Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

اسکانیا حادثه آفرید : مرگ ۴۳ نفر در تصادف  اتوبوس‌ها

بر اثر انحراف یک دستگاه اتوبوس اصفهان- تهران در ساعت ۱۱:۳۰ دوشنبه‌شب در محدوده پاسگاه کوشک نصرت اتوبان قم و برخورد با یک اتوبوس تهران- یزد و یک تاکسی در مسیر مقابل، ۴۳ نفر در آتش‌سوزی تصادف جان باختند.
صدیقی آخا، مدیرکل پزشکی قانونی قم در خصوص شناسایی اجساد منتقل شده به شهر قم اظهار داشت: به علت شدت سانحه تصادف و سوختگی‌ها‌ هنوز هویت هیچ‌یک از اجساد مشخص نشده است.
نقص سیستم برق‌رسانی
آنچه موجب شدت حادثه شده، نقص سیستم برق‌رسانی اتوبوس‌ها بوده است.
سردار محمدرضا مهماندار، رییس پلیس‌راه کشور در گفت‌وگو با فارس ضمن بیان اینکه حادثه تصادف دوشنبه‌شب میان دو دستگاه اتوبوس و یک دستگاه سواری حاصل دو علت بوده است، افزود: علت اول این حادثه ترکیدگی لاستیک یکی از اتوبوس‌ها بوده که موجب انحراف به چپ اتوبوس می‌شود. وی ادامه داد: در جریان این انحراف اتوبوس اسکانیا ابتدا با یک دستگاه خودرو سواری برخورد کرده و بعد از عبور از گاردریل وارد لاین مخالف می‌شود.
سردار مهماندار با اشاره به اینکه بعد از برخورد دو دستگاه اتوبوس اسکانیا، این دو اتوبوس به علت نقص سیستم برق‌رسانی دچار حریق شده‌اند، گفت: پیش از این نیز یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در استان خوزستان بعد از برخورد با کامیون بنز دچار آتش‌سوزی شد که در این حادثه 14 نفر جان باختند.وی تاکید کرد: حادثه‌ای که برای اتوبوس دانش‌آموزان بروجنی رخ داد ربطی به این نقص فنی نداشته است.
رییس پلیس‌راه از ارسال گزارش نقص فنی اتوبوس‌های اسکانیا به مراجع قضایی خبر داد و گفت: هر حادثه‌ای که روی می‌دهد، ما گزارش مربوط به آن را به مراجع قضایی ارسال می‌کنیم.
معرفی شرکت وارد کننده اتوبوس به دادگاه
فرمانده پلیس‌راه با بیان اینکه ترکیدگی لاستیک و نقص در سیستم برق علت اولیه تصادف مرگبار دو اتوبوس اسکانیا در اتوبان تهران- قم بود، گفت: شرکت عقاب نشان به عنوان نماینده شرکت اسکانیا به مراجع قضایی معرفی می‌شود.
سردار مهماندار در گفت‌وگو با مهر درباره علت اصلی حادثه مرگبار اتوبان تهران- قم اظهار داشت: ساعت 11 دوشنبه‌شب یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از اصفهان به سمت تهران در حرکت بود پس از مجتمع توریستی مهتاب و در نقطه‌ای که دارای شیب زیادی به سمت تهران است به دلیل ترکیدن لاستیک جلو کنترل خود را از دست داده و پس از انحراف و برخورد با گاردریل وسط اتوبان وارد مسیر مخالف شده و با یک دستگاه اتوبوس اسکانیای دیگر که از تهران به سمت اردکان یزد در حرکت بود، برخورد می‌کند.
وی ادامه داد: به علت نقص فنی در سیستم برق اتوبوس اسکانیا هر دو خودرو دچار آتش‌سوزی شده و در این حادثه 44 نفر کشته و 39 نفر نیز مجروح شدند.
به گفته فرمانده پلیس‌راه، سردار مومنی، رییس پلیس‌راهور به همراه تیم کارشناسی ویژه در دقایق اولیه در صحنه حادثه حاضر شدند.
مهماندار با بیان اینکه این حادثه به علت نقص فنی خودروها رخ داده و شرکت عقاب نشان به عنوان نماینده اسکانیا در این رابطه به دادگاه معرفی می‌شود، تاکید کرد: چندی قبل اتوبوس اسکانیای دیگری در استان خوزستان با یک دستگاه کامیون برخورد و دچار آتش‌سوزی شد که در آن حادثه بیش از 14 مسافر جان خود را از دست دادند.
ضعف بدنه اتوبوس‌ها
سردار مومنی، رییس پلیس‌راهور ناجا نیز دراین باره گفت‌: در همین حال یک دستگاه اتوبوس اسکانیای دیگر که از تهران به اردکان یزد در حال تردد بود با مشاهده اتوبوسی که از لاین مخالف وارد مسیر شد سعی به فرار کرد و به سمت راست منحرف شد‌ اما متاسفانه هر دو اتوبوس به صورت رخ به رخ در لاین سمت راست به هم برخورد کردند.
وی با اشاره به اینکه هر دو اتوبوس اسکانیا پس از حادثه دچار حریق شدند، گفت: به علت ضعف بدنه اتوبوس‌ها و نقص در سیستم برق‌رسانی هر دو اتوبوس اسکانیا پس از حادثه دچار آتش‌سوزی شدند که تعدادی از مسافران عقب موفق شدند با شکستن شیشه اتوبوس از آتش‌سوزی فرار کرده و خود را به بیرون پرتاب کنند. رییس پلیس‌راهور ناجا علت این حادثه را بر اساس بررسی اولیه کارشناسان پلیس‌راه ترکیدگی لاستیک اتوبوس و علت تشدید‌کننده آن را آتش‌سوزی اتوبوس‌ها عنوان کرد و گفت: متاسفانه طی چند وقت اخیر چندین مورد تصادف اتوبوس اسکانیا به شکل‌های مشابه رخ داده که در اکثر موارد این اتوبوس‌ها به دلیل ضعف بدنه و نقص سیستم برق‌رسانی دچار آتش‌سوزی شدند.
سردار مومنی افزود: علت ترکیدگی لاستیک اتوبوس در دست بررسی است که اگر غیراستاندارد بودن آن ثابت شود در آن صورت با شرکت مسافربری مربوطه برخورد می‌شود.
اسکانیا 50 درصد مقصر این حادثه
به گفته سردار مومنی، اتوبوسی که از اصفهان به سمت تهران در حال حرکت بود و دچار ترکیدگی لاستیک شده بود متعلق به تعاونی همسفر کاوه و اتوبوس دوم که در مسیر تهران به اردکان یزد بود به شرکت آسیا سفر تعاونی 13 جنوب تعلق داشت.
وی با اشاره به اینکه سهم شرکت تولید‌کننده اتوبوس نیز در این حادثه مشخص شده است، گفت: بر این اساس شرکت تولیدکننده اتوبوس اسکانیا (عقاب افشان) 50 درصد در این حادثه مقصر شناخته شده است.

 

بازگشت ابتکار به سازمان محیط‌زیست
جامعه‌- سرانجام رییس سازمان محیط‌زیست کشور با حکم رییس‌جمهور تعیین و معرفی شد.
معصومه ابتکار که از ابتدای تشکیل دولت روحانی انتظار می‌رفت در سمت یکی از وزارتخانه‌ها و در کابینه حضور داشته باشد و حتی برای شهرداری تهران برنامه ارایه کرده بود ظاهرا پس از آنکه قالیباف قبول نکرد شهرداری را رها کند و به این سازمان برود به این سمت منصوب شد.
معصومه ابتکار در دوره خاتمی هشت سال رییس این سازمان بود. او نخستین زنی است که از پس از انقلاب وارد هیات دولت شده است. مخالفت‌هایش با برخی پروژه‌های بزرگ آسیب‌زننده به محیط‌زیست و نیز حرکت به سوی اقتصاد و دولت سبز از جمله طرح‌های بزرگ وی بوده است.
معصومه ابتکار به همراه والدین خود شش سال در شهرهای فیلادلفیا و ماساچوست آمریکا اقامت داشت. پدرش دانش‌آموخته دانشگاه پنسیلوانیا است. ‌او تحصیلاتش را در ایران در مدرسه بین‌المللی ایران‌زمین ادامه داد و در سال ۱۳۵۶ وارد دانشگاه پلی‌تکنیک در رشته مهندسی پتروشیمی شد‌ اما در سال ۶۰ تغییر رشته داد و لیسانس خود را از دانشگاه شهید بهشتی در تکنولوژی پزشکی، فوق‌لیسانس و دکترا را در رشته ایمنی‌شناسی (ایمونولوژی) از دانشگاه تربیت مدرس گرفت. وی بعدا عضو هیات علمی همین دانشگاه شد.
همچنین سازمان ملل متحد وی را به دلیل تلاش‌هایش در سازمان حفاظت از محیط‌زیست ایران به عنوان یکی از هفت «قهرمان زمین» در سال ۲۰۰۶ مورد تقدیر قرار داد. روزنامه گاردین نیز در پنج ژانویه سال ۲۰۰۸ نام ۵۰ نفر از رهبران محیط‌زیست را به عنوان کسانی که می‌توانند کره زمین را نجات دهند منتشر کرد که معصومه ابتکار نیز در میان آنان بود. در سال ۲۰۱۲ نام معصومه ابتکار برای چندمین بار توسط سالنامه چهره‌های منتفذ مسلمان در جهان در فهرست ۵۰۰ چهره با نفوذ جهان اسلام در بخش سیاسی قرار گرفت.

 

پس‌لرزه‌های انتخاب شهردار در دومین جلسه علنی شورا‌
دومین جلسه‌ علنی شورای شهر چهارم با ترک چند نماینده‌ اصلاح‌طلب و خبرنگاران آغاز شد. الهه راستگو، نماینده‌ اصلاح‌طلبی که به کاندیدای انتخابی اصلاح‌طلبان برای شهرداری تهران رای نداده بود شروع به ایراد نطقی در توجیه اقدام خود کرد که نمایندگان اصلاح‌طلبی چون مختاباد، دانشور و... و چند نفر از خبرنگاران هنگام صحبت او صحن شورا را ترک کردند. الهه راستگو در نطق خود گفت: در واقع من اصلاح‌طلب بوده، هستم و خواهم بود اما بر پایه یکسری اصول اصلاح‌طلبی یعنی اصلاح امور جامعه و حرکت از وضع موجود به حرکت به وضع مطلوب.
فاطمه دانشور در بین خبرنگاران درباره‌ نطق الهه راستگو گفت: این اقدام خانم راستگو موجب نفاق بین اعضای شورا شد چرا‌که وی در جمع اصلاح‌طلبان قسم یاد کرده بود که به کاندیدای اصلاح‌طلبان رای دهد.
فاطمه دانشور در جایی دیگر گفت: خانم الهه راستگو و آقای دنیامالی به قالیباف رای دادند ‌البته بحث اخلاق سیاسی بسیار مهم است و این افراد بیشترین رای‌شان را از اصلاح‌طلبان کسب کردند. این کار بسیار غیراخلاقی است که فردی قسم خورده بود که به مواضع و منشور اصلاح‌طلبان پایبند باشد و به قولش عمل نکند. باید ببینیم این افراد چه منافعی را داشتند که این گونه رفتار کردند.
از دیگر اتفاقات جلسه دیروز این بود که احمد مسجد‌جامعی پیش از شروع اولین جلسه‌ علنی شورای چهارم درباره‌ انتصاب عباس جدیدی در پست معاون نظارت شورا گفت: اینکه من عباس جدیدی را معاون نظارت منصوب کردم جنبه سیاسی ندارد و بر‌اساس تخصص اوست.و از طرفی دیگر درگیری لفظی بین ساعی، کاشانی و دوستی بر سر نطق پیش از دستور رخ داد. حبیب کاشانی معاون اداری شورا اعتراض کرد که نطق پیش از دستور در صورتجلسه نبوده و البته اگر رییس شورا تشخیص داده مشکلی نیست ولی باید در دستور جلسه می‌آمد. ساعی در وسط صحبت‌های کاشانی شروع به صحبت کرد که کاشانی گفت هنوز حرفم تمام نشده است و دوستی عضو دیگر شورا نیز سر این موضوع اعتراض کرد.از مواردی که در جلسه ‌بررسی شد آیین‌نامه چهارمین شورای شهر بود و تعیین گروهی برای بررسی کمیسیون‌های شورای جدید. رییس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در این دوره از شوراها با هیات دولت تعامل بیشتری داریم، گفت: از وزیران خواسته‌ام تا مدیران کل تهران را متناسب و هماهنگ با مدیریت شهری و شورایاران انتخاب کنند. در انتهای جلسه شجاع‌پوریان درباره ‌رییس شورای جدید گفت: ارتباط و تعامل آقای مسجد‌جامعی با هیات دولت نقطه قوتی برای شورای چهارم و شهرداری تهران است که می‌تواند در تنظیم روابط دولت و شورا موثر باشد؛ خلایی که در گذشته خسارات هنگفتی به پایتخت وارد کرده است.

 

سرطان بیضه
از پیشگیری تا درماندر زمانه ما بسیاری در نتیجه بی‌اطلاعی از «آنچه باید بدانند» به سرطان‌های پیشرفته بیضه مبتلا می‌شوند، به دلایلی که هم فرهنگی‌اند و هم از کمبود آگاهی‌های لازم نشات می‌گیرند. متاسفانه اکثر این بیماران زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که دیگر از دست هیچ‌کس کاری برنمی‌آید. آنچه این واقعیت ناگوار را دردناک‌تر و روانکاه‌تر می‌سازد، این است که در صورت آگاهی به موقع از سرطان بیضه به راحتی می‌توان آن را ریشه‌کن کرد و بیمار را عمری طبیعی بخشید.
این واقعیت وظیفه سنگینی را برگرده‌های «آگاهان جامعه» می‌گذارد تا جهت ارتقای عاجل آگاهی عمومی افراد اجتماع در مورد «آنچه باید بدانند» اقدام کنند و شرایط لازم را برای این منظور مهیا سازند.
در احساسی ناشی از سنگینی وظیفه‌ای که بر گرده‌های خود می‌دیدم، لازم دانستم «آنچه را درخصوص سرطان بیضه و مثانه می‌دانم» با زبانی ساده به «آنانی که باید بدانند» انتقال دهم.
بیضه چیست و کجا قرار دارد؟
بیضه‌ها غده‌های اصلی جنسی مرد هستند که درون کیسه‌ای موسوم به «اسکرتوم» (scrotum) قرار می‌گیرند. هر یک از بیضه‌ها داخل کیسه مزبور از ساختار طناب‌مانندی آویزان است که عروق، اعصاب و مجرای انتقال اسپرم درون این طناب قرار دارند.
وظیفه اصلی بیضه‌ها تولید اسپرم (sperm) و ترشح 95 درصد از تستوسترون مورد نیاز است.
در هر یک از بیضه‌ها «سلول‌های زایایی» وجود دارند که در یک روند تکاملی بالاخره به اسپرم تبدیل می‌شوند و در حین حرکت در لوله‌ها‌ی انتقال‌دهنده تکامل می‌یابند و در نهایت اسپرم‌ها به کیسه منی راه می‌یابند و در آنجا ذخیره می‌شوند.
در بیضه سلول‌های بینابین دیگری نیز وجود دارند که تستوسترون ترشح می‌کنند.
علل و علایم
سرطان بیضه شایع‌ترین سرطان بدخیم در بین مردان 15 تا 35 ساله است اما در عین حال از درمان‌پذیرترین تومورهای شناخته‌شده نیز به حساب می‌آید. میزان شیوع آن در آمریکا 500 مورد در سال است. احتمال ابتلای یک مرد در دوران زندگی به این تومور حدودا 2/0 درصد است.
به‌طور کلی این تومور در نژاد سفید شایع‌تر است و به خصوص در طبقه متوسط اجتماع دیده می‌شود.
نظیر هر سرطان دیگر علت اصلی آن شناخته‌شده نیست ‌ولی عده‌ای زمینه‌های ژنی را در بروز آن موثر می‌دانند. یکی از شایع‌ترین علل شناخته‌شده این سرطان «بیضه‌های نهفته» (cryptorchidism) است.
در صورتی که در نزول بیضه به داخل کیسه آن اشکالی وجود داشته باشد، تغییرات سلولی خاصی بروز پیدا می‌کند که می‌تواند به سرطان بینجامد. بیضه‌های نهفته تقریبا 50 برابر بیشتر سرطانی می‌شوند.
در صورتی که بیضه یک نوزاد در عرض یک سال پایین نیاید و داخل کیسه آن قرار نگیرد، باید برای جاسازی آن در کیسه بیضه اقدام لازم انجام گیرد.
مصرف «قرص‌های ضدبارداری» در دوران حاملگی، «بیماری اُریون» و بالاخره «ضربه» از عوامل دیگر بروز سرطان بیضه هستند.
بدبختانه سرطان بیضه صرفنظر از ایجاد توده قابل لمس علامت دیگری ندارد و به همین دلیل و به خصوص در اثر عدم آگاهی، ترس و خجالت بیمار از نظر دور می‌ماند.
گاهی بزرگی بی‌مورد سینه‌ها تنها علامت بیماری است.
پیشگیری و تشخیص به موقع
بهترین راه پیشگیری از این سرطان رسیدگی اصولی به بیضه‌های نهفته است. برخورد مسوولانه والدین کودک در صورت مشاهده عدم قرارگیری هر یک از بیضه‌ها در جای طبیعی خود، در بسیاری از موارد بیمار را از مخاطرات بعدی حفظ می‌کند.
بهترین وسیله برای تشخیص به موقع سرطان بیضه «معاینه ماهانه سه دقیقه‌ای» زیر دوش آب گرم است. این عمل بهداشتی آن‌قدر در تشخیص به موقع این سرطان موثر است که انجمن سرطان آمریکا موکدا انجام آن را توصیه می‌کند. به این ترتیب می‌توان سرطان بیضه را در مراحلی قابل درمان تشخیص داد و به بیمار عمر طبیعی ارزانی داشت.
برای انجام معاینه مزبور بیمار باید زیر دوش آب گرم هر یک از بیضه‌ها را با دست طرف موافق بین شست و دیگر انگشتان بچرخاند. در صورت لمس هرگونه سفتی یا برجستگی غیرمعمول باید به پزشک مراجعه شود. بسیاری از توده‌هایی که با این معاینه لمس می‌شوند، سرطانی نیستند. به هر حال تشخیص خوش‌خیم یا سرطانی بودن توده‌های بیضه برعهده پزشک متخصص است.
به چه متخصصی باید مراجعه کرد؟
مسوول بررسی بیضه‌ها «اورلژیست‌ها» (urologists) هستند. اورلژیست‌ پزشکی است که تخصص خود را در جراحی کلیه و مجاری ادرار و تناسلی گرفته است و از کم و کیف بیماری‌های بیضه به خوبی آگاهی دارد.
در صورتی که توده غیرمعمول در بیضه شما لمس شود، باید هرچه زودتر به «اورلژیست» مراجعه کنید تا مورد معاینه دقیق قرار گیرید.
در مطب یک اورلژیست چه خواهد گذشت؟
یک اورلژیست قبل از هر اقدامی از شما معاینه کاملی به عمل خواهد آورد. شرح حال شما نیز به‌طور دقیق گرفته می‌شود و به خصوص به وجود سابقه «نهفتگی بیضه» توجه خواهد شد.
در صورتی که توده حس‌شده توسط بیمار واقعا وجود داشته باشد، اولین اقدام کم‌خرج، بی‌ضرر و در عین حال بسیار مفید انجام «سونوگرافی» از هر دو بیضه شماست.
سونوگرافی بیضه در اکثر موارد تکلیف بیمار و پزشک را روشن می‌کند و نحوه انجام اقدام بعدی را مشخص می‌سازد.
در صورتی که توده لمس‌شده در سونوگرافی تغییرات مخصوصی را نشان دهد، بی‌درنگ باید به جراحی و برداشت بیضه تن داد که به این عمل «اورکیکتومی» (orchiectomy) می‌گویند که به سادگی و با بی‌حسی موضعی قابل انجام است.
زمان نقاهت بیمار اصولا طولانی نخواهد بود و فردای روز عمل از بیمارستان مرخص خواهد شد. بیضه برداشته‌شده را به «پاتولژیست» (pathologist) تحویل می‌دهند تا مورد بررسی دقیق بافتی قرار گیرد. در واقع تشخیص قطعی سرطان بیضه توسط پاتولژیست و با عنایت به مختصات بافتی انجام می‌گیرد.
در بسیاری از موارد این همه برای درمان قطعی تومور بیضه کفایت می‌کند با وجود این اگر در گزارش پاتولژیست مختصات ویژه‌ای قید شده باشد، بعضا به اقدامات درمانی تکمیلی نیاز است.
«درجه‌بندی»، ردیاب‌ها و انواع تومورهای بیضه
سرطان بیضه را به‌طور خلاصه و اجمالی به این صورت درجه‌بندی (staging) می‌کنند:
stage I- تومور محدود به بیضه است.
stage II- گسترش به گره‌های لنفاوی خلف صفاق وجود دارد.
stage III- دست‌اندازی ورای خلف صفاقی وجود دارد.
یکی از مختصات خوب تومورهای بیضه وجود ردیاب‌هایی است که به کمک آنها می‌توان از چند و چون بیماری اطلاع کسب کرد. اتخاذ نوع درمان بعضا در گرو بالا و پایین بودن این ردیاب‌هاست.
مهم‌ترین ردیاب‌های تومور بیضه عبارتند از:
1- آلفافیتو پروتیین (AFP)
2- hCG
تومورهای سرطانی بیضه را به دو دسته زیر تقسیم می‌کنند:
1- سمینوم (seminoma)
2- غیرسمینومی (nonseminomatous)
سمینوم: شایع‌ترین تومور بیضه بالغین است. درمان آن در درجات I و II عبارت است از «برداشت کامل بیضه از ناحیه مغبنی» (radical orchiectomy).
غیرسمینومی: به نوبه خود شامل کوریوکارسینوم، تراتوکارسینوم و تومور کیسه زرد است.
درجه وخامت این تومورها بیشتر است و به درمان‌های سخت‌تری نیاز دارند. درمان درجات I و II علاوه بر «برداشت کامل بیضه از ناحیه مغبنی»، «RPLND» نیز هست. گاهی همزمان «شیمی‌درمانی» یا «کموتراپی» (chemotherapy) نیز انجام می‌شود.
درمان درجه III علاوه بر برداشت کامل بیضه از ناحیه مغبنی، شیمی‌درمانی با سه دارو است که اگر این کار نیز موثر نباشد، باید «RPLND» نیز انجام شود.
نحوه برخورد با بیمار مبتلا به سرطان بیضه
اسم سرطان از آنچه خود اوست وحشتناک‌تر است. هیچ‌کس نمی‌تواند ناهی فشار سنگین یک بیمار در مواجهه با واقعیت ابتلا به این بیماری باشد. در بسیاری از موارد «هیولایی» که از سرطان در ذهنیت افراد جامعه ساخته شده است، از خود بیماری وحشتناک‌تر و ناامیدکننده‌تر است. این مساله در مورد تومورهای کاملا درمان‌پذیر از جمله بیضه بسیار بی‌مورد به‌نظر می‌رسد. همان‌طور که موکدا ذکر شد تومور بیضه به خصوص اگر در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود کاملا درمان‌پذیر است.
در یک بیمار مبتلا به بدخیمی بیضه، صدمات روحی ناشی از مواجهه با سرطان بعضا آثار ناگواری دارد. با عنایت به این واقعیت در درمان بیماران مبتلا باید از تنش‌های روحی آنان نیز کاسته شود. آگاهی بیمار از آنچه بدان مبتلاست و به خصوص تشریح درمان‌پذیری آن در بسیاری از موارد مفید واقع می‌شود. در صورتی که امکان داشته باشد ‌باید زمینه ملاقات بیمار با دیگر مبتلایان به سرطان بیضه را مهیا کرد، به خصوص اگر سال‌ها پیش درمان شده و اکنون زندگی عادی داشته باشند.
نتیجه‌گیری
توصیه می‌شود برنامه «معاینه بیضه‌های خود» را هر ماه به مدت سه دقیقه زیر دوش آب گرم انجام دهید. در صورت مشاهده هرگونه تغییر به یک اورلژیست مراجعه کنید و به این ترتیب حاشیه امنیتی قابل اعتماد برای خود در قبال ابتلا به این شایع‌ترین بدخیمی جوانان در سنین 15 تا 35 سالگی تامین کنید.
توجه داشته باشید که تومور بیضه از درمان پذیرترین سرطان‌هاست به خصوص اگر در مراحل اولیه و قبل از دست‌اندازی تشخیص داده شود.

مترو به داد زلزله احتمالی تهران می‌رسد
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به جلسه مشترک با مسوولان مترو برای امدادرسانی در پی حادثه احتمالی تهران‌ گفت که مترو تهران در برابر زلزله 5/8 ریشتری مقاوم است و می‌توان از این خطوط برای جابه‌جایی اقلام امدادی و امدادگران استفاده کرد. محمود مظفر در گفت‌وگو با ایسنا در مورد آخرین وضعیت طرح امدادرسانی در پی حادثه احتمالی تهران از طریق خطوط ریلی مترو به جلسه اخیرش با سروری، مدیر بحران مترو تهران اشاره کرد و گفت: حمل‌و‌نقل ریلی زیرزمینی تهران قابلیت جابه‌جایی اقلام امدادی و امدادگران در زمان بروز حادثه را دارد.

وزارت بهداشت برای تمام وقت کردن پزشکان یک ریال ندارد‌
رییس سازمان نظام پزشکی می‌گوید که وزارت بهداشت برای تمام وقت کردن پزشکان در بخش دولتی که عامل کاهش زیرمیزی است پولی ندارد.
زالی از رایزنی‌ها برای واگذاری ۱۴ اختیار وزارت بهداشت به این سازمان هم سخن می‌گوید که به نظرش خبر خوبی است.

رییس‌جمهور زنگ مهر را می‌زند
سرپرست آموزش‌و‌پرورش با اشاره به حضور رییس جمهور در مراسم زنگ مهر‌ از ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی و خروج رانندگانی که به عنوان معلم در آموزش‌و‌پرورش استفاده می‌شدند، خبر داد.
علی‌اصغر فانی در حاشیه یازدهمین کنگره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در جمع خبرنگاران در پاسخ به مهر درباره بهسازی نیروی انسانی و استفاده از رانندگان به عنوان معلم در مقطع ششم ابتدایی‌ گفت: تعداد آنها زیاد نبوده اما اکثریت این افراد خارج شده‌اند ضمن آنکه سیاست جدی ما بهسازی نیروی انسانی به ویژه در مقطع ابتدایی در آموزش‌و‌پرورش است.

دستگیری 6 شکارچی در مناطق مختلف ایلام
‌مدیرکل حفاظت محیط‌زیست از دستگیری شش متخلف شکار و صید در مناطق مختلف استان ایلام خبر داد.
غلامحسین کاظمی در گفت‌وگو با ‌‌ایسنا ‌اظهار کرد: ماموران یگان حفاظت محیط‌زیست ضمن گشت و کنترل در زیستگاه‌های حایز اهمیت حوزه استحفاظی توانستند شش نفر متخلف شکار وصیدغیرمجاز را در شهرستان‌های دهلران، چرداول و دره شهردستگیر کنند.
وی ادامه داد: ماموران یگان حفاظت شهرستان دهلران پس از دو شبانه روز گشت و کنترل در مناطق حوزه استحفاظی چهار شکارچی غیرمجاز را در مناطق چم هندی و بیشه دراز دستگیر کردند که از آنها لاشه دو قطعه پرنده دراج، لاشه سه قطعه پرنده تیهو و دو قبضه اسلحه ساچمه زنی کشف و ضبط شد.

ایمن‌سازی در بزرگراه شهید آیت‌الله صدر
تردد عابرین پیاده و وسایل نقلیه در بزرگراه شهید آیت‌الله صدر با اجرای عملیات اصلاح هندسی و پیاده‌روسازی ساماندهی و ایمن‌سازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مهندس محمد شیری، معاون فنی و عمرانی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: با هدف ساماندهی حاشیه بزرگراه شهید آیت‌الله صدر در قسمت شمالی و جنوبی و همچنین بهسازی فضای مورد نیاز پهلوگاه‌ها، عملیات اصلاح هندسی در بیش از 10 نقطه از بزرگراه در تقاطع‌های خیابان شهید قلندری ضلع شمال به جنوب، جنوب تقاطع خیابان فتح، بعد از تقاطع خیابان بهار، بعد از خیابان شهید کاوه شمالی، تقاطع خیابان شریعتی، نرسیده به پل دوقوز، بعد از پل شهید کاوه و... اجرا شد.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles