حاشیههای تعطیلی بخش جراحی قلب بیمارستان مدرس؛ عفونتهای بیمارستانی در ایران بیش از متوسط جهانی
با گذشت حدود دو هفته از وقوع عفونت بیمارستانی برای بیماران در بیمارستان مدرس، نگرانی درباره وقوع حوادث مشابه و کمبود مراقبتها ادامه دارد. اما وزیر بهداشت میگوید کشور از این لحاظ در شرایط حاد و بدی قرار ندارد. به گفته او هنوز مساله عفونت بیمارستانی در بیمارستان مدرس ثابت نشده است.
هاشمی در گفتوگو با فارس در رابطه با وضعیت عفونت بیمارستانی و تعطیلی بخش جراحی قلب در بیمارستان مدرس گفت: عفونت بیمارستانی در کشور آمار بالایی را به خود اختصاص نداده است و اتفاقی هم که در بیمارستان مدرس رخ داده هنوز مشخص نیست که به دلیل عفونت بیمارستانی باشد.
وی ادامه داد: متخصصان مربوطه اعلام نکردهاند که بخش جراحی قلب در این بیمارستان به دلیل عفونت بیمارستانی تعطیل شده بلکه التهابی پس از عمل جراحی قلب در برخی از بیماران مشاهده شده که هم اکنون در حال بررسی اوضاع هستند تا اعلام نظر دقیق داشته باشند.
وزیر بهداشت گفت: در شرایطی که زمینه ارایه خدمات با کمبود مواجه هستیم باید اجازه دهیم تا متخصصان مربوطه اظهارنظر کنند تا مبادا مردم بترسند. عفونت بیمارستانی در شرایط حاد و بدی در کشور شیوع ندارد و اعمال جراحی زیادی در کشور در سلامت کامل انجام میشود و پیوند اعضای کبد، قلب، روده و پیوندهای زیادی با موفقیت ثبت میشود.
هاشمی افزود: در همه جای دنیا عفونت بیمارستانی وجود دارد و مختص کشور ما نیست بنابر این نباید با اظهار نظرهای غیر کارشناسانه کاری کرد تا مردم
بیجهت بترسند.
از سوی دیگر رییس بیمارستان مدرس عفونت بیمارستانی را تایید کرده است اما آن را یک امر غیرعادی و عجیب نمیدانند. وی درباره دلایل شیوع عفونت بیمارستانی که باعث تعطیل شدن بخش جراحی قلب شده است گفت: هشت بیمار دچار عفونت بیمارستانی شدند. سه نفر دچار عفونت سطحی و پنج نفر دچار عفونت و زخم عمیق شدند.
خلیل رستمی در رابطه با آخرین وضعیت بیمارانی که در بخش قلب این بیمارستان دچار عفونت بیمارستانی شده بودند، گفت: سه بیماری که عفونت سطحی داشتند مرخص شدند اما بیمارانی که عفونت عمیق داشتهاند با توجه به نظر تیم درمانی و کمیتههایی که برای بررسی موضوع به بیمارستان آمدهاند احتمالاً ظرف 10 روز آینده مرخص میشوند.
رستمی با اشاره به اینکه حال عمومی این 5 بیمار مساعد است، گفت: بیمار زنی که دچار مشکل بینایی شده بود پس از بررسیهای انجام شده مشخص شد به دلیل التهاب عصب بینایی بوده و ربطی به عفونت نداشته است.
رییس بیمارستان مدرس با اعلام تعطیل شدن اتاق عملهای بخش جراحی گفت: برای انجام عملهای قلب اورژانسی، اتاقهای عمل جنرال را برای چنین عملهایی آماده کردهایم، هماکنون شش اتاق عمل جنرال برای انجام عملهای اورژانسی آماده خدمترسانی است.
وی گفت: اصلاحات لازم را برای اینکه چنین اتفاقی دیگر در بیمارستان رخ ندهد آغاز کردهایم و ساختار فیزیکی که باید مناسبسازی شود مانند ضدعفونی کردن درزها و درهای ورودی، سیستم هوا و بهینه کردن ساختار عمرانی در حال انجام است.
رستمی افزود: پیشبینی میشود ظرف چند روز آینده بخش جراحی قلب بیمارستان مجدد کار خود را آغاز کند، در بخش جراحی قلب سه اتاق عمل فعال بوده و یکی از اتاقها نیز قرار بوده به همراه انجام جراحی استنتگذاری هم انجام دهد، به همین دلیل ضمن انجام اقدامات ضدعفونیکننده همزمان این اتاق عمل را هم آماده
خواهیم کرد.
رییس بیمارستان مدرس در رابطه با دلیل ایجاد عفونت بیمارستانی در این بخش گفت: عفونت بیمارستانی در تمام عملهای جراحی اتفاق میافتد، اما گاهی از یک حد بیشتر شده اما تصور میشود اتفاق جدیدی افتاده است.
رستمی تصریح کرد: منشا اولیه این عفونت واردشده ممکن است از اتاق عمل، عوامل انسانی و فضای فیزیکی موجود و به روشهای مختلف وارد سیستم شده باشد. برخی از این بیماران دیابتی بودند و یک ماه و نیم قبل از جراحی بستری بودهاند که ممکن است عفونت را از آنجا آورده باشند.
متخصصان عفونت بیمارستانی را امری غیر عادی و نو ظهور نمیدانند. اما برخی معتقدند آمار این عفونتها در کشور افزایش یافته است. خبرگزاری مهر از قول دکتر حسین معصومی اصل رییس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذا و عفونتهای بیمارستانی وزارت بهداشت گزارش کرده است میزان شیوع عفونتهای بیمارستانی در کشورمان بهطور میانگین بین 10 تا 15 درصد برآورد میشود. البته شدت شیوع عفونتهای بیمارستانی در مراکز درمانی کشورمان متفاوت است، بطوریکه در برخی بیمارستانها این میزان تا 40 درصد و در برخی بیمارستانها تا 5 درصد برآورد میشود.
عبدالرحمان رستمیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با عنوان این مطلب که آمار عفونتهای بیمارستانی در کشور تا حدودی افزایش یافته است، گفته: کنترل بیماریهای ناشی از عفونتهای بیمارستانی میتواند به کاهش هزینههای درمان کمک کند.
وی ادامه داد: مهارتهای پرسنل بیمارستانی و مراعات فردی نسبت به شستوشوی دستها بعد از معاینه افراد به ویژه کودکان بیمار عفونی از روشهایی است که میتواند منجر به کاهش عفونتهای بیمارستانی شود.
رستمیان با یادآوری اینکه حضور همراهان بیمار در بخشهای مراکز درمانی بر معضل عفونتهای بیمارستانی افزوده است، گفت: این افراد آموزشهای لازم را ندیدهاند بنابراین با بیاطلاعی ممکن است فضای آلودهای را در بخش ایجاد کنند.
وی با انتقاد از اینکه عفونتهای بیمارستانی در کشور از متوسط جهانی بیشتر است، گفت: از سوی دیگر مصرف بیشتر آنتیبوتیکها از سوی افراد یا تجویز بیرویه آن به وسیله پزشک، میزان مقاومت افراد را نسبت به عفونتها افزایش میدهد و بدن را مقابل این بیماریها
ضعیف میکند.
رستمیان درباره نبود نظام ثبت در حوزه شناسایی علت ابتلا به بیماریهای عفونی در کشور گفت: این معضل باعث ناتوانی در شناسایی علل بیماریهای عفونی و در نهایت کنترل آن میشود از سویی دیگر آزمایشگاههای میکروبیولوژی نیز باید تقویت شود تا مشخص گردد چند درصد عفونتها ناشی از کدام بیماریها بوده است. البته ناگفته نماند که در هر بیمارستان کمیته کنترل عفونت بیمارستانی وجود دارد که باید با فعال کردن بیشتر این کمیتهها، شاهد کاهش این معضل در حوزه سلامت باشیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: متاسفانه خطاهای پزشکی و عفونتهای بیمارستانی گزارش نمیشود که به نظر میرسد این ضعف حوزه سلامت است زیرا در صورت گزارش علت و چرایی خطاها، میتوان آنها را کاهش و کنترل کرد.
بر اساس گزارشهای وزارت بهداشت، سالانه شش میلیون بستری در بیمارستانهای کشور گزارش میشود که بر اساس آمار عفونتهای بیمارستانی که 10 تا 15 درصد اعلام شده است، میتوان ادعا داشت عددی حدود 600 هزار بیمار بستری دچار عفونتهای بیمارستانی میشوند که البته معلوم نیست چند درصد از این بیماران فوت میکنند.
