Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

در همایش بررسی وضعیت کودکان خیابانی مطرح شد؛  کودکان کار محصول ساختار اقتصادی-  سیاسی کشور

روز گذشته برای بررسی وضعیت کودکان کار و خیابان همایشی با حضور بهزیستی و وزارت کار و سایر دست‌اندر‌‌کاران و سازمان‌های مردم‌نهاد برگزار شد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این همایش حضور نیافت اما پیامی برای آن فرستاد که در آغاز همایش قرائت شد. در بخشی از این پیام آمده است: «کودکان کار و کودکان خیابانی محصول رویه‌های موجود در ساختار اقتصاد سیاسی کشورهاست.»
علی ربیعی گفته است‌: «من بر این باورم که مشکل کودکان خیابان و کودکان کار‌ بدون توجه به الگوهای توسعه کشورها قابل حل نیست. نوع نگاه کلان به مقوله توسعه و نقشی که برای نتایج غیراقتصادی توسعه قائل می‌شویم، بر سرنوشت کودکان کار و خیابان تاثیر اساسی دارد. به علاوه بدون تعریف نقش دولت در جریان توسعه‌ و لحاظ کردن تاثیرات ناشی از تعامل دولت‌ها در روابط بین‌المللی نمی‌توان به بهبود وضعیت کودکان کار و خیابانی امید داشت. دولت‌ها تا زمانی که شهامت ایجاد تغییرات موثر در ساختار توزیع منافع و منابع را نداشته باشند‌ و از این مسیر راهی به سوی تنها راه واقعا مطمئن برای کاهش فقر- یعنی ایجاد یک شغل برای هر شهروند بالغ- نگشایند، قادر به انجام اقدامات موثر برای کودکان کار و خیابان‌ نخواهند بود. سرنوشت کودکان کار به سرنوشت اقدامات دولت‌ها برای بهبود کیفیت زندگی بزرگسالان بستگی تام دارد. عمیقا بر این باورم که اشتراک دانش میان کشورهایی که با این پدیده روبه‌رو هستند می‌تواند گامی رو به جلو باشد‌.»
ربیعی علاوه بر مطالب عنوان شده، در ادامه پیام خود می‌گوید: «سیاست‌های دولت و شهرداری‌ها که بر پیدایش سکونتگاه‌های غیررسمی، کار غیررسمی‌ و شکاف طبقاتی موثرند، زمینه‌های مستعد برای پیدایش و افزون شدن تعداد کودکان کار و کودکان خیابانی ایجاد می‌کند. ظرفیت دولت‌ها برای رسمی و شفاف کردن فعالیت‌های همه بخش‌های اقتصادی‌ و توانمندی ایشان در اعمال نظام‌های باز توزیعی به نحوی که نظام‌های بیمه‌ای و تامین اجتماعی فراگیر شوند‌ و بازتوزیع‌های مالیاتی مانع از شکاف طبقاتی شوند، به شدت بر سرنوشت کودکان کار و خیابان موثر است‌ از این‌رو مایلم تاکید کنم که مساله کودکان کاروخیابان فقط چیزی از جنس دلسوزی‌های انسانی برای گروهی حاشیه‌ای نیست‌ بلکه مستقیما با اقتصاد سیاسی کشورها و عملکرد دولت‌ها ارتباط دارد. مساله این کودکان را نباید در سطح سودجویی و رفتار غیرانسانی شماری از افراد برای بهره‌کشی از کودکان دانست و به این سطح تقلیل داد. کودکان کار و کودکان خیابانی محصول رویه‌های موجود در ساختار اقتصاد سیاسی کشورهاست.»
در ادامه این پیام آمده است: «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رویکرد «گفت‌وگوی اجتماعی» را ضرورتی برای ایران امروز و در موضوع خاص کودکان خیابانی می‌داند. به مشارکت همه شرکای اجتماعی، از جمله متخصصان، سمن‌ها، سازمان‌های دولتی، خانواده‌های دارای کودکان کار، مددکاران، نیروی انتظامی و همه دیگرانی که مسوولیتی در قبال کودکان کار و کودکان خیابانی دارند نیازمندیم‌ تا عمق مسایل ایشان را بشناسیم، از انواع کودکان خیابانی و کار مطلع شویم و بسیج عمومی برای کاستن از مشکلات و رنج ایشان و حرکت به سمت بهبود ساختاری وضعیت آنها را ساماندهی کنیم.
ساماندهی 2600 کودک خیابانی در سال 92
همچنین در این همایش رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه شیب سرپرستی کودکان خیابان از سمت بی‌سرپرست و بدسرپرست به سمت دارای سرپرست در حال تغییر و میل کردن است، گفت: از ابتدای سال 92 تاکنون 2600 کودک خیابانی توسط سازمان بهزیستی ساماندهی شده‌اند.
همایون‌ هاشمی در همایش ملی کودکان خیابانی با اشاره به اینکه پدیده کودکان خیابانی موضوعی چند وجهی است، اظهار کرد: بسیاری از عوامل دست به دست هم داده‌اند تا خانواده‌ها از هم پاشیده شوند و کودک خیابانی به عنوان یکی از محصولات این اتفاق از دل موضوع برآید.
وی با تاکید بر اینکه تنها راه مقابله با این پدیده انسجام شبکه اجتماعی است، گفت: از شهرداری، نیروی انتظامی و سازمان بهزیستی توقع است که در این زمینه با انسجام شبکه اجتماعی و تعامل مناسب در راه مقابله با پدیده کودکان خیابانی اقدام کنند، اما باید بدانیم که با وجود مصوبات دولت در سنوات گذشته در ارتباط با کودکان کار، همچنان شبکه اجتماعی مقابله با این پدیده ضعیف است و بسیاری از دستگاه‌ها باید به کمک سازمان بهزیستی برآیند.رییس سازمان بهزیستی دومین گام در راه مقابله با پدیده کودکان خیابانی را توانمندسازی مبتنی بر جامعه دانست و عنوان کرد: گروه‌های همیار و حتی عموم مردم به عنوان شاکله اصلی این گام هستند که باید به صورت ویژه به سازمان بهزیستی کمک کنند.
هاشمی گام بعدی مقابله با پدیده کودکان خیابانی را حضور مددکاران، روانشناسان و کلیه عالمان به موضوع پدیده کودکان خیابانی دانست و از حضور تمامی دانشگاهیان در کنار سازمان بهزیستی برای مقابله هرچه بهتر با این پدیده استقبال کرد.
وی همچنین پیشگیری و مداخله را دو فاز اصلی مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانست و اظهار کرد: ابتدا پیشگیری در فاز اول برنامه مقابله با آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرد و در گام‌های بعدی باید به صورت ویژه به مقوله مداخله توجه شود که در این زمینه سازمان بهزیستی با ایجاد شبکه‌های مرتبط همچون اورژانس اجتماعی به عنوان یک عمل مستقل در حال رصد کردن آسیب‌های اجتماعی است.
کودکان خیابانی ما کمتر از کشورهای همسایه‌!
به گزارش ایسنا، در ابتدای این همایش سام آرام به عنوان دبیر علمی سمینار ملی کودکان خیابانی، پیشگیری از آسیب‌ها را مهم‌ترین برنامه سازمان بهزیستی تلقی کرد و در مورد تعداد این کودکان خاطر‌نشان کرد: کودکان خیابانی در کشور ما بسیار کمتر از کودکان خیابانی کشورهای همسایه و حتی آمریکای‌جنوبی هستند.وی افزود: تعداد کودکان خیابانی پیش از انقلاب بسیار بیشتر از سال‌های اخیر بود و در زمان انقلاب آمار این کودکان به دلیل وجود سرمایه‌های اجتماعی به صفر رسید اما مجددا پس از انقلاب و نیز پس از پایان جنگ تحمیلی رو به افزایش گذاشت.آرام، بالارفتن سرمایه اجتماعی را موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت:‌ در زمان انقلاب سرمایه‌های اجتماعی بالا رفت و به همین دلیل کاهش آسیب‌های اجتماعی و به تبع آن کاهش کودکان خیابانی صورت گرفت.

 

عروس جوان؛ قاتل خواهر شهید لاجوردی

مقتول با کسی در بیرون از خانه اختلاف نداشته اما مدتی بود که با یکی از اعضای خانواده‌اش بر سر ازدواج او اختلاف داشت.
 هفته گذشته خانواده خواهر 70 ساله شهید لاجوردی با مراجعه به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران، خبر از ناپدید شدن مرموز این زن دادند. بررسی‌های پلیسی نشان می‌داد روزی که زن سالخورده ناپدید شده بود، در خانه وی کلاس و مراسم مذهبی برپا بود و ساعاتی پس از مراسم وی ناپدید شده بود.تحقیق از کسانی که در این مراسم حضور داشتند نشان می‌داد که زن ناپدید شده در سلامتی کامل بوده و امکان اینکه وی در بیرون از خانه به‌دلیل بیماری دچار حادثه شده باشد، وجود نداشته است. از طرفی او از نظر اجتماعی، موقعیتی مطلوب داشت و بیشتر اوقات در خانه‌اش کلاس‌های مختلف دینی و مذهبی برگزار می‌شد و به همین دلیل بود که خانواده‌اش می‌گفتند که ناپدید شدن وی مشکوک است. درحالی‌ که تحقیقات برای یافتن ردی از زن ناپدید شده ادامه داشت، روز بعد جسد زن سالخورده‌ای در اطراف شهرستان دماوند پیدا شد. نظریه کارشناس پزشکی قانونی حاکی از آن بود که این زن به قتل رسیده است و پس از اینکه تصویر او در سیستم جامع پلیس ثبت شد، مشخص شد که وی شباهت زیادی به خواهر شهید لاجوردی که از یک روز قبل‌تر ناپدید شده بود، دارد.
وقتی خانواده زن ناپدید شده جسد را شناسایی کردند و گفتند که قربانی کسی جز مادرشان نیست، تحقیقات پلیسی برای کشف راز جنایت شروع شد. از آنجا که مقتول در شرق تهران زندگی می‌کرد و جسد در دماوند پیدا شده بود، این فرضیه وجود داشت که وی با نقشه‌ای از پیش تعیین شده به قتل رسیده است.
کارآگاهان پایگاه چهارم در تحقیقات انجام شده دریافتند که مقتول با کسی در بیرون از خانه اختلاف نداشته اما مدتی بود که با یکی از اعضای خانواده‌اش بر سر ازدواج او اختلاف داشت. ماجرا از این قرار بود که یکی از بستگان مقتول‌ با زنی ازدواج کرده بود که مورد تایید اعضای این خانواده نبود‌ به‌خاطر همین موضوع اختلافاتی بین آنها پیش آمده بود و این اختلاف تنها انگیزه‌ای بود که احتمال داشت در این جنایت وجود داشته باشد.
ماموران که حدس می‌زدند عروس جوان به‌خاطر این مخالفت‌ها از مقتول کینه به دل گرفته باشد، او را بازداشت کردند و به بازجویی از وی پرداختند. این بازجویی‌ها پس از چند ساعت نتیجه داد و این زن در ادامه تحقیقات به جنایت اعتراف کرد. پس از اعتراف‌ برای او قرار بازداشت صادر شد و از آنجا که محل پیدا شدن جسد در دماوند بود، متهم در اختیار مرجع قضایی این شهرستان قرار گرفت.

 

انتشار تصاویر سارقان به عنف و اراذل و اوباش منطقه رازی

نیمه آذرماه یکی از کسبه خیابان هلال‌احمـر با مراجعه به کلانتری 115 رازی به ماموران اعلام کرد که شیشه مغازه‌اش تخریب شده و سارق یا سارقان اقدام به سرقت مقادیر زیادی از اقلام داخل مغازه (‌لوازم آرایشی، عطر و...) و همچنین سه میلیون تومان وجه نقد کرده‌اند‌.
همزمان با آغاز رسیدگی به پرونده در پایگاه هشتم و در شرایطی که تحقیقات در مراحل اولیه خود قرار داشت، مالباخته با مراجعه به پایگاه هشتم آگاهی اعلام کرد که به واسطه شکایت و معرفی یکی از اراذل و اوباش منطقه به نام بنیامین‌.الف (30 ساله) به عنوان سارق احتمالی مغازه، توسط این شخص و با سلاح سرد مورد تهدید قرار گرفته است‌.
کارآگاهان پایگاه با بررسی سوابق «بنیامین» وی را به عنوان یکی از اراذل و اوباش منطقه رازی که پیش از این نیز بارها به اتهام سرقت‌ به عنف و کیف قاپی دستگیر و روانه زندان شده و دارای سوابق دستگیری در پایگاه هفتم و هشتم آگاهی است مورد شناسایی قرار دادند که قصد داشته تا با ایجاد رعب و وحشت نزد مالباخته، وی را مجبور به عدم پیگیری پرونده سرقت مغازه‌اش کند.
کشف خودرو مسروقه و شناسایی بنیامین به عنوان
 سارق خودرو
ساعت 2 بامداد مورخه 8/10/1392‌ ماموران کلانتری 108 نواب در حین گشت‌زنی در خیابان کارون به سرنشین جوان یک دستگاه خودرو پراید که قصد داشت با مشاهده ماموران از محل متواری شود، مشکوک و خودرو را متوقف کردند‌.
بررسی سوابق خودرو حکایت از آن داشت که پراید دارای سابقه سرقت نبوده اما در عین حال متعلق به فرد دیگری غیر از سرنشین آن به نام «علی .ف» (‌26 ساله‌) است که ماموران وی را به عنوان یکی از مجرمان سابقه‌دار منطقه نواب در زمینه سرقت‌ به عنف مورد شناسایی قرار داده بودند‌.
در شرایطی که «علی‌.ف» منکر هرگونه ارتکاب سرقت شده بود، ماموران کلانتری با شناسایی مالک خودرو به محل سکونت این شخص در خیابان خوش مراجعه کردند‌؛ مالک خودرو پس از حضور ماموران به آنها اعلام کرد که خودرو در مقابل درب منزل خود پارک کرده و اطلاعی از سرقت آن نداشته است‌.
«علی‌.ف» که چاره‌ای جز اعتراف نداشت‌ به سرقت اعتراف کرد و عنوان داشت که خودرو را به همراه یکی از دوستانش به نام «بنیامین» سرقت کرده است‌.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «سرقت خودرو» و ارجاع پرونده به پایگاه هشتم آگاهی و با توجه به اعترافات اولیه «علی» در خصوص معرفی بنیامین به عنوان سارق خودرو (‌متهم تحت تعقیب پایگاه هشتم آگاهی به اتهام سرقت‌)، تحقیقات از وی در خصوص سرقت مغازه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و او نیز در همان مراحل اولیه‌ تحقیقات، بنیامین را به عنوان سارق مغازه معرفی کرد‌.
دستگیری بنیامین در داخل خودرو مسافرکشی‌‌
همزمان با ثبت مشخصات «بنیامین» در سیستم جامع پلیس به عنوان متهم تحت تعقیب پایگاه هشتم آگاهی و انجام هماهنگی‌های لازم با کلانتری 115 رازی که مامورانش بنیامین را به واسطه ارتکاب جرایم مختلف کاملا می‌شناختند، دستگیری وی در دستور کار قرار گرفت.
در مورخه 17/10/1392، ماموران کلانتری 115 رازی حین گشت‌زنی در محدوده میدان گمرک، بنیامین را در صندلی عقب یک دستگاه خودر مسافرکشی مورد شناسایی قرار دادند.‌ بلافاصله خودرو متوقف و در بازرسی از بنیامین نیز یک قبضه سلاح سرد کشف شد‌.
سرهنگ کارآگاه میرزکی، رییس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ‌ با اعلام این خبر گفت: ‌با توجه به اعترافات صریح متهمان به سرقت‌های مغازه، خودرو و همچنین سوابق متعدد آنها در ارتکاب سرقت‌های به عنف و کیف‌‌قاپی و احتمال ارتکاب جرایم مشابه، دستور انتشار تصاویر آنها از سوی قاضی ذکی‌پور صادر
 شده است.‌

 

سرقت تحت پوشش مامور در منطقه شهرری

ماموران کلانتری 177 خاورشهر در خیابان محمود‌آباد به یک خودرو سمند نقره‌ای حامل دو سرنشین در آن به نام‌های «داود.ع» (18 ساله) و «مهدی. د» (28 ساله) مشکوک شدند و پس از بازرسی و خواندن شاکی پرونده جهت شناسایی سارقان، شاکی سرنشینان را به عنوان سارقان مامورنما شناسایی کرد و افزود: صبح روز بیست‌و‌سوم بهمن که در حال رفتن به محل کار خود در خاورشهر- روستای محمود‌آباد بودم یک دستگاه خودرو سمند با دو سرنشین با در دست داشتن بی‌سیم به بهانه همراه داشتن مواد مخدر مرا متوقف و بازرسی بدنی کردند. پس از اینکه با درخواست من مبنی بر ارایه کارت شناسایی روبه‌رو شدند اقدام به ضرب و شتم من کردند و پس از سرقت وجوه نقد همراهم متواری شدند. بعد از بازجویی از این مجرم سابقه‌دار مشخص شد که وی تازه از زندان آزاد شده و به همراه یکی از بچه‌محل‌های خود به نام مهدی سرقت را از سرگرفته و بارها و بارها با خودروهای مسروقه‌ای چون پراید، پژو 405 و سمند تحت پوشش مامور سرقت‌های خود را انجام داده‌اند.- سرهنگ کارآگاه حسین زارع، رییس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهمان به ده‌ها فقره زورگیری، اخاذی و سرقت‌های تحت عناوین دولتی به ویژه در قالب ماموران مبارزه با موادمخدر، قرار قانونی از سوی مقام محترم قضایی صادر شد و تحقیقات جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکاب و مالباختگان در دستور کار کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

 

توسعه‌یافتگی‌های مادی و غیرمادی

خطوط ارتباطی در همه جا وجود دارد، سران کشور همگی در بهترین دانشگاه‌های آمریکا و اروپا تحصیل کرده‌اند و به زبان انگلیسی مسلط هستند. در حوزه نفت و گاز تجهیزات آمریکایی و در دفاتر تمامی شرکت‌های ایرانی نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای آمریکایی به صورت انبوه دیده می‌شود و...»
این نگاه با فرض صحت (که به نظر می‌تواند عجولانه باشد) به طور طبیعی نیاز جوامع امروز را به تکنولوژی و امکانات مناسب زندگانی که درصد بالایی ساخت و پرداخت کشورهای پیشرفته است نشان می‌دهد و این وسایل لازمه انجام امور روزمره زندگی جوامع بوده و هیچ کشوری نمی‌تواند بدون آنها امورات خود را سامان دهد.
در اینجا مناسب است اشاره شود که در مبحث دولت الکترونیک در یک فصل از قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال 86 که آزمایشی بودن آن تمدید شده و در همین رابطه وضع شده است ماده «37» آن می‌گوید: دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند به منظور بهبود کیفیت و کمیت خدمات به مردم اقدامات زیر را انجام دهند:
1- اطلاع‌رسانی الکترونیکی درخصوص شیوه ارایه خدمات همراه با زمان‌بندی انجام آن و مدارکی که متقاضی باید ارایه کند.
2- ارایه فرم‌های مورد نیاز جهت انجام خدمات از طریق ابزار و رسانه‌های الکترونیکی
3- ارایه خدمات به شهروندان به صورت الکترونیکی و حذف لزوم مراجعه حضوری مردم به دستگاه‌های اجرایی برای دریافت خدمات. (چگونگی اجرای این بند از قانون بعد از شش سال، مطلبی دیگر لازم دارد.)
در ماده «83» این قانون آمده است:
هر ساله‌ باید براساس شاخص‌های بین‌المللی جایگاه و میزان پیشرفت کشور در مقایسه با سایر کشورهای جهان تعیین و نتایج آن در تدوین راهبردهای برنامه‌های توسعه به کار گرفته شود ‌و...
آیا این شرایط ایجاد و امکانات به کار گرفته شده و تشریحی که سخنگوی فرانسوی از شرایط ظاهری تهران به دست داده است با عمق جامعه از لحاظ فرهنگی و اجتماعی مطابقت دارد؟
چنانچه قدری انصاف توام با صراحت و نگاه به درون داشته باشیم از نحوه برخورد مردم با یکدیگر که نمونه بارز آن دعواهای مطرح در کلانتری‌ها و دادگاه‌هاست ‌یا نحوه‌‌ رانندگی و سلامت روانی جامعه و... قابل قبول است.
در صورت عدم مشاهده الفبای زندگی متمدنانه در جامعه‌ به ریشه‌یابی حالت‌ها و نارسایی‌ها که برآمده از فقر مادی، تامین حداقل‌های بهداشتی، تغذیه، امنیت و‌... است پی می‌بریم.
آیا جامعه در شرایط فعلی از حداقل این امکانات برخوردار است تا رفتار صحیحی را در امور اجتماعی از خود نشان دهد و آیا مجموعه‌های در اختیار نظام طی 35 سال گذشته توانسته است این حداقل‌های رفتاری را فراهم سازد؟... چنانچه پاسخ مثبت نیست، تنها راه‌حل و درمان این است که‌:
دولت تدبیر و امید از هر لحاظ اختیارات کامل را داشته باشد و واقعا احساس کند که در پیشرفت امور او در پی برنامه‌ریزی‌ها‌... نهادهای مختلف مزاحم او نیستند در غیر این صورت آش و کاسه همان است.
بالاخره اینکه‌: خستگی روحی- روانی و به حاشیه رفتن مدارا و گفت‌وگو و همه‌گیر شدن ستیز و توسعه بیماری ویرانگری اجتماعی و‌... دردی است که بر جامعه‌‌ ایرانی متاسفانه مستولی شده است تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

 

افزایش 25 درصدی کرایه تاکسی با مصلحت‌اندیشی
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی پایتخت در خصوص تصویب افزایش 25 درصدی نرخ کرایه‌ تاکسی از سال آینده‌ گفت که این رقم بر اساس نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی و کار پژوهشی که سازمان تاکسیرانی انجام داده، محاسبه شده است.
میثم مظفر در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به افزایش 5/31 درصدی نرخ کرایه‌ها در سال گذشته گفت: هر ساله نرخ‌های پیشنهادی کرایه تاکسی بر اساس پژوهش‌های این سازمان که توسط تیمی از دانشگاه شهید بهشتی انجام می‌شود به شورای شهر تهران اعلام می‌شود و پس از بررسی در کمیسیون‌های مختلف شورای شهر، تصویب و برای تایید به فرمانداری فرستاده می‌شود تا در صورت موافقت فرمانداری از ابتدای سال جدید قابل اجرا شود.
مظفر ادامه داد: رانندگان تاکسی عموما دو زندگی دارند؛ یکی خودرو آنهاست و دیگری زندگی خصوصی و شخصی‌شان و در سبد کالایی که دولت محاسبه می‌کند و در زندگی مردم تاثیر بسزایی دارد، قطعات خودرو و موارد پیرامونی آن محاسبه نمی‌شود. در پژوهش‌های خودمان به عددی رسیدیم که خیلی بیش از 25 درصد بود اما بنا به مصلحت‌اندیشی و نظر اعضای شورای شهر تهران این عدد تصویب شد.


اجرا نکردن افزایش مرخصی زایمان
تخلف است
ایسنا- مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت که هیچ تردیدی در زمینه لزوم برخورداری کارکنان رسمی دولت از قانون افزایش مرخصی زایمان وجود ندارد. اگر آنان از این قانون برخوردار نشوند، یک تخلف محسوب می‌شود و قابل پیگیری است.
فهیمه فرهمندپور افزود: قانون افزایش مرخصی زایمان برای کارکنان رسمی دولت اجرایی شده و از زمان ابلاغ قانون در وزارت کشور، مرخصی زایمان زنان به 9 ماه افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: کارکنان غیررسمی شاغل در بدنه دولت مثل کارکنان شرکتی و قرارداد انجام کار معین نیز در صورت تامین شدن منابع مالی می‌توانند از مزایای قانون افزایش مرخصی زایمان بهره‌مند شوند چون به علت بار مالی افزایش مرخصی زایمان، تا زمانی که منابع مالی پیش‌بینی نشود امکان بهره‌مندی کارکنان غیررسمی دولت از آن فراهم نمی‌شود.


پیگیری اولویت استخدام فرزندان فرهنگیان
تلاش برای افزایش 20 درصدی حقوق
 معلمان ابتدایی
وزیر آموزش‌و‌پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان‌ها، از ضرورت پیگیری اولویت استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش‌و‌پرورش خبر داد.
علی‌اصغر فانی گفت: اولویت استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش‌و‌پرورش را پیگیری می‌کنم.فانی با تمجید از تلاش و کوشش همه معلمان به ویژه معلمان ابتدایی گفت: باید تلاش کنیم 20 درصد افزایش حقوق آموزگاران ابتدایی را تا مرحله اجرایی شدن پیگیری کنیم.


ناپدید شدن مرموز دختر 4 ساله در شهر جدید اندیشه‌
درخواست خانواده مهدیه از مردم
با گذشت بیش از یک روز از ناپدید شدن مرموز دختر چهار ساله در شهر جدید اندیشه تحقیقات پلیسی برای شناسایی سرنوشت این کودک با بن‌بست روبه‌رو شده است.
به گزارش مهر، مهدیه چهار ساله ساعت 9 صبح دیروز در حال بازی در مقابل خانه‌شان در شهر جدید اندیشه فاز 4 بود که به طور ناگهانی ناپدید شد.
در ادامه تجسس‌های گسترده‌ای برای یافتن دختر خردسال آغاز شد اما خانواده او موفق به پیدا کردن دخترشان نشدند. با طولانی شدن غیبت مهدیه پدر او با مراجعه به پلیس به طرح شکایت پرداخت که ماموران با بررسی دوربین‌های مدار بسته متوجه شدند مهدیه به دنبال زنی حرکت کرده است اما به دلیل خارج شدن از کادر دوربین مشخص نشده که آیا این زن دختر خردسال را همراه خود برده است یا خیر.پدر مهدیه در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: از صبح دیروز کلانتری‌ها، بیمارستان‌ها، اورژانس و پزشکی قانونی را جست‌وجو کرده‌ایم ولی هیچ اطلاعی از سرنوشت دخترم در دست نیست.وی افزود: ماموران پلیس نیز در این مدت جست‌وجوهای گسترده‌ای را انجام داده و با کمک سگ‌های زنده‌یاب به جست‌وجو در منطقه پرداختند.
وی که به شدت نگران سرنوشت دخترش است خواست عکس دخترش را منتشر کند و هر فردی که از وی اطلاع دارد موضوع را در تماس به شماره‌های 09123335212 و 02165350810 اطلاع دهند.


استرس موجب سردرد می‌شود؟
پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که استرس باعث تشدید سردرد و افزایش تعداد دفعات بروز آن می‌شود.
‌ پزشکان آلمانی در یک بررسی جدید که مدت دو سال به طول انجامید میزان استرس،‌ نوع سردرد و تعداد دفعات ابتلا به آن در بیش از پنج هزار شرکت‌کننده را آزمایش کردند. این پزشکان دریافتند که سردرد چه از نوع تنشی و چه از نوع میگرنی باشد افزایش استرس موجب افزایش شدت سردرد و همچنین تعداد دفعات آن می‌شود.دکتر ‌سارا شرام‌، یکی از محققان در این مطالعه گفت: در حال حاضر ارتباط مستقیم بین سردرد و استرس هنوز آشکار نیست‌ همچنین از آنجا که عوامل بروز سردرد به طور معمول مجموعه پیچیده‌ای از فاکتورهای اجتماعی، زیستی و روانی هستند، مشخص کردن دقیق مکانیسم‌های نهفته در ارتباط دادن استرس به سردرد کار آسانی نیست.
به گفته این پزشک در حال حاضر یافته مهم در این مطالعه این است که صرف‌نظر از نوع سردرد، استرس در بروز سردرد و تشدید آن موثر است.
به گزارش ایسنا به نقل از پریونشن،‌ شرام همچنین گفت: در حالی که ارتباط بین سردردها و استرس کاملا تایید نشده اما شواهد بسیاری وجود این ارتباط را ثابت می‌کند. با آگاهی از این ارتباط می‌توان با کمک تکنیک‌های کاهش استرس، احتمال بروز سردردها یا شدت آنها را کاهش داد.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles