Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0
در نشست انجمن‌های پزشکی عنوان شد؛ قراردادهای تامین اجتماعی یکطرفه است

   نوربخش: امیدواریم با افزایش سرانه درمان قدرت تعرفه‌ها نیز افزایش یابد

 جامعه- نشست مشترک روسا و نمایندگان انجمن‌های علمی و تخصصی پزشکی کشور با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با هدف طرح پیشنهاد و انتقاد از عملکرد بیمه تامین اجتماعی در نظام سلامت روز پنجشنبه برگزار شد. در این همایش هر چند در آغاز از به روز شدن پرداخت مطالبات به عنوان بزرگ‌ترین اقدام نوربخش درت امین اجتماعی دولت یازدهم یاد شد اما این تقدیر و خرسندی مانع از آن نشد که به نحوه تنظیم قراردادها و تاریخ نسخه‌های پزشکی، واقعی نبودن تعرفه‌ها و وجود تبعیض در خصوص ماماها انتقاد نشود، انتقاداتی که فرصت یافته‌اند در آستانه اجرای فاز هدفمندی یارانه‌ها از سوی ضلع مهم سلامت و درمان جامعه مطرح شوند. در این نشست نوربخش نیز حضور داشت و به استماع نظرات روسای انجمن‌های تخصصی پزشکی پرداخت و به ارایه گزارشی از وضعیت بیمه‌شده‌ها و عملکرد و بودجه سازمان متبوعش یعنی تامین اجتماعی پرداخت. وی از هشت سال گذشته به عنوان زمانی که تغییرات مدیریتی در این سازمان اثرات سویی گذاشته است، یاد کرد. اما در واقع این وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بود که اطمینان داد تصمیم جدی بر آن است که تعرفه‌ها واقعی شوند که یعنی افزایش یابند !
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اعلام این خبر که تعرفه‌های درمان به‌زودی در جلسه هیات دولت برای بررسی و تصویب مطرح خواهد شد، اظهار کرد: امسال رییس‌جمهور 10 هزار میلیارد تومان به نظام سلامت اختصاص داده که رقم بسیار ارزشمندی است و باید به درستی از آن استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر علی ربیعی نیز در نشست مشترک سازمان تامین اجتماعی با انجمن‌های علمی و تخصصی پزشکی کشور با بیان اینکه باید به نهادهای میانجی متکی باشیم، اظهار کرد: توسعه‌یافتگی کشور به ویژه در بخش اجتماعی با میزان و عملکرد نهادهای مدنی که میانجی مردم و دولت هستند ارتباط مستقیم دارد.
ربیعی با بیان اینکه جامعه پزشکی بزرگ‌ترین جامعه تخصصی کشور است و قریب به 200 هزار نیروی متخصص در آن وجود دارد، گفت: معتقد نیستم که حوزه پزشکی صنعت است، حوزه پزشکی یک حوزه اجتماعی است هرچند کنشگران اقتصادی باید حتما در آن فعالیت کنند و برای رسیدن به آن باید فضای کسب و کار را در این حوزه بهبود داده و رونق ببخشیم چراکه خروجی کار یک پزشک در نهایت منفعت اجتماعی است.
تصمیم جدی برای واقعی کردن تعرفه‌ها
ربیعی با اشاره به اینکه سعی کردم در این مدت صداهای مختلف را بشنوم، گفت: با فشاری که به بیمه‌ها وارد کردیم گام بزرگی به سمت واقعی کردن تعرفه‌ها برداشتیم. تعرفه‌های دولتی که در شورای‌عالی بیمه مصوب شده بود را به علت مطرح شدن بحث هدفمندی یارانه‌ها نتوانستیم در هیات دولت طرح کنیم اما به زودی بحث تعرفه‌ها برای تصویب در جلسه هیات وزیران مطرح خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تعرفه‌های تعیین شده مطلوب نیستند، اظهار کرد:‌ اما تصمیم جدی گرفتیم که تعرفه‌ها واقعی شوند.
ربیعی با بیان اینکه رییس‌‌جمهور 10 هزار میلیارد تومان به نظام سلامت اختصاص داده که رقم بسیار ارزشمندی است، عنوان کرد: اگر ساختارهای ما آماده نباشد و نتوانیم با تفاهم در کنار یکدیگر کار کنیم به موفقیت نخواهیم رسید چراکه تنها پول شرط موفقیت نیست و این امر تا حدود زیادی به هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های صحیح نیاز دارد.
ثبت‌نام 3/1 میلیون ایرانی در بیمه سلامت همگانی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه این نشست از ثبت‌نام حدود یک میلیون و 300 هزار نفر از مردم در طرح بیمه سلامت همگانی خبر داد.
 وی با بیان اینکه بیشترین رقم ناشی از هدفمندسازی یارانه‌ها در اختیار بخش سلامت قرار گرفته است و بخش قابل توجهی نیز وارد سازمان‌های بیمه‌گر شده است، گفت: ثبت‌نام افراد فاقد پوشش بیمه در طرح بیمه سلامت همگانی از اول اردیبهشت‌ماه آغاز شده است و سازمان بیمه سلامت ایران این آمادگی را دارد که اگر جمعیت افراد فاقد بیمه از شش میلیون هم فراتر رفت بتواند ثبت‌نام را ادامه دهند.
افزایش 44 درصدی سرانه درمان تامین اجتماعی
رییس سازمان تامین اجتماعی ضمن اعلام اینکه امسال 45 هزار میلیارد تومان اعتبار برای سازمان تامین اجتماعی اختصاص یافته است، گفت: سرانه درمان تامین اجتماعی تا 44 درصد افزایش یافته و امیدواریم بتوان توان تعرفه‌ها را افزایش داد تا بخشی از مشکلات رفع شود.
سیدتقی نوربخش در نشست مشترک سازمان تامین اجتماعی و انجمن‌های علمی و تخصصی پزشکی کشور با بیان اینکه این جلسه در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید برای استفاده از جایگاه سازمان‌های مردم نهاد تشکیل شده است، گفت: رییس‌‌جمهور پیش از ورود به انتخابات اعلام کرده بود که از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد به ویژه انجمن‌ها استفاده خواهد کرد.
به گفته وی، امسال 45 هزار میلیارد تومان بودجه برای سازمان تامین اجتماعی اختصاص یافت که یک سوم از این میزان که حدود 12 هزار میلیارد تومان می‌شود مربوط به بخش درمان است و در تولید و خرید خدمت
صرف می‌شود.
نوربخش با بیان اینکه مشکلات در گذشته کم نبود و آنچه در هشت سال اخیر در سازمان تامین اجتماعی گذشت آثار سویی را بر جای گذاشته است، گفت: تغییر هشت مدیرعامل در این مدت و همچنین مسایل حاشیه‌ای که گریبان تامین اجتماعی را گرفته بود بر بار مشکلات افزوده بود به همین دلیل سعی کردیم با رویکردی که دولت تدبیر و امید داشت در مدت کوتاهی برخی مشکلات را حل کنیم. رییس سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: امیدواریم با رشد 44 درصدی سرانه درمان قدرت تعرفه‌ها افزایش یابد.
انتقاد از تعیین سقف دریافت برخی داروها
دکتر رهبر مژدهی‌آذر، رییس انجمن داروسازان ایران نیز در این نشست از اعمال محدودیت و تعیین سقف دریافت برخی داروها انتقاد کرد و گفت: متاسفانه برخی بیماران ما ناچارند برای تامین داروهایی به کرات به پزشک مراجعه کرده و نسخه خود را تمدید کنند. درخواست می‌کنیم این سقف زمانی برای برخی داروهای خاص به حدود سه تا چهار ماه ارتقا یابد.
وی افزود: نخستین پیشنهادم به نمایندگی از داروسازان ایران تنظیم قرارداد مرضی‌ الطرفین میان تامین اجتماعی و مراکز ارایه‌دهنده خدمات است چراکه قرارداد فعلی یک طرفه بوده و منجر به تنش و چالش می‌شود.
مژدهی‌آذر ادامه داد: نخستین اقدام دکتر نوربخش در سمت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به روز کردن مطالبات داروخانه‌ها بود که باید از آن تقدیر کرد البته هنوز هم مشکلاتی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به برداشت‌های سلیقه‌ای نسبت به تاریخ نسخ و مهر پزشک اشاره کرد که منجر به کسورات سنگینی از داروخانه‌ها می‌شود که لازم است این برداشت‌های سلیقه‌ای اصلاح شود.
وی به مشکل بیماران درباره سقف داروهای خاص در نسخ نیز اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال برای دارویی چون انسولین به علت محدودیت، بیمار ناچار است برای مصرف خود در طول یک ماه چندین بار به پزشک مراجعه کرده و نسخه خود را تمدید کند چراکه داروخانه تا سقف مشخصی می‌تواند دارو به وی بدهد و خواستار این هستیم که این سقف زمانی برای داروها و نسخ پزشکان به سه تا چهار ماه ارتقا یابد که بیمار متحمل رنج نشود.
4 ضلع نظام سلامت
غلامعلی عکاشه، رییس انجمن علمی جراحان ارتوپدی ایران نیز با بیان اینکه وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، سازمان‌های بیمه‌گر و انجمن‌های علمی، تخصصی چهار ضلع نظام سلامت را تشکیل می‌دهند، گفت: نقطه مرکزی این چهارضلعی سازمان تامین اجتماعی است که می‌تواند به عنوان یک مرکز ثقل امور مربوطه را در حوزه سلامت هدایت کند که معتقدم در یک چهار ضلعی بیشترین سود از آن بیمه‌ها و بیشترین ضرر مربوط به انجمن‌های علمی است.
رییس انجمن علمی جراحان ارتوپدی ایران با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی ثروتمندترین بیمه‌گر کشور است، گفت: فقیرترین افراد طرف قرارداد و تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که ما امیدواریم دولت و دولتمردان جامعه پزشکی را بدون بحران پیش ببرند. در این راه ما نیز باید از دولت حمایت کنیم و تا جایی که امید داریم به دنبال تدبیر برای حل مشکلات باشیم.
دکتر محمدرضا زرین، دبیر انجمن علمی اپتومتری ایران نیز با اشاره به اینکه نقش اپتومتریست‌ها در ارایه خدمات بینایی در سازمان تامین اجتماعی تعریف نشده است و انتظار داریم که این نقش به درستی تعریف شود، گفت: سال‌هاست که تامین اجتماعی فارغ‌التحصیلان اپتومتری را در زمان عقد قراردادها نادیده گرفته است.
تعرفه‌ها دغدغه هر سال
 محمدمهدی قیامت، رییس انجمن بیهوشی و مراقبت‌های ویژه ایران با بیان اینکه نباید هر سال دغدغه تعرفه‌ها را داشته باشیم، تاکید کرد: باید تکلیف تعرفه‌ها با یک برنامه‌ریزی صحیح مشخص شود.
وی با بیان اینکه طی هشت سال گذشته جامعه پزشکی به دلیل نگاهی که دولت داشت تحت فشار بیشتری بود، گفت: بارها اعلام کردیم که تا نگاه دولت به مقوله سلامت تغییر نکند و در اولویت‌های بودجه قرار نگیرد، مشکلی حل نخواهد شد.
قیامت افزود: اکنون این اتفاق افتاده و باید در این خصوص هم‌افزایی وجود داشته باشد. ما همواره در سازمان نظام نیمی از سال را صرف کارشناسی تعرفه‌ها می‌کنیم. اما در نهایت اتفاق خاصی نمی‌افتد و باز هم می‌بینیم نگاه شورای‌عالی بیمه به مقوله تعرفه‌های درمان کارشناسی نیست.
وجود نگاه دوگانه در سازمان‌های بیمه‌گر
همچنین در این نشست ناهید خداکرمی، رییس انجمن علمی مامایی ایران با بیان اینکه نگاه دوگانه‌ای در سازمان‌های بیمه‌گر به ویژه در سطوح کارشناسی در خصوص برخی رشته‌ها وجود دارد، گفت: موضوع تعرفه‌های مامایی بارها تا مرحله طرح در شورای‌عالی بیمه پیش رفته اما مصوب نشده است.

 

قول وزیر بهداشت؛  کاهش سهم مردم در هزینه‌های درمانی تا 4 ماه دیگر
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت کاهش سهم مردم در پرداخت هزینه‌های سلامت گفت: این امر به راحتی امکان‌پذیر نیست اما تا چهار ماه آینده به این هدف نائل خواهیم شد.
دکتر سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی در حاشیه «جشن بهار سلامت و رسانه‌ها» در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اظهارات برخی مسوولان و وزرا در دولت در زمینه حوزه سلامت گفت: بهتر است اظهارنظر درباره این حوزه به ما واگذار شود چراکه توقعاتی که در جامعه ایجاد می‌شود باید با امکانات ما در تناسب باشد، بنابراین اگر قولی در حوزه سلامت به مردم داده می‌شود باید از زبان خود من باشد.
وی درباره تعیین‌تکلیف تعرفه‌های درمان 93 نیز گفت: این موضوع هنوز در هیات وزیران تصویب نشده است اما در مجموع آنچه اتفاق خواهد افتاد حمایت از مردم است که به این منظور پیش‌بینی‌های لازم در بودجه 93 صورت گرفته است. وزیر بهداشت همچنین درباره برنامه‌های وزارت بهداشت برای محدودکردن واردات دارو و توجه به تولید داخل گفت: بی‌تردید باید به سمت توانمند شدن پیش برویم. برنامه‌های متعددی برای حوزه دارو و توجه به تولید داخل پیشَ‌بینی شده است براین اساس امسال بخشی از داروها ساخته و به بهره‌برداری می‌رسد و به این ترتیب در لیست تجویز داروها وارد می‌شود. زمانی‌که دارویی در کشور ساخته می‌شود مشابه خارجی آن از چرخه ورود به کشور حذف خواهد شد البته جایی که ضرورت دارد باید دارو وارد شود.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره کاهش سهم مردم در پرداخت هزینه‌های سلامت گفت: مقرر شده به سمتی پیش رویم که بیماران در بخش بستری بیمارستان‌های دولتی تنها 10 درصد از هزینه‌ها را پرداخت کنند البته این کار به راحتی امکان‌پذیر نیست. نهایتا تا سه چهار ماه آینده به این هدف خواهیم رسید. درباره رفتار بخش‌خصوصی نیز باید با تدبیر عمل کرد.  

 

هشدار در مورد شیوع روزافزون ام‌اس: روزانه 4 تهرانی مبتلا می‌شوند
رییس کمیته مشارکت‌های مردمی انجمن ام‌اس ایران نسبت به شیوع روز افزون بیماری ام‌اس در کشور هشدار داد و گفت که روزانه چهار نفر در تهران به این بیماری مبتلا می‌شوند
حسین کاکاوند از نهادهای ذی‌ربط نظیر نهاد ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، استانداری، سازمان بهزیستی، شهرداری و دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها خواست تا در برگزاری این هفته مشارکت داشته باشند.
وی گفت: شیوع و افزایش عارضه ام‌اس در سطح جهان و به ویژه کشور ایران که بنابر آمار روزانه به طور متوسط چهار نفر در شهر تهران به این بیماری مبتلا می‌‌شوند، توجهات ویژه‌ای را در سطوح بین‌المللی به خود جلب کرده است. کاکاوند افزود: از آنجایی که براساس نظر کنفدراسیون جهانی ام‌اس در هر سال آخرین چهارشنبه ماه می‌ به عنوان روز جهانی ام‌اس نام‌گذاری شده است و مصادف با هفتم خردادماه سال‌جاری است، در نظر است با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری از جمله جشنواره فرهنگی هنری، المپیاد ورزشی، گردهمایی‌ها و برنامه‌های تفریحی از تاریخ دوم تا هشتم خردادماه سال‌جاری در هفته ام‌اس و با استعانت از الطاف الهی در راستای افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی در خصوص عارضه ام‌اس، ایجاد انگیزه و خود باوری در بین مبتلایان، مهیا کردن بستری مناسب برای بهبود زندگی فردی و اجتماعی مبتلایان گام مثبتی برداریم.
وی در خصوص نخستین دوره جشنواره فرهنگی هنری پروانه‌های امید که از دوم تا هشتم خردادماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این جشنواره در 11 رشته فیلم، شعر، داستان‌نویسی، عکس، نقاشی، نگارگری، خوشنویسی، کاریکاتور، تصویرسازی، پوستر و مجسمه‌سازی برگزار می‌شود.

 

32 استان کشور مجهز به تجهیزات سایبر فارنزیک: فیلترشکن‌ها تهدید مهم فضای مجازی
رییس پلیس جرایم سایبر با اعلام فعالیت پلیس فتا در 56 شهر بالای 200 هزار نفر جمعیت گفت که 32 استان کشور به تجهیزات سایبر فارنزیک مجهز شدند.
سردار سیدکمال ‌هادیانفر در حاشیه دیدار با بون وات، رییس دفتر مقابله با جرم سازمان یافته ملل متحد UNODC، هدف از این دیدار را همکاری‌های موثر بین‌المللی در پیشگیری و مقابله با جرایم سایبری دانست و ضمن تاکید بر اینکه بی‌توجهی به امنیت فضای سایبر چالش جدی در آینده برای دنیا به‌وجود می‌آورد، افزود پلیس فتا هم‌اکنون در 32 استان کشور و 56 شهری که بالای 200 هزار نفر جمعیت دارد، به نحو مطلوب عملیاتی بوده و مجهز به تجهیزات سایبر فارنزیک در استان‌های معین کشور است.
وی، اساس کار پلیس فتا را رعایت قوانین، حفظ حقوق شهروندی و پیشگیری از وقوع جرم در فضای سایبری دانست و تصریح کرد: در سال 2013، 70 درصد جرایمی که در فضای مجازی کشور اتفاق افتاد توسط پلیس فتا کشف شد؛ این در حالی است که پلیس سایبری کشورهای پیشرفته در بهترین شرایط تنها قادر به کشف 20 تا 30 درصدی جرایم در فضای سایبر هستند.
هادیانفر با اشاره به اینکه فیلترشکن‌ها در فضای مجازی امروز در دنیا یکی از اصلی‌ترین چالش‌های امنیتی محسوب می‌شوند، اظهار داشت: امروز دنیا نیازمند قوانین بین‌المللی است که همه کشورهای عضو آن را بپذیرند، بنابراین UNODC به عنوان یک نهاد معتبر بین‌المللی باید نقش خود را در این مساله جدی‌تر ایفا کند.
وی با بیان اینکه هفت درصد جرایم کشورهای توسعه‌یافته در حوزه بین‌الملل و فراملی مربوط به جرایم سایبری است، بیان داشت: در این نوع از جرایم جدید، مجرمان از حوزه واسط استفاده کرده و چالش‌های بزرگی چون امحای هویت، استفاده ازIP‌های پنهان، vpn  و فیلترشکن مشکلات زیادی را برای ردیابی جرم در دنیا به وجود می‌آورند. همکاری‌های بین‌المللی و اشتراک‌گذاری اطلاعات جرایم و مجرمان در فضای سایبر می‌تواند گره‌گشای این چالش‌های بین‌المللی باشد.

 

سال94 همه کارت‌های ملی هوشمند خواهند داشت
 معاون اسناد و هویتی سازمان ثبت احوال از تجهیز تمامی استان‌های کشور برای صدور کارت هوشمند ملی خبر داد و گفت که تا اطلاع ثانوی برای صدور کارت هوشمند فراخوان عمومی صادر نمی‌شود. محسن کرمی در گفت‌وگو با مهر ضمن اشاره به اینکه تا پایان سال گذشته تعدادی از استان‌ها از تجهیزات کافی برای صدور کارت هوشمند ملی برخوردار نبودند، گفت: در سال 93 بر اساس تامین اعتبار صورت‌گرفته و همچنین مشارکت بخش‌خصوصی توانستیم تمامی دفاتر را برای صدور کارت هوشمند تجهیز کنیم و در این خصوص با مشکل و کمبودی مواجه نیستیم.
وی تاکید کرد: براساس قانون برنامه پنجم توسعه تا پایان سال 94 باید تمامی ایرانیان کارت هوشمند ملی داشته باشند و تا آن زمان و فعلا فراخوان عمومی صادر نخواهد شد.
 
 نحوه دریافت دفترچه‌های بیمه سلامت همگانی اعلام شد
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با اعلام زمان و نحوه دریافت دفترچه‌های بیمه سلامت همگانی گفت که با توجه به تکلیف دولت مبنی بر بیمه شش میلیون ایرانی، برآورد می‌شود 15 تا 20 درصد از این جمعیت در شهرهای حاشیه استان تهران سکونت داشته باشند.
دکتر پهبد پورشبانان با اشاره به آغاز برنامه پوشش بیمه سلامت همگانی از اول اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: بر این اساس افرادی که فاقد پوشش بیمه‌ای هستند می‌توانند با مراجعه به سامانه www. bimesalamat. ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند. وی ادامه داد: اگر افراد دسترسی به اینترنت خانگی نداشتند، می‌توانند به مراکز مجاز IT یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر حدود 1800 دفتر پیشخوان دولت در استان تهران مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند، گفت: حق‌الزحمه مجاز ثبت‌نام این بیمه به ازای هر خانوار 2000 تومان است. پورشبانان ادامه داد: آن دسته از متقاضیان که ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند، می‌توانند با مراجعه مجدد به سامانه و وارد کردن کد رهگیری خود که همان شماره ملی سرپرست خانوار است از آخرین وضعیت پرونده‌شان مطلع شوند. مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با بیان اینکه فرد در زمان ثبت‌نام نشانی نزدیک‌ترین دفتر پیشخوان دولت به منزلش را وارد سامانه می‌کند، اظهار کرد: بعد از انجام اقدامات لازم پیامکی به فرد برای مراجعه به دفتر پیشخوان دولت ارسال می‌شود. وی با در دست داشتن اصل مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی و همچنین یک قطعه عکس به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه می‌کند. در این مرحله نیازی به ارایه تصویر یا کپی از مدارک هویتی وجود ندارد. پورشبانان افزود: پس از تطبیق اوراق هویتی، چاپ دفترچه در همان دفاتر پیشخوان دولت انجام و به فرد تحویل داده می‌شود. این دفترچه‌ها کاملا رایگان هستند و افراد تنها باید به ازای چاپ هر عدد دفترچه 1000 تومان پرداخت کنند. وی با بیان اینکه آمارهای قطعی درباره تهرانی‌های فاقد بیمه وجود ندارد، اظهار کرد: علت این امر این است که بخشی از مردم دارای چند دفترچه بیمه هستند یا به علت نوع اشتغالشان بیمه فصلی‌اند همچنین تهران جمعیت مهاجر دارد.
 
 استاندار تهران:  نسخه نفتی برای نوسازی حمل‌ونقل عمومی فرسوده
استاندار تهران درباره اقدامات صورت گرفته برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران گفت: با اقدامی که وزارت نفت در دستور کار قرار داده از طریق تامین منابع مشکل خودروهای فرسوده ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی حل می‌شود.
سید حسین‌هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به وضعیت حمل‌ونقل عمومی در تهران گفت:‌ با توجه به اینکه در چند سال گذشته هیچ اتوبوسی به تهران تزریق نشده، شاهد فرسودگی در این بخش از حمل‌ونقل عمومی هستیم. هرچند جبران آن زمانبر است اما با اهتمامی که دولت، شهرداری و شورای شهر دارد، امیدواریم بتوانیم با نگاهی ویژه این نقص را جبران کنیم.
وی افزود: با توسعه حمل‌ونقل عمومی قطعا تردد شهروندان با خودروی شخصی کاهش می‌یابد که این روند در کاهش آلودگی هوا نیز موثر خواهد بود و مستلزم کاهش تردد خودروهای شخصی و توسعه مناسب حمل‌ونقل عمومی است.
 
واکسن‌درمانی بهترین درمان آلرژی
یک فوق تخصص آسم و آلرژی با اشاره به اینکه تاثیر داروهای ضدحساسیت برای درمان آلرژی متفاوت است، گفت: درمان دارویی، باعث کنترل بیماری در فرد می‌شود اما درمان قطعی محسوب نمی‌شود؛ بلکه واکسن درمانی، بهترین درمان آلرژی است.
دکتر مریم محلوجی راد در گفت‌وگو با ایسنا گرده افشانی درختان را مهم‌ترین عامل حساسیت‌های آلرژیک در فصل بهار دانست و گفت: درختانی مانند سرو، چنار و اقاقیا با گرده افشانی باعث تشدید علایم آلرژی در افراد مستعد بیماری می‌شوند.
وی در خصوص مهم‌ترین علایم آلرژیک گفت: این علایم شامل عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، گوش و چشم و در مواردی ریزش اشک و گرفتگی یا احتقان بینی است و زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهند.
 این فوق تخصص آسم و آلرژی با تاکید بر اینکه پرهیز از آلرژن‌ها اولین اقدام درمانی این بیماری محسوب می‌شود، گفت: درمان دارویی دومین مرحله از درمان این آلرژی است، اما درمان قطعی محسوب نمی‌شود.
وی واکسن درمانی را بهترین درمان آلرژی دانست و افزود: تاثیر داروهای ضدحساسیت متفاوت است و مصرف صحیح داروهای ضد حساسیت آلرژیک در زندگی افراد تاثیر مستقیم دارد و مصرف نابجای آن می‌تواند باعث خواب آلودگی در زندگی روزانه فرد شود. محلوجی راد با تاکید بر اینکه نسل جدید آنتی هیستامین‌های موضعی کارآیی بسیار خوبی دارند، گفت: این داروها هیچ‌گونه عارضه سیستمیک روی فرد ندارند در حالی که داروهای کورتیکواستروئیدی به دلیل عوارض بسیار زیاد به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ژنتیک و محیط را مهم‌ترین عوامل ایجاد حساسیت در افراد عنوان کرد و افزود: تاثیرات محیطی و ژنتیکی هر کدام 50 درصد در ایجاد حساسیت‌های آلرژیک دخیل هستند، به طوری که عامل محیط در فردی که از لحاظ ژنتیکی مستعد ابتلا به حساسیت‌های آلرژیک است در ایجاد این بیماری تاثیر بسیاری دارد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles