Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

جانشین فرمانده ناجا تایید کرد؛  اسیدپاشی به 4 زن در اصفهان

حوادث مشابه اسیدپاشی به زنان اصفهانی در روزهای گذشته به شایعاتی مبنی بر فعالیت خودسرانه برخی افراد برای مقابله با بدحجابی دامن زده است. در حالی که هنوز مسوولان در اظهارات رسمی دخیل بودن مساله حجاب را در این حوادث تایید نکرده‌اند، گفته‌های قربانیان نیز حاکی از پیچیدگی این ماجراست. روز گذشته جانشین فرمانده ناجا در واکنش به اسیدپاشی‌های اخیر در اصفهان از پیگیری ویژه این موضوع از سوی پلیس خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه «ایپاد» در جمع خبرنگاران درباره آخرین خبرها از جزییات اسیدپاشی به بانوان در اصفهان اظهار کرد: تاکنون چهار مورد اسیدپاشی داشتیم که با توجه به اطلاعات اولیه به سرنخ‌هایی رسیدیم که امیدواریم با تلاش پلیس این افراد زودتر دستگیر شوند.
اشتری درباره اینکه گفته می‌شود برخی از این افراد بی‌حجاب بوده‌اند، گفت: افرادی که مورد هدف قرار گرفتند از قشر خاصی نبودند و این موضوع در دست بررسی است.
همچنین به نوشته فارس، این مسوول از دستگیری تعدادی از متهمان این حوادث خبر داده است. با وجود اینکه وی جزییات بیشتری مطرح نکرده است، اظهارات قربانیان حاکی از تعلق آنها به خانواده‌هایی مذهبی بوده است.
پدر «ندا- م» 27 ساله به ایسنا گفته است: گناه ندا چه بوده است؟ هیچ کسی تاکنون از این دختر کوچک‌ترین خلافی ندیده است، او همیشه آبرومندانه زندگی کرده و با هیچ کسی خصومت شخصی نداشته است. وی با بیان اینکه آنها که به دخترم تهمت بی‌حجابی می‌زنند باید در آخرت پاسخ دهند، می‌افزاید: ندا هیچ‌گاه نمازش ترک نشده است. همیشه وقتی می‌خواستم به دخترم پول دهم زیر جانمازش می‌گذاشتم. او کسی نبود که در قید و بند حجاب نباشد، این را همسایه‌ها، فامیل و آشنایان همه شاهد هستند.
مریم یکی دیگر از قربانیان اظهار کرده است که من در یک خانواده مذهبی بزرگ شده‌ام و هیچ وقت به خود اجازه نداده‌ام که با پوشش نامناسب از منزل بیرون بیایم. من آن روز فرم دانشگاه را به تن داشتم. خدا برای هیچ کسی نخواهد که چنین اتفاقی رخ دهد. آیا این جنایت‌کاران فکر نمی‌کنند شاید یک زن راننده باردار باشد؟ کاش زودتر پلیس، امنیت را به زنان این شهر بازگرداند.
همسر سارا قربانی دیگر اسیدپاشی به زنان اصفهانی نیز می‌گوید همسرش نه قربانی بد حجابی است و نه خصومت شخصی.
در همین رابطه سرهنگ ستار خسروی، رییس پلیس اگاهی استان اصفهان خبر از کشف سرنخ‌های خوبی از خاطیان داده است. وی ارتباط مجرم یا مجرمان به گروه‌های خاص را رد و با تایید اینکه حملات توسط یک شخص انجام شده، اطلاع‌رسانی‌های بیشتر در این خصوص را موکول به بررسی حوادث در کمیسیون اطلاع‌رسانی استان کرد.
گمانه‌زنی‌ها درباره دلیل حوادث اخیر به بدحجابی و خصومت شخصی معطوف شده است. با این حال صحبت از ارتباط خاصی میان قربانیان این حوادث نیست و نزدیکان این افراد وجود خصومت شخصی را تایید نمی‌کنند.
پیش از این حوادث مشابه اسیدپاشی در بسیاری از موارد در ادامه عشق‌های ناکام و پاسخ رد دختران به مردان رخ داده بود اما به نظر می‌رسد این بار پیچیدگی بیشتری در کار باشد.
در همین رابطه معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: لازم است تدابیری به منظور مقابله با خشونت علیه زنان اتخاذ شود و این تدابیر باید در حوزه بازدارندگی قانونی و حمایتی باشد.
شهیندخت مولاوردی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطالب اظهارکرد: در معاونت امور زنان نیز تدابیری را مدنظر قرار داده‌ایم و در چارچوب لایحه تامین امنیت زنان به این موضوع پرداخته‌ایم. فعالیت‌هایی را نیز در زمینه توانمندسازی زنان به منظور بازدارندگی از خشونت علیه زنان انجام می‌دهیم.
وی تاکید کرد: امنیت در هر سطحی پیش شرط هر فعالیتی برای زنان است و لازم است آنها توانمند شوند که به منظور توانمندسازی زنان و حضور جدی آنها در برنامه‌های توسعه‌ای لازم است به امنیت آنان نیز توجه کنیم.
مولاوردی با بیان اینکه متلک گویی، اسید پاشی و غیره مصداق خشونت علیه زنان در اجتماع و جامعه است، گفت: زنان باید چه در حریم خصوصی و چه در جامعه از خشونت در امان باشند و قربانی یکی از اشکال خشونت قرار نگیرند.
معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: یکی از اشکال خشونت علیه زنان «آزار رسانی در اماکن عمومی و پارک‌ها» است که تجاوز و سایر تعرضات جنسی از اشکال شدیدتر این خشونت محسوب می‌شود و لازم است تدابیر لازم برای مقابله با این نوع پدیده‌های «فراگیر اجتماعی» اتخاذ شود.

 

هوای پاک تهرانی‌ها در سال ۹۳ سه برابر سال ۹۲

ایرنا- معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت که نسبت روزهای هوای پاک تهران از ابتدای سال‌جاری تا 20 مهرماه نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته (1392) سه برابر شده است.
سعید متصدی اظهار کرد: برآوردها نشان می‌دهد نسبت روزهای سالم سال‌جاری در مدت مشابه سال گذشته حدود 10 درصد افزایش یافته و روزهای ناسالم حدود 25 درصد کاهش داشته است.
وی افزود: این آمار درباره نسبت وضعیت هوا در سال‌جاری در مدت مشابه سال 90 نشان می‌دهد روزهای پاک شش برابر شده، روزهای ناسالم 60 درصد کاهش و روزهای سالم 50 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: برآوردها نشان می‌دهد از ابتدای سال‌جاری تا 20 مهرماه شش روز هوای پاک، 146 روز سالم و 53 روز ناسالم داشتیم، در سال 92 در مدت مشابه دو روز پاک، 132 روز سالم و 71 روز ناسالم و سال 91 در مدت مشابه روز پاک گزارش نشده بود، 135 روز سالم و 70 روز ناسالم بود. همچنین در سال 90 نیز روز پاک نداشتیم، 72 روز سالم و 133 روز ناسالم گزارش شده بود.
متصدی افزود: امسال نیز بیشتر روزهای ناسالم بعد از بروز توفان در تاریخ 12 خردادماه در تهران گزارش شده است زیرا بیشتر روزهای ناسالم مربوط به وجود گرد و غبار بوده است.
وی با تاکید بر اینکه عوامل متعددی در بهبود وضعیت هوا تاثیر داشته‌اند، گفت: توزیع سوخت استاندارد، حذف بنزین پتروشیمی و استانداردسازی خودروها از جمله اقداماتی است که کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها از جمله تهران را به همراه داشته است.

 

بحث بر سر انتخاب شهردار ادامه دارد

خبرآنلاین- برنامه این هفته مناظره به انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم اختصاص داشت. غلامرضا انصاری عضو شورای شهر تهران، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران، محمدقسیم عثمانی نماینده مجلس، رحیم قادری نماینده مجلس و علی نوذرپور نماینده دولت در برنامه حضور داشتند.
آیا انتخاب شهرداران باید از طریق رای مستقیم مردم باشد یا اعضای شورای شهر یا روش دیگری، موضوع اصلی این برنامه بود. سوال نظر سنجی برنامه هم در همین رابطه بود که در پایان ۷۶ درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی تمایل به انتخاب شهردار توسط مردم داشتند.
در ابتدای برنامه، انصاری گفت: ما در قانون اساسی اصول «سوم»، «ششم»، «هفتم»، «پنجاه»، «100» تا «106» بحث مردم‌سالاری دینی، شهروند مداری، مشارکت مردم، واگذاری تصدی دولت به دولت‌های محلی، هماهنگ‌سازی وظایف و مسوولیت‌ها در محدوده شهرها و قانون جامع مدیریت شهری را در اولویت‌های قانون اساسی داریم و شوراها را به عنوان رکن چهارم دموکراسی در دوره چهارم در کشور خود داریم تجربه می‌کنیم.
به گفته وی، ماده «177» قانون برنامه پنجم تاکید بر تفکیک امور محلی از ملی، رعایت مقتضیات محلی در مدیریت شهری و یکپارچگی و هماهنگی در مدیریت شهری را مورد تاکید قرار داده است، از طرف دیگر از عمر قانون بلدیه 100 سال می‌گذرد و از قانون شهرداری‌ها شش دهه می‌گذرد و بازنگری اساسی در قانون شوراها و شهرداری‌ها را دولت باید در دستور کار خود قرار دهد.
انصاری گفت: در دوره چهارم شوراها هنوز مدیریت منابع مالی و دیوان محاسبات شهری را هنوز شکل نداده‌ایم و بحث ذی‌حسابی‌ها و استقلال مالی شوراها باید در دستور کار قرار گیرد. با توجه به 15 سالی که از عمر شوراها می‌گذرد، به سمت این برویم که در کنار انتخاب نمایندگان شوراها شهردار را انتخاب کنیم، هم انتخاب چهره ملی را در دستور کار قرار می‌دهیم و هم انتخابات ما برنامه‌محور می‌شود و می‌توانیم منتخب مردم در مدیریت شهری و منتخبان مردم در شورای شهر را با تعامل مثبت در کنار یکدیگر قرار دهیم و ذیل آن شهرداران شهر را با رای اعتماد شورا انتخاب کنیم تا برای اتفاقات شهر مجبور به سوال و استیضاح از شخص شهردار نشویم و بتوانیم تک تک شهرداران را مورد سوال یا استیضاح قرار دهیم و در چارچوب برنامه ارایه شده شهردار به سمت مدیریت یکپارچه شهری برویم.
 مهدی چمران به عنوان دومین نفر پشت تریبون رفت. وی گفت: اینکه فکر می‌کنیم جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است و هر چه مردم را در این کار بیشتر دخالت دهیم و امور به ویژه امور محلی را به آنها واگذار کنیم، بهتر است. اولین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار است و اگر این اختیار از آن بگیریم، همه مسایلی که درباره شورا گفتیم، یعنی هیچ.
محمدقسیم عثمانی، نماینده مردم بوکان و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس سومین نفری بود که پشت تریبون رفت و درباره موضوع مناظره حرف زد.
وی که یکی از تهیه‌کننده‌های طرح مجلس برای انتخاب شهردار توسط هیات‌های نظارت است، گفت: نقش شوراها صددرصد نظارتی است و حدود وظایف و نظارت و سلسله مراتب نظارت را قانون تعیین می‌کند و قانون‌گذار مجلس شورای اسلامی است، نه کس دیگر و اختیارات شوراها را ما در مجلس به موجب قانون به آنها داده‌ایم و شوراها موظفند در محدوده قانونی که مجلس برایشان تصویب می‌کند، عمل کنند. قانون‌گذار حق ندارد قانون را طوری بنویسد که نقش شوراها غیرنظارتی شود و نگرانی امروز ما دخالت شوراها در امور شهرداری‌ها به نحو مستقیم است که خلاف نص قانون است که باید اصلاح شود.جعفر قادری، نماینده مجلس به عنوان یکی از مخالفان طرح مجلس و لایحه دولت از راه دیگری برای انتخاب شهردار حرف زد.
وی گفت: مدل موجود بین سه مدل مطرح شده از همه بهتر است زیرا نماینده مجلس نمی‌تواند در کارهای اجرایی دخالت کند و انتخاب شهردار کار اجرایی است. نگرانی دوستان این است که در شرایط فعلی شهردار پاسخگوی نمایندگان مجلس نیست، در مدل انتخاب توسط مردم هم باز هم شهردار پاسخگو نخواهد بود زیرا در هیات حل اختلاف مورد اشاره نمایندگان مجلس تنها یک عضو است و به تنهایی نمی‌تواند شهردار را وادار به پاسخگویی کند. همچنین این طرح به نظارت نمایندگان مجلس خدشه وارد می‌کند.
علی نوذرپور، معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور که به عنوان نماینده دولت در برنامه حاضر شده بود، گفت: مدلی که الان حاکم است، چند ضعف جدی دارد؛ اول عدم تفکیک مدیریت تخصصی از مدیریت اجتماعی است. در حالی که ما نیاز به مدیری داریم که رهبری شهر را بر عهده بگیرد. دوم اینکه وظایف مدیریت شهری بسیار محدود است و بخش اندکی از وظایفی است که بر عهده مدیریت محلی است. در برنامه پنجم 23 وظیفه محلی ذکر شده که باید به شهرداری واگذار شود.وی درباره شیوه‌های مدیریت شهری گفت: مدل‌های گوناگونی در جهان مورد استفاده است. در کشور ما دو مدل مدیریت شهری قرار گرفته: مدل جمعی که انجمن بلدیه یک رییس داشت که شهردار بود. در مدل غالب ما هیچگاه شهردار به معنای خاص در ادبیات مدیریت شهری نداشته ایم، چون شهردار کسی است که مستقیما توسط مردم انتخاب می‌شود اما آنچه فعلا انتخاب می‌شود، مدیر شهری است، نه شهردار که شورای شهر آن را انتخاب می‌کند.
نوذرپور گفت: باوجود ظرفیت‌های خوب قانون مدیریت شهری و خدمات خوب شوراها در عمر کوتاه آنها که قابل تقدیر است، مدلی که اکنون حاکم است، چند ضعف جدی دارد: اول عدم تفکیک مدیریت تخصصی از مدیریت اجتماعی است. در حالی که ما نیاز به مدیری داریم که رهبری شهر را بر عهده گیرد. دوم اینکه وظایف مدیریت شهری بسیار محدود است و بخش اندکی از وظایفی است که بر عهده مدیریت محلی است. در برنامه پنجم 23 وظیفه محلی ذکر شده که باید به شهرداری واگذار شود.
وی گفت: ضعف سوم یکسانی مدل مدیریت شهری برای همه شهرها به رغم همه تفاوت‌های جغرافیایی، اقلیمی و جمعیتی آنهاست. در حالی که در دنیا مدل‌های گوناگونی برای مدیریت شهرهای گوناگون اتخاذ می‌شود. ضعف چهارم ضعف نظارتی است که در پایان هر دوره شورا اعضای شورا اذعان می‌کنند که نتوانسته‌اند نظارت درستی بر عملکرد شهرداری داشته باشند.

 

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی:
۳۰۰ مهدکودک تذکر گرفته یا تعطیل شدند

ایلنا- مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود۳۰۰ مهدکودک تذکر گرفتند یا تعطیل شدند، گفت: این مهدکودک‌ها یا تخلف از دریافت شهریه داشته‌اند یا ضوابط و محتوای آموزشی را به طور کامل رعایت نکرده بودند.حمیدرضا الوند در مورد دریافت مجوز پلیس برای صلاحیت مدیران و مربیان مهدکودک‌ها اظهار داشت: براساس قانون مسوولیت‌های صدور مجوز مهدهای کودک و نظارت بر آنها به سازمان بهزیستی کشور سپرده شده است و بر اساس دستورالعمل تخصصی این ماده قانونی تاییدیه فردی مدیران و مربیان مهدهای کودک در زمانی که می‌خواهند مجوز دریافت کنند و یا موافقت اصولی بگیرند از حراست مرکزی سازمان بهزیستی کشور انجام می‌شود.مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ما در وضعیت مهدهای کودک خود نظارت‌های سطح‌بندی‌ شده زیادی داریم، افزود: این نظارت‌ها به صورت نظارت فراگیر برای رتبه‌بندی مهدهای کودک صورت می‌گیرد.وی تاکید کرد: تایید بر اخذ مجوز فعالیت مهدهای کودک منوط به رعایت تمام ضوابط و مقررات استاندارد سازمان بهزیستی کشور و رعایت ارزش‌های حاکم بر فرهنگ ملی دینی ماست اما به این معنی نیست که هیچ تخطی در هیچ کدام از این موارد در مهدهای کودک اتفاق نمی‌افتد.مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: در سال گذشته حدود۳۰۰ مهدکودک تذکر گرفتند یا تعطیل شدند که یا تخلف از دریافت شهریه داشته‌اند یا ضوابط و محتوای آموزشی را به طور کامل رعایت نکرده بودند.الوند گفت: متاسفانه با وجود اینکه مرجعیت صدور و نظارت و تدوین استاندارد‌ها و شاخص‌های استاندارد در حوزه مهدهای کودک فقط بر عهده سازمان بهزیستی کشور است بسیاری از ارگان‌ها به صورت غیرقانونی اقدام به تاسیس مهدهای کودک می‌کنند.

 

بیش از 10 اعتراض دانشجویی طی یک ماه
مهر- طی یک ماه گذشته دانشگاه‌های سراسری بیش از 10 تجمع و اعتراض در رابطه با مشکلات صنفی دانشجویی را شاهد بودند که بخش اعظم این مشکلات را خوابگاه‌ها و افزایش قیمت ژتون غذا به خود اختصاص دادند.
در حالی دانشگاه‌ها روزهای ابتدایی خود را پشت سر می‌گذارند که اخبار منتشر شده از دانشگاه‌های دولتی از حجم بالای اعتراضات صنفی دانشجویی خبر می دهد. حجم بالای این اعتراضات صنفی دانشجویی در یک ماه اول سال قابل تامل است.
افزایش قیمت ژتون غذای دانشجویی و کمبود خوابگاه‌ها در راس اعتراضات دانشجویی قرار گرفته به طوری‌که در همین مدت کوتاه که از سال تحصیلی
94-93 طی شده، اعتراضات صنفی دانشجویی دانشگاه‌های هنراصفهان، کوی دانشگاه تهران، سیستان و بلوچستان، شهید بهشتی، صنعتی اراک، علوم و فنون خرمشهر، سمنان، شهید چمران اهواز، خواجه نصیرالدین طوسی، مرکز آموزش عالی سلمان فارسی ثبت شده و دانشجویان با برگزاری تجمع‌های مختلف خواستار رسیدگی مسوولان دانشگاه‌ها شده‌اند. این درحالی است که دانشگاه آزاد و پیام نور نیز با افزایش شهریه‌ای که در ابتدای سال داشتند با اوج اعتراضات دانشجویی در هفته اول سال تحصیلی مواجه شدند.

اعلام موارد سوءتغذیه حاشیه شهرها
به وزارت رفاه
فارس-  وزیر بهداشت گفت که قرار است موارد سوءتغذیه در حاشیه شهرها را به وزارت رفاه اعلام کنیم تا در بسته غذایی جدید دیده شود. همچنین در طرح تحول سلامت افراد سالم، بیمار و نوع بیماری‌ها شناسایی می‌شوند. سیدحسن‌هاشمی در رابطه با سوءتغذیه مردم در شهرهای حاشیه‌نشین‌ گفت: در جلسه قبلی دولت در رابطه با سوءتغذیه حاشیه‌نشین‌ها بحث شد و بسته غذایی ویژه‌ای از سوی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی اعلام گردید.
وی افزود: قرار شده است مواردی که دچار سوءتغذیه هستند و از طریق وزارت بهداشت اعلام می‌شود نیز در بسته غذایی وزارت رفاه دیده شود.
وی افزود: تاکنون فقط توانسته‌ایم حاشیه شهرها را سرشماری کنیم و هنوز آمار دقیقی از سوءتغذیه این ناحیه به دست نیامده است. هنوز خیلی کار داریم و باید بلوک‌های جمعیت 12 میلیون و 500 هزار نفری را ایجاد و کارشناس سلامت برای آنها تعیین کنیم.
هاشمی گفت: آنچه از حاشیه شهرها به دست آمده مربوط به سرشماری جدیدی است که حدود 9 میلیون نفر را شناسایی کرده است به همین دلیل آمار بیماری‌ها را در این مناطق نداریم.
وزیر بهداشت افزود: باید سیستمی در قالب طرح تحول سلامت ایجاد کنیم تا افراد سالم، بیماران و نوع بیماری آنها در شبکه بهداشت شناسایی شود.

بودجه یک میلیارد تومانی برای
 انجمن‌های علمی
ایسنا- هفتمین جشنواره ملی حرکت با تقدیر از 103 برگزیده، 28 تا 30 مهرماه در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود. دکتر ضیا‌ءهاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اعلام این خبر اظهار کرد: در هفتمین جشنواره ملی حرکت 17 هزار اثر علمی پژوهشی از سوی انجمن‌های علمی سراسر کشور ارایه شده که این آثار ابتدا از سوی دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت بیش از یک‌هزار و 100 اثر به مرحله سراسری راه یافتند. به گفته وی، سپس آثار ارایه شده در 16 حوزه مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت 103 اثر، فرد و انجمن برگزیده در جشنواره معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار و 50 انجمن علمی دانشجویی در کشور ثبت شده است، تصریح کرد: انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت، جزء این آمار نیستند. ‌هاشمی گفت: 37 درصد از مجموع انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها مربوط به حوزه علوم انسانی هستند.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه سال گذشته وزارت علوم، بودجه مستقلی برای انجمن‌های علمی اختصاص نداد، افزود: سال گذشته بودجه انجمن‌های علمی از طریق معاونت علمی ریاست جمهوری اختصاص یافت اما امسال از سوی وزارت علوم یک میلیارد تومان به انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها اختصاص یافت.

فوت روزانه 7 تا 10 بیمار منتظر پیوند
باشگاه خبرنگاران- دکتر نجفی زاده با بیان اینکه در حال حاضر 25 هزار نفر در لیست انتظار پیوند هستند، گفت که متاسفانه هر روز 7 تا 10 بیمار منتظر در لیست پیوند فوت می‌کنند.
دکتر کتایون نجفی‌زاده، رییس اداره پیوند و بیماری‌های خاص وزارت بهداشت در افتتاحیه دومین دوره آموزش بین‌المللی اهدای عضو در ایران که در هتل المپیک برگزار شد، گفت: سالانه 20 هزار نفر در اثر تصادفات فوت می‌کنند. طبق آمار 25 هزار نفر نیز در لیست انتظار پیوند هستند که متاسفانه هر روز 7 تا 10 بیمار منتظر در این لیست فوت می‌کنند.

بازنگری لایحه ساماندهی
 وظایف دستگاه‌های اجرایی در امور جوانان
ایسنا- مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه کمیسیون اجتماعی دولت گفت که در این جلسه مقرر شد وزارت ورزش و جوانان با همکاری معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور طی جلسات تخصصی دوجانبه با هر یک از دستگاه‌های اجرایی، نسبت به بازنگری و شفاف سازی تکالیف مندرج در لایحه ساماندهی تکالیف دستگاه‌های اجرایی در حوزه جوانان (موضوع بند «ج» ماده «41» قانون برنامه پنجم توسعه) اقدام کند.
جعفرسطوتی با اعلام این خبر اظهارکرد: درنشست کارگروه ویژه کمیسیون اجتماعی دولت قرار شد تا پس از مشخص شدن نتایج نهایی جلسات دو جانبه با دستگاه‌های اجرایی، پیش نویس جدید لایحه ساماندهی تکالیف دستگاه‌های اجرایی در حوزه جوانان دوباره در جلسه کارگروه ویژه با حضور نمایندگان همه دستگاه‌ها نهایی شود و پس از تایید برای تصویب در کمیسیون اجتماعی مطرح شود ضمن اینکه قرار است برای تصویب نهایی به هیات وزیران ارایه شود.
وی تاکید کرد: بخشی از پیش‌نویس قبلی مورد تایید است اما بخشی از آن نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.

افزایش 20 درصدی اعتبارات هیات‌های مذهبی
مهر- دوازدهمین نمایشگاه عطر سیب با حضور معاونان اجتماعی و فرهنگی مناطق، شهرداران، مدیران شهری، اعضای شورای شهر تهران و شهردار تهران به صورت رسمی افتتاح شد. حجت‌الاسلام میثم امرودی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: امسال در این نمایشگاه 50 صنف تولید کننده و توزیع‌کننده برتر در زمینه کمیت و کیفیت در 9 سالن حضور دارند و 12 هزار قلم جنس در این نمایشگاه توزیع می‌شود به‌طوری که مجموعه‌های شهروند و سازمان میوه و تره‌بار نیز محصولات برتر خود را ارایه می‌دهند.ژ
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه سال گذشته این نمایشگاه در شش هزار مترمربع برگزار شد، گفت: امسال این نمایشگاه در فضای 12 هزار متر مربعی برگزار شده و اعتبار هیات‌های مذهبی 20 درصد افزایش پیدا کرده است.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles