Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

حقانی، عضو شورای شهر تهران در گفت‌و‌گو با «جهان صنعت» مطرح کرد؛ ضعف برنامه‌ریزی در شهرداری

مریم بابایی- برنامه‌ریزی از ضرورت‌ها و الزاماتی است که در هیچ شرایطی نمی‌توان از آن چشم پوشید. توسعه همه جانبه در گرو نظام برنامه‌ریزی همه جانبه است. برنامه‌های دراز‌مدت دلالت بر عمق حرکت برای توسعه متوازن و وصول هوشمندانه به اهداف مورد‌نظر دارد. مدیریت‌های مجموعه‌ها، هر مقدار واجد پیچیدگی و تنوع در سرفصل‌ها باشد، نیازمند مدلی از برنامه‌ریزی است که پاسخگوی تمام‌عیار آن پیچیدگی و تنوع‌ها باشد‌ و طبعا اگر به این عناصر کلیدی توجه نشود بی‌تردید، توفیقی به بار نخواهد آمد. با برنامه‌ریزی می‌توان تهدیدها را به حداقل رساند و ضعف‌ها را از میان برد و به هدف تعریف‌شده دست یافت‌ اما این مهم برای تحقق خود در مدیریت شهری و شهرداری کلانشهری مثل تهران با موانعی روبه‌رو است که درگفت‌وگو با محمد حقانی، عضو شورای شهر تهران به آن پرداخته‌ایم که می‌خوانید.
به نظر می‌رسد با توجه به گستردگی و تنوع سرفصل‌هایی که در مدیریت شهری وجود دارد می‌توان مدیریت شهری را اندازه کوچک‌تری از دولت دانست اما آیا به همین نسبت شهرداری از نظام برنامه‌ریزی کارآمد نیز برخوردار است؟
سابقه برنامه‌ریزی در ایران حداقل تاریخی بیش از نیم‌قرن را در حافظه خود محفوظ دارد. شهرداری‌ها با مجموعه‌ تکالیف، وظایف و الزامات خود‌ عملا یک دولت با ابعاد کوچک‌ترند. کوچک‌تر از این حیث که در اندازه‌ها و احجام و ارقام، به تناسب جمعیت‌های تحت پوشش، مسوولیت‌هایی را عهده دارند در حالی که از جهت دیگر، ای بسا بزرگ‌تر و تاثیرگذارتر از دولت در زندگی مردم، بزرگ‌تر از حیث تنوع و کیفیت ارتباطی با جامعه و سرفصل مسایل روزانه مردم. به معنای دیگر، شهروندان هر صبح و شام، با موضوعاتی در روند زندگی روزمره خود مواجه می‌شوند که به نحوی مدیریت شهری در آن دخالت دارد و نحوه مدیریت شهر در بهبود یا ایجاد معضل در آن جدا موثر است.
با این همه سابقه عملکردها و مدیریت شهرداری‌ها در ایران نشان می‌دهد‌ که آنها نوعا فاقد نظام برنامه‌ریزی بوده‌اند. تحولات سیاسی و برخی بی‌ثباتی‌ها البته در این بحران بی‌تاثیر نبوده است. خوشبختانه با پایان یافتن جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس، در سال‌های پایانی دهه 60، روح برنامه‌ریزی به نهاد مدیریتی شهری بازگشت و از سال 1368 به این سو آغازی را در برنامه‌ریزی شهر تهران تجربه کرده‌ایم. تدوین برنامه جامع تهران 80‌، از جمله برنامه‌های جامعی بود که به رشته نگارش و تدوین درآمد، هرچند تحولات بعدی آن، مدیریت شهری را از تعقیب برنامه‌ مدون خود بازداشت. با تغییراتی که در ساختار مدیریتی شهر رخ داد‌ اما ضرورت برنامه‌ریزی هیچ‌گاه از دستور کار مدیریت شهری حذف نشده و مالیات با جدیت این مطالبه اساسی دنبال می‌شد.
در حال حاضر شرایط چطور است؟ آیا شهرداری دارای برنامه نظام‌مندی شده است؟
ما امروز اگر در مقام نقد دلسوزانه در جایگاه شورای شهر ایستاده‌ایم به این خاطر است که چرا به این امر مهم، اهتمام کافی به خرج داده نمی‌شود و به صورت اقتضایی و موردی، مدیران سرنوشت شهر بزرگی همچون تهران را‌ تابع سلیقه‌های فردی خویش کرده‌اند و شهر را از داشتن برنامه‌ای جامع محروم ساخته‌اند. ما بر این باوریم که هر چه زمان می‌گذرد، به برنامه‌های عمیق‌تر و پایداری‌تری نیازمندیم. در حالی که این باور نزد بسیاری از مشمولان و مدیران شهری به رسمیت شناخته نمی‌شود.
مشکل کجاست‌؟
در نظام برنامه‌ریزی حداقل چیزی که ملاک اولیه و مورد نیاز است، ساختارمند بودن نظام بودجه‌ریزی است که حداقل در طول دو دهه متاسفانه شاهد ضعف بزرگی در این مقوله هستیم.
اما بودجه و داشتن درآمد پایدار برای شهرداری یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری پایتخت بوده و هست. طی سال‌های اخیر نیز مرتب ادعا شده که به سمت درآمد پایدار حرکت شده است.
درست است اما شهرداری‌ها به خصوص کلانشهری همچون تهران، نیازمند نظام درآمدی پایداری است تا با اتکا به آن بتوان اقدامات موثر و اثر‌بخشی را سامان داد. به هر حال نفس پایداری در امر درآمدزایی‌ اجازه خواهد داد تا برای سال‌های آتی، نظام تدبیر و برنامه‌ شهری‌ از جامعیت بیشتری برخوردار شود و با پیش‌بینی لازم در امر درآمدزایی مردم و شهروندان را امیدوار کرد و چشم‌انداز مناسبی را از بهبود روند رفاهی شهری برای آنان ترسیم کرد. مردم لاجرم باید از آشفتگی در تصمیم‌های مدیران شهری در‌امان باشند و با حذف رویکردهای به هم ریخته و تصمیمات روندی مدیران، سردرگمی و نگرانی از محیط زندگی مردم طرد و دفن شود.
در هر صورت شهرداری تهران و مدیریت آن بزرگ‌ترین جغرافیای جمعیتی را با هشت میلیون نفوس در شب و 11 میلیون در روز در اختیار دارد. این اعداد و ارقام بزرگ‌ ما را به سوی برنامه‌ریزی هدفمند و نظام درآمدی هوشمند می‌خواند. انجام هزینه‌های بجا و درست در پروژه‌های ضروری، باید متکی بر ‌درآمدهای پایدار و هدفمند باشد.
فقدان برنامه‌ریزی هدفمند که بخش اعظم آن ناشی از فقدان در‌آمدهای پایدار شهرداری است چه مشکلاتی را برای شهرداری‌ها ایجاد می‌کند؟
به نظر می‌رسد شهرداری تهران و برخی شهرداری‌‌های کشور‌ از این نقطه ضعف روشن رنج فراوان می‌برند. از منظر آسیب‌شناسی‌ با دو مشکل اساسی روبه‌رو هستند. اول‌ فقدان درآمد پایدار که ناشی از کسب درآمد از محل ارایه خدمات شهری به مردم است؛ معضلی که مدیران همواره کمترین توجهی به آن نداشته‌اند.
و دیگر ضعف در برنامه‌ریزی و پیش‌بینی واقعی در ابعاد هزینه‌ها و اعمال نظرات شخصی و سلیقه‌ای پیاده کردن پروژه‌هاست که معمولا شهرداری را در میانه سال با کسری بودجه مواجه ساخته و به ناچار با ارایه متمم، قصد پاسخگویی موردی و لحظه‌ای به مسایل پیش‌آمده را پیدا می‌کند.
در خصوص مورد نخست که در واقع همان موضوع ناپایداری درآمدهای شهرداری است، این موضوع چه تبعاتی به همراه دارد؟
شهرداری در موضوع نخست، فهم درستی دارد لکن مدیران شهرداری به دلیل اینکه تولید درآمد پایدار را کاری سخت و سنگین می‌دانند بر این باورند که زحمت بسیاری را تحمل کنند تا این سرفصل معضل را برای همیشه حل کنند بنابراین کاری نمی‌کنند و به مساله و مشکل‌ لحظه‌ای می‌اندیشند. فکر می‌کنند عمر مدیریت آنان تکافوی این امر را نمی‌نماید و با این ترفند، کار را به تعویق می‌اندازند‌ بنابراین از پرداختن به این مشکل امتناع کرده و به جای آن رو به سوی شهرفروشی می‌آورند. شهرفروشی فی‌الواقع همان چوب تاراج و حراج زدن به سرمایه‌ ملی شهر است. ارقام وحشتناک چند میلیونی متر مربع تراکم که هر سال از ذخیره ملی شهر و زندگی مردم‌ فروخته می‌شود و به بهانه درآمد نه‌چندان زیادی که دست مدیریت شهری را در انجام منویاتش باز می‌کند لاجرم سرمایه‌ها و درآمدهای هنگفتی را به حسب سرمایه‌داران سرازیر می‌‌کند و عملا تعادل اقتصادی را در مسکن نیز به هم می‌زند. تراکم‌فروشی‌ مشکل هر روز مردم شهر تهران است که عوارض آن گریبانگیر آنهاست و درآمد اندک آن هم چندان اثر‌بخش عارضه فروش تراکم در مقام تمثیل مشابه فروش بی‌رویه ذخایر نفت توسط دولت است.
به نظر می‌رسد در این کار نیز مدیریت شهری شبیه دولت عمل می‌کند!
همین طور است. دولتمردان نیز به جای ارایه خدمات خوب به مردم و اخذ هزینه‌های آن‌ که البته امری مشکل و پر مسوولیتی است، خود را از شر آن رها ساخته و به یمن ذخایر فراوان نفت و منابع زیرزمینی‌ از منابع نسل‌های آتی به طور بی‌رویه ارتزاق می‌کند و درآمدهای سرشار نفتی را در تداوم امر مدیریت خویش به کار می‌بندند. دولت از محل مالیات یا ارایه خدمات باید به مردمش خدمت برساند و تنها باید اجازه داشته باشد که در حد ضرورت وکفاف از منابع زیرزمینی نفت آن‌هم در مسیر خلق سرمایه‌های بعدی و زیرساخت‌ها استفاده کند.
عواقب تراکم‌فروشی در شهر به کجا می‌انجامد؟
به دلیل درآمدهای بی‌زحمت فروش تراکم برای شهرداری و پر‌زحمت برای شهروندان پروژه‌های غیرضرور یا بی‌اولویت به راحتی کلید زده می‌شود و عملا با دست کردن در جیب مردم، شهر را دچار بحران و آسیب می‌کنند. علاوه بر آن مدیران شهر به دلیل بی‌توجهی به نظام برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی پروژه‌ها و عدم حساسیت روی اندازه هزینه‌ها‌ به راحتی متوسل به ارایه متمم در بودجه می‌شوند.
به نظر شما شهرداری باید چه کار کند تا از این معضل رهایی یابد‌؟
شهرداری باید روال انجام مدیریت هزینه‌های خود را روی انجام خدمات و عوارض استوار کند و البته استفاده اندک و به حد ضرور از فروش تراکم را در مسیر زیرساخت‌های شهری یا نوسازی و بهبود فضای زندگی تعریف کند نه کمک به این و آن و اینجا و آنجا. شهرداری تا زمانی که از محل فروش تراکم بخواهد امرار معاش کند، کمر به نابودی شهر بسته و سهم نسل‌های بعدی شهر تهران را به غارت برده و در حق آنان جفای تاریخی روا داشته است.
موضوع دیگری هم که شما از آن به عنوان معضل دوم شهرداری یاد کردید و هم چند سال اخیر شاهد چانه‌زنی شهرداری با شورا بر سر آن هستیم ارایه متمم است که البته به طور قانونی جزو اختیارات شهرداری نیز هست. ارایه متمم چرا و چه زمان معضل برنامه‌ریزی شهرداری محسوب می‌شود؟
ارایه متمم در هر شرایط دلیل بارزی بر فقدان توان در تدوین و تنظیم برنامه مفتح است‌ ضمن اینکه ارایه اصل متمم دلیل بر اشکال برنامه اولیه است اما ابعاد و اندازه‌های متمم هر چقدر بزرگ‌تر باشد، عمق فاجعه را بیشتر روشن می‌کند. ارایه متمم در کمتر از 5 تا 10 درصد کل بودجه اولیه تا حدی قابل قبول است، در حالی که وقتی رقم متمم از مرز 30 درصد اصل بودجه تجاوز می‌کند، کوس رسوایی در برنامه‌ریزی ناموجه و ضعیف زده می‌شود. شهرداری باید دارای نظام درآمدی پایدار باشد. بنده بنا به تجربه 14 دهه فعالیت در حوزه مدیریت شهری‌ بر این باورم که تا این معضل اصلی راه به فرجام درست نبرد؛ نظام مدیریت و خدمات در شهرداری سامان نمی‌گیرد و تابع سلیقه مدیران تنها جابه‌جا می‌شود. نجات شهر از درآمدهای ناشی از فروش تراکم و املاک و اموال شهرداری تنها راه نجات و رستگاری در مدیریت شهری است.

 

حکم «کلاس آشپزی» برای زنی که در آستانه طلاق قرار گرفت
تسنیم- مردی در دادگاه خانواده با اظهار ناتوانی همسرش در اداره کار منزل و غذا درست کردن گفت که اگر قرار است از او جدا نشوم باید به کلاس آشپزی برود.
مردی 29 ساله که با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست طلاق خود را به قاضی یکی از شعب این مجتمع قضایی ارایه کرده بود، گفت: از ابتدا خانواده همسرم گفته بودند که او کار منزل بلد نیست ولی قرار شد که طی زندگی این امور را یاد بگیرد.وی با بیان اینکه یک سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد، اظهار داشت: یکی از ارکان زندگی به نظرم غذا درست کردن و رسیدگی به شوهر از سوی زن است که همسرم در این خصوص کوتاهی می‌کند به طوری که تنها می‌گوید «کار بلد نیستم».
وی با اشاره به اینکه اخلاق همسرم جز این امر خوب است، ادامه داد: ولی این امر قابل قبول نیست بنابراین من دیگر کم آوردم و طلاق بهترین راه است.این مرد در مقابل قاضی پرونده با اشاره به اینکه فرزندی نداریم درخواست طلاق کرد تا تنها زندگی کند. به گفته وی، اکنون تمام کارهای زندگی بر دوش وی بوده و اینکه مانند زن خانه‌دار شده، شاکی است.وی با بیان اینکه هسمرم در ابتدا غذاها را می‌سوزاند و وقتی دید از عهده کار برنمی‌آید، خود را بی‌خیالی زد، ادامه داد: همسرم باید با طلاق موافقت کند چرا‌که دیگر تحمل غذا درست کردن و کارهای منزل را ندارم‌.زن جوان نیز که در دادگاه خانواده حضور داشت‌ با اشاره به اینکه چگونه شوهرم می‌تواند بعد از یک سال از من جدا شود، گفت: کاش حداقل زمانی بیشتری از زندگیمان می‌گذشت و بعد بهانه می‌آورد‌ با طلاق آبرویم در مقابل خانواده می‌رود بنابراین نمی‌خواهم این اقدام صورت گیرد.مرد با بیان اینکه یک سال به همسرم فرصت دادم ولی او خود را بی‌خیالی زده است‌، افزود: می‌خواهم جدا شده و تنهایی به زندگی ادامه دهم مگر اینکه به کلاس آشپزی برود.بعد از صحبت زن و مرد، قاضی پرونده آن دو را به مصالحه دعوت کرد و بعد از آن، مرد از طلاق منصرف شد و و زن در مقابل قاضی مطرح کرد که به کلاس آموزش آشپزی می‌رود.

 

مرد شرور ماموران کلانتری را با آب جوش سوزاند

باشگاه خبرنگاران- مرد خطرناکی که از سال 89 تحت تعقیب پلیس تهران قرار داشت یکشنبه شب در یک عملیات ضربتی کلانتری قائم دستگیر شد.
چند روز گذشته حکم دستگیری فرد شروری به نام حمید معروف به «حمید کلوچه» از دادسرای ناحیه 27 به کلانتری 164 قائم اعلام شد که ماموران کلانتری پس از بررسی موقعیت متهم یکشنبه شب گذشته جهت دستگیری وی وارد عمل شدند.
عوامل انتظامی پس از محاصره کامل منزل متهم با مجوز قضایی وارد منزل شده و متهم به محض رویت ماموران به پرخاشگری و مقاومت پرداخت و سپس با چاقو به سمت ماموران حمله‌ور شد که در یک درگیری تن به تن با ماموران خلع سلاح گردید.
همچنین متهم به جو‌سازی ادامه می‌داد که عوامل کلانتری با شلیک دو تیر هوایی او را به عقب راندند و در نهایت در حالی که متهم با ریختن آب جوش بر سر و صورت ماموران قصد فرار از طریق پشت بام را داشت با شلیک تیر پلیس به پای چپش متوقف شد.
ماموران در بازرسی از منزل متهم 8 عدد قمه و چاقو نامتعارف و مقادیری طلا و جواهرات مسروقه کشف و ضبط کردند.
 گفتنی است در بررسی از سوابق متهم مشخص گردید که ماموران کلانتری در سال 89 در حوالی میدان دربند خودرو «حمید کلوچه» را به دلیل حمل 493 گرم مواد مخدر از نوع هروئین متوقف کردند و زمانی که قصد دستگیر کردن وی را داشتند این مرد خطرناک با تیراندازی به سمت ماموران و خودرو پلیس توانست از معرکه بگریزد و از آن زمان تحت تعقیب پلیس تهران بوده است.

 

نقشه زن شیطان‌صفت برای کشتن همسرش
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر نقشه شیطانی زنی که با همدستی فردی دیگر اقدام به قتل شوهرش کرده بود را برملا کرد.
ساعت هفت شب سیزدهم دی ماه سال جاری دو پسر بچه حدودا ۱۱ساله به کانکس پلیس مراجعه و اعلام کردند که جسد فردی جوان در حوالی پارکی در شهرک امام حسین افتاده که بلافاصله اکیپی از ماموران کلانتری و تیم اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
سرهنگ ابراهیم حسن‌آبادی با اعلام خبر وقوع این قتل و دستگیری عاملان آن در کمتر از 24ساعت‌ گفت: در مراجعه ماموران پلیس آگاهی و معاینات اولیه پزشکی قانونی از جسد متوفی مشخص شد فردی به نام «مهدی» ۲۴ ساله به دلیل اصابت چندین ضربه شدید چاقو فوت کرده که در همین خصوص همسر مقتول به نام «سوسن» ۲۱ ساله در اظهارات خود گفت که به همراه همسرم از منزل خارج و پس از خرید تنقلات قصد رفتن به پارک را داشتیم که ناگهان فردی بلندقد از پشت به همسرم حمله‌ور شده و با چاقو به گردن وی زد که من نیز از محل فرار کرده و به خانه مادرم رفتم.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر گفت: با بررسی مستندات به جای مانده از صحنه قتل و تحقیقات تخصصی از اطرافیان و اهالی محل‌ معلوم شد که شب حادثه فردی که ظاهرا مهمان مقتول بوده به همراه مقتول در محل مشاهده شده و این در حالی بود که همسر مقتول هیچ‌گونه اظهاری در خصوص فرد یاد شده بیان نکرده بود‌ بنابراین همسر مقتول به عنوان مظنون اولیه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
با انتقال همسر مقتول به پلیس آگاهی و بازجویی‌های فنی کارآگاهان ویژه قتل، همسر مقتول لب به اعتراف گشود و اظهار داشت که بیش از سه سال است که تحت فشار فامیل با مقتول ازدواج کردم اما هیچ‌گونه علاقه‌ای به او نداشتم و همین عامل باعث شد تا با «میثم» برادر شوهرم‌ رابطه پنهانی ایجاد کنم.
همسر مقتول در ادامه بازجویی‌های پلیس گفت که مدتی از این ارتباط مخفیانه ما گذشت تا اینکه به دلیل علاقه به میثم تصمیم گرفتیم همسرم را از سر راه برداریم و نقشه شوم قتلش را طرح‌ریزی کردیم. رییس پلیس شهرستان اسلامشهر تصریح کرد: همسر مقتول با طرح نقشه پلید مبلغ یک میلیون ریال در اختیار برادر شوهرش قرار می‌دهد تا با خرید یک قبضه چاقو‌‌ شب حادثه به بهانه رفتن به پارک مقتول را از داخل منزل بیرون کشانده و در یک موقعیت مناسب برادر مقتول نیز به آنان ملحق شده و مقتول را با ضربات چاقو از پای درآورده سپس همسر مقتول نیز به همراه قاتل از محل متواری می‌شوند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر عنوان داشت: با پیگیری‌ها و اقدامات ویژه پلیسی قاتل را دستگیر کردیم و وی در تحقیقات انجام‌شده از سوی پلیس اظهارات همسر مقتول را تایید کرد.وی افزود: با اعترافات صریح متهمان، هر دوی آنها با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده و با صدور قرار بازداشت روانه زندان شدند.

 

افتتاح نخستین زیرگذر ضد زلزله  در چهارراه ولیعصر
ایسنا- نخستین تقاطع زیرسطحی پایتخت روز گذشته با حضور شهردار تهران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران، هنرمندان و مسوولان شهری در چهارراه ولیعصر (عج) افتتاح شد.
شهردار تهران با اشاره به سختی‌ها و مشقت‌های ساخت زیرگذر چهارراه ولیعصر (عج)‌ گفت: این پروژه از لحاظ حجمی کوچک بود اما به لحاظ سختی‌ها و موقعیتی که در آن قرار گرفته بود، می‌توان آن را با پروژه‌های بزرگ تهران مقایسه کرد.
محمد باقر قالیباف در حاشیه افتتاح زیرگذر چهارراه ولیعصر (عج) در جمع خبرنگاران با اشاره به 4000 متر مربع مساحت زیرگذر گفت: این زیرگذر در یک نقطه بسیار استراتژیک در شهر تهران قرار گرفته است و به جهت فرهنگی، هنری، سیاسی، اجتماعی، امنیتی و مذهبی نقطه خاصی به شمار می‌رود. کمتر تهرانی است که در هفته از اینجا گذر نکند و حتی شهرستانی‌های مهمان تهران هم حتما از این نقطه عبور می‌کنند.
وی افزود: زیرگذر چهارراه ولیعصر (عج) از جهت ترافیکی هم تاثیرات مثبتی را در این نقطه خواهد گذاشت چرا که در این چهارراه در هر ساعت بیش از 15 هزار نفر عابر پیاده و بیش از 6000 خودرو عبور می‌کند بنابراین وضعیت خاصی از لحاظ ترافیکی دارد. این گذرگاه نخستین زیرگذر
 ضد زلزله و پناهگاه امن در زمان بحران در تهران است.

تقسیط بدهی بیمه‌ای کارگاه‌های دارای مشکل نقدینگی تا ۴۸ ماه
مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی از موافقت هیات‌مدیره این سازمان مبنی بر مساعدت و تسهیل در پرداخت بدهی بیمه‌ای کارفرمایان کارگاه‌های دارای مشکل مالی خبر داد.
سیدتقی نوربخش در این خصوص اظهارداشت: مصوبه جدید هیات‌مدیره سازمان تامین‌اجتماعی مصوبه‌ای بی‌سابقه برای حل مسایل و مشکلات کارفرمایان بدهکار به سازمان و اقدامی قابل‌توجه در سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی است.
وی گفت: براساس قانون بخشودگی جرایم بیمه‌ای، کارفرمایان درصورت مراجعه به شعب سازمان در سراسر کشور باید اصل بدهی خود را تا پایان اسفندماه 91 تقسیط و پرداخت می‌کردند که با توجه به مسایل و مشکلات مالی، بسیاری از کارفرمایان اظهار می‌کردند توانایی پرداخت بدهی معوقه خود را تا پایان اسفندماه جاری نداشته و درخواست افزایش تعداد اقساط را داشتند.
مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی افزود: هیات‌مدیره سازمان، مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که براساس آن چنانچه کارفرمایان بدهکار تا ساعت 24 روز پنجشنبه 19 دی‌ماه برای تعیین تکلیف بدهی خود به یکی از شعب مربوطه مراجعه و درخواست خود مبنی بر تقسیط بدهی در اقساط بیشتر را به اداره‌کل استان یا شعبه مربوطه ارایه کنند، اداره‌کل باید سریعا موضوع درخواست را بررسی و چنانچه احراز شود کارفرما دارای مشکل نقدینگی است و توان پرداخت بدهی‌های یادشده را تا اسفندماه سال‌جاری ندارد، نسبت به تنظیم صورتجلسه کمیته بحران استان و ارایه پیشنهاد تعداد اقساط اقدام کنند.
 
کمک ۳۰۰ میلیونی دولت به ناجا هنوز  ابلاغ نشده است
تسنیم- فرمانده نیروی انتظامی در واکنش به خبر کمک فوری ۳۰۰ میلیون تومانی دولت به نیروی انتظامی برای جمع‌آوری و نقل و انتقال اتباع غیرمجاز گفت که هنوز هیچ ابلاغ رسمی پیرامون این موضوع به دست ما نرسیده است.
سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در واکنش به خبر کمک فوری 300 میلیون تومانی دولت به نیروی انتظامی برای جمع‌آوری و نقل و انتقال اتباع غیرمجاز و جلوگیری از ورود آنها به سه استان کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی اظهار داشت: متاسفانه هنوز هیچ ابلاغ رسمی پیرامون این موضوع به دست ما نرسیده است.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اطلاع شخص وی نیز از این کمک فوری دولت به نیروی انتظامی فقط از طریق رسانه‌ها انجام شده، هرگونه پرداخت کمک فوری دولت پیرامون این موضوع را نفی کرد.
این در حالی است که چندی پیش برخی رسانه‌ها خبر ابلاغ کمک 300 میلیونی دولت به نیروی انتظامی را بنا به پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور منتشر کرده بودند.

صدور حکم اعدام محیط‌زیست به دنبال فروش تراکم در تهران
فارس- رییس پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه شورای شهر تهران وظیفه دارد از فروش تراکم در تهران جلوگیری کند، گفت که فروش تراکم در تهران به این معناست که حکم اعدام محیط‌زیست صادر شده است.
هومان لیاقتی اظهار داشت: ایجاد مناطق جدید در تهران با کیفیت صحیح محیط‌زیست غلط نیست. چنانچه مناطق جدید در کلانشهر تهران به درستی مکان‌یابی شود نمی‌تواند مغایرتی با محیط‌زیست داشته باشد.
وی ابراز داشت: در طرح توسعه تهران که پیش از انقلاب اسلامی انجام شده بود در حقیقت ایجاد مناطق جدید مابین کرج و تهران مدنظر قرار داده شده بود.رییس پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه باید طرح‌های قدیمی برای مدیریت شهر تهران اجرایی شود، ادامه داد: فروش تراکم در تهران به این معنی است که حکم اعدام محیط‌زیست صادر شده است.
لیاقتی با بیان اینکه تهران باید از فروش تراکم خداحافظی کند، متذکر شد: هر اندازه فروش تراکم در تهران گسترش یابد به محیط‌زیست لطمه و آسیب بیشتری وارد می‌شود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles