Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

افزایش 5 درصدی ازدواج: 25 درصد ازدواج‌ها به طلاق می‌انجامد

رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان از رشد پنج درصدی ازدواج در کشور و رشد دو درصدی ازدواج در تهران در شش ماهه اول سال 91 نسبت به شش ماهه اول سال گذشته خبر داد.
محمد‌تقی حسن‌زاده در گفت‌وگو با ‌ایسنا ضمن تاکید بر اقدامات اساسی در زمینه ازدواج و طلاق‌ اظهار کرد: با توجه به شرایط فرهنگی- دینی کشور در مجموع رشد ازدواج آنچنان که باید بالا نبوده است.
حسن‌زاده با اشاره به اینکه وضعیت طلاق در کشور مطلوب نیست، افزود: نرخ طلاق در کشور طی شش ماهه اول سال 91 نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته روند کاهشی نداشته این در حالی است که در تهران با رشد و افزایش میزان طلاق مواجه هستیم و رشد نرخ طلاق در تهران نگران‌کننده است.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در پایان با تاکید براینکه باید نرخ طلاق در کشور کاهش یابد، خاطرنشان کرد: وضعیت طلاق به گونه‌ای است که اگر تمهیدات لازم توسط خانواده‌ها و مسوولان انجام نگیرد، این روند افزایشی بالا می‌رود.
 از هر چهار ازدواج، یک طلاق
از سوی دیگر رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: در کشور ما از هر چهار نفری که ازدواج می‌کنند، یک نفر طلاق می‌گیرد.دکتر غلامعلی افروز در نشست توجیهی، آموزشی مطلع مهر که در هتل الغدیر مشهد برگزار شد، خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های کاهش جمعیت‌ طلاق است و اگر بخواهیم به سیاست جمعیتی بیندیشیم، باید به کاهش طلاق و افزایش خانواده‌های شاد و گرم که نتیجه ادامه ازدواج است، بپردازیم.
رییس گروه روانشناسی طرح مطلع مهر در توصیف زن آرامش‌گر‌ گفت: همسری آرامش‌گر است‌ که همه‌ محبت، ایثار، شجاعت، عدالت و مودت را تقدیم همسرش کند و اگر گاهی اوقات رفتارهای محبت‌آمیز یک سویه باشد، زوجین باید از روی معرفت، عشق و محبت را تقدیم همسرش کند.
افروز ضمن اشاره به اینکه زن و شوهر دو رکن اصلی خانواده هستند، تصریح کرد: خانواده تنها نهاد بی‌بدیل، طبیعی، فطری و جاودانه انسان است و همه‌ نهادها باید در خدمت خانواده باشد.
وی ریشه‌ همه‎ طلاق‌ها و همسرگریزی‏ها در جهان از جمله ایران، دافعه‌های جنسی و روانی دانست و افزود: خانواده باید مرکز انتقال فرهنگ و ارزش‏های دینی باشد و رابطه‌های گرم و صمیمی بین خانواده‌ها برقرار باشد.

 

فرسودگی بزرگ‌ترین تهدید مدارس پایتخت
‌مدیرکل سازمان آموزش‌و‌پرورش شهر تهران با بیان اینکه «فرسودگی» بزرگ‌ترین تهدید پیش روی مدارس پایتخت است، گفت که سن مدارس شهر تهران بیشتر از مدارس سایر استان‌های کشور است.
سیدعلی یزدی‌خواه در گفت‌وگو با ‌ایسنا‌ درباره وضعیت ساختمان‌های مدارس پایتخت گفت: با وجود اینکه در دولت نهم و دهم اعتبارات خوبی برای نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس در نظر گرفته شده، طی سه سال گذشته 250 میلیارد تومان نیز از سوی خیرین برای احداث مدارس جدید یا اعطای زمین و منابع مالی صورت گرفته است.وی افزود: در گذشته بزرگ‌ترین مشکل پایتخت بحث کمبود فضای آموزشی بود‌ اما با ساماندهی مناسبی که صورت گرفته در حال حاضر مشکل اصلی «فرسودگی» مدارس و واحدهای آموزشی است که به تهدید جدی تبدیل شده و با وجود اینکه سازمان نوسازی مدارس استان تهران در حال جایگزینی و مقاوم‌سازی این‌گونه مدارس است، اما در بخش‌ها و مناطقی از شهر تهران امکان ایجاد ساختمان جدید وجود ندارد.مدیرکل آموزش‌و‌پرورش شهر تهران تصریح کرد: وضعیت فعلی مدارس تهران نشان می‌دهد که سن ساختمان‌های مدارس سایر استان‌های کشور نسبت به مدارس شهر تهران جوان‌تر هستند بنابراین باید نسبت به حل این مشکل اقداماتی انجام دهیم که استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز یکی از این برنامه‌هاست.
وی درباره حل مشکل مدارس و واحدهای آموزشی شهرهای جدید‌التاسیس از جمله پردیس که بخشی از واحدهای آن امسال به متقاضیان واگذار شده است، گفت: در سال تحصیلی جدید در خصوص ثبت‌نام و جایابی دانش‌آموزان این شهرک با مشکلی مواجه نشدیم‌ چرا‌که واحدهایی در حال ساخت و تحویل است‌ بنابراین مشکلی وجود ندارد.مدیرکل سازمان آموزش‌و‌پرورش شهر تهران عنوان کرد:‌ در یکصد نقطه از این شهرک زمین‌هایی با کاربری آموزشی پیش‌بینی شده که 15 واحد آن احداث شده که در حال خدمات‌دهی به شهروندان این شهرهاست و مابقی آن نیز به مرور احداث و تحویل خواهد شد.یزدی‌خواه بار دیگر تاکید کرد: مهرماه امسال بحرانی در خصوص کمبود فضای آموزشی در شهر جدید پردیس نداشتیم.

 


  سرما و حیوانات رهاشده زلزله‌زدگان را تهدید می‌کند‌وزیر بهداشت نسبت به سرد شدن هوا، مشکلات ناشی از حیوان‌زدگی و حیوانات اهلی رها در مناطق زلزله‌زده هشدار داد.
دکتر مرضیه وحیددستجردی در حاشیه بازدید از مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی گفت: در زلزله اخیر برخی روستاها و حتی مناطق شهری به صورت صددر‌صد تخریب شده‌اند. برخی خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری هم طوری صدمه دیده‌اند که قابلیت استفاده ندارند و ممکن است با پس‌لرزه‌های بعدی فرو بریزند‌ اما با این وجود پرسنل مراکز بهداشتی درمانی ارایه خدمت را تعلیق نکرده‌اند و این خدمات همچنان ارایه می‌شود.
وی افزود: به عنوان مثال در ورزقان خدمات بهداشتی‌ درمانی در مرکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارایه می‌شود حتی در روستاهایی که تخریب 100 درصدی صورت گرفته این خدمات در زیر چادرها به زلزله‌زدگان ارایه می‌شود. خانه‌های بهداشت بیش از 100 روستا در قالب چادر ارایه خدمت می‌کنند. در مابقی روستاها و مناطق تیم‌های سیار پزشکی شامل پزشک، ماما، پرستار و تیم‌های بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها در قالب ده‌گردشی با ماشین‌های سیار خدمات لازم را ارایه می‌دهند.
وزیر بهداشت گفت: امیدواریم قولی که داده شده بود که از طریق بنیاد مسکن خانه‌های بهداشت تخریب شده و نیازمند نوسازی، هرچه سریع‌تر بازسازی شوند. حدود 115 مرکز بهداشتی درمانی نیز در زلزله اخیر یا تخریب شده‌اند یا نیازمند بازسازی هستند که لازم است هرچه سریع‌‌تر به بهره‌برداری برسند تا خدمت‌رسانی از چادر و مراکزی که درمانی نیستند‌‌ به خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی بازگردد و به این ترتیب با فراغ بال بیشتری خدمت‌رسانی‌های لازم صورت گیرد.
وی تاکید کرد: از همان روز زلزله خدمت‌رسانی‌های لازم به زلزله‌زدگان آغاز شد و بهورز و پزشک کافی در زیر چادرها خدمات لازم را به مردم ارایه می‌دهند.
وزیر بهداشت به مشکلات بهداشتی مردم نیز اشاره کرد و افزود: هوا رو به سرد شدن پیش می‌رود.‌ شب‌ها بسیار سرد است. با بارش باران نیز مشکلات بسیاری ایجاد می‌شود و با سردتر شدن هوا مشکلات بیشتر خواهد شد. چادر‌ها مجتمع و نزدیک به هم هستند و امکان ورود بیماری‌های واگیر با وجود تلاش روز‌افزون پرسنل بهداشتی‌‌ وجود دارد.
وی به رصد بهداشت محیط مناطق زلزله‌زده از سوی تیم‌های بهداشت محیط اشاره کرد و افزود: بهداشت محیط، کلرزنی و میکروب‌سنجی آب،‌ رفع فاضلاب و تمام مسایل بهداشت محیط به صورت جدی رصد می‌شود. بیماری‌ها نیز یک به یک مورد بررسی قرار می‌گیرند‌ اما سرمای محیط و حتی مشکلات ناشی از حیوان‌گزیدگی و حیوانات اهلی رها افراد را تهدید می‌کند.
وزیر بهداشت افزود: مطلب دیگر مربوط به توالت‌ها و سرویس‌های بهداشتی است. باید بر سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های بهداشتی نظارت جدی صورت گیرد. بیشتر شکایت زلزله‌زدگان از این موارد است. هرچند تیم‌های بهداشتی وزارت بهداشت نظارت کرده و گزارش‌دهی می‌کنند‌ اما به نظر می‌رسد دستگاه‌هایی نظیر دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، استانداری و دیگر مراکز مربوطه نیز باید به این اماکن بهداشتی به صورت جدی نظارت داشته و به وظایف خود عمل کنند.
دستجردی افزود: در شهر ورزقان مردم عنوان می‌کنند که از نظر ساخت‌و‌ساز، رسیدگی خوبی به آنها نمی‌شود در این زمینه یا مردم باید توجیه شوند یا باید دیده شود که آنها چه مشکلاتی دارند و به مشکلات آنها رسیدگی شود. به نظر می‌رسد مشکل بیشتر مربوط به فضای فیزیکی است.
وی افزود: در این فضای فیزیکی غیر از مسکن موقت که همان چادر است باید مشکل مربوط به مسکن‌های متوسط مانند کانکس‌ها نیز رفع شود تا مسکن دایمی زلزله‌زدگان به صورت خانه‌های مناسب در اختیارشان قرار گیرد.
وزیر بهداشت با اشاره به هزینه‌هایی که تیم‌های بهداشتی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مسایل بهداشتی- درمانی مناطق زلزله‌زده انجام می‌دهند، افزود: تیم‌های بهداشتی ما نیز هزینه‌های فراوانی می‌کنند. این هزینه‌های فراوان‌ چه هزینه‌های جاری و چه هزینه‌های عمرانی را هیچ ارگانی جبران نمی‌کند و متاسفانه این هزینه‌ها همچنان بر دوش دانشگاه و در نهایت بر دوش وزارت بهداشت باقی می‌ماند. امیدواریم برای دستگاه بهداشت و درمان نیز اعتبارات لازم برای رسیدگی هرچه بهتر به زلزله‌زدگان در نظر گرفته شود.

 

مخالفت دولت با  افزایش مجدد تعرفه‌های درمانی
|جامعه| پس از در خواست سازمان نظام پزشکی برای افزایش تعرفه‌های درمانی که چندی پیش از سوی این سازمان مطرح شده بود، معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام مخالفت دولت با هرگونه افزایش مجدد تعرفه‌های درمانی گفت که مردم دیگر طاقت این همه بار مالی را برای پرداخت هزینه خدمات پزشکی ندارند.
عبدالله عمادی در گفت‌وگو با ‌ایسنا ضمن بیان اینکه با افزایش تعرفه‌ها بار مالی زیادی بر دوش مردم تحمیل می‌شود، اظهار کرد: دولت با هرگونه پیشنهاد در زمینه افزایش مجدد تعرفه‌های درمانی مخالفت کرده و آن‌را تصویب نمی‌کند.وی در ادامه با اعلام خبر پرداخت بدهی‌های صندوق بیمه خدمات درمانی به مراکز پزشکی دولتی و غیردولتی عنوان کرد: در هفته جاری 220 میلیارد تومان بدهی‌های دانشگاه‌ها و مراکز درمانی دولتی و غیردولتی را پرداخت می‌کنیم.به گفته معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، با این پرداخت دانشگاه‌ها دیگر مشکلی برای تامین هزینه‌های خود نخواهند داشت و پرداخت بدهی‌های دانشگاه‌ها چند ماه جلوتر انجام می‌شود.

 


  فهرست خوراکی‌های ممنوعه در بوفه مدارس
معاون سلامت وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه توزیع هر نوع خوراکی مضر برای سلامتی دانش‌آموزان در بوفه مدارس ممنوع است، گفت: در این زمینه با مدارس متخلف برخورد می‌کنیم.
محمد چینیان در گفت‌وگو با ‌ایسنا‌، درباره انواع غذاها و خوراکی‌های مجاز و غیرمجاز عرضه‌شده در بوفه‌های مدارس، توضیح داد: بر اساس آیین‌نامه پایگاه‌ تغذیه سالم (بوفه‌های مدارس) عرضه انواع آش، سوپ، لوبیا، عدسی، حلیم، شله‌زرد و فرنی با رعایت اصول بهداشتی و به شرط پخت روزانه و توزیع آن در بین دانش‌آموزان، بلامانع است.
وی افزود: مدارسی که اقدام به پخت غذاهای گرم مجاز می‌کنند، بر اساس آیین‌نامه بهداشت محیط مدارس باید دارای آشپزخانه باشند.
معاون سلامت وزارت آموزش‌و‌پرورش گفت: همچنین پخت روزانه غذا، ارایه مواد غذایی در ظروف یک بار مصرف ویژه غذاهای گرم، نظارت انجمن اولیا‌ و مربیان بر پخت و توزیع غذاها و همچنین رعایت کامل نکات بهداشتی از مواردی است که باید رعایت شود.
چینیان تصریح کرد: غذاهایی که از مراکز پخت تهیه می‌شوند، باید شرایط حمل‌ونقل مناسب و مطابق با آیین‌نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را داشته باشند تا از ایجاد مسمومیت‌ها و بیماری‌ها جلوگیری شود.
وی گفت: در غذاهای گرم باید میزان نمک مصرفی زیاد نباشد، روغن به کار رفته با اسید چرب ترانس کمتر از 10 درصد باشد، حجم غذا متناسب با سن و انرژی دانش‌آموزان در نظر گرفته شود و به پروتئین‌ها و ویتامین‌های مواد غذایی ارایه شده نیز توجه کافی صورت بگیرد.
معاون سلامت وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه براساس بخشنامه پایگاه تغذیه سالم دانش‌آموزان، توزیع انواع نوشابه‌های گازدار، چیپس، پفک، سوسیس، کالباس و ساندویچ‌های حاوی این مواد در مدارس ممنوع است‌ گفت: طبق آیین‌نامه وزارت بهداشت، این خوراکی‌ها نه تنها برای سلامتی دانش‌آموزان مفید نیستند‌ بلکه استفاده بیش از حد آن اثرات زیانباری را در بزرگسالی برای افراد ایجاد می‌کند که بالا رفتن فشار خون، دیابت و چاقی مفرط از مهم‌ترین عوارض مصرف فست‌فودهاست.
چینیان عنوان کرد: ارایه لقمه‌های سالم در بوفه مدارس از جمله نان و پنیر و گردو، نان و تخم‌مرغ، نان و پنیر و خیار، نان و پنیر و گوجه‌فرنگی و نان و کره و عسل به شرط رعایت نکات بهداشتی به جای تنقلات مضر توصیه می‌شود.

 

مرگ 2 زائر و بستری‌شدن 3 زائر در بیمارستان‌های سعودی
مدیر عملیات حج تمتع 91 مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر از بستری‌شدن سه زائر در بیمارستان‌های سعودی مدینه منوره خبر داد.
دنده‌بر با اشاره به اینکه قبل از چهارم مهرماه سال‌جاری همکاران مرکز پزشکی حج و زیارت برای ارزیابی و تکمیل بیمارستان‌ها و پایگاه‌های سلامت زائران به مدینه منوره مشرف شدند به ایسنا گفت: قبل از ورود اولین کاروان زائران به سرزمین وحی الهی تمامی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت و سلامت مرکز پزشکی حج کار خود را شروع کردند.معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: تاکنون 26 زائر به بیمارستا‌ن‌های عربستان منتقل شده‌اند.وی همچنین از بستری‌شدن 12 بیمار در بیمارستان‌ مدینه مرکز پزشکی حج و زیارت خبر داد که هفت نفر از آنان مرد و پنج نفر خانم هستند.دنده‌بر ادامه‌داد: در حال حاضر سه زائر بیمار در بیمارستان‌های سعودی مدینه بستری هستند که دلیل بستری‌شدن آنان سرگیجه، التهاب کیسه صفرا و بیمار‌ی‌های قلبی و ریوی گزارش شده است.وی با اشاره به فوت یک زائر 53 ساله بر اثر سکته قلبی در مکه افزود: متاسفانه یک زائر 85 ساله در اثر ایست قلبی- تنفسی در مدینه منوره فوت شد. این زائر «علی ابوطالبیان» 85 ساله از کاروان 13274 اصفهان بود.

پلیس در تعقیب قاتل فراری
19 اسفندماه سال 88 ماموران کلانتری 147 گلبرگ از طریق تماس یکی از مراکز درمانی منطقه تهرانپارس در جریان انتقال جوانی 18 ساله که بر اثر شدت جراحات بیهوش شده‌ بود، قرار گرفتند‌.
با حضور ماموران کلانتری، از سوی تیم پزشکی مرکز درمانی اعلام شد که مجروح انتقال یافته به علت شدت ضربه وارد شده به ناحیه گردن دچار مرگ شده است.
کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که مقتول به هویت حامد‌.‌الف (‌18 ساله‌) دانشجوی ترم اول رشته مهندسی یکی از مراکز دانشگاهی تهران بوده است که در مسیر بازگشت از دانشگاه و طی درگیری با یکی از هم‌دانشگاهی‌های خود به قتل رسیده است‌.
با شناسایی تعدادی از دانشجویان همراه مقتول و قاتل‌، کارآگاهان با مراجعه به این افراد به تحقیق از این افراد پرداخته و تمامی آنها فردی به هویت احسان‌.ب (‌متولد سال 1366‌) را به عنوان قاتل معرفی کردند‌.برابر اظهارات تمام شهود صحنه درگیری مشخص شد که قاتل و یکی از همکلاسی‌هایش به علت درگیری با یکدیگر در داخل کلاس دانشگاه‌، در مسیر بازگشت به منزل و در سه‌راه تهرانپارس مجددا درگیر شده و در کشاکش همین درگیری‌، «حامد.الف» (مقتول) برای میانجیگری میان آن دو دخالت کرده و این موضوع باعث درگیر شدن احسان (‌قاتل‌) با او می‌شود و در ادامه و طی مشاجره‌ای که بین آنها ایجاد می‌شود‌، احسان با ضربات سنگی که به ناحیه گردن حامد وارد می‌کند باعث مرگ او شده است‌.
 متواری شدن قاتل از دانشگاه و خانه پدری‌
با شناسایی دقیق هویت قاتل‌، کارآگاهان به تحقیق در دانشگاه محل تحصیل و همچنین محل سکونت متهم در یکی از میادین منطقه نارمک پرداخته اما طی تحقیقات اطلاع پیدا کردند که متهم پس از مراجعه به منزل‌ با برداشتن وسایل و لوازم شخصی خود به سرعت متواری شده است‌.سرهنگ کارآگاه آریا حاجی‌زاده‌، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از تمامی شهروندان محترمی که موفق به شناسایی متهم متواری شده‌اند درخواست کرد تا در صورت داشتن اطلاعات از مخفیگاه یا محل‌های تردد متهم بلافاصله مراتب را از طریق شماره تماس 51055425‌‌ در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند‌‌.

کلاهبرداری بزرگ مرد تبهکار با فروش ویزای جعلی
| جهان صنعت| مرد تبهکار که با کلاهبرداری میلیونی از مسافران اروپا به آنها ویزای جعلی می‌داد در جریان تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.
متهم پس از شناسایی افراد در اطراف سفارتخانه‌ها به ویژه سفارتخانه‌های دو کشور آلمان و ایتالیا‌‌ با طرح ادعای اخذ ویزا‌، اقدام به دریافت وجه از مسافران کرده و در ازای آن، ویزای جعلی در اختیار این افراد قرار داده است.
در شیوه دیگر، او با مراجعه به مدیران آژانس‌های مسافرتی و معرفی خود به عنوان کارمند رسمی یکی از سازمان‌های مرتبط با گردشگری یا مدیر و سهامدار آژانس خدمات مسافرتی، اقدام به تنظیم قرارداد با آژانس‌های مسافرتی و در نهایت تحویل ویزا کرده که مدیران آژانس‌های مسافرتی نیز با مراجعه مسافران و اطلاع از جعلی بودن ویزاهای صادر شده از سوی متهم، مجبور به بازپس دادن پول مسافران می‌شدند.
 کلاهبرداری میلیونی از مسافر اروپا
یکی از مالباختگان در مورخه پنجم مهرماه امسال‌ در اظهارات خود به کارآگاهان گفت‌: ‌حدودا 35 روز پیش‌ به آژانس مسافرتی... رفته و برای سفر به خارج از کشور با مدیر آژانس صحبت کردم. در آنجا با آقای «مرتضی.ح» (‌متهم‌) آشنا شده و ایشان برای تهیه ویزا‌ مبلغ 40 میلیون تومان را پیشنهاد و مدیر آژانس نیز وی را به عنوان کارمند خود معرفی کرد.‌ من هم بابت سفر مبلغ 20 میلیون تومان به حساب متهم و مبلغ 10 میلیون و 600 هزار تومان نیز به حساب مدیر آژانس واریز کردم.‌ قبل از واریز پول، زمانی‌که در خصوص میزان شناخت و اطمینان به آقای ‌«مرتضی.ح»‌ سوال کردم، مدیر آژانس با اطمینان اظهار داشت که آقای مرتضی.ح یکی از مطمئن‌ترین افراد شرکت است اما زمانی که برای مسافرت به فرودگاه مراجعه کردم‌ در کمال تعجب متوجه شدم که ویزا تقلبی است.
  دستگیری متهم
با توجه به شیوه و شگرد متهم در شناسایی مالباختگان، کارآگاهان محل‌های تردد متهم را شناسایی کردند و این مکان‌ها را تحت مراقبت نامحسوس خود قرار داده و سرانجام موفق به دستگیری «مرتضی.ح» (31 ساله) در میدان فردوسی شدند.
با انتقال متهم به پایگاه دوم، وی در اظهارات اولیه منکر هرگونه کلاهبرداری از مالباختگان یا صاحبان آژانس‌های مسافرتی شده و اظهار داشت که در زمان مراجعه مسافران به آژانس‌های مسافرتی تنها اقدام به دریافت مدارک مسافران جهت برگزاری تورهای مسافرتی کرده!‌ اما پس از مواجهه حضوری با مدیران آژانس‌های مسافرتی و دیگر مالباختگان به ناچار لب به بیان حقیقت گشود و به دریافت وجه نقد از مدیران آژانس‌های مسافرتی و همچنین مسافران متقاضی ویزا اعتراف کرد. در ادامه ‌تحقیقات و بر‌خلاف ادعای متهم مبنی بر معرفی خود به عنوان کارمند یکی از سازمان‌های مسافرتی مرتبط با گردشگری مشخص شد که وی در حدود دو سال پیش از این سازمان اخراج شده و در حال حاضر هیچ‌گونه ارتباط یا وابستگی به این سازمان ندارد.
سرهنگ کارآگاه مهرداد‌ یگانه، رییس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ‌ با اعلام این خبر گفت‌: از‌ دیگر مالباختگان و مدیران شرکت‌های آژانس‌های مسافرتی به ویژه در مناطق غرب و شمال غرب تهران که به این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند دعوت می‌شود تا جهت شناسایی متهم و طرح شکایات خود به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان آزادی، ‌خیابان زنجان شمالی مراجعه کنند.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles