دوباره زمستان، دوباره قصه تکراری آلودگی هوا: تهران باز هم در مرز هشدار جدی
جامعه- مدیرکل محیطزیست استان تهران از احتمال تعطیلی دبستانها و پیشدبستانیهای استان تهران در روز چهارشنبه خبر داد و با این حال گفت: اجرای طرح سراسری زوج و فرد امروز در پایتخت منتفی است به این معنی که این طرح فقط در محدوده طرح ترافیک اجرایی است ولی آنچه در این میان به نظر میرسد قصه ناتمام آلودگی هوای تهران و حرفهای تکراری مسوولان است که دردی از درد تنفس شهر برنمیدارد.
وضعیت هشدار؛ این خبری است که رسانهها در شش ماهه دوم سال به راحتی اعلام میکنند و هیچ کس نگران این سم مرگبار نیست. فوت روزانه ۲۰ نفر بر اثر آلودگی هوا، تعطیلی مدارس و ممنوعیت تردد سالمندان و کودکان در روزهای آلوده، اعلام خطر پزشکان و هزاران هشدار و تهدید هیچ کدام نتوانسته است دردی از این شهر آلوده را درمان کند. در این میان مردم هم دیگر نگران سلامتی خود نیستند. به راستی درمان این درد در دست چه کسی است؟
اگر در مسیر منزل یا محل کار یا در تاکسی و اتوبوس پای صحبت مردمی که شاید کمی نگران سلامتیشان هستند، بنشینید مقصر اصلی را هم شهروند تهرانی و هم مسوولانی میدانند که آلودگی هوا را فراموش کردهاند. همین دیروز بود که در هوای آلوده تهران در بین افرادی که به هر نوعی به خیابان آمده بودند رفتم و ذهنیت آنها را درباره روزهای آلوده تهران جویا شدم. شاید اولین سوالی که به ذهنم رسید این بود که تا به حال به بیماری تهران فکر کردهاید؟ زهرا علیخانی دانشجوی ترم آخر جغرافیا، آلودگی هوا را اصلیترین بیماری تهران میداند و معتقد است تهران اول از همه آلوده است. این بزرگترین بیماری تهران است. او میگوید: در قدم اول باید منابع آلودهکننده را از بین ببرند. اول آلایندگی را کاهش بدهند تا آلودگی هوا از بین برود البته در این باره میافزاید: مقصر همه ما هستیم؛ هم مردم و هم مسوولان چراکه در تهران هیچ کس صدایش درنمیآید. حتی کسانی هم که سلامتشان در خطر میافتد هم حرفی نمیزنند.
از سویی دیگر پیرمردی از پا افتاده که به گفته خودش مجبور است برای کارهای روزانهاش به خیابان بیاید، صدایش را بلند میکند و میگوید: قدیمها در این تهران کی ماشینی بود؟ کی این همه موتورسیکلت و کامیون بود؟ صدای ما به هیچ کس نمیرسد. او معتقد است نیروی انتظامی همانطور که جلو خودروها را برای رعایت نکردن قانون میگیرد، برنامهای برای خودروها و موتورسیکلتهای آلودهکننده داشته باشد. چرا میگذارند این همه موتور دودزا وارد خیابان بشوند؟ او با صدای بلندتر عصایش را بلند میکند و میگوید: زوج و فرد به کجا رسید؟ درست نشد که نشد. پدر جان نباید خودرو تولید کرد.
توسعه حملونقل عمومی یکی از راهکارهایی است که مردم در بین درد دلهایشان مطرح میکنند. رضا ایزدی راننده تاکسی است. او استفاده مردم از وسیله حملونقل عمومی را اصلیترین راهکار آلودگی هوای تهران عنوان میکند. او میگوید: مردم اگر از خودروهای عمومی استفاده کنند، تهران کمتر آلوده خواهد شد. باید به شهرداری درخصوص حملونقل عمومی، مترو کمک شود. زمانی بحث انتقال پایتخت از تهران جدی دنبال میشد، اگر ادارات به خارج از تهران هم بروند، بسیاری از ترددها کم میشود. او در واکنش به این مساله که خودروهای عمومی بخش بالایی از آلودگی هوا را شامل میشوند، میگوید: خانم این مساله را مسوولان باید توجه کنند، از دست من راننده و شمای مسافر که کاری برنمیآید، مگر من بدم میآید با ماشینی کار کنم که سوختش سالم باشد، فرسوده نباشد؟ من از صبح تا شب در خیابان هستم و بیشتر از مسافران در معرض آسیب قرار دارم.
«راست میگوید این بنده خدا که کاری از دستش برنمیآید، در همین پاییز بیش از 10 روز هم هوای سالم نداشتیم. سوخت خودروها استاندارد نیست» این جملهها را یکی از مسافران میگوید. وی معتقد است وزارت صنایع با وزارت نفت برای ارتقای استاندارد محصولاتشان هماهنگ نشدهاند. مطابق برنامه هر مسوولی باید به وظایف خود عمل کند و با دیگری کاری نداشته باشد. البته بحث ارتقای سطح استاندارد سوخت به تحریمها نیز وابسته بوده اما کسی که در این میان تعهد کرده است که استاندارد سوخت ارتقا مییابد، باید پاسخگو باشد. ولی همه، مشکل را در زمین دیگری پاس میدهند.
بهطور قطع سالمندان و کودکان اصلیترین قشر آسیبپذیر در آلودگی هوای تهران هستند چراکه این سم مرگبار جان این قشر را هدف رفته است. راهکار هرچه که باشد باید شروع کرد. مردم نمیدانند چه باید بکنند. تهران همچنان دراین آلودگی جان میدهد و دیگر هشدار هوای تهران هم با زوج و فرد خودروها، تعطیلی مدارس، آمادهباش اورژانس و بیمارستانها، بحث و نقدهای مسوولان و اعلام خطرهای رسانهای به جایی نمیرسد. آنچه که باید توجه کرد نفس شهری است که هر روز بدتر از روز قبل به شمارش معکوس میافتد.
با این حال محمدهادی حیدرزاده، سخنگو و دبیر کمیته هماهنگی و نظارت مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران در گفتوگو با سایت خبری محیطزیست ایران با اشاره به اینکه آخرین اندازهگیریها نشان میدهد میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون 154 PSI است، افزود: بر این اساس شاخص کیفیت هوای پایتخت با توجه به تداوم پایداری جوی در شرایط «هشدار» قرار دارد بنابراین به تمام بیماران قلبی و تنفسی و کودکان اکیدا توصیه میشود از تردد در هوای باز بهطور جدی خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه برابر هماهنگی صورت گرفته با آموزش و پرورش، زنگ ورزش مدارس در روز سهشنبه برگزار نشده و برگزاری مسابقات ورزشی در فضای باز و ورزش صبحگاهی در تمامی پارکهای تهران در روز سهشنبه ممنوع است، افزود: در عین حال فعالیت کلیه واحدهای شن و ماسه و آسفالت و فعالیتهای عمرانی شهرداری تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع بوده و فعالیتهای واحدهای سیمان نیز 50 درصد کاهش یافته است.
رییس کل محیطزیست تهران گفت: پیشبینی میشود هوای پایتخت سهشنبه و چهارشنبه به شرایط اضطرار برسد. محمدهادی حیدرزاده با بیان این مطلب افزود: براساس اطلاعات ایستگاههای سنجش آلودگی هوای تهران غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون در حال حاضر در شرایط ناسالم و در آستانه
هشدار است.
وی با اشاره به پیشبینی شرایط وارونگی هوا تا آخر هفته برای تهران اظهار داشت: بر این اساس انتظار میرود غلظت آلایندهها روند فوری به خود گیرد و هوای تهران روزهای سهشنبه و چهارشنبه به شرایط اضطرار برسد.
هوای سرد تا پایان هفته
از سوی دیگر مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی با بیان اینکه به دلیل سکون و پایداری جوی، طی روزهای آینده شاخص کیفیت هوای تهران در شرایط ناسالم قرار میگیرد، گفت: هوای سرد تا پایان هفته در کل کشور حاکم خواهد بود.
احد وظیفه اظهار داشت: پیشبینی میشود که تا پایان هفته جاری شرایط جوی در کل کشور به خصوص تهران پایدار بماند. مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: طی روزهای آینده در تراز میانی جو شاهد سکون یا نزول هوا هستیم که این شرایط باعث میشود جریانات صعودی در منطقه شکل نگیرد.
وی بیان داشت: در شرایط سکون و پایداری جوی، دود حاصل از خودروها، منازل و . . . در فاصله 50 تا 100 کیلومتری سطح زمین باقی میماند.
وی با بیان اینکه انتظار میرود که شرایط ناسالم هوای تهران تا پایان هفته ادامه یابد، ابراز داشت: تعطیلی فردا میتواند تا حدی مانع از تشدید آلایندههای جوی در روز آینده باشد اما پیشبینی میشود که آلایندههای هوا طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه افزایش یابد.
وظیفه با اعلام اینکه سرعت وزش باد طی روزهای آینده ضعیف خواهد بود، ادامه داد: در کل کشور و تهران طی روزهای آینده تغییرات دمایی نخواهیم داشت و هوای سرد موجود تا پایان هفته جاری حاکم خواهد بود.
ممنوعیت فعالیت معادن شن و ماسه و کارخانجات آسفالت و بتن
در همین حال معاون نظارت و پایش اداره کل محیطزیست استان تهران با اشاره به قرار گرفتن هوای پایتخت در شرایط ناسالم از ممنوعیت فعالیت معادن و کارخانجات خبر داد و گفت: تا اطلاع ثانوی فعالیت تمام معادن شن و ماسه، واحدهای تولیدی بتن و کارخانجات آسفالت ممنوع است.
محمد رستگاری با بیان این مطلب افزود: با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر سکون نسبی هوا از روزگذشته تا پایان هفته پیشبینی میشود افزایش آلایندههای جوی در استان تهران طی دو روز آینده تداوم داشته و سبب کاهش کیفیت هوا و افزایش آلایندهها شود.
به گفته وی، بر این اساس محیطزیست استان تهران از آموزشوپرورش استان درخواست کرده است که زنگ ورزش مدارس از روز سهشنبه (امروز) تعطیل شود.
وی از درخواست محیطزیست استان تهران برای استقرار ایستگاههای سیار اورژانس در مناطق آلوده و پرتردد پایتخت طی روزهای آینده خبر داد.
رستگاری یادآور شد: علاوه بر واحدهایی که فعالیتشان در روزهای آتی ممنوع است، تمام واحدهای دارای پتانسیل آلودگی هوا هم بایستی با حداقل ظرفیت در این مدت کار کنند.
اطلاعیه مرکز پایش آلودگی هوای استان تهران
با این روند مرکز پایش آلودگی هوای استان تهران نیز به دلیل غلظت بیش از حد مجاز ذرات معلق اطلاعیهای صادر کرد که براساس این اطلاعیه با توجه به اطلاعات دریافتی از ایستگاههای سنجش آلودگی هوای تهران وضعیت کیفی هوای تهران به دلیل غلظت بیش از حد مجاز ذرات معلق در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد.
همچنین با توجه به اطلاعیه سازمان هواشناسی کشور، تا پایان هفته جاری سکون نسبی هوا و افزایش آلایندههای جوی در استان تهران تداوم داشته و سبب کاهش کیفیت هوا و افزایش
آلایندهها میگردد.
توصیههای بهداشتی
- کاهش تردد و فعالیت افراد دارای بیماریهای زمینهای از جمله بیماران قلبی و ریوی و افراد سالمند در فضاهای باز
- عدم تردد غیرضروری در معابر برای تمامی افراد به ویژه سالمندان و کودکان
- پرهیز از انجام فعالیتهای شدید بدنی و فعالیتهای ورزشی در فضای باز
- مراقبت از کودکان و خردسالان (در سنین مهدکودک، پیشدبستانی و دبستان) به منظور کاهش تردد و حضور در فضای باز
- عدم استفاده از وسایل نقلیه شخصی تا حد امکان
- عدم هرگونه فعالیت که موجب تشدید آلایندگی هوا گردد نظیر سوزاندن ضایعات، عملیات قیرکاری، تردد با وسایل نقلیه معیوب
- دقت در هنگام سوختگیری در جایگاهها و جلوگیری از سر ریزشدن بنزین و سایر سوختها
همسرکشی به بهانه سوختن غذا
تحقیقات ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ از مردی که به علت «سوختن غذا» همسرش را به قتل رسانده بود، ادامه دارد.
در 11 آذرماه سالجاری از طریق بیمارستان بعثت وقوع یک فقره فوت مشکوک به کلانتری157 مسعودیه اعلام شد که با حضور ماموران کلانتری و بررسیهای اولیه مشخص شد خانم جوانی به نام زهرا ( 17 ساله) دو روز قبل به علت شدت جراحتهای وارد شده به ناحیه سر دچار مرگ مغزی شده است که با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع فوت مشکوک و به دستور شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
همزمان با آغاز رسیدگی به پرونده در اداره دهم پلیس آگاهی و با اعلام رضایت پدر و مادر متوفیه که با اطلاع از موضوع به تهران آمده بودند بلافاصله در همان تاریخ اعلام مرگ مغزی عمل اهدای اعضای بدن به افراد نیازمند نیز انجام شد.
با آغاز تحقیقات در اداره دهم، والدین مقتوله پس از حضور در اداره دهم و طرح شکایت از دامادشان به کارآگاهان عنوان کردند که همسر دخترمان به نام «غفار»33 ساله اعتیاد به مصرف موادمخدر دارد و بارها اقدام به آزار و اذیت همسرش کرده و حتی چندین بار نیز بدنش را داغ زده. زمانی که ما از شهرستان با زهرا تماس میگرفتیم، اجازه صحبت به او نمیداد و حتی در مراجعت به تهران نیز نمیگذاشت تا دخترمان را ببینیم تا اینکه از طریق بستگان اطلاع پیدا کردیم وی پس از مصرف مواد، مجددا با زهرا مشاجره کرده و او را مورد ضرب و شتم قرار داده که اینبار باعث شده وی بیهوش شده، به کما برود و نهایتا در بیمارستان فوت کرد.
در ادامه رسیدگی به این پرونده و در شرایطی که غفار پس از انتقال همسرش به بیمارستان، مدتی ناپدید شده و دستگیری وی در دستور کار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفته بود، به اداره دهم پلیس آگاهی اعلام شد که وی با مراجعه به کلانتری 157هاشمآباد خود را معرفی کرده است.
با انتقال غفار به اداره دهم وی در اظهارات اولیه مدعی شد هیچگونه مشکلی با همسرش نداشته و تمامی بستگان و آشنایانشان حسرت زندگی او و همسرش را داشتهاند اما در ادامه تحقیقات به عمل آمده از سوی کارآگاهان مشخص شد غفار با همسرش دچار اختلاف بسیار شدیدی بود و حتی در یک مورد نیز وی را از ناحیه دست با چاقو مجروح کرده و مرتبا وی را مورد ضرب و شتم قرار داده است.
غفار درخصوص روز حادثه به کارآگاهان گفت: در حال استراحت بودم همسرم نیز در حال درست کردن غذا بود که با شنیدن بوی سوختن غذا از خواب بیدار شدم و همین موضوع بهانه درگیری من با زهرا شد و با کمربند او را زدم. پس از پایان درگیری و مصرف مقداری موادمخدر به آشپزخانه رفتم تا برای خود غذا درست کنم در همین زمان، زهرا به آشپزخانه آمد و گفت «غذا درست نکن، خودم غذا درست کردم» اما چون هنوز عصبانی بودم قاشق داغی را که با آن غذا درست میکردم، روی دستش گذاشتم. زمانی که خواستم از آشپزخانه خارج شوم، زهرا جلو در آشپزخانه ایستاده بود. او را هل دادم که روی زمین افتاد. حدودا پنج دقیقه بعد حالش بد شد که بلافاصله با یکی از بستگان خود تماس گرفته و با کمک او، همسرم را به بیمارستان منتقل کردیم.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجیزاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به گزارش پزشکیقانونی در خصوص وجود آثار متعدد کبودی روی قسمتهای مختلف بدن مقتوله گفت: با توجه به اعلام نظریه پزشکی قانونی در مورد علت مرگ مقتوله، تحقیقات به عمل آمده توسط کارآگاهان اداره دهم و اعترافات متهم در مورد ضرب و شتم منجر به مرگ، قرار بازداشت موقت از سوی قاضی صادر شده و متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
موج آنفلوآنزا همچنان ادامه دارد: واکسیناسیون را جدی بگیرید
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه اپیدمی آنفلوآنزا همچنان وجود دارد از مبتلایان به بیماریهای مزمن ریوی، قلبی- عروقی و سایر بیماریهای مزمن خواست که در صورت عدم تزریق واکسن آنفلوآنزا برای واکسیناسیون علیه این بیماری اقدام کنند.
دکتر محمود نبوی در گفتوگو با ایسنا، گفت: به دلیل سردی هوا اپیدمی و موج آنفلوانزا همچنان ادامه دارد.
وی گفت: در حال حاضر تیپ H3N2 آنفلوآنزای فصلی را شاهد هستیم و ممکن است تیپهای B و HN1 را نیز در موجهای بعدی آنفلوآنزا شاهد باشیم.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از مبتلایان به بیماریهای مزمن ریوی، قلبی- عروقی و سایر بیماران مزمن خواست در صورت عدم تزریق واکسن آنفلوآنزا برای واکسیناسیون علیه این بیماری اقدام کنند چراکه ممکن است موجهای بعدی این بیماری در راه باشد. وی در عین حال تاکید کرد که واکسیناسیون آنفلوآنزا برای افراد سالم ضرورتی ندارد.
وی همچنین بر لزوم رعایت نکات بهداشتی از سوی مردم تاکید کرد و گفت: افراد سرماخورده باید نسبت به سلامت سایرین احساس مسوولیت داشته باشند و در شرایط سرماخوردگی از دست دادن و روبوسی با سایرین خودداری کرده و هنگام عطسه یا سرفه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانند. همچنین در چنین شرایطی شستوشوی مرتب دستها را نباید فراموش کرد چراکه این امر قطع زنجیره بیماری را سبب خواهد شد.
نبوی همچنین گفت: هرچند ممکن است تب ناشی از یک آنفلوآنزای ساده نیز تا هشت روز ادامه داشته باشد اما در صورتی که تب، علایم سرفه و تنگی نفس ناشی از آنفلوآنزا تا سه روز بهتر نشد، افراد باید حتما به پزشک مراجعه کنند تا بررسیهای لازم صورت گیرد و این اطمینان حاصل شود که عارضهای بیمار را تهدید نمیکند.
وزیر بهداشت در مورد سرانه درمان: با پیشبینی تورم، 50 درصد عقب هستیم
وزیر بهداشت در مورد سرانه درمان در سال 93 گفت: سرانه ۱۹ هزار و ۳۰۰ تومان تعیین شده که با پیشنهاد ما هماهنگی ندارد ولی با داشتههای دولت هماهنگ است چون دولت گرفتار کمبود منابع است در عین حال رشد عمده مربوط به بیمههاست که اعتبار آن تا 66 درصد ارتقا یافته اما افزایش اعتبارات حوزه سلامت 11 درصد است که با پیشبینی تورم 50 درصد عقب هستیم.
وزیر بهداشت در حاشیه چهاردهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی در جمع خبرنگاران همچنین بر این نکته تاکید کرد که باید منابع پایداری را در حوزه سلامت تامین کرد که استفاده از مالیات بر ارزشافزوده، مالیات سیگار، درآمد ناشی از فروش نفت میتواند از این جمله باشد.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: مردم گرفتاریهایی دارند و موضوع فروش اعضا و جوارح بدن چیز جدیدی نیست، الان 20 سال است که فروش کلیه دارد اتفاق میافتد و تا جایی که من میدانم قانونی در این زمینه وجود ندارد و راهکار آن اصلاح وضعیت معیشت مردم است تا کسی مجبور نباشد بخشی از بدن خودش را در اختیار دلالان بگذارد.
درخواست پلیس از مجلس؛ تکلیف لایحه سلاح سرد را مشخص کنید
معاون حقوقی و پارلمانی نیرویانتظامی از مجلس خواست تکلیف لایحه ممنوعیت حمل سلاح سرد هرچه زودتر مشخص شود.
به گزارش مهر، سردار محمد زارعی درباره آخرین وضعیت لایحه ممنوعیت حمل، فروش و توزیع سلاح سرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این طرح در کمیسیون حقوقی قضایی مجلس در دست بررسی است. هفته گذشته این طرح مطرح شد اما به علت داشتن ابهاماتی با رای اعضای کمیسیون به کارگروه برگشت داده شد تا کار کارشناسی بیشتری روی طرح انجام شود. نیروی انتظامی با استنادات و دلایل بسیار متقنی که به کمیسیون ارایه داده به عنوان مطالبه مردمی این موضوع را پیگیری میکند.
وی تصریح کرد: نمایندگان خانه ملت در بحث تدوین و تصویب قانونی که بتواند راهگشا باشد و با عواملی که موجبات سلب آرامش و آسایش و نیز پایین آمدن احساس امنیت مردم در جامعه را به همراه دارد، اهتمام جدی دارند. میخواهیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی با سختی کار نیروی انتظامی و وظایف خطیر این نیرو آشنا شوند و به دنبال تدوین لوایح و قوانین حمایتی برای ناجا که کارکنان آن از سختکوشترین و پرکارترین نیروی امنیتی کشورند، هستیم.
اتاق تزریق موادمخدر معتادان در انتظار تصویب
رییس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از ایجاد «اتاق تزریق موادمخدر در مراکز «DIC» در صورت تصویب این طرح خبر داد و گفت: پیشنهاد ایجاد این اتاق هماکنون در کمیته درمان کاهش آسیب ستاد مبارزه با موادمخدر در حال بررسی است و به محض تصویب به مرحله اجرا در میآید.
مجید رضازاده در گفتوگو با ایسنا، ضمن اشاره به اینکه این طرح به منظور جلوگیری از حضور معتادان در حال تزریق در خیابان، پارکها و اماکن عمومی و نیز کاهش تزریق پرخطر موادمخدر ارایه شده است، گفت: هماکنون در یک مرکز DIC تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان شیراز یک اتاق تزریق موادمخدر برای معتادان در نظر گرفته شده که نتایج آن نیز موفقیتآمیز بوده است.
وی با بیان اینکه در برخی کشورهای دنیا اتاق تزریق موادمخدر در مراکز کاهش آسیب ایجاد شده است، اظهار کرد: حتی در این مراکز یک پرستار یا بهیار که میتواند عمل تزریق را به خوبی انجام دهد فعالیت میکند تا فرد دارای اعتیاد که به درستی هم نمیتواند عمل تزریق را انجام دهد در معرض آسیب کمتری قرار بگیرد.
رییس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی ادامه داد: هرچند این طرح در ظاهر کمک به فرد معتاد تلقی میشود اما از آسیبها و بیماریهای فراوانی جلوگیری کرده و عملا میتواند عارضههای تزریق موادمخدر را کاهش داده و نیز با انتقال ایدز در این زمینه مقابله کند.
از کمبود شیرخشک تا گروگانگیری کارمندان یک داروخانه توسط معتادان
رییس انجمن داروسازان کشور با تایید کمبود شیرخشک در داروخانههای کشور گفت که این کمبود طبیعی است.
مژدهیآذر در گفتوگو با مهر در پاسخ به اینکه بسیاری از شهروندان از کمبود شیرخشک در داروخانهها گلایه دارند، گفت: وقتی شیرخشک کمیاب میشود توزیعکننده هم با محدودیت مواجه میشود و به دنبال آن داروخانهها هم با شناسایی افراد شیرخشک میدهند. این مشکل در دوران جنگ هم بود. اگر درجه کمبود و بحران شیرخشک را درجه سه بدانیم الان مشکل شیرخشک از نظر کمبود درجه یک است. وی همچنین در ادامه این گفتوگو از گروگانگیری عدهای معتاد در ورامین خبر داد و گفت: این معتادان کارمندان یک داروخانه را گروگان گرفتند تا از این طریق قرص و داروی مخدر و... به دست آورند که با ورود نیرویانتظامی گروگانها آزاد و معتادان به مراجع ذیصلاح منتقل شدند.