Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

وزیر بهداشت با انتقاد از در اولویت نبودن سلامت مردم: بیمارستان‌های دولتی ورشکسته‌اند

به نظر می‌رسد علاوه بر موضوع محیط‌زیست که بارها گفته شده اولویت دولت‌ها نبوده است این بار نوبت به وزارت بهداشت و بالاخص موضوع بهداشت رسیده زیرا وزیر بهداشت گفته است که سلامت در هیچ‌یک از دولت‌های قبلی اولویت نبوده است.
وی در گفت‌وگو با فارس دراین باره افزود: تعارف نداریم و به مردم دروغ نمی‌گوییم‌ بیمارستان‌های دولتی ورشکسته هستند. اوضاع وزارت بهداشت به هم ریخته و سردرگم است. من حاضر نیستم هیچ بیمارستانی را قبل از تامین منابع افتتاح کنم.
حسن قاضی‌زاده هاشمی گفت: مردم مطمئن باشند بدون تعارف همه مشکلات را با مردم و مسوولان در میان می‌گذاریم، دروغ نمی‌گوییم، بیمارستانی را بدون اینکه نیرو و امکاناتش آماده باشد حداقل من افتتاح نمی‌کنم.وی درپاسخ به اینکه شکل اصلی وزارت بهداشت و نظام سلامت را چه می‌داند، اظهار داشت‌: سلامت هیچ وقت در اولویت دولت‌ها نبوده است، رقم دقیق آن را نمی‌دانم شاید اولویت هشتم یا نهم بوده است و هیچ وقت اولویت اول تا سوم دولت‌ها نبوده است چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، ‌البته مشکلات اساسی ساختاری هم داریم به همین علت وزارت بهداشت از یک نوع به هم ریختگی و سرگردانی جدی رنج می‌برد در حالی وزارت بهداشت مسوول دفاع از حقوق سلامت مردم است.
وی درباره وزارت بهداشت از نظر بودجه‌ای در چه وضعی است و برای سال آینده بودجه وزارت بهداشت چه تغییری می‌کند، گفت‌: وزارت بهداشت را در شرایطی تحویل گرفتیم که حداقل 5500 میلیارد تومان کسری داشت.هاشمی درباره مشکل ساختار وزارت بهداشت تصریح کرد‌: تعداد کارکنان وزارت بهداشت که در سال 84 حدود 230 هزار نفر بوده است الان به 400 هزار نفر افزایش پیدا کرده و تقریبا دو برابر شده است، هنوز هم 140 هزار نیز کم داریم و فشار زیادی روی پرستارها و کمک پرستارها وجود دارد که اینجا هم متاسفانه تعریف درستی نشده است‌ در حالی که در تمام این سال‌ها شعار کوچک شدن دولت را سر می‌دادیم.
بیمارستان‌‌های زیادی در همین سال‌ها افتتاح شده‌اند بدون اینکه نیروی آنها تامین شده باشد، حتی تجهیزات بیمارستانی را از جای دیگر می‌آوردند و بیمارستان را افتتاح می‌کردند بعد سه روز بعد در آن قفل می‌زدند.
وزیر بهداشت همچنین درباره سهم مردم در هزینه‌های درمانی گفت‌: آمار رسمی شش سال پیش نشان می‌دهد مردم 54 درصد هزینه‌های درمانی را می‌پردازند ولی آن موقع کجا و شرایط امروز کجا، الان این آمار حتما به 65 تا 70 درصد رسیده است‌ بنابراین زمانی آمدن ما ارزش پیدا می‌کند که بتوانیم از طریق یارانه‌ها و افزایش قیمت حامل‌های انرژی سهم مردم را از هزینه‌های سلامت کم کنیم.
این هدف هم با شعار نمی‌شود، بالاخره باید اقتصادیون دولت و مجلس به قول معروف به خط بزنند و باید برای سلامت مردم فداکاری کنند، این یک اولویت مهم برای کشور است و نیاز به یک تصمیم شجاعانه دارد.
وی درباره انتظارش برای تحقق این هدف در بودجه سال آینده اظهار داشت‌: اولین درخواست من این است که در بودجه سال آینده حداقل همان 13 هزار میلیارد تومان اعتبار امسال را به اضافه 5500 میلیارد تومان کسری امسال و اعتبار 1100 میلیارد تومانی محقق نشده حق جذب که الان نداریم و مجبوریم از پول بهداشت بزنیم و به حقوق پرسنل اختصاص بدهیم، به ما بدهند البته با لحاظ حداقل 15 درصد افزایش تورم. تا فقط بتوانیم وضعیت موجود را پایدار کنیم و اگر انتظار تحول در نظام سلامت داریم، آن بحثش جداست. ما رقم‌های لازم برای تحول در نظام سلامت را هم حساب کرده‌ایم و در اختیار دولت قرار داده‌ایم که اگر قرار باشد، حامل‌های انرژی آن‌طور که مجلس تکلیف کرده، گران شوند، از آن چقدر اختصاص بدهند، نیازی هم نیست که تغییر و تحول در یک سال اتفاق بیفتد، باید در چند سال انجام شود اما هر سال باید منابع آن دیده شود، این محاسبات انجام شده است و البته باید عمیق‌تر شود و همه این موارد در همان کارگروه دولت در حال بررسی است.

 

ناگهان دارو نایاب می‌شود!
نایاب شدن ناگهانی برخی از داروها در داروخانه‌ها معضلی است که گاهی لطمات جبران‌ناپذیری را به بیماران به خصوص بیمارانی که در سنین پیری و کهنسالی هستند وارد می‌کند. انگار تحریم‌ها طی سال‌های گذشته بهانه‌ای شده تا به ناگاه داروهایی که همیشه در دسترس بیماران است طی یک زمان ناگهانی نایاب شود به طوری که بیمار به ناچار برای پیدا کردن یک قلم داروی خود ده‌ها داروخانه را بپیماید تا بتواند شاید در یک داروخانه آن هم در پستوی انبارش آن دارو را که حکم کیمیا دارد برای بیمار فراهم سازد. برخی بیماران با توجه به شرایط بیماری خود ناچارند همواره دارویی خاص را تا آخر یک عمر مصرف کنند. به عنوان مثال داروی اکسلون ریواستیگمین که بیشتر در موارد زوال حافظه یا آلزایمر برای بیمار تجویز می‌شود، این روزها حکم همان کیمیا را پیدا کرده که در داروخانه‌های پایتخت نایاب شده است. بیمار کهنسالی که به بیماری آلزایمر دچار است باید به طور روزانه این دارو را که در دوزهای 5/1‌، 3 و 6 میلی‌گرم است، مصرف کند اما متاسفانه انبارهای داروخانه‌های تهران تهی از این دارو است و به بهانه وارداتی بودن آن و اینکه اخیرا وارد نشده است داروخانه‌ها این دارو را یا ندارند و اگر هم دارند در دوزهای بالای آن است و به درد بیماری که دوز 5/1 میلی‌گرم مصرف می‌کند، نمی‌خورد. برخی داروخانه‌ها به بهانه اینکه این دارو خارجی است، سعی دارند مشابه آن را که معلوم نیست آیا همان دارو است یا نه، به بیمار عرضه کنند که متاسفانه در برخی موارد حتی مورد تایید پزشک موردنظر قرار نمی‌گیرد. به نظر می‌رسد حالا که قرار است در پی توافقات اخیر ایران با کشورهای غربی برخی تحریم‌ها برداشته شود، به صورت جدی فکری نیز به حال تامین داروهای وارداتی شود تا بیمارانی که به خاطر شرایط خاص بیماری‌شان مجبورند این داروها را مصرف کنند با نایاب شدن ناگهانی آنها در بازار مصرف اینچنین مستاصل نشوند.

 

راه‌های شناسایی انواع مزاج در انسان
جامعه- چندی پیش گفت‌وگویی با کارشناس گیاهان دارویی، عارفه اسماعیل‌پور در این صفحه به چاپ رسید. وی در گفتار خود به وجود طبایع مختلف چهارگانه در انسان و ضرورت شناخت آن برای حفظ سلامت و پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها تاکید کرد. از او خواستیم درخصوص انواع طبع و مزاج و راه‌های شناسایی آن توسط فرد در بدن خود راه‌هایی را پیشنهاد کند. مقاله وی را در این‌باره می‌خوانید.
شناسایی انواع مزاج
هر فرد در طول زندگی خود لازم است برای حفظ سلامت‌، تندرستی و نشاط عمومی بدنش مزاج خود را بشناسد‌ چراکه شناسایی ویژگی‌های بدن نقش بزرگی در عملکرد مناسب اندام‌ها و اعضای بدن و ساز و کار آنها با هم دارد‌‌. مصرف مواد غذایی مناسب همسو با طبع افراد کمک می‌کند تا در زندگی کمتر با اختلالات و انواع بیماری‌ها و تنش‌های جسمی و روحی روبه‌رو شویم‌‌. از این‌رو بر آن شدیم تا مطالبی کلی در مورد مزاج‌های مختلف و روش‌های شناسایی آن در افراد بپردازیم‌. البته لازم به یادآوری ست که برای شناسایی دقیق‌تر و مطمئن‌تر مزاج و طبع بدن توصیه می‌کنیم تا با یک متخصص طب سنتی مشورت کنید‌‌.
4 عنصر اصلی جهان و بدن انسان
از دیدگاه طب سنتی عوامل تشکیل‌دهنده جهان خلقت و بدن انسان چهار عنصر اصلی است که به آنها ارکان گفته می‌شود‌. این چهار رکن عبارتند از‌: گرم و خشک (آتش)‌، گرم و تر (هوا)‌، سرد و تر (آب) و سرد و خشک (خاک)‌.
مزاج‌ها (طبع) شامل موارد زیر است‌:
مزاج اصلی یا جبلی‌: هر فرد از بدو تولدش دارای حرارت و رطوبتی غریزی است که به آن مزاج اصلی یا جبلی می‌گویند‌‌.
مزاج صفراوی‌: رکن غالب آن آتش است‌‌. این افراد مزاجی گرم و خشک دارند و به آنها صفراوی می‌گویند‌‌.
مزاج دموی‌: رکن اصلی آن هواست‌‌. این افراد مزاجی گرم و تر دارند و به آنها دموی می‌گویند‌‌.
مزاج بلغمی‌: رکن غالب آن آب است‌‌. این افراد مزاجی سرد و تر دارند و آنها را بلغمی می‌گویند‌‌.
مزاج سوداوی‌: رکن غالب آن خاک است‌‌. این افراد مزاجی سرد و خشک دارند‌‌.
مزاج معتدل گرم و تر‌: ارکان آتش و هوا غالب بر سایر ارکان هستند‌‌. این افراد مزاجی گرم دارند‌‌.
مزاج معتدل سرد و تر: ارکان آب و خاک غالب بر سایر ارکان هستند‌‌. این افراد مزاجی سرد دارند‌‌.
مزاج معتدل گرم و سرد‌: ارکان هوا و آب غالب بر سایر ارکان هستند‌‌. این افراد مزاجی تر دارند‌‌.
این نکته شایان توجه است که هر چیزی در عالم هستی مزاجی دارد‌‌. به عنوان مثال هر موجود بسته به فعالیتش دارای طبع خاص خود است‌‌ مثلا گرگ مزاج گرم و خشک دارد‌، شیر مزاج گرم و تر که عنصر آتش در او برتری دارد‌‌. مورچه سوداست‌، زنبور صفراوی است و‌‌.‌.‌‌. یا مثلا گیاهانی که خوردن و لمس آنها موجب گرمی‌، تشنگی یا ایجاد خارش و سوزش می‌شود گرم و خشک می‌گویند‌‌. گیاهانی که از گرمی بدن می‌کاهند اما تشنگی را برطرف نمی‌کنند یا در بدن ایجاد خشکی و لاغری می‌کنند سرد و خشک هستند. حتی این طب در مورد فصل‌ها هم حرفی برای گفتن دارد‌‌. به عنوان مثال فصل بهار مزاج گرم و تر‌، فصل تابستان مزاج گرم و خشک‌، فصل پاییز مزاج سرد و خشک و فصل زمستان مزاج سرد و تر دارد‌‌. در مورد مزه‌ها لازم است یادآوری شود که مزه شیرین مزاج گرم‌، مزه تلخ مزاج گرم و خشک‌، مزه ترش مزاج سرد و خشک‌، مزه شور مزاج گرم و خشک‌، مزه تند مزاج گرم و خشک و مزه گس مزاج سرد و تر هستند.
لمس بدن،‌ راه شناسایی مزاج
یکی از راه‌های شناسایی مزاج لمس کردن بدن است‌‌. البته لمس بدن باید توسط فردی که مزاج معتدل دارد انجام شود‌‌. اگر هنگام لمس بدن‌، گرمی احساس کنیم این فرد دارای یکی از ویژگی‌های افراد گرم‌مزاج است‌‌. اگر با لمس فرد سردی احساس کردیم او دارای یکی از ویژگی‌های افراد سردمزاج است‌‌. راه بعدی تاثیر خواب و بیداری بر مزاج است‌‌. افرادی که زیاد می‌‌خوابند، یعنی ساعت خواب آنها از هشت ساعت بیشتر است دارای سردی و رطوبت‌مزاج هستند‌‌. افرادی که کمتر از هشت ساعت می‌‌خوابند و میزان بیداری آنها در طول روز زیاد است دارای گرمی و خشکی مزاج هستند‌‌. راه دیگر شناسایی مزاج هر فردی بررسی نرمی و سفتی بدن در کنار سردی و گرمی است‌‌. فردی که هنگام لمس بدنش علاوه بر گرما، نرمی نیز احساس شد او علاوه بر گرمی مزاج دارای رطوبت نیز هست‌‌. پس او یکی از علایم مزاج گرم و مرطوب را دارد‌.
 فردی که با لمس کردن بدنش در کنار گرما، خشکی نیز احساس شد او علاوه بر گرمی مزاج دارای خشکی نیز هست‌‌. پس او یکی از علایم مزاج گرم و خشک را دارد‌. اگر پس از لمس بدن فردی علاوه بر سردی‌، نرمی نیز احساس کردید او علاوه بر سردی مزاج دارای تری نیز هست‌‌. پس او یکی از علایم مزاج سرد و مرطوب را دارد و در نهایت اگر پس از لمس بدن فردی علاوه بر سردی با سختی و سفتی روبه‌رو شدید او علاوه بر مزاج سرد، خشکی مزاج نیز دارد‌‌. پس او یکی از ویژگی‌های مزاج سرد و خشک را داراست‌‌. با مشاهده رنگ پوست نیز می‌توان یکی دیگر از علایم تشخیص مزاج را مورد بررسی قرار داد‌‌. اگر فردی پوست سفیدرنگ داشته باشد این رنگ یکی از علایم کم‌خونی و سردی مزاج است‌‌. در صورتی که رنگ پوست فردی قرمز یا مایل به قرمز باشد این مساله نشان‌دهنده پرخونی او و گرمی مزاج اوست‌. در صورتی که پوست فردی زردرنگ یا مایل به زرد بود این مساله نشان از غلبه صفرا در بدن او و همین‌طور از نشانه‌های گرمی و خشکی مزاج است‌. اگر رنگ فردی تیره، کدر و به‌اصطلاح بادنجانی‌رنگ بود، این مساله نشانه غلبه سودا بر مزاج او و یکی از نشانه‌های خشکی و سردی مزاج اوست‌‌. اگر رنگ پوست فردی از سفیدی مایل به رنگ گچی بود یا گچی‌رنگ بود، این مساله نشان‌‌دهنده غلبه بلغم در مزاج او و یکی از علایم بروز مزاج سرد و مرطوب در اوست‌‌.
وضعیت فضولات بدن از قبیل عرق، مدفوع و ادرار و بررسی رنگ، شکل و وضعیت آنها یکی دیگر از راه‌هایی است که به تعیین نوع مزاج و طبع کمک می‌‌کند‌‌. برای این منظور لازم است تا هنگام دفع فضولات بدن خود به شکل، رنگ و بوی آنها توجه کنید‌. اگر رنگ مدفوع یا ادرار تیره‌تر از حد معمول باشد این مساله نشان‌دهنده غلبه صفرا در بدن و گرمی مزاج است‌‌. بیرنگ بودن یا کم‌رنگ بودن مدفوع و ادرار نشانه سردی مزاج است‌‌. اگر عرق انسان با بوی شدید و تندی همراه باشد این مساله نشانه گرمی مزاج او و غلبه صفرا بر بدن است‌. اگر عرق انسان ردی بر لباس او باقی نگذارد و کم‌بو باشد نشانه سردی مزاج اوست در صورتی که فردی زود به زود از توالت استفاده کند، این مساله نیز از نشانه‌های گرمی مزاج است‌‌.
بررسی چگونگی رفتارها و اعمال نفسانی شما نیز در تعیین نوع مزاج و طبع شما موثر است‌‌. به همین دلیل بررسی حالت‌ها، عادت‌ها و رفتارهای شما به‌طور روزمره نیز می‌تواند تاثیر زیادی در تشخیص نوع مزاج شما داشته باشد‌.
امیدوار بودن و حسن ظن داشتن یکی از ویژگی‌های افراد گرم مزاج است‌. ناامیدی و بی‌اعتمادی از جمله ویژگی‌های افراد سردمزاج است‌‌. انسان‌های پرتحرک و پرجنب و جوش مزاج گرم دارند‌. برخی از افراد خیلی سریع تصمیم می‌‌گیرند و شک و تردید را به‌خود راه نمی‌‌دهند این افراد در گروه افراد گرم‌مزاج قرار می‌گیرند‌. افرادی که کم‌تحرک هستند و خیلی تمایل به حرکت کردن ندارند افرادی هستند که در گروه سردمزاجان جای می‌گیرند‌.
اگر هنگام انتخاب سریع تصمیم نمی‌گیرید و دچار تردید می‌شوید و روند تصمیم‌گیری را کند انجام می‌دهید در گروه افراد سردمزاج قرار می‌‌گیرید‌‌. افرادی که توانایی صبر کردن ندارند و دوست دارند خیلی سریع به کارها و برنامه‌هایشان برسند و در اصطلاح اسپند روی آتش می‌مانند، افراد گرم مزاج هستند‌. افراد کم‌حرف در گروه افراد سردمزاج جای می‌گیرند‌. اگر صبر و حوصله شما در پیش بردن برنامه‌هایتان زیاد است و سر فرصت به کارهایتان می‌پردازید در گروه افراد سردمزاج قرار می‌گیرید‌. افرادی که پرحرف هستند و تمایل زیادی به صحبت کردن درباره مسایل دارند از جمله افراد گرم‌مزاج هستند‌. کسانی که هر لحظه یک حس دارند و به‌ اصطلاح با وزش باد دیدگاه‌ها و احساسشان دستخوش تغییر می‌شوند در گروه افرادی قرار دارند که دچار رطوبت مزاجی هستند‌‌.
در شماره بعدی در مورد تیپ و ظاهر، بازتاب‌های روانی و رفتاری‌، سازگاری با غذاها و علایم بیماری در افراد با طبع‌های مختلف می‌پردازیم‌‌.

 

شیوه جدید رژیم لاغری زنان  از پنبه‌خوری تا زخم معده
یک آسیب‌شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری گفت که پنبه‌خوری جدید‌ترین رژیم لاغری برخی زنان است که به تازگی توسط کارشناسان ماهواره‌ای معرفی و توسط برخی از زنان اجرا می‌شود.
دکتر مجید ابهری در گفت‌وگو با مهر در مورد رژیم لاغری پنبه‌خوری افزود: با توجه به اینکه کارشناسان نوظهور ماهواره‌ای هر روز روش‌ها‌ و داروهای عجیب و غریب را برای انواع بیماری‌ها و مشکلات عرضه می‌کنند این بار نیز روش جدیدی برای لاغر شدن توسط یکی از ماهواره‌ها کشف و معرفی شده و بعضی از زنان نیز بدون اطلاع از عواقب و عوارض آن این رژیم را اجرا می‌کنند.
وی گفت: وضعیت این کار چنین است که پنبه را داخل آب لیمو یا سرکه می‌اندازند و بعد می‌خورند. الیاف پنبه به خاطر پر‌حجم شدن در معده جلوی اشتها را گرفته و میل به غذا را از بین می‌برد.
این آسیب‌شناس اجتماعی تاکید کرد: تا چند وقت دیگر با بیماری جدیدی مواجه خواهیم شد که افراد بر اثر پنبه‌خوری دچار بیماری‌های دستگاه گوارشی شده و به عوارض دیگری مانند ورم و زخم معده دچار می‌شوند‌ همچنین به دلیل خاصیت اسیدی آب لیمو و اقلام مشابه افت فشار خون و مشکلات دیگر نیز ارمغان این بار شبکه‌های ماهواره‌ای است.
ابهری اظهار داشت: بهترین نوع رژیم برای لاغری مراجعه به متخصصان مجرب بوده و اغلب بانوان به دلیل کم‌تحرکی، سبک زندگی و تغذیه دچار چاقی می‌شوند که در این مواقع پیاده‌روی و ورزش و اجرای رژیم‌های لاغری تحت نظر متخصصان منطقی‌ترین روش‌های لاغری است نه اینکه با خوردن پنبه یا داروهای گیاهی که هیچ‌گونه آثار علمی و منطقی ندارند سلامت و زندگی خود را به دست کارشناسان ناشناخته در شبکه‌های ماهواره‌ای بدهیم که داروها و روش‌های آنها هیچ‌گاه از طریق علمی و پزشکی به تایید و اثبات نرسیده و هیچ تضمینی وجود ندارد که بعد از اجرای این دستورات و مصرف این داروها بیماری‌های ناشناخته دیگری گریبانگیر آنان شود.

 

کمک یک میلیاردی به دانشگاه «عدالت» در بودجه 93 ربطی به وزارت علوم ندارد
معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تاکید کرد که کمک یک میلیاردی دولت به دانشگاه غیردولتی «عدالت» و500 میلیون تومانی به پژوهشکده غیردولتی «علوم شناختی» در لایحه بودجه 93 ارتباطی با وزارت علوم ندارد.
دکتر محمدحسین امید در گفت‌و‌گو با ‌ایسنا‌‌ در پاسخ به سوالی درباره کمک یک میلیارد تومانی دولت به دانشگاه غیرانتفاعی عدالت‌ گفت: آنچه در لایحه بودجه 93 مبنی بر کمک به این دو دانشگاه و پژوهشکده آمده است، جزو ردیف‌های پیشنهادی وزارت علوم نبوده و ارتباطی با این وزارتخانه ندارد.
بر‌اساس این گزارش، در جدول کلان شماره 17 در صفحه 192 لایحه ماده واحده بودجه 93، مبلغ یک میلیارد تومان به دانشگاه عدالت و 500 میلیون تومان به پژوهشکده غیردولتی علوم شناختی‌ با عنوان «کمک به اشخاص حقوقی غیردولتی موضوع جز‌ء 3 ردیف 540000 جدول شماره 9» اختصاص یافته است.به گزارش «جهان صنعت»، دانشگاه عدالت در رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی، حقوق خصوصی، حقوق کیفری و جرم‌شناسی و علوم اقتصادی از میان طلاب حوزه دانشجو می‌پذیرد.
این دانشگاه در مقطع دکترای رشته‌های فقه و مبانی حقوق اسلامی، حقوق خصوصی، حقوق کیفری و جرم شناسی و علوم اقتصادی از میان برادران طلبه از طریق برگزاری آزمون اختصاصی درشهریورماه اقدام به ثبت‌نام داوطلبان کرده است.شرایط شرکت در آزمون این دانشگاه نیز دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد یا سطح سه حوزه، سابقه حداقل چهار سال شرکت در درس خارج حوزه، همچنین موفقیت در مصاحبه و آزمون ورودی از شرایط پذیرش داوطلبان است.آزمون دکترای ورودی این دانشگاه نیز شهریورماه سال‌جاری در موسسه دایره‌المعارف فقه اسلامی در شهر مقدس قم برگزار شد‌.
  
بودجه تحقیقاتی ناجا بیشتر از وزارت بهداشت
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت که بودجه تحقیقاتی وزارت بهداشت 4/0 درصد اعتبارات پژوهشی در نظر گرفته شده که از بودجه تحقیقاتی ناجا کمتر است. بودجه تحقیقاتی وزارت بهداشت با ۶۰ دانشگاه قرار است حتی به 2/0 درصد هم کاهش یابد.
به گزارش فارس، رضا ملک‌زاده در مراسم جشن پژوهش دانشگاه علوم پزشکی ایران‌ گفت: قرار است طی 10 سال آینده کشورمان از نظر پژوهش و تحقیقات در بین کشورهای منطقه بهترین کشور باشد. در حال حاضر از نظر تعداد دانشگاه وضعیت خوبی داریم و فقط کشور ترکیه در برخی زمینه‌ها از ما بالاتر است.
وی ادامه داد: اعتقاد به اینکه به دانش و علم اهمیت دهیم و آن را بر اساس شواهد علمی باور کنیم، به خلق ایده‌های جدید منجر می‌شود.
ملک‌زاده گفت: زمانی که به رونمایی‌ها در هشت سال گذشته نگاه می‌کنیم، از هر رونمایی بدبین می‌شویم‌ در حالی که باید برای ایده‌های جدید سرمایه‌گذاری کنیم و ریسک‌پذیر باشیم.

رکورد گازگرفتگی در تهران شکست  هر ساعت سه قربانی
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از مسمومیت 72 نفر با گاز منواکسید کربن در یک روز در تهران خبر داد.
حسن عباسی در گفت‌وگو با مهر گفت: روز جمعه تماس‌هایی مبنی بر مسمومیت با گاز منواکسید کربن با مرکز اورژانس تهران گرفته شد. با دریافت تماس‌ها از اقصی نقاط استان تهران، بی‌درنگ گروه‌های درمانی اعم از آمبولانس، موتورلانس و اتوبوس آمبولانس به محل‌های حادثه اعزام شدند.وی افزود: تکنسین‌های اورژانس تهران در مجموع این ماموریت‌ها، 72 نفراز هموطنان عزیزمان را که دچار مسمومیت با گاز منواکسید کربن شده بودند مورد مداوا قرار داده و 47 نفر را جهت ادامه درمان و مراقبت‌های پزشکی به بیمارستان‌های مختلف انتقال دادند.عباسی خاطرنشان کرد: متاسفانه در هفته قبل چهار نفر از شهروندان تهرانی (دو نفر خانم 28 - 25 و دو نفر آقا 27- 20 ساله) به علت مسمومیت با گاز منواکسید کربن فوت کردند.

واکنش معاون وزیر آموزش‌و‌پرورش به ماجرای خودکشی دانش‌آموز شیرازی
معاون آموزش متوسطه آموزش‌و‌پرورش در واکنش به خودکشی دانش‌آموزی در شیراز به دلیل بردن تلفن‌همراه به مدرسه گفت: آیین‌‌نامه انضباطی آموزش‌و‌پرورش دانش‌آموز را از آوردن وسایل اضافی به مدرسه منع کرده است اما مجازات داشتن وسایل اضافه از جمله داشتن تلفن‌همراه در داخل مدرسه اخراج نیست.
علی زرافشان در گفت‌وگو با مهر ضمن بیان این مطلب گفت: آیین‌نامه انضباطی دانش‌آموز مصوب شورای عالی آموزش‌و‌پرورش است و در آن دانش‌آموز را مکلف کرده که از آوردن وسایل اضافی خودداری کند.
وی افزود: نگاه آیین‌نامه انضباطی نگاه تربیتی است نه تنبیهی‌ بنابراین اگر دانش‌آموزی با خود وسایلی را که احتیاج ندارد به مدرسه بیاورد باید با نگاه تربیتی با او برخورد شود نه تنبیهی.به گفته زرافشان، تلفن‌همراه از جمله وسایل اضافی است که دانش‌آموز از آوردن آن منع شده است‌ اما اخراج دانش‌آموز به ازای داشتن موبایل مطابق با آیین‌نامه نبوده است‌ چرا‌که براساس آیین‌نامه، اخراج‌ تنبیه بسیار سنگینی است که به این سادگی‌ها امکان‌پذیر نبوده و با طی مراحل اداری و با مصوبه شورای مدرسه، مدیر اجازه اخراج دانش‌آموز را دارد.معاون آموزش متوسطه آموزش‌و‌پرورش تصریح کرد: باید دید که آیا مدیر مدرسه در شیراز تمامی این مراحل را طی کرده است و سپس حکم به اخراج دانش‌آموز داده است؟
زرافشان درباره اینکه در حال حاضر مدیر مدرسه از مقام خود برکنار شده است، توضیح داد: من از این موضوع اطلاعی ندارم. در تماس با معاون آموزش متوسطه استان، موضوع را پیگیری کرده و توضیح داد که دستگاه‌های ذی‌ربط در حال پیگیری موضوع هستند. همچنین اداره کل ارزیابی عملکرد و حراست آموزش‌و‌پرورش نیز موضوع خودکشی دانش‌آموز را پیگیری می‌کنند.

 تصحیح و پوزش
روز گذشته در گزارشی به نام اینجا تهران است؛ پایتخت آلودگی‌ها/ سبزیجاتی با طعم مرگ به اشتباه واژه نهر فیروزآباد شهر فیروزآباد به چاپ رسیده بود که ضمن تصحیح پوزش می‌طلبیم.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles