Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

ابتکار: برآلودگی امواج نظارت نمی‌شود

ایلنا-‌ رییس سازمان حفاظت از محیط‌زیست گفت که چنانچه لازم باشد از ظرفیت‌های شورای عالی حفاظت از محیط‌زیست جهت ساماندهی وضعیت امواج استفاده خواهیم کرد.
‌معصومه ابتکار‌ درباره وضعیت امواج و دکل‌های مخابراتی اظهار داشت: استانداردهای مربوط به امواج و دکل‌های مخابراتی و تمامی فعالیت‌هایی که موج تولید می‌کند از بعد زیست‌محیطی قابل بررسی است و باید دستگاه‌های مسوول در این حوزه ورود جدی داشته باشند و نظارت کنند.
وی با بیان اینکه سازمان نظارت بر مقررات رادیویی و سازمان انرژی اتمی از متولیان اصلی نظارت بر این مساله هستند، تصریح کرد: از جهت ابعاد زیست‌محیطی و اینکه این امواج در بخش هوا تولید آلایندگی می‌کنند، سازمان محیط‌زیست می‌تواند ورود یابد اگرچه در چند سال گذشته متاسفانه برنامه و ظرفیت‌سازی در سازمان صورت نگرفته است.
رییس سازمان حفاظت از محیط‌زیست با تاکید بر اینکه به دنبال برنامه‌سازی و ایجاد ظرفیت در راستای بررسی دقیق‌تر امواج در تمامی ابعاد در دور جدید فعالیت سازمان هستیم، گفت: این بررسی باید منجر به استانداردسازی ملی و حتی بین‌المللی شود‌ همچنین ضوابطی باید به منظور استقرار امواج در شهرها تدوین شود که براساس آن قالب‌هایی به منظور استفاده از دکل‌های مخابراتی ایجاد و البته در این میان باید از هرگونه آلودگی هوا جلوگیری شود.
ابتکار در پاسخ به اینکه آیا گزارش‌های واصله در ارتباط با امواج و پارازیت‌ها وضعیت استاندارد و نرمالی را نشان می‌دهد نیز اظهار کرد: از آنجا که سازمان در چند سال گذشته ورودی به این موضوع نداشته است از این رو خود سازمان گزارشی از این وضعیت ندارد‌ اما با برنامه‌ریزی و تغییر رویکرد سازمان نیز با توجه به نگرانی‌های مردم و مطالباتشان در چارچوب قانون پیگیر این موضوع خواهد بود البته دستگاه‌های متولی نیز براساس وظیفه قانونی مکلفند با جدیت بیشتر گزارش‌ها را تهیه کنند و در اختیار دستگاه‌های مرجع قرار دهند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مساله امواج و پارازیت‌ها در دستور کار شورای عالی حفاظت از محیط‌زیست قرار می‌گیرد، گفت: اگر لازم باشد از ظرفیت این شورا نیز استفاده می‌کنیم زیرا ظرفیت بالایی دارد و می‌تواند ما را در پیشبرد اهدافمان کمک کند. موضوع امواج موضوع فرابخشی است که بخش‌های مختلفی با آن سروکار دارد در صورت نیاز قطعا از شورای عالی محیط‌زیست به منظور برقراری ارتباطات بیشتر استفاده می‌کنیم.
رییس سازمان حفاظت از محیط‌زیست همچنین در پاسخ به این پرسش که تکلیف برخی از سازمان‌ها و نهادهایی که بدون اینکه در چارچوب خاصی قرار گیرند تولید امواج و پارازیت می‌کنند چیست، تصریح کرد: در زمانی که در شورای شهر تهران حضور داشتم و این موضوع را پیگیری می‌کردم با این مشکل مواجه بودیم اما در نهایت گروه حقیقت‌یابی تشکیل شد تا به این مساله ورود کند چراکه اظهارنظرهای مختلفی صورت می‌گرفت همچنین ابهامات زیادی از سوی برخی از دستگاه‌ها شنیده می‌شد‌ از این رو لازم بود گزارش دقیقی تهیه شود.
ابتکار با بیان اینکه جمع‌بندی این گزارش‌ها توسط گروه حقیقت‌یاب‌ از سوی شورای شهر تهران به دفتر مقام معظم رهبری ارسال شد، ادامه داد: نتیجه این جمع‌بندی این بود که تمامی کسانی که به نوعی تصدی‌گری آنتن‌هایی را برعهده دارند و به هر دلیلی یا با هر هدفی حتی اهداف نظامی‌ از آن استفاده می‌کنند، باید در استفاده از این امواج تابع استاندارد و قوانین باشند‌ اما مشکل اینجاست که آنچه ما در این گزارش‌ها به آن رسیدیم این بود که این مساله با این درجه اهمیت از سوی دستگاه خاصی نظارت نمی‌شود.
وی اظهار کرد: اگر نظارت‌ها کافی باشد و سازمان نظارت بر مقررات رادیویی اعلام کند که نظارت دقیقی صورت می‌گیرد و بدانیم که تمامی امواج در تمامی ابعاد مختلف براساس چارچوب‌های تعیین شده‌ منتشر می‌شود، این نگرانی‌ها کاسته می‌شود. از سویی باید برای نظارت فرابخشی کار کنیم و به مردم اطمینان بدهیم که علاوه بر همکاری فرابخشی نظارت‌های کافی نیز وجود دارد.
رییس سازمان محیط‌زیست با بیان اینکه این سازمان براساس تکالیف قانونی که دارد به مساله امواج و پارازیت‌ها ورود خواهد کرد و با تمامی دستگاه‌ها همکاری می‌کند، خاطرنشان کرد: نگاه ما به این مساله کلی است‌ اما پیشنهاد می‌کنم الگویی که شورای شهر تهران برای بررسی امواج و پارازیت‌ها در دور سوم مدنظرش قرار گرفته بود مورد توجه سایر شوراها و شهرداری‌ها قرار گیرد.

 

درآستانه 100 روزگی ریاست‌جمهوری روحانی: ضعف و قوت‌های عملکرد دولت در حوزه حقوق و قانون
زمان برای هیچ‌کس حتی برای شخص رییس‌جمهور نه می‌ایستد و نه به عقب باز‌می‌گردد. دولت یازدهم با طرح موضوعات و وعده‌های بسیار در تمامی حوزه‌ها به ویژه در مباحث حقوق عمومی، قانونمندی و رعایت قانون شهروندی ارکان قوه مجریه را در اختیار گرفت. هم‌اکنون چشم‌های بسیاری منتظر تغییراتی است که برخی بسیار بنیادی و برخی بسیار حیاتی‌اند. در حوزه حقوق شهروندی و حقوق عمومی هرچند همیشه انتظار گسترش و عمق بیشتر قانونمندی، نظم عمومی و کاهش مشکلات حقوقی در میان مردم وجود دارد اما شهروندان به میزان بسیار زیادی به این مساله آگاهند که گذرگاه‌های حساس کمک به حقوق شهروندی و توسعه یا تغییر آن به دلیل نوع ساخت سیاسی کشور در دستان رییس قوه مجریه نیست اما با وجود این آگاهی و محرز بودن موانع ریز و درشت بسیاری از خود می‌پرسند دولت تدبیر و امید در حوزه‌های پیش‌گفته و در گزارش صد روزه خود چه مواردی را مورد اشاره قرار می‌دهد. در ابتدای دوره البته نشانه‌هایی دلگرم‌کننده از تغییر در فضای کلی کشور و جامعه‌ به تبع تغییر دولت از جمله آزادی زندانیان امنیتی مشاهده شد اما این همه آنچه موردنظر اذهان عمومی قرار داشت نبود ولی موجبات بروز امیدهای تازه نسبت به پیشرفت در حوزه حقوق شهروندی و رعایت اصول حقوق عمومی شد. به هر روی رییس‌جمهور منتخب دست‌کم در گفتار، قول تغییرات در این حوزه‌ها را به مردم داده بود. هر چند در صحنه عمومی و حوزه‌های خارج از میدان عملکرد دولت نشانه‌هایی از اجرای وعده‌ها کمتر مشاهده می‌شود، اما در درون دولت تمکین به دولت و کرنش در مقابل آن و استفاده هرچه بیشتر از ادبیات قانونمداری بسیار مورد توجه قرار گرفته تا جایی که رییس‌جمهور محترم در وضعیتی کم‌سابقه و بدون کوچک‌ترین اعتراض حتی در کلام برای یک وزارتخانه در مدتی کوتاه چهار وزیر جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کرد در همین راستا رییس‌ محترم دولت جهت هرچه هماهنگ‌تر نشان دادن خود و مجموعه دولت تحت امرش با نمادهای قانونی از جمله قوه مقننه تلاش بسیاری کرد؛ روشی که در دولت قبلی جهتی معکوس داشت.
حذف قوه مجریه از یک چرخه ‌حساس
پس از روی کار آمدن دولت یازدهم از آنجایی که دولت جدید میراثی سنگین و پرچالش را از دولت قبل بر دوش خود داشت که شامل موانع، کمبود‌ها و درگیری‌های میان‌قوه‌ای نیز بود در خلال این صد روز قوه مقننه در یک اقدام نادر جهت حذف تقریبا قطعی قوه مجریه از چرخه ارایه لوایح قضایی از مجلس اقدام کرد که در حوزه حقوق عمومی و تمکین به قانون‌ به ویژه تمکین به قانون اساسی که رییس‌جمهور پاسدار و مجری این قانون بنیادی است یک عقبگرد کامل محسوب می‌شود، نتیجه این عقبگرد کاهش رسمی قدرت و حوزه عملکرد یکی از وزرای حساس کابینه یعنی وزیر دادگستری خواهد بود. اگر گزارشی از سوی رییس‌جمهور به مردم ارایه می‌شود توضیح این نقیصه شاید ضروری به نظر برسد.
لایحه قانونی کودکان بی‌سرپرست
همچنین در خلال صد روز فعالیت دولت لایحه حمایت از حقوق کودکان بی‌سرپرست به تصویب رسید که براساس یکی از تبصره‌های آن حق ازدواج سرپرست با فرزندخوانده رسما توسط قانون‌گذار پذیرفته شد؛ اقدامی که عکس‌العمل‌های بسیاری را برانگیخت و موجب تکدر افکار عمومی شد. هرچند این لایحه و تصویب آن نیز میراث دولت قبل محسوب می‌شود و قوه مجریه شاید دخالت محدودی در فرآیند تصویب قوانین داشته باشد اما به طور کلی نشانه عملکرد مثبت دولت یازدهم در این صد روز نخواهد بود. این اقدام به هیچ‌وجه جانب حقوق شهروندی و حقوق عمومی را نگرفته است و به نظر باز هم نوعی حسرت در این حوزه محسوب می‌شود.
وزارت کشور مجری یک اقدام اجتماعی
شاید از تنها نقاطی که بتوان به عنوان یک عملکرد مثبت در گزارش صد روزه یاد کرد موضوع انتقال اختیارات مربوط به پیگیری مباحث عفاف و حجاب از نیروی انتظامی به وزارت کشور باشد. با تغییر مجری مباحث عفاف و حجاب و جایگزینی وزارت کشور در این حوزه احتمالا برخورد امنیتی و پلیسی در مقوله مورد بحث جای خود را به نگرش‌ها و راهکارهای اجتماعی و حقوق شهروندی خواهد داد. ابراز علاقه دولت در این موضوع می‌تواند از جمله نکات مثبت گزارش ارایه‌شده‌ از سوی رییس‌جمهور باشد هر چند هنوز تغییرات عمیق مورد انتظار مردم و حتی رییس‌جمهور در ساخت وزارت کشور و هماهنگی آن با انتظارات مشاهده نمی‌شود.
* حقوقدان و استاد دانشگاه

 

از فواید قهوه و چای غافل نباشید
یک فنجان چای یا قهوه بعد از یک روز کاری سخت بسیار دلچسب به نظر می‌رسد اما شاید شما هم جزو آن دسته افرادی باشید که به دلیل تبلیغات ترجیحا منفی نوشیدن چای یا قهوه را کنار گذاشته‌اید یا میزان مصرفی‌تان را تا حد زیادی پایین آورده‌اید. البته لازم به یادآوری است که خوردن هر چیزی به میزان زیاد اثرات سوء به همراه داشته و چای و قهوه نیز از این قاعده مستثنا نیستند.
در این مقاله ما بر آن شدیم تا شما را بیشتر با مزیت‌های فوق‌العاده‌ چای و قهوه آشنا کنیم.
قهوه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و منشاء آن کشور اتیوپی است. البته بهترین نوع قهوه Arabica نام دارد که در برزیل می‌روید. بررسی و پژوهش‌های علمی در عصر ما ثابت کرده است که مصرف قهوه باعث هوشیاری مغز و اعصاب می‌شود، خستگی عضلات و ماهیچه‌ها را برطرف می‌کند‌، اشتها را کاهش می‌دهد (‌که این خود مانع از بروز چاقی می‌شود‌)، یبوست را از میان می‌برد، ماهیچه‌های شش را شل می‌کند (‌که باعث سهولت در امر تنفس می‌شود)‌، به دلیل رفع خستگی، زمان و میزان فعالیت را افزایش می‌دهد، بر همکاری عضلات چشم می‌افزاید (‌مهارت و دقت در کارها را افزایش می‌دهد)، مرکز تفکر را تحریک می‌کند (بنابراین بر قدرت قضاوت و نیروی حافظه می‌افزاید) و به انسان تیزهوشی همراه با آرامش می‌دهد. دکترSanjiv Chopra ، متخصص کبد و استاد دانشکده پزشکی دانشگاه‌ هاروارد‌ در خصوص قهوه می‌گوید: «حقیقتا قهوه یک داروی زندگی‌بخش است.»
در سال ۱۹۹۸ میلادی یک نشریه پزشکی مدعی شد که قهوه‌ برخی از سلول‌های سرطانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و آنها را از رشد باز داشته یا کوچک می‌کند، اما روی سلول‌های معمولی تاثیری ندارد.تحقیقات اخیر در خصوص قهوه چنین نتایجی را به همراه داشته است: مصرف بیش از سه فنجان قهوه در روز، خطر ابتلا به سرطان پوست را در زنان تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.مردانی که بیش از شش فنجان قهوه در روز مصرف می‌کنند، خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات را نسبت به افراد عادی تا ۶۰ درصد کاهش داده‌اند.نوشیدن حداقل یک فنجان قهوه در روز، خطر بروز سکته مغزی را در زنان تا ۲۵ درصد کم می‌کند.مصرف حداقل دو فنجان قهوه در روز تا حدود ۲۰ درصد منجر به کاهش احتمال ابتلا به افسردگی در زنان می‌شود.
نتایج یک تحقیق نشان می‌‌دهد که نوشیدن قهوه به خصوص نوع بدون کافئین آن با کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه است. زنانی که شش فنجان قهوه یا بیشتر در روز می‌‌نوشیدند ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت بودند تا زنانی که قهوه نمی‌نوشیدند. نوشیدن قهوه می‌تواند به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع دو کمک کند و ممکن است حتی به پیشگیری برخی از سرطان‌‌ها کمک کند. مطالعه مشترک پژوهشگران دانشگاه ونکوور کانادا و ‌هاروارد نشان داد چهار تا پنج فنجان قهوه در روز، احتمال ابتلا به نقرس را تا 40 درصد کم می‌کند. شش فنجان یا بیشتر، این احتمال را 60 درصد کم می‌کند و خلاصه اینکه بیماران مبتلا به نقرس هم نباید خودشان را در قهوه دلخواهشان محدود کنند، چون احتمالا باعث تشدید مشکل مفاصل آنها نمی‌شود.
در بیماری نقرس که بیشتر در آقایان اتفاق می‌افتد، اسید اوریک بدن به صورت کریستال‌هایی در مفاصل رسوب می‌کند و همین باعث دردهای شدید مفصلی‌ به صورت حمله‌ای در بیمار می‌شود.
و اما خواص مفید چای، چای از جمله نوشیدنی‌هایی است که مصرف آن قدمت هزاران ساله داشته و همواره جزو جدایی‌‌ناپذیر سبد غذایی انسان‌ها خصوصا ایرانیان و چینی‌ها‌ست. با وجود اینکه امروزه چای معمولی به‌ عنوان یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو‌به‌‌رو است، ولی باید در نظر داشت که چای علاوه بر خوراکی بودن به‌ عنوان یک گیاه دارویی با‌اهمیت‌ دارای خواص متعددی است. با توجه به ‌قدمت شناخت چای توسط بشر و مصرف بسیار زیاد آن، هزاران تحقیق وسیع روی آن صورت گرفته که نشان‌دهنده اهمیت این گیاه با‌ارزش است.تا‌کنون 51 اثر مختلف از چای گزارش شده که مهم‌ترین این خواص عبارتند از ضد‌ درد، ضد‌آمیب، ضدآلزایمر (ضد فراموشی)، ضد‌آرتریت‌، ضد تصلب شرائین، ضد‌باکتری، ضد‌سرطان‌، ضد‌افسردگی، ضد‌قند خون‌، ضد‌التهاب، ضد‌جهش ژنی، ضد‌نیتروزآمین، ضد‌اکسیدان‌، ضد‌اسپاسم، ضد‌ویروس، قابض، مقوی قلب، محرک سیستم عصبی مرکزی، ادرار‌آور، محافظ کبد‌، کاهنده پرفشاری خون، محرک قدرت ایمنی بدن، کاهش‌دهنده‌ چربی خون، کاهش‌دهنده‌ تری‌گلیسریدها و محرک مجاری تنفسی.خواص یادشده بین چای سبز و معمولی مشترک بوده و بسته به درصد مواد موجود در آنها ممکن است در قدرت اثر آنها تفاوت وجود داشته باشد. نکته شایان توجه در مورد مصرف چای این است که یک فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی‌، آنتی‌اکسیدان دارد. از تشکیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌ها جلوگیری کرده و باعث رقیق شدن خون می‌شود. مصرف روزانه‌ سه فنجان چای در روز راهکاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سکته مغزی است.
محققان در یک بازبینی جدید یادآور شدند که نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. چای سرشار از فلاونوئید بوده که از مزایای چشمگیر آن به شمار می‌رود. این نوشیدنی سرشار از آنتی‌اکسیدان است به طوری که مصرف تنها دو فنجان از آن در روز معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب است. در آخر لازم به یادآوری است که میزان فلاونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.
* کارشناس گیاهان دارویی

 

90 ماه زندان؛ مجازات قاتل دختر فراری
پسر شیشه‌ای که در جریان یک درگیری مرگبار، دختر فراری را به قتل رسانده بود با گذشت اولیای دم به 90 ماه زندان محکوم شد.
دهم شهریورماه سال 90 ماموران کلانتری ۱۳۲ نبرد از قتل دختری در پشت‌بام یکی از خانه‌های منطقه خاوران با‌خبر شدند. همان موقع ماموران به ساختمان مورد نظر رفتند و با پیکر مهسا ۲۶ ساله روبه‌‌رو شدند که با ضربه‌های کارد کشته شده بود. در آن بین سعید ۳۲ ساله که دستانش خونین بود تلاش می‌کرد با تهدید ماموران از مهلکه بگریزد اما نتوانست.
نخستین بررسی‌ها نشان داد، مهسا معتاد بود و برای مصرف مواد مخدر به آلونک سعید رفت ‌و‌آمد داشت.جسد به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی به پزشکی قانونی فرستاده شد. پسر جوان هم در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: چندماه پیش به‌طور اتفاقی در یک پارک با مهسا آشنا شدم. او به دلیل اعتیاد از خانه فرار کرده بود و برای مصرف مواد به آلونک من می‌آمد. شامگاه دهم شهریورماه امسال، من و مهسا پس از مصرف شیشه دچار توهم شدیم. او با چاقو به من حمله کرد و من هم قمه کشیدم. زمانی به خودم آمدم که کار از کار گذشته بود. باور کنید نمی‌خواستم آدم بکشم.پس از آخرین دفاعیات متهم و وکلیش، قضات دادگاه ختم رسیدگی به پرونده را اعلام و او را به قصاص نفس- اعدام- محکوم کردند.
با اعتراض پسر جنایتکار پرونده برای رسیدگی نهایی به دیوان عالی کشور فرستاده شد که قضات شعبه 9 دیوان عالی کشور حکم را تایید کردند.در حالی که شمارش معکوس برای اجرای حکم قصاص آغاز شده بود، اولیای دم با مراجعه به دادسرا رضایت خود را اعلام کردند.
صبح دیروز سعید از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه قرار گرفت. پسر جوان با قبول اتهامش گفت: از کار خود پشیمانم‌. این حادثه در یک لحظه رخ داد و من قصد کشتن مهسا را نداشتم.پس از آخرین دفاعیات متهم قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شده و متهم را به 90 ماه زندان محکوم کردند.

 

17 صدم مترمربع فضای ورزشی هر دانش‌آموز
معاون عمرانی وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه موفق به حذف مدارس ناایمن و خطرآفرین از سیستم آموزشی نشده‌ایم، گفت: سرانه فضای ورزشی در مدارس برای هر دانش آموز 17/0 ‌مترمربع است که این سرانه در مناطق شهری 2/0 مترمربع و در مناطق روستایی نصف این میزان است.

پرداخت وام بلاعوض به زندانیان ممنوع شد
رییس ستاد دیه کشور اعلام کرد که بیش از دو هزار زندانی مهریه در زندان‌های کشور به سر می‌برند که قادر به پرداخت 110 سکه برای آزادی خود نیستند.

رشد 150 درصدی دیابت در ایران
سیاری، معاون بهداشت و درمان با اشاره به روند رو به رشد ابتلا به دیابت در ایران که نسبت به 20 سال گذشته 150 درصد رشد داشته است، گفت: متاسفانه بسیاری از مبتلایان به دیابت‌ از بیماری خود اطلاع ندارند. بررسی‌ها در 10 سال گذشته حاکی از آن بود که 50 درصد بیماران از بیماری خود اطلاع نداشتند‌ اما این رقم اکنون به 30 درصد رسیده بنابراین اطلاع‌رسانی‌ها در این زمینه موثر بوده است.

کاهش دستگیری زائران معتاد سرزمین وحی‌
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: زائرانی که قصد داشتند به سرزمین وحی بروند اما مواد مخدر به همراه داشتند در فرودگاه‌های کشور دستگیر شدند و از سفر آنها جلوگیری شد.
وی ادامه داد: امسال برای سومین سال متوالی هیچ زائر ایرانی به جرم حمل و نگهداری مواد مخدر در عربستان دستگیر نشد.


خط ویژه مشاوره دیابت فعال شد
رییس مرکز مشاوره تلفنی سلامت وزارت بهداشت‌ از فعال شدن خط ویژه مشاوره دیابت در سامانه گویای سلامت به شماره 8999 خبر داد.


تملک اراضی پادگان جی در آستانه توافق
سخنگوی شهرداری تهران گفت که تملک اراضی پادگان جی مراحل پایانی را می‌گذراند و به زودی شرایط لازم برای تجهیز کارگاه و آغاز عملیات اجرایی پروژه ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) فراهم می‌شود.
محمد‌هادی ایازی با بیان اینکه توافق و تملک اراضی پادگان جی در حال طی مراحل پایانی است، گفت: به زودی شرایط لازم برای تجهیز کارگاه و آغاز عملیات اجرایی پروژه ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) فراهم می‌شود.

فضای دفن در بهشت زهرا (س) بحرانی است‌
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر با بیان اینکه برای تامین هرچه سریع‌تر زمین برای توسعه بهشت زهرا(س) از دولت استمداد می‌طلبیم، گفت‌: بهشت زهرا (س) از نظر وسعت و فضای مورد نیاز برای دفن اموات تهران‌، روی مرز بحران است و لازم است هر چه زودتر زمین دراختیار این سازمان قرار گیرد.

دستگیری سارق فراموشکار در شمال کشور
سارق تک‌رو که با سنگ از داخل خودروهای مسافران شمال کشور سرقت می‌کرد، پس از دستگیری محل‌های سرقت را فراموش کرد.
سرهنگ محمد عظیمی، رییس پلیس آگاهی استان مازندران در این باره به مهر گفت: از چندی قبل سرقت‌های مشابه لوازم داخل خودرو به ماموران پلیس آگاهی گزارش می‌شد که بررسی پرونده‌ها نشان می‌داد سارق با شکستن شیشه خودروها اقدام به سرقت لوازم با ارزش داخل خودرو می‌کند.
وی افزود: با افزایش سرقت‌ها، تیم‌های پلیسی به گشت‌زنی نامحسوس در مناطق سرقت پرداخته و موفق شدند سارق را هنگام سرقت از داخل خودرو دستگیر کنند. متهم به نام صابر 23 ساله به پلیس آگاهی منتقل شد که در بازجویی‌ها به 34 فقره سرقت لوازم داخل خودرو و شش فقره سرقت از صندوق صدقات اعتراف کرد.رییس پلیس آگاهی مازندران خاطرنشان کرد: متهم به ماده مخدر شیشه اعتیاد شدیدی دارد و برای تهیه پول مواد مخدر دست به این سرقت‌ها می‌زد. صابر بین ساعت 21 و 30 دقیقه تا 23 سرقت‌های خودرو را انجام می‌داد و ادعا کرده با سنگ شیشه خودروها را شکسته و هر وسیله‌ای را که قابل فروش بود همراه خود می‌برد. متهم زمانی که دزدگیر خودروها به صدا در‌می‌آمد بدون سرقتی از محل متواری می‌شد.

10 شهر آینده برای اقتصادی شکوفا (8)
دکتر سید جلال ابراهیمی-  در یک گزارش تهیه شده از سوی plant reail و deoitte تحت عنوان شهرهای بزرگ مخفی، شهرهایی که به سرعت به سوی شکوفایی اقتصادی گام برمی‌دارند و سرمایه‌گذاران را به خود جلب می‌کنند به این
شرح است.
جاکارتا (اندونزی)
اندونزی با 240 میلیون جمعیت یک بیست و چهارم آن را در شهر جاکارتا پایتخت خود جای داده است. در این شهر بالاتر از 10 میلیون نفر زندگی می‌کنند.ساخت مدرن متروپل آن دقت هر کس را از لحاظ نظم معماری به خود جلب می‌کند که قریب به 28 میلیون نفر را در ورودی و خروجی روزانه در خود می‌پذیرد.شهر جاکارتا از لحاظ مدیریت شهری و تجاری شهری زنده و فعال و شاداب است. این شهر همانند سایر نقاط کشور به سرعت در حال گسترش تجاری- اقتصادی است.در این شهر درآمد سرانه ملی به طور میانگین حدود 10 هزار دلار است. شهر جاکارتا از شهرهای دینامیک دنیای امروز است.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles