Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

وزیر کار با تاکید بر مشکلات بیمه: روزنامه‌نگاران نیازمند اتحادیه قوی هستند

علی ربیعی، وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی در گفت‌وگو با مهر، درباره وظایف وزارتخانه متبوعش در قبال روزنامه‌نگارانی که به دلیل از دست دادن شغل خود در اثر تعطیلی یا توقیف رسانه‌شان، موقعیت بیمه‌ای آنها به خطر می‌افتد، گفت: وزارت ارشاد تا چندی پیش از محل بودجه‌ای که تامین اعتبار شده بود، خبرنگاران را بیمه می‌کرد اما مدتی این تامین اعتبار با وقفه مواجه شد البته خوشبختانه این مشکل بعد از مدتی حل شد و این روند همچنان توسط وزارت ارشاد ادامه دارد.
وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی افزود: اما مشکل اصلی که وجود دارد این است که مدیران مسوول برخی روزنامه‌ها، به خاطر فشاری که حق بیمه به کارفرما وارد می‌کند، خبرنگارانشان را بیمه نمی‌کنند و تمایلی به این کار ندارند.
وی در مورد بیمه درمانی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران هم گفت: آن دسته از اهالی رسانه که از طریق وزارت ارشاد بیمه شده‌اند، کماکان می‌توانند از خدمات درمانی بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند و چنانچه چنین امکانی برای آنها وجود نداشته باشد، می‌توانند دفترچه درمانی خود را در قالب طرح نظام جامع سلامت، دریافت کنند اما ظاهرا براساس آنچه در دستور کار وزارت ارشاد است، معاونت مطبوعاتی این وزارتخانه آنهایی را که به تازگی قصد دارند از طریق دولت بیمه شوند، به رسانه‌هایشان ارجاع می‌دهد تا از طریق آنها بیمه شوند.
ربیعی گفت: ما حدود ۷۰۰۰ نفر از خبرنگاران را با کمک اداره کل مطبوعات وزارت ارشاد شناسایی کرده‌ایم و مکاتبات مربوط به تامین اعتبار لازم برای بیمه آنها را با سازمان مدیریت انجام داده‌ایم و با یک سازمان بیمه‌گر تکمیلی به نام «آتیه‌سازان حافظ» هم که می‌تواند خدمات بهتر را با قیمت پایین‌تر ارایه کند، در این خصوص به توافق رسیده‌ایم و چنانچه اعتبار لازم در این مورد تامین شود، به احتمال بسیار زیاد با این سازمان بیمه‌گر در مورد بیمه تکمیلی این ۷۰۰۰ نفر اقدام خواهد شد.
وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی در ادامه به برخی مشکلات ساختاری فعالیت در شغل روزنامه‌نگاری پرداخت و اضافه کرد: به طور کلی فعالیت روزنامه‌نگاری در کشور ما گرفتار مشکلاتی است؛ اولا آنها یک اتحادیه صنفی قدرتمند ندارند. اهالی مطبوعات برای دریافت هر نوع خدمات اجتماعی باید پایه‌های یک مشارکت فراگیر را بگذارند و این تنها از طریق یک اتحادیه قوی ممکن است. مساله دوم اینکه هنوز فعالیت مطبوعاتی برای صاحبان مطبوعات به یک کار اقتصادی تبدیل نشده و به همین خاطر است که کمتر رسانه‌ای پیدا می‌کنید که بتواند به خوبی روی پای خود بایستد.
وی ادامه داد: مساله دیگر این است که براساس آمارهایی که من به آنها رجوع کرده‌ام، روزنامه‌های ما این روزها بیشتر به سمت برون‌سپاری فعالیت‌هایشان مبادرت می‌کنند و این باعث شده که روزنامه‌نگاران در رسانه‌های مختلفی مطلب می‌نویسند و همین مساله باعث آسیب دیدن هویت رسانه‌ای آنها (روزنامه‌نگاران) شده است، من حتی کسانی را می‌شناسم که به دلیل مشکلات معیشتی در روزنامه‌هایی با انواع گرایش‌ها قلم می‌زنند.
ربیعی با بیان اینکه هزینه کار آزاد مطبوعاتی در ایران بالاست، گفت: ما باید این هزینه‌ها را کاهش داده و آنها را به حداقل برسانیم طوری که در صورت تعطیلی یک نشریه یا توقیف آن یک نظام بیمه‌ای وجود داشته باشد تا از تعطیلی زندگی روزمره ده‌ها خبرنگاری که بر اثر این مسایل بیکار می‌شوند، جلوگیری کند.
وزیر کار، رفاه و تامین اجتماعی که عضو شورای پول و اعتبار نیز هست همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو خبر رد شدن وام مسکن خبرنگاران را در جلسه اخیر این شورا که در برخی رسانه‌ها منتشر شد، رد کرد و گفت: تنها وامی که دچار مقداری تغییرات شد، وام مسکن روستاییان بود که تعرفه‌های آن قدری بالاتر رفت و شورای پول و اعتبار هیچ مصوبه‌ای در خصوص وام مسکن خبرنگاران نداشته است. در هر حال اگر روزنامه‌نگاران در قالب تعاونی‌هایی هم تشکل یابند، ما آماده‌ایم که وام‌های مربوطه را به آنها پرداخت کنیم.

 

همکاری قوا برای تشدید مجازات اسیدپاشی
ایرنا- معاون امور حقوقی رییس‌جمهوری گفت که براساس ماده «47» قانون مجازات اسلامی مجازات اسیدپاشی قابل تعلیق نیست و در این زمینه با قوه‌قضاییه در حال همکاری هستیم تا اسیدپاشی‌های شدید براساس ماده 286 قابل مجازات باشد.
الهام امین‌زاده در برنامه تلویزیونی دیروز، امروز، فردا که موضوع اسیدپاشی شهر اصفهان را بررسی می‌کرد، افزود: بحث ایجاد امنیت و ایجاد احساس امنیت دو مقوله مهم هستند، ما یک قانون در سال 1337 در مورد جرم اسیدپاشی داریم که بین دو تا پنج سال حبس پیش‌بینی کرده است که می‌توان براساس آن مجرم را مجازات کرد.
وی ادامه داد: یک قانون هم در ماده «47» قانون مجازات اسلامی است که گفته است مجازات جرم اسیدپاشی به هیچ عنوان قابل تعلیق نیست یعنی مجرم باید مجازاتش را تحمل کند.
معاون امور حقوقی رییس‌جمهوری خاطرنشان کرد: اما اینکه آیا در قانون مجازات اسلامی این مجازات به صراحت آمده است یا خیر؟ ما صراحتا آن را نداریم.
امین زاده اظهار داشت: در ماده «286» در موردجرایمی که با تعمد باعث تشویش اذهان عمومی و ضربه به سلامت جسمی مردم می‌شود و نظم عمومی را برهم می‌زند از جمله استفاده از مواد سمی و خطرناک که اسید هم شامل آن می‌شود به عنوان کسی که «مفسد فی الارض» است، مجازات اعدام پیش‌بینی شده است.
وی بیان داشت: در ماده «614» قانون مجازات اسلامی برای کسانی که صدمات جدی را به مردم وارد کنند و از این عملشان هدف خاصی را دنبال کنند از جمله انتقام و تنبیه، مجازاتی پیش‌بینی شده است.
معاون حقوقی رییس‌جمهوری تاکید کرد: با قوه‌قضاییه در حال همکاری هستیم تا اگر بشود به ماده «614» تبصره‌ای بزنیم و در صورتی که اسیدپاشی به صورت شدید انجام شود بتوان آن را با ماده «286» قابل مجازات دانست و اگر قضات تشخیص و صلاح بدانند شاید بتوانند با همان ماده «286» آن را بررسی کنند.

 

ابتکار اعلام کرد؛
امید نجات دریاچه ارومیه با طرح کشاورزی پایدار

ایسنا- معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در ارومیه گفت که اجرای موفقیت‌آمیز طرح کشاورزی پایدار در 41 روستای حوضه دریاچه ارومیه در فاز نخست امیدواری‌ها برای نجات این دریاچه را افزایش داده است.
دکتر معصومه ابتکار در دومین جلسه شورای استانی فرهنگی و اجتماعی احیای دریاچه ارومیه که با حضور استانداران آذربایجان‌غربی و شرقی در ارومیه برگزار شد، گفت: در بازدیدی که از روستاهای پایلوت اجرای طرح کشاورزی پایدار در حوضه دریاچه ارومیه انجام گرفت شاهد مشارکت فعال و استقبال بسیار خوب روستاییان این مناطق به‌خصوص بانوان روستایی از طرح کشاورزی پایدار با هدف تغییر الگوی آبیاری و تغییر الگوی کشت بودیم که این امر امیدواری را برای نجات دریاچه ارومیه دوچندان کرده است.
وی با تاکید بر ضرورت استمرار آموزش روستاییان ساکن در حوضه دریاچه ارومیه افزود: اجرای طرح کشاورزی پایدار و تغییر الگوی کشت کاری زمانبر و در عین حال بنیادین است که می‌تواند به عنوان الگوی کشاورزی کشور تبدیل شود.
ابتکار ادامه داد: در حال حاضر دستگاه‌های متولی و سازمان‌های مردم‌نهاد در دو استان آذربایجان‌غربی و ‌شرقی در فرهنگسازی تغییر الگوی کشت و مسایل مرتبط با دریاچه ارومیه فعالیت‌های اثربخش و فراتر از انتظار انجام داده‌اند که جای تقدیر و تشکر دارد.
رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور همچنین گفت: موضوع احیای دریاچه ارومیه پروژه‌ای پیچیده، بلندمدت و دارای ابعاد متعدد و لازم است تمامی ابعاد مانند محدودیت زمان، مدیریت منابع آب، اصلاح الگوی کشت، ساماندهی چاه‌های کشاورزی، لایروبی رودخانه‌های منتهی به دریاچه، توجیه و آموزش روستاییان ساکن حوضه دریاچه و اصلاح نگاه مردم به این مسایل را با هم در نظر بگیریم و اجرا کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت کاهش مصرف آب از چاه‌های پیرامون دریاچه ارومیه نیز اظهار کرد: رهاسازی آب مازاد از پشت سدها و لایروبی انهار و رودخانه‌ها به انضمام تلاش برای حفظ تالاب‌ها می‌تواند در شرایط کنونی برای دریاچه ارومیه مفید باشد.
ابتکار در ادامه تصریح کرد: تالاب‌های موجود در حوضه دریاچه ارومیه ظرفیت‌های بالقوه گردشگری طبیعی در هر دو استان آذربایجان‌غربی و شرقی به شمار می‌آیند که می‌توان از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال جایگزین کشاورزی در منطقه نیز بهره برد.
وی بخش کشاورزی را نیازمند فرهنگسازی اساسی در تغییر شیوه‌های آبیاری و کشت محصولات دانست و گفت: احیای دریاچه ارومیه بدون ایفای نقش مردم امکانپذیر نیست.
رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه متاسفانه در زمان احداث پل میانگذر شهید کلانتری، الزامات زیست‌محیطی مورد غفلت واقع شده است، افزود: امروز حتما ضرورت دارد تا با ایجاد تغییراتی، مسیرهای تبادل آب و گردش طبیعی آب در دو سوی میانگذر باز شود تا تعادل آب در شمال و جنوب دریاچه برقرار شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور مطالعات زیست‌محیطی میانگذر دریاچه ارومیه را مورد بازنگری قرار خواهد داد، تاکید کرد: از استانداران آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی انتظار می‌رود پیگیری‌های لازم را نسبت به اجرا و رعایت الزامات زیست‌محیطی در پل میانگذر دریاچه ارومیه داشته باشند.
ابتکار همچنین به پیشنهادات اصلاحی ستاد استانی دریاچه ارومیه در خصوص برخی برنامه‌های احیای این دریاچه اشاره کرد و گفت: امیدواریم در جلسه آتی هیات دولت این پیشنهادات نهایی شده و اعتبارات آن نیز تصویب شود.
بازدید از اقدامات صورت گرفته در زمینه طرح توسعه کشاورزی پایدار که در راستای احیای دریاچه ارومیه صورت می‌گیرد از اهداف سفر ابتکار به آذربایجان‌غربی بود.
خط لوله انتقال آب از رشکان به جزیره اشک دریاچه ارومیه با هدف تامین آب مورد نیاز حیات وحش این جزیره به همراه سه دستگاه هلی کم برای تصویربرداری هوایی از دریاچه ارومیه نیز در سفر معاون رییس‌جمهوری و رییس سازمان محیط‌زیست کشور به آذربایجان‌غربی به بهره‌برداری رسید.
‌به گزارش ایسنا، همچنین رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست در حاشیه بازدید از دریاچه ارومیه و بازدید از پشت صحنه تله فیلم دل شوره خواستار توجه به مولفه‌های زیست‌محیطی در آثار هنری شد.
ابتکار اظهار کرد: موضوعات مرتبط با کشاورزی، اصلاح الگوی مصرف، بحران کم‌آبی، محیط بانان و حفظ حیات وحش از مواردی است که هنرمندان فعال در حوزه محیط‌زیست باید به آن بپردازند.
وی با تاکید بر ضرورت انجام کارهای کارشناسی در ساخت آثار هنری در رابطه با محیط‌زیست خاطرنشان کرد: وجود تحقیقات پیش از ساخت فیلم‌های مرتبط با محیط‌زیست و حضور کارشناسان محیط‌زیست در کنار سازندگان این فیلم‌ها به غنای کارهای هنری در این حوزه می‌افزاید.
ابتکار ابراز امیدواری کرد که ساخت این فیلم در آگاه‌سازی مردم مناطق حاشیه دریاچه ارومیه در خصوص عملکردشان در قبال این دریاچه تاثیر گذار باشد.
براساس این گزارش تله فیلم دل شوره به تهیه‌کنندگی آرش زینال خیری و کارگردانی و نویسندگی داریوش مختاری در صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی تهیه می‌شود.
به گزارش ایسنا، معصومه ابتکارهمچنین در آیین افتتاح مرکز «هماهنگی، پایش و آینده پژوهی دریاچه ارومیه» در تبریز همچنین بر لزوم بررسی کارشناسی تبادل آب شمال و جنوب دریاچه ارومیه تاکید کرد.
وی اظهار کرد: پل موجود روی دریاچه ارومیه عملکرد پیش‌بینی شده را نمی‌تواند عملی کند و راه‌وشهرسازی موظف است هرچه سریع تر اقدامات فنی در خصوص تبادل آب دریاچه ارومیه که در سایه این پل به درستی انجام نمی‌گیرد را عملیاتی کند.
وی در خصوص پیگیری‌های مستمر این سازمان در رابطه با آلودگی آب رود ارس در اثر مواد شیمیایی که منشا آن از کشور ارمنستان است، گفت: این موضوع را به صورت صریح با نخست وزیر ارمنستان مطرح کرده‌ایم و مسوولان مربوطه در کشور ارمنستان در خصوص آلودگی موجود قول مساعد رسیدگی داده‌اند.
ابتکار گفت: رود ارس به طور منظم و مداوم مورد پایش قرار می‌گیرد و اجازه ایجاد آلودگی در این رودخانه را نمی‌دهیم.
وی سنجش مستمر رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه را یادآور شد و گفت: باید رودخانه‌های این مسیر به صورت دقیق مورد سنجش قرار گیرند.
وی با اشاره به لزوم ایجاد مراکز پایش افزود: در حال حاضر در اکثر استان‌ها مراکز پایش را به منظور پایش محیط‌زیست شهر‌های مختلف در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی با تاکید بر تدام انجام کارهای کارشناسی در خصوص دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: مرکز «هماهنگی، پایش و آینده پژوهی دریاچه ارومیه» به صورت تخصصی به سنجش مداوم این دریاچه خواهد پرداخت.
ابتکار گفت: با توجه به تهدیداتی که خشک شدن این دریاچه به دنبال خواهد داشت سعی خواهیم کرد تا حوزه دریاچه ارومیه از لحاظ زیستی به طور دقیق رصد شود.
وی تعامل فرابخشی را در احیای دریاچه ارومیه ضروری دانست و خاطرنشان کرد: ضروری است استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و کردستان و تمامی دستگاه‌های مرتبط با این موضوع از جمله دو وزارت خانه نیرو و جهاد کشاورزی برای حل بحران این دریاچه دست به دست هم دهند.
وی با اشاره به افزایش بارندگی‌ها در هفته‌های گذشته در استان‌های آذربایجان‌شرقی و آذربایجان‌غربی گفت: این بارش‌ها نوید خوبی برای ما بوده و به ما در ادامه مسیر احیای دریاچه ارومیه قوت قلب شده است.

 

محرومیت نوجوانان از فضاهای تفریحی در تهران

ایلنا- یک عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت اجرای مصوبه شورای شهر در مورد تبدیل تهران به «شهر دوستدار کودک» گفت: در حوزه فضاهای تفریحی برای نوجوانان در تهران با محرومیت عمده‌ای
روبه‌رو هستیم.
معصومه آباد در مورد مصوبه شورای شهر مبنی بر تبدیل تهران به شهر دوستدار کودک گفت: براساس این مصوبه در موارد مختلفی همچون آموزش، حمل و نقل، طراحی شهری، عمران و فضای سبز اقدامات اجرایی مشخص شد که تنها در حوزه آموزش حرکت‌های چشمگیری صورت گرفته است.
وی ادامه داد: برای نمونه در بحث فرهنگ‌سازی و آموزش مباحث ترافیکی فضاهایی همچون شهرک‌های ترافیکی ایجاد شده است اما از نظر سخت‌افزاری در اتوبوس و مترو هنوز فضای ویژه‌ای برای کودکان یا مادرانی که فرزند کوچک دارند، تعبیه نشده است.
این عضو شورای شهر افزود: در نظر داشتیم که تسهیلات و خدمات رایگانی برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به دانش‌آموزان ارایه دهیم که متاسفانه وزارت آموزش و پرورش در ارایه آمار و اطلاعات دقیق دانش‌آموزان تاکنون همکاری‌های لازم را انجام نداده است.
وی با اشاره به اینکه مصوبه برای شهر دوستدار کودک محدودیت زمانی تعیین نکرده است؛ گفت: یکی دیگر از اقداماتی که در راستای این مصوبه صورت گرفته تبدیل وسایل بازی‌ آهنی پارک‌ها به وسایلی از جنس پولیکا و پلاستیک بوده همچنین آسفالت زمین‌های بازی کودک نیز به آسفالت نرم تغییر پیدا کرده است.
آباد اشاره کرد: با وجود آنکه در مورد فضاهای بازی کودکان این اقدامات صورت گرفته اما در حوزه فضای تفریحی برای نوجوانان با محدودیت عمده‌ای رو به رو هستیم، و در واقع در محله‌ها برای کودکان بالای ۹ سال فضای تفریحی کافی وجود ندارد و تنها در شهر تهران پارک ارم در این زمینه وجود دارد که این پارک هم قابلیت لازم
 را ندارد.

 

آغاز ثبت‌نام بدون کنکور پیام نور و غیرانتفاعی
ایسنا- مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت نام در دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی براساس سوابق تحصیلی از امروز خبرداد.
حسین توکلی با اعلام این خبر گفت: ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی  پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی که براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو در موسسات آموزش عالی مصوب مجلس شورای اسلامی پذیرش براساس سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد، از روز شنبه دهم آبان‌ماه آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: این ثبت نام منحصرا از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش به نشانیwww.sanjesh.org  صورت می‌گیرد و تا شنبه
 17 آبان‌ماه ادامه دارد.
توکلی ادامه داد: تمامی داوطلبان برای شرکت در گزینش رشته‌های مذکور در صورتی که حداکثر تا 30 بهمن‌ماه موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شوند می‌توانند در مهلت در نظر گرفته شده پس از مطالعه دفترچه که قبل از ثبت نام روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز به سایت مراجعه و نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

دانشگاه آزاد در روسیه شعبه تاسیس می‌کند
مهر- رییس دانشگاه آزاد اسلامی از تاسیس شعبه این دانشگاه در کشور روسیه خبر داد.
حمید میرزاده با اعلام این خبر اظهار داشت: در شورای راهبردی امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد، شعبه‌ای از دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری دانشگاه نیوراشین روسیه در مسکو تاسیس شود.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه نیو راشین روسیه، گفت: دانشگاه نیو راشین از دانشگاه‌های معتبر محسوب می‌شود و در زمینه علوم پایه موفق و قوی عمل کرده است.
میرزاده با بیان اینکه دانشگاه نیو راشین روسیه 3600 متر مربع در مسکو را برای تاسیس واحد دانشگاهی در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار داده است، اضافه کرد: براساس قراردادی که با این دانشگاه روسی امضا کردیم مقرر شد همکاری‌های علمی و تبادل دانشجو بین دو دانشگاه صورت گیرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: تاسیس واحد دانشگاه آزاد اسلامی در روسیه به دلیل روابط استراتژیک دو کشور بسیار با اهمیت است.

زاینده‌رود به زودی زنده می‌شود
ایسنا- معاون توسعه، مدیریت و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست از آزادسازی آب و به جریان افتادن زاینده‌رود طی چند روز آینده خبر داد.
دکترمحمد مجابی با بیان اینکه موضوع آب و حق آبه محیط زیست از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: در یک سال اخیر تنش آبی کشور ما در مرحله‌ای بسیار تامل‌برانگیز بوده است و ان‌شاء‌الله در طی چند روز آینده شاهد زنده شدن زاینده‌روز خواهیم بود.
وی افزود: در منطقه زاینده‌رود با کاهش میزان بارندگی و افزایش میزان مصرف مواجه بودیم که این امر باعث کاهش منابع آبی بین 400 تا 600 میلیون متر مربع در آن مناطق شده بود.
معاون توسعه، مدیریت و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به مصوبه شورای‌عالی آب برای احیای زاینده رود اظهار کرد: طی دو مرحله آزادسازی آب از محل سد زاینده‌رود صورت می‌گیرد و بر این اساس جریان آب در زاینده‌رود به حرکت خواهد آمد. مجابی درخصوص ادامه این شرایط در زاینده‌رود گفت: بستگی به وضعیت بحران خشکسالی در کشور دارد. همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر در دوران خشکسالی هستیم.

جمع‌آوری ماهانه 21 میلیارد تومان صدقه
فارس- معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) از افزایش صدقات در کشور خبر داد و گفت: ‌هم‌اکنون ماهیانه بیش از 21 میلیارد تومان صدقه در کشور جمع‌آوری می‌شود.
 سعید ستاری با اشاره به مبلغ جمع‌آوری شده در جشن عاطفه‌های امسال اظهار داشت: هم اکنون میزان مبلغ جمع‌آوری شده در جشن عاطفه‌ها به 36 میلیارد تومان رسیده است.وی تصریح کرد: البته این مبلغ در هفته‌های آینده افزایش پیدا می‌کند چرا که آمار قطعی مبالغ جمع‌آوری شده در جشن عاطفه‌ها هنوز اعلام نشده است. ستاری با بیان اینکه میزان کمک‌های مردمی در جشن عاطفه‌ها در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته گفت:‌ پیش‌بینی می‌شود این رقم به 60 میلیارد تومان رسیده است.
معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: میزان صدقات در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است به طوری که در سال گذشته میزان صدقات در هر ماه 15 میلیارد تومان بود که این رقم هم‌اکنون به بیش از 21 میلیارد تومان رسیده است.
وی در پایان گفت: کلانشهرهایی مثل تهران، اصفهان، شیراز و تبریز از جمله استان‌هایی هستند که بیشترین صدقات را دارند.




Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles