Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

نمای ساختمان  ضابطه‌مند می‌شود : پایان آشفتگی چهره پایتخت؟

«جهان صنعت»- هر کدام با یک مدل و یک رنگ و با یک قد و قواره از زمین سبز شده‌اند. ساختمان‌های تهران در اغلب نقاط شهر تهران تناسب خاصی با هم ندارند و هر کدام با سلیقه‌ای متفاوت طراحی و ساخته شده‌اند. نماهای شیشه‌ای، آجری و سنگی کنار هم ردیف شده‌اند و می‌شود در نقاطی که بافت قدیمی‌تر دارند حتی ساختمان‌های کاهگلی را دید که کنارشان ساختمان سنگی چند طبقه‌ای بالا رفته بدون اینکه هیچ تناسبی میان‌شان دیده شود.
این آشفتگی بصری که با رنگارنگ شدن گاه‌گاهی دیوارهای شهر و طرح‌های پراکنده باز هم بیشتر جلوه می‌کند توجه مسوولان شهرسازی را به خود جلب کرده و آنها را به فکر تنظیم لایحه برای مدیریت نمای ساختمان‌ها انداخته است، لایحه‌ای که حتی در صورت تصویب شدنش سال‌ها طول می‌کشد تا شهر یکپارچه از آن پیروی کند. سال‌ها طول می‌کشد تا ساختمان‌هایی که یکی یکی بی‌قواره کنار هم سبز شده‌اند از نو ساخته شوند و با ضوابط پیش بروند. با این حال می‌تواند شهروندان تهرانی را امیدوار کند که ظرف چند دهه بتوانند شهر زیباتر و متناسب‌تری داشته باشند. در بسیاری از شهرهای جهان قوانین مشخصی برای نمای ساختمان‌ها ایجاد شده است که به یکپارچگی بافت شهری کمک می‌کند. برخی از معماران هم با ذوق شخصی خودشان به بافت منطقه‌ای احترام می‌گذارند و در روی مصالح غیرمعمول در یک محیط دست نمی‌گذارند اما برخی دیگر خاص بودن مصالح را نشانی از تک بودن ساختمان و به چشم آمدن آن می‌دانند. با این حال قوانین شهری می‌تواند این اختلاف سلیقه را کنترل کند و به شهر چهره‌ای منسجم‌تر بدهد.
روز گذشته رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به جزییات لایحه ضوابط نمای ساختمان گفت: به زودی این لایحه نهایی و برای اجرا به شهرداری‌های مناطق 22گانه تهران ابلاغ می‌شود. به گزارش مهر، محمد سالاری با بیان اینکه در جلسه شورای ارتقای کیفی شهر تهران موضوع ضوابط نما بررسی و کلیات آن مورد تایید قرار گرفت، گفت: پس از بررسی نهایی این ضوابط در صحن شورا این لایحه به مناطق ابلاغ می‌شود.
این عضو شورای شهر تهران گفت: ما در این ضوابط سه نوع احکام و سیاست را در نظر گرفتیم که شامل نبایدها، بایدها و قوانین توصیه‌ای هستند. در دستورالعمل نما عناصر پراهمیت شامل نما، مصالح، ورودی‌ها، پیش آمدگی، بام نما، خط آسمان و... است. وی درباره نبایدهای لایحه نما توضیح داد: ممنوعیت استفاده از نمای تمام شیشه و فلزی، ممنوعیت استفاده از رنگ‌های نامتعارف و تند، پرهیز از به کارگیری مصالح متعدد، استفاده نکردن از فرم‌ها وشکل‌های ناملموس، عدم مصالح برنده و شکننده در نمای طبقات همکف و... برخی از محدودیت‌های نما در پایتخت است.
سالاری ادامه داد: ضرورت استفاده از مصالح بادوام و باکیفیت و مقاوم در برابر فرسایش و آلودگی‌ها، هماهنگی نما با ابنیه‌های مجاور، استفاده از مصالح قابل شست و شو و مصالحی همانند آجر، بهره‌گیری از ارزش‌های ایرانی اسلامی، توجه به وحدت و... از جمله موارد توصیه‌ای در ضوابط نماست. به گفته رییس کمیسیون شهرسازی، عدم نصب تاسیسات ساختمانی مانند کانال کولرها از جمله موارد سلبی بر ضوابط نماهای ساختمانی است.
وی با بیان اینکه شهر تهران یک قطار در حال حرکت است و باید ناهنجاری‌های بصری آن ساماندهی شود، گفت: وجود کمیته‌های نما در معاونت‌های شهرسازی مناطق اجتناب ناپذیر است. معاونت‌های شهرسازی مناطق محل مراجعه 90 درصد از شهروندان هستند از این رو می‌توان گفت ماموریت‌های شهرسازی بنیادی‌ترین ماموریت‌های توسعه پایدار به شمار می‌روند.
این عضو شورای شهر با اشاره به اینکه تاکنون معماری ایرانی اسلامی در شهرسازی نادیده گرفته شده، افزود: اگر از شهرسازان پرسیده شود که معماری اسلامی چیست تنها پاسخی که می‌دهند این است که ساختمانی که شبیه مسجد یا حسینیه باشد در حالی که شهرسازی اسلامی بر احترام به سنت‌ها، آداب، حرمت و عدم اشرافیت بنا نهاده شده است. ایجاد مزاحمت نکردن در شهرسازی خود بیانگر معماری اسلامی است.
سالاری با اشاره به اهمیت نماسازی در شهرسازی گفت: امروزه نماسازی کاملا کیفی و مبتنی بر مبنای نظری است و حال آنکه نماهای ما را معماران واقعی طراحی نمی‌کنند. وی تصریح کرد: در شرایط فعلی ما با ناهنجاری‌هایی روبه‌رو هستیم که اگر فکری به حال آن نکنیم قطعا در آینده با مشکلات بیشتر مواجه خواهیم شد.
سالاری همچنین خاطرنشان کرد: متاسفانه الگوهای خوبی هم نتوانستیم در زمینه نماسازی معرفی کنیم و از این رو ضرورت تشکیل کمیته سه نفره نما در معاونت‌های شهرسازی اجتناب‌ناپذیر است تا نماسازی‌ها براساس الگو‌های مناسب و منطبق بر اصول ارایه شده از نهاد‌های بالادستی و نیز بر اساس شرایط جغرافیایی، سنت و آداب مناطق باشد. متاسفانه تاکنون مناطق هر کدام به جای شورای شهر خود اقدام به وضع موازین در زمینه نماسازی می‌کردند ولی منبعد از این باید براساس احکام شورای شهر باشد.
سالاری گفت: شورای شهر نسبت به تخلف نما بسیار حساس است و نوع تخلف را به عنوان خط قرمز خود معرفی می‌کند.
وی در پایان افزود: نماسازی ما نیاز به بومی‌سازی و آموزش دارد و ما اگر بتوانیم در نماسازی خود حساسیت به خرج دهیم به طور حتم در زندگی شهروندان اثرگذار خواهیم بود چرا که ارتقای نماسازی در شهرسازی موجبات ارتقای کیفیت زندگی شهری هم خواهد شد.

 

افزایش آمار ابتلا به سنگ کلیه در ایران
مهر- رییس انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران گفت که تغییر سبک زندگی و روی آوردن به غذاهای شور به ویژه فست‌فودها آمار ابتلا به سنگ‌های کلیه را در کشور افزایش داده است.
دکترعباس بصیری در آستانه برپایی هفتمین کنگره انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران افزود: یافته‌های پژوهشی بیانگر آن است که مصرف بیش از شش گرم نمک در روز خطر ابتلا به سنگ‌های کلیه را افزایش می‌دهد.
وی ادامه داد: بر اساس یک تحقیق انجام شده در بیمارستان لبافی‌نژاد که نتایج آن در مجله بین‌المللی تحقیقات ارولوژی نیز به چاپ رسیده، مشخص شده است کسانی که فشار خون بالا یا دیابت دارند یا افراد چاق بیش از سایرین در خطر ابتلا به سنگ‌های کلیه هستند و باید با رعایت رژیم غذایی از ابتلا به سنگ‌های کلیه پیشگیری کنند.
به گفته بصیری، بر اساس یافته‌های یک پژوهش دیگر که در مجله بین‌المللی تغذیه و کلیه به چاپ رسیده، مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی (گوشت) نیز می‌تواند به عنوان یک عامل تشدیدکننده تشکیل سنگ‌های کلیوی موثر باشد.
رییس انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی خاطرنشان ساخت: همچنین مصرف مایعات فراوان به شکل منظم در طول روز از تشکیل سنگ‌های کلیه جلوگیری می‌کند.
وی با اشاره به اینکه قابلیت تولید و تشکیل سنگ‌های ادراری به عنوان یک خطر برخی افراد را بیش از سایرین تهدید می‌کند و با درمان یک بار سنگ کلیه در بیمار نمی‌توان از تشکیل نشدن مجدد آن اطمینان حاصل کرد، گفت: یافته‌های مطالعات انجام شده نشان می‌دهد 60 درصد از بیمارانی که مبتلا به سنگ‌های دستگاه ادراری می‌شوند، طی پنج سال بعد از آن شانس ابتلا به سنگ‌های ادراری جدید را دارند.
بصیری افزود: از سوی دیگر مطالعات متعددی اثبات کرده است که در 90 درصد موارد می‌توان با بررسی آزمایش‌های لازم علت ساخت سنگ کلیه را در افرادی که مستعد ابتلا به این بیماری هستند، کشف و از بروز آن جلوگیری کرد.

 

مازندران دوباره گردشگرپذیرترین استان شد

فارس- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران از انتخاب مجدد مازندران به عنوان گردشگرپذیرترین استان کشور توسط ستاد خدمات سفر کشور خبر داد.
دلاور بزرگ‌نیا اظهار داشت: در سه ماهه تابستان سال‌جاری 20 میلیون و 163 هزار و 852 نفر شب اقامت در مازندران به ثبت رسیده که بالاترین آمار اقامت در کشور به شمار می‌رود.
وی از انتخاب مجدد مازندران به عنوان گردشگرپذیرترین استان کشور توسط ستاد خدمات سفر کشور خبر داد و گفت: مدت اقامت چهار شب و پنج روزه در مازندران که یکی از ارکان مهم اقتصادی کردن گردشگری شناخته می‌شود نیز از رویدادهای خوب گردشگری در سه ماهه اخیر در استان است.مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و  گردشگری مازندران به انجام سه هزار و 375 بازدید از تاسیسات گردشگری در این مدت اشاره کرد و گفت: 22 گروه نظارتی با همکاری کارگروه‌های نظارتی شامل نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان استانداری،  صنعت و معدن و تجارت، علوم پزشکی، حمل‌ونقل و پایانه و میراث فرهنگی بر نحوه خدمت‌رسانی به گردشگران در تعطیلات تابستان امسال نظارت کردند.
بزرگ‌نیا بیان‌ داشت: در این بازدیدها 154 مورد تذکر و 39 مورد اخطار به مراکز خدمات گردشگری، تاسیسات اقامتی و پذیرایی و دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی برای رفع نواقص و ارتقای سطح و نحوه ارایه خدمات به گردشگران صادر شد.
وی ابراز داشت: بازدید چهار میلیون و 318 هزار و 459 نفر از مراکز فرهنگی زیارتی، موزه‌ها و بناهای تاریخی نشان می‌دهد که جاذبه‌های تاریخی استان نیز به مرور زمان همچون جاذبه‌های طبیعی مورد اقبال گردشگران قرار گرفته‌ است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران تصریح کرد: خدمت‌رسانی در حد قابل قبول، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و جشنواره‌های بومی و محلی برای پر کردن اوقات فراغت مسافران و معرفی و تبلیغات ظرفیت‌های استان در سطح ملی و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف که پاسخگوی سلایق متفاوت گردشگران باشد به‌طور حتم می‌تواند انگیزه خوبی برای سفر بعدی به استان تعریف شود.
بزرگ‌نیا خاطرنشان کرد: مازندران سال‌هاست به عنوان گردشگرپذیرترین استان کشور انتخاب می‌شود بنابراین انتظار می‌رود سطح خدمات و همکاری و تعامل دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی مرتبط با صنعت توریسم نیز برای رونق گردشگری و بروز و ظهور اقتصاد توریسم در مازندران نیز بیش از هر استان دیگر شکل گیرد.
وی با اعلام اینکه 769 تاسیسات گردشگری دارای پروانه فعالیت در مازندران وجود دارد، گفت: 340 واحد پذیرایی، 216 دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی و 183 واحد اقامتی اعم از هتل، متل، هتل آپارتمان و مهمان‌پذیر و چندین مجتمع و مرکز تفریحی، کمپینگ و سفره‌خانه سنتی در سراسر استان در بخش گردشگری فعالیت دارند.

 

رییس مجلس خواستار شد؛ توقف 5 ساله هر گونه شکار
مهر- رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هرکس اسلحه داشت نمی‌تواند به گونه‌های ارزشمند کشور تعدی کند، گفت که باید ضوابطی وضع شوند تا برای پنج سال هرگونه شکار و صید در کشور متوقف شود.
علی لاریجانی در مراسم بزرگداشت مقام محیط‌بان که پیش از روز گذشته در سازمان محیط زیست برگزار شد با بیان این مطلب افزود: امروز حفظ محیط زیست یکی از نیازهای ضروری کشور است و نباید مساله‌ای تفننی تصور شود.
به گفته وی، حفاظت از نظم طبیعی کشور که وظیفه سازمان محیط زیست است یکی از مهم‌ترین اولویت‌های جامعه است چراکه خلقت بشر که عضوی از این منظومه طبیعی است براساس نظم بوده و امروز که این نظم بر هم خورده آرامش بشر نیز به هم خورده است.
وی با اشاره به دخالت‌های انسان امروز در طبیعت برای کسب امکانات رفاهی و برخی مباحث اظهار داشت: به دست آوردن رفاه برای بشر امروز صدمات جبران‌ناپذیری به طبیعت وارد کرده است.
رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر دخالت انسان در طبیعت آنقدر زیاد شده است که برخی از گونه‌های گیاهی و جانوری برای همیشه از بین رفته اند.
وی یکی از دلایل ناآرام بودن انسان امروز را فاصله از طبیعت عنوان کرد و افزود: محیط زندگی امروز محیطی غیرطبیعی است به همین دلیل شرایط اضطراب و ناآرامی بشر افزایش یافته است.
لاریجانی تاکید کرد: البته مدل شهرنشینی و توسعه امروز که یکی از مهم‌ترین عوامل تعدی به طبیعت است آسیب‌های بسیار جدی به محیط‌زیست وارد می‌کند که در برخی موارد چاره‌ای جز پذیرفتن این آسیب‌ها نداریم و به هر حال محیط‌زیست تا حدودی ناچار است که در پروسه توسعه هزینه دهد.
به گفته وی،  البته در بسیاری از کشورها که توسعه را به درستی برنامه‌ریزی کرده‌اند و به آلارم‌های طبیعی در آن مسیر توجه داشته‌اند به گونه‌ای برنامه‌ریزی و سرمایه گذاری شده که توسعه کمترین هزینه را برای محیط‌زیست به دنبال داشته باشد.
رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امروز داشتن هوای سالم از تهیه مسکن برای مردم ضروری تر است، یادآور شد: می‌توان توسعه را به گونه‌ای مدیریت کرد که با حفظ پایداری محیط‌زیست درآمدزایی و اشتغال را نیز به دنبال داشته باشد.
لاریجانی تصریح کرد: اما برخی تعدی‌ها به طبیعت غیرضروری است و در حقیقت سوءاستفاده از
طبیعت است.
لاریجانی اظهار داشت: به عنوان مثال نمی‌شود که برخی افراد به خاطر داشتن اسلحه به طبیعت تجاوز کرده و گونه‌های جانوری کشور را از بین ببرد.
وی ضمن قدردانی از خدمات محیط‌بانان اظهار داشت: محیط‌بانی کاری پرمشقت است و از آنجایی که محیط‌بانان ضابط قوه قضاییه هستند نباید زمانی که با متخلفان درگیر می‌شوند مانند یک فرد عادی با آنها برخورد شود.
رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر نیاز به قانون جدیدی برای حمایت از محیط‌بانان به عنوان ضابطان دادگستری در مجلس وجود دارد مسوولان سازمان محیط‌زیست این پیشنهادات را به مجلس ارایه دهند و قول می‌دهیم ظرف مدت کوتاهی با توجه به محدودیت تعداد محیط‌بانان قوانینی وضع شود که این حافظان طبیعت مورد حمایت قانونی قرار گیرند و با روحیه فعال به کار خود ادامه دهد.
لاریجانی تصریح کرد: مسوولان سازمان محیط‌زیست به هیچ عنوان نباید در مقابل تعدی‌های غیر ضروری به طبیعت کوتاه بیایند چراکه ممکن است بخش‌هایی از طبیعت با این تعدی‌ها برای همیشه از بین رفته و دیگر فرصتی برای بازیابی آنها وجود نداشته باشد.وی با اشاره به اینکه مناطق جنگلی کشور بسیار محدود است، اظهار داشت: در بسیاری از کشورها یک سوم مساحت کشور را مناطق جنگلی در بر می‌گیرد اما در ایران وضعیت به اینگونه نیست و باید در حفاظت همین مقدار کم جنگل‌ها با ابزارهای مختلف نهایت تلاش را داشته باشیم.
لاریجانی با اشاره به اینکه در حال حاضر شکار غیر مجاز در کشور افزایش یافته و بسیاری از گونه‌های جانوری در معرض انقراض قرار گرفته‌اند، گفت: شاید نیاز باشد که ضوابط جدیدی برای توقف پنج ساله هرگونه شکار و صید در کشور تصویب شود تا وضعیت گونه‌های جانوری اندکی بهبود یابد.
به گفته رییس مجلس شورای اسلامی از آنجایی که در حال حاضر بسیاری از شکار و صیدهایی که در کشور انجام می‌شود تفننی بوده و کمتر کسی برای معیشت شکار می‌کند این مساله از نظر شرعی نیز مشکل دارد بنابراین مسوولان سازمان محیط‌زیست اگر می‌توانند باید جلوی هرگونه شکار و صید را هرچه سریع‌تر بگیرند و اگر نیاز به تصویب قوانینی در این خصوص وجود دارد مجلس آماده وضع قوانین جدید است.
رییس مجلس شورای اسلامی ایجاد فضای تنفس برای جنگل‌های کشور را یکی دیگر از ضروریات مهم زیست‌محیطی عنوان کرد و افزود: درست است که جنگل‌ها پس از مدتی به طور طبیعی به سن بهره‌برداری می‌رسند اما تصویب قوانینی برای جلوگیری از بهره‌برداری از منابع جنگلی به صورت موقت
 ضروری است.

 

افزایش خروج مجرمان از کشور
ایسنا- جانشین فرمانده ناجا از افزایش خروج مجرمان از کشور خبر داد. سردار حسین اشتری با اشاره به بحث پیگیری جرایم و مجرمانی که به خارج از کشور گریخته‌اند، اظهار کرد: این پتانسیل وجود دارد که با همکاری قوه قضاییه مجرمان را دنبال کنیم و در چند سال اخیر هم گام‌های خوبی برداشته‌ایم و امیدواریم با اشراف اطلاعاتی و هماهنگی‌هایی که موجود است این اقدام را بیشتر انجام دهیم. اشتری در ادامه با اشاره به خروج آسان متخلفان از کشور افزود: امروز کسانی که در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و ... تخلفی را انجام داده‌اند خیلی راحت از کشور خارج می‌شوند و برخی از کشورهای خارجی هم به دنبال این هستند که این افراد را پناه دهند بدون آنکه محاکمه شوند.
وی با بیان اینکه در پناه سازمان‌های خارج از کشور مجرمان تقویت شده‌اند، گفت: بعضی از پایگاه‌هایی که مجرمان می‌توانند به آن رجوع کنند را به نزدیکی مرز آورده‌اند به طوری که 50 تا 60 کیلومتر پس از مرز پایگاهی وجود دارد که این مجرمان می‌توانند به آنجا رفته و ادعا کنند که ما پناهنده شده‌ایم. اشتری با بیان اینکه تخلفات بسیاری از این افراد عمومی صورت می‌گیرد که ربطی به سیاست و حکومت ندارد، گفت: ما می‌توانیم با ابزارهایی که در اختیار اینترپل است، این مجرمان را شناسایی و دستگیر کرده و در کشور خودمان محاکمه کنیم و قطعا اگر خلاف کارها متوجه این توان پلیس شوند همین حرکت بازدارنده خواهد بود.

دفترچه بیمه تمامی ایرانیان یکسان می‌شود
ایسنا- معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اعلام این خبر که همه ایرانیان دارای یک دفترچه بیمه یکسان خواهند شد، گفت: پیش‌بینی ما این است که تجمیع منابع بیمه‌ای را در بودجه 94 انجام دهیم. دکتر احمد میدری در حاشیه گردهمایی سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه 18 بیمه‌گر در کشور وجود دارد که خدمات پایه متفاوتی را ارایه می‌دهند به تشریح طرح بیمه سلامت پایه و یکسان برای همه ایرانیان پرداخت و گفت: در این طرح پیشنهاد شده است منابع اصلی در سازمان بیمه سلامت تجمیع شود و خدمات بیمه پایه را این سازمان ارایه دهد. وی افزود: بر این اساس سایر سازمان‌های بیمه‌گر، بیمه‌های مازاد را تحت پوشش قرار می‌دهند در این صورت چندگانگی در بخش بیمه‌ها از بین خواهد رفت.

افزایش 5 تا 20 درصدی  وام‌های دانشجویی
ایسنا- رییس صندوق رفاه دانشجویان سازمان امور دانشجویی وزارت علوم از افزایش 5 تا 20 درصدی وام شهریه در سال تحصیلی 94 – 93 خبر داد. ناصر مطیعی از بازنگری سرانه وام‌های دانشجویی خبر داد و گفت: امسال وام‌های دانشجویی در هیات امنا مورد بازنگری قرار گرفت و طبق آن وام‌های دانشجویی بین 5 تا 20 درصد افزایش پیدا کرد. وی ادامه داد: به طور کلی دو میلیون و 700 هزار دانشجوی شهریه‌‌پرداز در کل دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد در سال 92، یک میلیون و 200 هزار نفر متقاضی وام شهریه شدند در حالی که از تمامی متقاضیان فقط 280 هزار نفر موفق به اخذ وام شهریه شدند. به عبارتی به ازای هر پنج نفر یک نفر موفق به اخذ وام شد.

دستگیری 64 هزار معتاد متجاهر در 33 ماه
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر از دستگیری 64 هزار و 453 معتاد متجاهر در 33 ماه گذشته خبر داد و گفت: 28561 نفر از این تعداد در تهران دستگیر شده‌اند. بابک دین پرست به ارایه آمار دستگیری معتادان متجاهر از سه ماهه آخر سال 90 تا پایان شهریور 93 پرداخت. وی گفت: در مدت 33 ماه گذشته 64 هزار و 453 معتاد متجاهر در کل کشور دستگیر و به مراکز ماده «16» تحویل داده شده‌اند. به گفته معاون ستاد مبارزه با موادمخدر، 44 درصد این دستگیری‌ها یعنی 28 هزار و 561 نفر در تهران بوده‌اند. وی تاکید کرد: در حالی این تعداد معتاد متجاهر در شهر تهران دستگیر شده‌اند که فرمانده انتظامی تهران آمار معتادان متجاهر این شهر را حدود پنج هزار نفر اعلام می‌کند. دین‌پرست با بیان اینکه این آمار نشان می‌دهد که بسیاری از افراد چندین بار دستگیر شده‌اند، گفت: در شش ماه نخست امسال 12 هزار و 583 نفر در کشور به مراکز ماده 16 ارجاع داده شده‌اند. وی تعداد دستگیری‌ها در تهران در مدت شش ماه را دو هزار و 916 نفر اعلام کرد.

آمادگی 10 هزار روانشناس برای آموزش پیشگیری از اعتیاد
فارس- رییس سازمان نظام روانشناسی از آمادگی این سازمان برای ارایه آموزش‌های روانشناختی با هدف پیشگیری از اعتیاد در کشور خبر داد و گفت: بیش از 10 هزار روانشناس در این رابطه آمادگی کامل دارند. عباسعلی الهیاری، رییس سازمان نظام روانشناسی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه‌ای که به زودی با ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با پیشگیری از اعتیاد منعقد خواهد شد، گفت: مفاد اولیه این تفاهمنامه تهیه شده و انعقاد آن گام موثری در پیشگیری از اعتیاد خواهد بود. وی اظهار داشت: با توجه به اینکه امکان حذف صد درصدی مواد مخدر وجود ندارد باید به ظرفیت‌های روانشناختی در جهت پیشگیری از اعتیاد توجه داشت. وی به آمادگی 100 درصدی بیش از 10 هزار روانشناس در کشور به منظور تحقق رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و تاکید داشت: رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه ضروری به شمار می‌رود و حتی موضوعات پزشکی، زمانی توانست در کشور موفق شود که اجتماعی شد.

خزر هم سرطان‌زا شد
خانه ملت- نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس با انتقاد از آلودگی بیش از حد دریای خزر و سمی شدن آبزیان از تدوین طرحی از سوی نمایندگان استان‌های شمالی کشور در مجلس برای مقابله با این بحران خبر داد. عبدالوحید فیاضی با انتقاد از آلودگی بیش از حد دریا و سمی شدن آبزیان از تدوین طرحی از سوی نمایندگان استان‌های شمالی کشور در مجلس برای مقابله با این بحران خبر داد. نماینده مردم محمودآباد و نور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در ضرورت تسریع در سالم‌سازی دریا تردیدی نیست، افزود: رسیدگی به وضعیت دریای خزر و مقابله با آلودگی‌های آن بارها محل مناقشه نمایندگان با مسوولان بوده اما متاسفانه تاکنون قدمی برای این مهم برداشته نشده است. این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه ورود فاضلاب‌های صنعتی، شهری و همچنین سموم خارج از رده و منسوخ کشاورزی به دریا معضلی است که سلامت آب و آبزیان را به خطر انداخته است، گفت: نداشتن برنامه دقیق و منسجم از سوی مسوولان از جمله استانداری‌ها و همچنین وزارت کشور منجر به آلوده شدن دریای خزر شده که تهدیدی جدی برای سلامت افراد به شمار می‌رود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles