Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

تدوین آیین‌نامه جدید: 39 هزار «بازمانده از تحصیل» منتظر حمایت مسوولان

جامعه- معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش گفت که بر اساس تطبیق اسمی که پس از ثبت‌نام دانش‌آموزان با سازمان ثبت احوال صورت گرفته، در کل کشور 39 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل داریم.
دیمه‌ور در نشست خبری خود با تاکید بر اینکه اسامی دانش‌آموزان و محل سکونت آنها را نیز داریم، گفت:  این آمار پس از تطبیق اطلاعات سجلی دانش‌آموزان پس از ثبت‌نام در مدارس با اقدام ثبت‌احوال صورت گرفته است. بازماندگان تحصیل به کسانی گفته می‌شوند که برای مقطع تحصیلی ابتدایی به راهنمایی اقدام نکرده یا در بین سال‌های مقطع ابتدایی ثبت‌نام نشده‌اند. به گفته معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش، تعدادی نیز دانش‌آموزان روستایی هستند که به دلیل مختلط بودن کلاس‌ها و به خاطر ملاحظات فرهنگی از تحصیل بازمی‌مانند.
وی افزود:  همچنین تعداد کمی از این بازماندگان مربوط به بین پایه‌های دوره‌ ابتدایی هستند ضمن آنکه برخی از این دانش‌آموزان نیز جزو دانش‌آموزان استثنایی آموزش‌ناپذیر محسوب می‌شوند که یا خانواده اجازه تحصیل به فرزند خود را نداده یا به علت کمبود امکانات پوشش تحصیلی در آن منطقه صورت نگرفته است.
 البته بیشترین بخش از آمار بازماندگان تحصیل به لحاظ استثنایی بودن مربوط به مساله فرهنگ خانواده‌ها و منطقه است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه اضافه کرد:  بخشی هم مربوط به مشکلات معیشتی است که به نظر می‌رسد بیش از آنچه مساله بحث معیشتی باشد، کاملا بحث فرهنگی است.
به گفته دیمه‌ور، بخش دیگری از آمار بازماندگان از تحصیل مربوط به ناکامی در تحصیل است که البته ارزشیابی تحصیلی توصیفی در ابتدایی‌ این ناکامی را به حداقل
 رسانده است.
وی همچنین از شناسایی خانه به خانه دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل برای بازگرداندن آنها خبر داد و گفت:  از آذرماه تاکنون چهار هزار نفر از این 39 هزار نفر به چرخه آموزش بازگشته‌اند که این بازگشت به تحصیل با تشویق، کمک اقتصادی و فرهنگی به خانواده‌ها شکل گرفته است.
تدوین شیوه نامه‌ای برای جلوگیری از بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان
دیمه‌ور درباره پوشش تحصیلی بیشتر دانش‌آموزان و جلوگیری از بازماندگی از تحصیل‌ گفت:  در حال تدوین شیوه‌نامه‌ای هستیم که بتوانیم با محوریت شورای‌عالی آموزش‌وپرورش در استان‌ها به ریاست استاندار و با استفاده از ظرفیت سایر دستگا‌ها از جمله شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا، کمیته امداد و با استفاده از ظرفیت خیرین اقداماتی انجام دهیم که حتی یک نفر نیز از تحصیل بازنماند.
تدریس ادبیات قومی نیازمند تدوین مجدد
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش درباره تدریس ادبیات قومی در مناطق دوزبانه گفت:  اساس اصل «15» قانون اساسی و زبان مشترک همه ایرانیان،‌ ادبیات فارسی است.
هرچند که عنوان شده باید به ادبیات قومی و منطقه‌ای هم توجه شود که این برنامه در انعطاف‌پذیری برنامه‌های درسی وجود دارد و نیازمند تدوین مجدد است.

 

وزیر بهداشت:  جای نگرانی نیست، پارازیت‌ها تاثیری ندارند !
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت که  به طور کلی با بررسی‌هایی که انجام شده، می‌توان گفت که هیچ جای نگرانی از بابت تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت مردم نیست و به طور عمده سطح آنها در حد استانداردهای بین‌المللی است.
دکتر سیدحسن‌هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به تشکیل کمیته بررسی اثرات پارازیت‌ها بر سلامت‌ مردم افزود: گزارش نهایی این کمیته به‌زودی آماده و تقدیم رییس‌جمهور خواهد شد. وی ادامه داد:  سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات از اعضای این کمیته بودند و در رابطه با اقدامات سازمان حفاظت محیط‌زیست برای بررسی تاثیر پارازیت‌ها نیز باید از شخص خانم دکتر ابتکار سوال کرد اما تا جایی که به سلامت مردم مربوط می‌شود، در حوزه وظایف وزارت بهداشت است. وزیر بهداشت تصریح کرد:  همه جای دنیا پارازیت است؛ موبایل، ماهواره، سیم‌های برق و صداها پارازیت‌ دارند که می‌توان گفت به طور کلی بخشی از تکنولوژی می‌تواند مضر باشد و باید تاثیر پارازیت‌ها را نیز به عنوان بخشی از تکنولوژی بررسی کرد و وظیفه ماست که اگر میزان پارازیت‌ها خارج از استانداردها باشد را هشدار دهیم که به همین منظور اقدامات لازم انجام شد. هاشمی ادامه داد:  از ابتدای این دولت بررسی تاثیر پارازیت‌ها یکی از مطالبات رییس‌جمهور بود اما چون ابزار لازم آن در اختیار وزارت بهداشت نبود، کمیته‌ای با حضور سایر ارگان‌های مربوطه تشکیل دادیم و هم سازمان انرژی اتمی باید با امکاناتی که در دست دارد، تاثیر پارازیت‌ها را ارزیابی کند و هم وزارت ارشاد باید مستقل از سنجه‌هایی که توسط دستگاه‌های نظارتی اجرا می‌شود، این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.

 

بدهی 5/6 هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری تهران
معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با اشاره به بدهی دولت در سنوات گذشته در بخش عوارض نوسازی، توسعه حمل‌ونقل عمومی، بافت فرسوده و سهم شهرداری از جرایم راهنمایی و رانندگی گفت که شش هزار و 478 میلیارد تومان دولت به شهرداری تهران بدهی دارد.
محمود صلاحی درخصوص سهم شهرداری تهران از جرایم راهنمایی و رانندگی گفت: 60 درصد رقم حاصل از جرایم راهنمایی و رانندگی باید به شهرداری پرداخت شود و 40 درصد مابقی نیز به راهنمایی و رانندگی تعلق دارد که این میزان در سنوات گذشته توسط دولت پرداخت نشده است. صلاحی با بیان اینکه دولت در بخش حمل‌ونقل عمومی 3800 میلیارد تومان، در بخش بافت فرسوده 287 میلیارد و 700 میلیون تومان و در بخش نوسازی 871 میلیارد و 400 میلیون تومان به شهرداری تهران بدهی دارد اما انتظار نداریم که این بدهی به صورت یکجا پرداخت شود، اعتقاد داریم که دولت هرچه بتواند از میزان بدهی خود را در سال 93 به شهرداری تهران پرداخت می‌کند. معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران رقم شش هزار و 478 میلیارد تومان بدهی دولت به شهرداری را متعلق به دو سال گذشته یعنی از سال 90 تاکنون دانست. صلاحی در پاسخ به این سوال که آیا حضور جمعی از بازنشستگان در شهرداری تهران درست است، گفت: صحبتی درخصوص حضور 600 نفر از بازنشستگان نیروی انتظامی در شهرداری تهران توسط یکی از اعضای شورای شهر تهران عنوان شده بود که این گفته را به کلی تکذیب می‌کنم. مجموع بازنشستگانی که در شهرداری تهران مشغول به کار هستند 200 نفر است که از این میان 100 نفر با قانون ایثارگری مشغول به کار شدند و 100 نفر مابقی 50 نفر بازنشستگان لشگری و 50 نفر بازنشستگان کشوری هستند که در سطوح مختلف در شهرداری تهران کار می‌کنند.


تمهیدات شهری برای راهپیمایی روز 22 بهمن
مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران، محمدرضا حاجی‌بیگی گفت که با توجه به راهپیمایی پرشکوه مردم در ۲۲ بهمن و برنامه‌ریزی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، پایانه مسافری غرب تهران، از ساعت ۲۱ دوشنبه ۲۱بهمن تا پایان مراسم در روز سه‌شنبه
۲۲ بهمن تعطیل است.
خدمات‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت به مناسبت یوم‌الله
 22 بهمن به راهپیمایان تهرانی از ساعت هفت صبح آغاز می‌شود.
محسن نایبی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت:  مسافرگیری در روز  22بهمن در تمامی ایستگاه‌ها تا ساعت 11 صبح رایگان و درایستگاه‌های خط یک امام خمینی (ره)، دروازه دولت، خط 2  دروازه شمیران، نواب، آزادی (تقاطع شادمان) دانشگاه شریف، خط 4 فردوسی، ولیعصر(عج) انقلاب، توحید، آزادی (تقاطع شادمان)، حبیب‌الهی، استاد معین، ارم سبز، خط 5 ارم سبز و صادقیه تا پایان مراسم سرویس‌دهی رایگان است. وی خاطرنشان کرد:  ایستگاه شهرک اکباتان و میدان آزادی از شروع بهره‌برداری تا ساعت 14 به دلیل راهپیمایی شهروندان تهرانی تعطیل خواهد بود.
نامه ابتکار به شهردار و پلیس برای برخورد با فروشندگان حیوانات
 فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گفت که با نزدیک شدن به ایام عید و داغ شدن بازار سمندر لرستانی با شهرداری تهران و معاونت عملیات پیشگیری ناجا همکاری‌هایی داریم تا این‌گونه در معرض خطر انقراض، از دست افراد سودجو حفاظت شود.
 سرهنگ حمیدرضا خیلدار افزود:  دکتر ابتکار نامه‌ای به شهردار تهران نوشته‌ تا اقدامات اولیه برای جلوگیری از فروش سمندر لرستانی و سایر حیوانات در بازارهای روز و میادین میوه و تره‌بار انجام شود.
 وی در خصوص اقدامات تلافی‌جویانه متخلفان صید و شکارچی از افزایش جریمه‌ها اظهار کرد:  اینکه عده‌ای در خود سازمان محیط‌زیست گوزن زردی را با تیر بزنند یا تعدادی روباه را مثله کرده و در کنار جاده قرار دهند، نشان دهنده این است که اقدامات قاطعانه سازمان حفاظت محیط‌زیست باعث شکست آنها شده است.   فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست تصریح کرد: ‌در هیچ زمانی میزان تخلفات به صفر نمی‌رسد اما با این حال از هیچ متخلفی گذشت نمی‌کنیم.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles