاست‌جمهوری به ترم دوم که ترمی دست و پا شکسته است، بر می‌خورد.
انتظار وزیر علوم از روسای دانشگاه‌ها در زمان انتخابات
دانشجو همچنین خطاب به روسای دانشگاه حاضر در جمع تصریح کرد: تا زمان انتخابات در هر گوشه و هر فعالیتی که انجام می‌دهید، اگر فکر می‌کنید انعطاف نیاز است، منعطف باشید ولی این انعطاف در چارچوب ضوابط و مقررات باشد.
وی اضافه کرد: روسای دانشگاه‌ها باید شرایط را برای حضور دانشجویانی که می‌خواهند در ایام انتخابات فعال باشند، فراهم کنند چراکه دانشجویان باید برای فعالیت و مشارکت در انتخابات ترغیب شوند.وزیر علوم تاکید کرد: هر دانشجو، استاد یا کارمندی حق دارد در هر ستادی که تایید می‌شود و در معرض رای مردم قرار می‌گیرد، فعالیت کند و هیچ‌کس حق ندارد به او معترض شود و اعمال سلیقه در این بخش ممنوع است.
دانشگاه ستاد انتخاباتی نیست
دانشجو ادامه داد: فردی که از طرف شورای نگهبان انتخاب می‌شود از طرف نظام در معرض رای مردم قرار دارد اما در بحث فعالیت‌های دانشگاهی باید توجه داشت که دانشگاه، ستاد انتخاباتی نیست و هیچ‌کس نباید این محیط را با ستاد انتخاباتی اشتباه بگیرد. دانشگاه محل میتینگ انتخاباتی نیست بلکه دانشگاه‌ محل تضارب اندیشه‌هاست.
وی خطاب به کاندیداها نیز گفت: کاندیداها در ستادهای انتخاباتی خود هر چه می‌خواهند با ژست‌های مختلف عکس بگیرند اما دانشگاه محل این کار نیست و شان دانشگاه این نیست، اینکه تنها از محاسن صحبت گفته شود، اقدامی است که در ستادها صورت می‌گیرد و دانشگاه این‌گونه نیست و در دانشگاه هم برای محاسن باید راهکار ارایه شود و نقد هم در دانشگاه‌ها باید منصفانه باشد.وزیر علوم ادامه داد: اگر در دانشگاه شعاری نیز مطرح می‌شود، راهکار نیز باید ارایه شود و در دانشگاه افرادی که حضور می‌یابند باید تحمل نقد را نیز داشته باشند.
دانشجو خطاب به روسای دانشگاه‌ها گفت: رییس دانشگاه باید تشریح فضای کشور و باید و نبایدها در این فضا را مشخص کند و التزام به فعالیت‌ها در چارچوب مقررات و ضوابط باید به عنوان گفتمان حاکم در دانشگاه‌ها باشد.
وی همچنین خطاب به روسای دانشگاه‌ها متذکر شد: نباید نسبت به حضور یک گروه در دانشگاه‌ تمایل نشان دهید و نسبت به گروه دیگر تمایلی نشان ندهید یا اینکه برای یک گروه که موردنظر شما نیست، سخت بگیرید و برای گروه دیگر آسان که این موارد خارج از عدالت است.
به گفته وزیر علوم، دانشگاه باید از دخالت گروه‌های خارج از دانشگاه، حفظ شود و اگر حفظ وحدت و انسجام در درون دانشگاه نباشد از آن سوء‌‌استفاده می‌شود.دانشجو عنوان کرد: هر کسی که می‌خواهد در درون دانشگاه صحبت کند، علاوه بر اینکه باید منطقی و علمی صحبت کند باید فاصله خود را نیز با دشمن مشخص کند.
به گزارش ایسنا، وزیر علوم در بخش دیگری از سخنانش، ریاست دانشگاه را جزو سخت‌ترین شغل‌ها دانست و گفت: مسوولیت در وزارت به مراتب راحت‌تر از مسوولیت‌پذیری به عنوان رییس دانشگاه است.دانشجو با طرح سوالاتی با بیان اینکه آیا در فعالیت‌های اجرایی معصیت معنا ندارد، افزود: آیا کسی که حق دارد بورسیه شود اما او را بورسیه نمی‌کنیم یا کسی که حقش است دانشجوی دکترا شود اما گروهی نمی‌پذیرند، آیا این موارد معصیت است یا خیر؟ یا اگر معصیت است، رییس دانشگاه در قبال آن مسوولیت دارد یا نه؟ در واقع دامنه معصیت‌هایی که در فعالیت‌های اجرایی صورت می‌گیرد به مراتب بالاتر از معصیت‌هایی است که در حوزه‌های فردی صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: اگر به اعتماد به نظام صدمه‌ای وارد شود، دامنه آن وسیع است و هر کس که این کار را انجام دهد، چگونه می‌تواند در آن دنیا به آن پاسخگو باشد؟ اگر یک ملتی را با نوع تیترزدنمان یا عملمان و ... خدایی نکرده نسبت به آینده امیدشان را کم کنیم، چگونه باید پاسخ دهیم؟ اگر یک فرد در دانشگاه با بی‌تدبیری و بی‌خیالی باعث ناامیدی دیگران شود، دامنه این گناه وی بسیار وسیع است.
وزیر علوم با اشاره به مشکلات موجود و طرح مباحثی در رسانه‌ها در زمینه «کمبودهای موجود» تصریح کرد: آیا با وجود مشکلات موجود، این روش صحیح است؟ آیا یک نظام الهی با سیاه‌نمایی مقتدر می‌شود؟ آیا با تخریب و مچ‌گیری، نظام مقتدر می‌شود؟وی همچنین خطاب به روسای دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه رییس دانشگاه تا جایی که وسعش است و برایش مقدور است نباید اجازه دهد حقی از دانشجویی ضایع شود، تصریح کرد: وظیفه یک رییس دانشگاه به عنوان پدر، مچ‌گیری نیست و مرز باریکی بین نقد منصفانه و نقد غیرمنصفانه و سیاه‌نمایی وجود دارد که باید به آن توجه داشت.دانشجو با بیان اینکه عده‌ای می‌گویند دانشگاه مستقل است، تصریح کرد: آیا به بهانه‌ اینکه دانشگاه مستقل است، می‌توان حق کسی را ضایع کرد؟ در این زمینه رییس دانشگاه باید در جایی که حقی از کسی ضایع می‌شود، ورود پیدا کند و نگوید که به من ربطی ندارد.وزیر علوم همچنین درخصوص انتقاداتی مبنی بر اینکه وزارت علوم همه امور را متمرکز کرده است، عنوان کرد: آیا می‌خواهید پرونده کسانی که قبلا بورسیه کرده‌اند را بیاوریم که با چه معدل‌هایی بورس شده‌اند؟
وی همچنین درخصوص مطالب برخی از رسانه‌ها در زمینه دانشجوی ستاره‌دار گفت: براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در پذیرش‌ها باید استعلام شود و در تمام طول دوران از مراجع ذی‌صلاح این استعلام‌ها می‌شده است. حال برخی اوقات عده‌ای درخصوص دانشجوی ستاره‌دار برخی موارد را مطرح می‌کنند در حالی که همیشه بر اساس قانون از مراجع ذی‌صلاح استعلام می‌گیریم.به گفته وی، قرار نیست در دانشگاه من و شما که در راس هستیم با تفویض اختیار، به دیگران رفع مسوولیت کنیم باید در دانشگاه به دنبال احقاق حق باشیم. ممکن است در دانشگاهی دانشجویی با تنگ‌‌نظری استادی مشروط شود که در این زمینه رییس دانشگاه نمی‌تواند رفع مسوولیت کند.
وزیر علوم تاکید کرد: در زمان غیبت، شاقول در نظام جمهوری اسلامی، ولایت فقیه است و دوری نزدیکی ما به او، مشروعیت به مسوولیت ما می‌دهد در غیر این صورت مشروعیت ندارد. تبعیت به هر بهانه‌ای که خدشه‌دار شد، خسران است.
دانشجو در خاتمه خاطرنشان کرد: عده‌ای فکر می‌کنند ولایت فقیه برای عموم است در صورتی که در این زمینه خواص و مسوولان باید بیشتر توجه داشته باشند.

 

 

محیط‌بانی زیر سایه حضور فزاینده متجاوزان محیط‌زیست
مریم بابایی- در حالی که محیط‌بان دنا هنوز در زندان منتظر حکم نهایی خود است خبرها حاکی از ادامه تخلفات شکارچیان غیرمجاز در مناطق حفاظت شده است. دو آهوی آبستن سلاخی شده از جمله این حوادث ناگوار است. حکایت محیط‌بانی در ایران به مثابه حکایت شیر بی‌یال و دم و اشکم می‌ماند همان‌ها که حافظان منابع طبیعی و حیوانات نادر و کمیاب و در معرض نابودی هستند و ضابطان قضایی خوانده می‌شوند و سلاح در دست می‌گیرند. اما حق درگیری و استفاده از اسلحه در درگیری با خاطیان و شکارچیان را ندارند! شاید به همین دلیل هم هست که طی سه سال گذشته هشت محیط‌بان نه تنها نتوانسته‌اند با تفنگ‌های قدیمی خود جلوی شکارچیان را بگیرند بلکه به دست آنها کشته شده‌اند. طی
 30 سال گذشته 113 نفر از آنها کشته شده و 500 نفر نیز دچار نقص عضو شده‌اند این در حالی است که قانون 40 ساله موجود هم نمی‌تواند از آنها حمایتی به عمل آورد. قانونی که آنها را ضابط قضایی می‌خواند، در محاکم قضایی امروزی کشور بارها آنها را به خاطر استفاده از سلاحشان در مظان اتهام قرار داده و محکوم کرده است و مورد اخیر حتی تا پای چوبه اعدام نیز پیش رفته است این در حالی است که با وجود تمامی وعده‌های دولت در سال‌های اخیر هیچ اهتمامی برای بهبود شرایط آنها صورت نگرفته است. وقتی بحرانی در یکی از مناطق حفاظت شده بالا گرفت و محیط‌بانی شکارچی خلافکاری را با ضرب گلوله تفنگ قدیمی‌اش کشت، محیط‌بان‌ها خود را در محاکم قضایی تنها می‌دیدند قانون 40 ساله خاک گرفته هم در محاکم قضایی جدید دیگر نمی‌توانست از جان آنها محافظت کند، حقوق‌ها مکفی نبود و تعداد محیط‌بان‌ها 12 برابر کمتر از حد استاندارد جهانی و پاسخگوی وظیفه پرخطر آنها نبود.همان زمان دادن وعده به اوج رسید سازمان محیط‌زیست اعلام کرد که هزار نفر را استخدام خواهد کرد و آنها را در حالی به میدان خطر یا مناطق حفاظت شده پر از حیوانات وحشی و شکارچیان با دوربین‌های مجهز دوربین‌دارشان خواهد فرستاد و حقوقشان را نیز دو برابر خواهد کرد اما هیچ یک محقق نشد.در حال حاضر در ایران برای هر 12 هزار هکتار یک محیط‌بان وجود دارد؛ محیط‌بانی که ممکن است هنوز هم رسمی نشده باشد، قراردادی است و هر چند ماه یک‌بار حقوق می‌گیرد! در حالی که بر اساس استاندارد جهانی هر یک‌هزار هکتار باید یک محیط‌بان مسلح به سلاح و تجهیزات روز داشته باشد.افکار عمومی و نهادهای مردمی و طرفداران محیط‌زیست در یکی، دو سال اخیر تلاش‌های زیادی در حمایت از حقوق محیط‌بانان انجام داده‌اند زیرا می‌دانند حیات وحوش در حال انقراض و کمیاب ایران تنها با کمک آنها میسر است.
اما آمار درگیری با متخلفان در سال‌های اخیر به ویژه در استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و مازندران بالا بوده و نشان می‌دهد که استفاده از سلاح برای محیط‌بان انکارناپذیر است برای همین هم متنی از سوی خود یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست تهیه شده که به موجب آن حق حمل سلاح به محیط‌بان را محرز اعلام می‌کند و به ناجا نیز اعلام شده است.
شاید ‌باید به موازات این مسایل مجازات کشتار و قاچاق حیوانات کمیاب در معرض نابودی مناطق حفاظت شده نیز تغییر کند و حتی سنگین‌تر شود چون به‌نظر می‌رسد نه قوانین 40 ساله و نه کمبود نیروی در حد یک هفتم استاندارد جهانی ما و نه حمایت‌های افکار عمومی طرفداران محیط‌زیستی هیچ یک در شرایط کنونی در حد و اندازه قاچاقچیان و شکارچیان غیرقانونی نیستند، شکارچیانی که آهوان، یوزپلنگ‌ها و بچه خرس‌ها را کشته و سلاخی می‌کنند و حتی به محیط‌بانان حمله می‌کنند و آنها را مجروح می‌سازند و برای ارعابشان گوزن زرد کشته و لاشه آن را در معرض دید محیط‌بانان قرار می‌دهند یا سر بریده دو راس بز و پازن را در بلندای محوطه محیط‌بانی آویزان می‌کنند!
به نظر می‌رسد شیوه فعلی و نگهداشت محیط‌زیست و مناطق حفاظت شده کشور دیگر پاسخگو نیست و تداوم روال کنونی فقط موجب گستاخی‌های بیشتر متخلفان و شکارچیان غیرمجاز شده است. ضروری است محیط‌بانی را جدی گرفت و با وضع قوانین جدی‌تر و سختگیرانه‌تری جلوی وخامت اوضاع را هرچه سریع‌تر  گرفت.

تایید حکم تبرئه روباه پیر از اتهام افساد فی‌الارض: پرونده به دادگاه کیفری فرستاده می‌شود
حکم تبرئه روباه پیر از اتهام افساد فی‌الارض از سوی قضات شعبه 11 دیوان عالی کشور تایید شد. مرد 63 ساله متهم است پس از ربودن دختربچه‌ها، آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داده است.
به گزارش مهر، راز جنایت‌های سیاه مرد شیطان‌صفت 26 بهمن‌ماه سال گذشته همزمان با شکایت پدر و مادر دختربچه‌ای در کلانتری 20 مشهد فاش شد. آنها در شکایت خود گفتند که مردی دخترمان را در خیابان ربوده و او را در بیابان‌های اطراف شهر مورد آزار و اذیت قرار داده است. پس از این شکایت پرونده با دستور قاضی کاظمی برای رسیدگی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
دستگیری مرد شیطان‌صفت
کارآگاهان پلیس آگاهی با کمک نیلوفر مشخصات مرد تبهکار و خودرو او را به دست آورده و به بررسی نامحسوس در اطراف مدارس دخترانه پرداختند. پس از دو هفته تعقیب و مراقبت سرانجام تیم جنایی رد پای مرد 63 ساله‌ای به نام اسماعیل را در این ماجرا کشف کرده و او را در عملیاتی غافلگیرانه در منطقه قاسم‌آباد مشهد شناسایی و دستگیر کردند.در حالی که متهم در بازجویی‌ها به ربودن و آزار و اذیت دخترک اعتراف کرده است، تیم جنایی در جریان بررسی‌های تخصصی خود رد پای مرد شیطان‌صفت را در چند پرونده کودک‌ربایی دیگر در شهر مشهد کشف کردند.
در ادامه بازجویی‌ها از متهم در شعبه 621 مجتمع قضایی کامیاب، او به آزار و اذیت 11 دختربچه اعتراف کرد.
اعترافات جدید
همزمان با آغاز تحقیقات در این شعبه و انتشار خبر دستگیری و اعترافات مرد تبهکار تعداد شاکیان او به بیش از 53 نفر افزایش یافت. در جریان تحقیقات مشخص شد اسماعیل از سه سال قبل جنایت سیاه خود را آغاز کرده و با پرسه زدن در اطراف مدارس ابتدایی دخترانه طعمه‌هایش را در محل‌های خلوت شناسایی می‌کرد. بازپرس جنایی مشهد پس از تحقیق از روباه پیر و شاکیان چهار اتهام را به او تفهیم کرد و پرونده برای رسیدگی بیشتر در اختیار کارآگاهان آگاهی غرب مشهد قرار گرفت. اعمال منافی عفت با اکراه، آدم‌ربایی با وسیله نقلیه، ایراد صدمه بدنی و کودک‌آزاری جنسی و جسمی چهار اتهامی است که به مرد شیطان‌صفت تفهیم شده است.در ادامه رسیدگی به این پرونده، بازپرس شاکیان را برای بررسی میزان صدمات وارد شده به آنها به پزشکی قانونی معرفی کرد همچنین به تیمی از متخصصان ماموریت داد با انجام آزمایش‌های تخصصی سلامت روحی روانی روباه پیر را بررسی کنند. پزشکان نیز پس از معاینه مرد شیطان‌صفت در گزارش خود سلامت روحی روانی متهم را تایید کردند.
قرار مجرمیت برای متهم
پس از تکمیل تحقیقات برای مرد شیطان‌صفت، پرونده او با صدور کیفرخواست به اتهام مفسد فی‌الارض به دادگاه انقلاب فرستاده شد. قاضی دادگاه انقلاب نیز پس از بررسی پرونده مرد شیطان‌صفت را از اتهام افساد فی‌الارض تبرئه کرد.
با صدور حکم دادگاه، دادستان مشهد به این حکم اعتراض کرد. در اعتراض دادستان اعلام شده اقدامات این متهم از مصادیق این جرم بوده است.دادستان عمومی و انقلاب مشهد پس از تبرئه متهم گفت: با توجه به اهمیت این پرونده نزد افکار عمومی نظارت ویژه‌ای بر آن وجود دارد و مراحل قانونی رسیدگی به این اتهامات ادامه دارد.
با اعتراض دادستان مشهد به رای دادگاه انقلاب پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.قاضی سعید عمرانی، رییس اداره دفتر دیوان عالی کشور در این‌باره به مهر گفت: این پرونده با اعتراض دادستان مشهد به رای دادگاه انقلاب به دیوان عالی کشور فرستاده شده که قضات شعبه 11 دیوان عالی کشور پس از بررسی پرونده حکم دادگاه انقلاب در خصوص تبرئه متهم از اتهام افساد فی‌الارض را تایید کردند.وی افزود: پرونده برای رسیدگی به اتهام اعمال منافی عفت و آدم‌ربایی به دادگاه کیفری استان فرستاده می‌شود.

 

اجاره همزمان آپارتمان به چند نفر
«جهان‌صنعت»- شانزدهم بهمن‌ماه سال‌جاری سه نفر با مراجعه به کلانتری 123 نیاوران اعلام کردند که فردی به نام امیر غلامعلی‌پور یک واحد آپارتمانی در منطقه فرمانیه- خیابان اندرزگو را به صورت مشترک به هر سه نفر آنها اجاره داده و از هرکدام از آنها مبلغ 60 میلیون تومان دریافت و پس از آن متواری شده است.
به گزارش خبرنگار ما از اداره یکم آگاهی، با ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، کارآگاهان طی بررسی اظهارات مالباختگان اطلاع پیدا کردند که «در پی انتشار آگهی رهن یک واحد آپارتمانی در منطقه فرمانیه (با قیمت و شرایط مناسب) در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار، مالباختگان به بنگاهی در همان منطقه مراجعه کرده و با فردی به هویت امیر غلامعلی‌پور به‌عنوان مالک آپارتمان آشنا شده و در نهایت پس از بازدید منزل و توافق بر سر قیمت رهن اقدام به تنظیم قرارداد اجاره آپارتمان با شرایط رهن کامل کرده و هر کدام یک فقره چک تضمینی به تاریخ روز تنظیم و به این فرد تحویل داده‌اند.
مالک حقیقی آپارتمان نیز پس از شناسایی و حضور در پایگاه پلیس آگاهی عنوان داشت که منزل خود را به شخصی به همین نام (امیر غلامعلی‌پور) به مدت شش ماه با شرایط 10 میلیون تومان پول ودیعه و پرداخت اجاره ماهانه به مبلغ یک میلیون تومان اجاره داده است.
با توجه به اطلاعات به دست آمده درخصوص هویت امیر غلامعلی‌پور، بلافاصله کارآگاهان نسبت به شناسایی این فرد اقدام کرده و اطلاع پیدا کردند که اسناد و مدارک شناسایی وی در مردادماه سال‌جاری از داخل خودرو شخصی‌اش به سرقت رفته است.
شناسایی کلاهبردار سابقه‌دار
در ادامه تحقیقات کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی با توجه به شیوه و شگرد استفاده شده در کلاهبرداری، اقدام به چهره‌نگاری تصویر متهم پرونده و همچنین بررسی بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار کردند.
همزمان با این اقدامات و با توجه به اینکه هرکدام از مالباختگان قسمتی یا تمامی از مبلغ 60 میلیون تومان وجه پرداختی جهت رهن منزل را به صورت چک تضمینی به متهم پرداخت کرده بودند، کارآگاهان ضمن شناسایی شعبات مختلف بانکی در مناطق مختلف تهرانپارس، بازار تهران و...، به بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته پرداخته و اطلاع پیدا کردند که افراد دیگری نیز با متهم اصلی پرونده همکاری دارند که نسبت به نقد کردن چک‌های بانکی اقدام کرده‌اند.
در ادامه رسیدگی به پرونده، کارآگاهان موفق به شناسایی یکی از مجرمان سابقه‌دار در زمینه کلاهبرداری به هویت فریدون.ک (37 ساله) شدند که دارای هفت سابقه دستگیری به اتهام کلاهبرداری است. با شناسایی هویت دقیق متهم اصلی پرونده، کارآگاهان در ادامه تحقیقات اطلاع پیدا کردند که فریدون. ک پس از آخرین دستگیری از سوی پلیس آگاهی و پس از طی مدتی از دوران محکومیت خود، مجددا با اخذ مرخصی از زندان خارج شده که بررسی سوابق موجود و شناسایی متهم از سوی مالباختگان نشان داد فریدون. ک بلافاصله پس از آزادی از زندان، مجددا اقدامات مجرمانه خود در زمینه کلاهبرداری را آغاز کرده است.
دستگیری اعضای گروه کلاهبرداری
با شناسایی هویت دقیق فریدون. ک، کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی در سلسله اقدامات پلیسی خود موفق به شناسایی مخفیگاه وی در منطقه صادقیه شدند. متهم حین تردد با خودرو زانتیا و در حالی که قصد داشت ضمن درگیری با کارآگاهان از محل متواری شود، در ساعت 21 مورخه 25/11/1391 دستگیر و به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.
با دستگیری متهم و مواجهه حضوری متهم با مالباختگان و شناسایی دقیق وی از سوی شکات پرونده، وی به ناچار لب به اعتراف گشود و در اظهارات خود اسامی دیگر همدستان و اعضای گروه کلاهبرداری را معرفی کرد.
با معرفی هویت چهار عضو دیگر گروه به اسامی غلامرضا. م (50 ساله)، شاهین. م (25 ساله و پسر غلامرضا)، پیمان. م (30 ساله) و کامران. الف (32 ساله) و شناسایی مخفیگاه آنها در مناطق مختلف صادقیه، سعادت‌آباد، تهرانسر و پونک، کارآگاهان ضمن اخذ دستور قضایی و پیش از اطلاع متهمان از دستگیری کامران، هر چهار نفر آنها را در مورخه 26/11/1391 دستگیر و به پایگاه یکم پلیس آگاهی منتقل کردند.
سرهنگ کارآگاه رحیم فرزام، رییس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه اعلام این خبر با اشاره به احتمال شناسایی تعداد دیگری از مالباختگان گفت: متهمان پرونده در تحقیقات به‌عمل آمده علاوه بر اعتراف صریح به کلاهبرداری از سه مالباخته در مناطق سعادت‌آباد و فرمانیه به کلاهبرداری‌های مشابه در منطقه شهرری نیز اعتراف داشته‌اند که تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی و مالباختگان احتمالی در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است بنابراین در ادامه رسیدگی به این پرونده، دستور انتشار تصاویر متهمان از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است که از تمامی شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصاویر متهمان شدند دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در تجریش، سه‌راه یاسر مراجعه کنند.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles