تاکید سرپرست جدید برای احیای سازمان: تامین اجتماعی بازنشسته شده!
پس از آنکه در 18 مردادماه سالجاری حکم سرپرستی سعید مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی به پایان رسید، وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی صمدالله فیروزی را به عنوان سرپرست جدید این سازمان منصوب کرد که این پست سازمانی تا زمان تعیین مدیریت جدید سازمان تامین اجتماعی تا شش ماه میتواند برقرار باشد. روزگذشته مراسم تودیع و معارفه ایشان در این سازمان برگزار شد.
صمدالله فیروزی در مصاحبهای با ایسنا نسبت به شرایط فعلی این سازمان، درصد احتمال انتخاب وی به عنوان مدیریت جدید سازمان، برنامههای کاری خود، شرایط بیمهشدگان، بازنشستگان و مستمری بگیران، بیمه تکمیلی دی و نیز مسایل پیرامون شستا توضیحاتی ارایه کرد.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه عدد 60 در تامین اجتماعی تعریف جالبی دارد، اظهار کرد: در قانون مصوب تیرماه سال 54، 60 سالگی سن بازنشستگی در نظر گرفته شده است و این در حالی است که با توجه به شرایط سازمان، منابع و مصارف آن در یک نقطه قرار گرفته (سر به سر شده) و نمیتواند کفاف دخل و خرج خود را بدهد بنابراین قطعا به سن بازنشستگی رسیده است.
فیروزی با اشاره به اینکه همواره سعی شده شرایط بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی به تاخیر بیفتد، گفت: قصد داریم با بازنگری، اصلاح، ایجاد حرکت و به روزرسانی، زمان بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی را به تاخیر بیندازیم و روح تازهای را در کالبد سازمان تامین اجتماعی ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: نه تنها در کشور ما بلکه در تمام کشورهای دنیا تامین اجتماعی همواره همراه دولتها بوده است اما به روز شدن سازمان برای حفظ بقای خود نسبت به شرایط زمانی موجود هنر است.
فیروزی با بیان اینکه اگر مدیریتهایی که به این سازمان حاکم میشوند متوجه این موضوع نباشند و منفعل از اتفاقات لحظهای تصمیمگیری کنند طبیعتا روزی تامین اجتماعی به سن بازنشستگی خود میرسد. به گفته سرپرست سازمان تامین اجتماعی، حکم سرپرستی وی نوشته شده است و این سرپرستی تا زمان تعیین مدیریت جدید سازمان از یک تا شش ماه میتواند ادامه داشته باشد.
هیچ احتمالی درباره مدیرعامل شدنم نمیدهم
فیروزی درباره احتمال انتصاب وی به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: هیچ احتمالی در این خصوص نمیدهم اما باید بگویم که مهم نیست در آینده چه اتفاقی میافتد بلکه این موضوع برایم مهم است که چقدر میتوانم موثر باشم و همه آنچه را که اتفاق میافتد در وهله اول لطف خدا و پس از آن اعتماد نظام و به ویژه وزیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی میدانم.
بازنگری شرایط بیمه تکمیلی بازنشستگان
فیروزی درباره شرایط نابسامان بیمه تکمیلی دی و رسیدگی به این اوضاع در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: بیمه تکمیلی و قرارداد با بیمه دی هرچند متوجه سازمان نیست اما قصد داریم با ارایه راهکارهایی شرایط بیمه تکمیلی بازنشستگان را مورد بازنگری قرار دهیم تا به هر میزانی که هزینه میکنند منفعت ببرند، این وظیفهای است در جهت صیانت از حقوق بازنشستگان صورت میگیرد.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه مطمئنا رسیدگی به بیمه تکمیلی بازنشستگان در اولویت برنامههای سازمان است، اظهار کرد: اگر مسالهای به هر نوعی متوجه بازنشستگان جامعه هدف سازمان باشد، وظیفه مسوولان است تا جایی که قانون مکلف کرده است از بازنشستگان خود حمایت کنند.
وی افزود: بازنشستگان از طریق تشکل خودشان قراردادی تحت عنوان بیمه تکمیلی با بیمه دی منعقد کردهاند و هماکنون نیز این موضوع بیرون از مجموعه در حال مدیریت است و در سیستم تامین اجتماعی قرار ندارد اما مطمئنا با ارایه راهکاری به این موضوع رسیدگی میکنیم.
«شستا» تکیهگاهی در روز مبادا
سرپرست سازمان تامین اجتماعی در مورد شرایط شستا بیان کرد: شستا به عنوان حوزه اقتصادی سازمان در تامین اجتماعی نقش بسیار موثری ایفا میکند و یکی از مکانهایی است که برای تامین منابع و تعهدات سازمان مدنظر است و باید به عنوان تکیهگاهی در روز مبادا به آن توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: روز مبادا روزی است که تعهدات سازمان بروز میکند و منابع حق بیمهای که از محل ماده«28» قانون تامین اجتماعی ایجاد میشود کافی نیست و باید بگوییم که اکنون در آن روز قرار داریم.
فیروزی با بیان اینکه شستا متاثر از رفتارهای مختلف مدیریتی و اتفاقاتی که رخ داده این شرکت سرمایهگذاری را از هدف خود دور کرده است، عنوان کرد: اتفاقات رخ داده شده شستا را بهگونهای در اذهان جلوه داده است که فکر میشود بهجای اینکه این شرکت امدادگر سازمان باشد، خود نیازمند امدادرسانی است.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی ایفای تعهدات در سازمان تامین اجتماعی را نیازمند دو اقدام دانست و بیان کرد: یک سری اقدامات درونسازمانی است و همه افرادی که در این سازمان قرار دارند متعهدند، بسیج شده و با بازنگری، احیا و قرار دادن تمام توان خود آنچه را فرصت دارند به امکان تبدیل کنند.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی این سازمان را نهادی شخصی ندانست و گفت: تامین اجتماعی متعلق به فرد و شخص خاص نیست و به همه جامعه تعلق دارد.
فیروزی با بیان اینکه در سازمان تامین اجتماعی مسوولیت و امانت بین نسلی وجود دارد و همه افرادی که در طول زمانهای مختلف به این سازمان حق بیمه پرداخت کردهاند در شکل و ساختار آن سهیم هستند، اظهار کرد: در سازمان تامین اجتماعی افراد در توالی یکدیگر قرار میگیرند. فردی 30 سال حق بیمه پرداخت کرده و فرد دیگری از امروز برای پرداخت حق بیمه خود اقدام میکند، یعنی یک گروه طی یک زمان حق بیمههایشان را پرداخت میکنند و گروهی دیگر از این موضوع بهرهمند میشوند.
وقتی حقوق بشر در آبهای استرالیا غرق میشود
آقای رییسجمهور به جویندگان زندگی کار و زندگی بدهید
الان چندین سال است که هر هفته یا هر ماه خبرهایی درباره غرق شدن قایق یا کشتی پناهجویان در آبهای ساحلی استرالیا میشنویم و در کمال تاسف هر بار خبردار میشویم که تعدادی از غرقشدگان را پناهجویان ایرانی تشکیل میدهند. تاسفانگیزتر از همه اینکه تاکنون مسوولان وزارت خارجه ما نسبت به این خبرها هیچگونه واکنشی از خود نشان ندادهاند.
شاید بیتفاوتی وزارت خارجه نسبت به اخبار مربوط به غرق شدن این گروه از هموطنان ما در آبهای کشور استرالیا به خاطر عنوان پناهجویی است که رسانهها به قربانیان ورود غیرقانونی به خاک استرالیا داده و آنها را مخالفان نظام جمهوری اسلامی میشناسند.
حال آن واقعیت چنین نیست و این ایرانیان نگونبخت و همسفران افغانی و عراقی و سوری آنها صرفا به خاطر پیدا کردن کار و بهزعم خودشان برای دستیابی به زندگی بهتر، با پرداخت تمام هست و نیست خود به قاچاقچیان اندونزیایی با قایقها و کشتیهای فاقد حداقل تجهیزات ایمنی و نجات برای رفتن به کشور استرالیا دل به دریا میزنند و در بهترین حالتها اگر کشتی و قایق آنها قبل از رسیدن به خاک استرالیا در دریا واژگون نشود به دست ماموران گارد ساحلی استرالیا میافتند و روانه اردوگاههای ویژه پناهجویان که به گفته خبرگزاریها دستکمی از اردوگاههای کار اجباری ندارد، میشوند.به تازگی هم که دولت استرالیا لطف خود را درباره پناهجویان تکمیل کرده و در چارچوب قراردادی که با کشور پاپوا گینه نو بسته، پناهجویانی را که زنده به چنگ آورد، در اردوگاه فاقد کمترین امکاناتی در خاک این کشور کوچک اسکان میدهد و خود را ملزم به پاسخگویی به هیچ نهاد یا ارگان حقوق بشری نمیداند.
حقوق بشر چیز خوبی است و همه کشورها باید آن را رعایت کنند اما گویا بعضی از کشورها که استرالیا از جمله آنهاست از رعایت حقوق بشر معاف شدهاند. امروز اگر در کشوری خارج از منظومه کشورهای غربی فرد یا افرادی به خاطر ارتکاب جرایم سیاسی، بحق یا به ناحق به مجازاتی محکوم شوند، نهادهای حقوق بشری جهانی فریاد وا حقوق بشرا وا حقوق بشرا سر میدهند. اما همچنان که سالها شاهد بودهایم در برابر تکرار فاجعه غرق شدن گروه گروه زنان و مردان و کودکان به اصطلاح پناهجو در آبهای ساحلی استرالیا که قاچاقچیان انسان اندونزیایی و دولت فخیمه استرالیا مسوولان اصلی آن هستند، خم به ابرو نمیآورند و انگار نه انگار که این پناهجویان نگونبخت هم جزو انباء بشر محسوب میشوند و باید از حق و حقوقی برخوردار باشند.
درباره سرنوشت پناهجویان بدفرجام عراقی، افغانی، سوری و سومالیایی مسوولان کشورهای متبوع خود آنها باید پاسخگو باشند اما آقای دکتر روحانی پناهجویان ایرانی سرگردان در اندونزی و دیگر کشورهای شرق آسیا هم بخشی از مردم ایران هستند که اگر دولت تدبیر و امید شما برایشان کار و اشتغال و زندگی تامین کند، بدونشک در نیمه راه سفر به بهشت موعود استرالیا، راه بازگشت به وطن در پیش میگیرند و دچار این همه مصیبت و بدبختی نمیشوند. آنها مقداری نان میخواهند و اندکی آسایش جان. اینکه خواسته زیاد بزرگی نیست که دولت تدبیر و امید توان برآورده ساختن آن را نداشته باشد.
آقای رییسجمهور شک ندارم که شما هم تاکنون بارها از شنیدن خبر غرق شدن پناهجویان ایرانی در آبهای استرالیا آزردهخاطر شدهاید و یقینا شما بهتر از من نویسنده این سطور میدانید که اکثریت این ایرانیان نگونبخت را پناهجویان اقتصادی تشکیل میدهند و اگر امکان پیدا کردن شغل و وسیله امرار معاش آبرومندانه در داخل کشور برایشان وجود میداشت، هرگز دل از سرزمین آبا و اجدادی خود نمیکندند و اینچنین مظلومانه به خیل پناهجویان افغانی و عراقی و دیگر ملیتها نمیپیوستند. برای نجات جان و هستی باقیمانده این پناهجویان به دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی در اندونزی و مالزی و دیگر کشورهای حول و حوش استرالیا دستور دهید در یک حرکت انساندوستانه، زمینه بازگشت این پناهجویان را به کشور فراهم سازند و شرایطی را در کشور ایجاد کنید که از این پس هیچ ایرانی نیازی به پناهجویی به هیچ کشوری و به هیچ بهانهای پیدا نکند.
برای ملتی بزرگ و ریشه دوانده در اعماق تاریخ تمدن بشری و مالک سرزمینی بسیار ثروتمند، درد بزرگی است که گروهی هرچند اندک از مردمشان برای فرار از تنگناهای اقتصادی و معیشتی ننگ پناه جستن اینچنین دردمندانه را در کشوری چون استرالیا که صاحبان امروزی آن خود زمانی پناهجویانی بینوا و از وطن رانده بودهاند، بر خود تحمیل کنند. دولت تدبیر و امید باید به این ننگ بزرگ پایان دهد.
تشکیل نخستین کمپین غیردولتی دوستدار محیطزیست: آشتی ماجراجویانه جوانان با طبیعت
شقایق طباطبایی- نخستین کمپین ماجراجویی با هدف آشتی جوانان با طبیعت تشکیل شد و با برگزاری اولین نشست مطبوعاتی موجودیت خود را اعلام کرد. این گروه با کمک حامیان مالی خود تلاش میکند برای اولینبار در ایران فرهنگ کمپین کردن و آشتی با طبیعت را پایهریزی کند. کمپین ماجراجویی در طبیعت با هدف پذیرش مسوولیتهای اجتماعی در قالب کوهنوری و صخرهنوردی معرفی میشود و درحال حاضر فاز دوم کار خود را شروع کرده است. صدرا شریعتمداری کسی است که این طرح را مدیریت و رهبری میکند او هدف از ایجاد این طرح خلاقانه را جذب جوانان زیر 30 سال میداند تا با شرکت در این برنامهها تجربه متفاوتی از زندگی را امتحان کنند و مناطق بکر در ایران را بشناسانند، شریعتمداری معرفی جاذبههای توریستی و گردشگری و افزایش روحیه اجتماعی و ورزشی در جوانان را از مهمترین اهداف این کمپین اعلام کرد و اظهار داشت: بخش مهم این طرح در نیمه شهریورماه است که گروه به ارتفاعات سیاه بیشه سفر میکنند تا تجربه مهیج و ماجراجویانه خود را در 13 صخره و آبشار تکمیل کنند. فیلمهایی که از این گروه از ابتدا تا انتهای دورههای آموزشی تا سفر اصلی گرفته شده است در قالب مستند در سینما پخش میشود و تمام درآمد آن صرف امور خیریه میشود. سایت این ماجراجویی با آدرس adventures.ir از امروز آغاز به کار میکند.
صفا هاشمی، مربی 26 ساله گروه است که مقام سوم بینالمللی کوه پیمایی و مقام سوم آتشنشانان جهان را در سنگنوردی دارد و مربی درجه سه صخرهنوردی و کوهپیماست. گروه چهار مربی دارد که صفا هاشمی یکی از آنهاست. درباره گروه میگوید: بچهها از صفر شروع کردند و ما کلاسها را به شکل فشرده طبق استانداردهای کوهنوردی برایشان برپا کردیم. برای بچهها سخت بود اما همراه شدند. درباره ارتباط آنها با محیط زیست و رویارویی مستقیم با طبیعت، گروه اعتماد به نفس و انگیزه خوبی دارند و تا پیش از این با طبیعت روبهرو شده بودند اما به شکل ورزشهای هیجانی برای اولینبار بود و بچهها به نسبت اشخاص دیگری که در کلاس هستند با سرعت بیشتری ارتباط برقرار کردند.
با آخرین عضوی که به گروه پنج نفری کوهنوردان کوییک سیلور اضافه شد، گفتوگوی مختصری کردیم. زهرا انصاری به ورزشهای هیجانی و طبیعتگردی علاقه خاصی دارد اما تا پیش از این گروه تجربه حرفهای کمپینگ در محیطهای طبیعی را نداشته است. او با اینکه اسم او از میان قرعهکشی بیرون نیامده بود، برنامههای گروه را پیگیری میکرده و درخواست داده بود که همراه گروه باشد اما چون نامش از بین اسامی قرعهکشی بیرون نیامده بود، امکانش فراهم نمیشود. با این وجود با مربی گروه هماهنگی میکند و در دو تمرین حاضر میشود تا اینکه روزی متوجه میشود روز ثبتنام اینترنتی برای شانس بیشتر نام خودش را تنها نداده بود، نام دوستش راهم داده بود و بعد از پیگیری متوجه میشود نام دوستش از قرعه بیرون آمده و گروه با او تماس گرفتند اما او در جریان نبوده و همراهیشان نکرده است. از اینجا یک هفته پیش از سایرین به گروه اضافه میشود. تا امروز حدود 10 جلسه تمرین داشته و در آبشار دارآباد، بند یخچال تمرین کردیم. در درهای که میرویم حدود 24 آبشار دارد و باید آمادگی داشته باشیم. آموزش تئوریکی که صفا هاشمی انجام میدهد از گامبرداری در کوه تا صخرهنوردی را ریزبهریز به ما یاد دادند. در راه که میرفتیم نایلون دست ما بود که زبالهها را جمع کنیم و امروز زبالههایی که داخل آب بود را هم جمع کردیم، محیط زیست برای همه ما جزو اولویتهاست. همه افرادی که در گروه حضور دارند پیشینه کوهنوردی حرفهای ندارند و با مربیها آموزش میبینند.
امنیت هم از اولویتهای دیگری است که به آن اهمیت میدهم، ما به ابزار و مربی و طناب اهمیت میدهیم. برای من خیلی هیجانانگیز است تجربه این کمپینگ و برای اینکه بتوانم درهنوردی را پیشنهاد بدهم به میزان ریسکپذیری آن فرد و نترسیدن از ارتفاع بستگی دارد. در گروه فردی که خانهدار باشد و زمان زیادی در اختیار داشته باشد، نداریم. همه ما در یک شرایط هستیم و زمانمان را برای این کار گذاشتیم.
الزام کشتی نفتکش هندی به پرداخت خسارت
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به توقیف یک نفتکش هندی که اقدام به تخلیه نفت در آبهای خلیج فارس کرده بود، گفت: این تخلف محرز شده و باید از طریق بیمه P&I کشتی خسارت پرداخت شود.
به گزارش ایسنا، سیدعلی استیری درباره توقیف نفتکش هندی در آبهای ایران به دلیل ایجاد آلودگی نفتی گفت: روز هشتم مردادماه جاری یک فروند نفتکش هندی با عنوان Desh Shanti با تخلیه غیرقانونی آب توازن، عمدا موجبات ایجاد آلودگی نفتی را در خلیجفارس فراهم کرد.
وی با بیان اینکه این آلودگی نفتی از طریق عکسهای ماهوارهای کاملا محرز است، افزود: این نفتکش بخشی از آب توازن خود را که حاوی نفت بوده، در 30 مایلی شرق جزیره لاوان تخلیه کرده که این امر موجب بروز لکه نفتی به طول حدود 10 مایل شده است.
وی توقیف نفتکش هندی توسط سپاه پاسداران را قویا تکذیب کرد و گفت: این مباحث فرافکنی برخی رسانههای معاند است.
معارفه دکتر علیاصغر فانی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد
مراسم معارفه دکتر علیاصغر فانی، سرپرست وزارت آموزشوپرورش پیشازظهر دیروز برگزار شد.به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، این مراسم با حضور دکتر نهاوندیان رییس دفتر و سرپرست نهاد ریاستجمهوری، دکتر حمیدرضا حاجیبابایی، حسین فریدون رییس دفتر بازرسی نهاد ریاستجمهوری، اعضای شورای معاونان و مدیران کل ستادی وزارت آموزشوپرورش در سالن اجتماعات این وزارتخانه برگزار شد. دکتر علیاصغر فانی دارای دکترای مدیریت بوده و استاد دانشگاه تربیت مدرس است.وی در دولت نهم و قبل از روی کار آمدن «محمود فرشیدی» نیز به مدت ۷۰ روز سرپرست وزارت آموزشوپرورش بود و سالها به عنوان معاون آموزشی وزیر آموزشوپرورش و پیش از آن نیز به عنوان مدیر کل در آموزشوپرورش خدمت کرده و دارای تجربه است.لازم به ذکر است دکتر علیاصغر فانی دو روز گذشته با ابلاغ رییسجمهور به عنوان سرپرست وزارت آموزشوپرورش معرفی شد.
واردات بیرویه مکملهای غذایی عدهای را به ثروتهای بادآورده رساند
رییس شورای سیاستگذاری همایش مکملهای غذایی گفت که واردات بیرویه مکملهای غذایی در سالهای گذشته باعث شده به یکباره عدهای به ثروتهای بادآورده برسند و با وجود انتقاد مکتوب ما به وزارت بهداشت کسی توجه نکرد.
اجرای طرح کاهش خطرپذیری زنان در زندگی شهری در منطقه 7
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 7، سمیه کاشفی گفت: اداره بانوان شهرداری منطقه 7 با هدف شناسایی وضعیت خطرپذیری و عوامل مخاطرهآمیز بانوان در سطح محلات و جلب مشارکت ذینفعان محلی برای برنامهریزی در این حوزه اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی میکند.
گفتوگو با شکارچیان کودکان در بهارستان: قربانی تجاوز در کودکی هستیم
شمارش معکوس برای اعدامشان آغاز شده است و به زودی به اتهام قتل دو کودک و آزار و اذیت قربانیان خود پای چوبه دار قرار میگیرند. دو مرد شیطانصفت با اقدامات مجرمانهشان جوی از وحشت و ترس را در شهر جدید بهارستان به خصوص سلطانآباد به وجود آورده بودند. مرتضی و منصور خود قربانی تجاوز به عنف در کودکی هستند و سعی داشتند با قتل یک کودک در هفته عقدههای دوره کودکی خود را آرام کنند.
به گزارش مهر، منصور و مرتضی در آخرین روزهای سال گذشته به اتهام قتل دو کودک دستگیر شدند که پس از محاکمه در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران به دو بار قصاص، دو بار اعدام و زندان محکوم شدند که حکم مجازاتشان در کمتر از یک هفته تایید شد.در دادگاه گفتوگویی با دو مرد جنایتکار داشتیم. گاهی گریه میکنند اما میدانند که به زودی دفتر زندگیشان بسته خواهد شد. از سرقتهای خرد و مواد مخدر جرایمشان را شروع کردند اما یک شب تصمیم به جنایتی بزرگ گرفتند و هفته بعد دومین قربانی خود را هم کشتند.
* خودت را معرفی کن.
مرتضی30 ساله.
مجردی؟
بله. ازدواج نکردهام.
معتادی؟
بله شیشه میکشم.
سابقهدار هستی؟
بله. به اتهام مواد مخدر و سرقت طلای بچهها دستگیر شده بودم.
چرا بچهها را میکشتید؟
نمیدانم!
پلیس اعلام کرده که قرار بود هر هفته یک پسربچه را به قتل برسانید. نقشه این جنایتها را چه کسی طراحی کرد؟
منصور طراحی کرد. او با پدر یکی از بچهها بر سر کار اختلاف داشت به همین خاطر گفت برای انتقام پسرش را اذیت کنیم. به بهانه تنقلات پسربچه را فریب داده و در محلی خلوت او را مورد آزار و اذیت قرار میدادیم و بعد با سنگ به سرش ضربه زدیم. چند روز بعد هم یک پسربچه دیگر را فریب دادیم.
با منصور چگونه آشنا شدی؟
مدتی با هم در یک محل کارگری میکردیم و دوست شدیم.
در بازجوییها ادعا کردی خودت قربانی تجاوز بودی این موضوع درست است؟
بله. وقتی کودک بودم سه چهار بار مورد آزار و اذیت قرار گرفتم.
شکایت نکردی؟
نه. نمیدانستم متجاوزان چه کسانی بودند.
چطور دستگیر شدی؟
لوله آب دزدیده بودم که ماموران دستگیرم کردند. به خاطر اینکه سابقه سرقت طلای دختربچهها را داشتم به من مشکوک شدند و مجبور به اعتراف شدم.
از کارت پشیمان نیستی؟
خیلی پشیمانم. من فریب منصور را خوردم. کاش بچه زنده بودند و اصل ماجرا را تعریف میکردند.
از مرگ نمیترسی؟
مرگ وحشتناک است.
*خودت را معرفی کن.
منصور 29 ساله.
اتهامت را قبول داری؟
نه. مرتضی بچهها را میدزدید بعد هم مرا در بازجوییها مقصر معرفی کرد.
تو با او همدستی نداشتی؟
داشتم اما فریب مرتضی را خوردم.
تو هم قربانی آزار و اذیت بودی؟
بله. صاحبکارم.
شکایت کردی؟
نه ! موضوع را به پدرم گفتم اما او گفت صاحبکارت است شکایت نمیخواهد. او میترسید اگر شکایت کنیم من بیکار شوم.
سابقهدار هستی؟
فقط به اتهام مواد مخدر. البته وقتی دستگیر شدم پاک بودم.
میدانی مجازاتت چیست؟
اعدام میشم.
از مرگ نمیترسی؟
خیلی میترسم. نمیخواهم بمیرم.
وقتی میخواستی بچهها را بکشی التماس نمیکردند؟
(سکوت)