Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

اعتراض روسای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به کمبود منابع و تورم: آینده حوزه سلامت زیر سوال

روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی طی نامه‌ای به معاون برنامه‌ریزی رییس‌جمهور نسبت به کمبود منابع حوزه سلامت، تورم ۳۵۰ درصدی قیمت تجهیزات پزشکی، معطل ماندن پروژه‌های بهداشتی و درمانی، تاخیر پرداخت بیمه‌ها و فشار مضاعف به مردم اعتراض کردند.
به گزارش فارس، در نامه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی به بهروز مرادی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور‌ آمده است: «تردیدی نیست که حوزه سلامت جزو ارکان حاکمیت کشور و از ضروریات متقن و مولفه‌های اجتماعی موثر است، موضوع اصلی خدمتگزاری در این حوزه جان انسان‌هاست و خدمتگزاران در این بخش بی‌هیچ ادعایی به وظیفه خطیر خود واقف هستند و در ارتقای سطح تندرستی جامعه گام بر می‌دارند شاهد، این ادعا رشد شاخص‌های بهداشتی و درمانی، آموزشی و پژوهشی کشور است.»
روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی افزودند: «این موفقیت‌ها در پرتو حمایت‌های همه‌جانبه دولت بوده است.
 با عنایت به اینکه هر ساله اعتبارات بخش بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به صورت غیر‌واقعی و همراه با کسری مصوب شده است و در سال‌جاری نیز با توجه به تعیین سقف تخصیص 12 ماهه، اعتبارات هزینه‌ای عمومی مصوب قانون بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی از مبلغ 58 هزار و 111 میلیارد ریال به 43 هزار و 420 میلیارد ریال کاهش یافته است و با توجه به اینکه کل اعتبار 58 هزار و 111 میلیارد ریالی بابت حقوق و مزایای 385 هزار نفر از شاغلان و 155 هزار نفر بازنشسته (حق عائله‌مندی، حق اولاد و عیدی) هزینه می‌‌شود، کاهش 14 هزار و 691 میلیارد ریالی اعتبارات عمومی، دانشگاه‌های علوم پزشکی را در پرداخت‌های پرسنلی با چالش جدی مواجه می‌کند.»
در ادامه این نامه آمده است: «با توجه به تورم موجود و افزایش قیمت ارز، قیمت تمام شده دارو و ملزومات مصرفی پزشکی تا 350 درصد افزایش یافته و تامین آنها به سختی صورت می‌گیرد و مزید بر موارد فوق شرکت‌های تامین‌کننده دارو و ملزومات پزشکی از فروش غیرنقدی خودداری می‌کنند. همچنین تورم ناشی از تغییرات نرخ ارز در تعرفه‌گذاری خدمات پزشکی که در اردیبهشت انجام شده، لحاظ نشده و سازمان‌های بیمه‌گر پایه با همان تعرفه‌های پایین‌ صورتحساب بیمارستان‌ها را با تاخیر شش تا هشت ماهه پرداخت می‌کنند.
این در حالی است که درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها باید برای ارایه خدمات مطلوب به بیماران، تهیه دارو، پرداخت کارانه کادر بالینی، هزینه‌های حامل‌های انرژی، هزینه‌های مرتبط با هتلینگ، تهیه ملزومات مصرفی پزشکی و سایر مایحتاج مورد نیاز بیمارستان صرف شود و امکان پرداخت حقوق و مزایا از محل آن وجود ندارد.»
در ادامه این نامه آمده است: «تامین نشدن اعتبار کامل موارد مهمی از قبیل:
الف- ‌اجرای قانون بهره‌وری کادر بالینی با بار مالی 2300 میلیارد ریالی
ب- ‌عدم تامین بار مالی مستقیم و غیرمستقیم ناشی از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها به میزان 96 هزار میلیون ریال
ج- احکام صادره از طرف دیوان عدالت اداری
د- افزایش 20 درصدی تعداد دانشجویان ورودی سال 1391
و- عدم درآمد‌زایی حدود 400 بیمارستان واقع در مناطق محروم و همچنین افزایش مراجعه بیماران جهت اخذ تخفیف به علت فشار ناشی از تورم موجود باعث ایجاد مشکلات و چالش‌هایی شده است که تعدادی از آنها به شرح ذیل است:
1- نارضایتی مردم به دلیل دریافت خدمات با کیفیت پایین و عدم دسترسی به خدمات مورد نیاز که ناشی از مشکلات تهیه دارو و ملزومات مصرفی پزشکی است.
2- نارضایتی کادر بهداشتی و درمانی و کاهش انگیزه کاری به خصوص در بخش درمان به علت عدم پرداخت به موقع حقوق و مزایا و کارانه
3- سختی تامین دارو و ملزومات پزشکی در بیمارستان‌ها به علت عدم پرداخت مطالبات شرکت‌های دارویی از سوی بیمارستان‌ها و همچنین عدم وجود نقدینگی کافی برای خرید موارد فوق به صورت نقدی
4- امکان بروز اعتراض‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل تنگناهای به وجود آمده در تهیه غذای دانشجویان، تامین خوابگاه دانشجویی و سایر موارد رفاهی و فرهنگی
5- فشار مضاعف هزینه‌های سنگین خرید لوازم و موارد مصرفی آزمایشگاه‌ها در رشته‌های مختلف که دارای واحدهای عملی و آزمایشگاهی(پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، رشته‌های آزمایشگاهی، بیوشیمی و ...) هستند و افزایش تعداد دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد به بالا
6- معطل ماندن پروژه‌ها و طرح‌های توسعه‌ای دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف بهداشتی و درمانی و آموزشی و اورژانس دارای مصوبه سفرهای استانی هیات وزیران به خصوص طرح‌های مهر ماندگار به علت عدم تخصیص اعتبار
7- عدم تامین اعتبار کامل برنامه پزشک خانواده به عنوان برنامه راهبردی نظام سلامت که تکلیف قانون برنامه پنجم توسعه است.»
روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این نامه از معاون رییس‌جمهور چنین خواستند: «خواهشمند است برای جلوگیری از بروز مسایل فوق دستور فرمایید نسبت به اصلاح تخصیص هزینه‌ای دانشگاه‌ها در سقف 58 هزار و 111 میلیارد ریال اعتبار مصوب و همچنین تخصیص اعتبار به طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین پیش‌بینی اعتبارات مورد نیاز دانشگاه‌ها در لایحه بودجه 1392 به صورت واقع‌بینانه اقدام شود.»

 

نازیبایی شهر و نقش دانشگاهیان|جامعه|  مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با تاکید بر اینکه معماری شهر را کسانی می‌سازند که از پشت میز دانشگاه بیرون آمده‌اند، گفت، بخش عمده نازیبایی که در شهر به چشم می‌آید بر عهده دانشگاه و دانشگاهیان است.
او که در نخستین همایش ملی معماری و شهر پایدار سخن می‌گفت ساخت‌و‌ساز در شهر را به نوشتن انشا‌ تشبیه کرد و سازمان زیباسازی را موظف به پاک کردن غلط‌های املایی در شهر دانست و افزود: رفع اشکالات انشایی در شهر بر عهده اساتید دانشگاه و تحصیلکرده‌های رشته معماری و شهرسازی است.
دکتر شوشتری با اشاره به ساخت‌های بی‌حد و حصری که از بعد از انقلاب در شهر تهران انجام شده است، گفت: خیابان‌ها، اتوبان‌ها، ساختمان‌ها و فضاهای شهری که در شهر ساخته شده، نگاه پایدار و ارتباط ارگانیک به شهر ندارند.
به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، معماران، شهرسازان و طراحان با توجه به حقوق صنفی خود باید با اشکالات موجود در شهر مخالفت کرده و حتی اجازه طراحی طرح‌هایی که با اصول شهرسازی مغایر است را ندهند.
وی با تاکید بر اینکه جسارت در طراحی و معماری به دلیل موالیدی که معلول به دنیا می‌آیند، کم شده است، گفت: در طرح تفضیلی شهر تهران موضوع آرام‌سازی بخش تاریخی و قدیمی در دستور کار قرار گرفته است که باید به آن توجه ویژه کرد.
شوشتری با اشاره به اینکه توجه به تهران قدیم دست گرفتن کل بافت‌های تاریخی به صورت یک جا نیست، ادامه داد: هرجا که بهانه‌ای برای حفظ بافت تهران قدیم وجود دارد به صورت پازلی کار شروع شده و با قرار گرفتن تکه‌های پازل در کنار یکدیگر هدف نهایی به دست می‌آید.
نخستین همایش ملی «معماری و شهر پایدار» از سوی سازمان زیباسازی شهر تهران و با همکاری و هماهنگی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با حمایت رسمی سیویلیکا، پایگاه اطلاع‌رسانی مقالات تخصصی ایران، 21 و 22 آبان‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار می‌‌شود.

