Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

واکنش رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی؛ برخورد انتظامی با قلیان زمینه‌ساز تمایل جوانان به موادمخدر

ایسنا- بیش از چهار هزار پزشک در هفته‌ای که گذشت طی نامه‌ای خطاب به رییس‌جمهور ضمن ابراز ‏نگرانی از مصرف بی‌رویه قلیان و سونامی سرطان ناشی از مصرف بی‌رویه آن ‏خواسته بودند تا براساس ‏قوانین موجود جلوی گسترش روزافزون این پدیده گرفته شود.‏ رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران با نگاهی موشکافانه به تبیین آسیب‌های این اقدام پرداخته است و از پزشکان کشور می‌خواهد روی آگاهی‌دهی به جامعه متمرکز شوند.
با انتقاد به طرح موضوع مهار قلیان با این شکل از سوی جامعه پزشکی اظهار کرد: تاریخچه قلیان به نسل‌های پیشین بازمی‌گردد و باید با مسایلی که ریشه تاریخی در باورها و خرده‌فرهنگ‌های بومی مردم دارند محتاطانه برخورد کرد.
پاتوق‌هایی برای سرریز مطالبات
نسل جوان
وی ادامه داد: موارد بسیاری هستند که مخل سلامتی‌اند و این دلیل نمی‌شود برای از میان برداشتن ریشه‌ای آنها برنامه‌های ضربتی طراحی کنیم. کسانی که پیشنهاد داده‌اند قلیان به کلی برچیده شود، توجه داشته باشند هرچند قلیان و پاتوق‌هایی که امروز تحت عنوان قهوه‌خانه‌ها دایر شده‌اند، پدیده‌های خوبی نیستند ولی همین پاتوق‌ها به محلی برای سرریز مطالبات بخشی از جامع نسل جوان تبدیل شده‌اند.
رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران با بیان اینکه ممکن است در برخی اوقات جامعه نتوانسته باشد به بخشی از نیازهای یک جوان‌ پاسخ دهد، گفت: اگر همین مکان‌ها هم برچیده شوند، آیا این احتمال وجود ندارد که اینها در اماکن دیگری و با مواد مخدری چون شیشه بخواهند به دنبال رفع نیازهای خود باشند؟ آیا اکنون قهوه‌خانه‌ها ویترین‌های مشخصی نیستند؟ اگر آنها به سمت مصرف مواد مخدر رفتند باید چه کنیم؟
محمدی در ادامه گفت: از اطبایی که می‌خواهند دلسوزانه به امر کاهش مصرف قلیان و فروکش کردن سونامی سرطان کمک کنند، درخواست داریم روی آگاهی‌دهی به جامعه متمرکز شوند. از میان برداشتن زمینه بروز آسیب‌های اجتماعی با حذف برخی ظواهر آن امکان‌پذیر نیست.
آیا می‌توان همه خودروها را نیز به بهانه آلودگی جمع کرد؟
وی ضمن تاکید بر اینکه باید روی آگاهی‌دهی به جوانان برای ترک مصرف قلیان بیشتر کار کنیم، گفت: اقدام چهار هزار پزشک که از رییس‌جمهور خواستند قلیان به طور سراسری جمع‌آوری شود نظیر این است که بخواهند بگویند باید همه خودروهای کشور را به علت آلودگی جمع کرد. آیا امکان چنین اقدامی وجود دارد؟
محمدی افزود: اما می‌توانیم به مردم راهکار بدهیم و یا به عنوان مثال از کارخانجات بخواهیم از فیلترهایی استفاده کنند که آلودگی کمتری دارند.
رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران در ادامه به از دست رفتن فرصت‌های شغلی بخشی از افراد جامعه که اداره قهوه‌خانه‌ها را برعهده دارند نیز اشاره و اظهار کرد: جای این پرسش باقی است که اگر این افراد شغل‌شان را از دست بدهند پس از آن به بدنه کدام شغل متصل خواهند شد؟
وی با بیان اینکه در علوم پزشکی گفته می‌شود مصرف قلیان صدها بار خطرناک‌تر از سیگار است، گفت:‌ دفاعی از قلیان نداریم اما باید این مساله را در نظر گرفت که ارایه چنین پیشنهاداتی درست نیست. باید روی آموزش‌های اجتماعی کار کنیم تا شاهد شکوفایی از درون باشیم. نمی‌توان همه معضل‌ها و آسیب‌های اجتماعی را با زور و اجبار حل کرد.
مافیای مواد مخدر در کمین نشسته‌اند
محمدی ادامه داد: این‌گونه نمی‌توان جلوی مصرف قلیان را گرفت. از سوی دیگر ممکن است مصرف موادمخدر دیگری چون شیشه گسترش پیدا کند. اتفاقا مافیای مواد مخدر منتظر چنین فرصت‌هایی هستند.
رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران با بیان اینکه به دغدغه جامعه پزشکی احترام می‌گذاریم، گفت: اما آنها باید توجه داشته باشند که پیشنهاد‌شان در این مقطع باید دارای پشتوانه‌ای برای کنترل عوارض بعدی باشد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره نیازهای امروز نسل جوان گفت: بسیاری از نیازهای روحی و ارتباطی جوان‌ها ممکن است ناشی از انرژی‌های تلنبارشده‌ای باشد که به دنبال بی‌هدفی، نداشتن برنامه و بی‌نشاطی رخ داده است.
رییس انجمن آسیب‌شناسی اجتماعی ایران ادامه داد: خانواده‌ها برنامه‌های مشخصی برای اوقات فراغت فرزندان‌شان ندارند و به نیازهای روحی آنها پاسخ نمی‌دهند. آنها نیازمند مکان‌هایی هستند که هیجان‌های اضافه خود را تخلیه کنند.
محمدی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم در رابطه با معضلات اجتماعی صحبت کنیم حتما باید فضای آن را نیز تعریف کرده باشیم و آمار و اطلاعات دقیقی در این خصوص داشته باشیم. برخورد انتظامی با قلیان، جوانان را به سمت مصرف مواد مخدر جدیدتری سوق خواهد داد. بنابراین باید همدلانه وارد عمل شویم و قبل از هر اقدامی نیازسنجی کنیم.
این مدرس دانشگاه و آسیب‌شناس اجتماعی در ادامه به ضرورت نشاط آفرینی در جامعه تاکید و اظهار کرد: هر جامعه‌ای در متن خودش نیازمند نشاط و پویایی است و هر جامعه‌ای که نشاط و پویایی در آن بالا باشد، حجم آسیب‌هایش پایین خواهد آمد. در حال حاضر نشاط در حد لازم در جامعه ما وجود ندارد و این مساله جوانان را به سمت افسردگی و انزوا می‌کشاند.
طومار 400 هزار امضایی هم مشکل قلیان را حل نمی‌کند
وی با تاکید بر اینکه با کاغذ و طومار نمی‌توان با آسیب‌های اجتماعی پاسخ داد، گفت که لازم است فضاهای نشاط‌آور را برای نسل جوان فراهم کنیم. امروز واقعیتی نظیر بالا رفتن سن ازدواج، نرخ بیکاری و گرانی هزینه تحصیل و حتی ورزش مشکل‌زا شده است. اگر این پزشکان که این طومار را امضا کرده‌اند هر کدام 10 ساعت وقت بگذارند می‌توانند 40 هزار ساعت کارگاه آموزشی برای جوانان ما ترتیب دهند و مهارت‌های مقابله با استرس را به آنها بیاموزند.
محمدی ادامه داد:‌ متاسفانه باورهای منفی، عزت نفس و خودباوری از جوانان ما گرفته شده، تب التهاب و بی‌نشاطی در جامعه بالاست و حتی طومار 400 هزار امضایی هم نمی‌تواند مشکل قلیان را حل کند.

 

رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران هشدار داد؛ ایران؛ رتبه اول سرطان در دنیا
رییس کمیسیون سلامت و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر تهران درخصوص کیفیت بنزین فعلی که در جایگاه‌های سوخت توزیع می‌شود، گفت: براساس گزارش جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف، بنزین موجود با توجه به ترکیب بنزین یورو 4 با بنزین تولید داخل، دارای آلایندگی کمتری است و همین موضوع تا حدودی آلودگی هوا را کاهش داده اما بنزین مصرفی همچنان آلوده است.
دکتر رحمت‌الله حافظی افزود: اگر در دولت گذشته به‌جای تولید بنزین توسط واحدهای پتروشیمی در مصرف سوخت محدودیت اعمال می‌شد بسیار بهتر بود چراکه ما در برابر حق مردم و سلامتی آنها و همین‌طور در برابر خدا مسوولیت داریم و بار گناه این قضیه بسیار سنگین است.
تولید مایعی خطرناک به نام بنزین پتروشیمی چه توجیهی داشت؟
حافظی با اشاره به اینکه کافی است به احتمال ابتلای حتی یک کودک به سرطان از طریق تنفس آلاینده‌ها فکر کنیم، اظهار کرد: تولید مایعی غیراستاندارد و خطرناک به نام بنزین با صرف سرمایه سنگین از پول مردم در واحدهای پتروشیمی از سال 89 که یکباره باعث سیر صعودی وحشتناک ذرات معلق و تشدید آلودگی هوا شد، چه توجیهی داشت؟
وی با بیان اینکه شیوع انواع سرطان در کشور ما بسیار بالا و سن شروع آن 10 سال زودتر از سایر کشورهاست و این موضوع از نظر پزشکی قابل توجیه نیست، تصریح کرد: ما تا سال 89، صرفا در شهرهای پرجمعیت آن هم فقط در ماه‌های سرد سال آلودگی هوا داشتیم اما بعد از آن سال به بعد، حتی در شهری مانند سنندج هم شاهد آلودگی هوا هستیم.
بحث آلودگی هوا در کشور سیاسی شده است
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر با اشاره به اینکه موضوع آلودگی هوا فقط در بنزین خلاصه نمی‌شود و مشکل میزان بسیار بالای گوگرد در گازوییل هم وجود دارد که بسیار خطرناک و سرطان‌زاست، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن فصل سرما و بروز پدید وارونگی دما، باید علاوه بر ارتقای کیفیت گازوییل، در کمترین زمان، چه با واردات و چه با تولید در داخل، بنزین با استاندارد یورو 4 تامین کنیم.
حافظی با بیان اینکه متاسفانه بحث آلودگی هوا در کشورمان سیاسی شده، تصریح کرد: آلودگی هوا میراث دولت گذشته است و دولت جدید باید بر مبنای کار کارشناسی این مشکل را حل کند و به عنوان نمونه، عواملی که از سال 88 تا به امروز منجر به سیر صعودی وحشتناک نمودار ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون شده‌اند، مشخص شوند.
هیچ دولتی به خروج خودروهای فرسوده اهمیت نمی‌دهد
رییس کمیسیون سلامت و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه با توجه به تاثیر بنزین در بروز انواع سرطان، می‌توان فهمید که چرا سن سرطان در ایران نسبت به سایر کشورها 10 سال پایین‌تر است و چرا ما رتبه اول سرطان در دنیا را داریم، اظهار کرد: آلودگی هوای تهران به عوامل مختلفی از جمله عدم خروج خودروهای فرسوده، سوخت غیراستاندارد و افزایش سن معاینه فنی خودروها بستگی دارد که این عوامل زنجیره‌وار به هم متصل هستند.
حافظی با بیان اینکه طرح خروج خودروهای فرسوده چند سال است که معلق مانده و هیچ دولتی به آن اهمیت نمی‌دهد، تصریح کرد: در حالی که این خودروها هم بنزین بالایی مصرف می‌کنند و هم سبب آلودگی هوا می‌شوند، دولت با وام پنج میلیون تومانی چطور می‌تواند انتظار داشته باشد مردم چنین کاری را انجام دهند در صورتی که اگر کشور ما نیز مانند سایر کشورها تسهیلات خوبی به مردم پرداخت کند، آنها داوطلبانه حاضر به انجام این کار می‌شوند.
امسال سال خروج کارخانه‌های آلاینده از
 تهران است
حافظی با اشاره به اینکه افزایش سن معاینه فنی در واقع پاک کردن صورت‌مساله است چراکه با توجه به تاثیر آن در تشدید آلودگی هوا، نوعی قتل غیرعمد محسوب می‌شود، اظهار کرد: این موضوع نیازمند مداخله قوه قضاییه و نیروی انتظامی است، چون با وجود برگزاری جلسات متعدد با کمیسیون بهداشت و درمان و نیز فراکسیون محیط‌زیست مجلس هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و دلیل این تعلل مشخص نیست در صورتی که مشکل یادشده باید در قالب یک طرح دوفوریتی در مجلس حل شود.
وی با بیان اینکه افزایش مصرف گازوییل و مازوت در نیروگاه‌ها افزایش یافته، تصریح کرد: این افزایش مصرف حتما افزایش آلودگی هوا را به دنبال دارد و ما در شورای شهر فهرستی از صنایع آلاینده را تهیه کرده‌ایم و امسال حتما سال خروج کارخانه‌های آلاینده از تهران است.
دولت مسایل را با عینک سیاسی نگاه نکند
دکتر حافظی با اعلام اینکه به عنوان نماینده مردم تهران از دولت انتظار دارم مسایل را با عینک سیاسی نگاه نکند، گفت: مجموعه کارشناسی دولت، مشکلات موجود را حل کند تا با شروع فصل سرما مانند سال‌های قبل، سلامت مردم به خطر نیفتد.رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تاکید بر اینکه بنزین تولید شده توسط واحدهای پتروشیمی، مایع غیراستاندارد و خطرناکی است که به غلط نام آن را بنزین گذاشته‌اند، خاطرنشان کرد: مایعی که در پتروشیمی تولید می‌شود، قطعا نمی‌تواند به استانداردهای لازم دست پیدا کند اما امیدواریم بنزینی که توسط پالایشگاه‌ها تولید می‌شود، بتواند به استانداردهای یورو 4 نزدیک شود.

 

بهترین راه برای کاهش وزن چیست؟
وقتی افراد بسیار گرسنه می‌شوند، به غذای مورد علاقه‌شان فکر می‌کنند و در حسرت خوردن دست پخت معروف مادرشان یا مرغ سرخ شده رستوران نزدیک خانه یا کیک خوشمزه شکلاتی هستند. ما در آرزوی خوردن غذاهایی هستیم که در ذهنمان با آنها خاطره داریم و با عزیزانمان در مکان‌های مختلف صرف کرده‌ایم و شاید به همین دلیل باشد که اسمشان را «غذاهای آماده خاطره‌انگیز» گذاشته‌ایم.
این غذاها دارای مواد شیمیایی، شکر، نشاسته و نمک هستند. طی فرآیند هضم نشاسته در غذاهای شیرین به سرتونین و در غذاهای شور به اکسی‌توسین تبدیل می‌شود. از بین بردن و سوزاندن این مواد با پیاده‌روی کار ساده و راحتی نیست. به‌طور کلی کاهش وزن برای اکثر افراد کار سختی است. برای کاهش وزن و ماندن در وزن مناسب شما باید غذاهایتان را تفکیک کرده و رژیم غذایی جدیدی را شروع کنید.
سریع‌ترین راه برای کاهش وزن معمولا بهترین راه نیست. شما می‌توانید چیزی نخورید و در کنارش قرص لاغری یا مسهل مصرف کنید و در نهایت منجر به لاغرتر شدن‌تان نسبت به قبل شوید اما انسان‌ها برای زندگی طولانی‌مدت طراحی نشده‌اند. هنگامی که شما به بدنتان مواد غذایی نمی‌رسانید، شروع به از دست دادن چربی می‌کنید اما عضله‌هایتان نیز دچار کاهش وزن می‌شوند و بدنتان به وسیله رشته‌های عصبی اجازه نمی‌دهد که گرسنگی را حس کنید. بعد از استفاده طولانی‌مدت از داروهای ملین، سیستم گوارش‌تان فرآیند هضم را خودبه‌خود فراموش کرده و دیگر بدون مصرف قرص نمی‌تواند به وظایفش عمل کند.
 علاوه بر این بسیاری از قرص‌های لاغری خطرناک هستند و باعث آسیب به دریچه‌های قلبتان می‌شود. یکی از محبوب‌ترین راه‌ها برای کاهش وزن گرفتن رژیم‌های کوتاه‌مدت اما متنوع و کاهش وزن در مدت‌زمان اندک است.
اگر شما فقط بخواهید سوپ کلم بخورید به‌زودی خسته و دچار نفخ شدیدی شده اما تا زمانی که از این کار منصرف نشوید، لاغرتر نمی‌شوید. کسی نمی‌تواند زندگی‌اش را منحصرا محدود به سوپ کلم یا شربت افرا با فلفل قرمز یا گریپ‌فروت کند. این روش‌ها کوتاه‌مدت بوده و در نهایت به شکست ختم می‌شود. وقتی به یک غذا برچسب بد زده می‌شود، میل به خوردن آن غذا بیشتر شده و آن غذا برای ما وسوسه‌انگیزتر می‌شود. بهترین راه برای کم کردن وزن، فعالیت بیشتر و کمتر خوردن است اما برای انجام این کار و به موفقیت رسیدن نیاز است تا طرز فکر و مسیرمان را تغییر دهیم.
رابطه‌تان با غذا را تغییر دهید
اولین قدم، تغییر طرز فکرتان در مورد غذاهاست مثل این است که بزرگی بگوید «شما برای غذا خوردن زندگی نمی‌کنید بلکه برای زنده بودن غذا می‌خورید».
غذا چیزی است که بدنمان از آن تغذیه می‌کند. غذا خوردن می‌تواند یک تجربه لذت‌بخش باشد اما در درجه اول غذا سوخت بدنمان را تامین می‌کند. شما نمی‌توانید سوخت اشتباه به ماشینتان بدهید زیرا نمی‌خواهید به موتور ماشینتان آسیبی وارد شود. بدن شما نیز همانند ماشین است. شما می‌توانید برای ماشینتان یک صندلی بخرید اما جایگزینی برای بدن شما جود ندارد. بدن ما بهترین کارکرد را با چند وعده غذایی کوچک در روز خواهد داشت. شما هرگز نباید احساس سیر بودن کامل داشته باشید یا آنقدر گرسنه بمانید که هر آنچه جلویتان بود را بخورید. در عوض شما باید جریانی مداوم از غذاهای سالم را حفظ کنید و وعده‌های غذایی مصرفی‌تان باید سلامت بدنتان را به همراه داشته باشد. پروتئین‌های بدون چربی، میوه‌ها، سبزیجات و غلات سبوس‌دار از جمله مواد غذایی هستند که شما می‌توانید به راحتی انتخاب کرده و در هرم غذایی‌تان بگنجانید. نیازی نیست که شما همه عادات غذایی مورد علاقه‌تان را از بین ببرید. ممکن است شما با تکه‌ای پیتزای سبزیجات که متناسب با میزان کالری دریافتی‌تان است، هوستان را برآورده کنید.
خبر خوب این است که افرادی که انگیزه برای خوردن غذاهای سالم دارند راه خوردن این غذاها را با کاهش وزن پیدا می‌کنند و این کار باعث احساس رضایت در آنها می‌شود و همین احساس خوب باعث ادامه دادن رژیم غذایی‌شان می‌شود. با رعایت این موارد به زودی و در آینده نزدیک در خواهید یافت که پایبند بودن به رژیم‌های غذایی سالم مانند لذت بردن از غذاهای مادرتان علاوه بر دشوار نبودن، بسیار لذت‌بخش خواهد بود.
* کارشناس گیاهان دارویی

 

افزایش دمای هوا در برخی نقاط کشور
فارس- کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به روند نسبی افزایش دمای هوا در برخی نقاط کشور از جمله تهران گفت که از اوایل این هفته شاهد وزش باد شدید در خراسان‌ها خواهیم بود.
امیرحسین نقشینه در ادامه با اعلام اینکه از اواخر امروز و همچنین طی روز یکشنبه بارش‌ها به صورت پراکنده در شمال غرب یعنی آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و ارتفاعات البرز رخ می‌دهد، افزود: انتظار می‌رود در برخی نقاط واقع در شمال غرب کشور گاهی شاهد رعد و برق باشیم.
نقشینه با بیان اینکه طی امروز و فردا در ارتفاعات دامنه زاگرس شاهد افزایش ابر خواهیم بود، بیان داشت: در دو روز آینده به سبب وزش باد شدید از سمت شرق به سمنان انتظار می‌رود شاهد گردوغبار و غبار‌آلود شدن جنوب استان تهران، قم، مرکزی و البرز باشیم.
این کارشناس سازمان هواشناسی یادآور شد: طی امروز و روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته پیش‌رو انتظار می‌رود در خراسان شمالی، خراسان جنوبی و همچنین خراسان رضوی (نوار شرقی کشور) شاهد وزش باد شدید باشیم.
وی درباره شرایط جوی تهران نیز گفت: در دو روز آینده آسمان تهران صاف و در برخی ساعات غبار‌آلود خواهد شد، این شرایط به ویژه در مناطق جنوبی این کلانشهر رخ می‌دهد.
نقشینه با اعلام اینکه دمای هوا در پایتخت طی روزهای آینده روند افزایش نسبی را تجربه خواهد کرد، افزود: انتظار می‌رود امروز دمای هوا در سواحل گیلان و اردبیل خنک‌تر باشد و نیز این شرایط بر سواحل شمال، شمال غرب و سواحل خلیج فارس برقرار باشد.

رایزنی‌ با نمایندگان مجلس؛ رفع سوءتفاهم‌ها درباره استیضاح وزیر علوم
ایسنا- معاون پارلمانی و حقوقی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری با اعلام اینکه نامه استیضاح وزیر هنوز به دست ما نرسیده است، گفت که رایزنی‌ها با نمایندگان مجلس آغاز شده است تا سوءتفاهم‌های احتمالی برطرف شود.
سعدالله نصیری قیداری گفت: نامه استیضاح وزیر هنوز اعلام وصول نشده است و معمولا تا زمانی که اعلام وصول نشود، نامه‌ای به دست ما نمی‌رسد.
وی درباره دلایل استیضاح نیز اظهار کرد: تا زمانی که رسما به وزارت علوم اعلام نشود مساله‌ای را اعلام نخواهیم کرد اما از گوشه و کنار صحبت‌هایی شنیده شده است.
نصیری قیداری با تاکید بر اینکه رایزنی‌ها آغاز شده است، گفت: نمایندگان وظیفه قانونی‌شان را انجام می‌دهند و ما هم در چارچوب قوانین گفت‌وگو می‌کنیم تا ببینیم خواسته نمایندگان چیست و اگر در حد مقدورات و در چارچوب اختیارات و قوانین باشد پاسخگوی سوالات خواهیم بود.
نصیری قیداری درباره سرنوشت پرونده سه هزار بورسیه دکترا که دارای شرایط بورسیه نبوده‌اند نیز اظهار کرد: کمیته بررسی پرونده بورسیه‌های غیرقانونی تشکیل شده و در حال بررسی است و تا نتایج آن قطعی نشود چیزی اعلام نخواهد شد.
هنوز رسما دلیل استیضاح روشن نیست اما آنچه باعث شد تا نمایندگان در هشتم دی‌ماه سال گذشته وزیر را فرابخوانند و کارت زرد به او دهند انتصابات در دانشگاه‌ها بوده است و آنچه این روزها داغ برخی از نمایندگان را تازه کرده ممکن است انتصابات وزیر علوم در دانشگاه‌های بزرگی همچون تهران، امیرکبیر، تربیت مدرس و شریف باشد.

مسجدجامعی، عضو هیات امنای دانشگاه خوارزمی شد
با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعضای هیات امنای جدید دانشگاه خوارزمی منصوب شدند. براساس پیشنهاد دکتر محمدعلی سبحان‌اللهی، سرپرست دانشگاه خوارزمی و موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعضای هیات امنای جدید دانشگاه خوارزمی منصوب شدند. دکتر احمد مسجدجامعی رییس شورای اسلامی شهر تهران، دکتر مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان، دکتر جعفر سرقینی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مهندس عزیز اکبریان نماینده مردم کرج و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، دکتر علیرضا مدقالچی استاد دانشگاه خوارزمی و مهندس یونس زائله مدیرعامل شرکت شیرین عسل اعضای جدید هیات امنای دانشگاه خوارزمی را تشکیل می‌دهند.

«نیلی» و «فتوحی» نامزدهای ریاست دانشگاه شریف
مسعود نیلی و محمود فتوحی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در جلسه شورای دانشگاه برای معرفی به وزیر علوم تایید شدند. جلسه شورای دانشگاه صنعتی شریف با حضور 40 نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه برگزارشد و دو گزینه به عنوان ریاست دانشگاه صنعتی شریف اعلام شدند. شنیده‌ها حاکی از آن است که مسعود نیلی و محمود فتوحی فیروز آباد از اعضای هیات علمی دانشگاه شریف برای ریاست دانشگاه توسط رییس شورا به وزیر علوم معرفی می‌شوند. مسعود نیلی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت و مشاور رییس‌جمهور در امور اقتصادی است. وی همچنین از سال 79 تا 90 رییس گروه اقتصاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف بود. نیلی دارای مدرک کارشناسی مهندسی سازه از دانشگاه شریف، ارشد تحلیل سیستم‌های اقتصادی از دانشگاه صنعتی اصفهان و دکترای اقتصاد در دانشگاه منچستر انگلستان است. فتوحی عضو هیات علمی و رییس دانشکده مهندسی برق و عضو انجمن مهندسان برق و الکترونیک جهان است. پیش از این قرار بود سه گزینه برای ریاست دانشگاه شریف معرفی شود.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles