رییس پلیس راهور ناجا خبر داد: بخشودگی دو برابری جرایم رانندگی از ابتدای ماه رمضان
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از آغاز مهلت شش ماهه بخشودگی دو برابری جرایم رانندگی از ابتدای ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار دکتر اسکندر مومنی در حاشیه سفر به استان قم با تاکید بر اینکه بنا بر اعلام قبلی پلیس و موافقت مجلس شورای اسلامی مهلت شش ماههای برای بخشودگی جرایم دو برابرشده رانندگی در نظر گرفته شده است، گفت: بر این اساس تمامی رانندگانی که تا پایان سال 90 تخلف رانندگی داشتهاند و مبلغ جرایم آنها دو برابر شده است از ابتدای ماه مبارک رمضان به مدت شش ماه مهلت دارند تا نسبت به پرداخت اصل جریمه اقدام کنند.
وی افزود: بر این اساس مبلغ دو برابری اینگونه جرایم حذف شده و رانندگان میتوانند اصل جریمه را پرداخت کنند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی تاکید کرد: بدیهی است در صورتی که در مهلت یادشده رانندگان نسبت به اصل پرداخت جریمه اقدام نکنند، جریمه آنها مجددا به حالت قبل بازخواهد گشت.
مومنی درخصوص کاهش حوادث و سوانح رانندگی در سه ماهه نخست سالجاری گفت: آمارها نشان میدهد در فصل بهار با کاهش قابل توجه سوانح و حوادث رانندگی مواجه بودیم که طی چند روز آینده آمار رسمی آن از سوی پزشکی قانونی اعلام میشود.
وی با اشاره به کاهش تخلفات سرعت و سبقت غیرمجاز در سالجاری گفت: آمارها نشان میدهد که میانگین سرعت در بهار امسال کاهش پیدا کرده است.وی با اشاره به اینکه هماکنون روزهای پایانی مرحله اول سفرهای تابستانی را سپری میکنیم، گفت: بسیاری از هموطنان ما که به شهرهای زیارتی و سیاحتی رفتند، هماکنون در حال بازگشت هستند و بر همین اساس بار ترافیک بازگشت را در محورهای کشور داریم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه هماکنون 40 هزار نیروی پلیس در سراسر کشور بار روانسازی ترافیک بازگشت مسافران را بر عهده دارند، از تمهیدات ویژه پلیس برای ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: براساس برنامهریزیهای انجامشده ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی در ماه مبارک رمضان کار روانسازی و انضباط ترافیکی را در اطراف مساجد بر عهده دارند و از سوی دیگر برای شبهای قدر نیز برنامههای خاصی جهت روانی ترافیک در نظر گرفته شده است.
کاهش 18 درصدی صدور قبض جریمه در سال گذشته
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی در دیدار با آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به اقدامات خوب صورتگرفته در سال گذشته برای کاهش تصادفات رانندگی گفت: میزان صدور قبوض جریمه نیز در سال گذشته، 18 درصد کاهش داشته است.
وی با تاکید بر اینکه از نظر ما یک کشته هم در تصادفات رانندگی زیاد است، گفت: خوشبختانه با اقدامات خوب صورتگرفته طی سالهای گذشته توانستیم از 28 هزار کشته تصادفات رانندگی در سال 84 به حدود 19 هزار کشته در سال گذشته باوجود افزایش سه برابری تعداد خودروها و دو برابری رانندگان برسیم.وی افزود: در حال حاضر یک میلیارد و 700 میلیون وسیله نقلیه در جهان وجود دارد که این وسایل نقلیه در سال یک میلیون و 270 هزار کشته بر جای میگذارند.رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه هماکنون بهازای هر 10 هزار وسیله نقلیه در جهان 1/8 نفر کشته میشوند، افزود: این رقم در ایران به 5/7 نفر کاهش یافته است.رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه نظم را در سرلوحه کار راهنمایی و رانندگی قرار دادهایم، گفت: قطعا به غیر از این امر باید به مولفههای دیگری همچون خودرو و راه نیز توجه کرد که در این خصوص نیروی انتظامی بهطور جدی در حال پیگیری موضوع است.
روحانی حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی را امضا میکند
ایلنا- رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نظامپزشکی گفت که اگر میدانستیم آقای احمدینژاد در امضای حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی تعلل میکند هرگز مکاتبهای با ایشان نمیکردیم.
مراد هاشمزهی در گفتوگو با ایلنا در مورد سرانجام امضای حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی از سوی رییسجمهور گفت: هنوز خبری نشده و دیگر ارزشی هم ندارد که پیگیر امضای این حکم از سوی رییسجمهور باشیم.
وی تصریح کرد: منتظر این هستیم که رییسجمهور جدید با همان مکاتبه قبلی و اگر نیاز باشد با مکاتبه جدید تکلیف امضای حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی را مشخص کند.
هاشمزهی خاطرنشان کرد: نظر شخصی بنده این است که اگر ما میدانستیم آقای احمدینژاد در امضای این حکم تعللی میکنند در حالی که انتخابات نظامپزشکی به صورت کاملا قانونی برگزار شده است اصلا چنین مکاتبهای با ایشان نمیکردیم.
رییس هیات نظارت بر انتخابات نظامپزشکی با اشاره به اینکه منتظر بودیم انتخابات ریاستجمهوری یازدهم برگزار شود، افزود: رییسجمهور جدید مقید به اجرای قانون است از همین رو حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی را امضا خواهد کرد.وی خاطرنشان کرد: آقای روحانی فردی نیست که بخواهد کار سلیقهای انجام دهد و به آرای پزشکان احترام میگذارد.
هاشمزهی در پاسخ به این سوال که آیا آقای احمدینژاد پاسخی به مکاتبه شما دادهاند، افزود: ایشان تاکنون چیزی نگفتهاند اما برداشت خود بنده این است که رفتار ایشان در مورد برخی مسایل از جمله عدم امضای حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی قابل پیشبینی نیست و به نوعی سلیقهای برخورد میکند.
رییس هیات نظارت بر انتخابات نظامپزشکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به عدم امضای حکم رییس سازمان نظامپزشکی امور مربوط به این سازمان چگونه انجام میشود، افزود: مادامی که هیاتمدیره و رییس جدید سازمان نظامپزشکی امور مربوطه را عهدهدار نشدهاند روال قبلی انجام و کارها با امضای آقای صدر صورت میگیرد.
هاشمزهی رییسجمهور جدید را فردی معتدل و قابل احترام دانست و افزود: اگر احیانا مشکلی در امضای حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی احساس میکردیم آن را به کمیسیون ارجاع میدادیم تا تکلیف مشخص شود اما تلویحا که از رییس کمیسیون در این زمینه سوال کردیم این نظر حاصل شد که با توجه به احترامی که برای رییسجمهور جدید قائل هستیم شایسته و به صلاح نیست مجلس ورود پیدا کنند و راهکار دیگری را در پیش گیریم چون در امضای حکم رییس منتخب سازمان نظامپزشکی با رییسجمهور جدید مشکلی نمیبینیم.
چندی پیش شهلا بیات، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به ایلنا گفته بود اگر رییسجمهور حکم را امضا نکند چنانچه رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اشاره کردهاند با یک طرح دوفوریتی حق امضا از رییسجمهور گرفته شده و به رییس مجلس منتقل میشود.
محاکمه دولت آمریکا به اتهام قتل دختر معلول ایرانی: هدیه مادر مقتول به اوباما
زن ایرانی که مدعی است دختر معلولش در آمریکا به قتل رسیده و اموالش مصادره شده با طرح شکایتی در دادگستری تهران دولت آمریکا را پای میز محاکمه کشاند.
به گزارش مهر، مینا پورزندوکیل، مادر دختر 34 ساله ایرانی چندی قبل با طرح شکایتی در دادگستری ایران مدعی شد، پس از درگیریهایی که با یک فرد شیاد آمریکایی داشته با توطئهچینیهای او، دادگاه محلی شهر راچستر برخلاف قوانین بینالمللی او را از حق سرپرستی دخترش به نام مریم محروم کرده است. پلیس آمریکا همچنین دختر معلول را به زور به یک مرکز خدمات اجتماعی منتقل کرد که در آنجا تحت مراقبت یک مرد آمریکایی قرار گرفت.
براساس گزارش پلیس فدرال آمریکا مریم روز اول اکتبر سال 1996 در این مرکز فوت کرد این در حالی بود که پس از تحویل جنازه آثار کبودی روی بدنش مشاهده میشد. پلیس همچنین علت مرگ دختر جوان را خفگی اعلام کرد. از سوی دیگر اموال میلیاردی این زن در آمریکا بهطور غیرقانونی از او گرفته شد.
پس از پیگیریهای گسترده از سوی مادر مریم سرانجام دادخواست او علیه دولت آمریکا مورد قبول دستگاه قضایی ایران قرار گرفت و پرونده برای رسیدگی به شعبه 55 دادگاه امور بینالملل در مجتمع قضایی شهید بهشتی فرستاده شد.صبح دیروز و 17 سال بعد از مرگ مریم جلسه محاکمه دولت آمریکا برگزار شد و با وجود احضار هیچ نمایندهای از این کشور حاضر نشد.
قاضی احمد اصانلو در ابتدای این جلسه از شاکی پرونده خواست به طرح شکایت خود بپردازد که مینا پورزندوکیل با ارایه مدارکی که در این مدت جمعآوری کرده بود، اظهار داشت: مریم در زمان تولد به دلیل آنوکسی دچار فلج مغزی شد. 11 ماهه بود که او را برای درمان و فیزیوتراپی به سوییس بردم. دخترم چهار ساله بود که یک دکتر از واشنگتن به ایران آمد و گفت اگر او را عمل کنیم قادر به راه رفتن خواهد بود که در جریان این عمل جراحی به دلیل تزریق زیاد داروی بیهوشی مبتلا به بیماری صرع شد. مریم هفت ساله بود که او را برای درمان تحت انیستو ضربه مغزی برای درمان به آمریکا بردم که با مشکلات زیاد موفق شدم معالجهاش را پیگیری کنم. درمانهایی که در آنجا صورت گرفت موفق بود و برخی از مشکلات دخترم رفع شد. از آن تاریخ به بعد من تحت آموزشهایی که قرار گرفته بود مریم را در خانه فیزیوتراپی میکردم. به دلیل رفت و آمدم به آمریکا تصمیم گرفتم دو محل زندگی برای خودم درست کنم یکی در ایران و یکی در آمریکا. پس از مشاوره با یک وکیل در آمریکا قرار شد در این کشور سرمایهگذاری کنم و هشت دستگاه آپارتمان را خریدم تا اعتبارم در بانکهای آمریکا افزایش یابد. همچنین یک خانه بزرگ برای فرزندانم خریدم و یک زوج آمریکایی را به عنوان مستخدم استخدام کردم تا وقتی به ایران میآیم از فرزندانم مراقبت کنند.
وی افزود: در جریان خرید این خانهها با یک پسر جوان آمریکایی آشنا شدم که واسطه خریدهایم بود. او وقتی از وضعیتم اطلاع پیدا کرد به دلیل فسادهایی که در سیستم اداره شهر بود مشکلاتی را برایم به وجود آورد و مرا مورد آزار و اذیت قرار میداد. او با کمک پزشکان یکی از کلینیکهای شهر مرا مورد شکنجه قرار داده و ادعا کردند که یک بیمار روانی هستم. آنها همچنین با دستکاری در ماشین من چندین تصادف برایم ایجاد کردند. در دادگاهی که قرار بود درخصوص روانی بودن من تشکیل شود یک وکیل تسخیری گرفته شد و قرار شد این وکیل وضعیت آپارتمانهایم را مشخص کند و آنها را بفروشد. من هم برای پیگیری وضعیت خانهای که در جردن داشتیم به ایران بازگشتم. پس از مدتی وکیل با من تماس گرفت و گفت به دلیل خرابکاریهایی که صورت گرفته حدود 20 هزار دلار به خانهام خسارت وارد شده و دیگر قادر به نگهداری از خانههایم نیست. من هم به همراه دخترم دوباره به آمریکا بازگشتیم. در این زمان نامهای از اداره سرپرستی دادگاه ایران به دستم رسید که در آن همسرم خواسته بود قیومیت مریم را بر عهده بگیریم به همین خاطر دوباره مجبور به بازگشت به ایران شدم. چند وقت بعد اداره اجتماعی آمریکا نامهای برایم فرستاد که در آن خواسته شده بود برای نگهداری از مریم فوری به آمریکا بازگردم وقتی خودم را به دخترم رساندم متوجه شدم او دچار سوختگی شدید شده است که علیه کلینیک مورد نظر شکایتی را مطرح کردم. در این مدت که مریم آمریکا بود روزی 150 دلار به پرستارش حقوق پرداخت میکردم.
این مادر ایرانی ادامه داد: به خاطر توطئههایی که صورت گرفته بود دادگاه آمریکا من را از حق سرپرستی فرزندم محروم کرده و اول اکتبر 1996 به من اعلام شد دخترم به دلیل خفگی فوت کرده است. من نیز با پیگیریهایی خود جسد او را به ایران منتقل کردم که مشخص شد آثار کبودی بسیاری بر بدنش وجود دارد به همین خاطر برای پس گرفتن اموالم که مصادره شده و همچنین موضوع قتل دخترم شکایتی را مطرح کردم.
وی همچنین گفت: جزییات این اتفاقات را در کتابی به چاپ رسانده و یک نسخه آن را به انگلیسی ترجمه و برای اوباما به دفترش فرستادم.پس از طرح شکایت این زن قاضی اصانلو ادامه رسیدگی به پرونده را به جلسه دیگر موکول کرد.
سودهای کلان شرکتهای پخش دارویی از دپوی دارو در گمرک
عضو هیاترییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از دپوی اقلام دارویی در شرکتهای پخش دارو گفت: تخلفات شرکتهای پخش دارو در جلوگیری از روند عادی توزیع اقلام دارویی، مبلغی بیش از ۵۰ تا ۱۰۰ درصد سود را به جیب آنان سرازیر میکند.
به گزارش مهر، رسول خضری با انتقاد از انحصاری بودن شرکتهای پخش دارو افزود: انحصاری بودن شرکتهای پخش دارو روند توزیع دارو را دچار اختلال کرده و همین امر حوزه سلامت را با چالشهای جدی مواجه ساخته است.وی ادامه داد: متاسفانه در کشور مافیای دارویی وجود دارد که بر واردات و توزیع دارو تصدی پیدا کرده است.
ماجرای شیرهای آبکی تقلب در جمعآوری شیرخام
مسوولان سازمان غذا و دارو معتقدند که بیشترین مشکل در زمینه محصولات لبنی مربوط به جمعآوری و حملونقل شیرهای خام است بهطوری که تقلب نیز در این بخش اتفاق میافتد.
به گزارش مهر، رحمتالله نوروزی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس عنوان داشته است که سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی استفاده از آب در شیر مصرفی مردم باشد. این در حالی است که مدیران ارشد حوزه غذای سازمان غذا و دارو معتقدند که بیشترین مشکل مربوط به جمعآوری و حملونقل شیر خام است که تقلب نیز در این بخش اتفاق میافتد.دکتر محمدرضا فاضلی، معاون غذا سازمان غذا و دارو در پاسخ به اظهارات رحمتالله نوروزی مبنی بر استفاده از آب در شیر مصرفی مردم به مهر گفت: تاکنون گزارشی نداشتهایم و اگر مستندانی دارند، ارایه بدهند تا پیگیری کنیم.وی با تاکید بر اینکه نظارت بر جمعآوری شیرخام بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، تصریح کرد: کلیگویی در این قبیل موضوعات بیفایده است. آدرس بدهند تا ما پیگیری کنیم.رحمتالله نوروزی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه هیچ دلیل قانعکنندهای وجود ندارد که استفاده از آب در شیر از سوی مسوولان توجیه شود، گفته است که افزایش هزینههای تولید یا افزودن مواد نگه دارنده نباید منجر به تغییر طعم شیر و آبکی شدن آن شود.
این نماینده مجلس معتقد است که سازمان غذا و دارو باید با تشدید نظارتهای خود از بیکیفیت شدن شیر و محصولات لبنی با هر بهانهای جلوگیری کند.
مهندس عباس مهدیزاده، مدیرکل مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این ارتباط به مهر گفت: وظیفه نظارت بر تولید محصولات لبنی و فرآوردههای دامی در کارخانجات بر عهده معاونت غذای دانشگاههای علوم پزشکی است اما نظارت بر جمعآوری و حملونقل شیر خام از وظایف سازمان دامپزشکی است که زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
اعتراض اتحادیه سراسری تعاونیهای صنایع دستی کشور به گزارش خبری صدا و سیما
اتحادیه سراسری تعاونیهای صنایع دستی کشور با صدور بیانیهای به گزارش پخش شده در مجله خبری برنامه بالاتر از خبر شبکه یک سیما با موضوع «مخالفت فعالان صنایع دستی با طرح واگذاری تصدیگریها به بخشخصوصی» اعتراض کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری متن این بیانیه به شرح زیر است:
«با توجه به پخش مطلب خبری با مضمون اعتراض فعالان و اتحادیههای صنایع دستی به طرح واگذاری تصدیگریهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه مجله خبری اخبار شبکه اول سیما مورخ پنجشنبه 13/4/92 به اطلاع میرساند: طرح واگذاری تصدیهای دولتی در بخشهای مختلف حوزه صنایع دستی از جمله پیشنهاداتی بوده که اتحادیه سراسری صنایع دستی کشور با دارا بودن 25 اتحادیه استانی و صدها تعاونی تولیدی، صادراتی، فرهنگی، شهری، روستایی و... شش اتحادیه در حال تشکیل در سراسر کشور، بارها به صورت ضمنی در نشستها و جلسات و مکاتبات انجام شده با معاونان صنایع دستی و روسای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادوار مختلف، در حوزه صدور مجوزها، موارد مربوط به کارگاهها، برگزاری نمایشگاه، مالکیت معنوی، مالکیت صنعتی، برندسازی و... مدنظر و مورد تاکید قرار داده است.بنابراین اتحادیه سراسری صنایع دستی کشور به نمایندگی از تعاونیها، اتحادیهها استانی و بخش اعظمی از هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی ضمن حمایت، طرح واگذاری و برونسپاری را به فعالان واقعی صنایع دستی امری بسیار پرمنافع برای هنرمندان صنایع دستی کشور و به دور از بوروکراسی و پیچ و خمهای اداری در راستای اصل«44» قانون اساسی و ماده «24» قانون مدیریت خدمات کشوری دانسته و نسبت به نگاه حاشیهای در جهت اقدامی کاملا قانونی، مراتب اعتراض خود را اعلام و از مسوولان محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خواستاریم ضمن نظارت بیشتر بر اخبار مندرج در برنامهها و سرویسهای خبری خروجی آن سازمان، از سیاهنمایی، نگاه سلیقهای و هدفمند به اقدامی که محصولش منافع ملی است، جلوگیری کنند.»