Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

زمین بایر میان دو دبستان پاتوق معتادان و موش‌ها: مدیر مدرسه آزادگان: شهرداری تکلیف زمین را مشخص کند

«جهان صنعت»- یک زمین خرابه بایر کابوس دانش‌آموزان مدرسه آزادگان شده است. دانش‌آموزان به دیدن موش و حیوانات موذی عادت کرده‌اند اما تصور بعضی از والدین این است که مدیر مدرسه اقدام موثری در این رابطه نکرده است. یکی از والدین به روزنامه «جهان صنعت» گفت: حیوانات موذی از جمله موش‌هایی به بزرگی گربه از طریق خرابه کنار مدرسه وارد مدرسه و حتی کلاس می‌شوند و هنوز شهرداری و مدیریت مدرسه کاری برای حل مساله نکرده‌اند.
به گفته این فرد، مدرسه آزادگان یک سال و نیم است که با این مشکل رو‌به‌رو و با وجود اینکه اولیا بارها به شهرداری مراجعه کرده‌اند، تا به حال نتیجه‌ای نگرفته‌اند. این دبستان پسرانه که در بلوار سردار جنگل در منطقه پونک واقع شده، در محدوده ناحیه 3 منطقه 5 شهرداری قرار گرفته است. یکی دیگر از دبستان‌های دخترانه نیز در سوی دیگر زمین بایر قرار گرفته و این مساله برای دانش‌آموزان هر دو مدرسه مشکل‌ساز شده است.
دهقان‌نژاد، مدیر دبستان پسرانه در توضیح پیگیری این مساله به «جهان صنعت» می‌گوید: اگر اولیا گزارش کرده‌اند در کلاسی موش دیده شده باید به ما اطلاع بدهند. تا جایی که من اطلاع دارم موشی وارد کلاس‌ها نشده و تنها در حیاط مدرسه و بیرون از آن دیده شده. این مساله سال‌های سال است در مدرسه وجود دارد و مشکل از شهرداری است که هیچ کمکی نمی‌کند.
او اظهار می‌کند که بارها مسوولان مدرسه و اولیای دانش‌آموزان بابت این مساله به شهرداری نامه نوشته‌اند و مراجعه حضوری داشته‌اند اما اقدامی صورت نگرفته. او در توضیح دلیل پیدا شدن موش‌ها و جانوران موذی می‌گوید: زمین خرابه کنار مدرسه باید کاربری مشخصی پیدا کند. ما از شهرداری خواسته‌ایم تکلیف این زمین را مشخص کند تا معلوم شود متعلق به کیست یا اینکه تبدیل به پارک شود. الان در گوشه‌ای از این زمین مسجدی ساخته شده، در حالی که کمی آن طرف‌تر یک مسجد وجود داشت. بقیه زمین نیز همچنان خالی است و با هر بار خاکبرداری و عملیات، موش‌ها بیرون می‌ریزند و به حیاط مدرسه هم وارد می‌شوند. آن طرف این زمین مدرسه دخترانه رازی قرار گرفته و این زمین بایر تبدیل شده به پاتوق معتادان و برای بچه‌ها محیط نامناسبی ایجاد شده است.
وی درباره پیگیری‌هایی که از طریق شهرداری صورت گرفته، می‌گوید: ما سال‌هاست با شهرداری منطقه 5 مکاتبه داریم و تلی از نامه دست آنهاست. حتی اولیا جمع شدند و به شهرداری رفتند، پلیس یک بار به اینجا آمد و معتادان و کارتن‌خواب‌ها را جمع‌آوری کرد، بچه‌های زباله‌فروش در این زمین رفت و آمد می‌کنند و زباله‌های بسیاری ریخته می‌شود که عامل آلودگی این مکان شده است.
مدیر مدرسه آزادگان از شهرداری خواست هر چه سریع‌تر تکلیف زمین بایر کنار مدرسه را روشن کند تا سلامت دانش‌آموزان مدرسه حفظ شود.
مسوولان شهرداری اما در پاسخ به «جهان‌صنعت» می‌گویند کاری جز پاکسازی از دستشان برنمی‌آید چرا‌که زمین مالک شخصی دارد و مالک می‌تواند هر زمانی که بخواهد اقدام به ساخت‌و‌ساز کرده یا زمین را رها کند. ‌هادی‌پور، معاون ساماندهی ناحیه 3 منطقه 5 توضیح داد: شهرداری پاکسازی در این محل را انجام داده است. طعمه‌گذاری برای موش‌ها انجام شده و تراشه‌های آسفالت برای جلوگیری از جمع شدن موش ریخته شده است‌ اما در هر صورت زمینی که بایر است ممکن است محل ریختن زباله‌ها شود و شهروندان پاکیزگی آن را رعایت نکنند. شهرداری تنها اختیار انجام پاکسازی را دارد و این کار را می‌کند.
با وجود اینکه عملیات پاکسازی به گفته مسوولان شهرداری در این زمین صورت گرفته، همچنان اولیای دانش‌آموزان می‌گویند سال‌های سال است که این مشکل وجود دارد و دانش‌آموزان باید با هراس موش‌ها در مدرسه درس بخوانند.

 

وزیر کشور:
 به سرنخ‌های جدیدی از اسیدپاشی‌های اصفهان رسیده‌ایم

ایسنا- وزیر کشور درباره پرونده اسیدپاشی‌های اصفهان گفت: در حال حاضر نتایج جدیدی نداریم‌ اما به سرنخ‌هایی رسیده‌ایم که از سوی دستگاه‌های امنیتی گزارش شده و فعلا نمی‌توانیم اعلام کنیم.
عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه برگزاری همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان همدان با رویکرد اقتصاد مقاومتی در جمع خبرنگاران‌ اظهار کرد: پیگیرقضیه اسیدپاشی‌های اصفهان هستیم، به طوری که کمیته‌ای در اصفهان و تهران تشکیل شده و موضوع به طور جدی پیگیری می‌شود.
وی ادامه داد: مساله اسیدپاشی دغدغه رییس‌جمهور و سران قواست و ما مصمم هستیم که این قضیه را به نتیجه برسانیم.
وزیر کشور در ادامه درباره بیمه پایه و درمانی معتادان نیز گفت: 30 میلیارد تومان برای بیمه معتادان در نظر گرفته شده است که ظرف دو، سه هفته آینده تامین می‌شود.
وی افزود: بیمه معتادان در قانون بودجه دیده شده است‌ اما آیین‌نامه‌اش هم باید نوشته شود.
رحمانی فضلی تصریح کرد: وزارت کار و امور اجتماعی که به عنوان متولی این مساله است توافقی با وزارت کشور و ستاد مبارزه با موادمخدر داشته و این موضوع را پیگیری کرده و در دولت ارایه شده است.
وی ادامه داد: دولت ایراداتی به آن وارد کرده است که ایرادات وارده به آیین‌نامه از سوی دولت، در شورای اخیر اجتماعی حل شد.

 

بساط شیمی‌درمانی از مطب‌ها جمع می‌شود

ایسنا- مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از جمع شدن بساط شیمی‌درمانی از مطب‌ها در قالب اجرای بسته حمایت از بیماران مبتلا به سرطان خبر داد.
دکتر مهدی پیرصالحی گفت: از آنجا که در بخش بیمارستانی توانایی لازم برای ارایه خدمت به همه بیماران سرطانی را نداریم، عده‌ای از بیماران به اجبار و با پرداخت هزینه‌هایی بسیار بالاتر‌ جهت امور شیمی‌درمانی و تزریقات مربوط به آن وارد مطب‌ها می‌شوند.
وی افزود: این درحالی است که متاسفانه در مطب‌ها‌ این گونه تزریق‌ها در شرایط استاندارد انجام نمی‌شود‌ چراکه داروها باید در شرایط خاص تهیه، در سرنگ کشیده و سپس تزریق شوند و شرایط اتاق تزریق باید خاص باشد. در مطب نمی‌توان شرایط مناسب به این منظور را ایجاد کرد.  پیرصالحی ادامه داد: به همین دلیل بحث راه‌اندازی مراکز ویژ‌ه‌ای جهت شیمی‌درمانی مطرح است‌ به این معنی که سایت‌هایی با همکاری پزشکان آنکولوژی می‌توانند تجهیز شوند و در صورت برخورداری از استانداردهای لازم از لحاظ کیفیت کار، این خدمات را ارایه دهند. به این ترتیب بخش خصوصی می‌تواند در آن مراکز خاص تزریق را انجام دهد‌ اما مسلم آن است که این کار باید از مطب‌ها جمع‌آوری شود‌ چراکه مطب‌ها استانداردهای لازم را ندارند.
وی به بسته حمایت از بیماران مبتلا به سرطان که قرار است در قالب اجرای طرح تحول نظام سلامت به زودی اجرایی شود، اشاره کرد و گفت: در این قالب‌ یکی از بسته‌های حمایتی ما افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌هاست‌ که به این منظور هزینه‌های لازم جهت افزایش ظرفیت و همچنین افزایش کیفیت در نظر گرفته شده است‌ چرا‌که در برخی از بیمارستان‌ها کیفیت تخت‌های آنکولوژی مناسب نیست.
مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به بسته حمایت از بیماران خاص، صعب‌العلاج و نیازمند‌ افزود: در قالب این بسته حمایتی‌ چهار فهرست مختلف جهت حمایت مالی بیشتر از داروهای ضد‌سرطان به ویژه برای بیماران مناطق محروم تهیه شده است؛ به عنوان مثال یک فهرست مربوط به داروهایی است که پزشکان باید با پروتکل خاص تجویز کنند و یک فهرست هم مربوط به داروهای گران‌قیمت است که باید پوکه‌های آن جمع‌آوری گردد تا از قاچاق آن‌ها جلوگیری شود.
وی گفت: این اقلام دارویی با حضور انجمن‌های تخصصی آنکولوژی بررسی شده و در مراحل نهایی قرار دارد. در مجموع این چهار فهرست، تمام داروهای ضدسرطان را شامل می‌شوند.
پیرصالحی با تاکید بر اینکه اکنون هم 90 درصد هزینه‌های مربوط به داروهای بیماران مبتلا به سرطان تحت پوشش بیمه قرار دارد، افزود: اما گاهی تامین این 10 درصد هزینه نیز برای بیماران مشکل است. بر همین اساس در نظر داریم در مناطق محروم، این 10 درصد هزینه را پوشش داده و داروی ضد سرطان برای این بیماران رایگان شود. اعتبار لازم به این منظور در نظر گرفته شده و این بسته حمایتی در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

 

طرح «ایست به احترام زندگی» اجرا می‌شود
جریمه 100 هزارتومانی برای عبور از چراغ قرمز

فارس- رییس پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید بر اینکه طرح «ایست به احترام زندگی» با هدف ساماندهی تقاطع‌ها و تکالیفی که رانندگان و عابران دارند، اجرایی می‌شود، گفت: با توجه به اینکه اجرای طرح منوط به ایجاد بسترهای لازم است، در حال حاضر انجام آن به تعویق افتاده است.
سرهنگ تیمور حسینی با اشاره به اینکه طرح ایست به احترام زندگی طرحی است که بر اساس آن‌ تمامی خودروها موظف به توقف در پشت خط ایست، در خط کشی‌های عابر پیاده خواهند شد، گفت: طرح «ایست به احترام زندگی» با هدف ساماندهی تقاطع‌ها و تکالیفی که رانندگان و عابران دارند، اجرایی می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه مقرر بود این طرح از ابتدای آبان‌ماه اجرایی شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح یادشده منوط به ایجاد بسترهای لازم است، اجرای آن به تعویق افتاده است.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: ایست به احترام زندگی با هدف تغییر رفتار ترافیکی شهروندان در شهر تهران اجرایی می‌شود. به طوری که رانندگان توقف پشت خط سفید و عابران تحمل برای سبز شدن چراغ عابر را مورد توجه قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه موفقیت این طرح مرهون آماده‌سازی بسترهای لازم در سطح شهر است، بیان کرد: یکی از بسترهای مورد نیاز اصلاح زیرساخت‌ها و خط‌کشی معابر به خصوص خطوط عابر پیاده در تقاطع‌هاست که شهرداری تهران از ابتدای شهریور‌ماه اصلاح زیر‌ساخت‌های ترافیکی شهر را در دستور کار دارد و در این زمینه اقدامات موثری را انجام داده است.
به گفته حسینی اکنون بسیاری از تقاطع‌ها، تراش خورده و خط‌کشی‌ها سامان یافته است اما هنوز بخشی از کار باقی‌مانده که به محض اینکه بسترها آماده‌سازی شد، ایست به احترام زندگی کلید خواهد خورد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای رعایت حقوق شهروندی و احترام به عابران پیاده اجرا خواهد شد، افزود: از آنجا که تصمیم داریم طرحی کارآمد در حوزه ترافیک در شهر اجرایی شود‌ در چندین مرحله اجرای طرح به تعویق افتاده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه طرح توقف پشت خط ایست در خط کشی‌های عابر پیاده را با عنوان «ایست به احترام زندگی» تبلیغ و فرهنگ‌سازی کرده‌ایم، گفت: رانندگان متخلفی که اقدام به توقف روی خط کشی عابر پیاده کنند 20 هزار تومان جریمه خواهند شد.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه عبور از چراغ قرمز نیز 100 هزار تومان جریمه خواهد داشت، گفت: دوربین‌‌های کنترل ترافیک نصب شده در چهارراه‌های پایتخت این تخلفات را به ثبت خواهند رساند.

 

دولت هنوز مبلغی برای بیمه خبرنگاران پرداخت نکرده است

فارس- مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت که افرادی که از این به بعد می‌خواهند بیمه خبرنگاری شوند، باید سهم دولت نیز پرداخت شود که هنوز مبلغی اختصاص نیافته است.
سید تقی نوربخش درباره بیمه خبرنگاران و مشاغل سخت و زیان‌آور این شغل اظهار داشت: بیمه خبرنگاران از کمک‌های دولتی استفاده می‌کند و افرادی که در گذشته بیمه شده‌اند، بیمه آنها ادامه دارد. افرادی که من‌ بعد می‌خواهند بیمه خبرنگاری شوند باید سهم دولت نیز پرداخت شود که هنوز مبلغی اختصاص نیافته است.
وی درباره سخت و زیان‌آور بودن شغل خبرنگاران بیان داشت‌: برای مشاغل سخت و زیان‌آور کمیته‌ای شامل وزارتخانه‌های بهداشت، کار و سازمان تامین اجتماعی تشکیل می‌شود‌ و در آن کمیته هر آنچه تصویب شود قابل اجراست.
نوربخش یادآور شد: در قانون براساس ماده «الف» و «ب» دو نوع کار سخت و زیان‌آور وجود دارد‌ که در ماده «الف» کار سخت و زیان‌آور برای مشاغل مشخص شده مانند کارگران معادن و در ماده «ب» نیز مشاغل در کمیته مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

کاهش داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 94

ایرنا- مشاور عالی رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: شمار داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 94 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور 810 هزار و 790 نفر است که نسبت به سال گذشته بیش از یکصد هزار نفر کاهش یافته است.
حسین توکلی گفت: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 و بیستمین دوره المپیاد علمی و دانشجویی کشور از ساعت 20 روز شنبه 17 آبان ماه 93 آغاز و با مهلت تمدید شده در پایان روز چهارشنبه 28 آبان ماه 93 پایان پذیرفت.
ثبت‌نام برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 و بیستمین دوره المپیاد علمی و دانشجویی کشور منحصرا از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www. sanjesh. org انجام شد.
وی تصریح کرد: براساس آمار اولیه گزارش شده، تعداد 810 هزار و 790 داوطلب نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام کرده‌اند که آمار نهایی آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در سال‌جاری نسبت به سال گذشته، بیش از100 هزار نفر کمتر است.
براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 در صبح و بعد از ظهر چهارشنبه 15، پنجشنبه 16 و جمعه 17 بهمن‌ماه در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

 

شرط اجرای فعالیت پنجشنبه‌های مدارس
مهر- معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری آزمایشی طرح کیفی‌بخشی فعالیت‌های پنجشنبه‌های مدارس‌ گفت: ۲۱۵۱ مدرسه ابتدایی در سطح کشور به طور آزمایشی این طرح را اجرایی کردند که در صورت موفقیت آن، ادامه پیدا کرده و در غیر این صورت متوقف می‌شود.  حمیدرضا کفاش با بیان اینکه بر اساس قانون، فعالیت مدارس در پنج روز ابتدایی است و در دولت جدید تصمیم بر این شد که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ برخی از مدارس ابتدایی در سطح کشور، پنجشنبه‌ها باز باشند، گفت: در این روز برنامه‌هایی مانند سرود، کتابخوانی، نمایش، اردوهای داخل و خارج مدرسه و فعالیت‌های قرآنی به صورت داوطلبانه انجام می‌شود که تاکنون بیشتر دانش‌آموزان از آن استقبال کرده‌اند. هیچ‌کدام از این فعالیت‌ها نمره‌دار نیست و فعالیت‌های فرهنگی و هنری است.
وی با اعلام اینکه هزینه این کلاس‌ها از دو بخش تامین می‌شود، افزود: بخشی را آموزش و پرورش تامین می‌کند و باقی مانده را بعد از برگزاری کلاس‌ها، انجمن اولیا و مربیان در جلساتشان طرح موضوع می‌کنند و اولیا بر اساس تمایل، مشارکت می‌کنند که در این مورد هیچ اجباری وجود ندارد.
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این طرح توسط پژوهشگاه تعلیم و تربیت در حال ارزشیابی است، گفت: اگر تا اسفند‌ماه نتیجه این ارزشیابی مثبت باشد، سایر مدارس نیز به این طرح می‌پیوندند وگر نه‌ ما هیچ تعارفی نداریم و اجرای این طرح متوقف می‌شود.

آمادگی برای جمع‌آوری
دکل‌های فشار قوی تهران
مهر- رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از مذاکرات انجام شده بین وزارت نیرو و مدیریت شهری برای جمع‌آوری دکل‌های برق فشار قوی در مناطق شهرداری تهران خبر داد.
علیرضا دبیر با اشاره به نشستی که با حضور مدیرعامل شرکت نیروی برق تهران و برخی از شهرداران مناطق در کمیسیون برنامه و بودجه شورا برگزار شد، گفت: همان‌طور که دکل‌های فشار قوی برق در زمان احداث پل صدر جمع‌آوری شد، مدیریت شهری در نظر دارد این دکل‌ها را در دیگر مناطق شهر تهران نیز جمع‌آوری و شبکه‌های انتقال برق را به زیر زمین منتقل کند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با تاکید بر عوارضی که این دکل‌ها بر سلامت ساکنین اطراف دارد، اظهار داشت:‌ شهروندان نمی‌توانند انرژی حاصل از برق‌های فشار قوی را مشاهده و یا لمس کنند‌ اما تحقیقات نشان می‌دهد میدان‌های الکترو‌مغناطیسی که این دکل‌ها ایجاد می‌کنند بنابر مدت زمان پرتوگیری و فاصله انسان از این منابع انرژی‌ بر سلامت شهروندان تاثیر منفی دارد.
وی اضافه کرد:‌ نگاه مدیریت شهری به این پروژه‌ها درآمدزایی نیست بلکه هدف ایمن‌سازی فضاهایی است که این دکل‌ها در آن قرار دارند.

نگرانی از کاهش سن ابتلا به بیماری‌های کلیوی
فارس- رییس انجمن حمایت‌ از بیماران کلیوی گفت که ۷۰ هزار بیمار کلیوی داریم که ۲۹ هزار نفر از آنها دیالیزی هستند. این آمار رو به افزایش است و سن ابتلا نیز رو به کاهش. برای اینکه با سونامی بیماری‌های کلیوی طی پنج سال آینده روبه‌رو نشویم باید برنامه خودمراقبتی را اجرا کنیم.
مصطفی قاسمی گفت: به مناسبت هفته حمایت از بیماران کلیوی در 168 شعبه و نمایندگی در سراسر کشور برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده شده است، یکی از این برنامه‌ها انجام طرح غربالگری است که هر سال انجام می‌شود. وی ادامه داد: از مسایل مهمی که باید به آن تاکید شود پیشگیری است و باید از ابتدایی‌ترین سال‌های زندگی‌ مردم به این موضوع اهمیت دهند به همین دلیل دانش‌آموزان و دانشجویان در اولویت برنامه‌ریزی‌های ما قرار دارند.
وی ادامه داد: مردم به سلامت کلیه‌ها به آن شکل که باید توجه نمی‌کنند و این از دلایل نگران‌کننده‌ای است که مطرح است و وزارت بهداشت نسبت به شیوع بالای بیماری کلیوی در آینده‌ای نزدیک و کاهش سن ابتلا در کشور ابراز نگرانی کرده است.

ردپای روغن پالم همچنان در کارخانه‌ها
فارس- رییس سازمان غذا و دارو گفت که نظارت‌ بازرسان وزارت بهداشت بر کارخانجات لبنیات ادامه دارد و قطع نشده اما در بررسی‌های اخیر مشاهده کردیم هنوز برخی کارخانه‌ها از روغن پالم استفاده می‌کنند. رسول دیناروند در رابطه با وجود روغن پالم در لبنیات و بررسی‌های سازمان غذا و دارو در این باره گفت: نظارت‌های ما قطع نشده و همچنان با این تخلف برخورد می‌شود. وی ادامه داد: نه اینکه بگویم تخلف وجود ندارد اما این تخلف دایمی نیست، یعنی اکثر بازدیدهایی که ما انجام می‌دهیم نشان می‌دهد که مشکلی وجود ندارد اما در تعدادی از کارخانجات نیز کماکان این مشکل وجود دارد. دیناروند با تاکید بر اینکه نظارت‌ بازرسان سازمان غذا و دارو در کارخانه‌های لبنیات ادامه دارد، افزود: طی روزهای اخیر گزارش بازرسی از شش استان را دریافت کردیم که نشان می‌دهد روغن پالم در لبنیات بعضی از این کارخانه‌ها وجود دارد. وی افزود: نمی‌توانیم بگوییم که تخلف حذف شده است اما میزان تخلف همانند چهار ماه گذشته نیست چرا که در آن زمان فراگیر بود اما در بررسی‌های انجام شده مشخص شده که تخلفات کمتر شده است.

اختصاص 30 میلیارد تومان وام شهریه
به دانشگاه آزاد
مهر- معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از رایزنی با مسوولان صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای افزایش وام شهریه این دانشگاه خبر داد. دکتر سعید کاردار در خصوص اختصاص وام شهریه به دانشگاه آزاد توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ۳۰ میلیارد تومان وام شهریه به دانشگاه آزاد توسط صندوق رفاه دانشجویان در فاز اول اختصاص داده شده است. وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجوی شهریه‌پرداز دارد و چون ۴۵ درصد دانشجویان کل کشور متعلق به دانشگاه آزاد هستند، باید ۴۵ درصد وام شهریه کل صندوق رفاه در وزارت علوم و وزارت بهداشت به دانشگاه آزاد اختصاص یابد. معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این عدد در حال حاضر تخصیص پیدا نمی‌کند برهمین اساس با همکاران در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری رایزنی می‌کنیم تا این تخصیص افزایش یابد.

نگهداری خون در بیمارستان‌ها استاندارد نیست
ایلنا- مدیر‌کل سازمان انتقال خون استان تهران در خصوص مدیریت خون در بیمارستان‌های کشور گفت که در حال حاضر نگهداری خون در برخی بیمارستان‌های کشور منطبق بر استاندارد‌ها نیست. ‌فاطمه نادعلی‌ در خصوص استانداردهای لازم برای نگهداری خون در بیمارستان گفت: وقتی پلاکت‌ها را به بیمارستان می‌فرستیم، باید در حرارتی همانند حرارت اتاق روی دستگاه‌های چرخان که پلاکت‌ها روی آن قرار دارند، چرخانده شوند و اگر پلاکت خارج از آن چرخاننده باشد و یا در خارج حرارت اتاق قرار بگیرد، زود از بین می‌رود. وی تاکید کرد: همکاران ما در سازمان انتقال خون به سرعت روی این موضوع کار می‌کنند تا در مکان خاص و درجه مناسبی خون‌ها قرار بگیرند.  


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles