اعطای ارز مرجع به غیربورسیه متوقف شد: انتقال دانشجویان به داخل کشور تسهیل میشود
|جامعه| وزارت علوم در شرایطی از اعطای تسهیلات به دانشجویان ایرانی خارج از کشور خبر میدهد که وزیر اقتصاد طی اتمام حجت با دانشجویان اعلام کرد که از روز گذشته ارز دانشجویی برای غیربورسیهها را متوقف خواهد ساخت، علاوه بر مشکلات ارزی، گرانی بلیت هواپیما، مشکلات عمده و اساسی را برای این گروه ایجاد کرده است بنابراین میتوان این اقدام وزارت علوم را بهنگام ارزیابی کرد.
در حال حاضر دو نوع دانشجو بورس و غیربورس در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند که وزیر اقتصاد فقط تامین ارز به نرخ مرجع را برای دانشجویان بورس تضمین میکند.
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ارایه تسهیلات ویژه با توجه به شرایط خاص کشور برای انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور به دانشگاههای همتراز داخلی خبر داد.
به گفته بذرافشان، تمام دانشجویان به ویژه غیربورسیهها میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.او ارز مرجع برای غیربورسیهها را متوقف کرد.
به گزارش ایسنا، مجتبی بذرافشان مقدم در حاشیه گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاهها با بیان اینکه انتقال دانشجویان خارج از کشور به داخل طبق آییننامه خاصی صورت میگیرد، اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط ارزی کشور، دانشجویانی که با هزینه خود به خارج از کشور رفته و دیگر نمیتوانند به تحصیل ادامه دهند، میتوانند با شرایط خاصی به داخل کشور بازگردند.
وی افزود: در همین زمینه تسهیلاتی در نظر گرفته شده که متقاضیان بتوانند راحتتر در دانشگاههای داخل کشور مشغول به تحصیل شوند.
شرط معدل در مقاطع مختلف تحصیلی
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم با اشاره به سه شرط اصلی معدل، مدت اقامت و اعتبار دانشگاه محل تحصیل در خارج از کشور برای انتقال به دانشگاههای داخلی تصریح کرد: شرط معدل در مقطع کاردانی و کارشناسی به راحتی قابل انعطاف است و اگر کسی معدلش کمی پایینتر از حد نصاب باشد، باز هم پذیرش میشود.
بذرافشان مقدم ادامه داد: در مورد مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای نیز سعی میکنیم همچنان شرط معدل را حفظ کرده اما اگر فردی معدلش کمی پایینتر از حد نصاب باشد، شرایط کلی وی را بررسی میکنیم.
شرط اقامت برای انتقال به داخل
وی همچنین با بیان اینکه در مقطع دکترای در آییننامه فعلی بحث اقامت در کشور خارجی مهم است، افزود: بر اساس آییننامه، فرد باید حداقل دو نیمسال تحصیلی را به صورت حضوری و نیمهحضوری در کشور محل تحصیل اقامت داشته باشد اما در شرایط فعلی، اگر کسی کمتر از یک سال در کشور مورد نظر اقامت داشته است و به دلیل مشکل مالی نمیتواند به تحصیل خود ادامه دهد، میتواند به دانشگاههای داخل از کشور برگردد.
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم همچنین با بیان اینکه اعتبار دانشگاه همیشه مهم خواهد بود، گفت: دانشجویانی که به داخل کشور برمیگردند به دانشگاههای همتراز خود معرفی میشوند اما در شرایط خاص اگر کسی در دانشگاههای غیرمعتبر نیز تحصیل کرده باشد، او را میپذیریم و در دانشگاههای غیرانتفاعی جای خواهیم داد.
در حالی که دانشجویان بورسیه و غیربورسیه متقاضی ارز بارها از توقف ارایه ارز دانشجویی ابراز نگرانی کرده و مسوولان نیز قولهای مبنی بر عدم توقف ارز دانشجویی داده بودند، با این حال وزیر اقتصاد با اعلام خبر توقف ارز دانشجویی برای دانشجویان غیربورسیه، حجت را بر دانشجویان تمام کرد.
نحوه پرداخت شهریه دانشجویان انتقالی
بذرافشان مقدم همچنین درباره شهریه این دانشجویان تصریح کرد: در مورد شهریه هنوز تصمیمی گرفته نشده اما قرار است صندوق رفاه دانشجویان برای مقاطع تحصیلات تکمیلی تسهیلاتی را در قالب وام پیشبینی کند همچنین در حال بررسی هستیم که تخفیفی را برای این دانشجویان در نظر بگیریم.معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم در خاتمه درباره نحوه پذیرش این دانشجویان نیز گفت: پیشبینی میکنیم که در دور اول حداقل پنج هزار متقاضی داشته باشیم که به دانشگاههای دولتی همتراز، پردیسهای آنان و دیگر مراکز از جمله غیرانتفاعی، پیامنور و علمی کاربردی معرفی میکنیم.
به گزارش ایسنا، سیدشمسالدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره ارز دانشجویی خاطرنشان کرد: اصولا دو گروه دانشجو داریم، عدهای خودشان تصمیم گرفتند برای تحصیل از کشور خارج شوند که بورس هم نیستند که طبیعی است بانک مرکزی هیچ وقت برای تامین ارز آنها تعهدی نداشته و آنها میتوانند از بازار استفاده کنند. اما در مورد کسانی که بورس هستند و در سازوکارهای رسمی اعزام شدهاند آنها میتوانند از ارز مرجع استفاده کنند.
وی که در یک گفتوگوی تلویزیونی سخن میگفت، در عین حال تاکید کرد: ما به اندازه کافی ظرفیت برای تربیت دانشجو در داخل کشور داریم و جز در موارد ضروری لزومی ندارد ارز را از کشور خارج کنیم.
این در حالی است که دانشجویان بورسیه نیز برای دریافت ارز دانشجویی همچنان با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکنند بهگونهای که در پی تعلل وزارت علوم در اعزام دانشجویان به خارج از کشور، دکتر ملاباشی، رییس سازمان دانشجویان نیز گفته بود: بورسیههایی که عجله دارند میتوانند با هزینه شخصی اعزام شوند.
وی افزود: دانشجویانی که کاندیدای بورسیه هستند در صورتی که برای رفتن عجله دارند، میتوانند با هزینه شخصی اعزام شوند و ما نیز همزمان با دریافت بودجه، مقرریشان را پرداخت میکنیم.
پیش از این پیشنهاد «حذف ارز دانشجویی» در طرح ۹ مادهای ارزی مجلس برای ساماندهی وضعیت ارزی کشور از سوی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شده بود ولی از سوی مسوولان بانک مرکزی و وزارت علوم تایید نشد بهگونهای که مسلمی، مدیرکل امور بورس و دانشجویان خارج وزارت علوم نیز گفته بود بانک مرکزی در این رابطه اعلام کرده برنامه خاصی در ارتباط با حذف ارز دانشجویی نداشته و دستوری نیز تاکنون صادر نشده است.
در مجلس نیز واکنش به این موضوع متفاوت است، در حالی که سخنگوی هیات رییسه مجلس و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از توافق مجلس با وزرای اقتصادی برای حذف ارز دانشجویی و... خبر دادهاند اما زاهدی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در اینباره گفته بود که دانشجویان نگرانی نداشته باشند زیرا تاکنون تصمیمی به جهت اجرا اخذ نشده است.
با تجمیع سازمانهای بیمهای، خدمات افزایش مییابد: هیچ صندوقی استثنا نیست
|فارس| معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تجمیع تمامی صندوقها و سازمانهای بیمهگر خبر داد و گفت که در حال حاضر از 17 صندوق بیمهای تعدادی تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایرانیان قرار گرفتهاند.
سیدعبدالله عمادی با اشاره به آخرین وضعیت سازمان بیمه سلامت در کشور اظهار داشت: پس از تصویب و ابلاغ تشکیل این سازمان، مقدمات این سازمان فراهم شد و در حال حاضر شرایط خوبی وجود دارد.
وی تصریح کرد: تغییر ساختار و شکل سابق سازمان بیمه خدمات درمانی به شکل جدید و تحت عنوان سازمان بیمه سلامت زمانبر است اما سعی میشود این زمان خیلی طولانی نباشد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: تجمیع صندوقهای بیمهای و تشکیل یک سازمان از جمله برنامههای سازمان بیمه سلامت است و خوشبختانه روند کار قابل قبول است.
وی اضافه کرد: تمامی صندوقهای بیمهای به زودی تجمیع و زیرمجموعه سازمان سلامت قرار میگیرند و این برای هیچ صندوقی استثنا نیست.
عمادی ادامه داد: به زودی فعالیتهای جدید سازمان بیمه سلامت در کشور شکل خواهد گرفت و در آینده نزدیک تمامی هموطنان از یک دفترچه بیمه استفاده خواهند کرد و حمایت بیمه از بیمهشدگان افزایش خواهد یافت.
منع استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در توزیع نذورات
معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تشدید نظارتها و بازرسیها از اماکن تولید و توزیع نذورات، مساجد، تکایا و حسینیهها در ایام محرم خبر داد.
سیدرضا غلامی در گفتوگو با ایسنا گفت: دستورالعمل کنترل و نظارت بر حسینیهها، تکایا، مساجد و مراکز تولید و توزیع نذورات قبل از ماه محرم توسط معاونتهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور ابلاغ شده است.
وی گفت: به این منظور بازرسان بهداشتی وزارت بهداشت با مسوولان هیاتهای عزاداری جلسات مختلفی را برگزار و آموزشهای چهره به چهره را ارایه خواهند داد. همچنین به این منظور همکاریها با سایر نهادها و مسوولان ذیربط در حال انجام است.
غلامی با تاکید بر لزوم استفاده از ظروف گیاهی یک بار مصرف برای توزیع نذورات گرم، چرب و دارای PH اسیدی ادامه داد: در صورت توزیع غذای گرم، چرب و یا ترش مزه، استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی در اولویت قرار دارد. از ظروف یک بار مصرف آلومینیومی نیز میتوان به عنوان اولویت بعدی در توزیع این نذورات استفاده کرد.معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: برای توزیع چای، شیر داغ یا هر نوع نوشیدنی دیگر نیز لازم است از ظروف یک بار مصرف گیاهی و ظروف یکبار مصرف آلومینیومی استفاده شود.
قیمت تورهای خارج از کشور صددرصد افزایش یافت
عضو انجمن صنفی دفاتر مسافرتی و گردشگری تهران گفت: نرخ تورهای گردشگری برای خارج از کشور صددرصد افزایش یافت.
اکبر غمخوار در گفتوگو با فارس اظهار داشت: تورهای گردشگری یک بار با افزایش نرخ دلار و افزایش نرخ خدمات خودبهخود افزایش قیمت داشتند اما با تغییر نرخ تبدیل ارز (ROE) توسط بانک مرکزی از 1226 تومان به 2490 تومان در حال حاضر نرخ تورهای گردشگری خروجی صددرصد افزایش یافته است.
وی افزود: هرگاه مولفههای تشکیلدهنده تور گردشگری شامل حملونقل، اقامت و... افزایش نرخ یابد، قیمت تورها هم افزایش مییابد.عضو انجمن صنفی دفاتر مسافرتی و گردشگری تهران گفت: اگر تاکنون یک خانواده چهار نفره با چهار میلیون تومان میتوانست به یک سفر خارجی برود الان باید هشت میلیون تومان را صرف کند.غمخوار ادامه داد: طبیعتا با بالا رفتن قیمت تورهای گردشگری برای خروج از کشور تمایل مردم برای سفرهای خروجی نیز کاهش مییابد.وی وضعیت سفرهای خارجی مردم برای عید نوروز 92 را همراه با کاهش شدید پیشبینی کرد.
واکسیناسیون آنفلوآنزا برای گروههای پرخطر در حال اجرا
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر آنکه واکسیناسیون گروههای پرخطر علیه بیماری آنفلوآنزا مرحله به مرحله در حال انجام است، گفت که افراد عادی در صورت تمایل به واکسیناسیون آنفلوآنزا باید به مراکز خصوصی مراجعه کنند.
محمدمهدی گویا در گفتوگو با ایسنا ضمن تاکید بر لزوم اقدام گروههای پرخطر برای واکسیناسیون آنفلوآنزا گفت: وزارت بهداشت برای بخش قابل توجهی از گروههای پرخطر واکسن آنفلوآنزا را تهیه کرده است.
وی گفت: هر سال همزمان با فصل سرما اقدامات لازم برای واکسیناسیون گروههای پرخطر علیه آنفلوآنزا صورت میگیرد. امسال نیز مانند سالهای گذشته تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شده و واکسیناسیون گروههای پرخطر مرحله به مرحله در حال انجام است.گویا در تعریف «گروههای پرخطر» گفت: کادر بهداشتی- درمانی و مشاغل حساس که ممکن است با بیماران مبتلا به آنفلوآنزا زیاد در تماس باشند، از جمله گروههای پرخطر هستند. همچنین برخی اماکن خاص که ممکن است مکان تجمع برخی از افراد باشد به صورت ویژه واکسینه میشوند. افراد دارای بیماریهای پرخطر نیز در صورت مراجعه به مراکز
بهداشتی- درمانی و تایید و تجویز پزشک معالج واکسن آنفلوآنزا را دریافت میکنند.
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کرج برای اجرای طرح پزشک خانواده
دانشگاه علوم پزشکی کرج برای اجرایی شدن طرح پزشک خانواده آمادگی کامل دارد.
طی یک نشست خبری دکتر محمدحسن ناصری ضمن بیان این مطلب افزود: در شرایط ثابت جامعه و با بررسی دقیق هزینهها این طرح حتما به اجرا در خواهد آمد.
وی با تاکید براهمیت این طرح عنوان کرد: اگر اهمیتش بیشتر از طرح هدفمندی یارانهها نباشد، کمتر از آن هم نیست.
وی هدف از اجرای این طرح را توزیع عدالت در امر رساندن خدمات پزشکی بدون پرداخت هزینه برای مردم دانست و افزود: طرح پزشک خانواده نه تنها مختص کشور ما نیست بلکه در تمام نقاط دنیا طراحی شده است.
وی از جمله مشکلات و موانع اجرایی شدن این طرح را مشکلات اقتصادی جامعه و توزیع درآمدها عنوان کرد و گفت: با وجود داشتن سابقهای بالغ بر 40 سال بعضی از کشورها هنوز با مشکلات زیادی مواجه هستند و نتیجه چشمگیری حاصل نشده است.
دکتر ناصری ادامه داد: اجرایی شدن طرح قطعی است، فقط قدری زمان و صبر و تامل نیاز دارد.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: در مراکز بهداشتی درمانی وزارت بهداشت واکسیناسیون آنفلوآنزا تنها برای گروههای پرخطر انجام میشود چراکه واکسیناسیون آنفلوآنزا برای مردم عادی ضروری نیست.
وزیر آموزش و پرورش: هیچ برنامهای برای استخدام نیرو تا خردادماه سال آینده نداریم اما استانها یک تا چهار هزار نفر جذب خواهند کرد!
با تصویب هیات وزیران، دولت «همسرگزینی» را تسهیل میکند.
رییس انجمن بیهوشی ایران گفت: داروهای بیهوشی کمیاب شدهاند و مجبور شدهایم از داروهای نسل قبل استفاده کنیم. نگران سلامت بیماران و نیازمند عمل جراحی هستیم اما متاسفانه مسوولان در این زمینه پاسخگو نیستند.
چهاردهمین «مانور زلزله و ایمنی مدارس» هشتم آذرماه برگزار میشود.
امتحانات مدارس خارج از کشور دوم دیماه آغاز میشود.
رییس مرکز پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: مراکز گذری کاهش آسیب سازمان بهزیستی DIC در کنار سرپناههای شبانه (شلترها) در طول شبانهروز، معتادان کارتنخواب را در فصل سرما پذیرش میکنند.
10 درصد از دانشآموزان کشور در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند.
30 آبانماه؛ پایان مهلت ثبتنام آرم طرح ترافیک
کشف جسد حلقآویز قهرمان بوکس
جسد امیرعلی حاتمی، قهرمان بوکس رده جوانان کشور دو شب پیش در باغی به صورت حلقآویز کشف شد.
خسروپور، رییس هیات بوکس شهرستان نظرآباد در گفتوگو با فارس گفت: امیرعلی 16 ساله از قهرمانان کشور بوده و طی دو سال گذشته در مسابقات رسمی باختی نداشته است.
وی ادامه داد: امیرعلی صبح روز قبل از حادثه در تمرین حاضر شد و شرایط روحی و جسمانی مساعدی هم داشت.
خسروپور گفت: قرار بود عصر همان روز نیز در جلسه تمرین حضور یابد اما غیبت غیرمنتظره او ما را نگران کرد و بعد از ساعاتی متوجه شدیم خود را در باغی کنار منزلشان در روستای ابراهیمبیگی حلقآویز کرده است.
تحقیقات هنوز ادامه دارد و مشخص نیست امیرعلی خودکشی کرده یا به قتل رسیده است.
راز قتل هولناک زن و مرد جوان در بیابان
عاملان قتل زن و مرد جوان که پس از کشتن قربانیان با شلیک گلوله، جسد آنها را به آتش کشیده بودند در جلسه دادگاه منکر اتهامات خود شدند.
به گزارش مهر، اردیبهشتماه سال 86 مردی هراسان خود را به ماموران پاسگاهی در شهرستان داراب رساند و از کشف جسدی در حاشیه شهر خبر داد. او به ماموران گفت: امروز از محل کارم در حال بازگشت به خانه بودم که با جسد سوخته مردی در حاشیه شهر روبهرو شدم.
در ادامه تیمی از ماموران راهی محل جنایت شده و در جریان بررسیها دریافتند مرد ناشناس ابتدا به قتل رسیده و بعد جسدش به آتش کشیده شده است. تیم جنایی در ادامه تحقیقات جسد زنی را در آن منطقه کشف کردند که او هم پس از قتل به آتش کشیده شده بود.کارآگاهان که با جنایتی هولناک روبهرو بودند موضوع را به بازپرس ویژه قتل اطلاع داده و با حضور او در محل تجسسها برای شناسایی راز قتل و دستگیری قاتل آغاز شد. ماموران در حال تحقیق برای کشف راز این قتل بودند که زنی با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان داراب از ناپدید شدن مرموز همسرش خبر داد.
او در شکایت خود گفت: همسرم سه روز قبل از خانه خارج شد و دیگر بازنگشت. تلاشهای من نیز برای یافتن خبری از او بینتیجه مانده است.
کارآگاهان که احتمال دادند جسد کشف شده متعلق به شوهر این زن باشد از او خواستند به پزشکی قانونی مراجعه کند که او جسد سوخته شوهرش به نام میثم را شناسایی کرد.
همزمان با شناسایی هویت یکی از مقتولان روند رسیدگی به این پرونده وارد مرحله تازهای شد اما تیم جنایی همچنان با معمای ناشناس بودن هویت دیگر قربانی این جنایت روبهرو بود.
بعد از تجسسهای گسترده پلیسی مشخص شد میثم چند ماه قبل عاشق زنی شده و او را به عقد موقت خود درآورده بود که در ادامه ماموران پی بردند جسد سوخته زن نیز متعلق به همسر صیغهای میثم به نام مژگان است.
در شاخه دیگری از تحقیقات مشخص شد خانواده مژگان با این ازدواج مخالف بوده و آنها را تهدید به قتل کرده بودند سپس سه نفر در این رابطه شناسایی و دستگیر شدند که در بازجوییها به ارتکاب این قتل اعتراف کردند.
عامل اصلی جنایت در بازجوییها گفت: مژگان به دلیل اختلافاتی که با شوهرش داشت از او جدا شد و پس از مدتی با میثم آشنا شد و به عقد موقت او درآمد.
ما با این موضوع مخالف بودیم تا اینکه سرانجام تصمیم به قتل هر دو آنها گرفتیم.
روز حادثه به بهانه صحبت آنها را به حاشیه شهر کشانده و ابتدا با شلیک گلوله مژگان و میثم را کشتیم. بعد هم جنازه آنها را به آتش کشیدیم.
با اعتراف متهمان و بازسازی صحنه قتل پرونده برای محاکمه به شعبه دوم دادگاه کیفری استان فارس فرستاده شد. در جلسه دادگاه اولیای دم با طرح شکایت خواستار قصاص متهم اصلی پرونده شدند.
مرد جنایتکار به اسم امیر نیز پس از حضور در جایگاه با رد اعترافهای قبلی خود گفت: من فقط در صحنه قتل حضور داشتم و هیچ نقشی در کشتن میثم و مژگان نداشته و آنها به دست فرد دیگری کشته شدند.
پس از آخرین دفاعیات متهمان و وکلای آنها قاضی عرفانیزاده همراه چهار قاضی مستشار دادگاه (فارسی، رستگاری، مظفر و سجادینژاد) وارد شور شدند.
قتل زن باردار با انگیزهای مرموز: 3 مظنون بازداشت شدند
همزمان با دستگیری سه مظنون در پرونده قتل زن باردار روند رسیدگی به این پرونده جنایی وارد مرحله تازهای شد.
به گزارش مهر، شامگاه پنجشنبه مردی در تماس با ماموران پلیس مشهد از قتل همسر باردارش خبر داد. پس از این تماس تیمی از ماموران در محل جنایت در خیابان گلشهر حاضر شده و با جسد زن جوان در حالی که آثار جراحت روی بدنش مشاهده میشد روبهرو شدند.
در ادامه با حضور قاضی موحدیراد، بازپرس ویژه قتل مشهد در خانه این زوج تحقیقات جنایی برای کشف راز قتل آغاز شد. تیم جنایی در نخستین بررسیها دریافت زن 30 ساله شش ماهه باردار بوده و آثار کبودی روی گردنش حکایت از خفگی او داشت. پزشک جنایی هم پس از معاینه جسد در گزارش اولیه خود اعلام کرد مقتول حدود ظهر به قتل رسیده است.
بازپرس ویژه قتل سپس به تحقیق از همسر مقتول پرداخت که او بیان کرد: صبح که به محل کارم میرفتم وضعیت همسرم خوب بود اما شب وقتی برگشتم با جسد او روبهرو شدم.
وجود آثار کبودی روی دستان مقتول باعث شک ماموران به موضوع شد که پس از تحقیق از همسر مقتول مشخص شد هشت النگوی زن جوان از سوی قاتل به سرقت رفته است.
با افشای این موضوع احتمال قتل با انگیزه سرقت مطرح شد اما سرقت نشدن عابربانک، تلفن همراه و پولهای مقتول باعث شد این فرضیه کمرنگ شود. تیم جنایی در دومین فرضیه خود احتمال دادند قاتل برای رد گم کردن اقدام به سرقت النگوهای زن جوان کرده است.
در بازرسی خانه نیز وسایل مصرف مواد مخدر کشف شد که همسر مقتول مدعی شد گاهی مواد مخدر مصرف میکند و این وسایل متعلق به وی است.
با انجام تحقیقات مقدماتی جسد به پزشکی قانونی منتقل شد. بازپرس جنایی به پزشکان ماموریت داد که با انجام معاینات تخصصی مشخص کنند علت اصلی مرگ چه بوده و جنین قبل از قتل مرده یا بعد از قتل زن جوان.
همسر مقتول و دو نفر دیگر هم در این رابطه به عنوان مظنون دستگیر شدند که تحقیقات از آنها در اداره آگاهی ادامه دارد.