Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

تصویر ترافیک تهران در مناظره اقتصادی  نامزدهای ریاست جمهوری : راه حلی ارائه نشد

جمعه شب در بخش دوم مناظره اقتصادی نامزدهای ریاست‌جمهوری که به صورت مستقیم از شبکه یک سیما پخش ‌شد، هر یک از هشت نامزد حاضر توضیحات خود را در‌باره هشت تصویر نمایش داده شده، ارایه کردند.
در صورتی که ترتیب تصاویر به نمایش در‌آمده را بتوان نشان‌دهنده تقدم و تاخر اهمیت موضوعات قلمداد کرد، پس از نمایش تصویری از دو موضوع کشاورزی و مسکن، تصویری از ترافیک پایتخت نمایش داده شد و نامزدهای ریاست جمهوری در مورد این تصویر نظر دادند.
علی‌اکبر ولایتی‌ اولین نامزدی بود که در خصوص این تصویر گفت: «تراکم ترافیک معابر، بلای جان شهرهای بزرگ ماست و راه علاج آن « افزایش وسایل حمل‌و‌نقل عمومی به خصوص مترو» است.
‌سعید جلیلی‌ دومین نامزدی بود که تصویر ترافیک پایتخت را تصویری از «الگویی از توسعه غیر متوازن» دانست.
غلامعلی حداد عادل‌ سومین نامزدی بود که در مورد این تصویر چنین نظر داد: «تا وقتی تولید خودرو به شیوه فعلی ادامه داشته باشد، رفت و آمد در خیابان‌ها اصلاح نخواهد شد.»
محمدرضا عارف‌ چهارمین نامزدی بود که در تشریح تصویر به نمایش در‌آمده، آن را «مشکل ترافیک تهران و آلودگی هوا» دانست و افزود: «دستگاه‌های ذی‌ربط با هم پاسکاری می‌کنند و این مشکل را به گردن هم می‌اندازند.»
این اظهار‌نظر، واکنش محمد‌باقر قالیباف‌ شهردار تهران به عنوان یکی از حاضران در این مناظره را به دنبال داشت که از عدم تعیین متولی این موضوع در دولت اصلاحات و دولت فعلی انتقاد و بر تعیین تکلیف این مهم تاکید کرد.
محسن رضایی‌ پنجمین نامزدی بود که در خصوص این تصویر گفت: «محیط‌زیست ایران در آستانه تخریب است و یکی از عوامل آن ترافیک و آلودگی هواست.» وی با اشاره به اینکه «در حال حاضر در 11 استان جنوبی کشور مشکل گرد و غبار داریم» و اعلام این نکته که «ایران فقط تهران نیست»‌ تاکید کرد: «باید فکر جدی برای محیط‌زیست کشور بکنیم.»
‌حسن روحانی‌ ششمین نامزدی بود که در توضیح تصویر ترافیک پایتخت‌ از سه عبارت «اتلاف وقت، اتلاف انرژی و آلودگی محیط‌زیست» نام برد و راه‌حل آن را «توسعه امکانات حمل‌و‌نقل عمومی» دانست.
محمد غرضی‌ هفتمین نامزدی بود که در مورد این تصویر چنین نظر داد: «شهر غیر قابل سکونت، گرفتاری و از بین رفتن پول بنزین و وقت مردم» و با عبارت «خدا به ما رحم کند» به توضیح خود خاتمه داد.
در نهایت محمد باقر قالیباف‌ به عنوان هشتمین و آخرین نامزد در تشریح این عکس به اجمال دو عبارت «آلودگی هوا» و «آلودگی صوتی» نام برد و به « هدر دادن جان و مال و روان مردم» اشاره کرد.وی با طرح این پرسش که « صاحب آلودگی هوا چه کسی است؟» پاسخ داد: «این موضوع بی‌صاحب یا دارای چند صاحب است و مسوولی برای آن وجود ندارد.»

 

درخواست وزارت بهداشت از مجلس برای برخورد با پزشکان متخلف‌
وزیر بهداشت از آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده در تهران تا آخر تیر خبر داد و گفت: در مورد برخورد با پزشکان متخلف قانون اجازه برخورد جدی به وزارت بهداشت نداده‌ به همین علت پیشنهاد اصلاح قانون را به نمایندگان مجلس ارایه کردیم.
حسن طریقت‌منفرد در گفت‌و‌گو با فارس‌ درباره برنامه وزارت بهداشت برای برخورد با پدیده زیرمیزی توضیح داد: برای برخورد با این پدیده اقدامات سنگین، چشمگیر و امیدوار‌کننده‌ای در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی شروع شده است که بهتر است جزییات آن را از مسوولان مربوطه بپرسید.
وی گفت: همکاران پزشک متخلف که به حقوق خود قانع نیستند و به قوانین بی‌توجهی می‌کنند، یکی‌یکی فراخوانده می‌شوند و ضمن اینکه پول اضافه از آنها پس گرفته می‌شود، با راهنمایی توجیه می‌شوند که مسیر قانونی را طی کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا با پزشکان متخلف برخورد قانونی جدی نمی‌شود، توضیح داد: آن جور برخوردهای قهری، مسیر قانونی می‌خواهد و در زمان حاضر قانون چنین اجازه‌ای به وزارت بهداشت نداده است و ما فقط از طریق دادگاه می‌توانیم این مسیر را طی کنیم البته پیش‌نویس اصلاح قانون را به نمایندگان مجلس داده‌ایم تا با اصلاح قانون و افزایش اختیارات وزارت بهداشت بتوانیم بهتر منافع مردم را تامین کنیم.
وزیر بهداشت در مورد بخشنامه اخیر ممنوعیت فعالیت پزشکان در بیش از دو موسسه پزشکی نیز گفت: بالاخره اگر می‌خواهیم یک مقدار از تخلفات را کم کنیم باید این مسیر را طی کنیم‌ چون برخی پزشکان هستند که در بیمارستان‌ها، شهرستان‌ها و مراکز درمانی ارگان‌های مختلف کار می‌کنند که بر اساس قانون باید ساماندهی شود.
طریقت منفرد ادامه داد:‌ یارانه 2200 میلیارد تومانی تصویب شده و منتظر تخصیص آن به وزارت بهداشت هستیم اما هنوز این بودجه را دریافت نکرده‌ایم.

 

آغاز ثبت‌نام و شماره‌گذاری خودروهای تاریخی
علیرضا محمدزاده- ثبت‌نام و شماره‌گذاری خودروهای تاریخی به منظور شناسایی و تفکیک خودروهای ارزشمند از اتومبیل‌های فرسوده و حفظ این بخش از آثار فرهنگی کشورمان‌ آغاز شد.
شهاب مالمیر، مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران با اعلام این خبر به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: دبیرخانه شناسایی و صیانت از خودروهای تاریخی مستقر در کانون جهانگردی و اتومبیلرانی‌ از تمامی دارندگان خودروهای کلاسیک سواری و وانت، اعم از پلاک قدیمی‌، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، موسسات، شهرداری‌ها و تمامی نهادها که سال ساخت آنها به 1988 و قبل از آن باز می‌گردد، دعوت می‌کند تا با مراجعه به وب‌سایت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به نشانیTAC.ORG.IR  و تکمیل فرم‌های ثبت‌نام‌ درخواست خود را برای دریافت پلاک تاریخی ارایه کنند.
وی افزود: با اتمام ثبت‌نام‌ دارندگان و مالکان خودروها رسید و کد رهگیری دریافت خواهند کرد و پس از بررسی‌های اولیه از جانب اعضای کارگروه متشکل از نمایندگان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، سازمان میراث فرهنگی، راهنمایی رانندگی نیروی انتظامی، فدارسیون موتور سواری و اتومبیلرانی وزارت ورزش و جوانان، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط‌زیست زمان کارشناسی نهایی به مالک یا دارنده خودرو اطلاع داده می‌شود‌ سپس خودرو به مکان دبیرخانه منتقل و در صورت دریافت نظریه مثبت کارشناسی، برای نصب پلاک به راهور و به منظور دریافت شناسنامه تاریخی به سازمان میراث فرهنگی معرفی خواهد شد.
مالمیر در تعریف خودروهای تاریخی گفت: در آیین‌نامه مصوب دولت، خودروهای تاریخی به خودروهایی اطلاق می‌شود که ضمن حفظ اصالت (کالبدی) از سلامت فنی کامل برخوردار باشند.
وی افزود: همچنین انواع خودروهای تاریخی نیز به این شرح تعریف شده‌اند؛ الف- خودروهای نفیس: خودروهایی که بیش از50 سال از عمر آنها گذشته باشد، ب- خودروهای قدیمی: خودروهایی که بیش از 25 سال از تولید آنها گذشته باشد و از لحاظ طراحی و مهندسی ساخت یا کاربردی بی‌نظیر باشند، ج- خودروهای ویژه: خودروهایی که دارای بعد فرهنگی باشند.

 

 

روژان باتری کنترل را بلعید  : جبران سهل‌انگاری مادر 18 سال زمان می‌برد‌‌
روژان به دور از چشم پدر و مادرش‌ باتری کنترل ضبط ماشین را بلعید و به دلیل سهل‌انگاری تیم پزشکی هشت مرتبه زیر تیغ جراحان رفت. پس از جراحی‌هایش به دلیل سوراخ‌شدن مری با اسید باتری، تنها یک سانتیمتر از مری او باقی ماند. پزشکان برای زنده‌ماندن این دختر مجبور شدند که معده او را در ناحیه گلو قرار دهند‌ تا بتواند حداقل‌ مایعات را مصرف کند‌ اما او حتی از خوردن غذا ترس داشت و مادرش با سرنگ پنج میلیمتری مایعات به گلوی او می‌ریخت‌ تا اینکه با کمک ایرانیان نوع‌دوست در سراسر جهان هزینه‌های درمان این دختر تامین شد و روژان با خانواده‌اش در ششم مرداد‌ماه سال 91 برای اخذ ویزای انگلیس به ترکیه سفر کرد و پس از آن یکشنبه 26 شهریورماه همان ‌سال برای انجام عمل جراحی و درمان راهی لندن شد تا خود را به تیغ جراحان خارجی بسپارد‌.
مژگان علمی‌پور مادر روژان در گفت‌وگو با ‌ایسنا‌ گفت: درباره وضعیت درمانی کودکش با بیان اینکه روژان تاکنون در انگلیس هشت بار عمل شده است، گفت: دکتر کیلی، پزشک معالج روژان در آخرین معاینه از انجام یک عمل برای بالن‌گذاری در مری در ماه اخیر خبر داد و گفت: بعد از این عمل با دوربین و بالن وضعیت روژان را بررسی می‌کنیم و بعد از 9 ماه اگر جواب مناسب نگیریم، مجبوریم عمل اصلی که به علت تورم شدید ماهیچه‌ها بسیار خطرناک است و کمترین ریسک آن لال‌شدن روژان برای همیشه است، انجام دهیم.
علمی‌پور با بیان اینکه قطر مری کودکش به 18 سانتیمتر رسیده است، افزود: طبق گواهی که بیمارستان به وزارت بهداشت و درمان برای آزادشدن وثیقه داده، طول درمان روژان را سال‌ها تعیین کرده که از 81 هزار پوند کمک‌های مردمی که به حساب بیمارستان واریز شده مبلغ 69/49047 هزار پوند تا به حال صرف این هشت بار عمل شده که مابقی هنوز در حساب بیمارستان است تا صرف عمل‌های بعدی روژان شود و امیدوارم با مشکلی مالی در آینده رو‌به‌رو نشویم.
مادر روژان با بیان اینکه پزشک روژان بعد از مداوای اصلی طول درمان را تا 18 سالگی که پایان رشد جسمی روژان است عنوان کرد، گفت: به دلیل رشد قدی وی، معده‌اش که در حال حاضر در نزدیکی گردن قرار دارد، پایین‌تر آمده و با کشیده‌شدن معده به سمت پایین، آن قسمت بالای معده که به شکل مری در‌آمده احتمالا مجدد تنگ‌ می‌شود. بعد از طول درمان اصلی و بازگشت به ایران، روژان شش ماه یک دفعه باید برای بررسی از ایران به انگلیس باز گردد.
علمی‌پور با بیان اینکه روژان مثل بچه‌های دیگر غذا می‌خورد، گفت: روژان هنوز با سختی غذا می‌خورد چون اندازه‌ گشادی مری به حد نرمال نرسیده، اما دیگر محدود به غذای مخلوط‌کن و مایع نیست.
وی با بیان اینکه وزن روژان از 11 کیلوگرم به 14 کیلو و 500 گرم افزایش یافته و از لحاظ جسمی قوی‌تر و از لحاظ روحی با صلاحدید دکتر به مدرسه می‌رود، گفت: روژان به خاطر رویاروی با بچه‌های همسن و سال و رفتن به مدرسه نسبت به سابق بسیار شاد و با روحیه‌ شده است. اما دندان‌های او به علت خوردن مایعات، ویتامین‌ها و بیهوشی‌های بالا دارای خرابی و عفونت است که با هماهنگی بیمارستان
UNIVERSIY LONDOIN HOSPITAL با بیمارستانGREAT ORMOND به زودی 19 دندان روژان در زیر بیهوشی کشیده می‌شود.
مادر روژان از تمامی ایرانیان نوع‌دوست که به روش‌های مختلف در اعزام روژان به انگلیس برای درمان به او کمک کرده‌اند، تشکر کرد.

 

وضعیت سفید در رفسنجان؛ آخرین آمار مسموم‌شدگان با الکل در رفسنجان
دو روز پیش اعلام شد که تعداد بسیاری از هموطنان ما در رفسنجان به طرز مشکوکی با خوردن یک آشامیدنی مسموم شده‌اند و این مسمومیت در سطح گسترده‌ای رو به افزایش است. روز گذشته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان از افزایش شمار مسموم‌شدگان به 348 نفر خبر داد و مایع مشکوک را متانول اعلام کرد.
دکتر حمید نجم‌الدین در تشریح جزییات این خبر گفت: برابر آخرین آمار واصله آمار مسموم‌شدگان ناشی از مصرف الکل متانول در سطح شهر رفسنجان به 348 نفر رسیده که از این میان 67 نفر در بیمارستان علی‌ابن ابیطالب (ع) رفسنجان بستری هستند.وی با بیان اینکه 75 نفر از مسموم‌شدگان در بیمارستان رفسنجان و 109 نفر دیگر در شهرهای دیگر دیالیز شده‌اند، گفت: این افراد پس از دیالیز و خروج سم از بدنشان از بیمارستان ترخیص شدند.
به گزارش ایسنا، گفتنی است عصر روز گذشته وضعیت در اورژانس رفسنجان سفید و عادی شده و مشکل خاصی گزارش نشده است.آمار مرگ مادران باردار در کشور
رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، آخرین آمار مربوط به مرگ و میر مادران باردار در کشور را 3/20 مرگ در هر 100 هزار تولد زنده اعلام کرد. فرحناز ترکستانی گفت: طبق قانون برنامه پنجم توسعه کشور این رقم باید به 15 برسد.

صدور کارت‌های ویژه معلولیت‌
رییس سازمان بهزیستی از آغاز صدور کارت‌های جدید ویژه معلولان خبر داد و گفت که نخستین مرکز فوق تخصصی توانبخشی به زودی افتتاح می‌شود.
همایون‌هاشمی در سی‌و‌چهارمین همایش معاونین توانبخشی سراسر کشور با بیان اینکه صدور کارت‌های جدید معلولیت باید انجام شود، گفت: صدور کارت‌های جدید معلولیت و طبقه‌بندی ICF از دیگر برنامه‌های این سازمان است.
وی ادامه داد: نگهداری معلولان در مراکز نگهداری در شرایطی که می‌توانیم آنها را در کنار خانواده‌هایشان قرار دهیم رویکرد غلطی است که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و تغییر یابد.

تصویب 4700 میلیارد تومان برای بخش سلامت و پزشک خانواده
معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری از تصویب چهار هزار و 700 میلیارد تومان برای بخش سلامت و برنامه پزشک خانواده در بودجه 92 خبر داد.
رحیم ممبینی گفت: با پیشنهاد دولت و خارج از هدفمندی یارانه‌ها دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای اجرای کاهش سهم مردم از هزینه‌های سلامت و دو هزار میلیارد تومان برای اجرای پزشک خانواده در سال‌جاری در مجلس تصویب شد.

به‌ازای هر صندلی شورای شهر  ۵۳ نفر نامزد شدند‌
رییس هیات نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا استان تهران گفت که تاکنون هزار و ۶۷۲ نفر تایید صلاحیت شده‌اند و به این ترتیب به ازای هر صندلی شورای شهر تهران ۵۳ نفر نامزد وجود دارد.
حسین طلا در گفت‌وگو با فارس‌ درباره نتیجه بررسی تایید صلاحیت‌های چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: نتیجه نهایی تایید صلاحیت‌ها امروز 12 خرداد به اتمام می‌رسد و تا فردا 13 خرداد جمع‌بندی‌های نهایی از طریق فرمانداری‌ها اعلام خواهد شد.

فهرست 31 نفره جبهه پیروان نهایی شد
فهرست 31 نفره جبهه پیروان برای حضور در چهارمین انتخابات شورای شهر تهران نهایی شد.
مذاکرات جبهه پیروان با چمران، رییس شورای شهر تهران  و جبهه پایداری و جبهه ایستادگی ادامه دارد و ممکن است در لیست نهایی جبهه پیروان تغییراتی ایجاد شود.
به گزارش مهر، اسامی کامل نامزدهای ثبت‌نام شده جبهه پیروان در انتخابات شوراها به شرح زیر است.
1- حسن غفوری‌فرد2- سیدمهدی جولایی3- محمد شاهنگیان4- امیرعباس فارسی‌نژاد‌ 5- حسن لاسجردی‌ 6- شعبانعلی بیدکی7- جواد میرقوامی 8- اسدالله عسگراولادی 9- عباس شیبانی 10- ابراهیم انصاریان‌ 11- رضا برنگی 12- ولی‌الله صالحی 13- احمد زمانی 14- سید‌کمال سجادی 15- رحیم علیزاده 16-‌محمد‌علی غفاری 17- محمد‌مهدی مفتح 18- مسلم میرزا‌پور19- احمد نیکفر20- حسن اعتماد‌زاده 21- ابوالفضل حسن‌بیگی22- داو‌د جعفری23- حسن کاظم‌پور 24- هاشم شکروی 25- حسین عامریان 26- طاهره رحیمی 27- فهیمه محمد‌زاده 28- فاطمه احمدی29- فرحزاد قند‌فروش30- مریم‌سادات شریف31- لیلا خدامرادی.

میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید‌
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت گفت: فیبر موجود در میوه و سبزی‌ها علی‌رغم خواص غذایی بسیار، نباید در کنار مواد حاوی آهن، ‌روی و کلسیم خورده شود چون تا حدی جلوی جذب آن را می‌گیرد.
تیرنگ نیستانی در مورد تاثیر مواد غذایی در جذب و دفع یکدیگر، اظهار داشت: مواد غذایی که مصرف می‌کنیم ممکن است در خارج محیط بدن یا در داخل دستگاه گوارش سبب تسهیل در جذب یک ماده مغذی یا مهار معده برای مهار مواد مغذی دیگر باشد.
وی گفت: یکی از معروفترین توصیه‌ها مصرف غذاهای پرفیبر مانند انواع میوه و سبزی است چرا‌که ثابت شده مصرف این گونه مواد غذایی در دراز مدت ارتباط مستقیمی با سلامت انسان دارد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: فیبرها در عین‌حال با بسیاری از مواد غذایی مانند املاح و فلزات دو ظرفیتی ایجاد یک کمپلکس می‌کند و ممکن است جلوی جذب کلسیم، روی و آهن را بگیرد و باید در مصرف این گونه مواد غذایی فاصله انداخت.
وی گفت: می‌توان مواد حاوی کلسیم مانند شیر و ماست کم‌چرب را در وعده صبحانه و شام و مصرف میوه و سبزی را در میان وعده و ناهار قرار دارد.
تنظیم قند خون، ایجاد حس سیری، کنترل وزن، پیشگیری از یبوست، هموروئید، شقاق و بواسیر یکی از مزایای اصلی مواد غذایی پر‌فیبر است.
این متخصص تغذیه فیبرها را نوعی از واحدهای قندی و کربوهیدرات‌های ساده برشمرد و افزود: آنزیم‌های لازم برای هضم و جذب فیبر در روده باریک وجود ندارد و فیبرهای محلول وقتی وارد روده بزرگ می‌شوند تحت مکانیسمی توسط باکتری‌های روده جذب شده و بخشی از کالری‌ آنها مورد استفاده بدن قرار می‌گیرد و می‌توان گفت فیبرها برای روده بزرگ تاثیرات مثبتی دارند و خواص ضد سرطانی دارند.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles