مقاومت پلیس راهور در مقابل کانون سردفتران؛ برگ سبز سند خودرو محسوب میشود
جامعه- رییس پلیس راهور کشور تاکید کرد که سند سبز صادر شده از سوی پلیس براساس ماده «22» قانون همچنان رسمی است.
مومنی در نشست خبری روز گذشته خود ضمن تاکید بر این موضوع که پلیس فراقانونی عمل نمیکند و براساس قانون صدور سند سبز همچنان برعهده پلیس است، اظهارات اخیر کانون سردفتران مبنی بر لزوم نقلوانتقال خودرو در دفاتر اسناد رسمی را سودجویی بیشتر بخشخصوصی تعبیر کرد و گفت که شکایت این افراد در دیوان عدالت اداری رد شده است.
این اظهارات درحالی صورت گرفت که چهارشنبه هفته گذشته اسفنانی، رییس کمیسیون حقوقی مجلس گفته بود که کانون سردفتران به رای دیوان عدالت اداری نیز معترض بودهاند زیرا معتقدند برگ سبز شناسنامه خودرو است و نه سند خودرو و به همین دلیل پلیس صلاحیتی برای تنظیم اسناد نقل و انتقال خودرو ندارد.
اما مومنی بیان کرد: ما نمیگوییم خریداران به دفاتر اسناد رسمی بروند یا نروند چراکه این موضوع اختیاری است اما براساس قانون ثبت اموال غیرمنقول اجباری است و ما هم همین بخشنامه را اجرا میکنیم.
وی افزود: نیمی از مردم هم که خودروهای صفر کیلومتر خریداری میکنند به دفترخانهها نمیروند و همین سند رسمی مبنای کار پلیس است.
سپس سردار اسکندر مومنی در بخش دیگری از اظهارات خود به وضعیت شمارهگذاری خودروها در سالجاری اشاره کرد و اظهار داشت: در 9 ماهه امسال 530 هزار خودرو جدید شمارهگذاری شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5/19 درصد کاهش داشته است. این درحالی است که این آمار در سه ماهه نخست امسال کاهش 50 درصدی نشان میداد. در همین مدت چهار هزار خودرو فرسوده از رده خارج شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 70 درصد کاهش نشان میدهد. این آمار بسیار نگرانکننده است چراکه این خودروها در آلودگی هوا بسیار تاثیرگذار هستند. با وجود انتظار برای کاهش خودروهای فرسوده میزان آلایندگی و سوانح این خودروها نیز زیاد است.
وی ادامه داد: در این مدت 228هزار موتورسیکلت جدید شمارهگذاری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 42 درصد کاهش نشان میدهد. در همین مدت یک میلیون و 214 هزار نفر نیز گواهینامه گرفتند که 14 درصد کاهش نشان میدهد. منحنی دریافت گواهینامه سال گذشته در اوج قرار داشت که از امسال پیشبینی میکنیم با توجه به هرم سنی جمعیت شاهد روند کاهشی باشیم.
رییس پلیس راهور کشور با بیان اینکه در 9 ماهه امسال سفرهای برونشهری 11 درصد افزایش داشته است، تاکید کرد: در هشت ماهه سالجاری تلفات رانندگی 1050 نفر کاهش یافت که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5/7 درصد کاهش نشان میدهد و پیشبینی میکنیم امسال تلفات به زیر 18 هزار نفر برسد.
مومنی با اشاره به اینکه در سالجاری شاهد کاهش تلفات در 23 استان کشور هستیم، افزود: پنج استان کرمان، خوزستان، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان دارای بیشترین کاهش کشته هستند و پنج استان یزد، کردستان، البرز، فارس و هرمزگان از میان 10 استانی که دارای افزایش تلفات بودند بیشترین افزایش را به خود اختصاص دادند.
کاهش 6 درصدی تلفات در طرح زمستانی
مومنی با بیان اینکه در یک ماه اجرای طرح زمستانی تلفات شش درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: با وجود اینکه بارشها در سالجاری نسبت به سالهای قبل افزایش یافته است تصادفات این کشتهها در طرح زمستانی شش درصد کاهش یافته اما آمار نهایی در اسفندماه اعلام میشود و از هموطنان میخواهیم سفرهای غیرضرور خود را کاهش دهند.
افزایش تصادفات اتوبوسها
مومنی با اعلام اینکه با وجود کاهش تلفات و تصادفات، حوادث و سوانح حملونقل عمومی به ویژه اتوبوسها افزایش یافته است، فرسوده بودن و عدم نظارت کافی از مهمترین دلایل افزایش تصادفات اتوبوسهاست. به پایانهها بار دیگر نسبت به افزایش نظارتها تاکید میکنیم.
ارایه طرح کاهش 40 درصدی سوانح و تلفات رانندگی به دولت
رییس پلیس راهور کشور از ارایه طرح نهایی کاهش 40 درصدی سوانح و حوادث ترافیکی به دولت خبر داد و افزود: این طرح که نهایی شده است هفته آینده به دولت ارسال میشود. ماندن در گذشته چیزی را عوض نمیکند و از رییسجمهور تقاضا داریم نسبت به این طرح و کاهش تلفات رانندگی اهتمام جدیتری داشته باشند. تمام کشورها که ترافیک بسامانی دارند عالی ترین مقام اجرایی رییس شورای ایمنی و حملونقل است. ترافیک یک موضوع بین بخشی است و هرگز نمیتوان با شعار و دستور آن را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه این طرح نیاز به بودجه فوقالعاده ندارد، افزود: اگر درآمد یک سال جریمه رانندگی را به این طرح اختصاص دهیم دیگر نیازی به بودجه نیست و طرح محقق میشود.
جزییات جدید طرح کاهش 40 درصدی تلفات رانندگی
وی با اشاره به جزییات کاهش 40 درصدی تلفات رانندگی اظهار داشت: خروج خودروهای فرسوده که باید طبق قانون تا پایان برنامه چهارم توسعه انجام میشد، روزآمد شدن قانون، تحت پوشش قرار دادن 30 هزار کیلومتر از جادههای کشور به سیستمهای کنترل هوشمند از برنامههایی است که در دستور کار داریم.
به گفته مومنی اکنون در برخی کشورها جرایم رانندگی بسیار سنگین است به صورتی که اگر فردی برای بار اول هنگام رانندگی مواد مخدر یا الکل مصرف کند شش هزار دلار و در صورتی که در این حالت تصادف کند 20 هزار دلار جریمه میشود. این درحالی است که در برخی از کشورها جریمه عبور از چراغ قرمز نیز دو میلیون تومان است. ما نمیخواهیم که جریمهها افزایش یابد اما استفاده از تکنولوژی یک ضرورت اجتنابناپذیر است، دیگر نمیتوان در تمام جادهها حضور فیزیکی داشت.
وی با بیان اینکه رفع نقاط حادثهخیز از دیگر مفاد طرح کاهش تلفات است، افزود: تمامی نقاط حادثهخیز باید در میانمدت ایمن شده و در کوتاهمدت آشکارسازی شوند.
53 درصد تلفات تصادفات جادهای متعلق به اسکانیا
مومنی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او در مورد تصادفات خودروهای اسکانیا پرسیده بود، گفت: اگر ما موضوعی را در مورد خودروسازان مطرح میکنیم تحریمها و سایر جوانب را نیز در نظر میگیریم اما تولید و ورود برخی خودروها در شان مردم ما نیست. چندی قبل موضوع تصادفات پژو و هوو مطرح بود که واکنش بسیار شدیدی را به همراه داشت و خودروسازان معتقد بودند خودروشان هیچ نقصی ندارد اما در عمل مشخص شد موضوع صحت دارد. اگر پلیس موضوعی را مطرح میکند روی این صحبت ابتدا با وزارت صنعت و بعد خودروسازان است.
برگه استاندارد نشاندهنده ایمنی کامل خودرو نیست
وی با اعلام اینکه داشتن برگه استاندارد نشاندهنده ایمنی کامل خودرو نیست، افزود: این فقط یک برگه است که کف و حداقل استاندارد در آن منظور شده است. در بسیاری از کشورهای دنیا اگر خودروساز دچار مشکلی میشود با عذرخواهی نسبت به رفع عیب اقدام میکند اما متاسفانه برخی خودروسازان به جای رفع عیب با آسمان و ریسمان بافتن سعی میکنند میزان سرعت و اتوبان قم و تیر چراغ برق را مقصر تصادفات نشان دهند.
به گفته رییس پلیس راهور کشور اتوبوس اسکانیا 9/ 9 خودروهای حملونقل عمومی مسافر را به خود اختصاص داده است اما 53 درصد کشتههای این ناوگان متعلق به اسکانیاست. موضوع جان مردم بسیار بااهمیت است و پلیس در این مورد کوتاه نمیآید باید تلاش کنیم تا نواقص این خودرو رفع شود و به جای فرافکنی به دنبال رفع اشکالات و نواقص باشیم.
وی با بیان اینکه پلیس زمانبندی اعلام شده را برای رفع نقص خودرو اسکانیا رعایت میکند، افزود: هیچ چیز بالاتر از شان مردم نیست و ما همانگونه که قبلا اعلام کردهایم زمانبندی اعلام شده را برای رفع نقص این خودرو رعایت میکنیم و در صورت عدم رفع نقص شمارهگذاری اتوبوس اسکانیا متوقف میشود.
مدیریت مقطعی برای کاهش آلودگی هوا کارساز نیست
رییس پلیس راهور کشور با بیان اینکه در بحث آلودگی هوا مدیریت مقطعی کارساز نیست، تاکید کرد: اقدامات مقطعی باعث میشود همیشه منتظر باد و باران باشیم. مدیریت احساسی مشکلی را حل نمیکند و باید برای رفع منشا آلودگی هوا چارهای اندیشیده شود. اگر مقررات کنونی اجرا شود، میتوانیم منشا آلودگی را حذف کنیم یا کاهش دهیم.
به گفته وی رعایت استاندارد خودرو و سوخت یکی از عوامل مهم کاهش آلودگی هواست درحالی که استاندارد یورو 4 به تصویب رسیده است اما هنوز خودروهایمان استاندارد یورو 2 دارند. خودروهای فرسوده نیز چند برابر خودروهای جدید آلودگی ایجاد میکنند که باید خروج خودروهای پرمصرف سرعت بیشتری گیرد. یک خودرو در هر 100 کیلومتر پیمایش 20 لیتر بنزین مصرف میکند درحالی که این خودرو 4 درصد وسایل نقلیه کشور است 30 درصد سوخت کشور را مصرف میکنند.
مومنی از خودروسازان خواست با اعلام فراخوان خودروهای بدون کنیستر تولید شده تا سال 84 را رفع عیب کرده و کنیستر را روی آنها نصب کنند چراکه یک میلیون خودرو در کشور بدون کنیستر تولید شده است و اگر این خودروها به معاینه فنی هم بروند تاثیری ندارد. همچنین گران بودن یا کمبود مبدل کاتالیست نیز باعث تشدید آلودگی هوا میشود.
وی در پایان نیروهای پلیس را آسیبپذیرترین بخش در آلودگی هوا دانست و افزود: در طرح زوج و فرد یا محدودیت مقطعی اگر ابلاغ شود همکاران ما اجرا میکنند اما اقدامات مقطعی مشکلی را حل نمیکند.
معاون شهردار تهران: آلودگی هوا چند راهحل ساده دارد
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در خصوص اعلام آمادگی شهردار تهران برای مدیریت آلودگی هوای پایتخت گفت که جسارت شجاعانه دکتر قالیباف در پذیرش مسوولیتی که حتی در میان سازمانهای متولی محیطزیست در سالهای اخیر نیز شاهد آن نبودیم، نشاندهنده این است که با مدیریت علمی و در عین حال جهادی میتوان معضل آلودگی هوای تهران را حل کرد و رنگ خاکستری آسمان این کلانشهر را به رنگ آبی باز گرداند.
به گزارش روابطعمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران، سیدجعفر تشکریهاشمی افزود: ایجاد مدیریت یکپارچه در اداره پایتخت به عنوان موضوعی آرمانی که در قوانین بالادستی مانند برنامههای سوم، چهارم و پنجم توسعه در قالب یکی از وظایف اولویتدار دولت تعیین شده بود در سالهای اخیر به دلیل برخی دیدگاههای حاکم هرگز اجرایی نشد.
وی با اعلام اینکه شهرهایی در حل مشکلات خود موفق بودهاند که به جای مدیریت پراکنده و جزیرهای با مدیریت یکپارچه توانستند بسیاری از مشکلات خود را حل کنند، تاکید کرد: در تهران نیز حل معضل آلودگی هوا نیاز به تشکیل چنین مدیریتی دارد، مدیریتی که بتواند با حمایت دولت تمامی سازمانهای متولی در امر کاهش آلودگی هوا را در حل این معضل بسیج کند.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه بهرغم لزوم اجرای برنامههای علمی و مدون در کاهش آلودگی هوا هیچگاه سازمانهای متولی در کنار یکدیگر قرار نگرفتند و در قالب مدیریتی واحد عزم خود را برای حل این مشکل جزم نکردند، اظهار کرد: راهکار مدیریت یکپارچه در بسیاری از کلانشهرهای جهان تجربه شده و توانسته معضل آلودگی هوا را برای همیشه حل کند.
تشکریهاشمی با بیان اینکه اکنون تهران نیز نیاز به این شیوه مدیریتی نه تنها در حل معضل آلودگی هوا که در رفع بسیاری از مشکلاتی دارد که برخی انتقال پایتخت را آخرین راهحل آن میدانند، تصریح کرد: در این روزها که تشدید آلودگی هوا موضوع انتقال پایتخت را بر سر زبانها انداخته، عمدهترین دلیل آلودگی هوا یعنی منابع متحرک به فراموشی سپرده شده است.
وی با تاکید بر اینکه انبوه وسایل نقلیه و مهمتر از همه خودروهای دیزلی، خودروهای فرسوده و موتورسیکلتها از سهم بالایی در تولید آلایندهها برخوردارند، اضافه کرد: واقعیت این است که موضوع به ظاهر بغزنج و پیچیده آلودگی هوا چند راهحل ساده اما اصولی و منطقی دارد که مهمترین آنها توسعه کیفی و کمی حملونقل عمومی است.
بررسی علت فوت زن باردار در بیمارستان
ایسنا- سرپرست جدید بیمارستان امامسجاد(ع) یاسوج درباره فوت یک زن باردار در شهرستان بویراحمد بر اثر سهلانگاری و بیتوجهی کادر این بیمارستان گفت که فوت این مادر باردار 30 ساله چیتابی در این بیمارستان در حال بررسی است.
دکتر فرزاد وفایی در این باره گفت: وقتی بررسیها را انجام دادیم و به نتیجه رسیدیم، اطلاعرسانی خواهیم کرد که علت فوت این مادر باردار چه بوده است.
وی اظهارکرد: موضوع فوت زن باردار به علت سهلانگاری کادر بیمارستان را تایید نمیکنم بلکه باید موضوع بررسی شود و نمیتوانم هر کس هرچه گفته قبول کنم.
وفایی گفت: روند کار درمان این مادر باردار در جلسهای جداگانه با حضور پزشک متخصص معالج این بیمار بررسی خواهد شد و پزشک باید جواب دهد که در این عمل جراحی چه اتفاقی افتاده است، اگر ما به نتیجهای رسیدیم اقدامات تنبیهی لازم را برای این پزشک انجام خواهیم داد.
وی با تاکید بر اینکه در صورت قصور با مقصر برخورد خواهد شد، اضافه کرد: در رابطه به جان بیمار تعارفی با کسی نداریم و در صورتی که قصوری رخ داده باشد صددرصد طبق قانون با مقصر هر کس و از گروه و قشری که باشد، برخورد خواهد شد.
سرپرست جدید بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج در پاسخ به این سوال که تاکنون چند مورد فوت به این شکل در این بیمارستان رخ داده است، گفت: بنده حدود یک ماه است که به عنوان سرپرست بیمارستان منصوب شدم و آماری در این خصوص ندارم و باید آمار را از روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی بگیرید.
حمزه فرهادپور، عموی این زن باردار در این باره به ایسنا گفت: برادرزادهام که باردار بود روز 11 دیماه برای مراقبت در بیمارستان امامسجاد(ع) یاسوج بستری شد و روزگذشته به اتاق عمل رفت و بچهاش به دنیا آمد و حتی به دختر تازه متولد شدهاش نیز شیر داد اما بعد از عمل جراحی دچار خونریزی شد. وی افزود: چند مرتبه این موضوع را به کادر بیمارستان اطلاع دادیم اما کسی توجهی نکرد و لحظه به لحظه حال وی بدتر شد در نهایت اعلام کردند که خونریزی ناشی از عمل بوده و حتی یک کیسه خون نیز به وی تزریق کردند.
فرهادپور به اقدامات ضعیف درمانی انجام شده و ناتوانی در تشخیص از سوی کادر بیمارستان اشاره و اظهارکرد: ساعت 00:40 دقیقه بامداد مرحومه را با آمبولانس به بیمارستان شهیدبهشتی یاسوج انتقال دادند و آنجا نیز نتوانستند کاری انجام دهند که وی ساعت ۲ بامداد بر اثر سهلانگاری و بیتوجهی کادر بیمارستان امامسجاد(ع) یاسوج فوت کرد.
عموی این زن باردار در پاسخ به سوالی که آیا مرحومه بیماری خاصی داشت، خاطرنشان کرد: این خانم هیچ بیماری نداشت و در دوران بارداری نیز هیچ مشکلی نداشت و هماکنون نیز بچه وی سالم است اما کسی که چند ساعت خونریزی میکند و توجهی به آن نمیشود، سالم میماند معلوم است که نه.
وی خطاب به مسوولان دانشگاه علومپزشکی و بیمارستان امامسجاد(ع) یاسوج گفت: برادرزادهام قربانی ناتوانی کادر این بیمارستان شد اما امیدوارم مسوولان ارشد بهداشتی استان به فکر مردم باشند و اجازه ندهند در مراکز درمانی استان به خصوص بیمارستان امامسجاد(ع) یاسوج با جان مردم بازی شود.
به گزارش ایسنا، کامروز امینی، مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد 17 دیماه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران استان گفت: در 9 ماه امسال 17پرونده تخلفات پزشکی تشکیل و به مراجع ذیربط ارایه شده است.
وی بیشترین شکایت از پزشکان را مربوط به حوزه زنان و زایمان دانست و اضافه کرد: امسال شش پرونده منجر به محکومیت و 11 پرونده منجر به تبرئه شده است.
به گزارش ایسنا، خانم فرهادپور 30 ساله، اهل مرکز بخش چیتاب از توابع شهرستان بویراحمد در استان کهگیلویه و بویراحمد و دارای چهار فرزند دختر 12 ساله، 8 ساله، سه ساله و آخرین فرزندش هم که تازه به دنیا آمد، است.
جان باختن ۲ نفر در سانحه واژگونی خودرو وانت
تسنیم- رییس مرکز اطلاعرسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به سانحه رخ داده صبح دیروز برای یک دستگاه خودرو پیکان وانت، از کشته شدن دو سرنشین این خودرو در این حادثه خبر داد.
سرهنگ عینالله جهانی با اشاره به حادثه صبح دیروز در بزرگراه آوینی اظهار داشت: در این سانحه که در ساعت 5:30 صبح شنبه رخ داد، یک خودرو پیکان وانت در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهیدآوینی و نرسیده به پل خبرنگار پس از برخورد به پایه پل واژگون شد.
وی با بیان اینکه در این سانحه دو نفر سرنشین این خودرو فوت شدند، گفت: در این حادثه به دلیل عدم توانایی راننده در کنترل خودرو پیکان وانت که منجر به واژگونی آن شد، دو سرنشین این خودرو که ظاهرا یک زن و شوهر بودند، جان خود را از دست دادند.
رییس اطلاعرسانی پلیس راهور تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: رانندگان باید به این نکته توجه کنند که حتیالامکان از رانندگی در ساعات اولیه صبح به دلیل بالاتر بودن میزان خوابآلودگی خودداری کنند و در صورت احساس خستگی، پس از کمی استراحت مجددا مسیر خود را ادامه دهند.
مجلس بودجه شهرداریها را افزایش میدهد
شهرنوشت - عضو کمیسون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکرد اجتماعی شهرداری تهران در دوره اخیر مدیریت شهری عنوان کرد: توجه به حوزههای اجتماعی یک مطالبه مردمی است و باید پاسخ داده شود.
جعفر قادری با اشاره به سهم شهرداریها از محل بودجه عمومی کشور و مشکلاتی که در گذشته وجود داشته، گفت: این مشکلات در بودجه سال 93 نیز وجود دارد و شهرداریها همچنان مظلوم واقع شدهاند، هرچند مجلس تلاش خود را خواهد کرد تا این نهادها مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
وی گسترش حملونقل عمومی را یکی از مهمترین وظایف شهرداریها به خصوص در شهرهای بزرگ دانست و گفت: مدیریت شهرها باید سرمایهگذاریها را از حملونقل خصوصی به سمت حملونقل عمومی سوق دهند و ظرفیتهای دولتی نیز باید در این مسیر مورد استفاده قرار گیرد. قادری با اشاره به ضرورت تدوین برنامههای بلندمدت برای مدیریت شهرها تصریح کرد: شهرداریها باید مانند دستگاههای دولتی برنامههای میانمدت و بلندمدت داشته باشند و برنامهها و بودجههای سالانه این نهادها باید مستند به برنامههای بالادستی میانمدت و بلندمدت تنظیم شود.
افزایش 3 هزار میلیارد تومانی اعتبارات وزارت بهداشت
مهر- رییس کمیسیون اجتماعی مجلس از افزایش سه هزار میلیارد تومانی اعتبارات وزارت بهداشت در سال آینده خبر داد.
عبدالرضا عزیزی در مراسم بزرگداشت روز ملی خونهای نادر که در پایگاه انتقال خون استان تهران برگزار شد، بر ضرورت ارتقای سطح سلامت در کشور اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه در بسیاری از شاخصهای مربوط به سلامت از رشد خوبی برخوردار هستیم، اما در برخی موارد نیز دچار عقبماندگیهایی هستیم که لازم است جبران شود. رییس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: انتقال خون ایران به شاخص اهدای خون 100 درصد داوطلبانه دست یافته و در زمینه حذف خون آلوده نیز موفق عمل کرده است. وی با اعلام اینکه حدود سه هزار میلیارد تومان به اعتبارات وزارت بهداشت در سال 93 اضافه شده است، گفت: وزیر بهداشت در جلسه غیرعلنی مجلس حضور یافت و سخنرانی کرد که مورد توجه نمایندگان مجلس واقع شد و تصور نمیکنم این افزایش اعتبار، مخالفی در کمیسیون بودجه داشته باشد و حتما هم در صحن علنی مصوب خواهد شد.
شاکی محمود کریمی رضایت داد
شاکی محمود کریمی از شکایت خود گذشت کرد.
یک منبع آگاه به مهر گفت: فردی که به دلیل تیراندازی محمود کریمی در اتوبان شهید بابایی از وی شکایت کرده بود صبح دیروز با حضور در دادسرای ناحیه یک تهران از شکایت خود گذشت. شاکی گفته است: به دلیل تعلقاتی که به اهل بیت(ع) دارم و محمود کریمی هم چون یکی از مداحان اباعبداللهالحسین(ع) است از شکایت خود گذشتم.
خبر خوش پلیس به مالباختگان زورگیران استاد دانشگاه تهران
تسنیم- با گذشت تنها چند روز پس از بازداشت زورگیران استاد دانشگاه تهران، پلیس بهدلیل تعدد شکات این متهمان با انتشار عکس بدون پوشش سارقان از مالباختگان خواست برای طرح شکایت به اداره سوم پلیس آگاهی مراجعه کنند.سرهنگ عباسعلی محمدیان، رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: با توجه به دلایل و تصاویر به دست آمده از صحنههای سرقت، شناسایی متهمان از سوی مالباختگان و همچنین اعترافات صریح متهمان به دهها فقره زورگیری در مناطق مختلف شهر تهران، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر هر سه متهم پرونده از سوی مقام قضایی صادر شده است.وی ادامه داد: به همین خاطر از تمام مالباختگان و شکاتی که موفق به شناسایی تصاویر متهمان شدند دعوت میشود تا برای طرح و پیگیری شکایات خود به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان خرمشهر- میدان نیلوفر مراجعه کنند.
روغنهای خارجی تاریخ گذشته در شهروند
ظاهرا به نظر میرسد افزایش قیمت دلار و گرانی برخی محصولات خارجی خرید آنها را تا میزان محسوسی نه در شهروند بلکه در بسیاری فروشگاهها تا مدتی کاهش داده بود. در این بین مواد غذایی خارجی از جمله روغنهای مایع خارجی که مصرف آنها در شرایط عادی هم چندان فراگیر نیستند بیشتر از بقیه مواد غذایی از سبد خانوارها حذف شد. البته در روزهای کنونی بهنظر میرسد دوباره مصرفکنندگان به مواد غذایی خارجی که قیمتشان کمی متعادلتر شده است اقبال بیشتری نشان میدهند.
شهروند که چند سال پیش هم به عرضه مواد مصرفی تاریخ گذشته و قیمتهای چند درصد گرانتر از سطح شهر متهم بود طی دو سه سال اخیر به سختی توانست اعتماد مشتریان را جلب کند اما متاسفانه شاید به خاطر گرانی کالاهای خارجی و شاید هم به دلیل عدم نظارت دقیق بر غرفههایی که اجاره میدهد شاهد عرضه کالاهای تاریخ مصرف گذشته بهویژه در قسمت فروش محصولات غذایی خارجی هستیم. در عکس، روغن دانه انگوری که 10 ماه از تاریخ مصرف آن گذشته در غرفهها موجود و به فروش رسیده است در واقع مصرفکننده با اعتماد به شهروند بیتوجه به تاریخ انقضا آن را خریداری کرده است.