 

شهرداری سال‌هاست که اقتصاد مقاومتی را تجربه می‌کند
| جهان صنعت| معاون مالی و اداری شهرداری تهران با اشاره به شرایط سخت‌ شهرداری تهران در اداره و اجرای پروژه‌های شهری و انجام وظایف جاری خود گفت که شهرداری تهران سال‌هاست که با اقتصاد مقاومتی آشناست و برای شرایط فعلی نیز برنامه‌ریزی کرده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تهران، حسین محمد پورزرندی با اشاره به شرایط حساس و مشکلات موجود در راه اداره شهر به ویژه پس از بی ثباتی نرخ ارز و افزایش ناگهانی آن گفت: با وجود پیش‌بینی‌های صورت پذیرفته و تصویب بودجه سال‌جاری به میزان 9100 میلیارد تومان و تحقق بخش عمده این اعتبار در نیمه اول سال با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها و تجهیزات پروژه‌های در دست اجرای شهرداری تهران، تمام برنامه‌ریزی‌های صورت پذیرفته منطقی در این خصوص از روند واقعی خود منحرف شد.
معاون شهرداری تهران با اشاره به مشکلات عدیده پیش‌روی شهرداری تهران در تامین منابع مالی خود‌ همچون عدم پرداخت جریمه‌های رانندگی، عدم تخصیص یارانه سوخت، عدم پرداخت هیچ‌گونه یارانه بابت بلیت اتوبوس‌ها که بیش از 80 درصد آن باید‌ از سوی دولت به شهرداری پرداخت می‌شد، همچنین اعتبار خرید تجهیزات مترو با سهم 50 درصدی دولت و در نهایت سهم دولت در بهره‌برداری مترو که همه و همه با وجود پیگیری‌های مکرر و حتی تذکرات قانونی نمایندگان محترم مجلس نتوانسته جامه عمل بپوشد را اساسی دانست و گفت: ظاهرا دولت به هیچ عنوان تمایلی به پرداخت سهم شهرداری و به تبع آن ارتقای رفاه عمومی شهروندان
 تهرانی ندارد.

 

مردم به گرانی بلیت هواپیما عادت می‌کنند
یک مدرس گردشگری گفت که افزایش نرخ بلیت هواپیما در یک مدت کوتاهی باعث افت سفرهای هوایی می‌شود اما بعد از مدتی مردم به نرخ جدید عادت می‌کنند.
ابراهیم زاهدی به مهر گفت: نمی‌توانیم بگوییم چون بلیت هواپیما گران شده است پس ما سفر نکنیم یا اینکه از امکانات دیگر سفر بهره نبریم.
 سفر با وسایل شخصی و قطار نیز انجام می‌شود، ممکن است در یک مدت کوتاهی سفرهای با هواپیما کاهش پیدا کند اما تعداد مسافران قطار مطمئنا زیادتر خواهد شد.
وی گفت: گران شدن بلیت هواپیما باعث می‌شود که مدتی تعداد سفرها کاهش یابد اما دوباره وضع به صورت سابق در می‌آید.
زاهدی گفت: گران شدن بلیت هواپیما تاثیر خود را روی سفرهای داخلی و خارجی و کاهش آنها خواهد گذاشت اما چون جامعه نیاز به سفر دارد پس از مدتی به نرخ جدید در درازمدت عادت می‌کنیم.
این کارشناس گردشگری ادامه داد: شاید تا یک ماه مردم سفرهای غیرضروری خود را به تعویق بیندازند اما بعد از آن مجبور می‌شوند دوباره سفر کنند با این حال در سفرهای هوایی کلاس‌های پروازی مختلف با رده‌های قیمتی وجود دارد.
زاهدی ادامه داد: گران شدن بلیت هواپیما در موقع مناسبی انجام شد چرا‌که اکنون در ماه‌های آبان و آذر تا زمان عید مردم کمتر به سفر می‌روند و اما مردم اواخر سال گذشته درست در زمان سفرهای نوروزی‌ با افزایش قیمت بلیت مواجه شدند ولی اکنون در این فصل مردم کمتر به سفر می‌روند‌ بنابراین اگر این اتفاق در زمان عید می‌افتاد شاید بسیاری از آژانس‌ها ورشکسته می‌شدند.

 

رویکرد جدید برای مقابله با عفونت‌های ویروسی
| ایسنا| وقتی ویروسی نظیر آنفلوآنزا به بدن ما حمله می‌کند، پروتئین‌های اینترفرون جزو اولین مولکول‌های دفاعی بدن هستند که برای مقابله با این حمله‌ تولید می‌شوند.  اینترفرون همچنین می‌تواند در سرکوب رشد تومورها و عوارض ناشی از بیماری سیستم دفاعی خودکار بدن نقش داشته باشد. پزشکان همچنین ممکن است از شکل مصنوعی اینترفرون برای درمان مبتلایان به سرطان‌های خاص یا بیماری ام‌.اس استفاده کنند. با این حال‌ حتی این روش درمانی هم گاهی اوقات با شکست مواجه می‌شود چون بدن بیماران ممکن است اینترفرون خارجی را پس بزند یا در برابر اثرات آن مقاومت نشان دهد. به گزارش ساینس دیلی، در یک مطالعه جدید متخصصان دانشکده طب دامپزشکی دانشگاه پنسیلوانیا راهکار جدیدی را برای تقویت و افزایش اثرگذاری اینترفرون در مقابله با عفونت‌ها معرفی کرده‌اند. در این آزمایش که با هدف قرار دادن یک مولکول خاص در مسیر سیگنال‌دهی اینترفرون به ویژه به واسطه داروهای خاصی که برای این منظور تهیه شده‌اند، می‌توان فعالیت اینترفرون را در بدن افزایش داد و در نتیجه سیستم دفاعی بدن فرد را در زمینه مقابله با ویروس‌ها تقویت کرد. همچنین با این تکنیک امکان استفاده از داروهای مشابه برای مقابله با برخی از انواع سرطان‌ها و بیماری‌های خاص سیستم دفاعی خودکار بدن نیز میسر است. در مرحله بعدی این متخصصان در نظر دارند روش جدید را روی‌ حیوانات آزمایشگاهی ارزیابی کنند.

 

یک راه‌حل عجیب برای ترک سیگار
متخصصان برای سیگاری‌هایی که قصد دارند این عادت مضر را ترک کنند، یک راه‌حل عجیب و غیرمعمول ارایه کرده‌اند؛ غرغره کردن شربت آبلیمو!
به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه جورجیا در یک مطالعه جدید دریافته‌‌اند که افراد سیگاری می‌توانند با غرغره کردن یک لیوان شربت آبلیمو (لیموناد) سیگار را ترک کنند.
این متخصصان در آزمایشات خود متوجه شدند تعامل قند (معمولا گلوکز) با زبان موجب تقویت توجه و همچنین انرژی می‌شود که در نهایت قدرت خویشتن‌داری را در فرد افزایش می‌دهد.
این مطالعه در مجله «علوم روانشناسی» منتشر شده است.
به گزارش روزنامه دیلی‌میل، این متخصصان ادعا می‌کنند که روش فوق به سیگاری‌ها کمک می‌کند که حداقل برای یک دوره کوتاه این عادت مضر را ترک کنند. این یافته حاصل آزمایشات روی 51 دانشجو است. کارشناسان در این مطالعه تاکید دارند هرچند هنوز تاثیر گلوکز روی حس خودداری در بلندمدت معلوم نیست اما غرغره کردن لیموناد هرچند یک درمان قطعی و دایمی نیست با این حال می‌تواند در کوتاه‌مدت تاثیر مثبت داشته باشد و به ترک سیگار کمک کند.

 

افزایش جرایم خرد در کشور
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن بیان اهمیت فرامرزی شهری قم‌ از افزایش جرایم خرد از یک ماه گذشته خبر داد.
به گزارش مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم در بازدید خود از موسسه آینده روشن که صبح یکشنبه انجام گرفت، اظهار داشت: تامین امنیت وظیفه نیروی انتظامی است و توجه به این موضوع در شهر مقدس قم از اهم واجبات است‌ البته هر استانی ویژگی‌ها و جایگاه خاص خود را دارد اما قم یک نقش برجسته و ویژه‌ای به دلیل موقعیت راهبردی خود داراست.

سرقت خانه در پوشش نصب ماهواره
سرهنگ حسین حسین‌زاده در گفت‌وگو با مهر ضمن اشاره به سارق حرفه‌ای خانه‌های غرب استان اصفهان اظهار داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی در پی وقوع سرقت خانه‌ها به یک شیوه تحقیقات برای دستگیری سارق را آغاز کردند. بررسی‌ها نشان داد تمام سرقت‌ها از سوی یک سارق انجام شده و تحقیق از مالباختگان روشن ساخت که آنها چند روز قبل از سرقت اقدام به نصب ماهواره کرده‌اند. ماموران که احتمال می‌دادند ماجرای سرقت‌ها با نصب ماهواره مرتبط باشد تحقیقات را روی نصاب ماهواره متمرکز کرده و دریافتند نصاب تمام ماهواره‌ها جوان 26 ساله‌ای به نام اشکان است.
اشکان در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد و در بازرسی از خانه او تجهیزات ماهواره و بخشی از اموال سرقتی را کشف کردند. متهم پس از انتقال به اداره آگاهی به ده‌ها فقره سرقت اعتراف کرد.

زورگیری‌های دو نوجوان 18 ساله
| جهان صنعت| فردی با مراجعه به کلانتری 102 پاسداران به ماموران گفت که در ساعت 21 مورخه 29شهریور در پاسداران بوستان هشتم به صورت پیاده در حال تردد بوده که ناگهان دو سرنشین یک دستگاه موتور‌سیکلت‌ با تهدید چاقو اقدام به سرقت اموالش شامل تلفن‌همراه، دوربین عکاسی و تجهیزات همراه آن، مدارک شناسایی و عابر بانک کردند.
با تشکیل پرونده مقدماتی و با ارجاع پرونده به پایگاه چهارم پلیس آگاهی، کارآگاهان با انجام تحقیقات پلیسی موفق به شناسایی موتورسیکلت سارقان شدند. با شناسایی دقیق موتورسیکلت و در ادامه تحقیقات، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که این موتورسیکلت به صورت قولنامه‌ای به چندین نفر واگذار شده که در نهایت آخرین خریدار آن به هویت «محمد- الف» (‌18 ساله‌) شناسایی شد.
با شناسایی «محمد- الف» و با انتقال متهم به پایگاه چهارم و در حالی که متهم در لحظه دستگیری منکر هرگونه سرقت شده و خود را بی‌گناه معرفی کرده بود اما پس از مواجهه حضوری با مالباخته به ناچار لب به اعتراف گشود و علاوه بر اعتراف صریح ارتکاب سرقت به شیوه زورگیری، هویت همدست خود به نام «رضا- ک» (‌18 ساله‌) را معرفی کرد. با شناسایی هویت دومین متهم پرونده، بلافاصله محل تردد «رضا- ک» در لویزان- شیان مورد شناسایی قرار گرفت و او نیز در همان تاریخ 09/08/1391 دستگیر و به پایگاه چهارم پلیس آگاهی منتقل شد.
کارآگاهان پایگاه چهارم با بررسی شکایات مشابه موفق به شناسایی تعدادی دیگر از مالباختگانی شدند که توسط متهمان مورد تهدید با سلاح سرد و زورگیری قرار گرفته بودند. با تجمیع پرونده‌های مشابه و شناسایی متهمان از سوی شکات و بررسی شیوه و شگرد سرقت‌ها مشخص شد که متهمان بیشتر سرقت‌های خود را پس از غروب آفتاب و غالبا در شرق تهران به ویژه در منطقه لویزان انجام داده‌اند.

علاقه راننده ماشین به کارهای پلیسی باعث سرقت ماشین وی شد
|جهان صنعت| شخصی با مراجعه به گشت کلانتری 133 شهرزیبا به ماموران اعلام کرد که خودرو زانتیای وی توسط شخصی به هویت «میثم- ز» به سرقت رفته است.
مالباخته پس از حضور در کلانتری‌ در اظهارات اولیه به ماموران گفت: ‌پیش از سرقت تصور می‌کردم که میثم مامور است و در زمان سرقت نیز مدعی شده بود که برای دستگیری متهم به تهران آمده است‌.
با ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، مالباخته پس از حضور در اداره پنجم در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: ‌در ساعت 9 صبح 15 آبان در اتوبان کرج-‌ قزوین در حال تردد بودم که در پمپ بنزین گلشهر، یک نفر را با لباس نظامی و درجه ستوان سومی مشاهده کردم که منتظر ماشین بود. پس از سوار کردن این شخص و در حالی که خودش را به هویت میثم معرفی کرده بود، در طول مسیر با یکدیگر دوست شدیم تا اینکه ایشان در مقابل دادگاه هشتگرد از ماشین پیاده شد و قبل از پیاده شدن نیز شماره تلفن مرا گرفت. در ساعت 7:30 مورخه 17/‌8/1391، میثم با من تماس گرفت و عنوان کرد که برای انجام ماموریت به تهران آمده و قرار شده تا پس از اتمام ماموریتش، همدیگر را ملاقات کنیم. در حدود ساعت 12 بود که مجددا تماس گرفت و عنوان داشت که ماشینش خراب شده و به این بهانه از من درخواست کرد تا با ماشین به دنبال او بروم. به دنبال میثم رفته و در فلکه اول صادقیه‌ ‌مقابل برج گلدیس او را سوار ماشین کردم و از آنجا به سمت ایستگاه مترو صادقیه رفتیم. در مقابل خیابان سازمان آب بود که میثم مدعی شد احتمال تعقیب و گریز وجود دارد و از آنجایی که او راننده بنز می‌باشد، بهتر است او رانندگی کند تا دچار تصادف نشویم به این بهانه از من خواست تا او پشت فرمان ماشین بنشیند اما پس از پیاده شدن و قبل از آنکه بتوانم مجددا سوار ماشین شوم، او به سرعت پشت فرمان نشست و با ماشین از محل فرار کرد.
با توجه به اظهارات مالباخته، کارآگاهان اداره پنجم با انجام چهره نگاری و بررسی بانک اطلاعات پلیس موفق به شناسایی یکی از مجرمان سابقه دار به هویت «میثم- ‌ز» (‌متولد 1367‌) شدند که پیش از این و در طول سال‌های 88 و 89‌ به اتهام «استفاده غیرمجاز از عنوان و لباس نظامی» دستگیر شده بود و به هیچ عنوان نیز هیچ‌گونه وابستگی به هیچ‌کدام از ارگان‌های نظامی یا انتظامی نداشت.
با شناسایی هویت دقیق و انجام تحقیقات پلیسی متهم را به همراه خودرو سرقت شده شناسایی، دستگیر و در بازرسی از داخل خودرو مسروقه نیز یک دست لباس نظامی با درجه ستوان سومی کشف شد. با انتقال «میثم- ز» به اداره پنجم پلیس آگاهی و شناسایی از سوی مالباخته، متهم صراحتا به جعل عنوان و سرقت تحت پوشش مامور اعتراف کرد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles