معاون تامین اجتماعی با اعلام آخرین فرصت بخشودگی جرایم بیمهای: پوشش بیمهای برای 200 هزار زن سرپرست خانوار
جامعه- معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی کشور با اشاره به بودجه یکصد میلیارد تومانی سال آینده گفت که قانون در بودجه سال 93 پیشبینی کرده که از محل اعتبارات دولت، 100 میلیارد تومان در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد تا از این محل، 200 هزار زن سرپرست خانوار توسط صندوق بیمه عشایری و سازمان تامین اجتماعی تحت پوشش قرار گیرند.
محمدحسن زدا در نشست خبری روز گذشته این سازمان در جمع خبرنگاران گفت: سهم هر صندوق و همچنین سازمان براساس آیین نامه انجام میشود که وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حال وصول بودجه بیمهای زنان سرپرست خانوار است و درصورتی که زنان سرپرست خانواری بخواهند تحت پوشش قرار بگیرند، هفت درصد حق بیمه را خودشان و مابقی آن را دولت پرداخت میکند.
وی در این نشست با اشاره به بخشودگی جرایم بیمهای کارفرمایان افزود: کارفرمایان با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و پرداخت اصل حق بیمه خود از بخشودگی صددرصدی جرایم بهرهمند میشوند.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه کارفرمایان واحدهای صنفی، صنعتی و کشاورزی بر اساس قانون شش ماه فرصت داشتند با پرداخت حق بیمه خود از بخشودگی صددرصدی جرایم بهرهمند شوند، ادامه داد: این فرصت از 19 تیرماه آغاز شده بود و پایان آن 19 دیماه است.
وی با بیان اینکه بخشودگی جرایم بیمهای در لایحه بودجه سال 93 پیشبینی نشده است، این فرصت را برای کارفرمایان آخرین فرصت عنوان کرد و هشدار داد: کارفرمایان بدانند که این فرصت شاید تا سالهای بعد پیش نیاید و میتوانند تا 19 دیماه به 500 واحد بیمهای مراجعه کرده و با پرداخت اصل حق بیمه از بخشودگی صددرصدی جرایم بهرهمند شوند.
زدا با اشاره به دریافت 524 میلیون تومان اصل حق بیمه تا پایان شهریورماه امسال گفت: 328 بخشودگی کامل را اجرا کردهایم و انتظار ما این است که از میان 2250 میلیارد تومانی که سقف کامل جرایم در کل کشور است بخش اعظمی در اجرای قانون بخشودگی داشته باشیم.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه بالای 90 درصد از کارفرمایان دارای مانده بدهی به سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: یک میلیون و 200 هزار کارفرما وجود دارد و در این رابطه محدودیتی را برای کسی قایل نشدهایم اما جای گله برای کارفرمایان خوشحساب وجود ندارد چراکه پاسخی برای خوشحسابی آنها نداریم و آنها بهتر است به خوشحسابی خود ادامه دهند.
وی در خصوص وضعیت جرایم و اختلال در سیستم پرداخت کارفرمایان نیز تصریح کرد: در سیستم بیمهای نمیتوانیم مفاصاحساب به کارگاه بدهیم و اگر کسی بعد از چند سال با استناد به مدارک ارایه شده مراجعه کند، ترتیب اثر میدهیم و مطالبه حق بیمهای افراد را حتی با ارایه مفاصا حساب پرداخت میکنیم. در سال گذشته 21 هزار نفر به این شکل مطالبات حق بیمهای خود را از سازمان خواستار شدهاند.
پوشش بیمهای 50 هزار کارگر ساختمانی در گرو تامین اعتبار
زدا در پاسخ به سوالی، عدم پوشش بیمهای 800 هزار کارگر ساختمانی را تکذیب کرد و گفت: براساس قانون، قرار بود سازمان تامین اجتماعی تا پایان سال 92، 800 هزار کارگر ساختمانی را تحت پوشش بیمه قرار دهد که تاکنون از این تعداد 750 هزار نفر بیمه شدهاند.
به گفته وی تاکنون از 900 میلیارد تومان بودجه پیشبینی شده تنها 300 میلیارد تومان آن وصول شده است که با تامین مابقی بودجه، 50 هزار کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمهای قرار خواهند گرفت.
عدم تامین بار مالی از دلایل تاخیر اجرای قانون
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه براساس مواد «26»، «28» و «225» قانون پنج ساله برنامه پنجم توسعه، به سازمان تامین اجتماعی تکلیف شده که حق ندارد که بیش از اعتبار پیشبینی شده را در بودجه سال خود هزینه کند، بنابراین مادامی که اعتبار این موضوع پیشبینی نشده باشد، حق ورود وجود ندارد.
تامین منابع مالی برای عیدی مستمریبگیران و بازنشستگان
وی درباره میزان افزایش عیدی و حقوق مستمریبگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال آینده و نیز زمان پرداخت عیدی این افراد، اظهار کرد: نزدیک به دو میلیون و 200 هزار بازنشسته کشوری داریم و مبالغی که به این افراد پرداخت میشود، در اقتصاد کشور موثر است، بنابراین سازمان تامین اجتماعی نمیتواند تصمیم مجزایی از تصمیم دولت بگیرد.
زدا افزود: منتظریم افزایش حقوق بازنشستگان کشوری به صورت کلی تصویب شود و بنابر آن سازمان تامین اجتماعی نیز در این رابطه افزایش حقوق مستمریبگیران خود را اعلام کند، هر چند در سال گذشته نتوانستیم به تکالیف قانونی خود عمل کنیم.
وی در مورد زمان و پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی نیز بیان کرد: در مورد عیدی هم به محض اعلام عیدی از سوی دولت، سازمان تامین اجتماعی نیز در این رابطه تصمیم میگیرد اما مطمئنا پرداختهای به موقع بازنشستگان را در دستور کار قرار میدهیم، چراکه منابع مالی برای عیدی مستمریبگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی نیز دیده شده است.
امکان احیای سوابق گذشته بیمهشدگان
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی در ادامه در مورد افرادی که طی مدت مشخصی شاغل بوده و حق بیمه آنها توسط کارفرما یا سازمان مربوطه پرداخت نمیشود، یادآور شد: تنظیم روابط کارگری و کارفرمایی بر عهده وزارت رفاه است ولی طبق بخشنامه 539 افراد میتوانند در واحدهای نامنویسی اقدام کرده و فرم مربوطه را برای احیای سوابق گذشته خود دریافت کنند و در این خصوص هیچ مبلغی از افراد دریافت نمیشود.
در ادامه این نشست نصیری، مدیرکل امور بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی درخصوص بیمه زنان سرپرست خانوار و بیمه زنان خانهدار گفت: هماکنون 158 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند که 10 درصد حق بیمه آنها توسط سازمان هدفمندی یارانهها و مابقی آن از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی تامین میشود، بنابراین این افراد به صورت رایگان تحت پوشش این بیمه قرار گرفتهاند. به گفته وی علاوه بر این تعداد پنج هزار زن سرپرست خانوار دیگر نیز توسط خودشان تحت پوشش این بیمه قرار گرفتهاند.
سازوکار بیمه زنان خانهدار
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه خانمهای خانهدار زیر 45 سال میتوانند همچنان خود را بیمه کنند، افزود: براساس تعرفه سال 92، زنان خانهدار با پرداخت ماهانه 60 هزار، 75 هزار و 90 هزار تومان میتوانند به ترتیب از بازنشستگی، بازنشستگی و فوت، بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در این تعرفهها حق بیمه درمانی اختیاری است، ادامه داد: اگر خانم خانهداری بخواهد میتواند بیمه درمانی خود را با مبلغ 14200 تومان پرداخت کند.
زدا در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اجرایی شدن قانون بازنشستگی بیمهشدگان با کمتر از پرداخت 10 ساله حق بیمه خاطرنشان کرد: منابعی که در این رابطه پیشبینی شده، یک در 10 هزارم حقالثبت اموال غیرمنقول است، اما باید در این رابطه بدانیم این درآمدی است که در یک جای دیگر اتفاق میافتد، اما حکم بازنشستگی باید توسط سازمان تامین اجتماعی زده شود، بنابراین باید در ارتباط با اینکه چگونه سازمان این پول را دریافت کند، تدابیری اندیشیده شود و دولت باید ردیف بودجهای خاصی را در این رابطه برای سازمان در نظر بگیرد.
بیماری اماس از شناسایی تا درمان
جامعه- دیری است که بیماری ناشناختهای تحت عنوان «مولتیپل اسکلروزیس» یا به اختصار «اماس» خاطر عزیز بسیاری از هممیهنان را پریشان و در این میان خانوادههایی را نیز درگیر مسیر ملامتساز خود کرده است. این بیماری با اختلال در رشتههای عصبی میتواند در کمترین حد خود از گزگز انگشتان آغاز شود و در فراترین علایم خود بیمار را زمینگیر و خانهنشین سازد. خوشبختانه امروز به مدد پژوهشهای گستردهای که وجود دارد، در کنترل این بیماری و عوارض آن به نتایج مثبت دست یافتهایم.
نکته مهم و اساسی که همچنان ضمن رنجش بیمار و خانواده او خاطر پژوهشگران جهان را مکدر میسازد، ناشناخته بودن علت بیماری و درمان قطعی آن است. هر ساله بخش قابل توجهی از سرمایههای ملی کشورهای جهان، از جمله ایران، صرف تحقیقاتی میشود تا با لایههای پنهان بیماری آشناتر و به نقطه درمان نزدیکتر شوند اما تا این لحظه اگرچه بیماران برای کنترل و مدیریت خود در وضعیت مناسبتری بهسر میبرند اما هویت نامعلوم بیماری همچنان رخنمایی میکند.
شوربختانه سودجویان بیترحمی که استیصال و نگرانی فزاینده بیمار و خانواده او را به نظاره نشستهاند با عناوین و القاب عوامفریبانه و اغواکننده و با اهداف کاملا مادی بر سر راه بیماران و خانواده آنها قرار گرفته و ضمن غارت داراییهای آنها بدون آنکه کمترین تاثیری در درمان بیماران داشته باشند، بر آلام آنها افزوده و پس از دریافت مبالغ هنگفت، آنها را در فضای یاس و ناامیدی رها میسازند. در همین راستا و برای تنویر افکار عمومی، کمیته علمی انجمن اماس ایران که متشکل از جمعی از متخصصان رشتههای مختلف دانشگاهی بوده و از دیرباز اهم تلاشهای خود را بدون کمترین چشمداشتی در مسیر سلامت این بیماران گذاشته است مواردی چند را برای رعایت حال این عزیزان تقدیم میدارد:
1- درمان قطعی بیماری اماس؛ دروغ یا راست؟
شاهکلید اکثر سودجویانی که رهزنانه با تشدید احساسات خانوادگی بیماران، سعی در اغوای آنها نموده کلاه بزرگ برای بیماران و کیسههای بزرگتر برای خویش دست و پا میکنند، استفاده از عبارت جذاب «درمان قطعی بیماری اماس» و عبارات گولزنندهای نظیر آن است. با توجه به مطالب پیشگفته از خانوادههای فهیم انتظار میرود به سادگی از کنار چنین واژگانی نگذرند حتی اثربخشی برخی روشهای درمانی مانند سلولهای بنیادی و... هنوز به اثبات نرسیده و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد لذا اگر بیماری بهطور داوطلبانه وارد یک روند تحقیقی علمی گردد این امر باید رایگان و بدون تحمیل هیچ هزینهای به بیمار داوطلب انجام پذیرد.
2- سودجویی از رسانهها
قبول کنیم که متخصصنماها و دلالان سودجویی که سعی در سرکیسه کردن بیماران مظلوم دارند به خوبی از احساسات و دلنگرانیهای بیمار و خانواده او واقفند، پس سعی میکنند با بهرهجویی از روشهای تبلیغاتی ویژه و حتی تحمیل کردن خود در بدنه برخی رسانههای موثر نظیر صداوسیما و مطبوعات، انگ غیررسمی بودن را از پیشانی خود بزدایند. ورود برخی از این مدعیان دروغین طی چند سال گذشته در برخی اخبار و رویدادهای تلویزیونی و سپس شکست بیصدای ادعاهای کذب آنها گواه صادقی بر این نوشتار است.
3- انجمن اماس؛ راهنما و حامی بیماران و خانوادهها
ما جمعی از متخصصان سلامت که با اهداف خیرخواهانه و بدون چشمداشت مادی حول محوریت نهاد مردممدار انجمن اماس ایران جمع شده و هر روز شاهد واخوردگی و افسردگی بیمار و خانوادههایی هستیم که اسیر سودجویی این سوداگران متقلب شدهاند بر خود وظیفه میدانیم خود را همواره و در همه حال کنار بیمار و خانواده او بدانیم لذا لازم است بیمار یا خانواده او به محض برخورد با تبلیغات اغواکنندهای که آنان را ترغیب به شرکت در درمانهای قطعی میکنند مراتب را از طریق شماره تلفن و پیامگیر ۶۶٩۵٩۵۴٢ یا پست الکترونیک
info@payamems. com یا شماره پیامک با ما درمیان بگذارند. ما نیز به نوبه خود قول میدهیم موضوع را از طریق مراجع ذیصلاح علمی و قانونی پیگیری کرده و نتیجه را برای رویت عموم هموطنان در سایت رسمی انجمن به
آدرس www.iranms.ir یا سایت رسمی نشریه انجمن اماس ایران به آدرس www.payamems.com یا سامانه پیامکی در اختیار شما قرار دهیم.
4- رسالت رسانهها: حمایت از بیماران اماس
باور کنیم که اطلاعرسانی وسیع و موثر راه را بر سودجویان احتمالی مسدود میکند لذا از تمام بیماران، خانوادهها و عزیزانی که به نوعی نگران سلامت مردم هستند انتظار میرود این بیانیه و اطلاعات بعدی منتشر شده از طریق سایت رسمی را بین خود و دوستان انتشار دهند. با وجود شبکههای اجتماعی داخلی و جهانی، هر فرد دلسوزی که دغدغه سلامتی دارد خود میتواند یک رسانه موثر باشد.
5- پیوند رسانهها و انجمن اماس ایران
ما از طریق این بیانیه و همچنین جلسات مکرری که با سیاستگذاران سلامت سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی و همچنین نشریات، مطبوعات و درگاههای الکترونیک خبری که به نوعی در موضوع سلامت جامعه برنامه دارند، داریم اعلام آمادگی کرده و تقاضا داریم هر خبر یا مقالهای در زمینه را قبل از اعلام با متخصصان این انجمن در میان بگذارند.
6- در شناسایی افراد سودجو انجمن اماس را یاری دهید
و اما یک خواهش مضاعف از بیماران محترم. بسیاری از کسانی که به انحای مختلف دچار فریبکاری افراد سودجو میشوند، مدتی کوتاه با به کاربردن ترکیبات شیمیایی و دروغین این افراد و البته با تلقینات فزاینده همدستان آنها احساس بهبود میکنند اما تمام مصیبتها یکی دو ماه و حتی چند ماه پس از زمانی آغاز میشود که دیگر سودجویان درآمدهای بادآورده را نصیب خود ساخته و در کشور نیستند. پس تمنا دارد در صورت امکان تجربیات تلخ خود را هم برای پیگیری و هم برای انتشار از طریق سایت رسمی به آدرس
پست الکترونیکinfo@payamems. com یا تلفکس ٠٢١-۶۶٩۵٩۵۴١ در اختیار انجمن قرار دهید. بیتردید اطلاعات و نام افراد به رسم امانت نزد انجمن اماس ایران محفوظ خواهد ماند.
7- متخصصان: حلقه ارتباطی مهم بین بیماران و انجمن
از جامعه تخصصی کشورمان به ویژه از متخصصان محترم بیماریهای اعصاب تقاضا داریم برای حفظ کیان علمی کشور در صورتی که بیمارانی به آنها مراجعه کرده و سوابق تلخی از این نمونه داشتند، ضمن روشنگری و دادن آرامش به آنها و خانوادهها مراتب را برای پیگیری موثرتر اطلاعرسانی فرمایند.
8- درمان اماس... آن سوی مرزها
متاسفانه طی سالیان گذشته، سوداگرانی که کمترین بویی از انسانیت نبردهاند به همراه همدستان داخلی، اقدام به فریب بیمارانی کردهاند که از تمکن مالی بالاتری برخوردار هستند. سفر به برخی کشورهای همسایه و حتی اروپایی با عناوین مجعول و به دور از واقعیت خود مثنوی هزارمنی است که برای سودجویان درآمدهای بیشمار و برای بیماران و خانوادههایشان انواع عوارض ناخواسته و باختن مالی را به همراه داشته که جبران آن شاید امکانپذیر نباشد. در اینجا هم انجمن اماس ایران برای راهنمایی هموطنان عزیز اعلام آمادگی میکند. مطمئن باشید درنگ امروز و کسب مشورت تخصصی، فردای مناسبتری را برای شما رقم خواهد زد.
این انجمن با بیش از یک دهه تلاش در بیشتر استانهای کشور از میان بهترین متخصصان و خیرین نامی، با شاخهها و دفاتری در ارتباط است که با مراجعه به وبسایت انجمن میتوانید از آدرس و شماره تماس آنها مطلع شوید. شاید برای برخی بیماران رجوع به این دفتر در استان خودشان سهلالوصولتر باشد.
در پایان با استعانت از درگاه آفریدگار مهربان با تاسی به شعر جهانی حکیم نامی ایران سعدی به خود و همه توصیه میکنیم که سلامتی نعمتی است همگانی و نگهبانی از آن عزم عمومی را میطلبد:
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
هوای پایتخت از مرز هشدار گذشت
روز گذشته هوای پایتخت با قرار گرفتن شاخص ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون روی عدد 164 از مرز هشدار گذشت.
شاخص ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون با 20 واحد افزایش نسبت به روز قبل آن روی عدد 164 ایستاد و هوای پایتخت را در شرایط هشدار قرار داد.معاون نظارت و پایش محیطزیست استان تهران در این باره به مهر گفت: روز یکشنبه آلاینده منواکسیدکربن با قرار گرفتن روی عدد 42 در شرایط پاک و آلاینده ذرات معلق کمتر از 10 میکرون با ایستادن روی عدد 97 در شرایط سالم قرار گرفت.
به گفته وی، این اعداد مربوط به شاخصهای آلاینده صبح دیروز تهران است و شاخصها تا ساعت 11 که براساس آن برای تشکیل کمیته اضطرار تصمیمگیری میشود، آماده نشده است.
محمد رستگاری اظهار داشت: ظهر دیروز پس از بررسی شاخصهای آلاینده پایتخت در مورد نیاز به برگزاری جلسه اضطرار آلودگی هوا و مصوبات این جلسه از جمله تعطیلی مدارس و زوج و فرد شدن خودروها تصمیمگیری خواهد شد.
بازگشایی دارالفنون؛ سال آینده
مهر- محییالدین بهرام محمدیان در نشست خبری که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد، با اعلام صدوشصتویکمین سالگرد افتتاح دارالفنون گفت که در دنیا رسم است مراکز آموزشی و تربیتی را ارزش گذاشته و حتی تا مرز تقدیس برسانند، در کشور ما نیز این موضوع در حوزههای علمیه به ویژه حوزه علمیه قم، اصفهان و تبریز صحت دارد و نباید هیچ مدرسهای به واسطه ریختن آجرهایش تعطیل شود.
وی افزود: بسیاری دانشگاه تهران را دانشگاه مادر میشناسند اما باید گفت که دارالفنون سابقه آموزشی و تربیتیاش بیشتر از دانشگاه تهران است و این مدرسه مادرِ مادر است.
وی با بیان اینکه دارالفنون مانند هنرستان امروزی بوده که برای دانشآموزانش کاربرد عملی و علمی داشته، تصریح کرد: ما معتقدیم که این مدرسه باید در راستای تعلیم و تربیت و پژوهش احیا شود اما در عین حال لازم است کالبد آن نیز مرمت و مقاومسازی شود.
وی با بیان اینکه هیچ موزهای موزه نمیشود مگر آنکه دستآموز باشد، درباره اطلاعات مرمت دارالفنون توضیح داد: آموزشوپرورش تا به حال پنج میلیارد تومان برای این بنا هزینه کرده است ضمن آنکه میراث فرهنگی نیز آمادگی خود را برای احیای این بنا اعلام کرده و ما امیدوار هستیم سال آینده که مصادف با صد و شصتودومین سالگرد تاسیس دارالفنون است بتوان بازگشایی آن را جشن گرفت.
وزارت بهداشت: موج چهارم ایدز اعتبار فنی ندارد!
رییس اداره ایدز وزارت بهداشت موج اول ایدز در کشورمان را مربوط به بیماران هموفیلی در سال 65 دانست و گفت که موج دوم این بیماری در بین مصرفکنندگان تزریقی مواد مخدر و زندانیان بود و موج سوم نیز تقریبا از اواخر دهه 80 با افزایش موارد ابتلا به اچآیوی از طریق روابط جنسی محافظت نشده به وجود آمد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، دکتر عباس صداقت گفت: درصدد هستیم اولین جلسه کارگروه کشوری ایدز را به میزبانی وزارت بهداشت به عنوان دبیرخانه کارگروه کشوری تا قبل از پایان سال جاری برگزار کنیم.
رییس اداره ایدز وزارت بهداشت درباره موضوع موج جدید ایدز در کشور و برنامههای این وزارتخانه برای پیشگیری از همهگیری این بیماری گفت: بیماران مبتلا به هموفیلی که از طریق دریافت خونهای آلوده وارداتی مبتلا شده بودند به عنوان موج اول این بیماری شناخته میشوند.
وی ادامه داد: موج دوم اواسط دهه 70 بود که با اپیدمی پرسرعت HIV در بین مصرفکنندگان تزریقی مواد مخدر و زندانیان مواجه شدیم که این موج تقریبا در اواخر دهه 80 به دلیل اقدامات بسیار خوب در کشور و همکاری همه سازمانها و تعهد سیاسی موجود از سرعت شتابانش کاسته شد ولی موج سوم را تقریبا از اواخر دهه 80 با افزایش موارد ابتلا به HIV از طریق روابط جنسی محافظت نشده و همینطور افزایش موارد ابتلا زنان به وجود آمد.
سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در حالی برگزار شد که افزایش جلسات شورای شهر به سه جلسه در هفته و تصویب نرخ سود بانکی برای وامهای شهرداری از مهمترین مصوبات جلسه روز گذشته شورا بود.
براساس این گزارش، به شهرداری اجازه داده خواهد شد در قالب بسته پولی شورایعالی کشور و بر اساس نرخهای بانک مرکزی این وامها به شهرداری داده شود و این مصوبه با اکثریت آرا به تصویب رسید. عضو کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران در ادامه اظهار داشت: در جلسه دیروز شورای شهر همچنین لایحه اجازه توسعه سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی مورد بررسی قرار گرفت که این طرح نیز به طور کلی مورد موافقت اعضا قرار گرفت و برای اصلاح لایحه به کمیسیون مربوطه ارجاع داده شد. یکی دیگر از مصوبات جلسه افزایش جلسات شورا به سه جلسه در هفته طی دو ماه آینده برای تصویب برنامه پنج ساله دوم شهرداری و مشخص کردن بودجه سال 93 بود که با موافقت اکثریت اعضا به تصویب رسید.