Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

واکنش «محک» به کمپین خیریه؛ چالش آب یخ به نفع سرطانی‌ها نیست

مینا عینی‌فر- حمایت خیس خیران جهان با یک سطل آب یخ این روزها فضای مجازی را پر کرده است. هر روز یک ویدیو از یک چهره دیگر منتشر می‌شود که با ریختن یک سطل آب و یخ بر سر خودش حمایتش را از بیماران ALS نشان می‌دهد. تعداد شرکت‌کنندگان سرشناس در این کمپین آن قدر زیاد شد که با گشتن در فضای مجازی می‌شود لیست بلند بالایی از ویدیوهای آنها را پیدا کرد. از مارک زاکربرگ و بیل گیتس در آن سوی مرزها تا هنرمندان سرشناس ایرانی و کاربران عادی شبکه‌های اجتماعی چالش آب یخ را امتحان کرده‌اند و دوستانشان را به آن دعوت کرده‌اند. چالشی که وقتی به آن دعوت می‌شوید تنها 24 ساعت فرصت دارید اجرایش کنید و بعد مبلغی برای کمک به این بیماران پرداخت کنید. هدف این کمپین آشنایی مردم با بیماران ALS بوده است. بیماری حرکتی که به تدریج اندام‌های مختلف بدن را درگیر می‌کند و بیمار را از پا می‌اندازد.
با وجود فراگیری این حرکت که نشان از ایده جذاب آن دارد، انتقادات بسیاری هم به این کمپین وارد شده است. بسیاری از چهره‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی از اتلاف آب در این حرکت انتقاد کرده‌اند و خواستار کمک به شیوه‌ای دیگر شده‌اند. برخی هم معتقدند این حرکت نمایشی کمکی به بیماران نمی‌کند و صرفا مایه خنده و خوشی خودمان را فراهم می‌کند. روز گذشته موسسه خیریه محک ضمن تحسین حرکت جهانی چالش «سطل آب یخ»، خواسته از تقلید آن به نفع کودکان مبتلا به سرطان پرهیز شود.
این موسسه در سایت خود مطلبی با عنوان «ALS سرطان نیست اما مبتلایان به ALS هم به کمک نیاز دارند» قرار داده و نوشته است: «بدیهی است که تکرار این عمل و تقلید از آن به نفع کودکان مبتلا به سرطان که موضوع این حرکت زیبای جهانی نبوده‌اند، در این فاصله کوتاه از طرح آن در سراسر جهان، تصویری خوشایند از محک را در اذهان عمومی بجا نخواهد گذاشت. آثار مادی و معنوی چنین اقدام ارزشمندی تنها متعلق به بیماران مبتلا به ALS در سراسر جهان می‌باشد و هدایت و تخصیص این آثار به موسسه خیریه محک و کودکان مبتلا به سرطان خارج از اصول حاکم بر این موسسه است.»
در ادامه این مطلب آمده: «حرکت نمادین انجام شده برای توجه به بیماران مبتلا به ALS در جغرافیا و فرهنگ دیگری طراحی و اجرا شده که متکی بر عناصر مورد پذیرش آن حوزه بوده است و اجرای آن در فرهنگ و جغرافیای ما می‌تواند واجد تعارضات فراوانی باشد که بارزترین آنها به هدر رفتن هزاران لیتر آب در شرایط بحران کم‌آبی است.»
ایرانی‌ها با اطلاع‌رسانی‌هایی که از طریق کمپین چالش آب یخ انجام شده تمایل بیشتری به کمک به این بیماران پیدا کرده‌اند اما به نظر می‌رسد کمک به بیماران سرطانی برای آنها کم‌دردسرتر بوده چراکه موسسه محک برای کمک به کودکان سرطانی همیشه در دسترس بوده است. اما نگاهی به سایت انجمن کمک به بیماران ALS مشخص می‌کند این انجمن با مشکلاتی برای کمک به بیماران روبه‌رو است. بعد از فراگیری کمپین چالش آب یخ استقبال از سایت این انجمن بالا رفته و آمار بازدید آنها در روزهای گذشته تا هشت هزار نفر در یک روز رسیده است. اما اعضای این انجمن که هنوز مراحل تاسیس آن کاملا طی نشده است گفته‌اند هنوز نمی‌توانند یک حساب مشخص برای جمع‌آوری کمک‌ها داشته باشند.
آنها در سایتشان نوشته‌اند: «دوستان زیادی ایمیل زدند و در مورد کمک مالی پرسیدند. کمک به هر نهاد خیریه‌ای هم خوب هست و هم ارزشمند و در شرایط فعلی حتی لازم ولی مجموعه ارزشمند محک (که شاید بهترین الگو موسسات خیریه ایران باشد) فعلا برنامه‌ای برای بیماران ALS ندارد. بنابراین اگر نیت‌تان کلی است که به هر کجا کمک کردید ان‌شاءالله قبول باشه ولی اگه هدفتان بیماران ALS است لطفا فعلا دست نگه دارید. ثبت انجمن ما طی دولت قبلی معطل مانده بود ولی در دولت جدید ظرف مدت کوتاهی کارها راه افتاد و هم‌اکنون مجوز‌های وزارت کشور و بهداشت رو گرفتیم ولی در استانداری به علت کسر پاره از مدارک مجوز نهایی معطل مانده است. امیدوارم با کمک عزیزان استانداری تهران این مشکل به زودی حل شود. تا آن زمان ما قانونا قادر به گشایش حساب به نام انجمن و هزینه برای بیماران نیستیم. متعاقبا در مورد نحوه دریافت کمک‌های مالی در سایت و فیس‌بوک اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.»
آنها تاکید کرده‌اند که تا مشخص شدن این فرآیند‌ها امکان دریافت کمک مالی به صورت عمومی را ندارند اما ذکر کرده‌اند که یکی از حیاتی‌ترین نیاز‌های انجمن در شرف تاسیس، مکانی فیزیکی در حد یک اتاق و یک خط تلفن حتی برای چند روز در هفته است که بیماران و خانواده آنها برای دریافت خدمات مراجعه کنند. علاقه‌مندان برای کمک به این انجمن می‌توانند با help@HelpALS.ir تماس بگیرید.

 

دبیرکل کانون صنایع غذایی درباره برخی شبهه‌ها توضیح داد؛ مردم نگران سلامت مواد غذایی نباشند
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به پایش مستمر بازار محصولات غذایی از سوی سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو گفت که مردم هیچ نگرانی از بابت سلامت محصولات غذایی موجود در بازار نداشته باشند.
کاوه زرگران در گفت‌وگو با ایسنا درباره برخی پیام‌هایی که بین مردم در فضای مجازی و شبکه اجتماعی در زمینه ابهام در سلامت مواد غذایی موجود در بازار مطرح می‌شود، اظهار کرد: مردم مطمئن باشند صنایع غذایی کشور هیچ اغماضی درباره‌ سلامت محصولات تولیدی خود نمی‌کنند و همواره هدف اصلی آنها کنترل کیفیت محصولات غذایی تولیدی است.
وی عنوان کرد: تشکل‌های صنایع غذایی در راس آنها کانون انجمن‌های صنایع غذایی به صورت مستمر با همکاری سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو سلامت و کیفیت محصولات غذایی تولید داخل را پایش می‌کنند و با هر تخلفی بدون ملاحظه برخورد می‌کنند.
وی همچنین خواستار دقت بیشتر مسوولان در اظهار‌نظرهای خود درباره سلامت مواد غذایی شد و عنوان کرد: برخی اظهار‌نظرهای نسنجیده علاوه بر اینکه تبعات اقتصادی منفی زیادی برای صنایع غذایی کشور دارد، باعث ایجاد نگرانی و تشویش در سطح جامعه نیز می‌شود که باید از بروز آنها جلوگیری شود.
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی عنوان کرد: به شخصه در سطح شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی بعضا شاهد ایجاد شبهه‌های عجیب درباره سلامت مواد غذایی موجود در بازار هستم که تمامی این موارد به هیچ عنوان صحت ندارند.
زرگران با تاکید بر اینکه فقط دو سازمان ملی استاندارد ایران و غذا و دارو اجازه اظهارنظر درباره سلامت و کیفیت مواد غذایی را دارند، عنوان کرد: اظهارنظرهای فاقد سند و مدرک درباره سلامت مواد غذایی که باعث تشویش و نگرانی مردم می‌شوند، قابلیت پیگرد قضایی دارند.
صحبت‌های زرگران درحالی مطرح می‌شود که پس از سخنان وزیر بهداشت درباره وجود روغن پالم در لبنیات، اخیرا در برخی شبکه‌های اجتماعی شایعات زیادی درباره سلامت مواد غذایی موجود در بازار مانند لبنیات، آب‌معدنی، ماءالشعیر و خرما ردوبدل شده است.

 

روزنامه‌نگاران در نقد پیش‌نویس قانون سازمان نظام رسانه‌ای؛
وجاهت قانونی به نسل‌‌کشی مطبوعاتایلنا- نشست علمی بررسی پیش‌نویس قانون سازمان نظام رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از منظر رعایت حقوق رسانه و مصالح علمی با حضور کامبیز نوروزی، سیدمحمد ‌هاشمی، حسن نمکدوست تهرانی، یونس شکرخواه و کسری نوری در کمیسیون حقوق بشر اسلامی برگزار شد.
در این نشست یونس شکرخواه با نگاهی از جنبه هنجاری و ساختاری به این نشست و اشاره به متنی که به عنوان پیش‌نویس قانون سازمان نظام رسانه‌ای به بحث گذاشته شده بود، گفت: بار‌ها متن را مرور کرده‌ام، علامت زدم اما نتوانستم که خودم را مجاب کنم که وارد این بازی شوم چراکه می‌دانم خود من هم یک سازه می‌شوم در ثبت این اتفاق ناگوار. ابتدا باید بدانیم کدام مفاهیم را وارد سازه‌ها کنیم و کدام را بیرون بگذاریم.
وی ادامه داد: درباره مطبوعات ما شبیه به هیچ‌کس نیستیم. اگر پزشکی یک انسان را به کشتن دهد، باید مواخذه شود اما ما جراحی نمی‌کنیم، تنها منعکس می‌کنیم و نظر می‌دهیم. البته نظر را با خبر ادغام نمی‌کنیم. ما مهندس نیستیم که ساختمانی بسازیم و اگر تخریب شد مسوولیتی داشته باشیم. همه جای جهان سخت‌ترین قوانین برای مطبوعات توسط خودمان نوشته شده نه حقوقدانان.
شکرخواه اظهار داشت: اگر روزنامه‌نگاری اشتباه کرد باید پاسخگو باشد. قوانین صنف ما می‌گوید اگر خطا کردی قانون را زیرپا گذاشتی، این خطا باید در نشریات اعلام شود. این خیلی بد‌تر از دادگاه است. دیگر ماهی آن آب نیستیم. همه محکوم‌مان کرده‌اند. ما نه دشمن دولت و نه دوست آن هستیم. دولت به نیابت از آرایی که گرفته‌؛ حق مدیریت اطلاعات دارد و ما بحث‌مان اطلاعات دادن است. حق ماست که از ظلم و ستم و بی‌عدالتی جلوگیری کنیم. به نظرم آنچه دولت نیاز دارد این است که یک سیاست ارتباطی برای خودش بنویسد نه برای ما.
این روزنامه‌نگار ادامه داد: رابطه ما یک رابطه متعهدانه است. زیرنفوذ و قدرت شخص یا اشخاص نیستیم. روزنامه‌نگاران حرفه‌ای، بانفوذپذیری و رفتاری غیراخلاقی خودشان را زیرسوال می‌برند. لازم به ذکر است که صنف ما یکدست نیست. سردبیر با مدیر مسوول، خبرنگار با دبیر، خبرگزاری خصوصی با دولتی، روزنامه با مجله متفاوت است. صنف یکدستی نداریم به همین دلیل نمی‌توانیم قوانین مشابهی در این زمینه مطرح کنیم.
وی گفت: اگر دولت برای خودش یک سیاست رسانه‌ای بنویسد کمکش می‌کنیم. ما در کارمان بسیار سختگیریم.
کسری نوری نیز در نشست علمی بررسی پیش‌نویس قانون سازمان نظام رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران گفت: در تشخیص اینکه کدام راه صواب و کدام ناصواب است، باید دید از نگاه کدام حکمیت صحبت می‌کنیم و درمورد کدام صنف؟ خصوصا وقتی در تعامل با حاکمیت قرار می‌گیرد و سنجیده می‌شود، وضع بسیار سخت‌تر می‌شود. با حاکمیتی مواجه‌ایم که اساسا حاضر نیست هیچ‌کدام از وظایف و اختیاراتش را به بخش خصوصی واگذار کند. هربار هم سعی کرده اینکار را انجام دهد؛ بیشتر به یک کاریکاتور تبدیل شده است. وقتی در جامعه‌ای زندگی می‌کنید که سایه سنگین دولت را در هر بخش زندگی‌ات احساس می‌کنی؛ اگر دولت وعده دهد که بخشی از اختیارات را واگذار می‌کند، قبولش کمی سخت است.
وی با اشاره به اینکه خود صنف در نوع خود منحصربفرد بوده و این یک معضل اساسی است، افزود: صنفی داریم که گروهی از اهالی‌اش وظیفه خود می‌دانند که کیفرخواست صادر کنند برای دیگر هم‌صنفی‌هایشان. رسانه‌ها در همه جای دنیا چشم بیدار جامعه‌اند اما امروز می‌بینیم رسانه‌های ما خود را شمشیر دولت معرفی می‌کنند. این تصور سخت هولناک است. مشکل ما یکی، دو مورد نیست. یک گرفتاری با حاکمیت داریم و یک مشکل با خود صنف.
وی ادامه داد: این‌گونه حرکات به نسل‌کشی مطبوعات وجاهت قانونی می‌دهد. از این رو حرکتی که صورت می‌گیرد حرکت صوابی نیست. دولت برای بازگشایی انجمن صنفی مطبوعات یا قدرت ندارد یا اراده. پیش کشیدن چنین پیش‌نویسی هم نمک پاشیدن بر زخم آنهاست. به نظر بنده مسکوت گذاشتن این قضیه بهترین راهکار است.
کامبیز نوروزی نیز دیگر سخنران این نشست بود. وی با بیان اینکه اگر در دولت کسی چون روحانی نبود، حتی زحمت خواندن این پیش‌نویس را هم به خودم نمی‌دادم؛ گفت: این نگرانی وجود دارد که طومار روزنامه‌نگاری ایران با این متن درهم پیچیده شود. فهم این حقیقت تلخ چندان دشوار نیست.
وی افزود: از نظر موضوعی این متن مدعی است که شامل تمامی وسایل ارتباط جمعی است. این نوع نگاه مثل این است که برای دوچرخه و کشتی که هر دو وسیله حمل و نقلند؛ یک قانون تصویب شود. این خطای بزرگ نشان از عدم شناخت این موضوع دارد. این مفهوم مشخص است که عده‌ای به دنبال درهم پیچاندن مطبوعات هستند اما مستقیم نگفته‌اند مطبوعات و گفته‌اند رسانه. متن دچار تشدد بسیار شدید است.
نوروزی اظهار داشت: هیاتی درست کرده‌اند به نام رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای. قاضی به انتخاب دادگستری و روزنامه‌نگار به انتخاب وزیر فرهنگ. در این‌باره یک اشکال حقوقی وجود دارد از یک طرف قانون مطبوعات را داریم که حتی می‌تواند تلفنی نشریه‌ای را توقیف کند. اگر این قانون اجرا شود، در یک جلسه نیم ساعته همه زندگی و آینده ما و شما همکاران مطبوعاتی بر باد می‌رود. امید است دولت روحانی اجازه ندهد این ننگ تاریخی صورت گیرد.
حسن نمکدوست تهرانی نیز در این نشست گفت: نه تنها پیش‌نویس قانون به لحاظ نوشتاری اشتباه است که دقت روی کلمه رسانه‌ای هم نشده است. رسانه‌های متفاوتی داریم که این نشان از بی‌اطلاعی متن از موضوع دارد. همین که می‌گوید این سازمان دارای 15 عضو خواهد بود که شش نفر آن توسط دولت تعیین می‌شود؛ کافی است که وقتی اجرایش کنند آن شش نفری که به دستور بالاسری هستند به سادگی می‌توانند آن نه نفر را نیز از آن خود کنند. ۹ به ۶ در واقع نشان از بیان اکثریت نیست. این یعنی بعضی رسانه‌ها حاضرند برای سرپایی خود رسانه دیگر را نابود کنند.
وی با اشاره به اینکه در این پیش‌نویس حکومت خود را در مقامی قرار داده که انتخاب کند و صلاحیت ما را تعیین کند؛ ادامه داد: در همه جای دنیا اگر در یک رسانه خطایی رخ داد آن روزنامه‌نگار نیست که مورد پیگرد قرار می‌گیرد بلکه مدیر مسوول است. اساسا آزادی بیان روزنامه‌نگار نباید با انواع شیوه‌ها مورد تهدید قرار گیرد.
مدیر مرکز آموزش موسسه همشهری افزود: به این قضیه بسیار خوشبینانه نگاه می‌کنم که دولت به این نتیجه رسیده انجمن صنفی روزنامه‌نگاران را نمی‌تواند باز کند بنابراین گفته بیایید چیزی درست کنیم که مسایل قبلی حل شود. به نظرم این طرح قابلیت اجرایی ندارد.
سپس اکبری با تاکید بر اینکه پیش از متن باید به فرامتن بپردازیم، گفت: نگاهی که در اینجا حکومت دارد، نگاه قدرتی است. دولت‌های خادمی که مشروعیت خودش را رفاه برای جامعه تلقی می‌کند با این زبان نمی‌نویسد. این زبان زبان قدرت است نه خادم.

 

ایجاد محدوده هوای پاک در پایتخت
مهر- مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از اجرای طرح محدوده هوای پاک در پایتخت خبر داد و گفت که براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سال آینده در بخش‌هایی از شهر محدودیت تردد برای خودروها اعمال خواهد شد اما مبنای این محدودیت‌ها دیگر پلاک خوردوها نیست بلکه میزان پاک بودن و آلایندگی آنها مبنا قرار می‌گیرد.
وحید حسینی با بیان این مطلب افزود: آلودگی هوا یکی از مهم‌ترین معضلات شهر تهران محسوب می‌شود که برای حل این مشکل باید اقدامات اساسی و زیربنایی مانند توسعه حمل‌ونقل عمومی، ارتقای کیفیت سوخت و خودرو انجام شود. در این میان اگر قرار باشد محدودیتی برای تردد خودروهای شخصی اعمال شود نباید معیار تردد خودروها تنها پلاکشان باشد.
وی ادامه داد: در بسیاری از شهرهای دنیا مانند لندن محدوده‌های کم‌انتشار از نظر آلاینده‌های هوا به ویژه در بخش مرکز شهر ایجاد می‌شود که معیار ورود خودروها به این محدوده‌ها تنها آلاینده بودن یا نبودن آنهاست.
حسینی تصریح کرد: در شهر تهران نیز محدوده مرکز شهری محدوده‌ای بسیار پرتردد است که میزان آلودگی هوا در آن بسیار بالاست از این رو اگر بخواهیم محدودیتی برای تردد خودروها اعمال کنیم بهتر است مبنا میزان آلایندگی آنها باشد.
وی تصریح کرد: سال آینده پروژه «منطقه کم‌آلوده در تهران» به صورت پایلوت اجرا می‌شود که در محدوده این طرح تنها خودروهای پاک یا کم‌آلاینده که از استانداردهای روز جهانی برخوردار هستند اجازه ورود و تردد خواهند داشت.

 

مهدکودک‌ها رقص و موسیقی به کودکان آموزش ندهند
مدیر حوزه‌های علمیه با ابراز تاسف از اینکه امروز در برخی مهدکودک‌ها به جای انتقال فرهنگ اهل بیت(ع) با رقص و موسیقی کودکان را تغذیه می‌کنند، گفت: این مساله فاجعه است چراکه قلب کودکان پاک است و وقتی با الگوهای اشتباه تربیت می‌شوند، در آینده دچار مشکلاتی خواهند شد. حسینی بوشهری افزود: باید مهدکودک‌ها براساس مکتب اهل بیت(ع) فعالیت کرده و الگوهای منطبق با ائمه(ع) را برای کودکان ترسیم کنند. معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه آموزش‌وپروش باید شیرینی‌ها و حلاوت سیره اهل بیت(ع) را در کتاب‌های درسی تدوین و به دانش‌آموزان منتقل کند، گفت: نهادینه کردن خدمات از ماندگاری‌های اقدامات فرهنگی است و تاثیر خاص خودش را خواهد داشت.

زمان توزیع کتب درسی اعلام شد
ایسنا- مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش‌وپرورش به اعلام جزییات توزیع کتب درسی پایه‌های مختلف پرداخت. سیداحمد حسینی در پاسخ به این پرسش که کتاب‌های درسی چه زمانی به دست دانش‌آموزان می‌رسد، اظهار کرد: کتب مقطع ابتدایی اکنون در استان‌هاست و از 10 شهریورماه در اختیار واحدهای آموزشی قرار می‌گیرد. مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش‌وپرورش درباره توزیع کتاب‌های شاخه فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش نیز گفت: کتب شاخه فنی‌وحرفه‌ای نیز به استان‌ها ارسال شده است و امسال حتی به اندازه یک جلد کتاب هم با مشکل و کمبود روبه‌رو نیستیم. حسینی افزود: کتب درسی دوره دبیرستان نیز از دهه آخر شهریورماه توزیع می‌شود.

کمیته بررسی بورسیه‌های وزارت علوم  در مجلس تشکیل شد
فارس- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت که کمیته بررسی بورسیه‌های وزارت علوم تشکیل شد و اعضای آن با رای اعضای کمیسیون انتخاب شدند. قاسم جعفری، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته بررسی بورسیه‌های وزارت علوم تشکیل شد و اعضای آن با رای اعضای کمیسیون انتخاب شدند. وی ادامه داد: روز گذشته پس از رای‌گیری از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، سیدمحمود نبویان، عطا‌الله سلطانی‌صبور، علیرضا سلیمی، علی‌اصغر زارعی و بنده به عنوان اعضای کارگروه یا کمیته بررسی بورسیه‌های وزارت علوم انتخاب شدند. جعفری خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله در اولین جلسه‌ای که این کارگروه برگزار کند تصمیماتی برای نحوه اجرای کار و چگونگی روند فعالیت‌ها گرفته خواهد شد.

جزییات تسهیلات «رفاه‌کارت» دانشجویی
ایسنا- معاون دانشجویان داخل وزارت علوم از اجرای طرح تسهیلات رفاه‌کارت دانشجویی از اول مهرماه خبر داد و گفت: خدمات این کارت شامل اختصاص یافتن درصدهای مختلف تخفیف در استفاده از رستوران‌های پیرامون دانشگاه، رستوران‌های بخش خصوصی دارای شعبه در داخل دانشگاه، سلف سرویس دانشگاه‌ها، تسهیلاتی برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی، بن کتاب و برخی از خدمات شهرداری می‌شود. ابوالحسن ریاضی افزود: این طرح در دو مرحله انجام می‌شود که چهار دانشگاه‌ صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی، علم و صنعت و دو مرکز فنی‌وحرفه‌ای قرار است به عنوان آزمایشی در مرحله اول این طرح همکاری کنند. وی با بیان اینکه این طرح به تدریج برای همه مقاطع تحصیلی اجرا خواهد شد، اظهار کرد: در مرحله اول 20 هزار دانشجو از خدمات کارت هوشمند استفاده خواهند کرد.

ممنوعیت تردد خودروهای سنگین همزمان با بازگشایی مدارس
مهر- رییس پلیس راهور تهران ممنوعیت تردد خودروهای سنگین در طول روز همزمان با بازگشایی مدارس، تشدید کنترل محدوده طرح ترافیک زوج و فرد و فعالیت اکیپ‌های سد معبر پلیس را مهم‌ترین برنامه‌های راهنماییی و رانندگی برای بازگشایی مدارس دانست. سرهنگ تیمور حسینی اظهار داشت: در ایام بازگشایی مدارس به منظور تقویت نیروهای پلیس راهور از نیروهای انتظامی کلانتری‌ها به عنوان نیروی کمکی استفاده می‌کنیم همچنین ماموران و گشت‌های ترافیکی ویژه در معابر به‌خصوص مکان‌های پرتردد و نقاط بحرانی مستقر می‌شوند. وی ادامه داد: در روزهای نخست بازگشایی مدارس طرح تشدید کنترل طرح‌های محدودیت ترافیک از جمله ورودی‌های زوج و فرد و طرح ترافیک اجرا می‌شود.

جذب 5 هزار دانشجوی خارجی در سال جاری
مهر- مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان گفت که آنچه اکنون در زمینه دانشجویان غیربورسیه مصوب شده این است که در جذب این دانشجویان فعالیت بیشتری صورت گیرد. دکتر صمد حاج جباری گفت: در حال حاضر جذب و پذیرش دانشجویان غیرایرانی به صورت جدی انجام می‌گیرد و تاکنون چندین جلسه کمیته جذب این دانشجویان در ایام تابستان برگزار شده است. وی ادامه داد: هدف ما این است که امسال در جذب دانشجویان غیرایرانی به عدد برنامه پنجم یعنی پنج هزار نفر در سال (دو هزار دانشجوی بورسیه و سه هزار دانشجوی غیربورسیه) دست یافته و حتی از این عدد نیز عبور کنیم. وی ادامه داد: جذب دانشجویان بورسیه و غیربورسیه در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در عرصه بین‌المللی و بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها و آموزش عالی می‌تواند تاثیرگذار باشد.

اقدام به خودکشی زن جوان در مترو ولیعصر
مهر- مدیر روابط عمومی اورژانس جزییات خودکشی زن جوان در مترو ولیعصر را تشریح کرد. حسن عباسی اظهار داشت: ساعت 11:50 روز گذشته حادثه‌ای در ایستگاه مترو ولیعصر به اورژانس تهران اطلاع داده شد و بلافاصله تکنسین‌های اورژانس خود را به محل حادثه رساندند. وی افزود: در این حادثه زن 30 ساله‌ای هنگام حرکت ترن مترو خود را به زیر قطار انداخت که در این حادثه یک پای او قطع شد. مدیر روابط عمومی اورژانس حال این زن را وخیم اعلام کرد و گفت: امدادگران بلافاصله زن جوان را برای درمان به بیمارستان فیروزگر تهران منتقل کردند. وی درباره علت این حادثه گفت: مسوولان مترو باید در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند اما شاهدان مدعی بودند زن جوان خودکشی کرده است.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles