Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

دلایل بحران دارو در کشور از زبان معاون وزیر بهداشت؛ اشتباه تاریخی دولت قبلی

کمبود و گرانی دارو در سال 91 و نیمه اول سال 92، شرایطی را رقم زد که از آن ایام به‌عنوان دوران «بحرانی دارویی» در کشور نام برده می‌شود. به عقیده کارشناسان و دست‌اندرکاران حوزه دارو، شاید یکی از مهم‌ترین دلایل بروز چنین بحرانی، تصمیمات نادرست و عجولانه مدیریت وقت وزارت بهداشت بود که باعث شد داروهای مورد نیاز بیماران، کمیاب و گران شود.
دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو که در دولت نهم نیز معاون غذا و داروی وزارت بهداشت بوده است به خوبی از شرایط بازار دارویی کشور و مشکلات بیماران آگاه است. وی در گفت‌وگو با مهر به تشریح و کالبد شکافی بروز بحران دارویی کشور در سال 91 و نیمه اول سال 92 پرداخت.
وی معتقد است که یک اشتباه در مدیریت دارویی، باعث بروز بحران دارویی در کشور شد در حالی که می‌شد با تصمیمات درست و منطقی از بروز چنین بحرانی جلوگیری کرد.
رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: من اعتقاد دارم در هر دوره‌ای کسانی که مسوولیت دارند با حداکثر تلاش و انرژی زحمت کشیده‌اند و تلاش‌های آنها را هیچ‌کس نباید نادیده بگیرد و اگر هم گاهی اوقات صحبتی می‌شود برای این نیست که خدمات کسانی که مسوولیت دارند، زیرسوال برود و من نه چنین قصدی دارم و نه علاقه‌ای دارم. اما به نظر من یک اشتباهی در مدیریت تامین و تدارک دارو در کشور رخ داد که این اشتباه باعث بروز آن بحران شد.دیناروند در توضیح این اشتباه مدیریتی گفت: بحرانی که برای کشور ایجاد شد، صدها قلم کمبود دارویی داشتیم که برخی از آنها غیرقابل جایگزین بودند و بعد از این کمبودهای شدید در اوایل سال 92 داستان تغییر نرخ ارز پیش آمد که این هم دوباره باعث شد قیمت داروها به شدت افزایش پیدا کند و در نتیجه آن، فشار مضاعفی به مردم وارد شود.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت می‌توانست مدیریت کند که این اتفاق نیفتد. به نظر من، اشتباه تاریخی آن بود که اصرار وزارت بهداشت به این بود که باید ارز مرجع برای دارو بگیرد.
معاون وزیر بهداشت با طرح این پرسش که چه میزان ارز مرجع نیاز بود برای تامین دارو، به درخواست 5/2 میلیارد یورویی وزارت بهداشت در آن مقطع اشاره کرد و افزود: به نظر من، هر دو درخواست اشتباه بود، یعنی هم میزان ارز مورد نیاز اشتباه بود و هم درخواست نرخ ارز مرجع برای دارو.
دیناروند گفت: در شرایطی که بحران تامین ارز ایجاد شده بود هر روز نرخ ارز در بازار آزاد گران‌تر می‌شد در این شرایط دستگاه‌های نظارتی و خود بانک مرکزی به شدت متمرکز می‌شوند برای اینکه ارز مرجع به کجا می‌رود تا آن را کنترل کنند که البته این سختگیری طبیعی است.
وی افزود: وقتی شما برای تامین و تدارک دارو، خودتان را به ارز مرجع وابسته می‌کنید که بس یار ارزان‌تر از ارز بازار است و دستگاه‌ها حتما سختگیری می‌کنند در دادن ارز مرجع بنابراین، حتما زنجیره تامین و تدارک دارو پاره شده و تاخیر ایجاد می‌شود کما اینکه شد و دعوا روی آن مبلغ هم، یکی دیگر از اشتباهات وزارت بهداشت بود. اصرار وزارت بهداشت روی مبلع 5/2 میلیارد یورو، استراتژی اشتباهی بود زیرا مسوولان می‌دانستند که 5/2 میلیارد یورو برای دارو زیاد است.
دیناروند با اشاره به استراتژی اشتباه وزارت بهداشت دولت قبل برای درخواست 5/2 میلیارد یورو ارز دارو گفت: اینکه وزارت بهداشت بیاید و درخواست 5/2 میلیارد یورو ارز بدهد که مثلا دو میلیارد یورو بدهند خب این درست نیست و ما باید شفاف عمل کنیم. ببینید در بحران دارویی سال 92 که در اواخر سال 91 وجود داشت و در ابتدای سال 92، تغییر قیمت هم به آن اضافه شد که در انتهای سال 92 به طور کامل کنترل و برطرف شد.
رییس سازمان غذا و دارو با طرح این سوال که چه میزان ارز برای مهار بحران دارویی در سال 92 هزینه شد، اظهار داشت: برای تامین و تدارک دارو در سال 92، معادل 8/1 میلیارد دلار ارز مصرف شد، یعنی تقریبا کمتر از 4/1 میلیارد یورو پس بنابراین، ما اصلا نیازی به 5/2 میلیارد یورو ارز نداشتیم. ما با 5/1 میلیارد یورو، حداکثر می‌توانیم داروی مورد نیاز کشور را تهیه کنیم.
وی در همین زمینه ادامه داد: مطلب بعدی این است که وقتی ارز دارو با بازار اختلاف دارد، سوءاستفاده و رانت ایجاد می‌شود و شما نمی‌توانید آن را کنترل کنید و بسیار سخت است بنابراین من اعتقاد دارم از اول ما نباید خودمان را به ارز وابسته می‌کردیم. باید همین کاری که در سال 92 انجام دادیم، انجام می‌شد. یعنی اینکه ما اجازه می‌دادیم دارو با ارز مبادلاتی تامین شود، چون سختگیری در تامین ارز مبادلاتی وجود نداشت و می‌شد آن را تامین کرد. نکته بعد اینکه باید حمایت از بیماران را از طریق بیمه‌ها انجام می‌دادیم. یعنی وقتی دولت ارز را به قیمت مبادلاتی می‌فروشد، ریال آن را هم خودش دریافت می‌کند و همین ریال را از طریق بیمه‌ها برای کمک به بیماران اختصاص می‌دادیم.
دیناروند معتقد است، اگر چنین سیاست و راهکاری اجرا می‌شد، هم کمبودهای دارویی برطرف می‌شد و هم بیماران دچار تنش ناشی از افزایش قیمت دارو
 قرار نمی‌گرفتند.