6 روز هوای پاک سهم تهرانیها در نیمه نخست سال
مهر- مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: در شش ماهه نخست امسال شهروندان تهران تنها شش روز هوای پاک تنفس کردند.
دکتر وحید حسینی گفت: از ابتدای سال تا پایان شهریور، شهر تهران 39 روز هوای ناسالم و دو روز هوای بسیار ناسالم داشته و شهروندان تهران تنها شش روز هوای پاک تنفس کردهاند.
وی با بیان اینکه پایتخت در نیمه نخست سال 139 روز هوای سالم داشته گفت: بهطور معمول با سرد شدن هوا شاهد افزایش حجم آلایندههای هوا و همچنین بروز پدیده اینورژن یا وارونگی دما هستیم.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با مقایسه وضعیت آلودگی هوا در نیمه نخست امسال با مدت مشابه سال گذشته گفت: در سال گذشته نیز وضعیت آلودگی هوای تهران بد و نامناسب بود چنانچه در نیمه اول سال 92 نیز شهروندان تنها دو روز هوای پاک تنفس کردند و 56 روز هوای شهر در وضعیت ناسالم بود. همچنین سهم هوای سالم نیز در این مدت 128 روز بود.
حسینی تصریح کرد: در نخستین روز مهرماه نیز وضعیت هوا در شرایط ناسالم قرار داشته ومیزان غلظت آلایندههای ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون نسبت به روز پیش از آن افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه سال گذشته دیماه، مهرماه و آذرماه به تربیت بدترین وضعیت را از نظر آلودگی هوا داشتهاند، گفت: با توجه به افزایش میزان تردد خوردوها و احتمال کاهش بارشها، پیشبینی میشود که آلودگی هوا در نیمه دوم امسال وضعیت بدتری داشته باشد.
وی اشاره به اینکه موضوع افزایش روزهای سالم سال به بیش از 300 روز و کاهش 50 درصدی تولید آلایندهها در سال 96 از اهداف برنامه جامع حملونقل و ترافیک تهران است، اضافه کرد: تمرکز بر فعالیتهای موثر، اقدامات هدفمند و کارهای کارشناسی شده و استفاده از فناوری جدید، بخشی از برنامههای مدیریت شهری در راستای کاهش آلودگی هواست.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تاکید کرد: برای حل معضل آلودگی هوا باید اقدامات اساسی مانند توسعه حملونقل عمومی و استفاده از خودروهای پاک در ناوگان، خروج خودرویهای فرسوده و ارتقا کیفیت سوخت و خودرو محقق شود.
بیانیه انجمن حمایت از کودکان به مناسبت بازگشایی مدارس؛
از طبقاتی شدن تحصیل جلوگیری کنید
ایسنا- انجمن حمایت از حقوق کودکان فرا رسیدن اول مهر را به کودکان و نوجوانان، معلمان و خانوادههای ایرانی تبریک گفت. در بیانیهای که انجمن حمایت از حقوق کودکان به مناسبت بازگشایی مدارس منتشر کرد، آمده است: «بدون شک آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان به عنوان بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور از جمله مهمترین اهداف دولتها در راستای اجرای برنامههای توسعه پایدار جوامع و پیروی از هنجارهای جامعه است بر همین اساس انتظار میرود برای تحقق این اهداف، استراتژی و راهکارهای نوین و متناسب با نیازهای نسل جدید انتخاب شود تا بتوان خلاقیت و مشارکت دانشآموزان را برای اعتلای کشور
به یاری گرفت.»
به جرات میتوان عنوان کرد اگر در نظام آموزشی ایران دگرگونی و تغییرات بنیادی به وجود نیاید و زمینههای مناسب برای آموزش مهارتهای اجتماعی و تعامل روشهای آموزشی فراهم نشود، ناکارآمدی نظام آموزش ابعاد نگرانکنندهای را به جامعه تحمیل خواهد کرد. پیام سال گذشته ریاست جمهوری مبنی برآموزش و رعایت حقوق کودک و عدم تبعیض در مدارس مردم و سازمانهای مدنی را امیدوار به تغییراتی در نظام آموزش و پرورش در جهت بهبود وضعیت کیفی آموزش و پرورش کرد.
اما همچنان موارد زیر باعث نگرانی نهادهای مدنی و حقوق کودک است: طبقاتی شدن نظام آموزش رسمی کشور و دور شدن از اصل سوم قانون اساسی مبنی بر تحصیل اجباری، همگانی و رایگان برای همه کودکان، عدم برنامهریزی صحیح برای پربار کردن محتوای کتب آموزشی در انطباق با نیازهای جامعه و نسل جوان، عدم برنامهریزی برای پذیرش مسوولیتهای اجتماعی در گروههای تحت پوشش نظام آموزش رسمی کشور و پیشگیری از انواع آسیبهای اجتماعی خاص این گروههای سنی، عدم برخورداری دانشآموزان از فضاهای مناسب آموزشی از جمله وجود چند هزار مدرسه فرسوده و پرخطر از مجموع مدارس تحت پوشش وزارت آموزش وپرورش، کمبود شدید فضاها و تجهیزات ورزشی، برخورداری ناکافی از وسایل کمک آموزشی متناسب با فنآوری روز در مدارس دولتی و ایجاد شکاف روزافزون در بین امکانات مدارس غیرانتفاعی و دولتی، دور شدن از عدالت اجتماعی برای دسترسی به فرصتهای برابر برای دانشآموزان، ارایه آمارهای متناقض از کمبود یا مازاد نیروی انسانی در نظام آموزشی و جابهجایی نیروی آموزشی در بین مقاطع تحصیلی، سرنوشت نامشخص آموزش پیشدبستانی و نیروهای انسانی مشغول به کار در این مقطع با توجه به اهمیت ویژه این مقطع تحصیلی، تغییرات غیر کارشناسی و سلیقهای بر اساس آزمون و خطا در تقسیم بندیهای مقاطع نظام آموزش، بیعدالتی آموزشی، سبب افت و ریزش تحصیلی و بازماندگی از تحصیل به ویژه در مورد دختران میشود، عدم انطباق نظام آموزشی با نیازهای جامعه، بیتوجهی به انتخاب راهکارهای خلاقانه و جذب مشارکت دانشآموزان جهت ارتقای انگیزه آموزشی، فقدان حضور مددکار و روانشناس در مدارس.
عدم بهرهگیری از راهکارهای نوین آموزش و تبعیت از روشهای ناکارآمد، توجه ناکافی برای آموزش مهارتهای اجتماعی به دانشآموزان جهت پیشگیری از کودکآزاری در فضاهای آموزشی و عدم نظارت کافی بر عملکرد کارکنان مدارس و مسایل بیشمار دیگر فعالان حقوق کودکان را ملزم به یادآوری این موضوعات و هشدار به سیاست گذاران نظام آموزشی میکند.
انجمن حمایت از حقوق کودکان از دولت دکتر روحانی انتظار دارد که در نظام آموزشی ایران تحولات اساسی را به وجود آورد که در آن دسترسی به بالاترین استانداردهای آموزشی بر اساس مادههای «۲۹» و «۲۸» پیماننامه جهانی حقوق کودک مانند عدالت آموزشی، برخورداری از حق تحصیل، دوری گزینی از طبقاتی شدن تحصیل، برخورداری دختران از حق تحصیل، نظارت بر عملکرد کارکنان در فضاهای آموزشی برای پیشگیری از کودکآزاری و آموزش مهارتهای اجتماعی از ابتداییترین این تغییرات خواهد بود.
10 درصد از ساکنان گرمخانه خاوران کارگر شهرداری شدند
ایسنا- شهردار منطقه 15 تهران با بیان اینکه بسیاری از افرادی که در گرمخانه پذیرفته میشوند، ظرفیت اشتغال دارند، گفت که اگر بتوانیم 10 درصد از 300 نفر را جدا کنیم، 30 نفر کارگر داریم که میتوانیم در خدمات شهری از آنها استفاده کنیم.
انجمنی درخصوص تامین امنیت در منطقه گرمخانه خاوران گفت: 1200 نفر از معتادان شهر در گذشته جمع آوری میشدند و به این نقطه برای ساماندهی اسکان داده میشدند ولی به دستور دکتر قالیباف قرار براین است که در هر منطقه یک گرمخانه احداث شود یا حداقل در شرق، غرب، شمال، جنوب و مرکز پنج گرمخانه ایجاد شود. وی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت گرمخانه از 1200 نفر به 300 نفر تقلیل پیدا کرده و امکاناتی نظیر سرویس بهداشتی و حمام نیز نسبت به گذشته بهبود پیدا کرده است. علاوه بر آن نیز به دلیل کاهش ازدحام کنترل آن هم راحتتر انجام میشود.
شهردار منطقه 15 با بیان اینکه بسیاری از این افراد توانایی خاصی دارند و باید از ظرفیت آنان استفاده کنیم، گفت: بسیاری از این افراد میتوانند مجددا وارد چرخه کار شوند و ما میتوانیم از ظرفیت آنها برای خدمات شهری و به عنوان کارگر در حوزه نظافت، بهداشت و حمل زباله استفاده کنیم.
انجمنی ادامه داد: قرار است یک ناحیه را به صورت پایلوت در اختیار این افراد که از یک حرفهای برخوردارند، قرار دهیم. به طور مثال میتوانند جوشکاری و نقاشی کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 10 درصد از افرادی که در گرمخانه خاوران اسکان داده میشدند، در حوزه خدمات شهری به کار گرفته شدهاند. حتی شخص بنده نیز برای اعتماد پیمانکار ضمانت این افراد را برعهده گرفتهام.
سردار احمدیمقدم:
موافق بسته شدن شبکههای اجتماعی نیستم
مهر- فرمانده نیروی انتظامی ایجاد بستر برای فعالیت شبکههای اجتماعی و مجازی را کافی ندانست و گفت که در کنار آن باید امنیت این شبکهها نیز تامین و رعایت شود، این مسالهای است که همه دنیا بر آن تاکید دارند.
سردار اسماعیل احمدیمقدم اضافه کرد: شورای عالی فضای مجازی بستر لازم برای فعالیت شبکههای اجتماعی را ایجاد کرده و در توسعه این فضا نیز باید ملاحظات امنیتی و ایمنی رعایت شود.
وی توسعه این شبکهها را با شروط امنیتی مورد توجه قرار داد و افزود: ناجا به عنوان ضابط در این مساله اقدام میکند و براساس آن به اعمال مجرمانه و پیشگیرانه توجه دارد، من موافق بسته شدن این شبکهها نیستم اما باید مسایل و ملاحظات امنیتی رعایت شود.
پاسخ به شایعه پذیرش نورچشمیها در دانشگاه آزاد
مهر- معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد هرگونه اخبار در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش دکترا به علت پذیرش برخی نورچشمیها را رد کرد. مجتبی علویفاضل در این باره که گفته میشود علت افزایش ظرفیت دکترا در دانشگاه آزاد پذیرش نورچشمیهاست، گفت: چنین حرفی صد درصد دروغ و شایعه است، نمایندگان و نه هیچ فرد دیگری اجازه ندارند چنین درخواستی از دانشگاه آزاد داشته باشند.
وی با بیان اینکه چنین اتفاقاتی در دانشگاه آزاد غیرممکن است و یک درصد امکان وقوع ندارد، اظهار داشت: تمام پذیرشها در دانشگاه آزاد، ماشینی انجام میشود و این اخبار بر اساس شایعاتی که در اذهان وجود دارد، منتشر میشود.
علویفاضل گفت: خیال همه صددرصد راحت باشد که چنین تخلفی هیچگاه اتفاق نمیافتد، اگر تخلفی که جرم محسوب میشود، رخ دهد با آن برخورد میشود و در صورتی که فردی در این باره مدرکی دارد، ارایه دهد.
تاثیر ریزگردها بر نقص عضو نوزادان
ایلنا- یک فعال محیط زیست منطقه خوزستان با اشاره به عوامل تشدیدکننده ریزگردها در این منطقه، نسبت به تاثیر این آلودگی بر افزایش بیماریهای خونی در مردم منطقه و به دنیا آمدن نوزادان دارای نقص عضو هشدار داد.
محمدرضا محمدپور در مورد وجود پدیده ریزگردها در جنوب کشور گفت: ریزگردها پدیده جدید و تازهای در منطقه نبوده و نیستند اما متاسفانه در چند سال اخیر به علت دخالتهای انسان در اکوسیستم منطقه به صورت غیرقابل کنترل و خطرساز نمایان شدند و سلامتی، آسایش و آرامش زیستبوم محل را به طور جدی در معرض تهدید قرار دادهاند. وی با بیان اینکه این ریزگردها روی انسانها، جانوران و گیاهان اثر تخریبی فراوانی بر جا گذاشته و بر اقتصاد منطقه نیز خسارتهای زیادی متحمل کرده است، افزود: اگر واقعبینانه و دقیق بخواهیم عوامل تشدید ریزگردها را مورد مطالعه قرار دهیم باید از دو عامل کلی طبیعی و انسانی نام ببریم.
این استاد دانشگاه با اشاره به کمتوجهی مسوولان به عواقب و اثر مخرب و زیانآور این پدیده شوم روی زیستبوم منطقه تصریح کرد: هشدارهای بیمارستانها در سالهای اخیر نسبت به بالا رفتن بیماریهای خونی، نقص عضو نوزادان و افزایش تنگی نفس و آسم در مردم منطقه، شیوع بیماری در جنگلهای بلوط زاگرس جنوبی و جنوب غربی و عدم استقبال زنبوردان از انتقال زنبورهایشان به منطقه به علت مرگ و میر بالا، دلالت بر آلوده بودن منطقه به علت وجود ریزگردها دارد که بیتوجهی به این هشدارها عواقب جبرانناپذیری را دربر خواهد داشت.
عملیات بارورسازی ابرها در 12 استان کشور
ایسنا- رییس مرکز ملی تحقیقات و مطالعات باروری ابرها در استان یزد با اشاره به برنامهریزی برای تحت پوشش قرار گرفتن 12 استان کشور در عملیات باروری طی سال آبی پیش رو اظهار کرد: این مرکز در نظر دارد طی دورهای 10 ساله تمام نقاط مستعد کشور را تحت پوشش «باروری ابرها» قرار دهد.
محمدمهدی جوادیانزاده در مورد گستره فعالیتهای این مرکز گفت: عملیات باروری ابرها در سالهای گذشته به طور متوسط روی هشت تا 10 استان کشور انجام شده است ولی برای سال آبی پیش رو برنامهریزی برای افزایش استانهای تحت پوشش به 12 استان داریم.
وی همچنین اعلام کرد این مرکز در نظر دارد در دو برنامه پنج ساله در افق میانمدت و بلندمدت کل مناطق مستعد کشور را به دو شکل باروری هوایی و باروری از طریق ژنراتورهای زمینی تحت پوشش قرار دهد. این مسوول، تامین و تجهیز حداقل سه فروند هواپیمای جدید، انجام مطالعات گسترده امکانسنجی باروری ابرها از طریق زمین و هوا، ایجاد آزمایشگاه فیزیک ابر و توسعه پوشش رادارهای هواشناسی کشور را از نیازهای اجرای این برنامه 10 ساله خواند. وی یادآور شد: البته استانهایی که متقاضی اجرای باروری ابرها از طریق ژنراتورهای زمینی هستند، در اولویت قرار دارند و درحال انجام مطالعات امکانسنجی برای آنها هستیم.
خودکشی در ساختمان صلح هلال احمر
ایلنا- صبح دیروز یکی از مراجعان به جمعیت هلال احمر که با معرفینامه برای تامین بخشی از هزینههای درمانی بیماری خود به این جمعیت مراجعه کرده بود، اقدام به خودکشی کرد. در اطلاعیه روابط عمومی جمعیت هلال احمر آمده است: «فردی میانسال برای دریافت داروهای خاص بیماری صرع خود به این جمعیت مراجعه کرده و بلافاصله تقاضای نامبرده ثبت و از طریق اتوماسیون اداری حسب مقررات برای سازمان داوطلبان جمعیت و بلافاصله به معاونت منابع داوطلبی و خدمات اجتماعی ارجاع و راهنمایی شد. متاسفانه این فرد پس از خروج از دبیرخانه واقع در طبقه همکف به سمت راه پلههای منتهی به پارکینگ جمعیت هلال احمر رفته و بیمحابا خود را از طبقه همکف به پارکینگ چهارم رها میکند. نیروهای حراست جمعیت بلافاصله مراتب را به اورژانس تهران اطلاع داده و عوامل اورژانس پس از حضور در صحنه اعلام کردند که وی فوت کرده است. لازم به توضیح است که بر اساس مقررات، دریافت هرگونه کمک مالی یا دارویی از جمعیت هلال احمر از طریق سازمان داوطلبان این جمعیت و توسط واحد مددکاری مستقر در سازمان مذکور انجام میشود.