نخستین بار پس از پیروزی انقلاب؛ ایران در بین 50 کشور برتر: انقلاب گردشگری
نارضایتی از وضعیت گردشگری در ایران همواره یکی از مسایل حوزه میراث فرهنگی بوده است. بسیاری از دلسوزان این حوزه تناسبی میان میزان جاذبههای گردشگری ایران و میزان ورود گردشگر به کشور نیافتهاند. با این حال مسوول دبیرخانهUNWTO در معاونت گردشگری خبر داد که ایران به فهرست 50 کشور برتر دنیا از نظر تعداد ورود گردشگران خارجی راه یافته است. این نخستین بار پس از انقلاب اسلامی است که ایران در این فهرست قرار میگیرد.
طبق گزارش سازمان جهانی جهانگردی ایران رتبه چهل و هشتم در این فهرست را متعلق به خود کرد. علیباقر نعمتی زرگران، مسوول دبیرخانه UNWTO در معاونت گردشگری با بیان این مطلب به مهر گفت: هر سال سازمان جهانی جهانگردی فهرستی از 50 کشور برتر دنیا از نظر تعداد ورود گردشگران خارجی ارایه میکند که ایران برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال 2013 رتبه 48 را در این فهرست به دلیل جذب چهار میلیون و 700 هزار گردشگر خارجی کسب کرد.
وی ادامه داد: سازمان UNWTO همواره تنها نام 50 کشور برتر را اعلام میکند بنابراین از آنجا که ایران در سال 2012 رتبهای بیش از 50 را داشت در این فهرست قرار نگرفت.
نعمتی درباره ابهام در آمار گردشگران ورودی ایران بیان کرد: در معاونت گردشگری تمام تلاشمان را کردهایم تا از طریق تکمیل فرمها و جداول مد نظر سازمان جهانی جهانگردی، آمار کاملی از گردشگران ورودی را به این سازمان ارایه و تصویر درستی را از جایگاه گردشگری کشور منعکس کنیم.
اما دریافت آمار صحیح مستلزم برقراری و استقرار نظام جامع آماری است اکنون معاونت گردشگری با کمک سازمان جهانی جهانگردی درحال کار کردن روی این موضوع است. چون برای اطلاع از نقش گردشگری در اقتصاد و تاثیر آن در کسبوکار جامعه و سهم آن در تولید و ثروت ملی باید نظام جامع آماری گردشگری در کشور پیاده شود. در آن صورت به درستی و به صورت دقیق میتوانیم سهم صنعت گردشگری در اقتصاد و درآمد را اعلام کنیم.
وی افزود: سازمان جهانی جهانگردی از تجارب و اطلاعات جامع و ارزشمندی برخوردار هستند که به کشورهای عضو کمک میکند تا صنعت گردشگری را به صورت علمی و پایهای توسعه دهند. در حال حاضر ما فقط آمار گردشگران ورودی را به آنها اعلام میکنیم اما میزان تاثیر گردشگران بر اقتصاد روشن نیست بنابراین آمار دقیق از درآمد گردشگری نداریم در حالی که برای انجام برنامهریزیهای مرتبط با توسعه صنعت گردشگری ما به آمار جزیی و دقیق نیاز داریم.
نعمتی تصریح کرد: تقریبا میدانیم که متوسط سرانه درآمد حاصل از ورود گردشگران خارجی در ایران چقدر است کارشناسان UNWTO این آمار را از ما قبول میکنند منتها برای برنامهریزی در داخل کشور خودمان نیاز داریم که این آمار را به صورت دقیق محاسبه کنیم.
نعمتی هزینهای که هر گردشگر برای ورود به ایران میپردازد را به عوامل مختلفی نسبت داد و گفت: در یک ارزیابی کلی هر گردشگر متوسط 1300 دلار هزینه میپردازد. اما برخی از گردشگران بیشتر خرج میکنند و برخی کمتر. به عنوان مثال اروپاییها بیشتر هزینه و گردشگران کشورهای همسایه کمتر هزینه میکنند.
از سوی دیگر بر اساس بررسی و نظر کارشناسی سازمان جهانی جهانگردی میانگین درآمد کشورهای جنوب آسیا از گردشگران 1570 دلار برای هر گردشگر است. در تقسیمبندی این سازمان ایران نیز در این منطقه قرار گرفته است.
مشاور معاون گردشگری گفت: برخی از کشورها در تلاش هستند تا گردشگران پول بیشتری در کشورشان خرج کنند. آنها با تعریف جاذبههای جدید منابع جدیدی برای کسب درآمد فراهم میکنند. به عنوان مثال آمریکا از نظر تعداد گردشگران ورودی رتبه دوم را دارد اما از نظر درآمد حاصل از ورود گردشگران دارای رتبه اول است چون کاری کرده که وقتی گردشگر وارد شد، هزینه زیادی بابت خدمات بپردازد.
نعمتی گفت: با توجه به اینکه در سال 2013 مجموعا چهار میلیون و 700 هزار گردشگر وارد ایران شده است بنابراین اگر تعداد گردشگران را در میانگین درآمد هر گردشگر ضرب کنیم به صورت تقریبی درآمد ایران از گردشگری حدود هفت میلیارد و 379 میلیون دلار میشود براساس جدول درآمد کشورها که از سوی سازمان جهانی جهانگردی منتشر شده آمریکا با 128 میلیارد دلار در سال 2012 پردرآمدترین کشور دنیاست.
اگر درآمد هفت میلیارددلاری را برای کشورمان فرض کنیم، جایگاه ایران در رتبه بندی جهانی از نظر درآمد تقریبا در رتبه 35 دنیا قرار میگیرد البته این میزان درآمد تقریبی است و امیدواریم با استقرار نظام جامع آماری با قطعیت و به صورت دقیق بتوانیم سهم صنعت گردشگری را در اقتصاد و تولید ناخالص ملی را اعلام کنیم.
وی ادامه داد: منتها از آنجا که هنوز در ایران نظام جامع آماری مستقر نشده است بنابراین در فهرست سازمان جهانی جهانگردی قرار نگرفتهایم. ولی میتوان گفت با یک حساب و کتاب آماری میتوانیم در رتبه 35 دنیا باشیم. بر همین اساس اولویت مهم سازمان استقرار این نظام جامع آماری است.
مشاور رییس سازمان حفاظت محیطزیست؛
احیای دایمی زایندهرود تا فعالیت کارخانه فولاد ممکن نیستایلنا- مشاور رییس سازمان حفاظت محیطزیست در امور محیط طبیعی با بیان اینکه احیای رودخانه زاینده رود موقتی است، گفت که تا زمان فعالیت کارخانه فولاد در این استان احیای دایمی زاینده رود قابل تصور نیست.
اسماعیل کهرم در مورد احیای رودخانه زایندهرود گفت: احیای زایندهرود موقتی است و تنها در فصول پرباران سال این اتفاق صورت میگیرد.
وی ادامه داد: زمانی که بارش باران زیاد است دریچههای سد را به صورت موقت باز میکنند تا زایندهرود پر آب شود و سپس حدود دو ماه بعد این دریچهها بسته شده و زایندهرود دوباره خشک میشود.این فعال حوزه محیطزیست با بیان اینکه این اقدام، حل مشکل زایندهرود نیست، اظهار کرد: متاسفانه به دلیل نبود مدیریت یکپارچه، مشکلات بسیاری برای زایندهرود ایجاد شده در حالی که مدیریت این رودخانه از تونل کوهرنگ تا تالاب گاوخونی باید یکپارچه باشد.
کهرم افزود: همچنین اگر بخواهیم زایندهرود را به صورت دایم احیا کنیم باید بسیاری از اتفاقاتی که در گذشته روی داده را تغییر دهیم برای نمونه در اطراف این رودخانه اکنون برنج کشت میشود که نیاز به آب فراوان دارد در حالی که معمولا محل مناسب برای کشت برنج استانهای شمالی کشور است، نه استان اصفهان که منطقهای کم آب محسوب میشود.
وی با اشاره به وجود کارخانه فولاد در این منطقه گفت: کارخانه فولاد در ابتدا پروژهای کوچک بود اما اکنون به کارخانه بزرگی تبدیل شده که هر ساله به مقدار عظیمی آب نیاز دارد. من نمیدانم به چه علت این کارخانه در استانهایی مانند بوشهر و خوزستان احداث نشده اما به هر حال تا زمان فعالیت این کارخانه احیای دایمی زایندهرود قبل تصور نمیشود.
قربانیان اسیدپاشی حداقل به ۶۰ عمل جراحی نیاز دارند
ایلنا- عضو هیاتمدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران گفت که «زیبا شدن» با «سالم شدن» متفاوت است و قربانیان اسیدپاشی دیگر «زیبایی» خود را بهدست نمیآورند.
عبدالجلیل کلانتر هرمزی اظهار داشت: قربانیان چنین حوادثی با مشکلات تامین هزینههای درمانی، بازیابی سلامتی و بازگشت به زندگی عادی
روبهرو هستند.
وی در تشریح این دو موضوع عنوان کرد: نتایج جراحی پلاستیک این قربانیان مطلوب نیست زیرا جراحی پلاستیک آنان به یک یا دو عمل منتهی نشده و حداقل به ۶۰ عمل جراحی نیاز پیدا میکنند که روند درمان را به درازا کشانده و ممکن است تا ۱۰ سال نیز طول بکشد.
کلانترهرمزی افزود: در صورتی شاهد نتایج خوب جراحی خواهیم بود که ضایعه سوختگی کم باشد اما در حوادثی چون اسیدپاشی بهدلیل شدت جراحات، قربانی حتی نیاز به پیوند قرنیه نیز پیدا میکند.
وی با اشاره به «هزینهبر بودن» جراحیهای پلاستیک قربانیان اسیدپاشی ادامه داد: دولت موظف است در حوادثی مانند اسیدپاشی بهدلیل طولانی شدن روند درمان و جراحیهای مورد نیاز قربانیان هزینههای جراحی پلاستیک را متقبل و تامین کند.
عضو هیاتمدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران افزود: در حال حاضر امکانات بیمارستانهای دولتی برای درمان قربانیان اسیدپاشی مناسب و کافی است اما بهدلیل مراجعات زیاد بیماران به بیمارستانها، روند درمان این قربانیان طولانی میشود.
به گفته وی، قربانیان اسیدپاشی پس از عمل به دلیل عوارض جانبی که روی پوستشان دارند برای بازگشت به زندگی نیاز به روانشناس دارند؛ وقتی یک دهم صورت سالم میماند، برگشت به زندگی عادی مقاومت زیادی را میطلبد.
کلانترهرمزی در خاتمه خاطرنشان کرد: ظاهر و چهره برای آسیبدیدگان مهم است، وقتی سیمای قربانی درست نباشد فرد احساس کمبود میکند.
آنها به زندگی روزانه خود میرسند اما به حالت عادی بازنمیگردند و خودشان بر این
موضوع واقفند.
عزاداری در پیادهراه مخصوص رونق نداشت: سرانجام طرح 17 شهریور برای کسبه
ایسنا- هنوز پیادهراه 17 شهریور سه سالگی خود را جشن نگرفته که انتقادات کسبه و اهالی محل پای اعضای شورای شهر به آن را باز کرده بهگونهای که احتمال بازگشایی مجدد این پیادهراه دور از
انتظار نیست!
پیادهراهی که قرار بود در تمامی کنارههای مسیرش فضای سبز و آبنما جانمایی شود و حتی قرار بود المانهای شهدا نیز در اطراف آن ساخته شود اما حالا نهتنها به فضایی معنوی و مذهبی تبدیل نشده بلکه محلی برای اعتراضات اهالی محل شده است.
اواخر سال 90 بود که شهرداری تصمیم به ایجاد زیرگذر میدان امام حسین (ع) و بعد از آن تغییر در چهره یکی از قدیمیترین میدانهای شهر (میدان امام حسین(ع) گرفت و ایجاد پیادهراه تا میدان شهدا که 1250 متر بود نیز یکی دیگر از اقداماتی بود که پس از ساماندهی میدان امام حسین در دستور کار قرار گرفت، ساماندهی که نهتنها موجبات خوشحالی کسبه را فراهم نکرد بلکه به گفته خودشان موجب شد تا آنها ضمن پرکردن عریضههای متعدد دست به دامن اعضای شورای شهر شده و در هر مجلسی که در محلشان برپا میشود، حل مشکل این پیادهراه به ترجیحبند سخنانشان بدل شود.
خیابان 17 شهریور از میدان امام حسین(ع) تا میدان شهدا در گذشته معروف به صنف اتومبیل و موتورفروشها بود اما حالا یا بسیاری از این نمایشگاهها تعطیل شده یا باقیمانده کسبه نیز بدون مشتری اوقاتشان را سپری میکنند.
مرتضی طلایی، نایب رییس شورای شهر تهران یکی از اعضای شورای شهر است که به اجرای طرح پیادهراه 17 شهریور انتقاد دارد و معتقد است باید برای آن چارهای اندیشید تا مجبور به باز کردن این پیادهراه نشویم.
وی میگوید که در ساخت و اجرای طرح پیادهراه 17 شهریور منافع ذینفعان که کسبه هستند رعایت نشده و از اعضای شورای شهر خواسته است تا به صورت اورژانسی راهحلی را برای رفع این موضوع پیدا کنند. نایب رییس شورای شهر تهران میافزاید، تمام اقدامات و کارهای ما در مجموعه مدیریت شهری برای مردم و متعلق به آنهاست اما در اجرای این طرح حقوق آنان نادیده گرفته شده است و انتظار داریم شورای شهر و شهرداری برای کسبه فکری کنند.
طلایی با بیان اینکه شهرداری باید با این کسبه یا به توافق برسد یا نسبت به تملک مغازههای آنها اقدام کند، گفت: این مشکل در خیابان ولیعصر (عج) نیز به چشم میخورد، به گونهای که مغازههایی که در راسته آنها طرح اتوبوس BRT اجرا شده است، معتقدند که به علت عدم امکان توفق خودرو درآمدشان کم شده است و باید راهحلی اندیشید. البته با عبداللهی (معاون خدمات شهری شهرداری تهران) نیز صحبت کردم اما وی عنوان داشته بودجه و منابع کافی برای حل مساله ندارد!
مجتبی شاکری، رییس کمیته نامگذاری شورای شهر تهران نیز با اشاره به مشکلاتی که در راسته فرهنگی میدان امام حسین(ع) ایجاد شده است، میگوید: این کار فرهنگی هم برکاتی داشته و هم مشکلاتی را ایجاد کرده و مردم این منطقه سالهاست دچار مشکل هستند و کسبوکارشان راکد شده است.
وی با اشاره به تهیه طوماری از سوی مردم محل و کسبه گفت: این طومار را به رییس شورا ارایه کردم.
مهدی چمران رییس شورای شهر تهران نیز با اشاره به مشکلات این پیادهراه یادآور میشود: از همان ابتدا چنین مشکلاتی را پیشبینی میکردیم و بخاطر همین با آن مخالف بودیم.
با آنکه مهدی چمران برای حلوفصل مشکلات میدان امام حسین و پیادهراه 17 شهریور درخواست تشکیل کمیسیونی مشترک با حضور نماینده کمیسیون نظارت، فرهنگی، شهرسازی و عمران و همچنین سازمان زیباسازی شهرداری تهران را کرده است اما باید دید که سرانجام بررسیهای این کمیسیون برای حل مشکل چند ساله مردم 17 شهریور که ناشی از پیادهراهی است که تقریبا بیکاربرد شده است، به کجا میانجامد.
فروشندگان مواد مخدر بلای جان دانشگاه خوارزمی
معاون فرهنگی دانشگاه خوارزمی از جریمه 160 میلیارد تومانی دانشگاه خوارزمی توسط شهرداری کرج خبر داد.
حجتالاسلام علیاکبر ایمانی در گفتوگو با مهر، در خصوص ساماندهی فضای اطراف دانشگاه خوارزمی در حصارک کرج گفت: هفته گذشته با شهرداری منطقه 6 کرج، جلسهای در خصوص مشکلات دانشگاه و شهرداری برگزار کردیم.وی افزود: دراین جلسه در خصوص پرونده جریمه 160 میلیارد تومانی دانشگاه، توسط شهرداری و ساماندهی فضای پیرامونی دانشگاه مباحثی مطرح و قرار شد بعد از مراسم عزاداری
ابا عبدالله الحسین (ع) از مسوولان ذی ربط در شهرداری دعوت شود تا با حضور در دانشگاه در خصوص ساماندهی فضای پیرامونی دانشگاه هماندیشی لازم صورت گیرد.معاون فرهنگی دانشگاه خوارزمی در خصوص جریمه 160 میلیارد تومانی دانشگاه توسط شهرداری کرج گفت: این جریمه به علت ساختوسازهای دانشگاه در طول سالهای گذشته صورت گرفته که البته برخی از این ساخت و سازها قدمت طولانی دارند و به قبل انقلاب باز میگردد.
وی درخصوص فروش مواد مخدر یا اجناس سرقتی توسط دستفروشان در فضای روبهروی دانشگاه نیز گفت: حصارک منطقه شلوغی است وجود مسایلی از این دست دور از ذهن نیست و این فضا خیلی محیط امن و مناسبی برای دانشجو نیست از این رو برای ساماندهی فضای پیرامونی دانشگاه هماندیشی لازم باید صورت گیرد.
تعیینتکلیف سرپرستی 2 دانشگاه؛ نیلی به شورای انقلاب فرهنگی معرفی میشود
مهر- مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم، از وضعیت معرفی سرپرستان دانشگاههای علمی کاربردی و تهران به شورایعالی انقلاب فرهنگی خبر داد.
عبدالحسین فریدون درباره معرفی سرپرست جدید علمی کاربردی گفت: رییس جدیدی برای دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی میکنیم.
وی ادامه داد: رییس جدید را وزیر جدید علوم معرفی میکند و شفیعی تا زمان رای آوردن وزیر علوم جدید، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی میماند.
مدیر کل وزارت علوم درباره معرفی نیلی به شورایعالی انقلاب فرهنگی به مهر گفت: نیلی را هم تا زمان سرپرستی نجفی بر وزارت علوم برای رای اعتماد ریاست دانشگاه تهران به شورایعالی انقلاب فرهنگی معرفی میکنیم.
افتتاح مرکز رسیدگی به شکایات تعرفهای
ایسنا- مرکز رسیدگی به شکایات تعرفهای صبح روز گذشته طی مراسمی با حضور وزرای بهداشت و رفاه، رییس کل سازمان نظام پزشکی و جمعی از پیشکسوتان جامعه پزشکی و مدیران عامل بیمه سلامت و تامین اجتماعی در محل وزارت بهداشت آغاز به کار کرد.
با راهاندازی این مرکز مردم میتوانند شکایات و پیشنهادات خود را از طریق سامانه تلفنی 1690 و سامانه الکترونیکی ir.1690.www گزارش کرده و به اطلاع مسوولان برسانند.
مرکز رسیدگی به شکایات تعرفهای با شعار تکریم جامعه پزشکی و تضمین حقوق بیمار راهاندازی شد.
لایحه «تامین امنیت زنان» در بند بوروکراسی
ایسنا- معاون سرمایههای اجتماعی مرکز امور زنان در دولت دهم با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی به تامین امنیت زنان توجه کرد و تدوین این لایحه را به قوهمجریه سپرد، معتقد است که باوجود اقدامات انجام شده، لایحه تامین امنیت زنان و کودکان در بوروکراسی اداری گرفتار شده است.
پروین هدایتی درباره تدوین لایحه تامین امنیت زنان و کودکان اظهار کرد: قانون یک ابزار است و برای تامین امنیت زنان لازم است علاوه بر تصویب مواد قانونی، فرهنگسازی نیز صورت گیرد.
وی با بیان اینکه برای ساماندهی موضوعات مربوط به حوزه زنان از جمله تامین امنیت براساس فرمایش مقام معظم رهبری به نهاد فراقوهای نیاز داریم، گفت: این نهاد میتواند نقش هماهنگکننده میان قوای سهگانه را ایفا کند. علاوه بر آن میتوان مرجع ملی صیانت و حمایت از زنان در برابر خشونت را زیر نظر نهاد فراقوهای راهاندازی کرد تا موارد مربوط به تامین امنیت زنان هماهنگ پیگیری شود.
هدایتی با اشاره به پیشینه تدوین لایحه تامین امنیت زنان در دولت دهم اظهار کرد: براساس برنامه پنجم توسعه لایحه تامین امنیت زنان و کودکان - که موضوع ماده «227» این سند است- باید تدوین شود. این کار از سوی معاونت نظارت راهبردی ریاستجمهوری برعهده ناجا به عنوان زیرمجموعهای از وزارت کشور گذاشته شد و مرکز امور زنان به عنوان دستگاه همکار برای تدوین این لایحه در نظر گرفته شد. در این جهت کارهای پژوهشی در حوزه امنیت زنان انجام دادیم و در نهایت لایحه به معاونت حقوقی ارسال شد اما با توجه به آنکه جنبه قضایی نیز داشت، از دستور کار هیات دولت خارج و قرار شد در قوه قضاییه بررسی شود.
وی افزود: با توجه به اتمام دوره دولت دهم این کار به دولت یازدهم سپرده شد و خوشبختانه معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاستجمهوری جلساتی را با قوهقضاییه برگزار کرد اما متاسفانه تنظیم لایحه با این همه مواد قانونی زمانبر است و از عواقب طولانی شدن این کار، نبود امکان مقابله موثر با خشونتهایی مانند اسیدپاشی است.
تشکیل کمپین اعاده حیثیت دانشجویان بورسیه
فارس- دبیر دفتر بانوان جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی گفت که بهزودی کمپین اعاده حیثیت دانشجویان بورسیه تشکیل خواهد شد.
فاطمه شیرازی، دبیر دفتر بانوان جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی گفت: بهزودی کمپین اعاده حیثیت دانشجویان بورسیه تشکیل خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که اتهام وزارت علوم به دانشجویان بورسیه فراموش نخواهد شد، افزود: متاسفانه برخی رسانههای زنجیرهای به دنبال پنهان کردن این اتهام بزرگ تاریخ آموزش عالی هستند و دولت نیز برای دلجویی هیچ اقدام قابل توجهی انجام نمیدهد.
دبیر دفتر بانوان جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی خاطرنشان کرد: به منظور اعاده حیثیت و عدم تکرار این اتفاقات و صدمه به دانشجویان کمپین اعاده حیثیت در حال تشکیل است و حتما شکایتی از وزارت علوم تقدیم مراجع قضایی خواهد شد.
دستور ربیعی برای جمعآوری کارتنخوابها
ایسنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اجرای طرح تکدیگری گفت که جلساتی در وزارت کشور در این خصوص برگزار شده است. ساماندهی این امر به تنهایی از عهده بهزیستی برنمیآید و باید دستگاههای دیگر نیز کمک کنند. در حال حاضر مراکزی را در بهزیستی آماده کرده و اورژانس اجتماعی فعال شده است. تعدادی از کودکان که مورد سوءاستفاده قرار میگرفتند نیز جمعآوری شدند و باید چهره شهر را از این آسیبها پاک کنیم.
ربیعی تاکید کرد: دستور دادیم کارتنخوابها از سطح شهر جمعآوری شوند اما باید در نظر گرفت که بخشی تکدیگری حرفهای را دنبال میکنند و جمعآوری آنها دشوار است اما باید به افرادی که تحت فشارهای اجتماعی به تکدیگری روی آوردهاند را کمک کنیم.
واکنش وزارت بهداشت به فروش پروتز چینی
مهر- مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت که پروتز چینی در بازار وجود ندارد و منبع تمامی مجوزهای صادر شده نیز مشخص است.
مهندس سیدحسین صفوی در واکنش به خبر فروش پروتزهای چینی در بازار پزشکی ایران اظهار داشت: تخلفاتی ممکن است توسط برخی افراد سودجو صورت بگیرد ولی این تخلفات مربوط به قبل از طرح تحول نظام سلامت بوده است و بعد از اجرای این طرح بهخاطر اینکه از ارجاع بیماران به بیرون از بیمارستان برای تهیه اقلام مصرفی جلوگیری شده است، عرضه ملزومات قاچاق و غیرمعتبر خیلی سخت شده و مردم نگران این موضوعات نباشند.
وی گفت: تخلفات زیاد شایع نیست و نباید بگوییم زیاد است و این موضوع هم مربوط به قبل از طرح تحول بوده است. با تخلفات اندک که توسط برخی افراد سودجو صورت میگیرد توسط سیستم نظارت اداره کل تجهیزات پزشکی و وزارت بهداشت به صورت جدی برخورد شده و افراد خاطی شناسایی میشوند و اگر شکایتی هم باشد رسیدگی و مواردی هم به مبادی قانونی معرفی و به قوهقضاییه ارسال میشود.