Quantcast
Channel: صفحه ۱۴ - روزنامه جهان صنعت
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

14

$
0
0

خودکفایی در ساخت تجهیزات دیالیز؛ ایران به دنبال بازارهای جهانی

مینا عینی‌فر- هفته‌ای سه بار دیالیز در گفتار ساده است اما در عمل برای بیماران کلیوی دردسرهای زیادی دارد. اگر این دردسرها مثل بسیاری از بیماری‌های دیگر با ماجرای کمبود دارو و تجهیزات هم همراه شود می‌تواند مساله را بغرنج‌تر کند اما خبر خوب این است که تجهیزات درمانی بیماران کلیوی در کشور به حد کافی تولید می‌شود و ایران حالا به دنبال رسیدن به حد صدور این تجهیزات به کشورهای دیگر است. تاریخ 23 تا 30 آبان‌ماه هفته حمایت از بیماران کلیوی نامیده شده و فرصتی است برای طرح بعضی از معضلات این بیماران. این بار این هفته همراه شد با خبر رسیدن به خودکفایی در تولید صافی دیالیز. مراسم گشایش خط دوم صافی دیالیز و کیسه خون روز دوشنبه با حضور رییس سازمان غذا و دارو در شهرک صنعتی اشتهارد برگزار شد.
به گزارش «جهان‌صنعت»، رسول دیناروند در این مراسم از تغییر شیوه زندگی و اثرات مثبت و منفی آن بر زندگی بشر سخن گفت، از جمله رشد برخی بیماری‌های غیرواگیر که از محصولات پیشرفت‌های صنعت و عوارض آن بر سلامتی انسان‌هاست. گرچه گفته‌های وی در روزهایی که درگذشت مرتضی پاشایی خواننده پاپ افکار عمومی را به سمت نگرانی از رشد بیماری سرطان معطوف کرده است، ذهن را به سمت این بیماری می‌برد اما بیماران کلیوی این بار بهانه این سخنان بودند.
به گفته این مسوول، نارسایی کلیوی حدود 650 نفر در میلیون را به خود درگیر کرده است که رقمی حدود 150هزار نفر را شامل می‌شود و از این میزان 25هزار نفر نیاز به دیالیز دارند. پیش‌بینی رییس سازمان غذا و دارو این است که تا هشت سال آینده این میزان به دو برابر افزایش پیدا کند.
دیناروند با یادآوری این نکته که ایران در تولید صافی دیالیز خودکفا شده است و با افتتاح این خط دوم از سقف نیاز امروز عبور می‌کنیم، افزود: ما باید به سمتی برویم که تولیداتمان صرفا برای جایگزینی واردات انجام نشود. وابستگی ما به واردات اکنون کم است اما زمانی می‌توانیم بیشتر به خود ببالیم که صادرات را نیز در سطح بالاتری داشته باشیم.
به گفته رییس سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت محدودیتی برای سرمایه گذاری در این حوزه وضع نکرده است و از شرکت‌های تولیدکننده دیگر نیز حمایت خواهد کرد چراکه نیاز ایران با ظرفیت‌سازی داخلی برطرف شده است و می‌تواند به سمت توسعه بازارهای بین‌المللی حرکت کند.
دیناروند در بخشی دیگر از سخنانش به مساله بیمه بیماران کلیوی پرداخت و از تجمیع بیمه‌های گوناگونی که از چند محل در داخل و خارج از وزارت بهداشت تامین می‌شد خبر داد و افزود: یارانه محصولات دیالیز نیز به بیمه‌ها منتقل شده است. به گفته وی، تجمیع بیمه‌ها به نفع این بیماران است. همچنین تعرفه دیالیز اصلاح شده بنابراین زیرساخت توسعه و سرمایه‌گذاری در این حوزه فراهم شده است.
500 هزار صافی دیالیز در سال
در بخش دیگری از این مراسم مدیرعامل شرکت مدیتکسیس تولیدکننده خط دوم صافی دیالیز گفت: سالانه 500 هزار عدد صافی دیالیز و ست سوزن و لوله‌های صافی دیالیز توسط این شرکت به کشورهای دیگر از جمله سوریه صادر می‌شود.
رامبد حاجی‌پور یادآوری شد حدود نیمی از بیماران کلیوی کشور نیازمند دریافت خدمات و ملزومات دیالیز هستند که باید متناسب با این حجم تقاضا ، تمهیدات توسعه زیرساخت‌ها و امکانات فراهم شود. بر این اساس شرکت‌های تولیدکننده محصولات دیالیز با این میزان ظرفیت تولید در سال تا سال 1400 می‌توانند نیازهای کشور و بیماران را تامین کنند.
حاجی‌پور در ادامه شرکت‌های تولیدکننده محصولات دیالیز را معرفی کرد و گفت: شرکت مدیتکسیس، فارمد، اسمارت، نیکسامد، نواتیس و مدوی طب پویان، شرکت‌های زیرمجموعه تولیدکننده محصولات دیالیز هستند که تولید ماشین‌آلات دیالیز، تهیه و توزیع بسته متنوع کالاهای دارویی، تامین، تولید و توسعه کالاهای نوآورانه و همچنین تولید صافی‌های دیالیز و محصولات استراتژیک را برعهده دارند.
به گفته او با توجه به بومی‌سازی این شرکت‌ها، دستاوردها و تولیدات آنها در شرایط تحریم با مشکلی مواجه نشد و محصولات و کالاهای ما بدون هیچ تغییر یا افزایش قیمتی در دسترس متقاضیان قرار می‌گیرد.
افزایش شمار بیماران کلیوی
بنا به تحلیل کارشناسان، بیماری کلیوی به دلیل شیوع روزافزون بیماری‌های دیابت و فشار خون (دو عامل اصلی نارسایی کلیه) در دنیا در حال افزایش است و گزارش‌های اپیدمیولوژیک در کشور نیز حاکی از افزایش شیوع این دو بیماری در سطح جامعه است. این افزایش بیشتر به افزایش متوسط سن جامعه، تغییر سبک زندگی و تغذیه، افزایش میزان دیابت کنترل نشده و ضعف پیشگیری نسبت داده می‌شود. در نتیجه انتظار می‌رود تعداد بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی خصوصا دیالیزی در ایران نیز رو به افزایش باشد. گو اینکه آمارهای چند سال اخیر در کشور نیز موید این واقعیت است. تا پایان سال 92 در ایران جمعیت بیماران مزمن کلیوی با درجه نارسایی پیشرفته کلیه (ESRD) که تحت درمان با یکی از روش‌های جایگزین کلیه هستند به 50 هزار نفر رسید. با پیش‌بینی رشد متوسط سالانه 5/7 درصدی این بیماری، تعداد این بیماران در پایان سال 1400 به 90هزار نفر خواهد رسید و به همین ترتیب شیوه‌های درمان آنها نیز طی سال‌های  1400-1392 با همین متوسط نرخ رشد افزایش می‌یابد.
به این ترتیب حدود نیمی از بیماران کلیوی کشور نیازمند خدمات و ملزومات دیالیز هستند و متناسب با این حجم تقاضا لازم است تمهیدات توسعه زیرساخت‌ها و تامین امکانات برخورداری از خدمات مطلوب فراهم شود. هر بیمار همودیالیزی در هفته سه بار و در سال به طور متوسط 156 بار همودیالیز می‌شود که در هر جلسه دیالیز نیازمند یک سبد کامل از ملزومات مصرفی اختصاصی دیالیز است که شامل صافی دیالیز، ست لوله رابط دیالیز، سوزن فیستولا، پودر بی‌کربنات و محلول همودیالیز می‌شود. در حال حاضر تمامی این لوازم توسط هشت تولیدکننده داخلی تولید می‌شود و کشور در شرایط عدم وابستگی به واردات قرار گرفته است.
مراکز درمان متقاضیان تجهیزات و محصولات پزشکی دیالیز هستند و عمده‌ترین رکن در زیرساخت‌های نظام درمانی دیالیز محسوب می‌شوند. از این رو به همان میزان که نیازمند محصولات پزشکی دیالیز هستیم، ضروری است مراکز درمانی دیالیز از جنبه امکانات درمانی تجهیز شوند. بنا به آمار موجود، زیرساخت‌های درمانی دیالیز کشور دارای 477 بخش همودیالیز و 61 بخش دیالیز صفاقی است. با توجه به جمعیت 25 هزار و 200 نفری بیماران دیالیز خونی در پایان سال 1392، تعداد ماشین‌های دیالیز فعال در کشور چهار هزار و 545 عدد بوده است یعنی به ازای هر پنج بیمار یک تخت دیالیز وجود داشته است. مطابق با رشد 5/7 درصدی بیماران دیالیزی لازم است تمهیدات لازم برای پاسخگویی به تقاضای آینده پیش‌بینی شود. بررسی‌ها گویای آن است که نسبت بیمار به تخت در 10 سال گذشته ثابت بوده است. با توجه به آمارهای جهانی، نسبت مطلوب این شاخص چهار بیمار به ازای هر تخت همودیالیز است. با توجه به استهلاک دستگاه‌ها، سالانه 10 درصد ماشین‌های دیالیز موجود در کشور نیازمند جایگزینی هستند.

 

عضو شورای شهر مطرح کرد؛
دستگیری یکی از مدیران ارشد شهرداری

در جلسه شورای شهر تهران، سیاست‌ها و رویکردهای بودجه ۹۴ شهرداری تهران تصویب شد. علیرضا دبیر، رییس کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه بودجه دولت هم شامل مصارف و منابع می‌شود؛ یادآورشد: در لایحه بودجه باید بخش «منابع» شامل واگذاری دارایی‌های مالی ودارایی‌های سرمایه‌ای و بخش «مصارف» شامل اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و تملک دارایی‌های مالی به تفکیک  ذکر شود.
محمد سالاری، رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورا نیز با اشاره به عنوان طرح گفت: زیربنای بودجه سال ۹۴ لایحه بودجه است. برای اولین بار شهرداری دارای برنامه عملیاتی شده و ما به عنوان اعضای شورا هم هنوز تسلط کافی به برنامه عملیاتی نداریم.
در این جلسه اما موضوعات دیگری نیز مطرح شد. عضو شورای اسلامی شهر تهران از شهرداری خواست درباره خبر دستگیری یکی از مدیران خود به شورای شهر توضیح دهد.
به گزارش فارس، احمد حکیمی‌پور در جلسه علنی دیروز شورا با اشاره به انتشار خبری مبنی بر بازداشت و دستگیری یکی از مدیران شهرداری تهران در رسانه‌ها در چند روز گذشته خطاب به رییس شورا گفت: ظاهرا خود شما از این موضوع اطلاعی نداشتید و لازم است شهرداری در این زمینه به شورای شهر توضیح دهد.
وی ادامه داد: باید بدانیم این خبر صحت دارد یا خیر و اگر این طور بوده علت آن چه بوده است.
در ادامه محمود صلاحی معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری تهران در اواسط جلسه به سراغ حکیمی پور رفت و با وی گفت‌وگو کرد که حکیمی‌پور پس از آن از رییس شورا خواست از صلاحی دعوت کند تا این توضیحات در مورد موضوع بازداشت را به صورت رسمی بیان کند تا شائبه‌ای در این خصوص ایجاد نشود.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهری و شهرداری تهران درباره مدیر بازداشت‌شده شهرداری گفت: مشکل این فرد شخصی بود و هیچ ارتباطی به مسوولیتش در شهرداری نداشته است.
محمود صلاحی در جلسه علنی شورا پس از تذکر احمد حکیمی‌پور درباره بازداشت یکی از مدیران شهرداری گفت: ما 50 تا 60 هزار کارمند و تعداد زیادی مدیر داریم که شاید در زندگی فردی هریک از آنان اتفاقی بیفتد که منجر به احضار، بازداشت یا دستگیری آنان شود.
وی ادامه داد: احضار یکی از مدیران شهرداری به مراجع قضایی هیچ ارتباطی با مسایل کاری‌اش در شهرداری نداشته و کاملا شخصی است و از آنجا که پرونده این فرد همچنان در مرحله سوال و جواب است، ما ترجیح می‌دهیم در این زمینه چیزی نگوییم و منتظر تصمیم مرجع قضایی در باره وی بمانیم.
در همین جلسه رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه نیترات آب در برخی از مناطق این شهر بیش از حد مجاز است، گفت: استاندار و مسوولان وزارت بهداشت به جای تکذیب، پیگیر جلسه اضطرار آلودگی آب باشند که در غیر این صورت مستندات قانونی را ارایه خواهم کرد.
رحمت‌اله حافظی با اشاره به گزارش‌های رسمی در مورد میزان نیترات بالا در آب شرب برخی مناطق تهران گفت: میزان استاندارد نیترات در آب 50  PPM است، در حالی است که استاندارد‌های آمریکا عدد ۱۰ را نشان می‌دهد اما اگر همین ۵۰ را نیز مبنا قرار دهیم، در آب برخی مناطق میزان نیترات بیش از ۵۰ است.
وی ادامه داد: شش ماه قبل تذکری در خصوص میزان نیترات آب ارایه داده بودم اما اقدام موثری را شاهد نبودیم.
پس از این سخنان معاون بهداشتی وزارت بهداشت، گفت: شایعات مطرح شده در مورد آلودگی آب تهران صحت ندارد و مستند نیست بنابراین مردم با خیال راحت آب شرب تهران را مصرف کنند.
عضو دیگر شورا نیز با تکرار تذکر خود درباره فعالیت دستفروشان در مترو گفت: اگر با این پدیده برخورد نشود، کم‌کم جگرکی نیز در مترو راه می‌افتد!
اقبال شاکری گفت: پیشتر از شرکت بهره‌برداری مترو خواسته‌ایم برای ساماندهی دستفروشان مترو لایحه‌ای ارایه بدهند که در اینجا درخواست خود را مجددا مطرح می‌کنم. آخرین موردی که از فعالیت این افراد در مترو دیدم، سوراخ کردن گوش بدون درد بود که فکر می‌کنم اگر جلوی این پدیده گرفته نشود، کم‌کم جگرکی و سزارین نیز در مترو راه بیفتد.
همچنین عضو دیگر شورا با اشاره به تایید رای کمیسیون ماده «۱۰۰» توسط دیوان عدالت اداری گفت: طبقه هفتم پاساژ علاءالدین باید تخریب شود. ابوالفضل قناعتی با اشاره به تذکر هفته گذشته خود درباره پاساژ علاءالدین گفت: دیوان عدالت اداری رای کمیسیون ماده «100» را درباره این پاساژ موقتا رد کرده بود اما با پیگیری‌های انجام‌شده، دیوان رای تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین را صادر کرد.
قناعتی با تاکید بر مشکل‌ساز بودن شش طبقه دیگر علاءالدین گفت: از شهردار تهران می‌خواهم حکم تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین را ظرف یک ماه اجرا کند.

 

بازگشت برخی از دانشجویان اخراجی علوم پزشکی

مهر- معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت که با اجرای آیین‌نامه انضباطی برخی از دانشجویان که در سال‌های گذشته اخراج شده بودند به دانشگاه بازگشتند.
دکتر محمدرضا فراهانی در خصوص آیین‌نامه‌های مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت که این دو وزارتخانه دارای آیین‌نامه‌های مشترک زیادی هستند.
وی ادامه داد: در حوزه تشکل‌ها، ساختار آیین‌نامه‌ای در وزارت بهداشت همانند وزارت علوم است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تصریح کرد: بعضا شاهدیم برخی تشکل‌های دانشجویی باهم اتحادیه تشکیل می‌دهند که ممکن است اعضای این اتحادیه هم از تشکل‌های وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد باشند.
وی یادآور شد: ما یک شورای ناظر مرکزی مشترک نیز داریم. همچنین در حوزه نشریات دانشجویی و انجمن‌های علمی نیز دارای آیین‌نامه مشترک هستیم که منبع تمام آنها شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی درخصوص بازنگری آیین‌نامه شورای انضباطی دانشجویی افزود: ما دارای شورای انضباطی هستیم که یک قانون دارد و توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تنظیم شده و یک شیوه‌نامه انضباطی که توسط دو وزارتخانه با هم تنظیم شده و همیشه هر چند سال یک‌بار باید بازنگری شود.
فراهانی افزود: این شیوه‌نامه اجرا می‌شود و حداقل من در مدتی که این مسوولیت را داشته‌ام در شورای انضباطی چیزی ندیدم که خیلی مانع و مشکل برای دانشجو ایجاد کرده باشد یا با شعار دولت تدبیر و امید یعنی اعتدال در تعارض باشد.
وی ادامه داد: ما همین آیین‌نامه را اجرا می‌کنیم تا زمانی که شیوه‌نامه به تایید دو وزیر برسد. همچنین دانشجویانی در دانشگاه بودند که به دلایلی در دوران گذشته اخراج شده بودند و ما با استناد به همین آیین‌نامه آنها را بازگردانیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: هیچ شخصی در دانشگاه‌ها بجز شورای انضباطی حق اخراج دانشجو را ندارد. بدون توجه به این مساله تعدادی از دانشجویان اخراج شده بودند و ما با استناد به آیین‌نامه شورای انضباطی به پرونده آنها رسیدگی کرده و آنها را بازگرداندیم.
وی در پاسخ به این سوال که در آیین‌نامه جدید قرار بود یکسری از موضوعات سایبری و اینترنتی هم مدنظر قرار گیرد، آیا این مساله در آیین‌نامه تعریف شده یا خیر، افزود: مواردی که در آیین‌نامه دیده شده کلی است، برخی موارد می‌تواند مصداق این باشد. فرض کنید که گفته شده شئونات دانشگاه و دانشجو باید رعایت شود و این شئونات می‌تواند در خیلی چیزها مصداق داشته باشد. 

 

افزایش ظرفیت خوابگاه متاهلین در دستور کار
ایسنا- رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: یکی از دغدغه‌های ما ساختن خوابگاه برای دانشجویان متاهل است. ظرفیتی که برای خوابگاه متاهلان وجود دارد بسیار پایین بوده و این امر نیازمند توجه بیشتر است. مجتبی صدیقی با اشاره به قانون برنامه پنجم افزود: به دلیل رویکردی که در قانون برنامه پنجم وجود داشت، منابع دولتی مستقیما به خوابگاه‌سازی اختصاص نمی‌یافت و بیشتر سعی می‌شد تا با منابع دولتی تسهیلات فراهم شود، بنابراین برای این امر باید از حضور بخش خصوصی و خیرین استفاده شود.
وی ادامه داد: تنها کاری که اختصاص منابع دولتی در این زمینه می‌تواند انجام دهد، این است که میزان وام و تعداد افراد تحت پوشش برای رهن خانه برای متاهلان با استفاده ازاین منابع افزایش یابد زیرا خوابگاهی که دارای ظرفیت 200 نفری برای دانشجویان مجرد است، هنگامی که به متاهلان تعلق می‌گیرد دارای 30 نفر ظرفیت می‌شود، به همین دلیل ساخت خوابگاه متاهلان برای دانشگاه‌ها دشوار است و بیشتر سعی می‌شود با ارایه تسهیلات به دانشجویان متاهل برای رهن خانه کمک شود.

راه‌اندازی مجدد واحد آکسفورد دانشگاه آزاد
ایسنا- معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد درصدد است تا با رعایت معیارهای رنکینگ جهانی و تاسیس واحدهای بین‌المللی ارتباطات بین‌المللی خود را افزایش دهد.
دکترانگجی با اشاره به اینکه جذب دانشجو از سایر کشورها، افزایش همکاری‌های مشترک و تاسیس واحدهای بین‌المللی دانشگاهی از جمله ابعاد مختلف گسترش روابط بین‌المللی بین دانشگاه‌هاست، گفت: واحد آکسفورد دانشگاه آزاد که تا پیش از این به حالت تعلیق در آمده بود از ژانویه امسال راه‌اندازی شده و آماده پذیرش دانشجویان می‌باشد. واحد امارات، افغانستان و لبنان نیز همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
انگجی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو در واحد بین‌المللی اظهار کرد: دانشجویان خارجی بعد از انجام مصاحبه‌ای از سوی دانشگاه پذیرفته می‌شوند اما دانشجویان ایرانی باید در کنکور سراسری شرکت کرده و رتبه مناسب را کسب کنند.

آلودگی هوا به دلیل نبود مدیریت واحد شهری
فارس- وزیر بهداشت گفت: در رابطه با آلودگی هوا باید تعارف را کنار بگذاریم. این در حالی است که کسی تصمیم آخر را نمی‌گیرد. شهر، ده‌ها متولی دارد اما اگر یک نفر پاسخگو بود مشکل حل می‌شد. اکنون همه آلودگی را به گردن هم می‌اندازند.
وی در رابطه با وضعیت آلودگی هوا گفت: اگر قرار است حمل و نقل ریلی رونق یابد باید از تردد وسایل نقلیه جلوگیری کرده و خودروهای فرسوده جمع شود همه باید برخیزند و کاری کنند. متاسفانه نقش‌ها متولی زیادی دارند. واقعیت این است که باید مدیریت یکپارچه شود. وی افزود: که این شرایط بار بیماری‌ها را افزایش می‌دهد در حالی که ما با این شرایط برای پاسخگویی به مردم ناتوان هستیم البته دولت طرح‌هایی دارد تا بتواند این شرایط را بهبود بخشد.
وزیر بهداشت ادامه داد: ارگان‌های مسوول باید مشخص کنند که چه اقداماتی لازم است در عین حال وزارت راه‌وشهرسازی، شهرداری و شورای شهر در مورد شهر تهران برنامه‌های خوبی دارند البته همه چیز در ظاهر خوب است اما مدیریتی وجود ندارد.

اعتیاد کودک 5 ماهه کارتن‌خواب به هروئین
فارس- معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه متاسفانه کودک پنج ماهه کارتن‌خواب به هروئین اعتیاد پیدا کرده است، گفت: این کودک هم اکنون در یکی از بیمارستان‌ها تحت مداوا و درمان قرار گرفته است و سازمان بهزیستی تا صدور حکم قضایی صبر خواهد کرد.
مسعودی فرید با تشریح وضعیت جسمی کودک پنج ماهه کارتن‌خواب که روز دوشنبه به سازمان بهزیستی تحویل داده شده است، اظهار داشت: این کودک هم‌اکنون در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت مداوا قرار دارد. وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی روند درمان این کودک پنج ماهه را به طور جد پیگیری می‌کند، گفت: متاسفانه این کودک به دلیل اعتیاد زن و مردی که ادعا می‌کنند پدر و مادرش هستند معتاد شده است.

فرزندان فرهنگیان در اولویت استخدام آموزش‌وپرورش
ایسنا- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: فرزندان فرهنگی در استخدام آموزش‌وپرورش اولویت دارند.
محمد دیمه‌ور اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان معبر اصلی تربیت معلم برای مجموعه آموزش‌وپرورش است. وی ادامه داد: بر اساس قوانین موجود در ماده «28» این امکان وجود دارد در صورتی که مجموعه آموزش‌وپرورش برای تامین نیرو با کمبود مواجه شود از فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها استفاده کند که در این راستا فرزندان فرهنگی در اولویت استخدام خواهند بود چرا که با این جامعه آشنایی کامل دارند و از جنس فرهنگی هستند. دیمه‌ور به انسداد مبادی بی‌سوادی اشاره کرد و گفت: در این راستا دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آمار مشخصی دارند و آمار هر استان در این زمینه به تفکیک در اختیارشان قرار داده شده که بتوانند آنها را به تحصیل برگردانند.

دادستانی استان تهران؛
شهرداری‌ها ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز را تخریب کنند
مهر- معاون دادستان عمومی و انقلاب استان تهران گفت: طبق قانون شهرداری‌ها مجازند بدون مراجعه به مراجع قضایی نسبت به تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم شهرها اقدام کنند و این یک اختیار قانونی بزرگ برای شهرداری‌ها جهت مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز است.
مرتضی تورک با بیان اینکه دستگاه‌هایی که موظف به صیانت از حقوق بیت‌المال و حفظ اراضی ملی‌اند بنا به عللی چون عدم در اختیار داشتن نیروی انسانی فنی و مهندسی ماهر و عدم حضور نیروی کارآمد حقوقی و یا بودجه و امکانات ناکافی نمی‌‌توانند به خوبی وظایف خود را عمل کنند، خواستار تقویت ادارات مرتبط شمیرانات از سوی دستگاه‌های استانی و ملی آنان شد و تقویت این ادارات را یک ضرورت دانست.
رییس دبیر خانه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان تهران با تاکید بر نظارت هرچه بیشتر برسلامت دستگاه‌های متولی حفاظت از بیت‌المال گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از تخلف و حفظ بیت‌المال نظارت بیشتر برسلامت دستگاه‌های اجرایی است. وی با ذکر اینکه پیشگیری از تصرف و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز روند خوب و قابل توجهی را در دوره جدید طی می‌کند و جای تقدیر از مدیریت خوب استان تهران در این زمینه وجود دارد، گفت: برخی از متخلفان  با اقدامات ماهرانه و با دور زدن قانون و با اسناد و مدارک جعلی درصددند اقدام به تصاحب اراضی ملی و دولتی کنند که باید در این زمینه کاملا هوشیار بود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1710

Trending Articles