 

نامعلوم بودن جانشین بهشت‌زهرا (س)
فارس- رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از مشخص نبودن تکلیف اموات تهران بعد از پر شدن ظرفیت بهشت زهرا(س) گفت که پیشنهاد می‌کنم دولت اراضی ملی بکر را برای ایجاد آرامستان در اختیار شهرداری قرار دهد.
محمد سالاری درباره جانمایی آرامستان‌های جدید تهران گفت: به عنوان رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر، قبل از پایان سال 92 طرحی دوفوریتی را تهیه کردم مبنی بر اینکه شهرداری تهران ملزم شود ظرف سه ماه گزارش مربوط به اجرای مصوبات قبلی شورا درباره جانمایی آرامستان‌های جدید تهران و تملک آنها را به شورای شهر ارایه دهد.
وی ادامه داد: متاسفانه با چندین ماه تاخیر، معاونت خدمات شهری شهرداری و مدیرعامل بهشت‌زهرا (س) در جلسه هفته گذشته شورای شهر حضور یافتند و در صحن علنی شورا گزارشی را از وضعیت موجود آرامستان بهشت‌زهرا (س) ارایه دادند و هیچ گزارشی از اقدامی عملیاتی در جهت تملک و جانمایی آرامستان‌های جدید که یکی از ضرورت‌های انکارناپذیر در بحث مدیریت شهری است، ارایه ندادند.
سالاری تصریح کرد: با وجود اهمیت موضوع و گذشت 10 سال از مصوبه شورای شهر مبنی بر الزام شهرداری به جانمایی و تملک آرامستان‌های جدید، هیچ اقدامی در این راستا انجام نشده؛ حال در شرایطی که شهرداری اعلام می‌کند بهشت زهرا (س) در نهایت تا سال 97 کفاف دفن اموات را می‌دهد، چگونه خیال ما راحت باشد؟
وی در ادامه گفت: بنابراین من از ریاست شورا تقاضا کردم جلسه‌ای با حضور شهردار تهران برای تعیین تکلیف این موضوع برگزار شود.

 

عدم توقف ساخت‌وساز در بوستان مادر
احضار قالیباف به شورای شهر
دو ماه از کلید خوردن طرح سوال از شهردار پایتخت برای اولین بار توسط رحمت‌الله حافظی، عضو شورای شهر تهران به بهانه عدم دعوت از روسای شش‌گانه شورا به منظور حضور در جلسات ماهانه کمیته تخصیص اعتبار نگذشته که این بار محمد حقانی دیگر عضو شورای شهر طرح سوال از قالیباف را به دلیل تغییر پهنه زمین 71 هزارمتری بوستان مادر و ساخت‌وساز اداری و مسکونی در این زمین کلید زده است.
محمد حقانی، عضو کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در گفت‌وگو با ایسنا در مورد جزییات طرح سوال از شهردار تهران اظهار کرد: در ابتدا تذکراتی در مورد ساخت‌وساز در زمین‌های واقع در خیابان آیت‌الله کاشانی که با نام بوستان مادر شناخته می‌شود به شهردار تهران داده شد چراکه در طرح جامع و در طرح تفصیلی اول این زمین پهنه فضای سبز داشته است و در حال حاضر با فروش به یک بانک، ساخت‌وساز در آن صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: انتظار داشتیم که پس از تذکر داده شده، شهردار تهران دستور بررسی موضوع را بدهند اما متاسفانه این کار انجام نشد و ساخت‌وساز در این زمین شدت گرفت.
این عضو کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بنده این موضوع را خلاف تشخیص داده و درخواست رسیدگی به آن را داشته‌ام، گفت: پس از ارسال نامه کتبی شهردار تهران نیز نامه کتبی در این زمینه به من ارسال کردند که در آن علت ساخت‌وساز در بوستان مادر این‌گونه عنوان شده بود که این زمین در کمیسیون ماده «5» تغییر کاربری داده و پهنه M و R تغییر یافته است.
به گفته حقانی، این در حالی است که براساس قانون تغییر پهنه در اختیار شورای عالی شهرسازی و معماری است و کمیسیون ماده «5» اجازه چنین کاری ندارد. وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهردار تهران، رییس شورای عالی شهرسازی و معماری هم هست، انتظار داشتیم که نسبت به دیگر اعضای این شورا در مورد فضای سبز حساسیت بیشتری به خرج داده و از این فضاها صیانت کنند.
این عضو کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه از پاسخ شهردار تهران درخصوص این موضوع قانع نشدم، تصریح کرد: به دلیل قانع نشدن برابر ضوابط اعمال ماده «73» قانون شوراها را اعمال کرده‌ایم و شهردار تهران باید برای پاسخگویی در این زمینه در صحن شورا حضور یابند.
حقانی با اشاره به اینکه نامه طرح سوال از قالیباف به منظور حضور وی در صحن شورای شهر تهران برای پاسخگویی در زمینه عدم توقف ساخت‌وساز در بوستان مادر گفت: این نامه شنبه گذشته توسط رییس شورای ارایه شده و از زمان ابلاغ این نامه از ریاست شورا به شهردار تهران، آقای قالیباف 10 روز زمان دارند که در صحن شورا حضور یابند و در این زمینه پاسخگو باشند. وی در پاسخ به اینکه در صورت دستور توقف ساخت‌وساز در بوستان مادر، چه تصمیمی درخصوص ادامه روند طرح سوال از شهردار اتخاذ خواهد شد، بیان کرد: امیدواریم که روند ساخت‌وساز در بوستان مادر متوقف شود و در صورت اتخاذ این تصمیم توسط شهردار، طرح سوال از وی متوقف خواهد شد.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: با اشتغال ۱۴ میلیون بیکار، جمعیت کشور ۱۰۰ میلیونی می‌شود
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت که اگر بتوانیم برای ۱۴ میلیون جوان بیکار که آرزوی ازدواج و داشتن فرزند دارند، شغل ایجاد کنیم در مدت کوتاهی بدون کمترین مشکل جمعیت کشور به بالای یکصد میلیون نفر می‌رسد.
عابد فتاحی در گفت‌وگو با فارس درباره طرح افزایش جمعیت در مجلس گفت: اگر درست دقت نکرده و طرح‌های کارشناسی‌شده‌ای تصویب نکنیم در آینده کشور با مشکلات بسیار وسیعی رو‌به‌رو می‌شود، به عنوان مثال الان به علت هزینه‌های بالای درمان ناباروری انسان‌های زیادی داریم که مجبورند تمام خانه و زندگیشان را بفروشند تا صاحب فرزند شوند.
وی ادامه داد: خانواده‌های زیادی هستند که علاقه‌مند به داشتن فرزند هستند و اگر مشکل ناباروری آنها حل شود و بتوانیم هزینه درمان ناباروری را ارزان و حتی رایگان کنیم، بسیاری از آنها دو یا سه فرزند خواهند داشت.
فتاحی افزود: حدود 14 میلیون نفر در کشور جوان بیکار داریم که واجد شرایط ازدواج هستند و علاقه‌مند به ازدواج و داشتن فرزند هستند اما چون نمی‌توانند، افسرده شده‌اند و نمی‌توانند به آرزویشان برسند، اینها برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند و یک تهدید محسوب می‌شوند. وی گفت:‌ مساله مهم دیگر افزایش طلاق‌هایی است که در یک‌سال اول بعد از ازدواج رخ می‌دهد اگرچه هنوز آمار طلاق از ازدواج کمتر است اما علت اصلی این مساله اعتیاد جوانان به انواع مواد مخدر، بیکاری و نداشتن بنیه مالی است و گرانی‌ها هم مزید بر علت است.عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: اگر بتوانیم امکان ازدواج 14 میلیون جوان بیکار را با ایجاد شغل مناسب و پایدار فراهم کنیم، هرکدام از این خانواده‌ها دو یا سه فرزند خواهند داشت و جمعیت کشور به سرعت و با کمترین مشکل به بالای یکصد میلیون نفر می‌رسد و دیگر لازم نیست به مسایلی که چالش‌برانگیز است ورود پیدا کنیم.
وی گفت: اینکه برای پزشک یا خانواده‌ای که به هر دلیل اقدام به وازکتومی کرده است سه تا پنج سال حبس در نظر بگیریم، این کار خدای نکرده بی‌احترامی به مردم است.

 

کلاهبردار زاهدانی ناکام ماند
فارس- ماموران پلیس آگاهی سیستان‌وبلوچستان فردی را که با فروش چند واحد آپارتمان به چندین نفر، بیش از سه میلیارد و 500 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود قبل از فرار دستگیر کردند.سرپرست پلیس آگاهی سیستان‌وبلوچستان در تشریح این خبر گفت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان زاهدانی مبنی بر اینکه فردی که در امر خرید و فروش مسکن فعالیت داشته، تعدادی از واحدهای یک مجتمع آپارتمانی را به چندین نفر از آنها فروخته است، بلافاصله موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.سرهنگ ابراهیم ملاشاهی ادامه داد: این فرد با فروختن این واحدهای آپارتمانی بیش از سه میلیارد و 500 میلیون ریال از شهروندان کلاهبرداری و قصد فرار از شهرستان زاهدان را داشت که با اقدام به موقع ماموران پلیس آگاهی دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.

 

خرماهایی با طعم تریاک و حشیش: ۲۵۴ کیلو مواد مخدر کشف شد

پایگاه خبری پلیس- با تلاش ماموران ایست و بازرسی ایستگاه شهید رشیدی خور و بیابانک اصفهان و طی عملیاتی ویژه محموله 254 کیلوگرمی تریاک و حشیش از یک دستگاه کامیون حمل بار خرما کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان خور و بیابانک اصفهان اظهار داشت: در راستای طرح برخورد و مبارزه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ، ماموران ایست و بازرسی ایستگاه شهید رشیدی این شهرستان با کار و تلاش شبانه‌روزی از ورود محموله قاچاق مواد مخدر در این محور باخبر شده و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی با اشاره به اینکه این محموله به همراه یک دستگاه کامیون حمل بار از یکی از استان‌های جنوبی کشور به سمت شهرهای شمالی در حال حرکت بود که در هنگام عبور از این شهرستان شناسایی شد، افزود: با اجرای عملیاتی ویژه، ماموران پلیس خور و بیابانک خودروی موردنظر را متوقف که در بازرسی از آن مقدار 254 کیلو 705 گرم مواد مخدر کشف کردند.
سرهنگ سوادکوهی با بیان اینکه از این مقدار مواد، 115 کیلو و 305 گرم آن حشیش و مابقی تریاک بوده که به‌طرز ماهرانه‌ای در خودرو و در کارتن‌های خرما جاسازی شده بود، گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

 

 

ارایه دفتر بیمه طلایی فرهنگیان تا پایان تیر
فارس- مدیرعامل شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ گفت که تا پایان تیر دفاتر بیمه طلایی فرهنگیان با شکل جدید (داشتن هولوگرام) آماده شده و در اختیار بیمه‌شدگان قرار می‌گیرد.
افشین مقصودی با اشاره به برنامه‌ریزی شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ جهت توسعه مراکز و دفاتر خدماتی اظهار داشت: با توجه به افزایش حجم بیمه‌شدگان این شرکت، تمهیداتی برای توسعه دفاتر و نمایندگی‌ها انجام شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر یک‌هزار و 500 مرکز پاراکلینیک با شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ قرارداد خود را به امضا رسانده‌اند که پیش‌بینی می‌شود تا یک‌ماه آینده تعداد این مراکز به دو هزار و 500 عدد برسد.


راه‌اندازی کلینیک «کنترل خشم» در تهران
ایسنا- مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان گفت که نخستین کلینیک کنترل خشم پس ازعید فطر در یکی از مناطق شهر تهران راه‌اندازی می‌شود.
دکتر بهمن بهمنی با اعلام این خبر گفت: کلینیک‌های کنترل خشم را شهرداری تهران با نظارت تخصصی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان راه‌اندازی می‌کند و این کلینیک‌ها توسط روانشناسان دارای مجوز کار اداره می‌کنند.
بهمنی افزود: مردم با مراجعه به کلینیک‌های کنترل خشم درباره ماهیت احساسات خود از جمله احساس خشم آموزش می‌بینند و نسبت به علل ایجاد احساس خشم، راه‌های کنترل آن و تبدیل آن به روش‌های ابراز خشم رشد یافته، آگاهی
 پیدا می‌کنند.
بهمنی در پایان گفت: سایر خدمات کلینیک‌های کنترل خشم نیز با قیمت بسیار پایین عرضه می‌شود چراکه شهرداری تهران یارانه قابل توجهی را به این امر اختصاص داده است و بخشی از این مبلغ نیز مشمول تخفیف می‌شود ضمن آنکه امکان دارد بخش دیگری از هزینه خدمات ارایه شده را نیز وزارت ورزش و جوانان تقبل کند.

مخالفت با تاسیس داروخانه‌های گیاهی
ایسنا- رییس انجمن داروسازان ایران از صدور مجوز برای تاسیس داروخانه‌های گیاهی از سوی وزارت بهداشت انتقاد کرد.
دکتر رهبر مژدهی‌آذر‌ با ابراز نارضایتی از تصمیم اخیر وزارت بهداشت درباره تاسیس داروخانه‌های گیاهی گفت: از ابتدا نیز با تاسیس داروخانه‌های گیاهی موافق نبودیم.
از آنجا که وزیر بهداشت در اظهارات مختلف به انجمن‌های صنفی توجه نشان داده بودند، امیدوار بودیم که این همراهی را درعمل نیز ببینیم.
وی در این باره ادامه داد: انتظار آن بود که در زمینه داروخانه‌های گیاهی از انجمن‌ نظرخواهی شود اما متاسفانه این موضوع بدون استفاده از نظرات انجمن ظاهرا به تصویب رسیده است.
 مژدهی‌‌آذر در توضیح علت مخالفت انجمن داروسازان با تاسیس داروخانه‌های گیاهی گفت: تقسیم داروخانه‌ها به گیاهی و شیمیایی صحیح نیست. یک داروساز در زمان تحصیل خود راجع به تمام این مسایل آموزش‌های لازم را دریافت می‌کند.

رقابت داروهای تقلبی؛ بدنسازی، سقط جنین و تقویت قوای جنسی
ایسنا - مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر لزوم تهیه انواع داروها از مراکز رسمی دارویی از سوی مردم، داروها و فرآورده‌هایی را که احتمال تقلب در آنها بیشتر است، اعلام کرد.
دکتر مهدی پیرصالحی در پاسخ به این سوال که بیشتر تقلب را در چه نوع داروهایی شاهدیم، گفت: براساس گزارش‌هایی که از سراسر کشور به دستمان می‌رسد در داروهایی که جنبه‌های تقویتی، مکمل‌های ورزشی، داروهای بدنسازی، سقط جنین، تقویت قوای جنسی و... دارند بیشتر حالت قاچاق و تقلب آن دیده می‌شود.وی در این‌باره افزود: برخی مواقع داروهای مخدر و روانگردان و داروهایی که در سیستم رسمی کشور به صورت کنترل شده و در مراکزی خاص توزیع می‌شوند نیز معمولا در بازار غیررسمی عرضه می‌شوند که البته قوه قضاییه و نیروی انتظامی معمولا برخوردهای خوبی در این زمینه انجام می‌دهند.
پیرصالحی در ادامه در توضیح تفاوت داروهای قاچاق و تقلبی نیز گفت: داروی قاچاق الزاما داروی تقلبی نیست اما به دلیل بحث منطقی که پشت این قضیه است، این چنین داروهایی را قابل مصرف نمی‌دانیم البته احتمال دارد که در داروهای قاچاق، انواع تقلبی نیز باشند. در مجموع هر کالایی که از مبادی غیررسمی وارد بازار کشور شد در سیستم دارویی کشور «قاچاق» نام می‌گیرد چراکه باید از سلامت و کیفیت داروی مصرفی بیماران اطمینان داشته باشیم.

توقیف محموله موادمخدر در خاش
ایسنا- فرمانده مرزبانی سیستان‌و‌بلوچستان از زمین‌گیری دو نفر قاچاقچی مسلح، توقیف یک دستگاه خودرو و کشف و ضبط بیش از یک تن مواد مخدر در محور خاش به زاهدان خبر داد.سردار رهام‌بخش حبیبی در تشریح این خبر گفت: مرزداران هنگ مرزی میرجاوه با اقدامات دقیق اطلاعاتی و بهره‌گیری از منابع خبری در پی آگاهی از قصد یک باند مواد مخدر برای انتقال محموله خود به مرکز استان، این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.فرمانده مرزبانی سیستان‌و‌بلوچستان ادامه داد: ماموران بلافاصله با آمادگی و تجهیزات کامل به صورت نامحسوس در محورهای احتمالی تردد قاچاقچیان حضور یافته و با هوشیاری کامل به پوشش منطقه پرداختند و سرانجام توانستند خودروی پژو 405 قاچاقچیان را شناسایی کنند.وی اضافه کرد: سوداگران مرگ که خود را در تنگنا و محاصره نیروهای عملیاتی مرزبانی می‌دیدند با پاشیدن بنزین روی محموله مواد مخدر اقدام به آتش زدن خودرو کردند و به این ترتیب خودرو طعمه آتش گردید و در این میان یکی از قاچاقچیان دچار حریق شد و دیگری از صحنه جرم اقدام به فرار کرد.حبیبی در ادامه بیان داشت: با اقدام سریع ماموران مرزبانی استان قاچاقچی که طعمه حریق شده بود نجات یافت و متهم دیگر نیز با هوشیاری مرزداران در حین فرار از صحنه دستگیر شد.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles