با وجود مخالفت اکثر اعضای شورا: چمران استعفای نجفی را اعلام کرد!
شقایق طباطبایی- جلسه دیروز شورای شهر خالی از اتفاقات دور از ذهن نبود. در هنگام شروع جلسه مسجدجامعی، حبیب کاشانی، دبیر، ابتکار و بیادی حضور محمد نجفی در دولت جدید را تبریک گفتند و پس از آن نجفی از شورای شهر استعفا داد. نجفی در متن استعفای خود که علیرضا دبیر آن را در جلسه خواند با اشاره به بند «4» ماده «28» قانون تشکیلات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: با توجه به مسوولیت معاونت رییسجمهوری و ریاست سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی که برعهده اینجانب محول شده است، از عضویت در شورای اسلامی شهر تهران استعفا مینمایم.
مهدی چمران درحالی که اعضا به استعفای محمدعلی نجفی، رییس جدید سازمان میراث فرهنگی و عضو شورای شهر رای ندادند، استعفای او را مورد تصویب اعضای شورا اعلام کرد.
در جلسه رایگیری استعفای محمد نجفی تنها پنج عضو به این استعفا رای دادند و درحالی که 11 عضو در جلسه حضور داشتند و تصویب استعفا به شش رای نیاز داشت.
شکیب، رییس کمیسیون توسعه و عمران شورا بعد از خواندن استعفانامه نجفی توسط دبیر گفت: شورا شغل نیست و ما موظف هستیم حداکثر 70 ساعت در شورا حاضر باشیم به همین دلیل داشتن یک شغل دیگر اشکالی ندارد و نجفی به شورا احترام گذاشته و این استعفانامه را ارایه کرده، اما ما میتوانیم این استعفا را قبول نکنیم. اما مهدی چمران در واکنش به گفته شکیب گفت: از دورههای قبل یک متن قانون نیمصفحهای باقی مانده که در آن مشاغلی که اعضای شورای شهر به صورت همزمان نمیتوانند در آنها حضور داشته باشند را قید کرده که از جمله آن معاون رییسجمهور، روسای سازمانها یا روسای دانشگاههاست و شما باید 300 ساعت در شورا حضور داشته باشید و برای 70 ساعت حقالجلسه میگیرید، اشتباه نکنید. در ادامه جلسه برای تعدادی از اعضا و خبرنگاران در مورد تایید رایگیری و تعداد آرا سوال به وجود آمد که کاشانی گفت: هرچه آقای رییس بگوید و اما شکیب در مورد تعداد آرا در حال صحبت بود که چمران به او گفت: آقای شکیب در مورد آرا با کسی شوخی نداریم. به این ترتیب درحالی که یک هفته تا پایان عمر شورای سوم باقی مانده است، استعفانامه محمدعلی نجفی از عضویت شورا برای حضور در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به تصویب رسید. با توجه به این استعفا علی ناصحی نفر شانزدهم شورای شهر تهران و عضو علیالبدل پس از شش سال انتظار در آخرین روزهای شورای شهر به عنوان عضو شورای شهر تهران منصوب میشود.
در پایان جلسه خبرنگاران با مهدی چمران گفتوگو کردند و او درباره استعفای نجفی گفت: آقای نجفی عضو شورای شهر تهران دعوت به همکاری شدند به عنوان رییس سازمان میراث و فرهنگی و معاون رییسجمهور بنابراین لازم است که از نظر قانونی ایشان استعفا بدهند که البته دوستان نمیخواستند ایشان استعفا بدهند و اصرار داشتند در شورا بمانند ولی به هر حالت ایشان استعفا کردند و ما تبریک گفتیم و تشکر کردیم از همکاری بیش از شش سال در شورای اسلامی شهر تهران و باعث خوشحالی ماست حضور ایشان در دولت جدید.
مساله دیگری که در جلسه دیروز شورا بررسی شد تبدیل خانههایی که چهار فرزند شهید دارند به خانه شهدا بود. موضوع بعدی پایگاههای بحران بود. به گفته رییس شورا قرار بود 130 پایگاه ساخته شود که در هر محلهای پایگاهی آماده برای پیشگیری و مدیریت بحران داشته باشیم. این پایگاهها در ساعتهای خالی و ظرفیتهای خالی که دارد به قسمتهای دیگر و ورزش بانوان اختصاص پیدا کند و ظرف یک هفته مدیریت بحران و سازمان ورزش تصمیمگیری کنند. در ادامه مهدی چمران در پاسخ به شرایط و قوانین استعفا از شورای شهر و گفته حمزه شکیب که لزومی بر استعفای نجفی نیست و قانونی که نمایندگان شورا در یکسری از مسوولیتها از معاون تا رییس دانشگاه نمیتوانند باشند و حضور فرهاد دانشجو به عنوان رییس دانشگاه در شورای شهر توضیح داد: در قانون نوشتهام رییس دانشگاه آزاد. ما در شهرها کسانی را داریم که هم در شورای شهر و هم در دانشگاه بودهاند.
محسن هاشمی در صدر آرای فراکسیون اصلاحطلبان برای تصدی شهرداری تهران
ایسنا- منتخب مردم تهران در چهارمین دوره شورای شهر تهران با اشاره به اضافه شدن سه نفر از مستقلین شورا به فراکسیون اصلاحطلبان گفت که در حال حاضر در این فراکسیون 17 نفر شدهایم که در رایگیری که انجام شد، نفر اول آقای محسن هاشمی هستند.
محسن سرخو که در نشست تخصصی حزب جوانان ایران اسلامی با محوریت دغدغههای شورای چهارم شرکت کرده بود، افزود: در حال حاضر تعداد اعضای فراکسیون اصلاحطلب در شورای چهارم به 17 نفر رسیده است و امیدواریم پنج نفر دیگر به این فراکسیون بپیوندند و تعداد اعضا 22 نفر شود.
وی افزود: در آخرین رایگیری انجام شده آقای محسن هاشمی نفر اول هستند البته در نهایت یک نفر را به شورای 31 نفره معرفی میکنیم ولی هنوز مشخص نیست این یک نفر محسن هاشمی باشد. سرخو با اشاره به سازوکار اولیه برای انتخاب شهردار گفت: در مرحله اول نزدیک 18 اسم مطرح شد و رایگیری صورت گرفت، شش نفر مشخص شدند که حداقل پنج رای کسب کرده بودند. قرار شد از این افراد برنامه خواسته شود، چنانچه هر یک از این افراد شهردار شود، میتواند از تلفیق این برنامهها استفاده کند.
وی تاکید کرد: محصور اصلی ما برای انتخاب شهردار ارایه برنامه نیست بلکه چارچوبهایی است که اولین و مهمترین آن این است که فرد رای داشته باشد.
این منتخب دوره چهارم شورای شهرتهران با اشاره به کمیسیون تعیین معیارها و ضوابط تعیین شهردار گفت: البته هنوز این کمیسیون غیررسمی است ولی بحثی که در آن مطرح کردیم این بود فردی به عنوان شهردار انتخاب شود که با دولت تعامل مثبت داشته باشد و مانند هشت سال گذشته نباشد که شهردار رقیب اصلی انتخاباتی رییس دولت باشد.
وی ادامه داد: طبیعی است که هیچ رییس دولتی به رقیب انتخاباتی خود کمک مالی نمیکند. با توجه به این امر 50 درصد اعتبارات توسعه مترو، 30 درصد پول بلیت مترو و 82 درصد پول خرید اتوبوسهای شرکت واحد که توسط دولت تامین میشد در هشت سال گذشته پرداخت نشد ولی با اعمال فشار بیشتر بر مردم تهران برنامهها اجرا شد یعنی از جیب مردم تهران هزینه شد برای بخشی از اعتباراتی که بهطور طبیعی میتوانست توسط دولت تامین شود.
سرخو افزود: من در مصاحبهای رادیویی گفتم اگر جای آقای قالیباف بودم هشت سال پیش استعفا میکردم .
منتخب دوره چهارم شورای شهرتهران در بیان معیار دیگر گزینش شهردار گفت: کار شهرداری اجرایی و عملیاتی است یعنی فردی را میخواهد که چکمه بپوشد و وارد عرصه عملیاتی بشود در این راستا افراد عالم و مدیران خوبی وجود دارند که میتوانند در جایگاه علمی بسیارعالی نقش ایفا کنند ولی به کار شهرداری باید از منظر فنی و خدماتی نگاه کنیم. سرخو با اشاره به فضای اعتدالی که در کشور حاکم شده است، گفت: نمیخواهیم در شورای شهر و شهرداری فضای تند سیاسی ایجاد شود، اعتقاد داریم باید فضای دوستانه همراه با همکاری متقابل در شورا و شهرداری حاکم شود.
وی در پایان گفت: برداشت این است که کاندیدای اصلاحطلب احتمالا برای شهرداری و ریاست شورای شهر با کسب بیش از 20 رای انتخاب خواهد شد و پیشبینی میکنیم هیاترییسه ترکیب و تلفیقی باشد از جریانهای مختلفی که در شورا حضور دارند.
آنچه باید درباره پروستات دانست...
آنچه از پزشکی باید دانست با دکتر شهریار کهنزاد
بوردجراحی کلیه و تخصص ویژه اختلالات جنسی
علوم باید کاربرد عینی، علمی و اجتماعی داشته باشد. در زمانی که ما در آنیم، کم هستند مردانی که درخصوص «آنچه باید بدانند» آگاهی داشته باشند. این کمبود آگاهی بعضا سبب مراجعه دیرهنگام بیماران به پزشک میشود و مسایلی را بهبار میآورد.
آگاهی افراد اجتماع از نحوه کارکرد اعضا و نیز بیماریهای مهم آنها از نقطهنظر بهداشتی حایز اهمیت بیچون و چرایی است که مسوولیت تامین آن برعهده «آگاهان» اجتماع است.در انجام وظیفهای که ذکر شد، لازم دانستم «آنچه را میدانم» با زبانی ساده و کاملا قابل فهم به «آنانی که باید بدانند» انتقال دهم.
هدف اصلی از تهیه این مختصر، آشنایی مردان با «غده پروستات» به عنوان عضو اختصاصیشان است. به این منظور به دو بیماری اصلی آن یعنی «بزرگی خوشخیم پروستات» و «سرطان پروستات» اشاره خواهد شد. در بیان مطالب سعی شده است که با سادهترین کلامها حق مطلب ادا شود. با این وجود و با عنایت به طبیعت کاملا تخصصی طب، کاربرد بعضی از «لغات» و «اصطلاحات» اجتنابناپذیر است.
سخن اول: سرطان پروستات
سرطان چیست؟
سرطان طغیان عنان گسیخته سلولهای بدن است. بدن ما از میلیاردها سلول تشکیل یافته است. رشد ناهنجار ناشی از تقسیمات بیجان این سلولها «تومور» (tumor) را به وجود میآورد. تومورها یا «خوشخیم» (benign) یا «بدخیم» (malignant) هستند. آنچه به عنوان سرطان شناخته میشود، در واقع رشد بدخیم سلولهای طبیعی بدن است.
با وجودی که یک تومور خوشخیم نیز میتواند سبب بروز اختلال در کاکرد یک عضو خاص شود و بیماری خاصی را به وجود آورد، ولی بهطور عمده با مخاطرات جانی همراه نیست برعکس تومور سرطانی، انهدام نسوج سالم را سبب میشود و به خصوص از آن نظر که از طریق خون، لنف یا مجاورت به دیگر اعضا «دستاندازی- متاستاز» (metastasis) میکند، میتواند جانکاه و کشنده باشد. سرعت رشد سرطان از عوامل متعددی تاثیر میپذیرد که از حوصله این بحث خارج است.
یکی از شایعترین سرطانهای مردان «سرطان پروستات است».
پروستات چیست و کجاست؟
پروستات غده کوچکی به اندازه گردو است که دورتادور گردن مثانه را دربرمیگیرد. قسمتی از «مجرای ادرار» (urethra) توسط این غده احاطه میشود که به «مجرای پروستاتی» معروف است. نقش اصلی پروستات ترشح مایعی است که محمل «اسپرم»ها (sperm) است و حین «انزال» (ejaculation) خارج میشود. این مایع را «منی» (semen) مینامند.
خوشبختانه شیوع سرطان پروستات در ایران به میزانی که در دنیای غرب به خصوص ایالات متحده دیده میشود، نیست. این تفاوت محسوس بستگی تام به عوامل گوناگونی دارد که یکی از آنها «عادات تغذیهای» است. با عنایت به تغییر فاحش نحوه تغذیه بعید نیست این بیماری بدشگون گریبان مردان ایرانی را نیز بیش از پیش بگیرد. آنطور که از آمار آمریکا برمیآید، سرطان پروستات چند سالی است که از نظر شیوع اولین سرطان مردان آمریکایی شده است. میزان شیوع آن با سن ارتباط مستقیم دارد و بهطور شاخص در ورای 40 سالگی بروز پیدا میکند به این دلیل هر مردی در بالای 40 سالگی باید سالانه از این نظر مورد معاینه دقیق قرار گیرد.
تشخیص به موقع سرطان پروستات آن را از یک بیماری کشنده لاعلاج به مرضی درمانپذیر و نه چندان وخیم بدل میسازد.
علل و علایم
علایم سرطان پروستات نظیر «بزرگی خوشخیم» (BPH) آن است. در هر دو بیماری به دلیل بزرگی این غده، علایم تحریکی بروز پیدا میکنند. تنها راه تشخیص این دو بیماری از یکدیگر مراجعه به «اورلژیست» (Urologist) و انجام معاینه دقیق است.
علت اصلی سرطان پروستات شناخته شده نیست آنچه مسلم است در اثر شکلگیری اولین سلولهای ناهنجار، روند پیچیدهای منجر به تجمع توموری آنها میشود و سرطان را به وجود میآورد. در مراحل اولیه به دلیل کوچکی تومور علامتی وجود ندارد. در اثر رشد تدریجی، توده سرطانی کمکم به مجرای ادرار فشار میآورد و «علایم انسدادی» ظاهر میشوند. معمولا اولین علامت بیماری افزایش دفعات «بیرونروی» بیمار است. گاهی «ادرار خونی» میگردد یا «چرک» در آن دیده میشود.
توجه به این نکته حایز اهمیت است که سرطان پروستات در مراحل اولیه (یعنی مراحلی که درمانپذیر است» اساسا بیعلامت و کاملا بیسروصداست. این نکته مهم لزوم انجام معاینات پیگیر سالانه در مردان بالای 40 سال را روشن میسازد. این معاینه در صورت امکان بهتر است توسط جراحان کلیه انجام پذیرد.
دمدستترین و در عین حال بهترین راه تشخیص به موقع سرطان پروستات، انجام معاینه مقعدی توسط اورلژیستی ورزیده است. به این معاینه «DRE» میگویند.
علت گسترش سرطان پروستات
هورمون «تستوسترون» (testosterone) نقش تعیینکنندهای در رشد پروستات بازی میکند. این هورمون بهطور عمده توسط بیضهها ساخته میشود (95 درصد). مقدار ناچیزی از آن نیز از «غدههای فوقکلیه»
(Adrenal glands) منشا میگیرد. همانطور که نفت آتش را شعلهور میسازد، تستوسترون سبب رشد سرطان پروستات میشود. این سرطان در صورت تکوین، تا زمانی که تستوسترون در اختیار داشته باشد، همچنان رشد خواهد کرد.
تاثیرپذیری سرطان پروستات از هورمون تستوسترون، مصرف بیرویه، بیمورد و کورکورانه آن را به شدت محکوم میکند. در اورلژی تنها زمانی باید تستوسترون تجویز شود که شاهد و مدرکی دال بر کاهش میزان آن وجود داشته باشد. در تجارب بالینیام نکتهای همواره سبب رنجش و پریشانی خاطرم بوده است و آن اینکه در سالهای اخیر شخصا با موارد مصرف بیرویه، بیپایه و بعضا خطرناک هورمونها و موادی که به عنوان نیروزا یا بدنساز معروفتند، روبهرو بودهام. کم نیستند جوانانی که برای ساختن بدنی شکیل از هورمونها و موادی استفاده میکنند که نصیبی جز آثار مخرب روی تراکم و حرکت اسپرم نداشته یا تنها سبب مستعد شدن آنها به ابتلا به سرطان پروستات میشود. تاکید میکنم مصرف مواد نیروزا و بدنساز باید تحت نظارت مستقیم فردی آگاه و پاکنیت آن هم در شرایطی کاملا محدود انجام پذیرد.
تشخیص سرطان پروستات
خوشبختانه در دنیای امروز، امکانات زیادی برای تشخیص به موقع سرطان پروستات در دسترس است. همانطور که گفته شد، دمدستترین و در عین حال بهترین راه تشخیص این سرطان «معاینه پروستات از راه مقعد» است، این کار باید با دستکش مخصوص و توسط اورلژیست انجام گیرد.
این معاینه کمتر از یک دقیقه طول میکشد و به راحتی از «اندازه»، «قوام» و «میزان چسبندگی» غده اطلاع به دست میدهد. تاکید مجدد میشود که «معاینه انگشتی مقعد» بهترین راه تشخیص سرطان پروستات است به شرط آنکه توسط فرد مجربی انجام پذیرد.
از دیگر راههای تشخیص سرطان پروستات، اندازهگیری میزان «PAP» یا «اسید فسفاتاز پروستات» است، این آنزیم علاوه بر بعضی از نسوج دیگر بدن در پروستات نیز ساخته میشود. زمانی که به هر دلیلی «منجمله سرطان» پروستات بزرگ شود، میزان این ماده در خون بالا میرود و راه تشخیص خوبی را فراهم میآورد. افزایش PAP در خون بیمار مبتلا نشانه پیشرفته بودن بیماری است.
در سالهای اخیر روش قابل اعتماد و اختصاصیتری برای تشخیص سرطان پروستات معرفی شده است. بیاغراق «آنتیژن اختصاصی پروستات» یا PSA تنها «ردیاب» قابل اطمینان برای سرطان پروستات محسوب میشود. اندازهگیری این آنتیژن به خصوص اگر با معاینه مقعدی پروستات همراه باشد، بسیار قابل اعتماد است و معیار خوبی برای تشخیص به موقع سرطان پروستات به حساب میآید.
از امواج ماورای صوت نیز میتوان برای تشخیص سرطان پروستات استفاده کرد. در کاربرد ویژهای از این امواج به کمک وسیلهای که داخل مقعد قرار میگیرد، امواج ماورای صوت به پروستات برخورد میکند و به این ترتیب میتوان سرطان پروستات را در مراحل اولیه تشخیص داد.
زمانی که یک اورلژیست به سرطان پروستات مشکوک باشد، بعضا از راههایی که میسر است از این غده «نمونهبرداری» (biopsy) میکند. به این ترتیب بافتی تهیه میشود که امکان مطالعه آن در زیر میکروسکوپ وجود دارد. در واقع این روش تنها راه تشخیص قطعی سرطان پروستات قبل از دستکاریهای جراحی است.
درجهبندی و درمانهای مختلف سرطان پروستات
منظور از «درجهبندی» (staging) سرطان پروستات، تعیین میزان گسترش آن است. تشخیص میزان دقیق گستردگی بیماری برای اتخاذ بهترین و مناسبترین روش درمان یک الزام است. سرطان پروستات در سادهترین شکل به چهار درجه A، B، C و D تقسیم میشود.
درجه A: غده بسیار کوچکتر از آن است که در معاینه مقعدی لمس شود. تشخیص این مرحله از سرطان پروستات تنها به کمک روشهای پیچیدهتر امکانپذیر است. متاسفانه این مرحله از سرطان بیعلامت و بدون زنگ خطر است، اما در عین حال درمانپذیرترین مراحل چهارگانه محسوب میشود. در صورت خوشاقبالی بیمار و تشخیص بیماری در این مرحله، امکانات درمانی کارایی در دسترساند که یکی از آنها «برداشت پروستات» به کمک جراحی و دیگر «پرتودرمانی» است.
برداشت پروستات به کمک جراحی
این عمل «پروستاتکتومی» (Prostatectomy) نامیده میشود و عبارت است از برداشت کامل غده پروستات و غده لنفاوی اطراف آن (Pelvic node dissection).
عوارض این جراحی، «ناتوانی جنسی» و «بیاختیاری ادرار» است. عارضه دوم کمتر دیده میشود.
پرتودرمانی
در این روش از تابش پرانرژی اشعه ایکس برای انهدام سلولهای سرطانی استفاده میشود علاوه بر آن میتوان مواد رادیواکتیو را به صورت دانهای در داخل پروستات کاشت. این شیوه درمان به خصوص برای بیمارانی که به جراحی تن نمیدهند و از عوارض ناتوانی یا بیاختیاری آن میگریزند، معقول به نظر میرسد. عوارض این شیوه درمانی «کوفتگی»، «حساسیت پوست»، «درد در حین بول کردن» و «اسهالهای شدید» است.
درجه B: با وجودی که در این مرحله نیز تومور همچنان کوچک و محدود به خود پروستات است ولی قابل لمس است و یک اورلژیست ورزیده به سادگی آن را تشخیص میدهد. در این مرحله هم چندان علامتی وجود ندارد. درمان نظیر مرحله A شامل «برداشت کامل غده» به وسیله جراحی یا «پرتودرمانی» است.
درجه C: در این مرحله سرطان به اطراف پروستات گسترش یافته است. شایعترین علامت بیمار در این دوره از بیماری «اشکال در بول کردن» است به علاوه ممکن است در ادرار «خون» نیز دیده شود.پرپیداست که در این مرحله تشخیص سرطان به سادگی از طریق معاینه مقعد امکانپذیر است.راههای درمانی این مرحله برداشت کامل پروستات و پرتودرمانی است که معمولا تواما به کار برده میشوند، هدف اصلی درمان، جلوگیری از گسترش بیماری و تخفیف شدت علایم آزاربخش آن است.در این مرحله از «درمان هورمونی» نیز میتوان سود برد یعنی با توقف روند تولید تستوسترون (به خصوص از بیضهها) میتوان از گسترش سرطان جلوگیری کرد. درمان هورمونی سبب معالجه کامل بیمار نمیشود و تنها از گسترش سرطان جلوگیری میکند و علایم را تخفیف میدهد.
درباره نحوه و انواع درمان در هفته بعد خواهیم نوشت
تهران و اصفهان در صدر آمار «کلیه فروشی»
ایسنا- رییس انجمن پیوند اعضای خاورمیانه به تبیین وضعیت پیوند عضو در کشور پرداخت. دکتر سیدعلی ملکحسینی در این باره توضیح داد: در حال حاضر وضعیت پیوند عضو به ویژه پیوند کبد در شیراز مطلوب است. قدرت ایران در پیوند کبد بینظیر است و شیراز هم جزو بهترین مراکز پیوند کبد منطقه است.
وی افزود: سال گذشته بیش از 400 عمل پیوند کبد انجام شد. تاکنون که هنوز به نیمه سال نرسیدهایم، از آمار 200 پیوند کبد فراتر رفتهایم.
پدر پیوند کبد ایران در ادامه به وضعیت نابسامان فروش کلیه در کشور اشاره کرد و گفت: پدیده «کلیهفروشی» حیثیت ما را در سطح جهان خدشهدار کرده این درحالی است که فروش کلیه در همه جای دنیا ممنوع است.
400 مدرسه پایتخت در آستانه پلمب شدن
ایسنا- مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر 400 مدرسه استیجاری در شهر تهران وجود دارد، گفت: 45 مدرسه پایتخت در آستانه پلمب شدن است و از این تعداد تاکنون 10 مورد پلمب شده است. سیدعلی یزدیخواه همچنین درباره مجوز جذب نیروی انسانی مرد در آموزش و پرورش شهر تهران نیز گفت: با توجه به اینکه بیش از دوسوم نیروی آموزشی شهر تهران را معلمان زن تشکیل میدهند برای تامین نیروی معلمان مرد با مشکل مواجه شدهایم، بنابراین مقرر شده مکاتباتی با مراجع ذیربط صورت بگیرد که در استخدام جدید آموزش و پرورش برای شهر تهران جنسیت مرد در اولویت قرار بگیرد تا بتوانیم تناسب نیروی انسانی را در مدارس پایتخت برقرار کنیم.
۳۱ مرداد، اعلام نتایج معرفیشدگان ورود به دانشگاه فرهنگیان
رییس مرکز برنامهریزی و آموزش نیروی انسانی آموزش و پرورش از برگزاری مصاحبه اختصاصی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی از دوم الی دهم شهریورماه 92 خبر داد.
تایید مرگ 2 کودک خردسال و جراحت 4 نفر
جزییات جنایت بامدادی مرد معتاد در شوش تهران
مدیر روابطعمومی اورژانس تهران از مرگ دو دختربچه پنج و هشت ساله و همچنین جراحت چهار نفر در پی حمله مرد معتاد خبر داد.
حسن عباسی با بیان اینکه در ساعت 4:40 بامداد دیروز وقوع جنایتی در خیابان امام موسی صدر در محدوده میدان شوش به مرکز فوریتهای پزشکی 115 اعلام شد، گفت: با توجه به نوع گزارش دریافتی مبنی بر وقوع جنایتی در یک منزل مسکونی توسط یک مرد معتاد بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.
وی با بیان اینکه با حضور تکنسینهای اورژانس در محل مشخص شد که این مرد 45 ساله پس از مصرف موادمخدر از نوع شیشه به منزل صاحبخانه خود مراجعه کرده و جنایت هولناکی را رقم میزند، گفت: این فرد با ضربات چاقو به شش نفر حمله میکند که با دخالت پلیس و شلیک گلوله به پای ضارب، این متهم دستگیر میشود.
مدیر روابطعمومی اورژانس تهران با بیان اینکه با توجه به عمق جنایت، بلافاصله تکنسینهای اورژانس وارد محل حادثه شدند، گفت: بررسیها نشان داد که این مرد 45 ساله معتاد به موادمخدر شیشه با ضربات چاقو جان دو دختربچه پنج و هشت ساله را گرفته و موجب مجروحیت چهار نفر دیگر از ناحیه سر، صورت و گردن شده است.
به گفته عباسی، مصدومان پسربچهای 14 ساله و زنانی 35، 63 و 35 ساله بودند که پس از اقدامات اولیه درمانی توسط اورژانس به بیمارستان سینا منتقل شدند.