بیعدالتی بیمهای عمدهترین مشکل بخش سلامت در کشور: ۱۰ میلیون نفر فاقد پوشش بیمه پایه
رییس سازمان نظام پزشکی کشور بیعدالتی در پوشش بیمهای برای همه افراد جامعه را از مهمترین مشکلات بخش بهداشت و درمان کشور خواند وتاکید کرد: براساس آمار حدود ۶ تا۱۰ میلیون نفر از افراد جامعه فاقد پوشش بیمهای و حداقل بیمه پایه هستند که متاسفانه این آمار به دهکهای پایینتر جامعه تعلق دارد. وی در حالی بابت این بیعدالتی گلهمند است که با وجود ماهها انتخابش به ریاست سازمان نظام پزشکی رییسجمهور وقت از امضای حکم او خودداری کرده است.
علیرضا زالی به خبرنگار خانه ملت در خصوص دلیل امضا نکردن حکم وی از سوی رییسجمهور به عنوان ریاست سازمان نظام پزشکی کشور گفت: نمیدانم به چه دلیل رییسجمهور این حکم را امضا نکرده اما آنچه مسلم است بعد از اتمام انتخابات مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در تاریخ 6 اردیبهشتماه 92، بر اساس قانون رییس هیات نظارت بر انتخابات نظام پزشکی و رییس منتخب مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به طور مشترک نامهای به ریاست جمهوری نوشتند که حکم فرد منتخب را تنفیذ کند اما متاسفانه تاکنون این کار صورت نگرفته و بنده نیز براساس قانون بدون حکم رییسجمهور فعالیت میکنم.
سازمان نظام پزشکی مدافع درنظر گرفتن سرانه واقعی برای بیماران است
رییس سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه بحث کاهش پرداخت از جیب مردم از جمله مواردی است که سازمان نظام پزشکی کشور همواره آن را مورد توجه قرار میدهد، افزود: با توجه به اینکه کشور ما از نظام بیمهای تبعیت میکند بنابراین به نظر میرسد تنها راه عبور از مشکلات فعلی حوزه سلامت، تامین مناسب مالی جهت تحقق سرانه واقعی بهداشت و درمان کشور است.
وی با یادآوری اینکه سازمان نظام پزشکی کشور در شورای عالی بیمه، مدافع درنظر گرفتن سرانه واقعی برای بیماران بوده است، ادامه داد: از سویی دیگر این سازمان همواره خواهان افزایش اعتبارات بهداشت و درمان و سهم این حوزه از بودجه عمومی کشور و همچنین درآمد ناخالص داخلی بوده است.
زالی تنها راه افزایش قدرت هزینههای مردم در بحث مواجهه با چالش بهداشت و درمان را تقویت نظام بیمهای خواند وتاکید کرد: به طور حتم این مهم منجر به افزایش توان بیماران در پرداخت هزینههای درمان و بازآفرینی مجدد در پرداخت سرانه کشور میشود.
رییس سازمان نظام پزشکی کشور با تاکید بر افزایش و تعیین سرانه ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومانی تصریح کرد: متاسفانه به نظر میرسد که تعیین این سرانه با توجه به چالشهای جدید حوزه سلامت به خصوص دارو، کفایت لازم را ندارد و بدونشک مردم در ادامه مسیر بیش از پیش دچار مشکل خواهند شد.
مجموع اعتبارات حوزه سلامت نسبت به سال گذشته منفی ۵ درصد رشد داشته است
زالی با بیان اینکه مجموعه اعتبارات امسال حوزه بهداشت ودرمان در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجهی نداشته است، یادآور شد: اگر ما عدد ۱۸۰۰ میلیارد تومانی که در حال حاضر به عنوان مابهالتفاوت یارانه دارو در نظر گرفته شده را از مجموع اعتبارات حوزه سلامت کسر کنیم به جرات میتوان گفت اعتبارات عمومی این وزارتخانه در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ منفی ۵ درصد رشد داشته است.
وی تاکید کرد: با وجود آنکه باید اعتبارات حوزه بهداشت و درمان رشد قابل توجهی داشته باشد اما شاهد بیتوجهی به آن بودهایم و بدونشک زمانی که اعتبارات ملی در این زمینه رشد کافی نداشته باشد به دنبال آن، سنگینی بار آن مستقیما بر دوش مردم خواهد بود.
رییس سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه بازنگری در تعیین سرانه درمان بهترین و مناسبترین راه برای مواجهه با چالشهای حوزه سلامت است، افزود: با توجه به مشکلاتی که در بخش بهداشت و درمان کشور وجود دارد سازمان نظام پزشکی پیشنهاد میکند در نیمه دوم سال ۹۲ مجددا بحث تعیین واقعی سرانه در دستور کار قرار گیرد تا مشکلات اخیر بخش سلامت مرتفع شود.
زالی با تاکید بر اینکه امسال بحث ردیف جدید اعتبارات دارویی جزو ردیفهای جدید تلقی میشود، یادآور شد: با توجه به اینکه نظام بودجهریزی سه ماهه اول سال ۹۲، سه دوازدهم بوده این مهم باعث میشود تا بار بیشتری به حوزه سلامت وارد شود.
وی تصریح کرد: اعتبارت مناسب در زمینه تعیین سرانه و بحث واقعیسازی سهم بهداشت و درمان از سهم عمومی بودجه کشور از راهبردهای پیشنهادی سازمان نظام پزشکی برای صیانت از حقوق بیماران است و به طور حتم تا زمانی که این راهکار طی نشود مجددا بار پرداختی از جیب مردم افزایش پیدا کرده و چالشهای این حوزه عمیقتر خواهد شد.
زنگ هشدار برای ناعدالتی در پوشش بیمهای افراد جامعه
رییس سازمان نظام پزشکی کشور، ناعدالتی در پوشش بیمهای برای همه افراد جامعه را از دیگر مشکلات بخش بهداشت و درمان کشور خواند و تاکید کرد: متاسفانه امروزه بخش عمدهای از مردم به خصوص قشر ضعیف کشور از حداقل پوشش بیمهای برخوردار نیستند.
زالی ادامه داد: براساس آماری که از گوشه و کنار به دست ما رسیده، حدود ۶ تا ۱۰ میلیون نفر از افراد جامعه فاقد پوشش بیمهای و حداقل بیمه پایه هستند که متاسفانه این آمار به دهکهای پایینتر جامعه تعلق دارد بنابراین ضروری است هرچه سریعتر این افراد در زمره مشمولان بیمه قرار گیرند.
تاخیر در پرداخت کارانه ارایهدهندگان خدمات پزشکی
وی تاخیر در مطالبات ارایهدهندگان خدمات پزشکی در بخش دولتی و دانشگاهی را از دیگر مشکلات حوزه سلامت خواند و تصریح کرد: این افراد به دلیل تاخیر در پرداخت کارانه با مشکلات عدیدهای مواجه شدهاند به علاوه بخش عمده مطالبات بسیاری از ارایهدهندگان خدمات در بخشخصوصی نظیر داروخانه، آزمایشگاه و بخش رادیولوژی نیز تنها تا پایان سال ۹۱ تامین شده است.
زالی با بیان اینکه پرداخت نکردن مطالبات ارایهدهندگان خدمات پزشکی در بخشهای دولتی و خصوصی مشکلاتی را در گردش نقدینگی ایجاد میکند، یادآور شد: امروزه بخشهای خصوصی در ارتباط با بیمههای تکمیلی مشکلات زیادی دارند به گونهای که طلب بیمارستانها و بخشهای خصوصی بین چهار تا شش ماه است که روز به روز در حال افزایش است.
رییس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: چالش کمبود اعتبارات و جبران نکردن به موقع مطالبات ارایهدهندگان خدمات جامعه پزشکی موجب شده در انگیزه کاری آنان اختلال ایجاد شده و بخش عمدهای از ارایهدهندگان خدمات در بخش دولتی و خصوصی با مشکل روبهرو شوند.
تشکیل کمیته دارویی برای گزارش به رییسجمهور منتخب
وضعیت اقلام دارویی نابسامان است و این نابسامانی تنها به کمبود یا عدم ترخیص برخی اقلام از گمرک ختم نمیشود. افزایش قیمتها به گونهای است که به طور رسمی نیز مسوولان از افزایش 300 درصدی آن یا سه برابری آن خبر میدهند. حال که دیگر حلقه فشارها بر بیماران دارد مدام تنگتر و تنگتر میشود عضو هیاتمدیره نظام پزشکی تهران بزرگ از تشکیل کمیته دارویی به منظور ارایه گزارش از وضعیت دارو در کشور به رییسجمهور منتخب و تشکیلات دولت آینده خبر میدهد.
دکتر ایرج خسرونیا اظهارداشت: این کمیته دارویی متشکل از چهار عضو است که رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، رییس انجمن داروسازان ایران، رییس انجمن بیهوشی و مراقبتهای ویژه ایران و رییس انجمن داروسازان بالینی ایران اعضای این کمیته هستند.
وی با اشاره به مشکلاتی که در حال حاضر در زمینه بازار دارویی کشور وجود دارد، افزود: وضعیت دارو همچنان بحرانی است و اگر مسوولان وزارت بهداشت کاری هم انجام داده باشند هنوز اقداماتشان ملموس نیست.
رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اعلام اینکه قیمت برخی اقلام دارویی رسما سه برابر شده است، گفت: قرار شده این کمیته در زمینه وضعیت دارو گزارشی تهیه و آن را به رییسجمهور منتخب گزارش کند و اگر این دیدار میسر نشد آن را به تشکیلات و دستاندرکاران دولت یازدهم در حوزه سلامت ارایه دهد.
خسرونیا با انتقاد از کیفیت برخی داروهای وارداتی و همچنین ساخت داخل افزود: ممکن است تصمیمات کمیته دارویی در دوره جدید سازمان نظام پزشکی مطرح شود.
ورود مشروب و سلاح از غرب کشور
جامعه- پیش از عید بود که از مسمومیت 40 نفر از هموطنان سنندجی و حتی بعد از تعطیلات نوروز از مسمومیت گسترده هموطنان رفسنجان به علت ورود وسیع غیرقانونی مشروبات الکلی خبر رسید. علاوه بر دستساز بودن و مرگبار بودن این مشروبات تقلبی مقدار قابل توجهی نیز توسط کولهبران از آن سوی مرزهای غربی وارد کشور میشود. در این ارتباط جانشین فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت که مرزبانان کشور اجازه ورود کالای قاچاق توسط کولهبران را نمیدهند.
سردار احمد گراوند اظهار داشت: عدهای از مرزنشینان دارای کارت مرزنشینی هستند و برابر مصوبه دولت به صورت کوله بری اقدام به حمل کالا در بازارچههای مرزی میکنند. مرزبانان کارتهای این افراد را کنترل کرده و روی ورود و خروج کالا توسط این افراد نظارت دارند.
وی ادامه داد: بجز معبرهای کوله بری مجاز، بازارچههای مرزی و مرزهای رسمی کشور هر کجا از نوار مرزی فردی اقدام به ورود کالا کند، غیرقانونی است. در مرزهای کشور سه منطقه ممنوعه، زرد و سفید مشخص شده است. به نیروهای مرزبانی دستور دادهایم در هر منطقه مرزی که به قاچاقچیان و عابران غیر مجاز برخورد کردند، آنها را دستگیر کنند در صورتی که قاچاقچیان بخواهند مقاومت کنند، ماموران میتوانند به آنها شلیک کنند.
به گفته جانشین فرمانده مرزبانی، 90 درصد خلاءهای مرزهای غرب کشور تحت پوشش قرار گرفته و شاهد کاهش ورود جنس قاچاق هستیم. بازاریان غرب کشور نیز میگویند که کالاهای قاچاق در بازار کاهش یافته است.
گراوند افزود: مشروب، اسلحه و داروهای پیش سازهای مواد مخدر بیشترین اجناسی هستند که از مرزهای غربی کشور توسط کولهبران وارد میشود.
افشای 6 جنایت زنجیرهای با قتل مظنون شماره یک
قتل پسر جوان در خانه مجردی راز شش جنایت زنجیرهای در زاهدان و مشهد را فاش کرد.
هفته گذشته ماموران پلیس آگاهی مشهد در جریان حمله افراد ناشناس به خانه دو برادر در خیابان ایثارگران مشهد قرار گرفتند. تیم جنایی پس از حضور در محل طی بررسیهای اولیه دریافتند حوالی غروب اهالی محل با صدای پسر جوانی که درخواست کمک میکرد، از خانههای خود بیرون آمده و جوان 28 ساله را غرق در خون در مقابل در خانهاش پیدا کردند. پسر مجروح از همسایهها درخواست میکرد که به کمک برادرش که در داخل خانه حضور داشت، بروند که آنها با حضور در یکی از اتاقها با پیکر بیجان پسر 30 ساله روبهرو شدند که او با ضربههای چاقو به قتل رسیده بود. تحقیقات از اهالی محل نشان داد دقایقی قبل از این حادثه چهار مرد ناشناس وارد خانه این دو برادر شده و آنها را هدف ضربات چاقو قرار داده بودند. به گزارش مهر، با بررسیهای مقدماتی جسد به پزشکی قانونی منتقل شد و تیمی از کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی با دستور قاضی موحدیراد تحقیقات برای افشای راز این قتل را آغاز کردند. تحقیقات کارآگاهان نشان داد مقتول به نام رحیم به اتهام ارتکاب چهار فقره قتل و درگیری با ماموران تحت تعقیب پلیس آگاهی سیستانوبلوچستان قرار داشت. رحیم سال 87 وقتی پلیس قاتلین پدرش را دستگیر نکرد، در اقدامی هولناک با اسلحه کلاشینکف به چهار مظنون قتل پدرش در یکی از خیابانهای زاهدان تیراندازی کرد و از محل گریخت. او در جریان فرار خود وقتی از سوی ماموران شناسایی شد با ماموران پلیس نیز درگیر و به سوی آنها تیراندازی کرد. در حال حاضر پلیس احتمال میدهد رحیم قربانی یک جنایت زنجیرهای شده و بستگان مقتول با شناسایی مخفیگاه وی و برادرش در مشهد آنها را هدف اقدام کینهجویانه خود قرار دادهاند. تحقیقات پلیسی از سوی کارآگاهان ادامه دارد و ماموران منتظر بهبود حال برادر رحیم هستند تا بازجوییها از او را ادامه دهند.
اسطوخودوس؛ گیاهی پرطرفدار و دوست داشتنی
هزار و یک خاصیت بهداشتی، آرایشی و درمانی
«پلینیوس» خصوصیات دارویی نوعی اسطوخودوس را برشمرده است. وی اظهار میدارد در زمانهای گذشته مردم گونههای کمی از جنس اسطوخودوس را میشناخته و از آن استفاده میکردهاند. کلمه «لاواندا» از ریشه لاتین «لاوار» مشتق شده و به معنای تمیزکننده و شوینده است به طوری که مردم اروپا در گذشته از این گیاه برای شستوشوی بدن خود استفاده میکردند.
اسطوخودوس گیاهی پرطرفدار و دوست داشتنی است که به علت رایحه دلپسندش، در پارکها کاشته میشود. یونانیها اسطوخودوس را برای درمان سرفه به کار میبردند اما رومیها آن را برای معطر ساختن آب حمام استفاده میکردند به همین دلیل این گیاه نام خود را از فعل لاتین (lavare) به معنای شستن گرفته است. اسانس این گیاه یکی از ترکیبات اصلی برخی فرآوردههای بهداشتی و آرایشی را تشکیل میدهد و در تولید ادکلن، عطر، صابون، شامپو، خوشبوکنندههای هوا و امثال آن کاربرد فراوانی دارد. اسانس این گیاه نیز خاصیت شدید ضد باکتریایی دارد. مردم در گذشته از پیکر رویشی و گل اسطوخودوس استفادههای دارویی متعددی میکردند، آنها معتقد بودند که استفاده از آن سبب معالجه افراد فلج و به کار افتادن مجدد دست و پای این افراد میشود، آنها همچنین برای درمان بعضی از بیماریهای مربوط به مغز از جمله خونگرفتگی عروق مغزی از این گیاه استفاده میکردند.
در تمام فارماکوپههای معتبر از گلهای این گیاه به عنوان دارو یاد شده و خواص درمانی آن مورد بررسی قرار گرفته است. در حال حاضر از مواد موثری اسطوخودوس برای معالجه بیماریهای مربوط به سیستم عصبی و همچنین برای درمان روماتیسم استفاده میشود. از این گیاه هم به صورت خوراکی از گلهای آن و هم به صورت ماساژ بیرونی (با اسانس معطر و روغن آن) برای درمان میگرن و سردرد بسیار مناسب است.
مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس را لینالیل استات (35 تا 60 درصد)، لینالول، کامفور و گرانیول تشکیل میدهد. از ترکیبات دیگر این گیاه میتوان از کومارین، فلاونویید و استرول نام برد.
صور دارویی اسطوخودوس:
دمکرده اسطوخودوس: حدود پنج گرم سرشاخه گلدار یا گل این گیاه را در یک لیتر آب جوش بریزد و به مدت 10 دقیقه دم کنید مقدار مصرف این دمکرده سه تا چهار فنجان در روز است.
کمپرس اسطوخودوس: 30 گرم گل یا سرشاخه گلدار این گیاه را با یک لیتر آب جوش مخلوط و به مدت 10 دقیقه دم میکنند. اسانس و روغن اسطوخودوس را میتوان از فروشگاههای Health Food تهیه کرد. برای مصرف، یک قطره از آن را با یک قاشق روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط و برای ماساژ استفاده میکنند و میخورند. کرم: برای رفع عوارض اگزما چند قطره از اسطوخودوس را به کرم بابونه اضافه کنید.
لوسیون: برای آفتابسوختگی یا تاول چند قطره از روغن را به اندکی آب اضافه و مصرف کنید. مرهم سینه: یک میلی لیتر روغن اسطوخودوس و پنج قطره روغن بابونه را به 10 میلیلیتر روغن حامل اضافه کنید و در مورد اسپاسمهای آسم و برونشیب به کار برید. محلول سرشوی: 5 تا 10 قطره از این روغن را در آب بریزید و مو را با آن بشویید تا شپشهای سر از میان بروند و برای از میان بردن رشک، چند قطره روغن را روی یک شانه ظریف بریزید و موها را با آن شانه بزنید. روغن ماساژ: یک میلی لیتر روغن اسطوخودوس را در 25 میلیلیتر روغن حامل بریزید و عضلات دردناک را با آن ماساژ دهید. 10 قطره از آن را در 25 میلیلیتر روغن حامل بریزید و شقیقهها و پشت گردن را با آن ماساژ دهید تا سردردهای تنشی یا نشانههای اولیه میگرن برطرف شوند. روغن: روغن خالص این گیاه را روی جای نیش حشرات بمالید. 10 قطره از آن در 25 میلیمتر روغن حامل بریزید و برای آفتابزدگی یا پیشگیری از آفتاب سوختگی به کار ببرید. ( نکته: این یک محلول ضدآفتاب کامل نیست. )
بیشترین مصرف این اسانس در صنایع بهداشتی و آرایشی است. این گیاه عطر خوبی دارد و به همین دلیل از ترکیبات اصلی ادوکلنهاست. گلهای خشکشده آن را برای معطر ساختن لباسها و فراری دادن بید به کار میبرند.
اسطوخودوس عسلدهنده بسیار خوبی است.
خواص طبی اسطوخودوس:
اسطوخودوس از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.
1- برای رفع خستگی و آرامش، چند قطره روغن اسطوخودوس را در وان آب گرم بریزید و برای مدت یک ربع ساعت در آن دراز بکشید. 2- گرفتگیها را باز میکند. 3- مقوی معده است. 4- ادرارآور است. 5- معرق است و تب را پایین میآورد. 6- کرم معده و روده را میکشد و از بین میبرد.
7- برای رفع فراموشی و تقویت حافظه از دمکرده اسطوخودوس استفاده کنید. 8- برای رفع حالت تهوع و سرگیجه مفید است. 9- اسطوخودوس درمانکننده رماتیسم، آرتروز و نقرس است. برای این منظور کمپرس آن را روی عضو میگذارند و با اینکه دو قطره روغن آن را با یک قاشق روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط میکنند و عضو دردناک را با آن ماساژ میدهند. 10- برای درمان بیماریهای ریوی، دو تا سه قطره روغن این گیاه را با یک قاشق غذاخوری روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط و سینه و پشت بیمار را ماساژ دهید. 11- برای رفع بیخوابی یک قاشق چای خوری پودر اسطوخودوس را با یک قاشق چایخوری پودر سنبل الطیب مخلوط کنید و در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت 10 دقیقه دم کنید. این دمکرده را یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب میل میکنند تا بیخوابی برطرف شود.
کاربردها:
دم کرده گل: برای رفع خستگی عصبی، سردردهای تنشی یا هنگام زایمان و نیز برای قولنج و سوءهضم، مصرف کنید. برای قولنج، تحریکپذیری و هیجانزدگی کودکان به آنها محلول ضعیف دم کرده (25 درصد قدرت عادی) بدهید.
تنتور: برای سردرد و افسردگی روزی دو بار، حداکثر پنج میلی لیتر مصرف کنید.
دهانشویه: برای رفع بوی بد دهان استفاده کنید.
*کارشناس گیاهان دارویی
مشکلات دارویی بیماران تالاسمی: 4 ماه است داروی ایرانی تولید نمیشود
دبیر انجمن تالاسمی ایران از عدم انجام تعهدات شرکتهای دارویی داخلی برای تامین داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی انتقاد کرد.
محمدرضا مشهدی اظهارداشت: تاکنون دو سال است که شرکتهای دارویی داخلی، تعهد میکنند که داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی را تامین کنند اما در عمل نمیتوانند تعهداتشان را انجام دهند و در نتیجه بیماران با مشکل کمبود دارو مواجه میشوند.
وی با اعلام اینکه حدود چهار ماه است که داروی ایرانی بیماران تالاسمی تولید نمیشود، گفت: آنچه را این شرکتهای دارویی انجام میدهند، حدود 20 تا 30 درصد از تعهداتشان است. مشهدی، عوارض کمبود دارو برای بیماران تالاسمی را بسیار مخرب دانست و افزود: وقتی بیماران تالاسمی به موقع و به میزان مورد نیازشان دارو مصرف نکنند، بار آهن بدنشان بالا میرود که همین مساله میتواند عوارض جبرانناپذیری برای بیماران به دنبال داشته باشد. دبیر انجمن تالاسمی ایران ادامه داد: عوارض بار آهن در درازمدت باعث میشود، قلب و کبد و کلیه بیماران درگیر شود که به بستری شدن آنها میانجامد.
صدور کارت بیمه طلایی فرهنگیان سراسر کشور
کارت بیمه خدمات طلایی فرهنگیان سرانجام صادر شد.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش ضمن اعلام این خبر گفت: براساس تمدید قرارداد بیمه طلایی برای چهارمین سال متوالی با شرکت بیمه ایران از اول اردیبهشت 92 تمامی فرهنگیان تحت پوشش این بیمه میتوانند در چارچوب مفاد قرارداد تعهدات پیشبینیشده از خدمات این بیمه بهرهمند شوند.
فرشید سیاری با اشاره به این مطلب که کارت بیمه طلایی تمامی فرهنگیان عضو توسط شعب بیمه ایران صادر و در اختیار ادارات آموزشوپرورش سراسر کشور قرار گرفته است، افزود: آن دسته از بیمهشدگان فرهنگی شاغل و افراد تحت تکفل آنان که تاکنون موفق به دریافت کارت نشدهاند، میتوانند برای دریافت کارت خود به ادارات محل خدمت مراجعه کنند. سیاری ادامه داد: تعهدات این قرارداد همانند سال گذشته بوده و هیچگونه تغییری در آن ایجاد نشده است.
جمعآوری معتادان ولگرد در پایتخت
طرح جمعآوری معتادان ولگرد در راستای طرح امنیت محله محور صبح دیروز در پایتخت شروع شد.
به گزارش مهر، صبح دیروز نخستین مرحله طرح بزرگ جمعآوری معتادین ولگرد و بدون مکان در سطح پایتخت آغاز شد. در این طرح که در راستای طرح امنیت محله به اجرا درآمد، معتادان بدون مکان و ولگرد محلههای هرندی، دروازه غار، شوش و جنوب شهر شناسایی و دستگیر شدند. قرار است افراد دستگیر شده برای درمان به مرکز شفق و اخوان ملارد منتقل شوند.
ایستگاه نسیم بهشت برای مشاوره دینی
شهردار منطقه 7 از برپایی ایستگاه نسیم بهشت در میدان امام حسین (ع) در ایام مبارک ماه رمضان با هدف پاسخگویی به مسایل شرعی و مشاوره دینی شهروندان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 7، دکتر رمضان میرعباسی با اعلام این خبر گفت: با توجه به جوان بودن جمعیت و نیاز روزافزون شهروندان به ارتقای آگاهی نسبت به مسایل دینی و شرعی و همچنین به منظور رفاه حال شهروندان، اداره آموزشهای شهروندی منطقه اقدام به برپایی ایستگاهی با عنوان نسیم بهشت در میدان امام حسین (ع) در ایام مبارک ماه رمضان با هدف پاسخگویی به مسایل شرعی و مشاوره دینی شهروندان کرده است.
بوستان 36 هزارمترمربعی ساحلی دارآباد به بهرهبرداری رسید
به منظور حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از هرگونه ساختوساز غیرمجاز در حاشیه مسیلهای شمال تهران بوستان ساحلی دارآباد به مساحت 36 هزار و 500 مترمربع در ضلع غربی و شرقی مسیل دارآباد به بهرهبرداری رسید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، مهندس مجید نوربخش، معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: این بوستان هسته مرکزی رود دره دارآباد است که براساس برنامهریزیهای شهرداری تهران در خصوص ایجاد فضاهای تفریحی، ورزشی و فضای سبز در مجاورت رود درهها جهت بهرهمندی شهروندان از طبیعت به اجرا رسیده و در آینده بخشی از مسیر رود دره دارآباد جهت دسترسی و استفاده از کاربریهای موجود در بوستان خواهد بود.
700 هزار نفر در استان کرمانشاه تحت پوشش تامین اجتماعی هستند
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه میگوید که 700 هزار نفر از جامعه شهری و روستایی استان کرمانشاه تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند.
کیومرث فلاحی در نشستی که به مناسبت هفته تامین اجتماعی با حضور خبرنگاران برگزار شده بود، سازمان تامین اجتماعی را بزرگترین سازمان بیمهگر خاورمیانه دانست که به 37 میلیون نفر از جمعیت کشور خدمترسانی میکند.
وی ادامه داد: خدمترسانی به 37 میلیون نفر از جمعیت کشور کار دشواری است که سازمان تامین اجتماعی بار آن را از دوش دولت برداشته است. به گفته این مسوول در استان کرمانشاه نیز حدود 700 هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از خدمات آن استفاده میکنند.مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه تعداد بیمهشدگان اصلی استان را نیز 262 هزار نفر اعلام کرد که 232 هزار نفر آن شامل مشاغل آزاد و حدود 30 هزار نفر نیز مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی هستند.فلاحی با اشاره به افزایش 11 درصدی تعداد بیمهشدگان تامین اجتماعی استان طی یک سال اخیر خاطرنشان کرد: تا پایان خردادماه سال 91، 27 هزار و 576 مستمریبگیر در استان کرمانشاه وجود داشت که این عدد در پایان خردادماه امسال به 30 هزار و 440 نفر رسید که افزایشی حدود 10 درصدی را نشان میدهد. وی تعداد زنان قالیباف بیمه شده در استان را نیز 11 هزار و 491 نفر و کارگران ساختمانی را نیز 14 هزار و 651 نفر اعلام کرد. به گفته این مسوول به دو هزار و 800 نفر شاغل بیکار نیز مستمری ماهانه پرداخت میشود.