Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0
نیروی انتظامی خبر داد؛ رویکرد اجتماعی ناجا در چهارشنبه آخر سال!

 معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه شعار نوروزی پلیس «امنیت، سلامت، نشاط، رهاورد نظم و قانون»، گفت: رویکرد پلیس در چهارشنبه آخر سال صرفا اجتماعی است.
به گزارش ایسنا، سردار منتظرالمهدی در اختتامیه جشنواره رسانه و نظم و امنیت عمومی با بیان اینکه در سالیان اخیر با کاهش خوبی در زمینه تعداد حوادث چهارشنبه آخر سال روبه‌رو بوده‌ایم، گفت: این مساله نشان می‌دهد که سطح آگاهی مردم نه تنها افزایش بلکه همدلی و همراهی مردم با پلیس افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه پلیس نه تنها با نشاط و شادی در جامعه موافق است، بلکه در پی ایجاد آن نیز برآمده، گفت: مردم نیز باید اصول اولیه را رعایت کرده و از ایجاد مزاحمت و ترافیک امتناع کند.
وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های اصلی این جشنواره امنیت است، گفت: نیروی انتظامی در تمام فعالیت‌های خود قانون‌مداری، مردمداری و روزآمدی را سرلوحه کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه پلیس هوشمند، پلیس مطلوب از نگاه مردم است، گفت: پلیس ایران از پلیس اجتماعی، سنتی، خشن و ... عبور کرده و به پلیس هوشمند رسیده است.
معاون اجتماعی ناجا با برشمردن ویژگی‌های پلیس هوشمند گفت: پلیس هوشمند پلیسی است که اقدامات خود را با تکیه بر روش اقناع، تشویق، تسهیل، مجاب‌سازی و تغییر اذهان عمومی در دستور کار قرار می‌دهد.
منتظرالمهدی با بیان اینکه پلیس هوشمند با تکیه بر قدرت معجزه‌آسای رسانه، فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد، گفت: پلیس تنها با تعدادی از افرادی که در هنجارشکنی پافشاری می‌کنند، برخورد می‌کند.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه پلیس مطلوب نزد مردم پلیسی است که قانون‌مدار، مردم‌مدار، دین‌دار، پویا و خلاق باشد، گفت: پلیس هوشمند علاوه بر اعمال نظم و امنیت اجتماعی، احساس امنیت در جامعه را افزایش می‌دهد و این در حالی است که هدف اصلی پلیس، ارتقای احساس امنیت در جامعه است.
وی با بیان اینکه پلیس جزو مشاغل برتر در دنیاست، گفت: پلیس ایران به دنبال افزایش منزلت اجتماعی است و این مساله را در سال 93 در دستور کار خود قرار می‌دهیم.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه دو مولفه سرقت و مواد مخدر موجب کاهش احساس امنیت در جامعه می‌شود، گفت: این در حالی است که سرقت جزو مهم‌ترین دغدغه‌های بزرگ کشورهای دنیاست؛ به گونه‌ای که در سال 2000 آماری در مورد میزان وقوع سرقت بین 93 کشور انجام شد که ایران در رتبه 23 قرار داشت اما در سال 2013 تحقیقی مشابه صورت گرفت که بررسی‌ها نشان داد که سرقت در برخی کشورهای توسعه یافته پنج برابر شده است.
منتظرالمهدی با بیان اینکه در هنگام وقوع سرقت سه مولفه سرعت، سهولت و فرصت زمینه‌ساز سرقت است، گفت: ترس از وقوع سرقت تاثیر مستقیمی بر احساس امنیت دارد و باید در زمینه کاهش وقوع سرقت از دیگر سازمان‌ها نیز سهم‌خواهی شود.
به گفته وی، سرقت یک پدیده اجتماعی است و باید با برخورد اجتماعی حل و فصل شود.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه اگر موضوع سرقت برچیده شود، 20 درصد به منزلت اجتماعی پلیس افزوده می‌شود، گفت: یکی دیگر از مولفه‌هایی که موجب کاهش احساس امنیت در جامعه می‌شود، بحث مواد مخدر است که برابر آمار حدود یک میلیون و 500 هزار نفر معتاد در کشور وجود دارد و اگر هر معتاد سالانه 375 بزه انجام دهد، سالیانه 560 میلیون بزه اجتماعی در کشور رخ داده که ریشه اصلی آن مواد مخدر است.
منتظرالمهدی در مورد بیشترین علل آسیب‌ها در جامعه به احساس تبعیض، ناهنجاری، محیط محل سکونت، عدم حضور پلیس، عدم آگاهی، منابع آموزشی، دوستان و خانواده اشاره کرد و گفت: پلیس بحث آموزش همگانی و مشاوره و مددکاری اجتماعی را به عنوان دو ماموریت اساسی در دستور کار قرار داده است.

 

پل کن؛ خوابگاه معتادان
مصطفی حاتمی- حدود یک سال پیش در تاریخ 24/8/91 در یکی از روزهای بارانی پل کن در جاده قدیم کرج در اثر بارش باران ریزش کرد. فرو ریختن این پل مشکلات فراوانی را به همراه داشته است. ترافیک سنگین خودروها از مسیر شرق به غرب و بالعکس یکی از مشکلات این حادثه می‌باشد که با استفاده از یک کندروی سه کیلومتری تا حدی از ترافیک سنگین کاسته است.
با اینکه مسوولان وعده بازسازی یک ماهه پل کن را دادند تاکنون بیشتر از یک‌سال می‌گذرد که این وعده عملی نشده است به اینکه چه کسانی مسوول ریزش و تخریب پل هستند کاری نداریم.
یکی از عمده‌ترین و مهم‌ترین مشکلاتی که ریزش این پل به همراه داشته است سکونت افراد بی‌خانمان و کارتن‌خواب در زیر پل کن می‌باشد که معمولا از زمان غروب آفتاب این افراد به زیر پل پناه می‌آورند تا وقتی که آفتاب طلوع کند در زیر پل ساکن هستند. اکثر این افراد را معتادان و مصرف‌کنندگان موادمخدر تشکیل می‌دهند که به علت نداشتن سر پناه و جای خواب به زیر پل پناه می‌آورند که تعداد آنها به ده‌ها نفر می‌رسد. معتادانی که بدون هیچ ترس و واهمه‌ای از نیروی انتظامی یا سازمان‌هایی که مربوط به جمع‌آوری این افراد هستند در این محل سکونت کرده که هم جای خواب آنها شده و هم محلی برای مصرف کردن موادمخدر. این افراد همچنان به زندگی روزمره خود زیر پل تخریب شده کن ادامه می‌دهند و مطمئنا سکونت این افراد در این مکان باعث سلب آسایش و امنیت کسانی شده است که در آن حوالی زندگی می‌کنند.
این در حالی است که در فاصله حدود 20 متری از محل استقرار این افراد که بیشتر آنها مصرف‌کننده موادمخدر هستند کمپ امید جاوید واقع در خیابان فتح 31 که مرکز بازپرسی افراد معتاد می‌باشد مستقر است ولی افسوس که هیچ اقدامی علیه بازپروری یا جمع‌آوری این افراد مصرف‌کننده که بسیار هم خطرناک هستند صورت نمی‌گیرد.

 

توصیه‌های بهداشتی در مورد خرید ماهی قرمز: بروز آلرژی و حساسیت پوستی
مردم مراقب مخاطرات بهداشتی ناشی از خرید و نگهداری ماهی قرمز باشند و توصیه‌های بهداشتی را در این خصوص رعایت کنند.
به گزارش مهر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: ماهی قرمز در صورتی که در ظروف نامناسب نگهداری شده و تغذیه نادرست و شرایط محیطی نامطلوب داشته باشد دچار بیماری می‌شود که این بیماری قابل سرایت به محیط زندگی و افراد خانواده است.دکتر بابک عشرتی بیان کرد: آشنایی با بیماری‌های ماهی قرمز و راه‌های پیشگیری از بروز آن نه‌تنها عمر بیشتر این آبزی را به همراه دارد، بلکه از پراکندگی آلایندگی احتمالی محیطی میکروب‌ها و مخاطرات بهداشتی جلوگیری می کند.
وی خاطرنشان کرد: دما و میزان اکسیژن آب، اسیدیته، غلظت آمونیاک به عنوان سمی‌ترین ترکیب موجود در آب، نیتریت‌ها و نیترات‌ها در زیست آبزیان نقش محوری دارد و در صورتی که این ترکیبات نامناسب باشد ماهی قرمز بیمار یا تلف می‌شود.
عشرتی توضیح داد: یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ناشی از تماس با ماهی قرمز بروز انواع آلرژی به‌ویژه حساسیت‌های پوستی است.وی ادامه داد: برخی از ماهی‌های قرمز مبتلا به انواع بیماری‌های آبزیان نظیر وجود لکه و زخم در بدن، باله‌های تاخورده، بی‌رنگی فلس‌ها و نارسایی در چشم‌ها هستند که در صورت بروز چنین علایمی باید از محیط زندگی دور شوند.
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی ادامه داد: توصیه مسوولان بهداشتی به مردم خودداری از خرید ماهی قرمز است اما در صورت تمایل باید این آبزی را از مکان‌هایی که تحت نظارت و تایید بهداشتی دامپزشکی است، تهیه کنند.وی گفت: مردم باید بدانند که تعویض آب تنگ ماهی قرمز در ظرفشویی موجب آلودگی می‌شود و بهتر است برای این کار حتما از دستکش استفاده و در محیط خارج از آشپزخانه انجام شود.عشرتی بیماری ماهیان قرمز را به ویروسی، باکتریایی، قارچی و انگلی دسته‌بندی و اظهار کرد: آبزیان آلوده به این عوامل با نارسایی‌هایی چون پوسیدگی دم و باله، آبله پوستی، تجمع مایعات در بدن یا آب‌آوردگی شکم، بیماری چشمی، بیماری چرخش، خونریزی پوست، ایجاد انحنا در دم، تغییر محوطه دهان، ایجاد لکه‌های سیاه در دم، شنای غیرطبیعی، کمرنگ شدن پوست، ریزش فلس ماهی و بلند شدن پوست، برآمدگی‌های غیرطبیعی در آبشش، خونریزی آبشش، کاهش وزن، کمی‌تحرک، تحلیل شکم و رنگ‌پریدگی و انحنا در قسمت قدامی ستون مهره‌ها، کدورت چشم، بیرون‌زدگی چشم‌ها و لکه‌های پوستی مبتلا هستند.معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تصریح کرد: دسته دیگر بیماری‌های ماهی قرمز ناشی از عوامل محیطی است که مرتبط با کمبود اکسیژن آب، جیره غذایی نامتعادل و اسیدی یا قلیایی شدن محیط آب و انواع مسمومیت‌هاست که هر کدام باعث بروز نارسایی و بیماری در آبزی شده و هرگونه تماس با آن ممکن است آلودگی را به بدن شخص منتقل کند.

 

هشدار آتش‌نشانی در زمان خانه‌تکانی؛
مراقب مواد قابل اشتعال باشیدمعاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز و سنت خانه‌ تکانی در میان ایرانیان، توصیه‌هایی را در این زمینه ارایه کرد.
محمود قدیری در گفت‌وگو با ایسنا در این‌باره گفت: همه ساله با فرا رسیدن ایام خانه‌تکانی‌های نوروزی حوادثی رخ می‌دهد که با توجه به برخی نکات به راحتی می‌توان از وقوع اغلب آنان جلوگیری کرد که در همین راستا توصیه می‌شود شهروندان به ویژه بانوان هنگام نظافت خانه و استفاده از نردبام و چهارپایه از سطح اتکایی آن با زمین کاملا مطمئن شده و از نردبام‌های استاندارد و دو طرفه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه شهروندان باید از شست‌وشوی پرده، سنگ فرش، دیوار، سرویس‌ها و ... با مواد سریع‌الاشتعال نظیر بنزین خودداری کنند، گفت: همچنین باید توجه شود که مواد شوینده نظیر وایتکس، جوهر نمک و نظایر آن بر روی زمین و در معرض دسترس کودکان نباشد و دیگر افراد نیز در حد استاندارد از آن استفاده کنند.معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از شهروندان خواست هنگام پاک کردن شیشه و پنجره‌های منزل احتیاط لازم را داشته باشند. وی افزود: از مواردی که بارها مشاهده شده، سقوط افراد در حین این اقدامات است که در این خصوص توصیه می‌کنم شهروندان از رفتن به روی نرده‌ها و همچنین قرنیزهای دیوار و پنجره خودداری کنند.
قدیری شست‌وشوی لوازم برقی نظیر لوستر، آباژور و ... را تا پیش از قطع کامل جریان برق بسیار خطرناک ارزیابی کرد و گفت: برای تمیز کردن این وسایل ابتدا باید جریان برق را قطع کرد و همچنین توجه داشت که تنها در صورت خشک شدن کامل به ویژه قطعات داخلی مجددا آنها را به برق متصل کرد.وی ادامه داد: هنگام خانه‌تکانی عید نباید موادهای قابل اشتعال را در چاه‌های فاضلاب، دستشویی، توالت و ... ریخت چرا که ریزش این مواد احتمال انفجار و آتش‌سوزی را افزایش می‌دهد.معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در ادامه از شهروندان خواست از جابه‌جایی لوازم و اثاثیه سنگین به شکل فردی خودداری کنند و در این مورد از کارگران حرفه‌ای یا همکاری تعدادی دیگر بهره‌مند شوند تا از عوارضی نظیر دیسک کمر، جابه‌جایی مهره‌ها و ... مصون بمانند.وی با اشاره به ضرورت وجود یک خاموش‌کننده دستی در منازل مسکونی گفت: آتش‌نشانی تهران سال‌هاست که شعار «هر شهروند یک آتش‌نشان» را سرلوحه خویش کرده و از این رو پیشنهاد می‌کنیم هر یک از شهروندان در منزل مسکونی‌شان یک خاموش‌کننده دستی مناسب با مساحت و اشیای خانه قرار دهند و در موعد مقرر نسبت به شارژ و آماده کردن آن اقدام کنند.

 

دستگیری کلاهبرداری به بهانه ویزیت جمعی کارکنان
فردی که با جعل عنوان و به بهانه ویزیت جمعی کارکنان یک ارگان دولتی، اقدام به برداشت 55 میلیون ریال از حساب یک پزشک کرده بود با تلاش ماموران پلیس فتای خراسان رضوی شناسایی و دستگیر شد.
سیدمحسن عرفانی، رییس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی به ایسنا گفت: در پی شکایت پزشک یکی از بیمارستان‌های دولتی مبنی بر اینکه فردی به بهانه ویزیت جمعی کارمندان یکی از ارگان‌های دولتی، وی را فریب و به پای دستگاه خودپرداز کشانده و با ترفندی خاص، وی را گیج کرده و اقدام به برداشت غیرمجاز 55 میلیون وجه از حساب‌های شاکی کرده است، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از شنیدن اظهارات شاکی و با استعلام از مبادی ذی‌ربط و بررسی‌های فنی پرونده، اقدامات تخصصی خود به منظور شناسایی متهم را آغاز کردند.
وی تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا با انجام تحقیقات پلیسی و انجام یکسری اقدامات تخصصی در نهایت موفق شدند مکان متهم 37 ساله این پرونده که در یکی از استان‌های غربی بود و دست به فعالیت گسترده در تمام استان‌ها زده بود را شناسایی کنند.
وی عنوان کرد: اظهارات مالباخته و اطلاعات به دست آمده حاکی از آن بود که متهم موصوف با استفاده از 63 خط تلفن همراه، 25 شماره حساب بانکی و همچنین با جعل عنوان، خود را نماینده یکی از ارگان‌های دولتی معرفی می‌کرده و با ترفند ارایه خدمات درمانی برای کارکنان از پزشکان بیمارستان کلاهبرداری کرده است که تحقیقات در مورد این پرونده ادامه دارد.
عرفانی به شهروندان توصیه کرد: برای واریز هرگونه وجهی به حساب شما فقط شماره 16 رقمی کارت عابر بانک کفایت می‌کند و نیازی به حضور در پای دستگاه خودپرداز و دیگر اطلاعات حساب شما اعم از رمز اول و دوم و cvv2 و ... نیست.

 

سرقت اینترنتی به بهانه پرداخت شهریه دانشگاه
رییس پلیس فتای غرب استان تهران از دستگیری صاحب کافی‌نتی در شهر اندیشه به جرم سرقت اینترنتی از حساب بانکی مشتری به بهانه پرداخت شهریه دانشگاه خبر داد.
سرهنگ اصغر باقریان به ایسنا گفت: در پی رسیدگی به شکایت خانم جوانی مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکی‌اش تحقیقات پلیس جهت بررسی پرونده آغاز شد.
باقریان ادامه داد: شاکی که خانمی دانشجو است در اظهارات خود ادعا کرده برای پرداخت شهریه دانشگاه به کافی‌نتی در اندیشه مراجعه کرده و صاحب کافی‌نت به بهانه قطع بودن سیستم، کارت عابر بانک و رمز دوم وی را گرفته و از او خواسته تا روز بعد جهت اخذ کارت عابر بانک خود مراجعه کند.
وی افزود: شاکی پس از گذشت یک روز مجددا به کافی‌نت مراجعه کرده و صاحب کافی‌نت دوباره با اعلام قطعی سیستم از عدم پرداخت شهریه خبر می‌دهد که شاکی پس از مراجعه به یک کافی نت دیگر متوجه خالی شدن حساب بانکی خود شده و با مراجعه به کلانتری 12 اندیشه موضوع را به اطلاع پلیس می‌رساند.
رییس پلیس فتای غرب استان تهران ادامه داد: با توجه به ابعاد فنی موضوع، پرونده به پلیس فتا ارجاع و متهم فراخوانده شد و مورد بازجویی قرار گرفت، اما متهم هیچ کدام از اظهارات شاکی را قبول نکرده و اظهار بی‌اطلاعی کرد.
باقریان عنوان کرد: به دلیل عدم پذیرش سرقت انجام شده توسط صاحب کافی‌نت کارشناسان پلیس، فضای مجازی را برای یافتن ردپای سارق در اینترنت مورد بررسی قرار داده و توانستند نحوه برداشت غیرمجاز اینترنتی از حساب بانکی شاکی، توسط متهم را رصد کرده و آثار به‌جا مانده از متهم در فضای مجازی را شناسایی کنند. باقریان تصریح کرد: صاحب کافی‌نت با دیدن مدارک به دست آمده چاره‌ای جز اعتراف به سرقت انجام شده نداشته و اظهار کرد: مبالغ به سرقت رفته را جهت خرید شارژ تلفن همراه از طریق اینترنت مورد استفاده قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: پرونده به همراه متهم جهت صدور حکم به مرجع قضایی ارجاع داده شد.

 

سن امید به زندگی زنان ایرانی؛ 74 سال
معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تشریح برنامه دولت جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای جایگاه و توانمند سازی زنان در بخش‌های مختلف گفت که در حوزه سلامت 97 درصد زنان از زایمان ایمن بهره‌مند هستند و مرگ‌و‌میر مادران به 22 مادر در هر یکصد هزار تولد زنده رسیده و سن امید به زندگی در ایران اکنون به 74 سال برای زنان رسیده است.
به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی شب گذشته در دومین سخنرانی خود در پنجاه و هشتمین کمیسیون مقام زن که در مقر اصلی سازمان ملل در حال برگزاری است، با اشاره به چالش‌ها و دستاوردهای اجرای اهداف توسعه هزاره برای زنان و دختران اظهارداشت: دولت جمهوری اسلامی ایران در برنامه توسعه پنج ساله برای 2015 – 2010، توانمندسازی زنان را از طریق همکاری و همدلی میان بخشی در سطح دولت و البته در کنار همکاری با نهادهای برخاسته از جامعه مدنی تضمین کرده است.
مولاوردی ادامه داد: در زمینه پوشش تحصیلی دختران در سطوح ابتدایی و آموزش عالی، ایران پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.


رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی هشدار داد؛کاهش سن ابتلا به «بیماری‌های کلیوی»
ایسنا- رییس هیات مدیره انجمن بیماران کلیوی نسبت به سیر صعودی ابتلا به بیماری‌های کلیوی و همچنین کاهش سن ابتلا به این بیماری‌ها در کشور هشدار داد و بر لزوم توجه بیش از پیش به اقدامات پیشگیرانه تاکید کرد.
مصطفی قاسمی در آستانه روز جهانی کلیه (22 اسفند ماه) ضمن اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای برگزاری روز جهانی کلیه در کشور گفت: همزمان با روز جهانی کلیه در دنیا، انجمن بیماران کلیوی ایران با همکاری وزارت بهداشت، انجمن نفرولوژی، شهرداری تهران، انجمن پرستاری ایران، سازمان صداوسیما و سایر رسانه‌ها برنامه‌هایی را در راستای اطلاع‌رسانی، فرهنگسازی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های حاد کلیوی در دستور کار دارد.


شگرد جدید کلاهبرداری با سبد کالا
ایسنا- معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا شگرد جدید کلاهبرداران با بهانه اخذ سبدکالا را تشریح کرد.
سرهنگ حمید اندرزچمنی در تشریح این خبر گفت: اخیرا افراد سودجو، طی تماس تلفنی به شهروندان اعلام کردند که می‌خواهیم کد سبد کالایتان را به کارت عابر بانک انتقال دهیم ولی کارت شما قطع است.
وی با بیان اینکه کلاهبرداران در این روش از مردم می‌خواهند که به نزدیک‌ترین عابر بانک مراجعه کنند تا کد سبد کالایشان را به کارت عابر بانک انتقال دهند، گفت: افراد با این شگرد شهروندان را به جلوی دستگاه خودپرداز هدایت و با دیکته عملیات بانکی در نهایت اقدام به تغییر رمز دوم یا انتقال وجه به حساب‌های دیگر می‌کنند.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا از مردم خواست تا تحت هیچ شرایطی به درخواست تلفنی افراد برای اخذ کد سبد کالا یا هر اقدام دیگری به دستگاه‌های خودپرداز مراجعه نکرده و افزود: افراد نباید اطلاعات حساب بانکی و اطلاعات شخصی خود را بدون هماهنگی سازمان‌های مربوطه به صورت تلفنی در اختیار دیگران قرار دهند.

شورای چهارم یا شورای حاشیه‌ها
رییس کمیسیون نظارت شورای شهر تهران با اعلام اینکه شورای چهارم شورای حاشیه‌ها نام گرفته است، گفت که تعداد تذکرات در جلسات شورا زیاد شده و با توجه به این روند، بهتر است شورای چهارم به عنوان شورای حاشیه‌ها نامیده شود.
به گزارش مهر، پرویز سروری در پنجاه و دومین جلسه شورای شهر تهران که روز سه‌شنبه برگزار شد در تذکری خطاب به اعضای شورای شهر افزود: در حقیقت جلسه دیروز از ساعت 10:30 شروع شد و جلسه روز یکشنبه نیز از همین ساعت شروع شده بود. تمام دستور جلسات با تذکرات پیاپی شروع می‌شود و با تذکر نیز ادامه پیدا می‌کند.
به گفته وی، باید تذکرات در صحن علنی شورای شهر ساماندهی شود، نباید تمام وقت جلسه به ارایه تذکرات اختصاص پیدا کند و بهتر است در هر جلسه بیشتر از سه تذکر نداشته باشیم.
سروری با بیان اینکه دادن تذکر منجر به این می‌شود که اعضا از بررسی موضوعات اصلی شورا دور شوند، تصریح کرد: با گذشت یک ساعت و 40 دقیقه از زمان آغاز جلسه، اما هنوز موضوعات جلسه در دستور کار اعضا قرار نگرفته است.



خبرهای اخیر در ستون حوادث نشان می‌دهد که برخی از سرقت‌ها از سوی زندانیانی صورت گرفته است که از زندان مرخصی گرفته‌اند. این موضوع یک خواننده ارجمند را بر آن داشته است که طی نامه‌ای به ریاست قوه‌قضاییه خواهان رسیدگی و جلوگیری از سرقت‌ها و حوادث بعدی از سوی این افراد شود و در زیر درخواست وی را می‌خوانید.
« قابل توجه ریاست محترم قوه‌قضاییه و سایر مسوولین محترم رده بالای این قوه
سیدمحمد یزدی- هر روز در صفحه حوادث روزنامه‌ها و نشریات مختلف اخباری مبنی بر دستگیری سارقان، کلاهبرداران، کیف‌قاپان و سایر بزهکاران منتشر می‌شود که پس از دستگیری و تحقیق از آنها مشخص می‌گردد این افراد با استفاده از مرخصی زندان مجددا اعمال تبهکارانه خود را از سر گرفته و در مدت مرخصی چندین و چند فقره اعمال مجرمانه انجام و بعضا بلافاصله دستگیر می‌شوند و دستگیری بعضی دیگر ممکن است سال‌ها طول بکشد.
لطفا صراحتا با ارسال پاسخ از طریق همین جریده و یا توسط سخنگوی محترم آن قوه اعلام نمایید چنانچه زندانیان بزهکار هنگام استفاده از مرخصی زندان مجددا اقدام به اعمال خلاف نموده و مرتکب قتل، سرقت و کلاهبرداری شوند، چگونه قوه‌قضاییه جوابگو بوده و از چه طریقی خسارات وارده به شهروندان را به لحاظ اتخاذ یک تصمیم غلط جبران می‌نماید.»


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles