Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

کاهش واردات مواد اولیه دارو به کشور: بانک مرکزی مشکل‌آفرینی می‌کند

|مریم بابایی| چندی است دست‌اندرکاران صنعت دارویی کشور اظهار می‌دارند که مشکل آنها بیش از آنکه نوسانات نرخ ارز باشد مشکلی است که با بانک مرکزی دارند؛ مشکلاتی که از آن بارها به عنوان دست‌اندازهای متعدد بانکی در مسیر تبادلات پولی بین‌المللی یاد می‌کنند.
از جمله این موانع، ارز مرجعی است که قرار بود در اختیار واردکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی قرار گیرد که تاکنون با وجود وعده‌های بسیار دولت پرداخت نشده است.
در این میان دولت تلاش کرده است نوسانات نرخ ارز روی قیمت داروهای خارجی تاثیر منفی نگذارد برای همین این نرخ‌ها را ثابت نگه داشته است که موجب می‌شود دارایی و ذخایر مالی شرکت‌های دارویی مصرف شود و به تعبیر رییس اتحادیه واردکنندگان دارو بلعیده شود.
ریاحی همچنین در این ارتباط می‌گوید: این تنها مشکل ما نیست بلکه سودآوری شرکت‌های دارویی فعال در بورس نیز تحت تاثیر منفی این جریانات قرار می‌گیرد.
به گفته وی، کاهش استقبال واردکنندگان قانونی به قاچاق دارو دامن خواهد زد و این در حالی است که اگر وعده‌های دولت از طریق بانک مرکزی تحقق یابد، این معضلات قابل پیشگیری هستند. این در حالی است که بانک مرکزی تاکنون بخش واردات دارو را تامین نکرده است.
نایب رییس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با تاکید بر اینکه واردکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند، در این‌باره گفت: متاسفانه برخلاف قول مسوولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان تاکنون ارز مرجع برای واردات محصولات دارویی اختصاص داده نشده است.
حسن تامینی‌لیچایی در گفت‌وگو با خانه ملت با انتقاد از عملکرد دستگاه‌های دولتی به‌ویژه گمرک ایران در ترخیص نکردن داروهای وارداتی تصریح کرد:‌ به‌طور حتم مصوبه که از سوی دولت تصویب می‌شود و به تایید بانک مرکزی می‌رسد نباید دچار بوروکراسی و پروسه‌های اداری شود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه هفته پیش مسوولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متعهد شدند که ارز واردات دارو را به‌طور کامل اختصاص دهند، گفت:‌ متاسفانه برخلاف قول مسوولان تاکنون ارز مرجع برای واردات این محصولات اختصاص داده نشده است.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون بانک مرکزی اختصاص ارز دارو را در اولویت‌های اصلی و نخست خود قرار داده است، افزود: با این وجود هنوز شرکت‌های واردکننده دارو و مواد اولیه درمانی برای واردات با مشکلات اعتباری روبه‌رو هستند.
این نماینده مجلس نهم با تاکید بر اینکه واردکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند، یاد‌آور شد: این شرکت‌ها به‌علت افزایش تحریم‌ها و نبود ارز قادر به واردات محصولات مورد نیاز نیستند، از این‌رو شاهد کمبود این‌گونه محصولات در کشور هستیم.
تامینی‌لیچایی ادامه داد: هم‌اکنون به‌علت کاهش واردات مواد اولیه دارو، صنایع داروساز برای تولید محصولات خود با مشکل روبه‌رو هستند.
وی با بیان اینکه اعتبارات حوزه بهداشت و درمان باید به جای واردات برخی داروها در جهت تسهیل واردات داروهای خاص اختصاص داده شود، یاد‌آور شد: متاسفانه در این بخش مشکلاتی جدی داریم ولی معلوم نیست که چرا بانک مرکزی و دستگاه‌های مربوطه هیچ توجهی به حل و رفع این مشکلات ندارند.
نایب رییس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اعلام اینکه در آینده نزدیک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس جلسه‌ای را با بهمنی، رییس کل بانک مرکزی برگزار می‌کند، تصریح کرد: به‌طور حتم هر چه سریع‌تر باید مساله اختصاص اعتبارات ارزی واردات دارو حل شود.

 


نیمی از مستمری‌بگیران تامین اجتماعی با حداقل حقوق
مدیرکل امور فنی مستمری‌ سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه یک میلیون و 730 هزار پرونده مستمری در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، گفت که نیمی از مستمری‌بگیران تامین اجتماعی حداقل حقوق را دریافت می‌کنند.
منصور آتشی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام پرداخت ماهانه 12 هزار میلیارد ریال مستمری به جامعه تحت پوشش اظهار کرد: در این میان 9 هزار و 200 میلیارد ریال مستمری، یک‌هزار و 300 میلیارد ریال مزایای جانبی از جمله عائله‌مندی، اولاد، سبد خانوار و یک‌هزار و 400 میلیارد ریال نیز حمایت یارانه‌ای دولت در قالب بند «ج» ماده «39» پرداخت می‌شود.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان تحقق افزایش حقوق حداقل‌بگیران به 700 هزار تومان که از سوی ریاست سازمان تامین اجتماعی پیش از این وعده داده شده بود، اظهار کرد: هدف سازمان تامین اجتماعی تامین معیشت مستمری‌بگیران متناسب با بودجه و درآمدهای سازمان است بنابراین اگر توان مالی این سازمان پاسخگو باشد، سقف این مستمری‌ها افزایش می‌یابد که این امر نیازمند محاسبات دقیق بیمه‌ای و احتساب بار مالی این امر است.
آتشی در ادامه با اشاره به پرداخت «سبد خانوار» از سال‌جاری توسط سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: مقرر شده بود، پس از افزایش 18 درصدی حقوق‌ سالانه در سازمان تامین اجتماعی، مستمری آن تعداد از بازنشستگانی که افزایش حقوق 18 درصدی آنها کمتر از یکصد هزار تومان بود تا یکصد هزار تومان افزایش یابد که این امر در قالب «سبد خانوار» محقق شد.
به گفته وی، این پرداخت‌ها از محل منابع داخلی سازمان تامین اجتماعی و بدون هیچ‌گونه تکلیف قانونی و به دستور مدیرعامل محقق شد.به گفته وی، پرداخت کمک‌هزینه سبد خانوار بالغ بر 38 میلیارد تومان در سال برای تامین اجتماعی بار مالی دارد.مدیرکل امور فنی مستمری‌ سازمان تامین اجتماعی در ادامه با اشاره به مصوبه شورای عالی کار مبنی بر پرداخت 390 هزار تومان حداقل حقوق در سال‌جاری عنوان کرد: طبق ماده «111» تامین اجتماعی، مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی نباید کمتر از این رقم باشد بنابراین در سال‌جاری 390 هزار تومان مستمری به هر فرد پرداخت می‌شود که با لحاظ مزایای جانبی این رقم به 530 هزار تومان برای حداقل‌بگیرها می‌رسد.

 


  دوچرخه هدیه به خبرنگارانی که آرم طرح ترافیک نمی‌گیرند
معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران گفت، خبرنگارانی که از دریافت آرم طرح ترافیک خود صرف نظر کنند به عنوان هدیه دوچرخه دریافت خواهند کرد.
سیدجعفر تشکری‌هاشمی در حاشیه بازدید و افتتاح نمایشگاه تیتر، عکس و کارتون‌های ترافیکی گفت: هنوز برای رسیدن به ایده‌آل‌های ترافیکی و بهبود رفتارهای ترافیکی راه طولانی در پیش داریم.
وی با اشاره به آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه بیان کرد: این نمایشگاه که با هدف بازگویی رفتارهای ترافیکی و ارتقای فرهنگ ترافیک برگزار شده، نشان می‌دهد هنوز راه طویلی تا رسیدن به ایده‌آل‌هایی که در حوزه ترافیک و اصلاح الگوهای رفتاری در این بخش مدنظر است، پیش‌رو داریم.
وی افزود: این راه طولانی به منزله زمان طولانی برای رسیدن به ایده‌آل‌های ترافیکی نیست چراکه با همت و جدیت و باور می‌توان زمان رسیدن و تحقق این امر را کوتاه کرد.
معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که وضعیت ترافیکی پایتخت را نسبت به زمان پذیرفتن مسوولیت در این حوزه چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: قضاوت را باید به شهروندان سپرد و درست نیست که من نسبت به عملکرد خودمان در شهرداری قضاوت کنم اما با اطمینان می‌گویم که توسعه حمل‌ونقل عمومی، استفاده از سیستم‌های هوشمند در این ناوگان، مناسب‌سازی معابر و توسعه معابر شهری اتفاقات بی‌نظیر و موفقیت‌های چشمگیری است که طی این سال‌ها به ثمر نشسته است.
 تهران با شیب و آلودگی هوا هم می‌تواند میزبان دوچرخه باشد
تشکری‌هاشمی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص فرهنگ استفاده از حمل‌ونقل پاک در سطح شهر تهران گفت: برخلاف برخی که تصور می‌کنند شهر تهران به دلیل شیب و آلودگی هوا مناسب دوچرخه سواری نیست اما با توجه به آلودگی هوا و ترافیک شهر باید از دوچرخه به عنوان یک وسیله حمل‌ونقل عمومی استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: در بسیاری از شهرهای دنیا که آلودگی هوا و ترافیک مشکل اصلی محسوب می‌شوند، دوچرخه به عنوان یکی از وسایل نقلیه عمومی به حساب می‌آید. از این‌رو مدیریت شهری هم در تهران به‌منظور کاهش آلودگی هوا در تلاش است دوچرخه را در اختیار همه اقشار جامعه قرار دهد اما اینکه چقدر استقبال شود باید منتظر بود و دید. گرچه تا به اینجا شواهد حاکی از استقبالی چشمگیر دارد.
معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران افزود: البته برای تحقق این امر باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود. به عنوان مثال باید معابر خاصی که مجزا از معابر دیگر باشد برای دوچرخه‌سواری شهروندان تعبیه شود که این اقدام هم‌اکنون در دستور کار ماست. اما فعلا مشکل اصلی در این زمینه ورود دوچرخه به خیابان‌های شهر است چراکه سازندگان ما هنوز قدرت تامین نیاز شهر را ندارند و باوجود قراردادهایی که شهرداری با بعضی سازندگان دارد، هنوز دوچرخه‌ای تحویل داده نشده است.
تشکری‌هاشمی با بیان اینکه تامین ارز به منظور واردات هم مشکلی جدی در این میان است، گفت: در این میان تولیدکننده داخلی نیز از عهده تحویل دوچرخه‌ها برنمی‌آید. از این رو تاخیر در تحقق این امر با توجه به به دلایلی که بیان شد، ناخواسته است. گرچه تلاش می‌کنیم در هر صورت دوچرخه‌های بیشتری را در اختیار شهروندان قرار دهیم.

 

 

مذاکرات شورا برای مترو ثمربخش نبود
رییس شورای شهر تهران گفت که نامه‌نگاری‌هایی برای دریافت کمک به مترو و اتوبوس توسط شهردار و من انجام شده است اما تاکنون مذاکرات ثمربخش نبوده است.
مهدی چمران در گفت‌وگو با مهر ضمن اشاره به عدم دریافت اعتبارات عمرانی و یارانه‌های بلیت مترو و اتوبوس به مدیریت شهرداری گفت: بودجه کشور دو قسمت است؛ یک بخش عمرانی است و بخشی دیگر کمکی که در این چند سال به عنوان بودجه‌های بخش کمکی در پایان سال و در ماه‌های بهمن و اسفند پرداخت می‌شود.وی ادامه داد: متاسفانه بودجه یارانه‌های بلیت اتوبوس و مترو در بخش کمکی قرار دارد و این اعتبارات در پایان سال اختصاص می‌یابد که این موضوع مختص تهران نیست و در همه کشور وضع به این‌گونه است زیرا دولت می‌خواهد ببیند که چقدر توان پرداخت دارد.چمران با بیان اینکه باید بودجه کمک به مترو و اتوبوس از ردیف بودجه‌های کمکی خارج شود، گفت: این مشکلی است که سال گذشته در مجلس مطرح کردم که بتوانیم کمک به اتوبوسرانی و مترو را از بودجه‌های کمکی در بیاوریم.وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته بودجه عمرانی زودتر پرداخت می‌شد، گفت: معمولا در این ماه‌ها 50 درصد بودجه‌های عمرانی پرداخت می‌شود که امسال به علت مسایل مالی کل بودجه‌های عمرانی کشور تخصیص کمی یافته یا پرداخت نشده است.

داروی بیماران ام‌اس بیمه شد
| ایلنا| دبیر علمی نهمین کنگره ام‌اس ایران از بیمه شدن داروی گلاتیرامراستات از سوی بیمه خدمات درمانی خبر داد.
امیر رضا عظیمی گفت: بیماران ام‌اس همچنان داروی تای سابری را در ماه با‌‌ همان قیمت سه تا چهار میلیون تهیه می‌کنند که البته ارز آن گران نشده است و با‌‌ همان ارز سابق خریداری می‌کنند.وی با اشاره به داروی گلاتیرامراستات که به بیماران ام‌اس روزانه تزریق می‌شود، گفت: این دارو تاکنون بیمه نبوده اما بیمه خدمات درمانی بیمه شدن آن را پذیرفته و آن را تحت پوشش بیمه‌ای خود قرار داده است.دبیر علمی نهمین کنگره ام‌اس ایران تصریح کرد: اما بیمه تامین اجتماعی هنوز اعلام نکرده است که چه زمانی این دارو را تحت پوشش قرار خواهد داد.عظیمی همچنین به داروی فینگلومید قرص اول خوراکی بیماران ام‌اس اشاره کرد و افزود: این قرص در ایران از سوی یک شرکت تولید شده است و قرار بود که این دارو تست شود تا اگر خوب بود به بازار آید.این متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه پنج، شش ماه است که منتظر مجوز وزارت بهداشت برای واردشدن این دارو به مرحله تست هستیم، افزود: با اینکه این دارو آماده است و با توجه به اینکه دو سه بار جلسه گذاشته‌ایم اما هنوز مجوز تست آن صادر نشده است.عظیمی تصریح کرد: از آنجایی که قرار است این دارو ۱۰ سال در کشور تست شود چندین بار جلسه گذاشتیم و از شهرهای مختلف آمدند و همه چیز بررسی شد تا کار شروع شود اما هنوز وزارتخانه مجوز کمیته اخلاق برای این کار نداده است.

 

کاهش زمان معاینه فنی خودرو به دو سال
عضو هیات‌رییسه فراکسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار مجلس از تدوین طرحی برای کاهش زمان معاینه فنی خودرو به دو سال خبر داد و گفت: افزایش زمان معاینه، سلامت سرنشینان و وضعیت محیط‌زیست کشور را به خطر انداخته است.
راه‌اندازی «بخش‌های روانی» در بیمارستان‌های عمومی
مدیر کل دفتر سلامت اجتماعی، اعتیاد و روان وزارت بهداشت با اشاره به مصوبه وزارت بهداشت مبنی بر الزام دانشگاه‌ها به راه‌اندازی بخش‌های روانپزشکی در بیمارستان‌های عمومی،‌ از کمبود حدود چهار هزار تخت روانپزشکی در کشور خبر داد.
هر 50 هزار نفر تهرانی یک توالت عمومی
در حالی که تا سال گذشته تنها 200 دستگاه سرویس بهداشتی عمومی در سطح پایتخت وجود داشت، نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که 10 میلیون نفر جمعیت ساکن و غیرساکن تهران به 12 هزار چشمه سرویس بهداشتی نیاز دارند.

 

10 سال طول عمر به شرط ترک سیگار تا 30 سالگی
در یک مطالعه جدید معلوم شد زنان می‌توانند با ترک سیگار تا قبل از سن 40 سالگی 9 سال به طول عمر خود بیفزایند اما هنوز در مقایسه با زنانی که هرگز سیگار نکشیده‌اند، 20 درصد بیشتر با خطر مرگ زودرس مواجهند.
به گزارش ایسنا، این مطالعه که در مجله لانست به چاپ رسیده تقریبا روی 2/1 زن در انگلیس انجام گرفته و نشان داده است استعمال سیگار در دوران بزرگسالی به طور متوسط 11 سال از طول عمر انسان می‌کاهد.این نتایج تاییدکننده مطالعات قبلی است که روی مردان انجام گرفته است.این مطالعه همچنین نشان داد: زنان سیگاری که تا قبل از 30 سالگی این عادت را ترک می‌کنند به‌طور متوسط 10 سال به طول عمرشان اضافه می‌شود.
ریچارد پیتو از متخصصان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه متذکر شد: افراد سیگاری چه مرد و چه زن که تا قبل از رسیدن به دوران میانسالی سیگار را ترک می‌کنند به طور متوسط 10 سال بیشتر از دیگر افراد سیگاری عمر می‌کنند. به گفته پزشکان، عوامل اصلی مرگ افراد سیگاری شامل بیماری مزمن ریوی،‌ سرطان ریه، سکته مغزی و امراض قلبی هستند.

 3 دقیقه ورزش روزانه برای مقابله با استرس
پزشکان در یک مطالعه جدید اعلام کردند: تنها سه دقیقه ورزش روزانه نقش مهمی در زمینه مقابله با سرطان ایفا می‌کند.
متخصصان علوم پزشکی دانشگاه نبراسکا در این مطالعه دریافتند که همین مدت اندک ورزش و تحرک بدنی در طول روز می‌تواند تغییرات چشمگیر و موثری در سیستم دفاعی بدن برای مقابله با سرطان ایجاد کند. به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، این متخصصان تاکید کردند تناسب اندام و تحرک کافی نه تنها از عود کردن سرطان در افرادی که سابقه ابتلا به این بیماری را داشته‌اند جلوگیری می‌کند بلکه حتی در پیشگیری از بروز سرطان نیز نقش مهمی ایفا می‌کند. این مطالعه تایید می‌کند که ورزش کردن حتی برای مدت‌زمان کوتاه در روز احتمال بروز سرطان را حتی در افرادی که سابقه ابتلا به این بیماری را نداشته‌اند،
 کاهش می‌دهد.لائورا بیلک، استادیار مرکز پزشکی این دانشگاه تاکید کرد که یافته اخیر، اهمیت ورزش کردن را در بهبود و نیز ممانعت از عود کردن سرطان در مبتلایان نشان می‌دهد.

 

کشف 78 میلیون تومان پول جعلی از یک خودرو
رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان البرز از دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسکناس در این استان خبر داد.
سرهنگ محمد صادقی در این‌باره گفت: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر اینکه فردی به نام «ایرج» با تشکیل باندی در شهرهای مرزی غرب کشور اقدام به تهیه اسکناس‌های جعلی می‌کند و آنها را پس از انتقال در تهران و کرج به فروش می‌رساند، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان البرز قرار گرفت.
وی اظهار کرد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و تحقیقات نامحسوس مطلع شدند که نامبرده به همراه چند نفر از همدستانش قصد حمل محموله اسکناس‌های جعلی را از طریق یکی از شهرهای غربی به کرج و تهران دارند بنابراین گروهی از ماموران با استقرار در مبادی ورودی و خروجی شهر کرج، خودرو متهمان را که از قبل مورد شناسایی قرار گرفته بود در اتوبان تهران - کرج مشاهده کردند.
صادقی افزود: ماموران با دادن اخطارهای پلیسی سعی در توقف خودرو داشتند اما خودرو متهمان به‌دلیل سرعت زیاد و رعایت‌نکردن فاصله طولی پس از برخورد با وسیله نقلیه جلویی به شدت دچار خسارت شد و دیگر قادر به حرکت نبود.
رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان البرز تصریح کرد: در این عملیات سردسته باند به همراه سه نفر دیگر از همدستانش دستگیر شدند.
وی در پایان گفت: در بازرسی از خودرو متهمان 78 میلیون تومان پول جعلی تعداد پنج قطعه کارت شناسایی و یک مهر جعلی یک دستگاه فلزیاب و تعداد سه عدد دستگاه تشخیص اسکناس جعلی کشف شد.


اعدام و قطع دست و پای چپ دزدان

دو عضو شبکه دستبرد مسلحانه به طلافروشی‌های شیراز و اصفهان پس از محاکمه در دادگاه انقلاب به اعدام و قطع دست و پای چپ محکوم شدند.
به گزارش مهر، شامگاه 22 آبان‌ماه سال گذشته دستبرد سارقان مسلح به یک طلافروشی در بیضا به کارآگاهان پلیس آگاهی استان فارس اعلام شد. ماموران پس از حضور در محل دریافتند سارقان مسلح با کلاه‌گیس زنانه به این طلافروشی دستبرد زده‌اند.
بررسی‌ها نشان داد سارقان مسلح که سه نفر بودند ابتدا با پتک شیشه طلافروشی را شکسته و سپس با تهدید صاحب مغازه و تیراندازی تمام طلاهای ویترین را سرقت کرده‌اند. دزدان سپس با یک دستگاه زانتیا از محل حادثه متواری شده بودند.
با توجه به حساسیت ماجرا بلافاصله تیمی از ماموران تجسس برای دستگیری سارقان را آغاز کرده و طرح مهار در منطقه اجرا شد. ساعتی پس از سرقت خودرو سارقان شناسایی شدند و ماموران به تعقیب خودرو پرداختند. دزدان مسلح با مشاهده پلیس از محل فرار کردند که در جریان عملیات تعقیب و گریز خودرو آنها واژگون شد.یکی از سارقان به دلیل شدت جراحات به بیمارستان منتقل شد که پس از چند ساعت جان خود را از دست داد. در ادامه تحقیقات از دو متهم دیگر پرونده آغاز شد.سارقان در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرده و مدعی شدند هنگام فرار طلاها را در حاشیه جاده‌ای به بیرون پرت کرده‌اند. با این اعترافات تیمی از ماموران به محل مورد نظر رفته و طلاهای سرقتی را کشف کردند.
تیم جنایی که مطمئن بودند اعضای این باند مرتکب سرقت‌های دیگری هم شده‌اند به بازجویی‌ها ادامه داده که متهمان به سرقت از هشت طلافروشی، یک بانک و یک مورد خودرو به صورت مسلحانه اعتراف کردند. بررسی‌ها نشان داد در جریان این سرقت‌ها سارقان مرتکب سه فقره قتل نیز شده‌اند.
متهمان در بازجویی‌ها همدست کشته شده خود را به عنوان رییس باند معرفی کرده و تمام قتل‌ها را به گردن او انداختند. پس از تکمیل تحقیقات، بازپرس شعبه هشتم دادسرای شیراز برای دو متهم 29 و 27 ساله به اتهام محارب قرار مجرمیت صادر کرد. در ادامه نیز با صدور کیفرخواست پرونده به شعبه اول دادگاه انقلاب فرستاده شد.رییس دادگاه پس از رسیدگی به اتهام دو سارق مسلح یکی از آنها را به اعدام و متهم ردیف دوم را به قطع شدن دست و پای چپ محکوم کرد. با اعتراض سارقان به حکم مجازات خود، پرونده آنها برای رسیدگی نهایی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles