جامعه- استانداری ناچار شد امروز هم کل استان تهران را تعطیل کند طی این چند روز هیچ تغییر جوی در تهران روی نداده است و همان اندک بادی که روز دوشنبه وزیده بود هم نتوانست اوضاع را بهتر کند و آلودگی را کاهش دهد بنابراین آلودگی در کل استان ماندگار شد و با وجود خسارتهای اقتصادی که به همراه خواهد شد تعطیلی اعلام شد تا حداقل از خسارات جانی کم کند. اطراف تهران کارگاههای تولید شن و ماسه به فعالیت خود ادامه میدهند و همین موضوع به آلودگی دامن زده است. آلودگیها به کوههای ولنجک و شمال شهر که تا 1800 متری در آنها ساخت و ساز شده برخورد میکند و آن نقاط بالاشهر را هم آلوده کرده است. در یک نگاه به نظر میرسد آلودگی در این کلانشهر مناطق بالا و پایین نمیشناسد. تعطیلی به مثابه مسکنی شده که خاصیتش را از دست داده است. به جان هم افتادن مسوولان و نشانه رفتن انگشت اتهام به سمت یکدیگر حالا دیگر چیزی نیست که به مذاق شهروندان حبس شده در منازل خوش بیاید، دیگر کار از کار گذشته است و مردم میخواهند به جای آنکه مثل 13 سال قبل شاهد متهم شدن دولت، شهرداری یا صنعت خودروسازی و پالایشگاهها و کمکاری محیطزیست باشند حال و روزشان بهبود یابد.
معاون رییسجمهور و رییس سازمان حفاظت محیطزیست در جلسه کارگروه ملی و کمیته هماهنگی مواقع اضطرار استان تهران گفت: برخی از دستگاهها به جای یکدیگر حرف میزنند، هرکس باید در حوزه مسوولیت خود سخن بگوید.
محمدجواد محمدیزاده اظهار داشت: شاخصهای آلودگی میانگین 27 ایستگاه پایش آلودگی در تهران است که بعضی اشخاص به دلیل فهم غلط آماری ایجاد ابهام در جامعه میکنند.
وی با بیان اینکه موضوع تعطیلی راهحل نیست بلکه مدیریت کردن مساله است که این جزو ماموریت ماست، افزود: تمام اطلاعات ما حاکی از آن است که شاخصهای آلودگی امسال نسبت به سال گذشته بهبود
یافته است.
محمدیزاده بیان کرد: هر دستگاهی باید حرف قانونی خود را بزند ولی هیچ دستگاهی نباید مقابل دستگاه دیگر قرار گیرد بلکه در جهت بهبود وضعیت باید حرکت کنیم.
معاون رییسجمهور ادامه داد: برخی از دستگاهها به جای یکدیگر حرف میزنند؛ هر کس باید در حوزه مسوولیت خود سخن بگوید بنابراین اینگونه نیست که هر دستگاهی از نگاه خود این شاخصهای آلایندگی را تحلیل کند.
محمدیزاده گفت: طبیعی است که ساعت 19 شب میزان آلایندگی بالا باشد و در ساعت سه بامداد این میزان تغییر کند. کسی که آمار را میفهمد این موضوع را هم درک میکند. موضوع آلایندگی و میزان آن باید ظریف اعلام شود چراکه مساله، سلامت انسان است و در این زمینه ما شوخی نداریم چراکه این آلایندگی در تصمیمات تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه اگر ما عملکرد دستگاهی را قبول نداریم نباید به بیاعتمادی و تصمیمگیریها دامن بزنیم، افزود: امسال نسبت به سال گذشته در تمام شاخصها بهبود داشتهایم. طرح کاهش آلودگی هوا در خوشبینانهترین حالت طرحی پنج ساله است ولی اگر به خوبی عمل کنیم اگر وضعیت سالم باشد نباید به ناسالم برسد و اگر ناسالم است نباید به هشدار و اگر در هشدار است نباید به اضطرار برسد.
معاون رییسجمهور با بیان اینکه طرح زوج و فرد خوب اجرا شد و همچنین عدم صدور آرم روزانه طرح ترافیک نیز خوب بود، اظهار داشت: برخورد با موارد تخلف در زمینه خودروهای دودزا و همچنین متوقف کردن فعالیت تعدادی از واحدهای صنعتی خوب بود. باید مساله مازوت و گازوییل مدیریت شود.
توزیع ماسک میان شهروندان
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از استقرار پنج دستگاه اتوبوسآمبولانس در میادین اصلی شهر خبر داد.
حسن عباسی با بیان اینکه در پی افزایش آلودگی هوا و ایجاد پدیده وارونگی که موجب تعطیلی روز شنبه تمامی مراکز آموزشی و اداری تهران شد، گفت: مرکز فوریتهای پزشکی تهران از امروز شنبه پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس در میادین بزرگ پایتخت مستقر میکند.
وی افزود: از ساعات اولیه صبح امروز اتوبوس آمبولانسها در میادین آزادی، انقلاب، امامحسین(ع)، امامخمینی(ره) و تجریش مستقر میشوند.
مدیر روابطعمومی اورژانس تهران افزود: این اتوبوس آمبولانسها به عنوان کلینیکهای سیار محسوب شده و به همشهریانی که در اثر آلودگیهوا دچار مشکلاتی شدهاند، کمکرسانی میکند.
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همزمان با تعطیل شدن نیمی از مدارس تهران و با اشاره به احتمال تعطیلی کامل پایتخت به دلیل تشدید آلودگی هوا گفت: تعطیلی اجباری تهران خسارات زیادی را ناخواسته به کل کشور تحمیل میکند.
به گزارش روابطعمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران، حمیدرضا پشنگ افزود: در آلودگی هوای کلانشهر تهران که به یک معضل تبدیل شده، قطعا عوامل انسانی دخیل هستند.
وی با بیان اینکه پایتخت روز به روز گستردهتر میشود، اظهار کرد: تمام مسوولان به خصوص دولت، مجلس و شهرداری در ارایه و اجرای راهکارهایی در جهت کاهش آلودگی هوای تهران باید تمام تلاش خود را به کار گیرند.
پشنگ در خصوص صحبتهایی که در خصوص طرح جابهجایی پایتخت میشود نیز گفت: علاوه بر هزینههای هنگفت مورد نیاز ظاهرا توان اجرای چنین طرحی از سوی مسوولان کشور متصور نیست.
ویروس تنفسی همه را به وحشت انداخته است
رییس انجمن میکروبشناسی گفت: ویروس خطرناکی به نام گومامی وجود دارد که همه را به وحشت انداخته و رتبه اول را در بین عفونتهای تنفسی کسب کرده و در ایجاد این عفونت، آلودگی هوا دخیل است.
محمدمهدی فیض آبادی در گفتوگو با فارس افزود: همکاری بین بخشهای توسعهای دارو، تولیدکننده، مصرفکننده و اطلاعرسانی مناسب باید انجام شود تا بر بحث مقاومت میکروبی غلبه کنیم.
وی ادامه داد: افزایش مقاومت آنتیبیوتیک در بیمارستانها مشکلی است که در همه کشورها وجود دارد و فقط مختص ایران نیست و به سوء مدیریت برنمیگردد. فیضآبادی ادامه داد: در حوزه پیشگیری اقدامات خوبی شده اما بیشتر مشکلات در شهرها و بر اثر مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک، خوددرمانی بدون توجه به تجویز پزشک و قطع خودسرانه دارو اتفاق میافتد.
وی گفت: ویروس خطرناک دیگری به نام گومامی وجود دارد که بسیار شرایط را سخت کرده و همه را به وحشت انداخته و رتبه اول را در بین عفونتهای تنفسی در کشور کسب کرده است. فیضآبادی ادامه داد: در ایجاد این عفونت تنفسی تا حد کمی آلودگی هوا دخیل است و فاکتورهای متعدد دیگری در ایجاد این عفونتها موثر هستند. مصرف بجا و درست آنتیبیوتیک و پرهیز از خوددرمانی نیز بسیار مهم است. وی افزود: پزشکان به مقاومت میکروبی دارو بدهند،. سیاستهای درمانی را پیگیری و از تجویز نابجا جلوگیری کنند اینها از موارد دیگری است که باید به آن توجه شود چراکه دارویی که موثر نیست چنانچه مصرف شود در آینده نزدیک، کارآمدی خود را از دست میدهد. باید دانست حساسیت میکروب به آنتیبیوتیک برگشتپذیر است به شرطی که مصرف دارو برای مدتی قطع شود.
انهدام باند زورگیران خفهکن
حوادث- خانم بازنشسته هنگامی که تنها در خانه بود شاید هرگز گمان نمیکرد کسی که زنگ در خانه او را میزند سارق زاغزنی است که میداند او در آن ساعت تنهاست و آمده که طلاها و پولهای او را بدزدد.
اما او تنها قربانی این گروه دو نفره نبود بلکه تعداد بسیاری از بازنشستگان و زنان و مردان سالخورده پس از دریافت مستمری خود در کوچه و خیابان مورد دستبرد این افراد قرار گرفته بودند و این دو نفر عضو باند بزرگتری بودند؛ باند مجرمی که با استفاده از روش زاغزنی و خفهکنی اقدام به زورگیری و سرقت از خانههای بازنشستگان میکردند.
به گزارش پایگاه سوم پلیس آگاهی در پی وقوع سرقتهای مشابه از مشتریان بانکها و مراکز تجاری به شیوه «خفهکنی»، «پنچری» و «سرقت کیف از داخل خودرو»، پروندهای در این خصوص در پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ تشکیل و موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
با شکایت تعدادی از مالباختگان مشخص شد که گروهی از سارقان به شیوه «زاغزنی» اقدام به شناسایی مالباختگان کرده و پس از شناسایی طعمههای خود در یک فرصت مناسب و به شیوه و شگردهای مختلف از جمله «خفهکنی» اقدام به سرقت وجوه نقد همراه آنها کردهاند.
یکی از مالباختگان در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: مبلغ سه میلیون تومان از بانک شعبه مدائن دریافت کرده و به سمت منزل در حرکت بودم که ناگهان در میدان 21 نارمک یک نفر از پشت سر به من حملهور شد و دست خود را به دور گردنم انداخت و فرد دیگری ضمن پاره کردن لباسهایم اقدام به سرقت پولهای داخل جیبم کرد و هر دو نفر پس از سرقت با دو دستگاه موتورسیکلت از محل فرار کردند.
با شناسایی مالباختگان، کارآگاهان پایگاه سوم در اولین مرحله اقدام به چهرهنگاری تصاویر سارقان و همچنین بررسی تصاویر به دست آمده از دوربینهای مداربسته بانکی کرده و با بررسی تصاویر به دست آمده موفق به شناسایی چند نفر از مجرمان سابقهدار در زمینه سرقت به شیوه «زاغزنی» شدند.
یکی از متهمان مجرم سابقهداری به هویت «ماشاءالله. ح» است که با توجه به سن بالایش در تمامی سوابق گذشته خود و در زمان فعالیت در گروههای سرقت به عنوان زاغزن فعالیت داشته است. در ادامه رسیدگی به این پرونده کارآگاهان با بررسی دیگر تصاویر به دست آمده از شعبات مختلف بانکی موفق به شناسایی تصاویر متعلق به زن جوانی شدند که در تمامی این شعبات حضور داشت. با بررسی بیشتر تصاویر کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که این زن یکی دیگر از زاغزنهای گروه سارقان است که همانند «ماشاءالله. ح» اقدام به شناسایی افراد در داخل بانکها کرده و مشخصات افراد حامل وجه نقد را برای سرقت در اختیار سایر اعضای گروه میگذارد.
با شناسایی «ماشاءالله» و «مرجان» به عنوان دو نفر از اعضای گروه سارقان بانکها و در ادامه تحقیقات پلیسی نامحسوس، دیگر اعضای گروه به اسامی «محمد. ق»، «نصرالله. الف» (عضو سابق گروه سارقان زورگیر و خفهکن موسوم به دیوار چین)، «داود. غ»، «علیاصغر. س»، «محمدصادق. م»، «محمدحسین. س» و «داود. س» (پدر و پسر) و «امیر. ف» مورد شناسایی قرار گرفتند.
در ادامه تحقیقات از اعترافات به دست آمده از مرجان، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که اعضای این گروه علاوه بر سرقت از مشتریان بانکها با شناسایی افراد سالخورده و بازنشسته به ویژه خانمهایی که به تنهایی زندگی میکنند ضمن به دست آوردن اطلاعات در خصوص هویت و زندگی خصوصی آنها با مراجعه به در منازل این افراد و معرفی خود به عنوان مامور ادارات مختلف دولتی و با استفاده از اطلاعات به دست آمده، ضمن جلب اعتماد وارد منازل آنها شده و پس از تهدید و بستن دست و پا و بعضا بیهوش کردن با استفاده از مواد بیهوشکننده، اقدام به سرقت اموال باارزش منازل کرده و مالباختگان را در همان وضعیت رها و از محل متواری میشدند.
سرهنگ کارآگاه حسین خانبابایی، رییس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به سوابق متهمان در ارتکاب جرایم مختلف در ادامه اعلام این خبر گفت : با توجه به اعتراف صریح متهمان به دهها فقره سرقت به عنف و شناسایی دهها مالباختهای که به شیوههای مختلف مورد سرقت اموال و وجوه نقد قرار گرفتهاند و با توجه به احتمال ارتکاب دیگر جرایم ارتکابی و همچنین مالباختگان، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر متهمان از سوی دادیار شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران صادر شده است. از تمامی مالباختگان و شکاتی که موفق به شناسایی متهمان شدند دعوت میشود تا جهت طرح شکایات خود به پایگاه سوم پلیس آگاهی واقع در خیابان سهروردی شمالی- خیابان خرمشهر- میدان نیلوفر مراجعه کنند.
انهدام 2 باند سرقت خودرو در غرب استان تهران
فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران از انهدام دو باند سرقت خودرو و دستگیری هفت نفر خبر داد.
سرهنگ ناصر اصلانی در اینباره گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت خودرو در شهرستان اسلامشهر، ماموران انتظامی رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی ادامه داد: ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی سه سارق در شهرستان اسلامشهر شدند که پس از اخذ نیابت قضایی، سه متهم را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران با بیان اینکه متهمان در اعترافات خود به 25 فقره سرقت خودرو معترف شدهاند، گفت: این افراد 15 دستگاه از خودروها را پس از سرقت به صورت بلاصاحب در خیابان رها کرده بودند.
به گفته اصلانی، متهمان اقلام مسروقه را پس از سرقت به دو مالخر میفروختند که این افراد نیز توسط ماموران دستگیر و به بزه انتسابی اعتراف کردند.
وی همچنین از انهدام یک باند سرقت خودرو در شهریار خبر داد و گفت: دو متهم نیز در این راستا دستگیر و پس از تشکیل پرونده به دادسرا منتقل شدند.
اصلانی به مالکان خودروها توصیه کرد تا برای جلوگیری از به سرقت رفتن وسایل نقلیهشان، علاوه بر قفل فرمان از قفل پدال نیز استفاده کنند.
حمل کالای قاچاق به جای مسافر در اتوبوس
فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران همچنین از انهدام باندی که اقدام به قاچاق کالا در پوشش اتوبوس مسافربری کرده بودند، خبر داد.
سرهنگ ناصر اصلانی با اشاره به نامگذاری سالجاری به نام سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» گفت: در این راستا پلیس با حساسیت ویژهای در امر قاچاق کالا دلالت دارد، چراکه قاچاق ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد میکند.
وی ادامه داد: در این راستا ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان ملارد یک دستگاه اتوبوس را شناسایی کردند که در پوشش حمل مسافر اقدام به قاچاق کالا میکردند. فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران در تشریح شگرد قاچاقچیان نیز گفت: اعضای این باند در پوشش مسافر در دو ردیف جلوی اتوبوس مینشستند و مابقی صندلیها را مملو از کالای قاچاق میکردند.
اصلانی با بیان اینکه قاچاقچیان این اقلام را از غرب کشور به تهران منتقل میکردند، گفت: سه متهم دستگیر شده در اظهارات خود معترف شدند که این کالاها را در یک انبار نگهداری از کالا دپو میکردند که ماموران پس از حضور در محل این انبار، تعداد زیادی انواع کالای قاچاق نظیر لوازمخانگی، لوازم صوتی و تصویری و... را کشف و ضبط کردند.
وی ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را بیش از شش میلیارد ریال اعلام کرد.
اهمیت گفتار در تحول جوامع بشری
همگان میدانند که در برقراری ارتباط، گفتار و ارتباط کلامی از مهمترین موضوعاتی است که همواره مطرح بوده و هست و همگی از موثر بودن ارتباط کلامی در برقراری ارتباط و استحکام آن سخن گفتهاند به همین دلیل است که با وجود تمام پیشرفتهای فراوان در ابزارهای نوین الکترونیکی ارتباط کلامی نقش خود را بیشتر و مهمتر بازیافته و اثرگذاری آن در ارتباطات انسانی بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.
ارتباط به عنوان فرآیندی که به واسطه آن واقعیت به وجود میآید، حفظ میشود و تغییر شکل میدهد و چنین ارتباطی هیچ ماهیت و کیفیت جهانگرایانه ندارد و ممکن نیست در طبیعت نمایانده شود. ارتباط صرفا مجموعهای از اعمال متنوع تاریخی و بازتابهای آنها را شکل میدهد. این اعمال ادراکها و مقاصد بشر را با شیوههای فنی در روابط رسوبی اجتماعی گرد هم میآورد.
بالاتر از همه، واقعیت منبعی کمیاب است و مانند هر منبع نادر دیگر باید به خاطرش مبارزه شود، به اهداف و طرحهای گوناگون اختصاص داده شود، به آن معانی و امکانات بالقوه بخشیده شود، صرف و ذخیره شود و به شکل منطقی در حالت گفتار درآید و توزیع شود. شکل بنیادی قدرت، قدرت برای تعریف کردن، اختصاص دادن و نمایش این منبع است. همین که بوم سفید جهان نقاشی و به نمایش گذاشته میشود، حقتقدم مییابد و منحصر میگردد بنابراین جایگاهی که در آن هنرمندان نقاشی میکنند، نویسندگان مینویسند، گویندگان سخن میگویند، فیلمسازان فیلم میسازند و سازمانهای رادیو و تلویزیونی صدا و تصویر پخش میکنند، همزمان جایگاهی برای تضاد اجتماعی بر سر واقعیت و مشارکت همزمان افکار و فن و روابط اجتماعی است.
گفتار در ارتباطات انسانی
اگر به نقش و تاثیر گفتار و ارتباط کلامی در ارتباطات و علوم انسانی پرداخته شود و به این نتیجه برسیم که گفتار چه نقش بسزایی در ارتباطات دارد و آیا نقش آن به حدی است که بگوییم بدون درنظر گرفتن آن اصولا ارتباطات انسانی چه معنایی پیدا خواهد کرد باید بگوییم که در زندگی انسان هیچ رفتار ارتباطی به اندازه گفتار و ارتباط کلامی وسعت و تاثیر ندارد و هیچ پدیده ارتباطی تا این اندازه با جامعه ارتباطی و زندگی انسانی گره نخورده است تا جایی که همه روانشناسان در این مورد متفقالقول هستند که از راه زبان و گفتار که آدمی به صورت روزمره با آن سروکار دارد انسان تحول اساسی پیدا میکند.
از آنجایی که مهمترین بخش علم ارتباطات و علم ارتباط کلامی علمی میانرشتهای است نمیشود بیان کرد که تنها در رشته ارتباطات اهمیت دارد بلکه گفتار و کلام به جهات مختلف موضوع مطالعه، داوری، کار و توجه محققان ارتباطی و جامعهشناسی، روانشناس، روانشناسی اجتماعی، زبانشناسی (نشانهشناسی و معنیشناسی)، محققان در تعلیم و تربیت و به خصوص منتقدان ادب و هنر واقع میشود، زیرا گفتار علاوه بر اینکه وسیله بیان است به تمام معنی هنر هم هست که از اینرو است با وجود تمام ابزارهای الکترونیکی و سایبر که پدید آمده است هنوز هم گفتار و ارتباط کلامی جایگاه خود را حفظ کرده است و در عرصه ارتباطات کسانی که به این هنر بیش از دیگران مشهور باشند، در برقراری ارتباط و انتقال دانش و تجربیات موفقتر خواهند بود. نهتنها استادان ارتباطات در سر کلاس درس قادرند از این نعمت نقش گفتار در ارتباطات انسانی و برقراری ارتباط بهره بگیرند بلکه در حال حاضر تمامی سیاستمداران و صاحبنظران و کارشناسان در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز با درک اهمیت گفتار در ارتباطات با بهره جستن از این هنر اهداف و برنامههای خود را به ثمر مینشانند، چراکه همگی معتقدند فن بیان و ارتباط کلامی را میتوان فرآیند رفتاری، بنیادی و پیچیدهای دانست که تاثیر مستمر و فرآیند بر هستی یا زندگی انسان و پیشرفت تمدن دارد.
نقش جامعه مخاطب در ارتباط کلامی
افراد جامعه که طرف ارتباط کلامی و گفتار فرد قرار میگیرند نقش شگرفی در تاثیرپذیری مطالب گفته شده در ارتباط کلامی دارند به عبارتی دیگر پنج عنصر در فرآیند ارتباط نقش دارند. فرستنده پیام، گیرنده پیام، پیام (محتوا)، وسیله ارتباط و اثر ارتباط که هر یک از ابزارهای ارتباطی نقش خود را دارا هستند اما فرستنده نقش وافری در این بین ایفا میکند که با ارتباط کلامی و گفتار میتواند بیشترین اثر را در دریافتکنندگان پیام داشته باشند اما در نکته مقابل درک متقابل فرستنده و گیرنده پیام از کلمات و صورهای ارسالی نقش گفتار و ارتباط کلامی را دوچندان خواهد کرد تا جایی که دیوید برلو معتقد است کلمات به خودی خود معنا ندارند بلکه این انسانها هستند که به کلمات معنا میدهند بنابراین میشود نتیجهگیری کرد که نقش گفتار در کنار گیرندگان پیام و تشابههای فرهنگی، محیطی و اجتماعی و درک متقابل از معانی کلمات کمک خواهد کرد تا ارتباط کلامی شکل حقیقی و در نهایت واقعی به خود بگیرد و در شکلگیری یک ارتباط واقعی تاثیر فراوانی برجای بگذارد.
در مطالعاتی که صورت گرفته است از اثرات وسایل ارتباط جمعی که اکثرا از رادیو و تلویزیون از آن یاد میکنند بسیار سخن گفتهاند و بسیاری بر این عقیده هستند که تاثیرات آنی بر افکار عمومی میگذارد اما در بررسی صورت گرفته این فرضیه شکل گرفته است که وسایل ارتباط جمعی و ابزارهای ارتباطی تنها عوامل تعیینکننده نیستند بلکه باز این ارتباط کلامی و گفتار که از فرستنده پیام انتقال داده میشود نقش بیبدیل خواهد داشت. شاید اینگونه تصور میشود که با پدیدار شدن وسایل ارتباطی جدید و الکترونیکی دیگر نقش ارتباط کلامی کماهمیت جلوه کند اما این فرضیه نه تنها شکل واقعیت نگرفت بلکه در بسیاری از جوامع برای تاثیرگذاری یک نظر و رای به جمع، توده و عامه مردم بیشتر اکتفا میکنند چراکه در تاثیرگذاری توده و عامه این گفتار است که نقش اول را برعهده دارد و تمام مردم را به سمت آن مواضع و موضوعاتی که صاحبنظران و سیاستمداران دارند سوق میدهد و به همین خاطر است که در ادبیات بیشتر سیاستمداران لفظ مردم بیشتر یاد میشود.
از آنجایی که در ارتباط انسانی داشتهها، عقاید، نظرات و احساسات مورد تبادل قرار میگیرد چنانچه این ارتباطات کلامی و در شیوه گفتار شکل بگیرد سبب میشود فرآیند ارتباط به شکل جدیتر و واقعیتر شکل بگیرد چراکه ارتباط انسانها اساس شکلگیری جامعه انسانی و معنای واقعی است.
تاثیرگذاری مثبت گفتار با رعایت چند نکته
البته باید این را از نظر دور نداشت که تاثیر گفتار همیشه شاید خروجی مثبتی نداشته باشد، یعنی اینکه نمیشود انتظار داشت تمام افرادی که بر گفتار و ارتباط کلامی تسلط دارند همیشه رهاورد خوبی و نیکی برای جامعه بشری به ارمغان آورند به همین خاطر با تحقیقهای کنونی به این نتیجه رسیدیم که رعایت برخی نکات نظیر، بیان واقعبینانه و دوراندیشانه، رعایت اخلاق حرفهای در گفتار و ارتباطات کلامی، دقتنظر عالمانه و احساس مسوولیت فردی و عاقبتاندیشی در امور اجتماعی،توجه به آثار، نتایج و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی و سیاسی، درک و دریافت عوامل مشترک در برقراری ارتباط، انتخاب واژهها و کلمات تاثیرگذار در برقراری ارتباط، خصلت رفتاری کلام و نسبت و ثمرات آن باعث میشود تا گفتار به اعتقاد اکثر صاحبنظران علوم ارتباطات و روانشناسان سبب خلق آثار و شکوفاکردن محیطهای رفتاری جوامع باشد.
با این توصیف در ارتباط کلامی و گفتار هرچقدر به بعد ارزشی کلام توجه بیشتر شود ضمن اینکه تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت سبب جامعهپذیری بیشتر با محیطهای اجتماعی جامعه نیز خواهد شد.
کاشت نهال رایگان در منازل
به گزارش روابطعمومی شهرداری منطقه 11 تهران، کرم کریمی، معاون امور شهری و فضای سبز منطقه11 شهرداری تهران اظهار داشت که در راستای اجرای طرح کاشت نهال رایگان در منازل با اطلاعرسانی در سطح منطقه و اخذ درخواستهای مردمی از طریق سامانه مدیریت شهری 137 و شماره تماسهای اعلامی منطقه و پیامک با اعزام تیمهای مجرب اقدام به کاشت نهال در منازل شهروندان میکند.
اتوبوس دیابت
به گزارش روابطعمومی شهرداری منطقه یک، محسن جلالیفراهانی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان مطلب فوق اظهار داشت: برای جلوگیری از پیشرفت بیماری دیابت به عنوان بیماری خاموش و به حداقل رساندن آسیبهای ناشی از آن به اعضای بدن و ترغیب شهروندان به خصوص میانسالان و سالمندان به چکاپ و معاینه مداوم و انجام تست دورهای قند خون، طرح اتوبوس دیابت در شمال تهران اجرا شد.