Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

دستگیری 31 هزار قاچاقچی در چهار ماهه نخست امسال: بیشترین داروهای قاچاق، نیروزا و تقویتی است 

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز از دستگیری 31 هزار قاچاقچی و رسیدگی به 45 پرونده قاچاق کلان خبر داد.
سردار زمانیان با بیان اینکه در چهار ماه اخیر شاهد دستگیری بیش از 31 هزار نفر در حوزه جرم قاچاق بوده‌ایم، گفت: در این مورد 28 هزار و 120 پرونده تشکیل شده که از این میان 532 پرونده ارزش ریالی بیش از یک میلیارد ریال داشته‌اند.
وی با بیان اینکه در میان پرونده‌های موجود در چهار ماهه نخست امسال شاهد کشف 45 فقره پرونده کلان که ارزش ریالی آنان بیش از پنج میلیارد ریال بود، هستیم، گفت: در این مدت بیش از 223 باند دخیل در حوزه قاچاق توقیف و متلاشی شدند.
به گفته زمانیان، ارزش ریالی پرونده‌های مکشوفه امسال بیش از 3300 میلیارد ریال در حوزه قاچاق بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد افزایش 10 درصدی ارزش پرونده‌ها هستیم.
وی با اشاره به چهار طرح بزرگ عملیاتی این معاونت برای مبارزه موثر با قاچاق کالا و ارز‌ گفت: در ماه‌های اخیر کشفیات مناسبی در حوزه لوازم‌آرایشی و دارویی، لوازم‌خانگی، پوشاک، سیگار، موادسوختنی و... داشته‌ایم.
زمانیان با اشاره به سیاست‌های این پلیس در راستای مبارزه موثر با قاچاق گفت: از سال گذشته جلوگیری از خروج موادخوراکی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم که این مساله سبب ایجاد اتفاقات موثر و خوبی در این حوزه شد.
رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد قاچاق دارو به ایسنا‌ گفت: دارو و لوازم‌آرایشی به دلیل تاثیرات خاص جزو موضوعاتی هستند که به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفته است‌ اما لازم به ذکر است آن دسته از داروهایی قاچاق می‌شوند که بر اساس قانون اجازه ورود ندارند.
داروهای قاچاق
زمانیان مورد بیشترین حجم ورود داروهای قاچاق گفت: داروهای نیروزا، تقویتی، سقط جنین، داروهای جنسی و توهم‌زا جزو آن دسته از داروهایی هستند که بیشتر به کشور قاچاق می‌شوند‌ اما لازم است بدانید که عمده این داروها یا تاریخ‌گذشته هستند و تاثیرات مخربی روی فرد می‌گذارند یا به صورت تقلبی و با سوءاستفاده از برند داروی اصلی تولید شده‌اند.
وی با بیان اینکه در حوزه دارو و لوازم‌آرایشی و بهداشتی در چهار ماهه امسال 875 پرونده ایجاد شده که در مجموع 1100 تن دستگیر شده‌اند، گفت: 390 نفر از این افراد دستگیرشده در حوزه قاچاق دارو بوده‌اند.
به گزارش ایسنا، رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سوالی درباره قاچاق خودروهای گران‌قیمت، گفت: برخی خودروها اجازه تردد موقت دارند‌ اما در زمان سررسید به گمرک بازنمی‌گردند که بخشی از خودروهای قاچاق در کشور از این دسته هستند که در صورت مشاهده این موارد با آنان برخورد می‌شود. اما  در پاسخ به این سوال که آیا قاچاق خودرو از مبادی اصلی صورت می‌گیرد‌ به نظر غیرممکن می‌رسد.
زمانیان در مورد مشروبات الکلی نیز گفت: امسال شاهد کاهش 44 درصدی کشف مشروبات الکلی هستیم و 47 پرونده قضایی نیز در این مورد تشکیل شده است.
وی در مورد مبادی اصلی ورود کالای قاچاق به ایسنا گفت: در استان‌های غربی شاهد ورود بیشترین حجم کالای قاچاق از مرزهای آذربایجان‌غربی و کردستان هستیم و در جنوب کشور بیشترین حجم کالای قاچاق از هرمزگان و بوشهر وارد کشور می‌شود، البته برخی از مرزها همچون چابهار، خوزستان یا کرمانشاه نیز محل ورود قاچاق به کشور هستند اما بیشترین حجم کالای قاچاق در کشور از آذربایجان‌غربی، کردستان، هرمزگان و بوشهر وارد کشور می‌شود.
رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز ناجا در مورد قاچاق ارز گفت: در این حوزه شاهد تشکیل 23 پرونده بوده‌ایم که ارزش ریالی آنها بیش از 100 میلیون تومان بود و در این راستا نیز 444 نفر نیز دستگیر شده‌اند و میزان کشفیات ارز در چهار ماهه نیز 274 میلیون قطعه بود که شامل تمامی ارز‌های کشورهای دیگر می‌شود.
به گفته زمانیان، مبنای ارز خارج‌شده توسط مسافران بر‌اساس اعلام دولت، 5000 دلار است و مسافرانی که بیش از این مبلغ از کشور خارج کنند‌ به عنوان قاچاق محسوب می‌شود.
کشف 114 میلیون نخ سیگار
زمانیان در مورد کشفیات سیگار با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون اقدامات موثر و برخوردهای شدیدی در این حوزه صورت گرفته است، گفت: در سال گذشته 319 میلیون نخ سیگار قاچاق کشف و ضبط شد و در چهار ماهه نخست امسال نیز 114 میلیون نخ کشف شد.رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز ناجا با بیان اینکه در چهار ماهه نخست امسال 340 هزار دستگاه ماهواره و تجهیزات مرتبط با آن در کشور کشف شده، گفت: در این راستا 609 متهم دستگیر شده‌اند که ارزش ریالی کالاهای آنان به 165 میلیارد ریال می‌رسد.

 

هشدار رییس بهزیستی نسبت به بحرانی شدن آسیب‌های اجتماعی در کشور
رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه وضعیت خدمات و آسیب‌های اجتماعی در کشور در مرحله بحرانی قرار دارد، گفت که‌ اعتیاد، طلاق و سایر آسیب‌های اجتماعی در کشور به هیچ‌وجه شوخی‌بردار نیست.
به گزارش ‌ایسنا‌، همایون ‌هاشمی در همایش «هم‌اندیشی همیاران سلامت روان اجتماعی ایران» که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد‌ با تاکید بر اینکه 60 درصد اعتبارات سازمان در حوزه معلولان هزینه می‌شود، اظهار کرد: علت این موضوع این است که در حوزه پیشگیری به درستی فعالیت نکرده‌ایم و هم‌اکنون برای بسیاری از مسایلی که با پیشگیری می‌توانستیم در مقابل آن بایستیم باید هزینه کنیم.
وی با اشاره به اینکه خدمات بهزیستی در حوزه پیشگیری ارزان ولی اثربخش است، گفت: به دلایل خاصی در 30 سال گذشته در حوزه پیشگیری فعالیت خوبی نداشته‌ایم هرچند سایر دستگاه‌ها اصلا به موضوع پیشگیری نپرداخته‌اند.
هاشمی ادامه داد: قرار گرفتن امور اجتماعی ذیل امور سیاسی همواره سازمان‌هایی را که زیرمجموعه سازمان‌های سیاسی قرار گرفته‌اند تحت تاثیر قرار داده‌ بنابراین همواره به جای حمایت از برنامه‌ها از افراد در سازمان‌ها حمایت شده و با تعویض افراد برنامه‌هایشان نیمه کاره مانده است.
وی یکی از اساسی‌ترین کارها در حوزه پیشگیری را فعالیت شبکه‌های اجتماعی و مردم دانست و گفت: پیشگیری یکی از رویکردهایی است که باید قبل از پدید آمدن آسیب برای آن اقدام کنیم.رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه برنامه محوری در سازمان نماد هوشیاری است، اظهار کرد: بسیاری از بزرگان هنوز تفاوت سازمان بهزیستی و سازمان محیط‌زیست را نمی‌دانند.

 

تصادف زنجیره‌‌ای خودروها در بزرگراه آزادگان
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از تصادف زنجیره‌ای سه دستگاه خودرو پراید، ریو و آردی در بزرگراه آزادگان تهران خبر داد.
سید‌جلال ملکی‌ درباره تصادف زنجیره‌ای که در بزرگراه آزادگان رخ داد، اظهار داشت: در ساعت 11:12 دقیقه روز گذشته تصادف زنجیره‌ای چند دستگاه خودرو در مسیر شمال به جنوب بزرگراه آزادگان بعد از جاده مخصوص به سامانه 125 سازمان آتش‌نشانی اعلام شد.
وی ادامه داد: بلافاصله دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند، سه دستگاه خودرو پراید، ریو و آردی به دلایل نامشخص به شدت برخورد کرده بودند و یکی از خودروها پس از برخورد با گاردریل موجود در بزرگراه واژگون می‌شود و دو خودرو دیگر نیز پس از تصادف به شکلی در بزرگراه متوقف شده بودند که مسیر تردد مسدود شده بود.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران یادآور شد: در این حادثه هفت نفر شامل چهار مرد و سه زن مصدوم و به اورژانس تحویل داده شدند.ملکی خاطر نشان کرد: خودروهای حادثه دیده به حاشیه بزرگراه منتقل و در ساعت 12 عملیات آتش‌نشانی
 به پایان رسید.

 

کلاهبرداری 770 میلیون تومانی در معامله گوساله
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم از دستگیری سه نفر به اتهام کلاهبرداری 770 میلیون تومانی در استان خبر داد.به گزارش پایگاه خبری پلیس، مهدی قدمی افزود: در پی شکایت 11 نفر از دامداران علیه سه نفر از خویشاوندان خود که با سوء استفاده از این رابطه کلاهبرداری کرده و متواری شده بودند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
وی ادامه داد: متهمان توانسته بودند با جلب اعتماد و انجام مانور متقلبانه و پرداخت چک‌های بلامحل و جعلی طی چند مرحله 240 راس گوساله به ارزش تقریبی هفت میلیارد و 700 میلیون ریال کلاهبرداری کنند.
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم افزود: با انجام اقدامات پلیسی مخفیگاه متهمان متواری شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شدند.
‌قدمی گفت: متهمان در تحقیقات ماموران صراحتا به بزه انتسابی اعتراف کردند که در ادامه پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی استان تحویل و در نهایت روانه زندان شدند.
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اظهار داشت: در انجام معاملاتی که وانمود می‌شود سود زیاد و بیش از حد معمول است احتمال کلاهبرداری وجود دارد.

 

اعدام قاتل دختر 6 ساله در محل جنایت
حکم قصاص مرد جنایتکار که به خاطر هفت گرم طلا مرتکب قتل دختر شش ساله شده بود، در محل جنایت اجرا شد.
به گزارش مهر، زهرا شش ساله 21 دی‌ماه سال گذشته هنگامی که برای خرید، خانه‌اش را در محله «آنا خاتون» ترک کرد، راه خانه را گم کرد و عامل جنایت به بهانه نشان دادن خانه وی، او را به خانه خود برد و بعد از سرقت النگو و گوشواره این دختربچه  او را کشت.قاتل به نام «د- الف» دختربچه را با شال گردنش خفه کرده و در داخل گونی گذاشته و در خانه‌ نگهداری می‌کرد.مرد جنایتکار به دلیل تعطیلی آخر ماه صفر و نبود همسرش در خانه که به دلیل بارداری به خانه پدرش در تبریز رفته بود، جنازه این دختر را در خانه نگهداری می‌کرد اما پس از اینکه همسر قاتل از وی می‌خواهد به تبریز آمده و وی را از خانه پدرش بازگرداند، جنازه دختربچه شش ساله را که در گونی نگه داشته بوده از خانه خارج کرده و در اطراف محله «آناخاتون» رها می‌کند.در این مدت پدر و مادر این دختربچه اطلاعیه‌هایی برای پیدا شدن کودکشان در اماکن عمومی منطقه نصب کرده بودند که قاتل با شماره تلفنی که در این اطلاعیه اعلام شده بود تماس گرفته و به مادر این دختربچه محل جنازه را اعلام می‌کند.جنازه این دختربچه بیست و پنجم دی‌ماه در منطقه «آناخاتون» تبریز کشف شد و در عرض 24 ساعت بعد این قاتل دستگیر شد و به دنبال محاکمه و تایید حکم قصاص، وی در محل جنایت به دار مجازات آویخته شد.

 

فروش یکباره میدان میوه و تره‌بار فرمانیه
از اعتراض مردم تا شورای شهر

جامعه- بدون اطلاع‌رسانی به شورای شهر تهران و بدون اعلام جایگزین، زمین میدان میوه و تره‌بار فرمانیه در خیابان لواسانی به فروش رسید‌. این خبری است که در شورای شهر هفته پیش مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه آن مشخص نشد‌ اما در میدان میوه و تره‌بار فروشندگان و مسوولان تا چه حد از به پایان رسیدن کار میوه و تره‌بار لواسانی باخبر هستند؟ آیا به مردم برای این تغییر اطلاع‌رسانی شده است؟
میدان میوه و تره‌بار شامل مجموعه فروشگاه‌های سپه و شهروند و ماهی‌فروشی و صنایع‌دستی و نانوایی و‌..‌. است که از سال 1369 شروع به کار کرده است برای اینکه واکنش فروشنده‌ها و خریداران نسبت به این فروش یکباره باخبر شویم به میدان میوه و تره‌بار می‌رویم‌.
نگهبانی که ورود و خروج ماشین‌ها را چک می‌کند می‌گوید میدان میوه و تره‌بار بسته شده است و فروشندگان وظیفه دارند تا ماه آینده غرفه‌هایشان را تحویل دهند‌. کنار در گل‌فروشی است که گلدان‌هایش را حراج زده و می‌گوید باید اجناسش را به فروش برساند‌. سراغ شهروند که فروشگاه با وسعت بسیار زیاد و قسمت بزرگی از میدان را به خود اختصاص داده می‌رویم.‌ صندوق‌دار خبر ندارد و می‌گوید این شایعه است و برای اطمینان از نظافتچی خبر می‌گیرد و بین فروشنده‌ها و کارکنان بحث در می‌گیرد بعضی خبر دارند و نصف بیشتر بی‌خبرند‌.
مسوولان سپه باخبرند و می‌گویند تا جمعه مهلت دارند، خالی کنند، نمی‌دانند چه کسی خریده و چه کسی فروخته و این فروش یکباره چه فایده داشته و هنوز جنسی را جمع نکرده‌اند‌.
 نانوایی انتهای تره‌بار، خطی را نشان می‌دهد که کل میدان را به دو قسمت تقسیم کرده است‌. می‌گوید مغازه‌هایی که آن طرف هستند تخریب می‌شوند و طرف دیگر که ما هستیم، ساختمان‌هایشان باقی می‌ماند‌. ببینیم از این به بعد چه تراقیکی از این قسمت‌بندی به وجود می‌آید‌.
از دو خانمی که از تره‌بار خرید می‌کنند سوال می‌پرسیم‌. می‌گوید بی‌خبرند و اصلا اطلاع‌رسانی نشده که بدانند و اگر اینجا فروخته شده پس از کجا خریدهایشان را باید انجام بدهند‌. مرد خریداری می‌گوید در خیابان دولت زندگی می‌کند و تره‌بار اختیاریه هم در نزدیکی خانه‌شان است اما اینجا محصولات بهتری دارد و از اینجا اجناس خود را خریداری می‌کنند‌ و به اعتراض می‌گوید یک جا که اجناس قابل قبولی داشت هم دارد بسته می‌شود.‌ مردم هیچ‌کدام خبر ندارند درحالی که فروشنده‌ها اکثرا می‌گویند مردم باخبر هستند.‌ نانوا می‌گوید به ما گفته‌اند که یک زمین دیگر برای تره‌بار خریده‌اند. کارگر تره‌بار می‌گوید باخبر است و مدتی این قسمت کار نمی‌کنند و خالی می‌شود اینجا یک بازارچه موقت زده خواهد شد‌. ماهی‌فروش می‌گوید یک ماه مهلت دارند خالی کنند و از فروش ملک باخبر است و آن طرف خطی تخریب می‌شوند و دیگر تره‌باری باقی نمی‌ماند و مسوولان و مدیران تره‌بار نیز به هیچ سوالی حتی در قالب سوالی از جانب مردم حاضر به جوابگویی نشدند‌.
بازتاب فروش میدان میوه و تره‌بار لواسانی در شورا
در جلسه شورای شهر هفته پیش رییس کمیسیون توسعه و عمران نسبت به تغییر کاربری زمین 15‌هزار مترمربعی میدان میوه و تره‌بار فرمانیه از کاربری خدماتی با تراکم کم به اداری- تجاری اعتراض کرد‌. حمزه شکیب در این باره به اعضای شورا توضیح داد: این زمین با بیش از 15‌هزار مترمربع مساحت ابتدا در طرح تفصیلی کاربری خدمات شهری با تراکم کم داشت اما پس از طرح تفصیلی و بررسی آن کاربری آن به تجهیزات شهری تغییر کرد یعنی مشاور این کاربری را از خدمات شهری به تجهیزات شهری تغییر داده است‌. اما حالا متوجه شده‌ایم که این کاربری باز هم تغییر کرده و تبدیل به کاربری تجاری اداری شده است‌. یعنی در فرآیندی کوتاه بدون اطلاع ما این تغییر صورت گرفته‌. در ادامه شکیب خطاب به اعضای شورا و چمران گفت: نقش ما به عنوان اعضای شورا چیست؟ مگر ما طرح تفصیلی را به عنوان امانت در اختیار شهرداری قرار نداده‌ایم، چرا این بلا به سرش آمده است؟ شکیب اضافه کرد: منطقه یک و منطقه فرمانیه چه نیازی به فضای تجاری در این ابعاد دارد و چرا شهرداری به دنبال به دست آوردن پول به این شکل است و اصلا شهر را چطور و با چه مجوزی می‌فروشند؟ وی خواستار اقدام جدی اعضای شورا حتی برای یک‌بار درباره چنین تخلفاتی شد و گفت: اگر این اقدامات و حرف‌های من نظر شخصی درباره شهرفروشی است بهتر است پیگیری این موضوع حداقل صورت گیرد‌. وی این اقدامات را ظلم به مردم شهر تهران خواند و گفت: اگر قرار است شهر تهران با این پول‌ها اداره شود قطعا در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد‌. مهدی چمران رییس شورای شهر تهران که نسبت به ارایه این تذکر بدون اعلام قبلی به شورا اعتراض داشت و با اصرار شکیب اجازه طرح این تذکر را داده بود، گفت: علت اینکه گفتم این تذکر را مطرح نکنید همین بود که این مسایل را یک‌طرفه می‌گویید و کسی نیست اینجا پاسخ بدهد‌، بهتر است هم مبالغ این زمین را اعلام کنید و هم تذکر را کتبی ارایه دهید‌. شکیب هم در پاسخ به وی گفت: تذکر حق اعضای شوراست و قطعا متن آن را با مستندات به صورت کتبی ارایه می‌کنم‌.

 

گزینه‌های مطرح برای سکانداری سازمان محیط‌زیست
با وجود گذشت ۱۷ روز از مراسم تحلیف ریاست جمهوری و منصوب شدن بعضی از وزرا و معاونان رییس‌جمهور، هنوز رییس سازمان محیط‌زیست به عنوان یکی از معاونان رییس‌جمهور تعیین نشده است.
به گزارش فارس، بی‌مهری به محیط‌زیست سریال تازه‌ای نیست که صحبت از آن نظر دیگران را به خود جلب کند اما بی‌تفاوتی به آن امروز صدای علاقه‌مندان به محیط‌زیست و فعالان این عرصه را درآورده است.این روزها که مدام خبر از انتصاب وزرا و مسوولان برای سکانداری وزارتخانه‌ها و سازمان‌های متعددی می‌آید، باز هم محیط‌زیست نادیده گرفته شد و تا امروز که 18 روز از مراسم تحلیف حسن روحانی به عنوان ریاست جمهوری ایران می‌گذرد، سکانداری برای محیط‌زیست کشور تعیین نشده است.
در این ارتباط برخی گزینه‌ها برای سکانداری سازمان محیط‌زیست مطرح شده‌اند.
‌علی محمد نوریان، مشاور رییس‌جمهور در زمینه هواشناسی و تغییرات اقلیمی
یک منبع آگاه درباره انتصاب معصومه ابتکار برای سکانداری سازمان محیط‌زیست گفت که هیچگونه صحبتی با ابتکار برای سکانداری سازمان محیط‌زیست در دولت یازدهم نشده است.
حمیدرضا تابش نماینده 55 ساله مردم اردکان در مجلس
سید محمد مجابی 46 ساله و مسوول روابط عمومی جهاد سازندگی  استان کردستان
 اصغر محمدی فاضل؛ وی در آخرین روزهای اسفندماه 1391 طی حکمی از معاونت محیط طبیعی سازمان محیط‌زیست برکنار شد.
در ادامه برخی نیز فاطمه‌ هاشمی را به عنوان گزینه نهایی سازمان محیط‌زیست نام می‌برند.وی در گفت‌وگو با جامعه فارس درباره اینکه وی یکی از گزینه‌ها برای ریاست سازمان محیط‌زیست است، اظهار داشت: اصلا این‌طور نیست و چنین مساله‌ای عنوان نشده است.
همچنین سورنا ستاری نیز به عنوان آخرین گزینه سازمان محیط‌زیست مطرح شده است.این در حالی است که وی درباره اینکه یکی از گزینه‌های سازمان محیط‌زیست است، گفت:‌ در جریان چنین مساله‌ای نیستم. او فرزند شهید سرلشگر ستاری از فرماندهان نیروی هوایی است.

خرید و فروش کشیک‌های بیمارستانی
معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص پدیده فروش کشیک‌های بیمارستانی در میان دانشجویان علوم پزشکی، گفت: وزارت بهداشت در این زمینه مسوولیت برنامه‌ریزی و ابلاغ آیین‌نامه را دارد که این مساله در حال انجام است.
دکتر بهرام عین‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا‌، در این‌باره، اظهارکرد: در دانشگاه‌های علوم پزشکی هر مدیری سه وظیفه برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت را برعهده دارد و در رابطه با نقش نظارتی تاکید فراوانی به روسا و معاونین دانشگاه‌ها شده است، بنابراین اگر هر نوع تخلفی در هر حوزه‌ای انجام شود، رییس و معاون دانشگاه مربوطه مسوول است.
وی با بیان اینکه ممکن است در برخی از دانشگاه‌ها این پدیده وجود داشته باشد، افزود: لازم است که مسوولین دانشگاه‌های مختلف اعم از رییس دانشگاه، رییس دانشکده و معاونین بر این مساله که قطعا تخلف است نظارت کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه در صورت گزارش تخلف در هیات‌های مربوط به تخلفات دانشجویی با فرد متخلف برخورد خواهد شد، گفت: وزارت بهداشت در این زمینه مسوولیت برنامه‌ریزی و ابلاغ آیین‌نامه را دارد که این مساله در حال انجام است.

واگذاری بی‌حساب و کتاب زمین‌های:  تامین اجتماعی به یکی از مسوولان
یک منبع آگاه از واگذاری زمین‌های تامین اجتماعی در مشهد و منطقه یک تهران برای احداث دانشگاه به یکی از مسوولان خبر داد.
وی در گفت‌و‌گو با فارس گفت: در زمان ریاست سعید مرتضوی بر سازمان تامین اجتماعی زمین‌هایی با وسعت زیاد در مشهد و منطقه یک تهران در اختیار یکی از مسوولان برای ساخت دانشگاه قرار می‌گیرد.
این مقام آگاه در تامین اجتماعی یادآور شد: با آمدن وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین صمدالله فیروزی به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی تمامی دستورات مرتضوی در تامین اجتماعی به صورت ملغی در آمده است.
وی افزود: واگذاری‌ زمین‌های مختص تامین اجتماعی کاملا غیرقانونی و بدون تایید هیات‌مدیره بوده است.
وی بیان داشت: در تامین اجتماعی اقدامات غیر‌قانونی صورت گرفته است که دستگاه‌های نظارتی و بازرسی باید بررسی کنند.

توصیه‌های آموزش‌و‌پرورش در خصوص استفاده از کوله‌پشتی‌های مناسب
معاون سلامت آموزش‌و‌پرورش با هشدار نسبت به استفاده از کوله‌پشتی و کفش‌های غیراستاندارد گفت که محل قرارگیری‌ کوله‌پشتی پشت کمر است و اگر به کوله کمری تبدیل شود نه تنها مناسب نخواهد بود‌ بلکه استفاده دایم از آن منجر به تغییر شکل اندام و افزایش احتمال ابتلا به ضایعات ستون فقرات، درد در ناحیه کمر و ناهنجاری‌های قامتی می‌شود.
محمد چینیان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی‌ شمار خریداران نوشت‌افزار، کیف و کفش مدرسه افزایش می‌یابد و اشتیاق استفاده از این‌گونه وسایل حتی قبل از آغاز کلاس‌ها در میان دانش‌آموزان کاملا دیده می‌شود، با توجه به اینکه برای اکثر دانش‌آموزان تنها جنبه ظاهری کالاها اهمیت دارد و والدین نیز در مقابل اصرار فرزندانشان تسلیم می‌شوند بنابراین غفلت از استاندارد بودن کیف و کفش و تنها توجه به ظاهر آنها‌ می‌تواند سلامتی دانش‌آموزان را به خطر اندازد.
وی درباره مشخصات کوله‌پشتی‌های مناسب و استاندارد گفت: محل قرارگیری‌ کوله‌پشتی پشت کمر است و اگر به کوله کمری تبدیل شود نه تنها مناسب نخواهد بود‌ بلکه استفاده دایم از آن منجر به تغییر شکل اندام و افزایش احتمال ابتلا به ضایعات ستون فقرات، درد در ناحیه کمر و ناهنجاری‌های قامتی می‌شود.
چینیان ادامه داد: کوله پشتی باید چرمی یا برزنتی باشد تا به راحتی تغییر شکل ندهد و شکل آن با محتویاتش همگن باشد و اندازه آن نیز باید متناسب با جثه دانش‌آموز باشد. به طور کلی کوله‌پشتی و محتویات آن باید کمترین وزن را به بدن دانش‌آموز وارد کند. جنس کوله باید از نوع سبک باشد که خود موجب اضافه وزن نشود.
وی اضافه کرد: کوله‌پشتی‌ها باید دو بند ضخیم داشته باشند و نباید از یک بند برای حمل آنها استفاده شود‌ چراکه بند نازک کوله‌پشتی به رگ‌های عصبی و خونی آسیب وارد کرده و احتمال ایجاد دردهای عصبی مزمن و ناراحتی‌های پوستی را افزایش می‌دهد.به گفته چینیان، آویزان کردن کوله از یک طرف باعث کج شدن اندام فرد و آسیب به ستون مهره‌ها می‌شود ضمن آنکه تسمه‌های کوله‌پشتی باید به طور متقارن تنظیم شده باشد و دو بند آن باید روی سینه قرار گیرند، بهتر است از کوله‌پشتی‌هایی که دارای بندهای با حداقل عرض پنج سانتیمتر است استفاده شود.
معاون سلامت آموزش‌و‌پرورش درباره عوارض کوله‌پشتی‌های غیراستاندارد اظهار کرد: استفاده از کوله‌پشتی‌های غیراستاندارد خطر ابتلا به کمردردهای مزمن را افزایش می‌دهد و گودی کمر، شانه‌های نامتقارن و تمایل شانه‌ها به طرف جلو از جمله عوارض شایعی است که بر اثر حمل کوله‌های غیراستاندارد‌ در بین دانش‌آموزان مشاهده می‌شود.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles