پاسکاری متولیان سلامت ادامه دارد: مصرف فزاینده برنجهای وارداتی آلوده
وزیر بهداشت گفت که هنوز هیچ نمونهای از برنجهای وارداتی یا حتی گندمهای وارداتی برای بررسی به سازمان غذا و دارو ارسال نشده است بنابراین فعلا نمیتوانیم شایعه آلودگی برخی برنجهای وارداتی را تایید یا تکذیب کنیم.
حسن طریقتمنفرد در گفتوگو با فارس در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره شایعه آلودگی برخی برنجهای وارداتی چیست و چقدر صحت دارد، توضیح داد: این جوری که سازمان غذا و دارو نظر داده است به طور قطعی، رسمی و عملی چیزی به دستشان نرسیده که بررسی کنند بنابراین این سازمان نمیتواند این اطلاعات و شایعات را تایید یا تکذیب کند یا در مورد آن توضیح بدهد.
وی گفت: دوستان ما در سازمانهای مربوطه یعنی سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد منتظرند تا نمونههای لازم که درباره آنها صبحت میشود به دستشان برسد تا آنها را آزمایش کنند و بعد بتوانند اظهار نظر کنند البته چندین سازمان در این زمینه مسوولیت دارند و درگیر هستند اما مهمترین آنها این دو سازمان است.
وزیر بهداشت ادامه داد: به هر حال بر اساس آخرین اطلاعات بنده تا چند روز گذشته چیزی به دست این سازمانها نرسیده و نمونهای ندارند که بررسی کنند. البته این صحبتهایی که گفته میشود، جدید نیست.طریقت منفرد در پاسخ به این پرسش که این شایعات در مورد برخی گندمهای وارداتی هم هست در مورد آلودگی گندم نظرتان چیست، توضیح داد: در مورد گندم هم مثل برنج نمونهای به سازمان غذا و دارو ارایه نشده یا حداقل آدرس آن را ندادهاند که بتوانند پیگیری کنند و اگر طی چند روز گذشته نمونهای داشته باشند، بنده اطلاعی ندارم.
وی اضافه کرد: آنچه را سازمان غذا و دارو و سازمانهای مسوول میتوانند پیگیری کنند، مواردی است که از مبادی رسمی وارد کشور میشود و اجناس قاچاق که مبادی آن مشخص نیست، تعیین تکلیف آنها مشکل است.
وی در پاسخ به این پرسش فارس که آیا در این مورد هشدار یا توصیهای برای مردم دارید، گفت: اول باید مشخص شود که چنین چیزی وجود دارد یا نه تا بعد بتوان هشداری داد و مراقبت کرد. در این صورت ضرورت دارد که اطلاعات لازم به مردم داده شود اما به شرطی که نمونههای موارد آلوده را داشته باشیم.وزیر بهداشت تاکید کرد: موقعی که نمونهها پیدا شد و ما آزمایش کردیم آن وقت میتوانیم سالم بودن یا نبودن آنها را اعلام کنیم ولی هنوز نمونهای به ما ارایه نشده است.موضوع آلودگی برنجهای وارداتی شاید اولین بار در شهریورماه سال 1388 زمانی که مرضیه وحید دستجردی تازه مسوولیت وزارت بهداشت را مطرح کرده بود از سوی یکی از مسوولان موسسه استاندارد اعلام شد و در آن احتمال آلودگی این برنجها به فلزات سنگین و آرسنیک مطرح شده بود؛ موضوعی که خیلی زود از سوی وزیر بهداشت وقت و رییس وقت موسسه استاندارد کشور تکذیب شد.
اواخر شهریورماه 88 بود که مهدی پورهاشم، مدیرکل استاندارد استان تهران مصرف 13 نوع برنج خارجی وارداتی غیراستاندارد و غیرقابل مصرف را اعلام کرد.وی گفت: کارشناسان این اداره با جمعآوری نمونههایی از چند نوع برنج خارجی وارداتی به آزمایش آنها از نظر میزان سم مایکوتوکسین، سرب، آرسنیک و کادمیوم کردند. پس از این آزمایشها مشخص شد، 13 نوع از برنجهای خارجی وارداتی مشکل دارند و مصرف آنها برای مردم زیانآور است.
به گفته پورهاشم، بر اساس استانداردهای بینالمللی (کدکس) و استانداردهای داخلی باید میزان این سموم به علت آنکه به ویژه سرب، آرسنیک و کادمیوم از فلزات سنگین هستند، صفر باشد.وی افزود: آزمایش کارشناسان نشان داد، میزان سم مایکوتوکسین در حد صفر است و مشکل خاصی ندارند ولی سرب در همه برنجها موجود است و در برخی انواع آن این میزان بسیار بالاست.مدیرکل وقت استاندارد استان تهران گفت: آرسنیک موجود در این برنجها از حد مجاز استاندارد نیز بالاست و خطرناک است. همچنین از نظر وجود کادمیوم در حد استاندارد هستند.
البته وی نام 13 نوع برنج وارداتی را هم اعلام کرد که در رسانهها نیز منتشر شد.
اما درست چند روز بعد، مرضیه وحید دستجردی شاید در اولین جمع خبرنگاران بعد از تصدی پست وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش خبرنگار بهداشت و درمان گفت: تمام برنجهای مارکدار خارجی که در بازار موجود است در وزارت بهداشت آزمایش شدهاند و از نظر وزارت بهداشت تمام آنها سالم هستند و مصرف آنها هیچ منعی ندارد و در هیچیک از این برنجها آلودگی به فلزات سنگین، آرسنیک و... دیده نشده است.
این اظهارات زمانی اعلام شد که چند روز بعد، رییس مرکز تحقیقات کشاورزی پنجاب هند در واکنش به محدودیت واردات برنج ایران به دلیل آلودگی آن به سم آرسنیک اذعان کرد، مناطق زیادی از پنجاب مرکز اصلی آرسنیک، کادمیوم و سایر فلزات است و اگر در این مناطق کشت و زرع صورت گیرد، بیشک محصولات تولیدی شامل این ترکیبات سمی خواهد بود.
حسین علی شهریاری، نایب رییس وقت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز همان زمان به فارس گفت: وزارت بهداشت به وظیفه خود در نظارت بر سلامت و ایمنی برنجهای خارجی عمل نکرده است، در حالی که این مواد سلامت مردم را به خطر انداختهاند.
وی گفت: سوال این است که چرا وزارت بهداشت در این زمینه سکوت اختیار کرده است و در مورد مواد غذایی پرمصرفی که سلامت مردم را به خطر انداخته است هیچ نظارتی ندارد و اقدامی نمیکند.شهریاری افزود: گزارشهای موسسه استاندارد حتما پایههای مهم کارشناسی دارد و نمیتوان به آن شک کرد و حتما مشکلی بوده که چنین گزارشی ارایه شده است اما بسیاری از این مواد غذایی مهر استاندارد را هم دارند و سوال اینجاست که چرا کاری میکنند که مردم اعتمادشان را به مهر استاندارد از دست بدهند.
نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده اطلاع دارم که در برخی استانهای مرزی از جمله سیستانوبلوچستان در مورد واردات مواد غذایی از مرز ماموران نظارتی وزارت بهداشت در برخی مواد اغماض میکنند و فعل و انفعالاتی صورت میگیرد که قطعا به سلامت مردم لطمه میزند.
تخلفات فروشگاه شهروند در نرخگذاریها
معاون برنامهریزی استاندار تهران گفت که فروش مرغ گرم با قیمتی بیشتر از هر کیلوگرم 5600 و گوشت قرمز نیز با 27 هزار تومان گرانفروشی محسوب میشود.
نعمتالله ترکی در گفتوگو با ایسنا، درباره برخی گرانیهای اخیر از جمله افزایش قیمت مرغ و گوشت قرمز، افزود: هیچ نوع افزایش قیمتی در فروش گوشت قرمز و مرغ نداشتیم و طبق قیمت مصوب قبلی، هر کیلوگرم مرغ بین 5500 تا 5600 تومان نرخگذاری شده و هر مرکزی با قیمت بالاتر از این نرخ بفروشد، گرانفروشی کرده است.وی افزود: همچنین قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله 25 هزار تومان و لاشه گوشت گوسفند نیز 27 هزار تومان تعیین شده است و قیمتهای بالاتر از این نیز گرانفروشی محسوب میشود و با متخلفان برخورد میکنیم.
معاون برنامهریزی استاندار تهران در خصوص اجرای طرح ضیافت در ماه رمضان نیز گفت: در حال حاضر 15 هزار تن مرغ و 4000 تن گوشت قرمز نیز ذخیره شده و در ایام ماه مبارک هیچ گونه مشکلی از لحاظ تامین گوشت مورد نیاز شهروندان نخواهیم داشت.وی در پاسخ به اینکه قیمت درجشده گوشت قرمز در فروشگاه زنجیرهای شهروند بسیار متفاوت از قیمت اعلامشده توسط ستاد تنظیم بازار است به طوریکه هر کیلو گوشت گوسفند با قیمت 34 هزار تومان به فروش میرسد، گفت: فروشگاه شهروند تخلفاتی را در نرخگذاریها انجام میدهد که به زودی بازرسی ویژه از این فروشگاه آغاز میشود.ترکی با بیان اینکه برخی اقلام پرمصرف ماه رمضان از جمله برنج، روغن، شکر و حبوبات نیز به میزان لازم ذخیرهسازی شده، گفت: 10 روز قبل از آغاز ماه مبارک رمضان، شش نمایشگاه در تهران و 25 نمایشگاه در سطح استان افتتاح خواهد شد. همچنین 180 مرکز میادین میوه و ترهبار نیز اقلام پرمصرف را به شهروندان ارایه خواهند کرد.وی گفت: از لحاظ ذخیره حبوبات و سایر اقلام مورد نیاز ماه رمضان هیچ گونه مشکلی در استان تهران وجود ندارد و با آمادگی کامل از لحاظ تامین مایحتاج شهروندان به استقبال ماه رمضان خواهیم رفت.
معاون برنامهریزی استاندار تهران تصریح کرد: نظارت بر عملکرد نانواییها نیز در ماه رمضان تشدید میشود و با گرانفروشان و کمفروشان این صنف نیز برابر قانون برخورد خواهیم کرد.به گفته ترکی، در یک ماه اخیر 10 نانوایی به علت تخلفات کمفروشی و گرانفروشی پلمب شده و پرونده آنها به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
سیاوش شهریور، نامزد چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران: شورا جایی برای رقابت سلیقهای نیست
کمتر از 48 ساعت تا پایان انتخابات شوراهای شهر باقی مانده در این برهه از زمان هرکدام از کاندیداها از احزاب و گروهای سیاسی مختلف برای کسب آرای مردم به منظور تحقق آرمانهای خود برنامههایی را تهیه کرده و پا به عرصه انتخابات شوراها گذاشتهاند.
بنابراین برنامههای کاندیداها شورای شهر دور چهارم باید در چهار چوب قانون و در راستای حل مشکلات و خدمت به مردم باشد. البته هر کاندیدا برای کسب آرای و رسیدن به اهداف خود با ورود به لیستهای مختلف سعی برآن دارد هویت و خط و نشان فکری خود را در آن لیست نشان دهد. درحقیقت شوراهای اسلامی جایی برای منافع شخصی و رقابتهای سلیقهای به نفع گروه یا اشخاص خاص نیست اما میتواند بستری مناسب برای نظارت و حل مشکلات مردم باشد.
متن مصاحبه با سیاوش شهریور، کاندیدای دوره چهارم شورای شهر استان تهران را در ذیل میخوانید.
لطفا بفرمایید شما چه فعالیت اجرایی و مدیریتی را در کارنامه خود دارید؟
بنده نیز مسوولیتهای فراوانی در حوزههای مختلف مدیریتی داشتهام و تا توانستهام سعی بر آن داشته خدمتگزار مردم شوم، به هرحال بنده بیش از دو دهه عمر خود را صرف خدمت به مردم کرده و در پستهای مختلف چون رییس اداره سیاسی و فرمانداری شمیرانات، معاون سیاسی فرمانداری شمیرانات و بخشدار چندین شهرستان انجام وظیفه کردهام.
به نظر شما برای رفع معضلات اجتماعی اکنون تهران چه باید کرد؟
متاسفانه هموطنان ما در اثر فقر، بیکاری و نبود فضاهای تحصیلی و فرهنگی ناچار به مهاجرت و سکونت در حاشیههای استان شدهاند و بعضی از آنها ناخواسته برای اینکه به حداقل احتیاجات خود دست پیدا نکردند وارد باند مافیای مواد مخدر، زورگیری، دزدی و... شدهاند با این وجود نمیتوان در کوتاهمدت از این معضل جلوگیری کرد بلکه باید با برنامههای درست و حساب شده و حمایت و سازماندهی کردن این افراد با وجود منابع عظیم اقتصادی و ایجاد سرمایهگذاری در شهرستانها و مناطق محروم فکری شود تا باعث کاهش مهاجرت به کلانشهر تهران شویم.
به نظر شما فرد اصلح برای انتخاب در شورای شهر باید دارای چه ویژگیهایی باشد تا بتواند با مدیریت درست و کارآمد مطالبات مردم را پاسخگو شود؟
در حقیقت کسانی که پا به عرصه شوراهای شهر میگذارند باید دارای تجربه و تحصیلات عالی در زمینه اجرایی و مدیریتی باشند و به شایستهسالاری فکر کنند و این حوزه را به دست افراد کارآمد و لایق بسپارند و به جوانهای باانگیزه و باتجربه بها دهند و نگذارند عرصه شوراها امپراتوری سالمندان شود. کسی که در زندگی شخصی خود آدم بیاخلاقی است در حوزه سیاست نیز همین گونه است و بیاخلاقی را دلیل بر بیریشگی دانسته و امیدوار است این منش کمرنگتر شود و سیاستمداران ما به این نتیجه برسند که رضایت خداوند در رفتار خوب و شایسته با بندگان اوست.
وجود هزاران متر مربع بافت فرسوده در تهران عمده مشکلی است که در صورت بروز حوادث غیرمترقبه عواقب بسیار سختی را به دنبال دارد به نظر شما برای حل این معضل چه باید کرد؟
بافتهای فرسوده یکی از اولویتهای شوراها و دولت است که باید به آن توجه ویژه شود چراکه تهران به موجب قرار گرفتن روی گسل زلزله هر آن ممکن است برای شهروندان تهرانی مشکلآفرین شود بنابراین مرمت و احیای این بافتها ضرورت اجتنابناپذیر است علاوه بر این باید برای عمران و آبادانی تهران در زمینههای مختلف چون حملونقل عمومی، مبلمان زیبای شهر، عریض کردن پیادهروها، نمای ساختمانها و معماری فرهمند باید از نیروهای باتجربه استفاده کرد و از پروژهها و ایدههای مناسب حمایت و بر اجرای آنها نظارت کرد و برای ترمیم و بازسازی بافتهای تهران بودجه لازم را به آنها اختصاص دهیم و همچنین به شهروندان در این بافتها برای استحکام بخشیدن به خانهها و اصول مهندسیساز ساختمانها وامهایی با درصد پایین باید پرداخت شود.
موضوع تکدیگری در پایتخت، چهره شهر را نامناسب و روحیه شهروندان را آزار میدهد برای جمعآوری متکدیان چه باید کرد؟
ما باید دست نخبگان فرهنگی و اجتماعی را در فرهنگسراها باز کنیم و در حوزههای متفاوت آموزشی رفتارهای درست اجتماعی و اخلاقی را آموزش دهیم و دگرگونی عجیب در حوزه اخلاقی و اجتماعی ایجاد کنیم و برای بهسازی پدیده نابهنجار تکدیگری باید با بهبود اوضاع داخلی و جذب توریست و ایجاد سرمایهگذاری توسط آنان ثروت ملی را افرایش دهیم و با توسعه و مدرنیزهکردن موسسات و نهادهای شهری و با سیاستهای کلان اجتماعی به امید خدا دیگر شاهد چنین صحنههای ناراحتکنندهای نباشیم.
شعار انتخاباتی شما در دور چهارم شورای شهر چیست؟
شعار انتخاباتی من (تهران شهری برای زندگی بهتر، شهری زیبا، شهری شکوفا، شهری شاد و شهروندی آگاه و با فضیلت برای این شهر) است که امیدوارم اهداف منظوره محقق شود.
یک حقوقدان با انتقاد از برخوردهای سلیقهای مطرح کرد: بدون حمایت شورایاریها نمیتوان کرج را مدیریت کرد
یک حقوقدان اعلام کرد سالهای گذشته حمایت از شکلگیری شورایاریها در محلات کرج مغفول مانده و همین موضوع باعث شده تا مدیریت شهری در کرج با ضعفهای بسیاری همراه باشد.
عبدالله مسیبزاده کرمی، کاندیدای انتخابات شورای اسلامی شهر کرج با بیان این مطلب افزود: شهر کرج به تعبیر مقام معظم رهبری «ایران کوچک» است و نمیتوان نقش اقوام و گروهها را در مدیریت صحیح شهری نادیده گرفت و از این رو با توسعه متوازن شهری میتوان بسیاری از ظرفیتهای پنهان این کلانشهر را شکوفا کرد.
وی با بیان اینکه کرج همواره به عنوان خوابگاه سرریز جمعیت شهر تهران مطرح بوده است، افزود: برای تغییر این فضا و خروج از حاشیه باید در نخستین گام برنامه جامعی جهت استقرار امکانات رفاهی و شهری تدوین و مناطق 12گانه کرج به لحاظ برخورداری از این امکانات و خدمات به صورت متوازن توسعه پیدا کنند.
مسیبزاده گفت: بودجه هزار میلیارد تومانی شهرداری کرج یک فرصت بزرگ برای ارایه خدمات و به تمام گروههای مستقر در این شهر بوده و نباید در مدیریت شهری نگاه جزیرهای حاکم شود و به دنبال آن گروههای صاحب نفوذ منابع و امکانات را به سمت محلات خود هدایت کنند.
وی فقدان فرهنگسرا، کتابخانه، اماکن ورزشی، مراکز آموزشی درمانی، تفریحی و خدماتی را بزرگترین چالش شهروندان منطقه فردیس دانست و افزود: فعالیت شهرداری و شورای شهر نباید فقط معطوف به یک یا چند نقطه خاص شهر باشد بلکه این حق همه اقشار و گروههاست تا بتوانند از این امکانات و خدمات بهرهمند شوند.
این کاندیدای انتخابات شورای اسلامی شهر کرج با انتقاد از برخی کجسلیقگیها و منفعتطلبیها در مدیریت شهری کرج خاطرنشان کرد: کرج را دیگر نمیتوان به عنوان حاشیه شهر تهران تصور کرد بلکه به عنوان یک مرکز استان و با حضور قومیتها و تنوعهای گوناگون فرهنگی باید از تمام ظرفیتهای آنان در راستای شکلگیری یک کلانشهر مدرن بهره گرفت.
وی بهرهگیری از ظرفیتهای اصناف شهر کرج را یکی از مهمترین برنامههای خود ذکر کرد و افزود: در دورههای گذشته همواره توسعه مراکز تجاری و بهبود فضای کسب و کار پیشرفته در شهر کرج مغفول مانده و با توجه به اینکه اصناف همواره به عنوان چهرههای معتمد و مورد وثوق شهر قلمداد میشوند، میتوان با مشارکت دادن آنان در بسیاری از امور مانند شورایاریها زمینه را برای ایجاد یک شهر بانشاط و پیشرفته فراهم کرد.
این حقوقدان با بیان اینکه در گذشته همواره در حق اصناف جفا شده است، افزود: مهمترین برنامه من در این حوزه ساماندهی صنوف و مشاغل پراکنده شهر کرج خواهد بود و در این مسیر با تاسیس مراکز تجاری و ایجاد بازارهای ویژه با مشارکت بخش خصوصی و تشکلهای صنفی میتوان این هدف را محقق کرد.
مسیبزاده وجود تنوع فرهنگی، اقوام و مذاهب مختلف در شهر کرج را یک فرصت بزرگ برای ایجاد کلانشهری با اعتبار و وجهه جهانی قلمداد کرد و افزود: در حالی که حضور قومیتهای مختلف در شهر کرج یک مزیت بزرگ به شمار میرود اما در دورههای گذشته به دلیل خلاءهای فرهنگی نوعی رقابت ناسالم بین این گروههای ارزشمند اجتماعی شکل گرفته و رفتارهای سیاسی نادرست در بین آنها حاکم بوده است.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین وظیفه شورای شهر آینده این است که همه اقوام، گروهها و قومیتها به یک چشم دیده شوند و در عین حال با همگرایی و همافزایی فرهنگی یک فرصت بزرگ برای ایجاد وحدت فراهم و از ایجاد رقابت ناسالم در بین آنها جلوگیری کرد.
مسیبزاده خطاب به همه شهروندان کرج اعلام کرد: ما امروز فارغ از تمام فرهنگها و آداب و رسوم، یک نقطه اشتراک داریم و آن هم شهروندی و زندگی در این کلانشهر است و باید اعتراف کرد که در این ملغمه فرهنگی شهر کرج هیچکس جز خود ما نمیتواند بر مشکلات غلبه کند.
این حقوقدان در پایان خاطرنشان کرد: طبیعی است که در شرایط فعلی یک متخصص فیزیک هستهای یا یک متخصص جراحی قرنیه کارآمدی لازم برای حضور در مدیریت شهری را ندارد بلکه در دوران کنونی نیازمند حضور شهرسازان، نخبگان فرهنگی، مدیران ارشد مالی و حقوقدانان هستیم تا با شناخت دقیق از قوانین، مقررات و آییننامهها بتوانند مصوبات و قوانین کاربردی برای مدیریت کلانشهر کرج و توسعه ظرفیتها تدوین کنند.
حکم تخلیه ۵۰ مدرسه استیجاری تهران
مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران با بیان اینکه ۴۰۰ مدرسه شهر تهران استیجاری است، گفت: از این تعداد، حکم تخلیه ۵۰ مدرسه صادر شده است.
سیدعلی یزدیخواه، مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران در گفتوگو با توانا اظهار داشت: هر روز پرونده مدارس استیجاری دارای حکم اجرا، روی میز بنده است که این پروندهها مربوط به نهادها و صاحبان حقیقی است.
وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته مشکل تعداد قابل توجهی از پرونده مدارس استیجاری حل شد، گفت: در سال تحصیلی 92ـ91، هیچ مدرسه تخلیهشدهای برای اول مهر نداشتیم.
یزدیخواه با بیان اینکه 400 ملک در تهران داریم که استیجاری یا موقوفه بوده و متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی است، افزود: از این تعداد، حکم تخلیه 50 مدرسه صادر شده است و حدود 10 واحد آموزشی نیز وضعیت حاد دارند.
وی ادامه داد: تلاش میکنیم با صاحبان املاک به توافق برسیم و امیدواریم امسال هم در خصوص تخلیه مدارس بحرانی نداشته باشیم و آمادگی داریم از طریق املاک معوض با صاحبان مدارس استیجاری توافق کنیم.
استفاده از سلولهای بنیادی برای درمان عقبماندگی ذهنی
محققان ایرانی در تلاشند با بهرهگیری از سلولهای بنیادی مزانشیمی انقلاب بزرگی در درمان بیماریهای صعبالعلاج ایجاد کنند اما اغلب تحقیقات در فاز حیوانی است و تنها درمان عقبماندگی ذهنی وارد فاز آزمایش انسانی شده است.
محمد فرانوش، معاون فناوریهای نوین سازمان انتقال خون در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان گفت: سازمان انتقال خون در تلاش است با بهرهگیری از سلولهای بنیادی راهی در درمان بیماریهای صعبالعلاج پیدا کند.
وی افزود: سلولهای مزانشیمی بنیادی سلولهای اولیه هستند که قابلیت تبدیل شدن به سلولهای اصلی بدن را دارند و با استفاده از یکسری مواد امکان رشد و تمایز این سلولها به سلولهای قلب، کبد، پوست و سایر اندامها وجود دارد.
اعلام لیست ائتلاف رسانهای در انتخابات شورای شهر تهران
لیست نهایی 20 نفره ائتلاف اهالی رسانه برای حضور در چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد.
امیدرضا طالشیان، سخنگوی ائتلاف اهالی رسانه در چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران در بیانیهای اعلام کرد: با توجه به حضور فعالان حوزه رسانه در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و استقبال پررنگ این افراد از لیست اهالی رسانه و با هدف همافزایی بیشتر و بهرهمندی از ظرفیتهای مشترک در این عرصه، افراد این لیست به 20 نفر افزایش یافتند.
به گفته طالشیان، در ائتلاف اهالی رسانه علاوه بر مدیران مسوول رسانهها، سردبیران، خبرنگاران و فعالان رسانهای، از حوزه تشکلهای تعاونی مطبوعات و خانه مطبوعات نیز حضور دارند.
وی افزود: حضور فعالان رسانهای در این دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران، فرصت مناسبی جهت ورود تفکر رسانهای و نگرش مبتنی بر ارتباطات سازنده و موثر با شهروندان در عرصه مدیریت شهری خواهد بود.
لیست 20 نفره ائتلاف اهالی رسانه بر اساس حروف الفبا عبارتند از:
طاهره سادات ایرانی،علی اسماعیل خطیب،سیدصابر امامی، بیتا تیموری،فرزانه جلالیان، روحاله چوبلی، قدرتعلی حشمتیان،فاطمه رضاپور،رضـا روشنـایی،مهسا سادات شریفی،میعاد صادقی، علیاصغر صادقیمجرد، امیدرضا طالشیان، حسین علیزاده، سیدمهدی فقیهی، هما فلاحتفتی، رهام قلیچی، وحید مرادی، حمید محمدصادق، زهره میرسپاسی
اسامی کاندیداهای شورای شهر جبهه پایداری اعلام شد
جبهه پایداری با شعار «تهران شهر امید، عدالت و پیشرفت» با معرفی 31 کاندیدای شهر پا به عرصه چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران گذاشته است.
به گزارش ایسنا، علیاصغر زارعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای ارشد شورای جبهه پایداری با اعلام اسامی 31 کاندیدای شورای شهر درباره روند انتخاب این افراد گفت: از پنج ماه قبل در پی برنامهریزی برای شورای شهر بودهایم و در ابتدا با شناسایی 198 کاندیدا به مذاکره با این افراد پرداختهایم که در انتها با جمعبندی نظرات شورای جبهه پایداری و نظرات خود کاندیداها به روی این 31 نفر به اجماع رسیدهایم.
بر این اساس اسامی کاندیداهای جبهه پایداری برای حضور در رقابت شورای شهر چهارم شامل رضا تقیپور، مهدی چمران، محسن منصوری، حسن حمیدزاده، حسین رضازاده، رحمتالله حافظی، پرویز سروری، محمدهاشم غرقی، سید امیرالدین صدرنژاد، افشین پروینپور، علی رجبی، سید مرتضی محمودی، رسول عباسی، احمد چلداوی، ابراهیم بازیان، عبدالحسین ناصری، مهنوش معتمدیآذر، فردوس قماشچی، زهرا سلطانی، بهمن ادیبزاده، اقبال شاکری، رسول خادم، ابوالفضل قناعتی، علیرضا صفارزاده، محمدرضا طباطبایی، محمدرضا میرمحمدی، جلیل نیکنژادثمرین، مجتبی شاکری، حسین ساری، عباس مسجدی آرانی و سیدحسن اعتمادزاده میباشد.
سرلیست ائتلاف متخصصین ایران اسلامی: فعلا حضور مردم مهم است نه انتخاب شهردار
نامزد چهارمین دوره شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر زمان برای انتخاب شهردار مناسب نیست و اگر حالا در مورد این موضوع بحثی صورت گیرد باعث تفرقه و تشتت آرا میشود چراکه فعلا مشارکت حداکثری مردم برای حضور در این عرصه که در واقع صفآرایی در مقابل بیگانگان است مهمترین مساله ماست.
رحمتالله حافظی، مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی و نامزد چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران در گفتوگو با ایسنا ضمن اشاره به اقدامات ستادهای مختلف تبلیغاتی که در واقع نمایش، عملکرد و مانور چشمگیری برای خلق حماسه انتخابات خواهد بود، گفت: سعی کردهایم در قالب «ائتلاف متخصصین ایران اسلامی» بهترین و خبرهترین نیروها را در جهت رسیدن به اهدافمان انتخاب کنیم و بر این اساس تجربه، شناخت و اهمیت به خدمت برای مردم شهر تهران در اولویت این انتخاب بوده است.وی گفت: ائتلاف متخصصان ایران اسلامی تخصصهای مختلف را بدون توجه به گرایشهای سیاسی انتخاب کرده و تاکید روی آن است که خدمت اولویت داشته باشد. در عین حال تعدادی از افراد به صورت مستقل اما با ظرفیتهای فنی و تخصصی لازم به این ائتلاف دعوت شدهاند.ائتلاف متخصصین ایران اسلامی با شعار «عدالت، صداقت و خدمت» شامل رحمتالله حافظی، مهدی چمران، حبیب کاشانی، رضا تقیپور، علیرضا علیاحمدی، حسن بیادی، حجتالله عزیزی، محمد شریفیمقدم، پرویز سروری، حیدر جهانبخش، حبیبالله کاسهساز، هیربد معصومی، منصور انبیا، ابراهیم بازیان، خسرو دانشجو، نرگس خبازها، هما فلاحتفتی، حسین اسرافیلی، غلامرضا گنج آبادی، زهره میرسپاسی، محمدهادی موذنجامی، معصومه آباد، احمد چلداوی، احمد صادقی، حجتالاسلام سیدمحسن ساداتکیائی، سید منافهاشمی، امیدرضا تالشیان، محمدمهدی نثاری، محمد ودود حیدری، حدیث پازوکی و ایرانداخت فیاض میباشد.