فرصت یکماهه تمام شد؛ فرجیدانا استیضاح میشود؟
گروه جامعه- با گذشت چند هفته از تکاپوی مجلس برای استیضاح وزیر علوم، استیضاحکنندگان به خواستههایی که داشتند نرسیدهاند و میگویند دغدغههای نمایندگان رفع نشده است. یکی از استیضاحکنندگان وزیر علوم گفت: باوجود فرصت یکماهه اقدام خاصی از سوی وزیر علوم برای رفع دغدغهها صورت نگرفته و در نتیجه باید تصمیم نمایندگان مبنی بر استیضاح وزیر دنبال شود.
حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهینشهر و یکی از استیضاحکنندگان وزیر علوم در گفتوگو با فارس گفت: باوجود فرصت یک ماهه نمایندگان به وزیر علوم برای رفع دغدغهها اما این دغدغهها همچنان پابرجاست و اقدامی از سوی وزیر در این زمینه صورت نگرفته است.
وی افزود: با توجه به نزدیکی اتمام مهلت یک ماهه نمایندگان به وزیر علوم و اینکه اقدام خاصی از سوی وزیر برای رفع دغدغهها صورت نگرفته، تصمیم نمایندگان مبنی بر استیضاح وزیر علوم باید دنبال شود.
روز قبل از آن نیز ناصر موسوی لارگانی یکی دیگر از نمایندگان برای انصراف نمایندگان، خواستار اخراج دوباره دانشجویان ستاره دار و برکناری افرادی شده بود که به گفته او با فتنه همراهی داشتهاند. این در حالی است که تا پیش از افشای اخراج دانشجویان ستارهدار توسط وزارت علوم دولت یازدهم و تلاش برای بازگشت این دانشجویان به تحصیل، این نمایندگان زیر بار پذیرش وجود دانشجوی ستارهدار نرفته بودند.
همچنین دو هفته قبل با گذشت چند روز از مهلت یک ماهه وزیر علوم زهره طبیبزاده، نماینده تهران در مجلس در گفتوگویی اعلام کرده بود که باوجود گذشت دو هفته از فرصت داده شده به وزیر علوم برای انجام اصلاحات اما تاکنون گزارشی از سوی وزیر علوم درخصوص اصلاحات انجام شده در دو هفته گذشته به استیضاحکنندگان ارایه نشده است.
پیگیری این نمایندگان برای به ثمر رساندن استیضاح حدود یک ماه به طول انجامیده است. به گزارش ایرنا، ماه گذشته و پس از پا درمیانی حجتالاسلام سیدحسن ابوترابیفرد و محمدرضا باهنر نواب، رییس مجلس شورای اسلامی و همچنین مذاکراتی که حجتالاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رییسجمهور و شخص رضا فرجیدانا با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشتند، مهلتی یک ماهه برای بررسی بیشتر طرح استیضاح وزیر علوم تعیین شد؛ این مهلت روز پنجشنبه 16 مردادماه به پایان میرسد ولی از آنجایی که مجلس به مدت یک هفته بعد از این تاریخ نیز تعطیل است، احتمالا طرح استیضاح یا راضی شدن نمایندگان به روز یکشنبه 26 مردادماه موکول خواهد شد.
به گفته محمدحسن ابوترابیفرد، در طول این مدت یک ماهه چهار نماینده به انتخاب نمایندگانی که درخواست استیضاح وزیر علوم را دارند بر فعالیتهای رضا فرجیدانا نظارت میکنند.
موضوع تقاضای حدود 50 نفر از نمایندگان مجلس برای استیضاح رضا فرجیدانا اوایل تیرماه زمانی رسانهای شد که الیاس نادران، نماینده تهران نسبت به تاخیر هیات رییسه در اعلام وصول آن تذکر آییننامهای داد.
نگاهی به اسامی نمایندگانی که پای این تقاضای استیضاح را امضا کرده بودند، نشان میداد که آنان در مسیر خود مصمم هستند زیرا در طول دوران وزارت کمتر از یکسال فرجیدانا بارها در نطقها، سخنرانیها، تذکرها و سوالات خود نسبت به عملکرد وی و دولت یازدهم انتقاد و اعتراض کرده بودند.
گفتوگوی نمایندگان استیضاحکننده با رسانهها حاکی از آن بود که بازگشت دانشجویان ستارهدار، برخی عزل و نصبها در وزارت علوم- به ویژه انتصاب جعفر توفیقی به عنوان مشاور عالی و جعفر میلی منفرد به عنوان معاون آموزشی وزیر علوم- و انتخاب برخی از روسای دانشگاهها، نگرانی از سیاسی شدن فضای دانشگاهها و تاثیر آن بر توقف یا کند شدن رشد علمی کشور و همچنین افشای رانتهای صورت گرفته درباره برخی دانشجویان بورسیه دکترا محورهای اصلی استیضاح وزیر بود.
نمایندگان پس از اعلام مهلتی برای تغییر روند کار وزارت علوم حالا معتقدند این فرصت تغییری در موارد نارضایتی آنها ایجاد نکرده است.
تولید و مصرف آب تهران سر به سر شد
مدیرعامل آبفای کشور با بیان اینکه وزارت نیرو ناچار است از منابع دوردست برای تامین منابع آب شرب شهرها اقدام کند که 130 طرح آبرسانی در کشور در حال اجراست که برای تکمیل آن ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
حمیدرضا جانباز با بیان اینکه سفرههای آب زیرزمینی دچار مشکل شده است و از لحاظ کیفیت مشکلات عدیدهای به وجود آمده است، گفت: ناچار هستیم برای تامین آب پایدار به سمت آب شرب با کیفیت و استاندارد ملی برویم پس قطعا خط قرمز وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب توزیع آب با کیفیت است.وی درخصوص تامین آب شرب شهر تهران گفت: در حال حاضر وضعیت آب شرب تهران به گونهای شده است که تولید و مصرف آب سر به سر است و هرچقدر که آب شرب تولید میشود به همان اندازه مصرف میشود بنابراین به هر میزان که توانستیم از اطراف تهران برای شهر تهران آب با کیفیت منتقل کردیم اما سوال ما این است که چرا باید به ازای هر نفر 250 لیتر آب شرب به شبکه تزریق کنیم در حالی که تنها 5 تا 15 لیتر آن به مصرف شرب و پخت و پز میرسد.
جانباز درخصوص وضعیت 12 کلانشهری که دچار بحران آبی هستند، گفت: دو کلانشهر اصفهان و کرمان به دلیل عدم کافی بودن منابع آب در قیاس مصرف در وضعیت قرمز هستند.
وی افزود: در این دو شهر در مجموع پنج میلیون و 460 هزار نفر در وضعیت قرمز تامین آب هستند.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: شهرهای تهران، شیراز و یزد در صورت ادامه صرفهجویی مشکلی نخواهند داشت اما به دلیل سربهسر بودن تولید و مصرف در این شهرها، در وضعیت زرد هستند و کلانشهرهای اراک، بندعباس، قم، کرج، مشهد و همدان در تابستان سالجاری مشکل خاصی نخواهند داشت.وی درخصوص تامین آب شرب واحدهای مسکونی مهر گفت: در جلساتی که با حضور دو وزیر راه و شهرسازی و وزیر نیرو برگزار شد، وزارت نیرو متعهد است که آب شرب تمام واحدهای مسکونی مهر را تامین کند به همین دلیل در این جلسه مقرر شد تا 450 هزار واحد مسکونی را در سالجاری به نصب انشعاب آنها اقدام کنیم.
تذکر وزیر بهداشت درباره مصرف روغن پالم در شیر و ماست؛
متخلفان را به مردم معرفی میکنیم
روز یکشنبه وزیر بهداشت در سخنانی درباره شیر مادر در همایشی با همین عنوان خبر از مصرف نوعی روغن صنعتی مضر در شیر و لبنیات داد. به گفته وی، بسیاری از شیرهای پرچرب به خاطر چربی روغن چرب هستند. هاشمی همچنین با تایید استفاده از روغن پالم در شیر گفته بود: به رییسجمهور گزارشهای مربوط به این موضوع را ارایه کردهایم و در صحبتهایی که با وزیر جهاد و کشاورزی داشتهایم به دستور او استفاده از روغن پالم در شیر از 50 درصد، 30 درصد کاهش یافت. سازمان غذا و دارو این موضوع را پیگیری میکند اما مردم نیز باید دقت کنند که بابت چه چیزی هزینه بالاتری پرداخت میکنند.
روز گذشته او بار دیگر از ضرورت برخورد با متخلفان سخن گفت. وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت به هیچ کارخانه لبنی مجوز استفاده از روغن پالم نداده، روغن پالم به دلیل سودآوری بالا در لبنیات استفاده میشود، این تخلفات بسیار بارز بوده و از بدترین نوع چربی صنعتی استفاده کردهاند به همین دلیل به زودی اسامی آنها اعلام میشود.
سیدحسن قاضیزادههاشمی در رابطه با وجود روغن پالم بیش از حد مجاز در روغنهای خوراکی و لبنیات گفت: روغن پالم روغنی است که سالهای سال است که از کشور مالزی میآید و به دلیل قیمت ارزان و سودآوری بالا بیشتر از گذشته وارد شده است.
وی ادامه داد: این روغن به دلیل کیفیتی که دارد برای سلامتی مضر است و تخلفات موجود در لبنیات به بازار آمده نشان میدهد که بهجای چربی طبیعی از بدترین نوع چربی صنعتی استفاده کردهاند.
وی در پاسخ به تکذیب صنایع لبنی در استفاده از روغن پالم گفت: گزارشهای ما موجود است اگر لزوم داشته باشد آن را رسانهای میکنیم، ما مجوز ورود این محصولات را نمیدهیم بلکه وزارت صنعت و جهاد کشاورزی متولی واردات آن هستند.
هاشمی تصریح کرد: این موضوع در شورای عالی سلامت غذا بحث شده و قرار است مصرف آن کاهش یابد، این در حالی است که هماکنون 50 درصد روغنهای وارداتی پالم است که قرار است در مرحله اول به 30 درصد و سپس به 15 درصد برسد.
هاشمی ادامه داد: از لبنیات موجود در بازار نمونهگیری میشود تا شرکتهای متخلف شناسایی شوند به عنوان مثال در ماست با چربی 12 درصد روغن پالم وجود دارد به همین دلیل نظارتها را افزایش میدهیم چراکه حق سایر شرکتهاست که اسامی متخلفان را اعلام کنیم تا هم آنها متهم نشوند و هم مردم بتوانند از محصول سالم خریداری کنند؛ با شرکتهای متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد.
در همین حال مدیر کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت گفت: تاکنون گزارشی از وجود روغن پالم در شیر و ماست در کشور نداشتهایم اما وزارت بهداشت مجوز استفاده از این روغن را در برخی محصولات لبنی مانند بستنی، پنیرپیتزا، کره و خامه قنادی صادر کرده است.
هدایت حسینی گفت: وزارت بهداشت با توجه به مزایای چربیهای گیاهی نسبت به چربیهای حیوانی برای برخی محصولات لبنی اجازه استفاده از روغنهای گیاهی را به عنوان جایگزین روغن حیوانی صادر کرده است از جمله این محصولات پنیر پروسس، پنیر پیتزا و پنیر خامه است، همچنین مجوز استفاده از این روغن در بستنی، خامه قنادی و کرههای مالشی نیز از سوی وزارت بهداشت به تولیدکنندگان محصولات لبنی صادر شده است.
حسینی ادامه داد: غیر این محصولات چهارگانه ذکر شده وزارت بهداشت مجوز استفاده از روغن گیاهی را در هیچ محصول لبنی دیگری صادر نکرده البته سازمان استاندارد اجازه استفاده از این روغن را در شیرخشکهای صنعتی داده است که البته وزارت بهداشت با آن مخالف است و چنین مجوزی را وزارت بهداشت صادر
نکرده است.
ماجرای مافیای دارو از زبان معاون وزیر بهداشت؛ ورود دارو با مجوز اما بدون ثبت
مهر- معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو، تعریف مافیا در ایران را متفاوت با سایر نقاط دنیا دانست و گفت که تخلف در حوزه دارو، شامل آن دسته از داروهایی است که مجوز دارند اما مراحل ثبت را طی نکردهاند، به طوری که در سالهای 90 و 91 تا نیمه اول سال 92، نمونههای زیادی از این قبیل داروها را داشتهایم که وارد شدهاند.
دکتر رسول دیناروند اظهار داشت: من فکر میکنم در ایران استفاده از کلمه مافیا را زیاد به کار میبریم و این به خاطر این است که چون شفاف اداره نمی شود و قوانین برای همه حاکم نیست؛ مردم و مسوولان از این واژه زیاد استفاده میکنند و کلمه مافیا فقط برای دارو استفاده نمی شود.
وی تاکید کرد: به نظرم وقتی زیادی از کلمه مافیا استفاده میکنیم، بنابراین هر نوع تخلفی را مافیا میگوییم. اما آنچه مسلم است اینکه، در حوزه دارو حتما تخلف، قاچاق، سوءاستفاده و... وجود دارد اما لزوما یک تخلف سازمان یافته مافیایی نیست. یعنی براساس تعریف بینالمللی مافیا، این تخلفات را نمیتوان مافیا نام گذاشت.
دیناروند ادامه داد: اما اگر هر تخلفی، سوءاستفاده و رانتی را فکر کنیم، اسمش مافیاست، بله خب در ایران وجود دارد چون مطمئنا هنوز فاصله داریم با شفافیت و رعایت کامل قانون. چون اگر قرار بود اینها به طور صددرصد درست میشد، این همه قاچاق نباید در کشور اتفاق میافتاد. نه تنها در مورد دارو در مورد هر چیزی.
معاون وزیر بهداشت به طبقهبندی شدن کالاهای وارداتی و تاثیر آن بر قاچاق کالا اشاره کرد و افزود: به موجب برنامههایی که دولت در گذشته اجرا کرد، واردات برخی کالاها گروهبندی شد، یعنی از گروه یک تا 10، گروه یک و دو ارز مرجع میگرفت و گروه 3، 4 و 5، ارز مبادلاتی میگرفت و واردات گروه 6 به بعد ممنوع شد و ارز به آنها تعلق نمیگرفت. بعدا درباره گروه 6 و 7 و 8 اعلام کردند که میتوانند با ارز خودشان واردات داشته باشند و برای گروه 9 و 10 واردات ممنوع شد و در نهایت گروه 10 باقی ماند که نه با ارز خودش و نه با ارز مبادلاتی نمیشد واردات صورت گیرد و بسیاری از کالاها را در سطح فروشگاهها و سوپرمارکتها میبینیم که از نظر ما گروه 10 هستند. یعنی به عنوان سازمان غذا و دارو، فرآوردههای وارداتی غذایی و... که گروه 10 هستند و این گروه 10 چه جوری وارد کشور شده است؟ قاچاق.
وی گفت: این چه قاچاقی است که توزیع رسمی دارد؟ یعنی همه فروشگاهها دارند و تنها در تهران نیست.
رییس سازمان غذا و دارو در ارتباط با وجود مافیای دارو در درون سازمان نیز اظهار داشت: داروی قاچاق دارویی است که مجوز ندارد بنابراین اگر تخلفی صورت گرفته باشد در دستگاه دولتی، تخلفش باید از این نوع باشد که چرا مجوز واردات به آن دارو نداده است. چون کالای قاچاق کالایی است که مجوز واردات ندارد و در مورد دارو ما باید مجوز بدهیم که وارد بشود. دارویی که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد، یعنی اینکه سازمان با واردات آن مخالف بوده و قطعا برای آن دلایلی وجود داشته است. اینجا نمیتوان فکر کرد خیلی تخلف صورت گرفته است بلکه تخلفی که صورت میگیرد برعکس این است. یعنی، تخلف در مورد داروهایی است که مجوز دارند و وارد شدهاند اما ثبت نشدهاند.
دیناروند ادامه داد: نمونههایی داریم که سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به آنها مجوز دادهاند اما فرآیند ثبت را طی نکردهاند و از این موارد در سالهای 90 و 91 و بهخصوص نیمه اول سال 92، نمونههای زیادی داریم. فرآوردههایی که بدون اینکه مراحل ثبت را طی کنند، وارد کشور شدهاند و آن هم با مجوز. به نظر من در مورد اینها حتی اگر سوءنیتی هم نبوده، بالاخره یک تخلف است و دلیل آن هم کمبودهای دارویی بوده است. یعنی وقتی کمبود دارویی بوده است، گفتهاند از هر جای دنیا دارو را بیاورید و من خودم شنیدم از یکی از همین وزرای قبلی که گفت من دست قاچاقچیان را میبوسم اگر کمبودهای دارویی از هر طریقی تامین شود.
تجمع مهد کودکیها مقابل سازمان ملل
فارس- کودکان مهدهای کودک استان تهران با حضور در مقابل درب سازمان ملل متحد «یونیسف» از این سازمان خواستند هر چه سریعتر حملات به غزه را لغو و آرامش و امنیت کودکان غزه را فراهم کند.
صبح دوشنبه تعدادی از کودکان مهدهای کودک استان تهران به دلیل کشتار بیرحمانه کودکان غزه در مقابل درب سازمان ملل متحد تجمع کردند. در این تجمع کودکان تهرانی با سردادن شعارهایی از جمله مرگ بر رژیم صهیونیستی، مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس از سازمان ملل خواستند حمایت خود را از مردم بیدفاع و کودکان مظلوم غزه اعلام کنند. در ادامه این تجمع کودکان تهرانی با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضمونهای مختلف خواستار رسیدگی سازمان ملل به وضعیت کودکان غزه شدند. حمیدرضا الوند، مدیر کل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تجمع اعتراضآمیز کودکان بهزیستی علیه کشتار بیرحمانه کودکان غزه اظهار داشت: کودکان در سراسر کشور همراه کودکان غزه و فلسطینی هستند و هیچگاه آنها را ترک نخواهند کرد. در ادامه این مراسم بیانیهای از سوی نماینده مهدهای کودک قرائت شد.
مولاوردی: اقدام شهرداری معنی جز تفکیک جنسیتی ندارد
ایسنا- معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: وقتی در جمعی زنان را از مردان جدا میکنند، اسم آن را چه میگذارند؟ این تفکیک جنسیتی نیست؟ در این خصوص با معاون امور اجتماعی وزیر کشور صحبت کردیم و وی اظهار میکند که این کار شهرداری به دلیل ابلاغیه وزارت کشور در سالهای پیش بوده است و مربوط به مصوبه صیانت از حقوق میشود. شهیندخت مولاوردی افزود: براساس این موضوع قرار شد معاون امور اجتماعی بررسی کند که اگر این مصوبه مربوط به سه سال گذشته است، چرا اکنون اجرا میشود. معاون رییسجمهور در رابطه با اقدام شهرداری مبنی بر جداسازی محل کار زنان گفت: به زودی موضع رسمی خود را در رابطه با مصوبه شهرداری تهران اعلام میکنیم. مولاوردی در رابطه با حضور بانوان در عرصه مدیریتی در دولت گفت: میتوان به حضور بانوان در مدیریت میانی در دولت جدید نمره قبولی داد ولی در مدیریت در سطح عالی اهداف ما هنوز محقق نشده است.
تحقق جرم در دانشگاه ایرانیان قطعی است
ایسنا- یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقق جرم در دانشگاه ایرانیان قطعی است، اظهار کرد: برگرداندن پول برداشت شده فقط میتواند موجب تخفیف برای آنها باشد. محمدعلی اسفنانی گفت: زمانی که یک عمل مجرمانه یا خلاف قانون صورت میگیرد به صرف انجام آن، نقض قانون صورت گرفته و اینکه بعد از آن آثارش به چه نحوی برطرف شود موجب برداشته شدن وصف مجرمانه از آن عمل نیست. وی ادامه داد: بنابراین به دلیل اینکه پولی بدون اجازه قانون و خلاف آن برداشت شده این تحقق جرم قطعی است و برگرداندن مبلغ تخصیصیافته فقط میتواند از موجبات تخفیف باشد همانند فردی که مرتکب جرمی شود و بعد از شاکی رضایت میگیرد. این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اعلام مختومه شدن این پرونده در کمیسیون اصل«90» مجلس تصریح کرد: ممکن است موضوع از نظر کمیسیون اصل«90» مختومه شده باشد اما اگر این کمیسیون به نتیجه رسیده که عمل انجام شده مجرمانه بوده پرونده را به قوه قضاییه ارجاع میدهند و تصمیمات بعدی با قوه قضاییه است.
سوءاستفاده از طرح توزیع قانونی مواد مخدر
فارس- یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس در مورد اجرای طرح توزیع قانونی مواد برای درمان اعتیاد گفت: طرحهای اینچنینی دارای سوراخهایی هستند و افراد سوءاستفادهگر هم به دنبال استفاده از این سوراخها، باید با نظارت و برنامهریزی این سوراخها را ببندیم. علیرضا مرندی در مورد جلسه مشترک اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با مسوولان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در این جلسه پیشنهادی مبنی بر الگوگیری از برخی کشورها در توزیع قانونی موادمخدر برای درمان معتادان مطرح شد. مرندی یکی از ثمرات اجرای این طرح را قطع شدن دست قاچاقچیان عنوان کرد و افزود: نظارت باید بیشتر باشد چون ما هر زمان طرحی را در کشور اجرا کردیم، عدهای که هوش خوبی دارند ولی در راه بد از آن بهره میگیرند، سوراخهایی پیدا کرد و کار خوب را خراب کردند. وی تاکید کرد: باید مواظب باشیم چنین اتفاقهایی نیفتد، مثلا خردهفروشان مواد خود را از مراکز توزیع تامین نکنند. باید این سوراخها را ببندیم.
جمعآوری تابلوهای پارک ممنوع از معابر تهران
فارس- معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ گفت با حذف تابلوهای پارک ممنوع در معابری که مشکل ترافیکی به وجود نمیآورند فضای کافی برای پارک خودروها مهیا شده و در عوض توان نیروی راهور در تمرکز با تخلفات دوبله صرف میشود. سرهنگ پرویز حسینی، معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در مورد جمعآوری تابلوهای پارک ممنوع از سطح معابر شهر تهران اظهار داشت: کار جمعآوری تابلوهای پارک ممنوع از ماه مبارک رمضان در مناطق 22گانه تهران آغاز شده و انشاءالله تا پایان مردادماه به اتمام میرسد. معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: فلسفه جمعآوری تابلوهای پارک ممنوع در این است که فضای پارک کافی در سطح معابر وجود ندارد و پارکینگها گنجایش ندارند و برای آنکه فضای پارک برای مردم ایجاد شود و مشکل ترافیکی به حداقل برسد این تصمیم اتخاذ شده است.
پرسیدن آدرس؛ شگرد سارق معتاد
ایسنا- رییس کلانتری 103 گاندی از دستگیری سارقی خبرداد که به بهانه «پرسیدن آدرس» از زنان دزدی میکرد. سرهنگ عبدالوهاب حسنوند در تشریح جزییات این خبر گفت: در ساعت 22 روز بیست و نهم تیرماه امسال، ماموران گشت کلانتری 103گاندی هنگام گشتزنی در آدرس خیابان آفریقا، متوجه تجمع مردم شده که پس از مراجعه به محل، زن جوانی به نام «زهره» به واحد گشت کلانتری مراجعه کرد و اعلام داشت که مورد سرقت واقع شده است. وی افزود: این زن در اظهارات خود عنوان داشت که در پشت چراغ قرمز توقف کرده بودم که متهم دستگیر شده به نام «مهران» برای پرسیدن آدرس در سمت راست خودرو پراید را باز کرده و اقدام به سرقت کیف دستی من که حاوی لپتاپ و مدارک اداری و شخصی بوده کرد که پس از فریاد زدن، مردم و شهروندان وی را دستگیر کردند. حسنوند با بیان اینکه متهم حین دستگیری به صورت چند نفر از شهروندان اسپری فلفل زده که پس از دستگیری توسط مردم تحویل ماموران شد، گفت: در بازرسی از کیف متهم یک عدد پایپ، فندک و اسپری اشکآور کشف شد. متهم برای تحقیقات بیشتر به کلانتری منتقل شد و تحت بازجوییهای پلیسی قرار گرفت که در خلال بازجوییها مشخص شد وی به بهانه پرسیدن آدرس در پشت چراغ قرمز از رانندگان خانم اقدام به سرقت میکند که در این رابطه پرونده تشکیل شد و متهم برای تحقیقات بیشتر و کشف سایر جرایمش در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.