سازمان محیطزیست آبیاری با فاضلاب را تایید کرد؛ بیشترین آلودگی در مزارع شهرری
«جهانصنعت»- ماجرای آبیاری سبزیجات با فاضلاب مدتهاست که از سرگردانی میان شایعه و حقیقت خارج شده و به تایید مسوولان رسیده است. اما با وجود اخبار گوناگون درخصوص رسیدگی به معضل زمینهای کشاورزی شهرهای بزرگ به خصوص در اطراف تهران، همچنان از آبهای آلوده برای آبیاری بسیاری از زمینها استفاده میشود. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت وسعت این زمینها را
دو هزار هکتار میداند.
مسوولان محیطزیست در مقاطع گوناگون صریح و ضمنی به اخبار آلودگی محصولات کشاورزی واکنش نشان داده و بعضا آن را تایید کردهاند. اینبار رییس اداره کل محیطزیست استان تهران از آلودگی مزارع و آبیاری آنها با فاضلاب خبر داده است. محمدهادی حیدرزاده با بیان اینکه نمیتوان ادعا کرد که هیچ یک از زمینهای کشاورزی کاشت سبزیجات و صیفیجات استان تهران با آب فاضلاب آبیاری نمیشود، گفت:در این خصوص بیشتر آلودگی در مزارع شهرری مشاهده شده بود.
حیدرزاده در گفتوگو با فارس درباره آبیاری مزارع کاشت سبزی و صیفیجات با آب فاضلاب در اطراف تهران اظهار داشت:برای ساماندهی این امر کارگروهی در استانداری با محوریت جهاد کشاورزی تشکیل شده است.
رییس اداره کل محیطزیست استان تهران گفت:بر همین اساس اخطارهای لازم برای جلوگیری از آبیاری مزارع شهرری با استفاده از آب فاضلاب به کشاورزان این منطقه داده شد.
رییس اداره کل محیطزیست استان تهران یادآور شد:این اخطار به کشاورزان داده شد که در صورت تداوم این امر بدون شک مجوز کشاورزی آنها لغو میشود.
حیدرزاده معضل اصلی در این خصوص را نبودن شبکه فاضلاب عنوان کرد و بیان داشت:به دلیل نبودن شبکه فاضلاب، آب فاضلاب در مسیلها و کانالها جاری میشود.
وی با بیان اینکه کنترل در چنین شرایطی دشوار است، اظهار داشت:بر همین اساس نمیتوان ادعا کرد که هیچ یک از زمینهای کشاورزی کاشت سبزیجات و صیفیجات استان تهران با آب فاضلاب
آبیاری نمیشود.
هشدارهای بیحاصل
با وجود تاکید این مسوول بر هشدار به کشاورزان، سالهاست شهروندان در انتظار اقدامی عملی برای سلامت محصولات کشاورزی ماندهاند اما به نظر میرسد حل این مساله در نبود زیرساختهای لازم برای تغییر شیوه آبیاری مزارع چندان ساده نباشد. با این حال آنچه از زبان مسوولان شنیده میشود، خبر کاهش وسعت زمینهای زیر کشتی است که با فاضلاب
آبیاری میشود.
در خردادماه سال گذشته رییس اداره بهداشت آب و فاضلاب وزارت بهداشت گفت که با اقدامات انجام شده تعداد مزارعی که با آب فاضلاب آبیاری میشوند کاهش یافته است اما او یادآوری کرد که این مشکل کماکان وجود دارد و نیازمند پیگیریهای بیشتری است. مهندس غلامرضا شقاقی گفته بود:مباحث مربوط به استفاده از آب فاضلاب و جلوگیری از آن نیازمند اقدامی بین بخشی است و تمام دستگاهها باید در این زمینه کار خود را انجام دهند تا آب سالم برای کشاورزی تامین شود البته لازم است خود کشاورزان نیز آگاه باشند که تنها باید از آب سالم برای محصولات خود استفاده کنند.
با گذشت چند ماه از این اظهارات، 11 اردیبهشتماه امسال رییس کمیسیون کشاورزی مجلس بار دیگر نسبت به آبیاری زمینهای کشاورزی جنوب تهران با فاضلاب و پسابهای صنعتی و بیمارستانی هشدار داد و گفت، محصولات این منطقه بیماریهای گوناگونی به جامعه تحمیل میکند. عباس رجایی با انتقاد از آلودگی آب مورد استفاده کشاورزان جنوب تهران به خبرگزاری خانه ملت گفت:«طی نکردن مراحل لازم برای تصفیه آب شرایط زیستمحیطی نامناسبی را برای محصولات کشاورزی این مناطق رقم زده است.» وی از مسوولان خواست به معضل استفاده کشاورزان جنوب تهران از آبی که حاوی فلزات سنگین و آلودگیهای شیمیایی است توجه بیشتری داشته باشند.
بیشترین آلودگی در تهران
با وجود اینکه آلودگی زمینهای کشاورزی همچنان مساله شهرهای بزرگ است، برخی مسوولان از کاهش این مساله خبر دادهاند. 13 مردادماه رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت حذف پدیده آبیاری مزارع با فاضلاب از تقلیل این موضوع به یک چهارم سال 89 خبر داد. دکتر کاظم ندافی در گفتوگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت آبیاری مزارع با فاضلاب و اقدامات انجام شده جهت حذف این موضوع گفت:در سال 1389 هشت هزار هکتار زمین در کل کشور با فاضلاب آبیاری میشد که به دنبال اقدامات انجام شده در زمینه برخورد با این موضوع، اکنون این رقم به یک چهارم تقلیل یافته است. وی با بیان اینکه اکنون حدود دو هزار هکتار زمین در کشور با فاضلاب آبیاری میشود، افزود:کاهش ایجاد شده در میزان آبیاری مزارع با فاضلاب، حاصل برگزاری صدها جلسه و پیگیریهای وزارت بهداشت است. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد که در این روند، متخلفان را به دادگاه معرفی کرده و حتی در مواردی هم حکم تخریب زمینها را دریافت کردهایم و این تخریب نیز انجام شده است. ندافی افزود: به هر حال اکنون آبیاری مزارع با فاضلاب به یک چهارم کاهش یافته اما هنوز به صفر نرسیده است. مقرراتی در کشور داریم که براساس آن استانداران موظف شدند این موضوع را پیگیری کنند. به گفته رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در حال حاضر بیشترین سطح زیر کشت که با فاضلاب آبیاری میشود در تهران است.
استاندار تهران اما آمار دیگری ارایه کرد و گفت: حل این معضل تا 90 درصد پیش رفته است. سیدحسین هاشمی گفت:تا حدود 90 درصد از انجام این کار جلوگیری شده که این عدد در ظرف یک سال عملکرد بسیار خوبی است. تلاش داریم آن 10 درصد هم تا سال آینده صورت نگیرد و کشاورزان نیز همکاری خوبی با ما در این رابطه داشتهاند.
روز یکشنبه گذشته نیز یک عضو مجمع نمایندگان استان تهران گفت که با پیگیریهای انجام شده از سوی نمایندگان استان آبیاری برخی زمینهای کشاورزی جنوب تهران با آب فاضلاب متوقف شده است. اسماعیل کوثری در گفتوگو با ایسنا گفت:نمایندگان استان تهران موضوع آبیاری زمینهای کشاورزی جنوب پایتخت با آب فاضلاب را پیگیری کردند و در همین رابطه جلساتی را با فرمانداری، مدیرکل آب وزارت نیرو و مسوولان مربوطه داشتند که در پی این پیگیریها جلوی بسیاری از این موارد گرفته شد گرچه ممکن است به صورت جزیی و موردی هنوز چنین مسالهای وجود داشته باشد.
با وجود خبر توقف آبیاری با فاضلاب مسوولان محیطزیست همچنان با اطمینان از حل معضل سخن نمیگویند چنانکه رییس اداره کل محیطزیست استان تهران گفته است که نمیتوان ادعا کرد آبیاری با فاضلاب اکنون وجود ندارد.
جمعیت ایران از مرز 77700000 نفر گذشت
ایسنا- براساس برآورد مرکز آمار ایران جمعیت حال حاضر کشور بیش از 77 میلیون و 700 هزار نفر است. مرکز آمار ایران در هر لحظه جمعیت کشور را براساس فرمولهای خاص برآورد و اعلام میکند.
محاسبه جمعیت کشور براساس رابطه رشد صورت میگیرد که در آن جمعیت سرشماری سال 1390 و رشد جمعیت سالانه کشور دخیل است که در حال حاضر حدود 01179/0 است.
بر پایه سرشماری نفوس و مسکن سال 1390 نرخ رشد جمعیت کشور حدود 29/1 درصد است که پس از انجام هر سرشماری نرخ رشد پیشبینی مورد تجدیدنظر قرار میگیرد. براساس آخرین برآورد مرکز آمار ایران، جمعیت کشور روز سهشنبه 25 مرداد 1393 برابر با 77 میلیون و 746 هزار و 890 نفر بود.
این درحالی است که برآوردهای مرکز آمار نشان میدهد که تا پایان سال 1393 جمعیت کشور به حدود 77 میلیون و 856 نفر میرسد، در عین حال که پیشبینی میشود با ادامه روند موجود، جمعیت هر ساله با رشد یک میلیونی در نهایت در سال 95 به مرز 80 میلیون نفر نیز برسد.
انتشار جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای دنیا؛
شریف و تهران در جمع برترینها
مهر- رییس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری با اشاره به انتشار رتبهبندی جهانی دانشگاهها در سال 2015 – 2014 میلادی از سوی موسسه (QS) گفت:دانشگاه صنعتی شریف همانند رتبهبندی سال گذشته در بین 800 دانشگاه برتر جهان در دامنه 650-601 و دانشگاه تهران در دامنه 700-651 قرار گرفتهاند.
دکتر جعفر مهراد درخصوص رتبهبندی QS یادآور شد:QS رتبهبندی جهانی خود را براساس دامنه گستردهای از فعالیتهای دانشگاه طراحی کرده است و از شش شاخص اصلی بررسی شهرت دانشگاه (40 درصد)، ارزیابی کارفرمایان (10 درصد)، نسبت عضو هیات علمی به دانشجو (20 درصد)، استنادها به ازای اعضای هیات علمی (20 درصد)، دانشجویان بینالمللی (5 درصد) و هیات علمی بینالمللی (5 درصد) استفاده میکند.
این مسوول آگاه در زمینه رتبهبندی دانشگاهها با اشاره به رتبهبندی نهایی QS میافزاید: موسسه فناوری ماساچوست همچون سال گذشته رتبه نخست را در این رتبهبندی کسب کرده است. دانشگاه کمبریج نیز با یک پله صعود رتبه دوم جدول را کسب کرده است. دانشگاه امپریال کالج لندن نیز با دو پله رشد حائز رتبه سه جدول شده است. دانشگاه هاروارد با دو پله نزول در رتبه، جایگاه چهار جدول را به خود اختصاص داده است. دانشگاه آکسفورد نیز با یک پله رشد در رتبه و دانشگاه کالج لندن با یک پله افت در رتبه تواما رتبه پنج جدول را به خود اختصاص دادند.
وی ادامه داد:دانشگاه استنفورد رتبه هفت، دانشگاه فناوری کالیفرنیا با دو پله رشد رتبه هشت، دانشگاه پرینستون با یک پله رشد رتبه 9 و دانشگاه ییل با دو رتبه افت رتبه 10 جدول را کسب کردهاند. کشور آمریکا دارای 147 دانشگاه در این فهرست است.
وی خاطرنشان ساخت: حضور 224 دانشگاه آسیایی در جمع 800 دانشگاه برتر جهان قابل توجه و برای کشورهای آسیایی امیدوارکننده است. برترین دانشگاه قاره آسیا در سال 2014 دانشگاه ملی سنگاپور با رتبه جهانی 22 شناخته شد. همچنین از این کشور، دانشگاه فناوری نانیانگ رتبه 39 جهان و شش آسیا را کسب کرده است.
رییس مرکز منطقهای خاطرنشان کرد: دانشگاه عبری اورشلیم از رژیم اشغالگر قدس با رتبه 138 در جهان برترین دانشگاه منطقه خاورمیانه شناخته شد. از عربستان هشت دانشگاه در این فهرست حضور دارند که برترین دانشگاه آن دانشگاه نفت و مواد معدنی ملکفهد با رتبه 255 جهان معرفی شد. از ترکیه 10 دانشگاه در این فهرست معرفی شد که دانشگاههای بیلکنت و بغازچی تواما رتبه 399 جهان را کسب کردند.
مهراد گفت: دانشگاه صنعتی شریف همانند رتبهبندی سال گذشته در بین 800 دانشگاه برتر جهان در دامنه 650-601 و دانشگاه تهران در دامنه 700-651 قرار دارند.
رییس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری در جمعبندی این رتبهبندی گفت: بیشترین تعداد دانشگاهها در این فهرست مربوط به کشور آمریکاست که دارای 147 دانشگاه است. برترین دانشگاه جهان که موسسه فناوری ماساچوست است نیز در این کشور قرار دارد. برترین دانشگاه خارج از ایالات متحده آمریکا دانشگاه تورنتو و دانشگاه مک گیل کاناداست که هر کدام به ترتیب رتبههای 20 و 21 جدول را به خود اختصاص دادهاند.
وی افزود: از قاره استرالیا دانشگاه ملی استرالیا رتبه 25 و دانشگاه ملبورن رتبه 33 و دانشگاه سیدنی رتبه 37 را در جهان کسب کردند. از استرالیا 33 دانشگاه حضور داشته است. از نیوزیلند نیز هشت دانشگاه در این رتبهبندی حضور داشته که دانشگاه اوکلند با رتبه جهانی 92 برترین دانشگاه آن معرفی شد.
این مسوول آگاه در زمینه رتبهبندی دانشگاهها گفت: از قاره آفریقا نیز دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی نیز با کسب رتبه 141 جهان برترین دانشگاه این قاره شناخته شد. از آمریکای جنوبی نیز دانشگاه سائوپائولو با رتبه جهانی 132 برترین دانشگاه این قاره در رتبهبندی سال 15 /2014 QS معرفی شد.
دفاع قالیباف از عملکرد خود در حوزه زنان؛ سطح زنان تلفنچی و منشی بودن نیست
فارس- شهردار تهران گفت:جامعه زنان باید توجه کنند که با شعارزدگی و آقاسالاری و رفتارهای سیاسی، مشکلات زنان در جامعه قابل حل و فصل نیست؛ چرا به زنان مسوولیت مدیریتی نمیدهیم و از آنها در سطح یک منشی و تلفنچی استفاده میکنیم. محمدباقر قالیباف در افتتاحیه جشنواره زنان و تولید ملی گفت که امروزه زنان ما با خودباوری و حفظ هویت اسلامی خود، در دهه پیشرفت و عدالت باید تلاش کنند و به این نکته توجه کنیم که نقش زنان در پیشرفت کشور و تولید ثروت، منزلت و قدرت کجاست؟
شهردار تهران درخصوص بحث تفکیک جنسیتی و موضع گیریهای رسانهها در چند ماه اخیر گفت: در ماههای اخیر به بهانههای مختلف و بیاساس، انتقاداتی در حوزه زنان به بنده و شهرداری تهران شده است اما این انتقادات واقعا هیچ اساسی نداشته است چون متن صحبتهای من روشن و مشخص است.
قالیباف با بیان اینکه رفتار و عملکرد من نسبت به باورهای خودم درباره زنان در هرجا که بودهام مشخص است، گفت: آیا سراغ دارید که در زمینه زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار در عرصه اقتصادی مجموعهای در تاریخ بلدیه وجود داشته باشد؟ ما تمام توانمان را درزمینه نقش زنان در تولید به کار بستهایم؛ البته راضی نیستیم، چراکه رضایت از عملکرد موجب توقف در مرحله کنونی میشود.
به گفته شهردار تهران، امروزه به علت مدیریت غلط افراد در دورهها و مسوولیتهای مختلف، برخی زنان سرپرست خانوار در تامین حداقل هزینههای زندگی خود ماندهاند ولی ما تلاش کردهایم و بسترهای لازم را برای آنان فراهم میکنیم. شهردار تهران به ایجاد پلیس زن در زمان مسوولیتش در پلیس اشاره کرد و گفت: تا آن زمان پلیس زن نداشتیم و زنان فعال در مجموعه نیروی انتظامی قراردادی بودند و کار اداری میکردند و ارتقای نمییافتند تا قبل از حضور من مخالفتهایی با فعالیتهای زنان در مجموعه پلیس میشد اما امروز شاهد زنان درجهدار و ارشد در پلیس هستیم که در حال انجام وظیفه هستند بنابراین ما به زنان در عرصه اجتماع وعمل پرداختهایم و به آنها اعتقاد داریم.
شهردار تهران خطاب به منتقدان خود در زمینه تکریم بانوان در شهرداری تهران گفت: چرا شعار بیربط میدهیم و حرف بیخودی میزنید. چرا اینجا باید از فرهنگ شرق و غرب تبعیت کنیم چرا نباید به گذشته خود افتخار کنیم آیا درست است که ما یک افسر زن را در نقاط مرزی به پاسگاههای مرزی بفرستیم تا از مرزهای ما دفاع کند؟ آیا اگر او را به چنین مناطقی نفرستیم بین زن و مرد نابرابری به وجود آوردهایم؟
وی تصریح کرد: همان روزها که با فعالیت این پلیسها مخالفت میشد، به مخالفان گفتم تجربه نشان داده در هرجایی که زنان مسوولیت برعهده داشتند، آنان هم مدیرتر و سالمتر در حوزه سیستم اداری بودهاند و هم کم هزینهتر کارها را اداره کردهاند بنابراین زمانی که زنان چنین توانمندیهایی را دارند نباید با آنها مشاغلی را بدهیم که زیبنده آنان نیست چرا مسوولیت مدیریتی به آنها نمیدهیم و از آنها در سطح یک منشی و تلفنچی استفاده میکنیم.
شهردار تهران یادآور شد: با همه وجود معتقدیم زنان ما در جامعه در عرصههای اقتصادی، تولیدی، فرهنگی، خانواده و توجه به حقوق انسانی نقش موثری دارند.
کشف 123 کیلوگرم تریاک جاسازی شده در کانتینر
ایرنا- مقدار 123 کیلوگرم ماده مخدر تریاک که به طرز ماهرانهای در قسمت کانتینر یک دستگاه کامیون جاسازی شده بود با تلاش ماموران یگان امداد شهرستان ساوجبلاغ استان البرز کشف و دو نفر در این ارتباط دستگیر شدند. سرهنگ احمد جبارپور، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ساوجبلاغ گفت: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر عبور یک دستگاه کامیون حامل مواد مخدر از مرزهای شرقی کشور به سمت استان البرز بررسی موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت. وی اضافه کرد: با قرار گرفتن ماموران یگان امداد ساوجبلاغ در مسیر عبور خودرو و کنترل راههای مواصلاتی و بررسی خودروهای عبوری در نهایت کامیون مذکور در داخل پارکینگی در لاین شمالی اتوبان کرج- قزوین مشاهده شد که ماموران بلافاصله وارد عمل شده و طی یک عملیات غافلگیرانه، خودرو و سرنشینان آن را به محاصره درآوردند. جبارپور اظهار داشت: در بازرسی از خودروی مذکور تعداد 24 بسته حاوی مقدار 123 کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانهای در زیر کانتینر کفی کامیون جاسازی شده بود کشف و دو نفر در این رابطه دستگیر شدند.
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری: کار فرهنگی از طریق موتورسواری در خیابانها پسندیده نیست
ایلنا- رییس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری تاکید کرد اینکه عدهای بخواهند با موتورسواری در خیابانها راه بیفتند و کار فرهنگی انجام دهند، پسندیده نیست.
سیدرضا اکرمی با اشاره به گشتهای موتوری انصار حزبالله گفت: ما قانون داریم، اما نهتنها توده مردم و انصار حزبالله، بلکه رییسجمهور هم در اقدامات خود باید ببیند که قانون چه میگوید. خوشبختانه ما در بحث عفاف و حجاب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 84 را داریم که باید آن را اجرا کنیم.
اکرمی با بیان اینکه با اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بسیاری از مشکلات مربوط به فرهنگ و ناهنجاریها در این رابطه کنترل خواهد شد، گفت: رسانهها باید در این زمینه بیشتر فعالیت کنند. البته تذکر لسانی وظیفه دینی همه ما مسلمانان است. حتی در مورد ریختن زباله در خیابان تا رعایت عفاف و حجاب باید عالمانه، عادلانه و محترمانه تذکر بدهیم اما این برخوردها باید طبق قانون باشند. قطعا اینکه عدهای بخواهند با موتورسواری در خیابانها راه بیفتند و کار فرهنگی انجام دهند، پسندیده نیست.
اعلام شهریه مهدهای کودک تا پایان هفته
ایسنا- بنابر اظهارات رییس سازمان بهزیستی کشور، درحالی که بخشنامه شهریه امسال مهدهای کودک هنوز نهایی نشده است، اما تا پایان هفته جاری شهریههای جدید اعلام میشود. همایون هاشمی همچنین گفت: آموزش و پرورش تکلیفی درباره محتوای آموزشی مهدهای کودک ندارد.
مهدهای کودک مراکز نگهداری، آموزشی و تربیتی هستند که اداره آنها برعهده سازمان بهزیستی است البته ما مشکلی با آموزش و پرورش نداریم و هر جا لازم باشد آماده همکاریهای مشترک هستیم. هاشمی درباره گذراندن دوره پیشدبستانی در مهدهای کودک زیرمجموعه سازمان بهزیستی نیز اظهار کرد: آموزش دوره پیشدبستانی بر عهده وزارت آموزش و پرورش است.
اکنون مهدهایی میتوانند در دوره پیشدبستانی پذیرش داشته باشند که از مجوزهای دوگانه برخوردار باشند. سازمان بهزیستی از تعامل با آموزش و پرورش برای توسعه مهدهای دارای مجوز دوگانه استقبال میکند اکنون مهدهایی وجود دارد که دارای مجوز دوگانه هستند.
حذف خمیر مرغ از تولید سوسیس و کالباس
ایسنا- رییس سازمان «غذا و دارو» از ممنوع شدن ورود «خمیرمرغ» به چرخه تولید سوسیس و کالباس خبر داد و گفت: این موضوع از نیمه دوم امسال اجرایی میشود.
دکتر رسول دیناروند با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامین سلامت فرآوردههای پروتئینی بهویژه سوسیس و کالباس گفت: در سوسیس و کالباس قدم اول حذف خمیر مرغ در تهیه این محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملیاتی میشود.
وی گفت: حذف خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس قدم بسیار بزرگی است چراکه از سلامت خمیر مرغ اطمینان نداریم بنابراین ورود آن به چرخه تولید سوسیس و کالباس ممنوع شده است. به گفته وی، خمیر مرغ، گوشتهای مازادی است که پس از تمیز کردن مرغ توسط دستگاهی جدا شده و به چرخه مصرف وارد میشود.
هشدار پلیس به آژانسهای مسافربری
ایسنا- مسوولان و متصدیان آژانسها از پذیرش مسافرانی که شبهنگام بهطور حضوری به آژانس مراجعه میکنند و تقاضای سفر به محلههای حاشیهای و خلوت را دارند، خودداری کنند به ویژه آنکه این مراجعه به شکل جمعی و دو نفره باشد.
سرهنگ سیدمحمدحسن جعفرینژاد، رییس پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: رانندگان آژانسهای مسافربری همیشه طعمه خوبی برای سارقان بودهاند اما رعایت نکاتی ساده همچون خودداری از پذیرش نوشیدنی و خوراکی از سوی مسافر در راستای عدمفریب آنان میتواند ورق همیشگی طعمه شدن رانندگان را برگرداند.
وی ادامه داد: پلیس آگاهی با ارایه راهکارهای ساده به مسوولان و رانندگان آژانسهای مسافربری قصد دارد تا میزان ضریب امنیت این قشر را افزایش دهد. وی خاطرنشان کرد: مسوولان آژانسهای مسافربری مشخصات مشتریان محلی را ثبت کنند تا مسافران غریبه به راحتی قابل شناسایی باشند، چون اغلب سرقتها توسط مسافران غیرمحلی و غریبه رخ میدهد.
اعتراض به افزایش شهریه دانشگاه آزاد
فارس- شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید 15 درصد افزایش یافته است. تعداد بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد با اعتراض به افزایش شهریه به ویژه شهریه ثابت دانشگاه، این افزایش را غیرقانونی دانسته و اعلام کردند: براساس قانون دانشگاه آزاد از ابتدای تاسیس تاکنون افزایش شهریه شامل ورودیهای سالهای گذشته نمیشده درحالی که امسال دانشگاه آزاد به صورت بیسابقه، افزایش شهریه ثابت و متغیر را به ورودیهای حتی سالهای گذشته این دانشگاه نیز اعمال کرده است.
برخی دانشجویان دکترای این دانشگاه نیز اعلام کردند: سال 92 برای مقطع دکترا هر ترم دو میلیون و 400 هزار تومان به عنوان شهریه ثابت پرداخت میکردند که این شهریه در سالهای گذشته یعنی 88-89-90 و 91 نیز به همین صورت بوده است ولی برای ترم جدید باید سه میلیون و 50 هزار تومان پرداخت کنند.
انتقاد از خرید و فروش موادمخدر در زندانها
خانه ملت- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از خرید و فروش موادمخدر در زندانها انتقاد کرد و گفت: به نظر میرسد جایی از کار ایراد دارد بهطوریکه در برخی موارد نگهبانان و سربازان نیز با زندانیان همکاری داشته و خرید و فروش مواد در داخل زندان صورت میگیرد.
احمد شوهانی گفت: حال جای سوال است که چگونه این مواد به دست زندانیان میرسد؟ از سویی دیگر در برخی موارد نگهبانان و سربازان نیز با زندانیان همکاری داشته و خرید و فروش این مواد در داخل زندان صورت میگیرد که در این شرایط مشخص است جایی از کار آلوده است.